مشاهده نسخه کامل
: باز نشدن فولدرها با دابل کلیک
dadakian
30-05-2012, 08:20
چند وقتی است که فولدرها با دابل کلیک باز نمیشه حتما باید راست کلیک کنیم بعد بازش کنیم وقتی دابل کلیک می کنیم پیغام زیر رو میده .بهم گفتن شاید ویروس اتوران گرفته اما اتوران ریموور ریختم براش درست نشد لطفا کمک کنید خیلی اعصابم رو ریخته بهم .
this file dosenot have a program associated with it for performing this action.
please install a program or if not is already installed create an association in the default programs control panel
.
سلام..
اون مخفی های معمولی و همچنین سوپر هیدن رو باز کنید طبق شکل پایین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وارد یکی ازون فولدرهایی بشین که با روش معمولی و دابل کلیک باز نمیشه ، ببینید که داخل اون فولدر فایل Autorun.inf دارین، یا اگه براتون امکان داره از داخل همون فولدر که واردش نمیشه ، یک عکس کامل بزارین.
بهترین آرزوها..
dadakian
30-05-2012, 13:35
با تشکر از اینکه جوابمو دادین هیچکدوم از فولدرها با ز نمیشه ولی الان که تو درایوها رو دیدم یک پوشه به همون اسمی که شما گفتین هست ولی تو پوشه ها نیست .
dadakian
30-05-2012, 13:47
با تشکر از اینکه جوابمو دادین هیچکدوم از فولدرها با ز نمیشه ولی الان که تو درایوها رو دیدم یک پوشه به همون اسمی که شما گفتین هست ولی تو پوشه ها نیست .
آنتی ویروس آویرا رو از لینک پایین بگیرین و نصبش کنید ، و اول آپدیت کامل انجام بدین و سپس ، کل هارد رو یکبار اسکن بزنید باهاش.
ازینجا هم برنامه ی پایین رو بگیرین و با اون هم بزارین خودش اسکن کنه تا فایل های اتوران رو از بین ببره :
در آخر سیستم رو ریستارت کنید.
بهترین آرزوها..
سلام این دو فایل رو دانلود و فایل های رجیستریش رو اجرا کن بعد restart
منبع
dadakian
30-05-2012, 13:53
نود 32 رو دارم ولی وقتی میخام پاکش کنم تو اون قسمتی که برنامه ها نصب هستن اصلا نیست چطوری باید پاکش کنم یه آنتی ویروس جدید نصب کنم ؟
نود 32 رو دارم ولی وقتی میخام پاکش کنم تو اون قسمتی که برنامه ها نصب هستن اصلا نیست چطوری باید پاکش کنم یه آنتی ویروس جدید نصب کنم ؟
ناد32 این ویروس رو نمیتونه پاکسازی کنه، با آویرا این کار رو انجام بدین، بعدش هم ناد32 رو کلا از روی سیستمتون پاک کنید ، جز دردسر چیزی نداره.. به هیچ کاری هم نمیاد.
برای پاکسازی ناد32 هم اگه نیست داخل لیست از برنامه ی Your uninstaller استفاده کنید.
بهترین آرزوها..
dadakian
30-05-2012, 14:12
این برنامه your uninstaller رو دانلود کرده بودم از اونجا پاکش کردم ولی هنوز پوشش تو درایو C هست و ایکونش هم توی taskbar هست کارم میکنه وقتی هم میخوام پوشش رو از درایو c پاک کنم پاک نمیشه .
این برنامه your uninstaller رو دانلود کرده بودم از اونجا پاکش کردم ولی هنوز پوشش تو درایو C هست و ایکونش هم توی taskbar هست کارم میکنه وقتی هم میخوام پوشش رو از درایو c پاک کنم پاک نمیشه .
خب با این تفاسیر ناقص پاکش کردین.
اول این برنامه رو بگیرین :
باقی مانده ناد32 رو پاک کنید،
بعد به حالت Safe mode بالا بیاین ( سیستم رو رریستارت کنید و مدام کلید F8 میزنید تا لیست بالا بیاد، وارد یوزر Administrator بشین ، و اونجا برین تموم فولدرهای ناد32 رو پاک کنید.
سپس ریستارت کنید و اقدام به نصب آویرا کنید در حالت عادی.
بهترین آرزوها..
dadakian
30-05-2012, 14:59
ببخشید هی سوال میکنم از کامپیوتر هیچی سر در نمیارم با حالت safe mode اومدم بالا ولی چطور برم تو یوزر administrator ؟
ببخشید هی سوال میکنم از کامپیوتر هیچی سر در نمیارم با حالت safe mode اومدم بالا ولی چطور برم تو یوزر administrator ؟
وقتی از حالت Safe mode بالا بیاین معمولا اون صفحه ی Welcome که میخواد بیاد ، از شما میخواد که بین یوزرها یکی رو انتخاب کنید. گاهی هم این صفحه نمیاد که مشکلی نیست خودکار خودش وارد یوزری با دسترسی ادمین میشه.
شما همینجا مشکلی نداره ، برین و پوشه هارو پاکسازی کنید هرجا که هست.
بهترین آرزوها..
dadakian
30-05-2012, 15:34
پاک نمیشه .
پاک نمیشه .
توی حالت Safe mode پاک نمیشه ؟؟
امکان نداره این. توی Safe mode که دیگه چیزی ازش استفاده نمیکنه ، اونجا ببینید داخل Task manager و در تب Process اول گزینه ی پایین که نوشته Show process from all users رو بزنین و بعد نیگا کنید که آیا پروسه ای به نام ekrn.exe باز هست یا کلا هرپروسسی که مربوط به ناد هست ؟؟ اگه هست اول روش راست کلیک کنید و End process رو بزنید . باز مجدد برین ببینید پاک میشه یا نه.
اگه بازهم نتونستید ، این قسمت رو بیخیال شین و یه راست برین برای نصب آویرا، آویرا با ناد مشکلی نداره،
ضمنا از برنامه ای که پست قبلی گذاشتم برای پاک کردن ناد استفاده کنید.
بهترین آرزوها..
dadakian
31-05-2012, 12:20
هر کاری که گفتید کردم ولی مشکل باز شدن پوشه ها با دابل کلیک درست نشد آنتی ویروس آویرا رو هم دانلود کردم .
هر کاری که گفتید کردم ولی مشکل باز شدن پوشه ها با دابل کلیک درست نشد آنتی ویروس آویرا رو هم دانلود کردم .
میشه یک عکس از وقتی که میخواین یک فولدر رو با دابل کلیک باز کنید ، بزارین تا ارورش رو ببینم چه اتفاقی میفته الان ؟
آخه اون ارور اولی که نوشتین پست اول مربوط به فایل هست نه فولدر،
ضمنا توی Safe mode که رفتین هم این مشکل رو داشتین ؟
بهترین آرزوها..
dadakian
31-05-2012, 14:35
[تو حالت safe mode هم این مشکل وجوددارد. چطوری عکس بزارم من نمیتونم فایل پیوست کنم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.