مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب tune up 2012
سلام.وقتی tune up رو نصب میکنم بعد اینکه سریال نامبر رو وارد کردم نرم افزار از کار افتاد.یعنی وقتی روی ایکن کلیک میکنم ارور میده.
ولی از داخل پوشه ی نصب ،برنامه های داخلش اجرا میشن(البته بعضی هاش) مثلا uncleaner و ...
ولی همون ها هم بعد از یک بار بستن دیگه قابل اجرا نیستن.
tune up رو روی لپتاپ هم نصب کردم مشکلی نداشت.
??????????????????????????????????????????____؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Farjameh
30-05-2012, 13:34
اگه میتونی از تو مجموعه های نرم افزاری معتبری مثل کینگ پرند اینجور برنامه ها رو نصبکن. نمیدونم از کجا دانلود کردیش ولی ممکنه مشکلی داشته باشه.
اگه نه. مربوط میشه به یکسری برنامه هایی تحت عنوان Runtime میشه مثل ++Virtual C یا DirectX , .NET Frameworks و ...
اگه میتونی از تو مجموعه های نرم افزاری معتبری مثل کینگ پرند اینجور برنامه ها رو نصبکن. نمیدونم از کجا دانلود کردیش ولی ممکنه مشکلی داشته باشه.
اگه نه. مربوط میشه به یکسری برنامه هایی تحت عنوان Runtime میشه مثل ++Virtual C یا DirectX , .NET Frameworks و ...
واسه این چیزها نیست .گفتم که رو لپتاپ اجرا شد.
ارور هایی که میده اینها هستن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
TuneUp با دلفی نوشته شده و این اروری که الان داده به خاطر پیدا نشدن فایل rtl120.bpl هست، که مرتبط هست ، به هردلیلی این فایل نتونه خونده بشه ارور شما رو نشون میده ، و از طرفی این فایل ممکنه توسط آنتی ویروس به عنوان تروجان شناخته بشه و پاک بشه، که البته نوعی مثبت کاذب هست.
به نظر من اول این Tuneup رو پاک کنید ، یکدور کامل با آنتی ویروس کسپراسکی ویروس یابی کنید ، با CCleaner کامپیوتر رو کلین کنید ، و دوباره یک ورژن دیگه نصب کنید از تون آپ. خودم هم قبلا این مشکل رو داشتم.
بهترین آرزوها..
سلام..TuneUp با دلفی نوشته شده و این اروری که الان داده به خاطر پیدا نشدن فایل rtl120.bpl هست، که مرتبط هست ، به هردلیلی این فایل نتونه خونده بشه ارور شما رو نشون میده ، و از طرفی این فایل ممکنه توسط آنتی ویروس به عنوان تروجان شناخته بشه و پاک بشه، که البته نوعی مثبت کاذب هست.به نظر من اول این Tuneup رو پاک کنید ، یکدور کامل با آنتی ویروس کسپراسکی ویروس یابی کنید ، با CCleaner کامپیوتر رو کلین کنید ، و دوباره یک ورژن دیگه نصب کنید از تون آپ. خودم هم قبلا این مشکل رو داشتم.بهترین آرزوها..با سلام و تشکر; این فایل داخل پوشه ی نصب هست و پاک نشده.با ccleaner ردپای نرم افزارها و فایلهای زائد رو حذف کنم؟آنتی ویروسم nod32 هست.اسکن کردم اتفاق خاصی نیفتاد.
با سلام و تشکر; این فایل داخل پوشه ی نصب هست و پاک نشده.با ccleaner ردپای نرم افزارها و فایلهای زائد رو حذف کنم؟آنتی ویروسم nod32 هست.اسکن کردم اتفاق خاصی نیفتاد.
سلام عزیز..
با CCleaner اسکن کنی ضرری نداره ولی راه حل مسلما این نیست، اون فایل هم باوجودش لزوما نمیتونه این معنی رو برسونه که خراب نیست.. ، این روزا دیگه ناد32 به دلیل مشکلات فراوانی که داره توصیه نمیشه اصلا.. ، اگه اونم برات امکان داره تعویضش کن ، به یک گزینه ی بهتر..
Tuneup utilities رو هم کامل پاک کن و یک ورژن دیگه نصب کن، ضمنا اطمینان حاصل کن که ویروس های Sality و Virut نداشته باشی، چون درصورت وجود ، از اجرا شدن فایلهای اجرایی جلوگیری میکنه.
موفق باشی عزیز.
سلام؛ با ccleaner اسکن کردم.آنتی ویروس رو ولی هنوز تغییر ندادمش.
دیروز فقط يه بار ويندوزم رو آپديت کردم (البته وسط آپديت کنسل رو زدم) و با windows defender يه بار اسکن کردم،البته بعد از آپديت کردنش.
با اينحال در کمال تعجب ديدم نرم افزار خود به خود بعد از مدت ها اجرا شد.و ديگه اون پيغام رو نداد! (همون ورژن)
چرا اينطوري شد؟
قبلا چند بار با نود اسکن کرده بودم،sality رو داشت.با چه انتی ویروسی پاک میشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.