مشاهده نسخه کامل
: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football
اون یه گلی که هلند دیشب زد 9 امتیاز به من ضرر زد...
Alireza.M67
14-06-2012, 19:03
اون یه گلی که هلند دیشب زد 9 امتیاز به من ضرر زد...
داداش فوتباله ، روز خوب و بد داره .
بجاش نمیگی اون توپی که په په بازی اول زد و نرفت توی گل و خورد به تیر ، 9 امتیاز بهت هدیه داد ؟ :31:
میگم چرا تاپیک خوابیده دیگه اونقدر دوستان نمیان؟
آخه دلم می خواست این دور به علیرضا (گرافیکار) بخورم ، خیلی ادعای مربی گریش میشه :31::31::31: (شوخی بود)
من که فعلا دارم حالشو می برم ، تعویض هایی که کردم تا الآن 37 امتیاز برام داشته ، نفر دومم توی مچ دی 2 .
تازه 5 تا بازیکن خفنم موندن : اینیستا ، هارت ، یانگ ، اورا ، زلاتان :31:
Dark Soul
14-06-2012, 20:22
میشه بوفون گل نخوره و ما این 14 امتیازو کاسب بشیم:42:
AMIR-AIRGUNNER
14-06-2012, 21:09
میشه بوفون گل نخوره و ما این 14 امتیازو کاسب بشیم:42:مگه میشه بوفون گل نخوره !!۱۴ امتیاز پر پر شد
Dark Soul
14-06-2012, 22:24
واقعا از اون ایتالیا قدیم مخصوصا مدافعاش هیچی نمونده...
فابرگاسم که توی بازی نیست کلا امشب را به نام شب کابوس نامگذاری می کنم
+++
ویرایش :
خب ورق برگشت همچین بدم امتیاز نگرفتم
عجب شانسي دارم من......ديشب فابرگاس و تورس آوردم بيرون....:19:
حالا از شانس ما دوتاشون گل زدن.....
Alireza.M67
15-06-2012, 00:29
اوپس ... !!!
حریفمون اومد چسبید بهمون :31:
Warriors 40 - 40 Makhuf
تا همین امروز بعد از ظهر 37 - 12 جلو بودم ، ولی اسپانیا ترکوند و اختلاف اینی شد که می بینید :)
ترکیب فردا نتیجه رو روشن می کنه
مخوف : هارت - یانگ - آلو دیارا - اورا - زلاتان
Warriors : اورا - اولسن - جرارد - بنزما
دوستان يه سوال الان من وايلدكارت زدم بعدش اگه من بازيكني رو بندازم بيرون و يه بازيكن ديگه بيارم تكليف بازيكن اخراجي چي ميشه؟
گرافيكار
15-06-2012, 00:43
آخه دلم می خواست این دور به علیرضا (گرافیکار) بخورم ، خیلی ادعای مربی گریش میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif:دی:دی (شوخی بود)
من کجا و در کدوم صفحه ادعا کردم؟ اینکه در نهایت اول میشم ادعاست:31:
ولی در کل میخوای توی قرعه کشی دست ببرم تا طعم شکست در مقابل لاماسیا رو بچشی:31:
میشه بوفون گل نخوره و ما این 14 امتیازو کاسب بشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
دلم کباب شد برات:41:
خدایا نمیشد فقط این بار دعاشو مستجاب میکردی:31:
اوپس ... !!!
حریفمون اومد چسبید بهمون :دی
Warriors 40 - 40 Makhuf
تا همین امروز بعد از ظهر 37 - 12 جلو بودم ، ولی اسپانیا ترکوند و اختلاف اینی شد که می بینید
همین نکات هیجان انگیز توی هد تو هد من رو با این سن و سال جذب کرده دیگه:31:
دوستان يه سوال الان من وايلدكارت زدم بعدش اگه من بازيكني رو بندازم بيرون و يه بازيكن ديگه بيارم تكليف بازيكن اخراجي چي ميشه؟
هیچی دیگه میتونی تمام بازیکنات رو عوض کنی و منفی هم نمیخوری
بازیکنی هم که اخراج میشه میره دیگه ولی امتیازاتی که در بازیهای قبلی برات کسب کرده سر جاشون میمونه
گرافيكار
15-06-2012, 01:38
هد تو هد خیلی باحال شده توی این دور
Matchday 2
la masia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Blue Stars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TOMCAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 29 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Red Devils ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Perspolis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spam United ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Avengers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 31 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pi30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kurosh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
L.A.M.P.A.R.D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nameless ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
43 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Red_Devils ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tashtak sazi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Real Madrid FC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Warriors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Makhuf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.Susa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
El Matadors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TARO FI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Argentina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iran & 5+1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
41 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 27 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pankaveh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IranOver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Prowler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه رقابت 40 به 40 داریم فکر کنم دیگه خیلی خیلی نزدیکه:31: بزنید بکشید همیدیگر را تا ما رستگار شویم:31:
Red_Devils ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Nameless ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اختلافشون فقط سه امتیازه و کارشون به فرداشب میکشه
حجت هم که میخواست قبل از شروع این دور از بازی انصراف بده حالا با اختلاف خوبی جلو افتاده یه جورایی شگفتی این دوره:31:
از همه جالبتر مبارزه کوروش و امیر
امیر که میخواست کوروش رو:
لهه لهت میکنممم ، یعنی لههههههه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif بترس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
حالا اسیر کوروش آماده شده:31: شاید هم کوروش داره تعریف تازه ای از له شدن ارائه میده:31:
MCSE MAN
15-06-2012, 09:28
اوپس ... !!!
حریفمون اومد چسبید بهمون :31:
Warriors 40 - 40 Makhuf
تا همین امروز بعد از ظهر 37 - 12 جلو بودم ، ولی اسپانیا ترکوند و اختلاف اینی شد که می بینید :)
ترکیب فردا نتیجه رو روشن می کنه
مخوف : هارت - یانگ - آلو دیارا - اورا - زلاتان
Warriors : اورا - اولسن - جرارد - بنزما
داداش نگران نباش ميبري چون حريفت منم :31:
دور قبل خيلي جالب بود، من تا روز آخر جلو بودم از حريفم ولي روز آخر هركي تو تركيبش بود گل زد. هم دفاعش هم هافبكش هم مهاجمش :19:
من گفتم به تيمم ايمان دارم و بدون استفاده از wildcard ادامه ميدم به مسابقات. دور قبل قبل كلا 37 امتياز گرفتم و اين درو تا الآن 40 تا :21:
با تشکر از علیرضای عزیز : دی
خب روز خوبی بود، هر چند میتونست بهتر هم باشه ...
نکتهی جالب توجه تو رده بندی تیمای لیگ پیسیورلد، رقابت تنگاتنگ و اختلاف اندک امتیازات در بالاهای جدوله ...
من که 12 ام هستم با تیم اول فقط 14 امتیاز اختلاف دارم ...
تازه اختلافا از هشتم تا سوم کمتر و کمتر هم میشه ... : دی
بازیای امشب خیلی چیزا رو تعیین میکنه ! :27:
هر چند من فقط یه بازیکن دارم واسه دو بازی امشب ... :-(
راستی نمیدونم اینو پرسیدم یا نه : دی
اگه قبلاً پاسخ داده شده شرمنده : دی
اگه بازوبند کاپیتانی رو از یه بازیکن بگیریم و به یکی بدیم که مثلاً 10 امتیاز گرفته، آیا این 10 امتیاز به 20 امتیاز میرسه ؟! یا واسه دور بعدی کاپیتان میشه ؟!
پ.ن: دور بعدی هد تو هد هم قرعه کشی شد ! من با مسعود (M.Susa) افتادم ... : دی
Dark Soul
15-06-2012, 10:45
اگه بازوبند کاپیتانی رو از یه بازیکن بگیریم و به یکی بدیم که مثلاً 10 امتیاز گرفته، آیا این 10 امتیاز به 20 امتیاز میرسه ؟! یا واسه دور بعدی کاپیتان میشه ؟!
شما فقط زمان می تونید کاپیتان را عوض کنید که اون کاپیتان جدیدتون تا حالا بازی نکرده باشه مثلا من هرشب کاپیتان تیمم رو عوض کردم و دیگه نمی تونم کاپیتان را از بازیکنایی که تا حالا بازی کردن انتخاب کنم
کاپیتان هم قبل از هر مچ دی می تونه تغییر کنه البته همونطور که گفتم از بازیکنایی که تا حالا بازی نکرده ودر صورت عوض کردن امتیاز دوبرابر شده کاپیتان قبلی می پره
برای عوض کردن کاپیتان روی View Points زیر مچ دی 2 کلیک کنید و توی اون صفحه تغییر بدید واگر توی همون صفحه اول تغییر بدید تغییرات برای مچ دی بعد اعمال میشه
L.A.M.P.A.R.D
15-06-2012, 11:46
اقا این چه وضع داوری اخه ؟ :دی حق من بود ....کورش تغلب کرده خخخخخخخخ
Arrowtic
16-06-2012, 00:48
شانسو نگاه!Walcott رو شوت کردم بیرون یک گل زد یه پاس گلم داد : دی
همون طور که گفته بودم بچه های تیم روحیشونو نباختن و سرانجام بازی باخته رو بردیم!33 به 26 عقب بودم که با تلاش دوستان شد 38 به 33!Viva El Matadors
eman619rv
16-06-2012, 01:31
ایول به خودم این راند خیلی خوب بودم!!:6:
54 امتیاز گرفتم این راند و تنها تیم حمید جانWarriors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که با 55 امتیاز از من بیشتر امتیاز گرفت و در واقع من و la masia دوم شدیم در این راند.:27:
من راند اول ضعیف ترین تیم بودم و با 20 امتیاز آخر شدم .. دیدار هد تو هد هم با pi30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشتم راند یک که بیشترین اختلاف امتیاز بازی های هد تو هد در راند اول بود!!:38:
اما این راند هد تو هد خوردیم به تیم منسجم تشتک سازی که خیلی قوی بودن ولی بچه ها با ارائه یک فوتبال زیبا بیشترین اختلاف امتیاز رو توی راند دوم هد تو هد رقم زدن باز دوباره اما این بار برنده تیم ما بود:7:
راند دو هد تو هد ها به مراتب بهتر و جذاب تر بود نخ سوزن بازی ها زیر....
TARO FI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 43 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Argentina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Warriors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Makhuf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گرافيكار
16-06-2012, 01:39
خب دور دوم بازیا هم تموم شد و همه چیز به صدر نشینی لاماسیای کبیر ختم شد:31:
جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد
#
Team
Manager
MD
TOT
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1
la masia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
la masia
54
98
2
mohammad Hadi
42
96
3
TOMCAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMIR
51
92
3
Hamid
55
92
5
Ali Ahmadi
43
92
6
Nameless ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Babak Gen
49
87
7
Prowler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Daniel Ghavidel
34
86
8
Titan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir Farzanian
51
85
8
iran & 5+1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Rastin
43
85
10
Hodjat
45
85
11
Aszpar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hadi sh
40
83
11
Blue Stars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mahmood Ahmadzadeh
45
83
13
Perspolis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Se7en
40
79
14
Alireza Mousavi
46
75
15
Kurosh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kurosh
40
74
15
Real Madrid FC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iman RV
54
74
17
Red_Devils ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mostafa Ranjbar
44
71
18
Tashtak sazi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Esrafil Fazli
29
71
19
eMJey ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Milad
42
69
19
Red Devils ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ehsan zamani
33
69
21
El Matadors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
King Visage
41
69
22
IranOver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
myiranover
39
68
23
M.Susa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Masoud Barani
33
67
24
Spam United ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Javad Ta
31
67
25
Heroes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahid z
35
62
26
Avengers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ashkan
25
58
27
L.A.M.P.A.R.D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A M I R
35
58
28
Sr Alex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
David Beckham
40
40
29
metalist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed.medium
32
32
فکر میکنم بهترین نتیجه رو امیر TOMCAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آورده واقعا جای تبریک داره
آقا حمید Warriors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم واقعا کولاک کرد و بیشترین امتیاز رو در این دور بین بچه های پی سی ورلد آورد به ایشونم تبریک میگم
و اما نتایج هد تو هد
54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 33 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
33 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 43 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
43 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 29 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pankaveh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 34 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رقابت 40 به 40 شب پیش رو در نهایت Warriors ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به لطف امتیاز خوبی که بنزما و جرارد براش آوردن برد
اینم جدول هیجان انگیز هد تو هد در پایان روز دوم
+-
#
Team
W
D
L
+
Pts
1
2
0
0
98
6
2
2
0
0
96
6
3
2
0
0
85
6
3
2
0
0
85
6
5
1
0
1
92
3
5
1
0
1
92
3
5
1
0
1
92
3
8
1
0
1
87
3
9
1
0
1
86
3
10
1
0
1
83
3
11
1
0
1
79
3
12
1
0
1
74
3
12
1
0
1
74
3
14
1
0
1
71
3
14
1
0
1
71
3
16
1
0
1
69
3
16
1
0
1
69
3
18
1
0
1
68
3
19
1
0
1
67
3
20
1
0
1
58
3
21
0
0
2
75
0
22
0
0
2
67
0
23
0
0
2
58
0
24
0
0
2
50
0
جالبه فقط 4 تیم شش امتیازی داریم که امیدوارم در پایان روز سوم فقط یه تیم 9 امتیازی باشه اونم من باشم:31:
البته در روز سوم یه بازی خیلی حساس داریم بین دو تیم شش امتیازی
pi30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و iran & 5+1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که امیدوارم مساوی بشه:31:
و یه جمله معروف در این مواقع هست که میگه بکشید همدیگر را تا ما رستگار شویم:31:
تا پایان روز سوم همتونو به هم میسپارم:31:
ragbar12
16-06-2012, 02:06
سلام دوستان من متاسفانه هر كاري كردم نتونستم وارد ليگ پرهيجان p30world بشم واز رقابت جا موندم!
البته اگه تعريف از خود نياشه فكر كنم از نظر اورال من از همه p30world ها بالا تر هستم :31::46:
اسم تيمم
tim arsenal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Overall points 103
و اگه خدا قبول كنه بين ايراني ها در رده 30 هستم:31:
كلا خوش شانس بودم:31:
چند روز بود مشکلات داشتم وقت نمیکردم اینجا بیام .
اسم تیم Pi30 هست که میخواست شگفتی ساز بشه ولی نشد.
احتمالا یک تغییر تو ترکیب بدم تا دور سوم صد جدول رو از گرافیکار پس بگیرم و برگردم سرجام.
MCSE MAN
16-06-2012, 10:36
با اينكه تيمم تو دور اول خيلي خوب نبود و امتياز خوبي نگرفته بود و ميتونستم با wildcard همشون رو عوض كنم ولي بهشون اعتماد كردم و اونا هم خيلي زود با قهرماني در اين دور جواب اعتمادم رو دادن
تيمي كه در 2 روز اول اين راند فقط 12 امتياز گرفته بود در يه حركت كم نظير در پايان راند به 55 امتياز رسيد. تازه لوران بلان در يه حركت باور نكردني اورا رو بازي نداد وگرنه با توجه به اينكه فرانسه گل نخورده بود ميتونستم حداقل 6 امتياز ديگه بگيرم!
جا داره همين جا از همه بازيكن هاي تيمم تشكر كنم كه فعل خواستن رو صرف كردن :31:
تيم حريف ما هم انصافا مخوف بود ولي متاسفانه شانس نياورد
به عليرضا و ايمان عزيز هم تبريك ميگم كه زوزه كشان و با كمترين اختلاف ممكن دوم شدن
يه تبريك مخصوص ديگه به عليرضا كه تا تا پايان دور دوم در مجموع اوله. البته زياد اون بالا نميمونه :21:
Dark Soul
16-06-2012, 13:10
سلام دوستان من متاسفانه هر كاري كردم نتونستم وارد ليگ پرهيجان p30world بشم واز رقابت جا موندم!
البته اگه تعريف از خود نياشه فكر كنم از نظر اورال من از همه p30world ها بالا تر هستم :31::46:
اسم تيمم
tim arsenal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Overall points 103
اگه خدا قبول كنه بين ايراني ها در رده 30 هستم:31:
كلا خوش شانس بودم:31:
چه بهتر :31:(شوخی)
چرا نتونستی میومدی همین جا بچه ها راهنماییت می کردن:13:
Alireza.M67
16-06-2012, 13:22
شانسو نگاه کن تورو خدا !
حریفمون سه تا بازیکن داشت که دو تاش بنزما و جرارد بودن و ترکوندن رفت ...
من با یا یانگ و دیارا و زلاتان و هارت هیچی نیاوردم ...
من با 46 امتیاز فقط جلوی 5 نفر از بچه ها بازنده بودم که از قضا جلوی یکی از همین 5 تا هم بازی داشتم :41:
Masoud-Susa
16-06-2012, 13:32
خدایی چه وضشه ؟! :|
اصــن راضی نیستم از تیــم ! :19: رتبه 145 ایران کجا رتبه ی 785 کجا؟!! ایـــن بــود اون جـواب اعتماد من به ایـن بازیکنای پول پـــرست؛ بیــــب.../؟! :13:
خب دیگه چاره ای نداشتم و علی غم میل باطنی یه ویــلدکــارت مَشـــت زدم و با یه گـرد و خاک عظیـــم کـــل تیــم رو اخراج کــردم ! (یــه چی تو مایه های دنیزلی ! :دی )
+
درســته به تیـم El Matadors بازی رو واگـذار کـردم(اونم به دلیل مسائل حاشیه ای :دی) امـا دیـگه جلوی تیـم Kurosh از ایــن خبــرا نیـــست و نــخواهد بود ! بــــــلـــه! :31:خلاصه این کـه روبرو آمــاده باش ! :3::31:
در کل درستـه الان اون تـه مه های جـدولم ولی هنـوزم بـه قهـرمانی تو بـازی ها امیــد دارم ! :46:
پس بنابرایــن:
لا لا لای لای لا لای لا لای...
M.Susa قـهرمان میـشه خدا میدونه که حقـشه به لطف یـزدان و بچـه ها ...: دی
:10:
تو مچ دی اول نفر 120 ایران بودم الان شدم 643...:19:
تو این دور اصلا بازیکنام خوب عمل نکردن...
ولی دشمنان ما زیاد خوشحال نشن چون ما تو تیم تشتک سازی با هم هم قسم شدیم جام رو بالای سر ببریم...
از حق نگذریم اگه حریف (pankave ؟!) دو مدافع فرانسویش رو میذاشت تو بازی الان نتیجه 43-40 بود!
تازه لوران بلان در يه حركت باور نكردني اورا رو بازي نداد وگرنه با توجه به اينكه فرانسه گل نخورده بود ميتونستم حداقل 6 امتياز ديگه بگيرم!
عجیب بود بازی نکردن evra !!
کسی خبر نداره بازی بعد تو ترکیب هست یا نه؟
اون 6 امتیازی که پرید به کنار...حالا باید یک ترانسفر اجباری هم انجام بدیم (-3 امتیاز)..:mellow:
گرافيكار
16-06-2012, 14:55
درســته به تیـم El Matadors بازی رو واگـذار کـردم(اونم به دلیل مسائل حاشیه ای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif) امـا دیـگه جلوی تیـم Kurosh از ایــن خبــرا نیـــست و نــخواهد بود ! بــــــلـــه! :دیخلاصه این کـه روبرو آمــاده باش ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).gif:دی
مسعود جان از من به تو نصیحت برای کوروش کری نخون
قبل از تو یکی دیگه کری خوند نابود شد تو دیگه عاقل باش این کارو نکن:31:
این کوروش اعصاب نداره یه هو میزنه ناکارت میکنه ها:31:
از من گفتن بود اصلا کری خوندن برای کوروش برای تیم حریف شگون نداره یه جورایی همه بازیکنای حریف توی بازی فلج میشن:31:
چند روز بود مشکلات داشتم وقت نمیکردم اینجا بیام .
اسم تیم Pi30 هست که میخواست شگفتی ساز بشه ولی نشد.
احتمالا یک تغییر تو ترکیب بدم تا دور سوم صد جدول رو از گرافیکار پس بگیرم و برگردم سرجام.
دوست من معروفترین جمله دنیا اینجوری میگه: از من به تو نصیحت برای این لاماسیا کری نخون:31:
به عليرضا و ايمان عزيز هم تبريك ميگم كه زوزه كشان و با كمترين اختلاف ممكن دوم شدن
يه تبريك مخصوص ديگه به عليرضا كه تا پايان دور دوم در مجموع اوله. البته زياد اون بالا نميمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
ممنون
ایشالله در پایان بازیها هم بهم تبریک بگی:31:
ولی فکر میکنم زیاد اون بالا بمونم:31:
جدی میگم:31:
powerslave
16-06-2012, 15:39
[QUOTE=MCSE MAN;7054903. تازه لوران بلان در يه حركت باور نكردني اورا رو بازي نداد وگرنه با توجه به اينكه فرانسه گل نخورده بود ميتونستم حداقل 6 امتياز ديگه بگيرم![/QUOTE]
آره واقعاً با بازی ندادن اورا خیلی ضربه خوردم. وگرنه الان تو هر دو تا جدول سوم میشدم. تازه شاید نزدیک 10 امتیاز بابت تعویض ها و عوض کردن کاپیتان از دست دادم. هر کی رو که بازی دادم گند زد. اون از کریستین رونالدو که 1 امتیاز آورد و اونم از اورا و آباته که اصلاً بازی نکردن.
الان دیگه وقته وایلد کارته.
گرافيكار
16-06-2012, 15:53
منم توی هر دو دور نتونستم از امتیاز کاپیتانی استفاده کنم دور اول کاپیتان در مجموع 4 آورد این دور در مجموع 6 در حالی که اگر دور اول آرشاوین رو کاپیتان میکردم 16 میاوردم این دورم اگر دزاگوف یا بنزما رو کاپیتان میکردم 14 یا 16 میاوردم. دو تا 8 امتیاز توی هر دو دور از دست دادم یعنی 16 امتیازاز این بابت واقعا ضرر کردم وگرنه الان اون بالا بالاها بودم
hojjatinho
16-06-2012, 17:01
از امتحان سخت هد تو هد مچ دی 2 با سربلندی بیرون امدیم . تیم قدرتمند ارژانتین رو بردن کار هر کسی نیست :دی
ولی توی رنکینگ با اینکه از مچ دی اول بیشتر امتیاز اوردیم سقوط یک پله ای داشتیم .
حالا کدوم مهمتره؟:دی
spam united کیه ؟ فکر کنم با من بازی داره یادم نی :دی
می ریم که هتریک کنیم :دی
powerslave
16-06-2012, 21:09
منم توی هر دو دور نتونستم از امتیاز کاپیتانی استفاده کنم دور اول کاپیتان در مجموع 4 آورد این دور در مجموع 6 در حالی که اگر دور اول آرشاوین رو کاپیتان میکردم 16 میاوردم این دورم اگر دزاگوف یا بنزما رو کاپیتان میکردم 14 یا 16 میاوردم. دو تا 8 امتیاز توی هر دو دور از دست دادم یعنی 16 امتیازاز این بابت واقعا ضرر کردم وگرنه الان اون بالا بالاها بودم
تازه من قبل دو سه تا بازی بیرون بودم و به اینترنت هم دسترسی نداشتم برای همین نتونستم تعویض کنم یا کاپیتان عوض کنم. مثلا! قطعاً کریس رونالدو رو کاپیتان تیمم نمیذاشتم ولی نرسیدم کاپیتان رو عوض کنم اون هم کلاً 1 امتیاز آورد.
کلاً دور دوم بد بود. حالا ببینم مچ دی 3 چه میشه.
aluminum
16-06-2012, 21:54
خب آخر سر از ویلدکارت استفاده کردیم و بریم داشته باشیم یک دور طوفانی.
ولی یه بدی داره این فوتبال فانتزی که اگر بازیکنهات رو از تیم مورد علاقه ات نگیری همش دعا میکنی که بازیکنت به تیم مورد علاقت گل بزنه؟!!(چی گفتم؟ خودم هم نفهمیدم :دی)
aluminum
16-06-2012, 23:42
تا دیروز پیتر چک به هیچ توپی نه نمیگفت الان شده ....چک واقعی
روسیه هم که راحت گل میزد تا الان که خیلی راحت گل خورده اونم از کی؟ یونان
فکر کنم من لب دریا هم برم دریا خشک میشه :31:
AMIR-AIRGUNNER
16-06-2012, 23:58
بعنی این دور سوم بدبخت شدم با این نتایج ! خیلی حیف شد
شنیدید میگن یارو دست به خاک بزنه طلا میشه؟؟؟
امشب به من ثابت شد من اون یارو نیستم...
من اونیم که دست به روسیه میزنه حذف میشه....
از کاپیتان تو این بازیه اول 2 امتیاز گرفتم...
Dark Soul
17-06-2012, 00:52
امشب شب مدافعان بود هرکی از چک و یونان مدافع داشت نونش تو روغن بود...
از 2 هافبک و 2 مهاجم گرفتم هشت .....از 2 تا مدافع گرفتم 13 !!
گرافيكار
17-06-2012, 12:43
تا دیروز پیتر چک به هیچ توپی نه نمیگفت الان شده ....چک واقعی
روسیه هم که راحت گل میزد تا الان که خیلی راحت گل خورده اونم از کی؟ یونان
فکر کنم من لب دریا هم برم دریا خشک میشه :31:
شنیدید میگن یارو دست به خاک بزنه طلا میشه؟؟؟
امشب به من ثابت شد من اون یارو نیستم...
من اونیم که دست به روسیه میزنه حذف میشه....
از کاپیتان تو این بازیه اول 2 امتیاز گرفتم...
آخرای یو سی ال فصل پیش بود که یه تحلیلی خوندم از یه نویسنده فکر کنم اهل هلند که لا به لاش اشاره ای کرده بود به فوتبال فانتزی یوفا و گفته بود به نظر من این فوتبال فانتزی رو باید بردارن
چون خوش شانسی و بدشانسی بعضی از شرکت کنندگان در فوتبال فانتزی روی نتایج فوتبال حقیقی تاثیر میزاره
از دیشب تا حالا هر چی دارم دنبال این مطلب میگردم پیداش نمیکنم
به نظر منم حرفش زیاد غیر منطقی هم نیست:20:
البته با توجه به انتخاب این دوستان که دودمان روسیه رو به باد داد:31:
دوستان من پیشنهاد میکنم شما در دورهای بعدی تعداد زیادی از بازیکنای آلمان رو انتخاب کنید:31:
من که اونقدر پای چک موندم و حذفش نکردم که دیشب سرانجام 7 امتیاز خوشکل بهم داد
در کنارش نویر رو هم انتخاب کرده بودم که اگر امتیاز نگرفت تعویضش کنم که دیگه جناب نویر باید روی نیمکت بمونه:31:
aluminum
17-06-2012, 14:32
آخرای یو سی ال فصل پیش بود که یه تحلیلی خوندم از یه نویسنده فکر کنم اهل هلند که لا به لاش اشاره ای کرده بود به فوتبال فانتزی یوفا و گفته بود به نظر من این فوتبال فانتزی رو باید بردارن
چون خوش شانسی و بدشانسی بعضی از شرکت کنندگان در فوتبال فانتزی روی نتایج فوتبال حقیقی تاثیر میزاره
از دیشب تا حالا هر چی دارم دنبال این مطلب میگردم پیداش نمیکنم
به نظر منم حرفش زیاد غیر منطقی هم نیست:20:
البته با توجه به انتخاب این دوستان که دودمان روسیه رو به باد داد:31:
دوستان من پیشنهاد میکنم شما در دورهای بعدی تعداد زیادی از بازیکنای آلمان رو انتخاب کنید:31:
من که اونقدر پای چک موندم و حذفش نکردم که دیشب سرانجام 7 امتیاز خوشکل بهم داد
در کنارش نویر رو هم انتخاب کرده بودم که اگر امتیاز نگرفت تعویضش کنم که دیگه جناب نویر باید روی نیمکت بمونه:31:
جا داره همینجا من و تعدادی از دوستان از مردم روسیه عذرخواهی کنیم که علت باخت که چه عرض کنم حذفشون من و تعدادی از دوستان بودیم(البته این کار تلافی قرارداد ترکمانچای بود :دی)
اصلا حرف علیرضا رو گوش ندید آلمان تیم خوبی نیست و بازیکنهاش نمتونن امتیاز بیارن(ما توی این بازیها دلمون به یه آلمان خوشه اونم میخواهید از ما بگیرید:31:)
vahidgame
17-06-2012, 14:51
تیمم رو توی مرحله گروهی خوب انتخاب نکرده بودم و زیاد هم نبودم که دائما بیام ترکیب رو عوض کنم
ایشالا دور بعدی با یه ترکیب خیلی خوب حتما جبران می کنم :دی
برای دور بعدی خوبیش اینه که به جای 2 بازیکن میشه 4 بازیکن از یه تیم گرفت
powerslave
17-06-2012, 18:07
خدا وکیلی الان حال اون ژنراله تو فیلم "دکتر استرنج لاو" رو فهمیدم که میگفت These goddamn Piss-off Ruskies! واقعاً هم که پیس-آف روسکیز! یعنی من ترکیبم رو مجبور شدم کلاً عوض کنم تا این دو تا نخاله رو بگیرم شاید از این وضع در اومدیم. به خاطر اینا ون پرسی رو انداختم بیرون تا پولم برسه! اینا هم گند زدن! ای بخشکی شانس!
دیشب که بعد از استفاده از وایلد کارت و کلی خرج برای تیمم اونطوری جوابم رو گرفتم و طبیعتاً کلی ناراحت بودم، تازه فهمیدم امثال رومن آبراموویچ ها که پول واقعی خرج میکنن و نتیجه نمیگیرن چی میکشن. بیچاره ها چندین و چند سال منتظر میمونن. خیلی کار سختیه. نه آقا اصرار نکنید من نمیتونم مربی بشم:31:.
AMIR-AIRGUNNER
17-06-2012, 19:08
دوستان نمیدونم برای شما هم این حالت پیش اومده یا نه !
این فوتبال فانتزی باعث شده که از چند تا تیم که ازشون متنفر بودم کم کم خوشم بیاد ! و بازی هاشون رو به خاطر اون 2 بازیکنی که از اون تیم تو ترکیب گذاشتم پیگیری کنم :31:
hojjatinho
17-06-2012, 19:24
اصلا حرف علیرضا رو گوش ندید آلمان تیم خوبی نیست و بازیکنهاش نمتونن امتیاز بیارن(ما توی این بازیها دلمون به یه آلمان خوشه اونم میخواهید از ما بگیرید:31:)
المان تیمی نیست که با این قرتی بازی ها ببازه :دی
در دورهای بعد تا می تونید از المان بازیکن بگیرید . من این دور فقط 1 دونه دارم :دی
+
کی فکر می کرد از امثال باروش امتیاز بگیریم اونم 5 تا :دی
من توی این دور به سبک قلعه نویی ترکیب چیدیم :دی هر چی بازیکنی رو که فکرش رو نمی کردم و نمی کنید به تیم اضافه کردم . البته قسمتیش هم از یک کودک 10 ساله کمک گرفتم :دی تیم نتیجه نگرفت تقصیر اونه !:دی
دیشب زیاد بد نبود اگه این روسیه گل نخورده بود دیگه عالی می شد .
+
یک نکته اینکه با این فوتبال فانتزی تونستم کسی رو که اصلا از فوتبال خوشش نمی امد علاقه مند به فوتبال کنم !
MCSE MAN
17-06-2012, 19:59
منم به خاطر اين فوتبال فانتزي تا حالا نشستم همه بازي ها رو با دقت ديدم كه ببينم چه بازيكني خوبه كه در آينده بگيرمش در صورتي كه اگه اين قضايا نبود يه سري از بازي ها مثل سوئد - اوكراين رو عمرا نميشستم نگاه كنم
البته يه سري از بازيكن ها رو كه ازشون بدم ميومد تو تيمم نذاشتم كه يه وقتي باعث نشه از موفقيتش خوشحال شم. حتي اگه مجاني هم باشن نميگيرمشون!!
ديشب هم كه با اون نتايج عجيب غريب از كسايي كه اميد داشتم امتياز خوب بگيرم نگرفتم و از كسي مثل پاپادوپولوس كه اصلا انتظار نداشتم 7 امتياز گرفتم :27:
جالبيش اينه كه نتايج رو دوست دارم طبق بازيكنامون رقم بخوره و بعضي وقتا كه يه مهاجممون جلوي يه دفاع يا دروازه بانمون قرار ميگيره آدم هنگ ميكنه :31:
امشب هم انقدر كه برام مهمه فن پرسي گل بزنه برام نتايج مهم نيست!! البته از گل خوردن آلمان و دانمارك خوشحال ميشم!
گرافيكار
17-06-2012, 20:21
خب میبینم که فوتبال فانتزی دوستان رو از نظر روحی متحول کرده:31:
منم واقعا فکر میکنم فوتبال فانتزی باعث میشه فوتبال رو جدای از کریهای معمول، دوستانه تر نگاه کنیم
باعث میشه به فوتبال دقیقتر نگاه کنیم
باعث میشه فوتبال رو فقط در ستاره ها دنبال نکنیم
باعث میشه حتی به بازیکنای تیمایی که دوستشون نداریم هم علاقه مند بشیم
این رو زمانی متوجه شدم که توی یو سی ال حتی از رئال هم بازیکن انتخاب کردم یا در فینال دروگبایی رو که باعث حذف بارسا شده بود رو انتخاب کردم
فوتبال فانتزی باعث میشه به جای دوست داشتن تیمها، تیم خودت رو دوست داشته باشی
من حالا پیلار رو به اندازه اینیستا دوست دارم و مطمئنا با شناختی که ازش به دست آوردم بعد از این هم بازیهاش یا خبرهاشو دنبال میکنم
وقتی تلاش میکنه و ریکاوری بال میکنه احساس میکنم داره برای من اینکار رو میکنه
شاید فوتبال فانتزی به نوعی دانشگاه اصلی فوتبال باشه
hojjatinho
18-06-2012, 00:14
10 امتیاز من راحت پرید . رونالدو رو کاپیتان کرده بودم ولی حساب نشده!! فکر کنم مشکل سرعت اینترنت باشه . کانفیرم هم زده بودم ولی نشد !
اینجا هم دستهای پشت پرده پلاتینی و دوستان هست گویا :دی
aluminum
18-06-2012, 00:20
10 امتیاز من راحت پرید . رونالدو رو کاپیتان کرده بودم ولی حساب نشده!! فکر کنم مشکل سرعت اینترنت باشه . کانفیرم هم زده بودم ولی نشد !
من الان احساس میکنم شبیه جادوگرها هستم
این چک و رونالدو تا توی تیم من بودن به زور 2 امتیاز میگرفتن حالا که از دست من فرار کردن دارن حرص من رو درمیارن.دو تا بازی رونالدو رو گذاشتم کاپیتان ولی... حالا داشت توی یه بازی سه تا گل میزد:41:
نوش جون کسانی که به این بازیکنها اعتماد کردن:13:
eman619rv
18-06-2012, 00:25
تو دوتا راند قبلی کاپیتانیم دسته رونالدو بود حالا ببینین من چقدر بد شانسم که همین بازی که کاپیتان نذاشتم ترکوند......:10:
کریس منو ببخش :42::7:
ولی خوشحالم که این فوتبال فانتزی سبب شده از شدت تعصب های کور کورانه بکاهد :31:
AMIR-AIRGUNNER
18-06-2012, 00:28
حالا ما یه بار خواستیم از المان مدافع بگیریم به امید اینکه گل نخوره ها !نتیجه اش شد این !:41:
تقصیر خودمه که به رونالدو اعتماد نکردم و بازیکنهای محبوب خودم اعتماد نکردم :37: واقعا حالا میفهم سرمربی ها تو بازی های اصلی چه فشاری تحمل میکنن !!
Alireza.M67
18-06-2012, 00:29
ما که این دور صرفا به خاطر حضور گرم و صمیمی بازیکنانمون توی زمین ، 2 امتیاز ، 2 امتیاز میریم بالا ، نه گلی نه پاس گلی نه ... :31:
Dark Soul
18-06-2012, 00:48
برای تعویض کاپیتان گفته بودم :
برای عوض کردن کاپیتان روی View Points زیر مچ دی همون روز (اینجا 3) می بایست کلیک کنید و توی اون صفحه تغییر بدید واگر توی همون صفحه اول تغییر بدید تغییرات برای مچ دی بعد اعمال می شود.
hojjatinho
18-06-2012, 00:57
برای تعویض کاپیتان گفته بودم :برای عوض کردن کاپیتان روی View Points زیر مچ دی همون روز (اینجا 3) می بایست کلیک کنید و توی اون صفحه تغییر بدید واگر توی همون صفحه اول تغییر بدید تغییرات برای مچ دی بعد اعمال می شود.اره همین کار کرده بودم . به خاطر سرعت نت اعمال نشده . منم فکر می کردم اعمال شده . مثل همینجا بعضی وقت ها که سرعت پایینه تشکر می زنیم ولی بعد می بینیم حساب نشده!
اقا من امشب فقط 7 امتیاز منفی به خاطر کارت گرفتن بازیکنام گرفتم...
از کجا میتونم به داوری اعتراض کنم؟؟؟
تا دقیقه 45،85 امتیاز داشتم ولی یهو تیم به فنا رفت...
............
بازیکنی که اخراج شده رو نمیشه تعویض کرد:19:
eman619rv
19-06-2012, 00:58
اقا من امشب فقط 7 امتیاز منفی به خاطر کارت گرفتن بازیکنام گرفتم...
از کجا میتونم به داوری اعتراض کنم؟؟؟
بیا دستت رو بگیرم ببرمت پیش آقای فردوسی پور اون بنده خدا خودش عادله!!! میدونه تو 90 چجوری حقت رو از دهن اون عمو پلاتینی بکشه بیرون:31:
هد تو هد این راند خوردم به تیم TOMCAT که انصافا تیم شاخ و قوی هست ولی تا الان 46-40 جلو هستم توی روز اخر هم هر دوتامون بنزما رو داریم :دی ولی از اون طرف من د بوشی و یانگ رو دارم ولی اون اشلی کول رو !:21:
ولی هنوز احساس خطر میکنم که ببازم....
هنوز بابت کریس که همیشه کاپیتانم بود حسرت میخورم که چرا نذاشتم کاپیتان!!:9:
AMIR-AIRGUNNER
19-06-2012, 07:16
بیا دستت رو بگیرم ببرمت پیش آقای فردوسی پور اون بنده خدا خودش عادله!!! میدونه تو 90 چجوری حقت رو از دهن اون عمو پلاتینی بکشه بیرون:31:
هد تو هد این راند خوردم به تیم TOMCAT که انصافا تیم شاخ و قوی هست ولی تا الان 46-40 جلو هستم توی روز اخر هم هر دوتامون بنزما رو داریم :دی ولی از اون طرف من د بوشی و یانگ رو دارم ولی اون اشلی کول رو !:21:
ولی هنوز احساس خطر میکنم که ببازم....
هنوز بابت کریس که همیشه کاپیتانم بود حسرت میخورم که چرا نذاشتم کاپیتان!!:9:
هد تو هد رو میبری .
چون جام حذفی تو اهداف من نیست ! من فقط به لیگ برتر فکر میکنم :31:
Dark Soul
19-06-2012, 11:39
این همه کار کن ، جون بکن و بازیکن بخر بعد این یارو دل بسکه راحت می گذارش روی نیمکت(فابرگاس)...:41:
از اون طرف اینیستا بجای اینکه پاس فابرگاس و گل کنه از خود گذشتگی میکنه شیرین 5 امتیاز از ما می پرونه...
+
لیگمون خیلی حساسه و رقابت بالای جدول خیلی نزدیکه ادم میترسه ریسک کنه.
يه سوال:
من الان 4 5 تا از بازيكنام امشب بازي دارن خب.. حالا تو قسمت ترنسفر نامحدود ميشه تعويض كرد سوال اينه كه الان من تعويض كنم ازم امتياز كم ميشه يا نه؟
Alireza.M67
19-06-2012, 14:08
خداییش من دیگه آخر هر چی شانس و اقبالم :
گفتم بونوچی جلوی ایرلند بازی داره ، از اون طرف اورا امکان داره بازی نکنه ، بونوچی رو بجای اورا اوردم توی تیم ، مردک نامرد تازه دقیقه 70 اوردش تو ، حالا همه بازیا فیکس بودا ...
از اونور رقیبم پیرلو و کاسانو داشت که یکیش پاس داد ، اون یکی گل زد .
بعد من اینیستا کاپیتانم بود ، موقعیت به اون خوبی رو خودش نزد ، پاس داد .
بعد هر چی کرواسی حمله کرد اصلا انگار دروازه اسپانیا طلسم شده و باز نمیشه ، تازه بعدش متوجه شدم که حریفم 2 تا مدافعم از اسپانیا داره .
اصلا بردن به ما نیومده ...
Dark Soul
19-06-2012, 14:11
يه سوال:
من الان 4 5 تا از بازيكنام امشب بازي دارن خب.. حالا تو قسمت ترنسفر نامحدود ميشه تعويض كرد سوال اينه كه الان من تعويض كنم ازم امتياز كم ميشه يا نه؟
اون ترانسفرا مربوط میشن به مرحله بعد.
برای تعویض روی View Points زیر مچ دی 3 کلیک کنید و توی اون صفحه تعویض کنید که در این صورت بازیکنی که از زمین بیرون بیاد امتیازش می پره .
Arrowtic
19-06-2012, 14:39
دیشب واسه تیمم روز خوبی بود.اینیستا با این که گل نزد ولی خوب بازم برام 12 امتیاز اورد(کاپیتان بود).Cassano که داشتم ازش نا امید میشدم گل زد کاسیاس گل نخورد و اوزیل هم 5 امتیاز و کلا عالی بود.فعلا 42 به 29 جلو هستم و راضیم!امیدوارم امشب ابراهیموویچ و رامی و A.Cole هم خوب کار کنن : دی
يعني الان نميشه از ترنسفر استفاده كرد؟
eman619rv
19-06-2012, 16:53
واسه این راند نه یگه تموم شد و هر چی ترنسفر کنی برای مرحله بعد حساب میشه الان فقط میتونی بازیکنات رو همونجوری که دوستمون گفت تعویض کنی.
اقا من همین الان ترنسفرهامو واسه مرحله حذفی انجام دادم:دی 5 امتیاز اضافه دادن واسه خرید بازیکن جدید ولی خیلییییییییییی کمه ......خیلی انتخاب سختی بود :دی حیف که نمیشه از فرانسه 5 تا بازیکن گرفت چون بر خلاف المان و اسپانیا همه هافبک هاش معلومه کیا بازی میکنن!! میخواستم کابایه رو هم بگیرم نذاشت :دی حالا منتظرم بازی های امشب هم تموم بشه تا با توجه به بازی تیم های مقابل هم اخرین ترنسفر هامو انجام بدم . راستی مشکلی پیش نمیاد؟؟
پیشنهاد من به دوستان اینه که از هرکی میخوان بگذرند از پیرلو نگذرند!! چون واقعا ایتالیا یعنی پیرلو !! هر کاری میکنن گل بزنن و پاس گل بدن همیشه پای یک پیرلو وسطه !
این بازیه من تو هد تو هد تو بد ترین حالت باید 44-44 مساوی میشد ولی با کمک این داور خجسته بازیه انگلیس اوکراین 52 - 48 باختم...
یوفا این داورارو از کجا میاره؟؟؟سره چهار راه؟؟؟ تو یه دور 5 تا از بازیکنام کارت گرفتن...
من از همین تریبون اعلام میکنم اگه یوفا برای داوریش فکری نکنه تشتک سازی از این مسابقات کناره گیری میکنه...:31:
AMIR-AIRGUNNER
20-06-2012, 00:49
خب با کمی بد شانسی و ((البته خوش شانسی حریفان )) در مرحله گروهی 4 ام شدم :13:و با تیم سوم فقط یک امتیاز فاصله دارم !!
البته یه جمله معروف هست که میگه :جام رو به قهرمان نیم فصل نمیدن !!! و هنوز راه درازی تا مشخص شدن تیم قهرمان هست .
گرافيكار
20-06-2012, 02:27
خب مرحله گروهی تمام شد
جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد در پایان مرحله گروهی
#
Team
Manager
MD
TOT
1
Hamid
55
147
2
Ali Ahmadi
52
144
3
la masia
46
141
4
AMIR
48
140
5
Rastin
56
138
6
Powerslave
51
137
7
Se7en
57
136
8
Amir Farzanian
48
133
8
Hodjat
48
133
10
Aszpar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hadi sh
46
129
11
Babak Gen
42
129
12
Mahmood Ahmadzadeh
44
127
13
Masoud Barani
60
127
13
iman RV
53
127
15
Milad
57
126
15
ehsan zamani
57
126
17
King Visage
55
124
18
Alireza Mousavi
46
121
19
Esrafil Fazli
48
119
20
Mostafa Ranjbar
46
117
21
Heroes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahid z
51
113
21
myiranover
45
113
23
A M I R
55
113
24
Kurosh
37
111
25
Ashkan
48
106
26
Javad Ta
38
102
27
Sr Alex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
David Beckham
56
96
28
metalist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed.medium
51
83
29
sg8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad moradi
38
82
من موقتا از صدر جدول اومدم پایین در واقع پیاده شدم تا یه هوایی بخورم:31:
بعضی از دوستانم فضولی کردن رفتن روی صندلی رئیس نشستن حالشو ببرن:31: ما هم که بخیل نیستیم
مسعود جان با 60 امتیاز بیشترین امتیاز رو در بین تیمهای پی سی ورلد اورد واقعا دست مریزاد داره تبریک میگم
حمید خان در پایان مرحله گروهی اول شد تیمش رو در روز آخر خیلی خوب مدیریت کرد به ایشونم تبریک میگم
علی دوباره به بالای جدول اومد و در پایان مرحله گروهی در رده دوم قرار گرفت کلا آهسته و پیوسته حرکت میکنه
در کل در روز پایانی خیلی از تیمها بالای 50 امتیاز اوردن که جای تبریک داره و البته به همه دوستان در پایان این دور خسته نباشید میگم
و اما نتایج هیجان انگیز هد تو هد در پایان دور سوم
46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 43 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
46 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 57 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
53 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
29 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 53 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
35 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
57 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 35 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با کلی بدشانسی مثل اخراج بازیکن ایرلندی فیکس بازی نکردن شوچنکو و البته کارت زرد گرفتنش یا فیکس بازی نکردن بوناچی که به جای 7 امتیاز فقط برام 6 امتیاز اورد و کلی عوامل پنهانی دیگه:31: به آقا مصطفی باختم
که البته جا داره رسما بهش تبریک بگم این برد رو اگر خواستی میتونیم در پایان این بازی پیراهنامونم با هم عوض کنیم:31:
کوروش هر چند تیمشم زیاد توی این دور خوب نبود ولی در کل گیر بهترین تیم این دور افتاد و چاره ای جز شکست نداشت:31:
در کل خیلی از نتایج این مرحله نزدیک به هم بود
اینم جدول هد تو هد در پایان مرحله گروهی
+-
#
Team
W
D
L
+
Pts
1
3
0
0
138
9
2
3
0
0
133
9
3
2
0
1
147
6
4
2
0
1
144
6
5
2
0
1
141
6
6
2
0
1
137
6
7
2
0
1
136
6
8
2
0
1
127
6
9
2
0
1
126
6
10
2
0
1
125
6
11
2
0
1
124
6
12
2
0
1
117
6
13
1
0
2
140
3
14
1
0
2
129
3
15
1
0
2
127
3
15
1
0
2
127
3
17
1
0
2
119
3
18
1
0
2
113
3
18
1
0
2
113
3
20
1
0
2
111
3
21
1
0
2
106
3
22
1
0
2
102
3
23
0
0
3
121
0
24
0
0
3
85
0
فقط دو تیم 9 امتیازی داریم که ایشالله اونام به زودی طعم باخت رو میچشن:31:
5+1 یا همون استکبار:31: بالاخره رفت صدر اینا اصلا کارشون همینه همه جا زور میگن:31:
حجت هم که توی هد تو هد در حال یکه تازیه:31:
ولی جدای از شوخی به هر دو صدرنشین تبریک میگم
دور بعدی هد تو هد هنوز قرعه کشی نشده امیدوارم صدرنشینها بخورن به خودم تا باختن رو به بهترین شکل بهشون آمزش بدم:31:
Arrowtic
20-06-2012, 07:13
El Matadors تازه رو دور افتاده.حریف بعدی رو هم با اقتدار شکست دادیم البته با بدشانسی.اگر اون ضربه A.Cole گل میشد چی میشدا!
MCSE MAN
20-06-2012, 12:32
ميبينم كه با آرومي و چراغ خاموش رفتم صدر جدول
قهرماني دور گروهي رو تقديم ميكنم به خانوادم و از تمامي بازيكن هام كه با جون و دل زحمت كشيدن كمال تشكر رو دارم:31:
عليرضا خان ديدي گفتم زياد اون بالا نميموني :21:
چقدر رقابت ها هم تو ليگ كلاسيك و هم هد تو هد حساس شده
ماشالا تيم ها اين دوره تركوندن
تيم مرحله بعد هم تقريبا بسته شد. مغزم هنگيد ديگه!!
گرافيكار
20-06-2012, 13:52
حمید جان خوش باش فعلا فکر کنم تو هم زیاد اون بالاها نمونی:31:
ولی از رابطه عاطفیت با بازیکنات خوشم اومد:31: میگم اینا چرا یه هو متحول شدن:31:
منم در حال بستن تیمم و به شکل کاملا خونسردانه ای مردد شدم:31:
میخوام ریسک کنم و فقط از 11 بازیکن فیکس استفاده کنم اما واقعا توی سیستم موندم اینکه 4.4.2 بازی کنم یا 4.3.3 یا....
مخ منم کم کم در حال فریز شدنه:31:
MCSE MAN
20-06-2012, 14:52
مهم اين بود كه براي يه بار هم كه شده طعم صدرنشيني رو بچشم. حالا اگه اومديم پايين هم اشكال نداره :27:
من براي دور گروهي سيستم رو 2-4-4 گذاشتم و همه قدرتم رو گذاشتم براي 11 تا فيكسم. به ذخيره هام اهميت نداده بودم، هرچند روز آخر يكيشون خوب امتياز گرفت
ولي براي اين دور ذخيره هام رو هم نسبتا خوب انتخاب كردم و تقريبا همه سيستم ها رو ميتونم بازي كنم
نميدونم چرا ولي حس ميكنم تيمم رو خوب چيدم :31:
پولش فكر ميكردم خيلي كم باشه ولي اينطور نبود و تقريبا تيمي كه ميخواستم رو ساختم
البته احتمالا تيم بقيه دوستان رو ببينم بگرخم و بگم اين چه تيمي بود من انتخاب كردم! :31:
vahidgame
20-06-2012, 20:08
این نقل و انتقالاتش خیلی هیجان انگیزه
من چند بار بازیکنا رو جا به جا کردم
مثلا اولش سیلوا رو برای مهاجم داشتم بعد گفتم به جاش رونالدو رو بیارم بهتره
چون رونالدو رو بازی اول می ذارم کاپیتان بعد اگه خوب امتیاز نگرفت بازی های بعدی شاید به ترتیب از آلمان و اسپانیا و انگلیس کاپیتان انتخاب کنم که اتفاقا برای هر تیم هم حداقل یکی دو تا گزینه دارم
فقط این تغییرات توی نقل و انتقالات خیلی ریسکیه. الان مثلا من اولش کابایه و ولوسو رو برداشتم ولی بعد گفتم جاشون اینیستا رو بیارم که احتمالا امتیاز بالایی می گیره ولی ممکنه به خاطر همین کلی ضرر کنم و برعکس اون دو تا بازیکن بیشتر امتیاز بگیرن! :دی
+
تیم من Heroes هستش
این دور حتما صدر جدول رو از حمید می گیرم :دی
ولی فقط حیف که توی این هد تو هد اسم من نیست و کلا از اول اونو دنبال نکردم
L.A.M.P.A.R.D
20-06-2012, 22:15
به جونه وحید توی 1/8 میترکونم :دی تیمم و خوب بستم ! خیلی تیم خوبیه ! منتظر بمب خبری باشید خخخخخخ :دی
AMIR-AIRGUNNER
20-06-2012, 22:19
من این دور روی تیم پرتغال سرمایه گذاری کردم . ریسکش بالاست که با توجه به مشورت هایی که با کادر فنی داشتم قبول کردم !
خلاصه این دور یا میام اون صدر جدول یا با کله میافتم ته جدول !!
MCSE MAN
20-06-2012, 22:49
این دور حتما صدر جدول رو از حمید می گیرم :دی
داداش بيا و بيخيال صدرنشيني شو. من همين جا راحتم:31:
به جونه وحید توی 1/8 میترکونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیمم و خوب بستم ! خیلی تیم خوبیه ! منتظر بمب خبری باشید خخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين ديگه داري اشتباهي تيم رو ميبندي چون تو اين جام 1/8 نداريم. بعدا ميگي چرا تيم نتيجه نميگيره:31:
powerslave
20-06-2012, 23:12
من تو نقل و انتقالات سر یه بازیکن اذیت شدم که میخواستمش ولی 0.1 کم میاوردم و خلاصه از خیرش گذشتم ولی الان میبینم که ارزش تیمم 104.7 هست و تو بانک هم 0.2 دارم که رو هم میشه 104.9 که خیلی عجیبه. چون باید 105 باشه و دقیقاً همون 0.1 که سر اون بازیکن کم آورده بودم گم شده! آقا دست های پشت پرده از الان کاراشونو شروع کردن و تو این وضع اقتصادی دارن کار رو به فساد مالی میکشونن. البته 0.1 ملیون یورو تا 3 ملیارد دلار اختلاص خیلی راه داره ولی خوب برای خودش رقمیه! حالا موندم یقۀ کیو بگیرم :31:.
گرافيكار
20-06-2012, 23:22
این وحید و امیر عجب اعتماد بنفسی دارن ها:31:
جوری کری میخونن که آدم میگه برم تیمم رو منحل کنم:31:
دوستان کاهن اعظم تیمش رو بسته و طبق پیشبینیها دوباره به صدر جدول صعود میکنه:31:
من خداییش پدرم در اومد سر دو بازیکن که هم نمیتونستم از خیرشون بگذرم هم نمیتونستم بخرمشون دلم میخواست بکشمشون تا کسی دیگه نخردشون:31:
یه نکته
دوستان مرحله بعدی فکر کنم فقط میتونیم 6 بازیکن رو آزادانه ترانسفر کنیم پس مهمه که جوری بازیکن بگیریم که تعداد کمتری بازیکن حذف شده داشته باشیم
vahidgame
20-06-2012, 23:26
داداش بيا و بيخيال صدرنشيني شو. من همين جا راحتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این دست های پشت پرده می ذاشتن الان من صدر جدول بودم :دی
اولش درستو حسابی اون جا رو چک نمی کردم و جالبه لمپارد و کیهیل رو هم برداشته بودم و همون اول نرفتم دوباره توی نقل و انتقالات اینو تغییر بدم!
در صورتی که خود سایت باید کلا این دو بازیکن رو حذف می کرد و می گفت باید به جاشون دو تا بازیکن دیگه انتخاب کنی که متاسفانه مسئولان مسابقات کوتاهی کردن :دی
کلا خیلی ها این اولاشو جدی نگرفتن یا درستو حسابی بلد نبودن وگرنه جدول حتما الان تغییراتی داشت :دی
این وحید و امیر عجب اعتماد بنفسی دارن ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوری کری میخونن که آدم میگه برم تیمم رو منحل کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کاهن اعظم تیمش رو بسته و طبق پیشبینیها دوباره به صدر جدول صعود میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خداییش پدرم در اومد سر دو بازیکن که هم نمیتونستم از خیرشون بگذرم هم نمیتونستم بخرمشون دلم میخواست بکشمشون تا کسی دیگه نخردشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب ها رو نمیشه لو داد؟ :دی
من یه اشتباهی کردم که این قضیه کاپیتان به صورت چرخشی رو لو دادم و الان حتما آنالیزور های تیم های دیگه این سیستم رو قشنگ آنالیز کردن و کلا لو رفته :دی
MCSE MAN
20-06-2012, 23:41
من تو نقل و انتقالات سر یه بازیکن اذیت شدم که میخواستمش ولی 0.1 کم میاوردم و خلاصه از خیرش گذشتم ولی الان میبینم که ارزش تیمم 104.7 هست و تو بانک هم 0.2 دارم که رو هم میشه 104.9 که خیلی عجیبه. چون باید 105 باشه و دقیقاً همون 0.1 که سر اون بازیکن کم آورده بودم گم شده! آقا دست های پشت پرده از الان کاراشونو شروع کردن و تو این وضع اقتصادی دارن کار رو به فساد مالی میکشونن. البته 0.1 ملیون یورو تا 3 ملیارد دلار اختلاص خیلی راه داره ولی خوب برای خودش رقمیه! حالا موندم یقۀ کیو بگیرم :31:.
اتفاقا براي منم 104.9 هستش!! براي بعضيا بالاي 105 هم ديدم. فكر كنم به خاطر نقل و انتقالات گذشته است. حالا دقيق نميدونم
همش تقصيره پلاتينيه. همونجوري كه ميدونيد با ايتاليا و طرفداراش مشكل داره :31:
داداش من 0.1 زياد آوردم،ميخواي بدمش بهت:31:
دوستان کاهن اعظم تیمش رو بسته و طبق پیشبینیها دوباره به صدر جدول صعود میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خداییش پدرم در اومد سر دو بازیکن که هم نمیتونستم از خیرشون بگذرم هم نمیتونستم بخرمشون دلم میخواست بکشمشون تا کسی دیگه نخردشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته
دوستان مرحله بعدی فکر کنم فقط میتونیم 6 بازیکن رو آزادانه ترانسفر کنیم پس مهمه که جوری بازیکن بگیریم که تعداد کمتری بازیکن حذف شده داشته باشیم
علي رضا جان حرف پيش بيني رو نزن كه تو تاپيك پيش بيني انقدر عقب موندي ديگه بيخيال شدي:5:
كدوم 2 بازيكن؟؟ بگو تا من بخرمشون كه حرصت بگيره:27:
ترنسفر براي مرحله بعد 8 تاست
Alireza.M67
20-06-2012, 23:58
دوستان توی این دوره هم هر روز میشه تعویض کرد دیگه !!!؟
آخه من پیرلو که بازی چهارم هست رو گذاشتم بیرون و یه مهاجم از یونان که بازی دوم هست گذاشتم تو ، این کمک مربیه هی میگه پیرلو بیشتر امتیاز میاره ، بیارش تو !!!
گرافيكار
20-06-2012, 23:58
ترکیب ها رو نمیشه لو داد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من یه اشتباهی کردم که این قضیه کاپیتان به صورت چرخشی رو لو دادم و الان حتما آنالیزور های تیم های دیگه این سیستم رو قشنگ آنالیز کردن و کلا لو رفته
چرا اگه میخوای ترکیبتو بزار همگی استفاده کنیم:31:
اینقدر با اعتماد بنفس حرف میزنی دلمون میخواد ببینیم چه تیمی بستی
ولی جدای از شوخی دیگه بهتره ترکیبها قبل از هر مرحله ای مخفی باشه
خود سایت هم بعد از اینکه هر دوری شروع شد به تیما اجازه میده سایر ترکیبها رو ببینن اما قبل از شروع هر دوری این اجازه رو نمیده
کلا خیلی ها این اولاشو جدی نگرفتن یا درستو حسابی بلد نبودن وگرنه جدول حتما الان تغییراتی داشت :دی
کاملا موافقم
ولی نگران نباش یو سی ال چند ماه دیگه شروع میشه اون هیجانش واقعا بیشتره
علي رضا جان حرف پيش بيني رو نزن كه تو تاپيك پيش بيني انقدر عقب موندي ديگه بيخيال شدي
نه به خدا اونجا رو بیخیال نشدم
الان مثل چی دارم پیشبینی میکنم:31:
اونجا هم میگیرمت:46:
Alireza.M67
21-06-2012, 00:26
کلا دو جور میشه ترکیب چید :
1 - قدرت رو پخش کنی بین بازیکنها و همه ی اونهایی رو بذاری که فیکس بازی می کنن : مزیتش اینه که اگه کسی خراب کنه جاش بازیکن هست و دستت بازه ، ولی به جاش تعداد بازیکنهای بزرگ تیمت کمن .
2 - تیم ترکیبی از بازیکنهای بزرگ و نیمکت نشینها باشه : مزیتش اینه که کسایی که احتمال امتیاز خیلی بالا ازشون میره توی تیمت هستن ، ولی از طرف دیگه جانشین ندارن و اگه خراب کنن دیگه کاریش نمیشه کرد .
ترکیب اولی محافظه کارانست ، دومی ریسکی .
حالا من دور گروهی از روش اول استفاده می کردم ، موفق نبودم ، زدم تو کار روش دوم ، به امید موفقیت :20:
این نقل و انتقالاتش خیلی هیجان انگیزه
من چند بار بازیکنا رو جا به جا کردم
آره خیلی باحاله :31:
چند بار دست بردم توی ترکیب ، هنوزم نمیتونم با قاطعیت بگم همونی که می خوام شد !
وین رونی
21-06-2012, 00:45
برای من مهم نیست ترکیبم لو بره یا نه مهم اینه که طرف با نگاه اول به ترکیب من خودشو خ... (ببازه) :27:
حالا این هم ترکیب وحشتناک من: :5:
وای خدا فوروارد رو ببینید ته وحشت حیف که پولم نکشید خودمو بخرم البته خودم زیاد رو فرم نیستم :31:
hojjatinho
21-06-2012, 04:41
ماشا.. بچه ها چقدر در انتخاب ترکیب وسواس دارند :دی
من که با خیال راحت نشستم هر بازیکنی رو دوست داشتم گذاشتم تو ترکیب بعد دیدم چراغ قرمز می ده:دی . نگاه کردم دیدم 15 تا زده بالا. فکر میکردم نامحدود باشه بودجه .
به هزار بدبختی دیگه ترکیب و چیدیم . فقط این دور من کلا از 4 تیم بازیکن گرفتم . یا به فنا می ریم یا خوب می شویم !:دی
پ ن : این قرعه کشی هد تو هد همه جا شده جز لیگ ما ! نداریم دیگه؟!:دی .
من زیر هد تو هد یک کاپ هم دارم اون چیه ؟ برای دوستان رنک ایران رو می زنه من ندارم . از کجا باید بیارمش ؟
ویرایش : هد تو هد رو دیدم / فقط 8 تای اول رو حساب کرده .
Kianoosh
21-06-2012, 09:41
من که تا پایان دور گروهی تیم رو همینطوری به امان خدا ول کرده بودم :دی ولی بچه ها بدون اینکه یه چکشون هم پاس بشه غیرتی بازی کردن امتیاز نسبتا خوبی گرفتم با یه ترکیب ثابت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو لیگ و ... هم نیستم به جوونا میدون دادم :دی شاید تو سی ال از اول... خیلی این فوتبال فانتزی حال و حوصله میخواد!:29:
اینم ترکیب کاملا مهندسی شده!:دی (حال و حوصله حساب کتاب نبود تو 3 دقیقه تیم بسته شد برای این مرحله :27:) ایده هم این بوده که ایتالیا به انگلیس و فرانسه به اسپانیا میبازه یونان و چک هم حذف میشن منتها چون بازیکن ثابت ارزون قیمت دارن برای این دور 5 تا از این دو تیم برداشتم باقی هم بین آلمان اسپانیا انگلیس و پرتغال پخش شده :34: اگه بچه ها خوب کار کنن به هر کدومشون یک دستگاه پژو از اینایی که میکشی عقب میره جلو اهدا خواهد شد :دی
گرافيكار
21-06-2012, 11:48
ویرایش : هد تو هد رو دیدم / فقط 8 تای اول رو حساب کرده .
آره فقط هشت تیم اول رقابت رو توی هد تو هد ادامه میدن
من از باقی دوستان واقعا عذر میخوام یوفا مجبورمون کرد وگرنه ما رفیق نیمه راه نیستیم:31:
AMIR-AIRGUNNER
21-06-2012, 12:06
این قانون 8 تای اول خیلی مسخره است ! کاملا شانس تو اینجا دخیله !
اینها باید طوری تنظیم میکردن که تو هر مچ دی به جای اینکه فقط با یک تیم رقابت کنیم مثلا با 6 یا 7 تیم رقابت کنیم
در اون صورت تو 3 مچ دی به جای اینکه فقط مقابل 3 تیم بازی کرده باشیم مقابل تمام تیم های بازی کرده بودیم و در اون صورت نتایج واقعی تر بود .
MCSE MAN
21-06-2012, 12:31
اين هد تو هد چقدر حساس شد. مثل جام داره پيش ميره و برنده ها ميرن نيمه نهايي
منم خوردم به تيمي كه تو گروهي بهش باخته بودم
با اينكه تيم حريف مطمئنا تيم قدرتمندي خواهد بود ولي بازيكن هاي ما ميرن براي انتقام:31:
این قانون 8 تای اول خیلی مسخره است ! کاملا شانس تو اینجا دخیله !
اینها باید طوری تنظیم میکردن که تو هر مچ دی به جای اینکه فقط با یک تیم رقابت کنیم مثلا با 6 یا 7 تیم رقابت کنیم
در اون صورت تو 3 مچ دی به جای اینکه فقط مقابل 3 تیم بازی کرده باشیم مقابل تمام تیم های بازی کرده بودیم و در اون صورت نتایج واقعی تر بود .
خوب اينجوري هم كه تو هر matchday يه تيم چندتا بازي كنه يه مشكل ديگه داشت
مثلا من از گروه 2 فقط 1 بازيكن انتخاب كرده بودم و مطمئنن تو روز هايي كه اون گروه بازي داشت به هركي ميخوردم ميباختم!
كلا عدالت تو ليگ كلاسيك بيشتر رعايت ميشه
AMIR-AIRGUNNER
21-06-2012, 12:54
اين هد تو هد چقدر حساس شد. مثل جام داره پيش ميره و برنده ها ميرن نيمه نهايي
منم خوردم به تيمي كه تو گروهي بهش باخته بودم
با اينكه تيم حريف مطمئنا تيم قدرتمندي خواهد بود ولي بازيكن هاي ما ميرن براي انتقام:31:
خوب اينجوري هم كه تو هر matchday يه تيم چندتا بازي كنه يه مشكل ديگه داشت
مثلا من از گروه 2 فقط 1 بازيكن انتخاب كرده بودم و مطمئنن تو روز هايي كه اون گروه بازي داشت به هركي ميخوردم ميباختم!
كلا عدالت تو ليگ كلاسيك بيشتر رعايت ميشه
نه من منظورم اونجوری نبود
امتیاز ها به همین شکل محاسبه میشن
ولی در هر مچ دی مقابل تعداد بیشتری تیم قرار میگرفتیم تا تو 3 دور کلا با تمام تیم ها رقابت کرده باشیم
مثلا اگه لیگ 16 تیمی بود :
در مچ دی اول فرضا تیمی 50 امتیاز اورده و 5 تا هم حریف داره که به ترتیب 52 -49 -56-48-40 امتیاز اوردن
در اینصورت 3 تا برد و 2 تا رو باخت حساب میشه
و به همین صورت در 3 تا مچ دی ما با 15 تیم بازی روبرو میشیم و نتایج دقیقتر خواهد بود .
eman619rv
21-06-2012, 13:41
بچها یه نکته:
دوستانی که ارزش تیمشون زیر 105 شده یا بالای این مقدار شده به خاطر عملکرد بازیکنانشون بوده .. چرا؟ چون به دلیل عملکرد بازیکن و امتیاز گیریش ارزش قیمتیش کم و یا زیاد میشه مثلا ژاگوئف ترکوند دور گروهی قیمتش از 5 به 5.2 رسید و گرون تر شد از اون طرف ماتا بازی نکرد قیمتش کم شد! لسکات هم شده 5.6
AMIR-AIRGUNNER
22-06-2012, 05:33
خب جدول دستخوش تغییرات بسیاری شد که البته من باز دوم موندم :31:
Dark Soul
22-06-2012, 14:55
خب اکثر بالانشینها احتمال گل نخوردن آلمانو دادن و حداقل دو تا دفاع از آلمان برداشتن که این رقابتو نزدیکتر می کنه:47:
به نظر میاد اکثر بچه ها روی گل نخوردن پرتغال و آلمان خیلی حساب کردند مثل خود من ...اما من ریسک کمتری کردم:9:
ببینیم امشب چی میشه:46:
MCSE MAN
22-06-2012, 15:26
من اصلا تو اين دور ريسك نكردم.يعني اصلا روي تيم خاصي سرمايه گذاري نكردم و از همه تيم ها انتخاب كردم
علي رضا كه حسابي ريسك كرده و 2 مدافع و يه دروازه بان از آلمان گذاشته. اگه گل نخوره آلمان كه حسابي امتياز ميگيره ولي اگه گل بخوره تيم به گل ميشينه :31:
حريف ما هم كه حسابي تيمش رو فرمه و احتمال زياد بازي رو ميبره. جالبيش اينه كه نصف بازيكن هاي اصليش با من يكيه!!
البته به خاطر رونالدو بازي رو ميبره و بهش تبريك ميگم
از اونجايي كه من آخر هم بشم باز رونالدو رو انتخاب نميكنم پس مشكلي نيست:31:
خیلی مسخرست :31:
من عضو شدم
تو مچ دی هم 19 امتیاز گرفتم
اما الان می خوام لاگین کنم نمیشناسه
ریکاور خواستم بکنم میگه این ایمیل تو دیتابیس ما نیست
:39:
eman619rv
22-06-2012, 21:31
خیلی مسخرست :31:
من عضو شدم
تو مچ دی هم 19 امتیاز گرفتم
اما الان می خوام لاگین کنم نمیشناسه
ریکاور خواستم بکنم میگه این ایمیل تو دیتابیس ما نیست
:39:
خب یکی از راه هاش لاگین با ایمیله از طریق فیسبوک و سایت های دیگه که الان یادم نیس هم میشه ثبت نام کرد شاید شما با اونا ثبت نام کردی !
ولی عجب شانسی اوردم من تو هد تو هد با اختلاف امتیاز به دور بعدی رفتم اگه تو یکی از بازی ها یه امتیاز اینور اونور میشد یکی دیگه رفته بود بالا:دی
راستی بچه ها من موندم شواینی رو کاپیتان کنم یا گومژ؟ اخه ماریو یه گل هم بزنه نهایت امتیازش میشه ولی شواینی هم میتونه موقعیت گل داشته باشه هم پاس گل! تا قبل بازی یه رهانمایی کنین دومشون رو بذارم :)
جالبیش اینه که من توی دور مقدماتی حتی 1 نفر حتی 1 نفر از تیم آلمان نگرفتم اما الان 4 تا رو پر کردم :دی البت اکثر بازیکن های تیم هامون یکی شده! از اونجایی که اکثرا روی گل نخوردن المان حساب باز کردیم فکر کنین آلمان 2 تا گل بخوره چی میشه !! یکی از دفاع ها اخراج هم بشه که دیگه واویلا!! همچین اختلاف طبقاتی ایجاد بشه تو لیگ که تا فینال هم کسی نتونه جبران کنه:دی
update..........
خب یه تسلیت ویژه به همگی میگم !! آلمان گل خورد .............اونم از یونان!!!
گومژ هم که بازی نمی کنه!!
دیگه همه داغون شدن! دیگه امیدوارم پیرلو و دیارا این بلا سرشون نیاد:دی
همین الان که دارم مینویسم سامی جان هم گل زد! پاس گل به نفع بچه هایی که بواتنگ براشون بازی میکنه
AMIR-AIRGUNNER
22-06-2012, 23:33
خببببببببببببببب
به شخصه نتیجه گرفتم که مدافع و گلر فقط از اسپانیا باید باشه و بس !
از المان به من تا حالا منفعتی نرسیده و نمیرسه !
گومز که بازی نمیکنه . 2 تا مدافع گذاشتم که گل خوردن و کلا امتیاز ها افتضاح شدن
اینم یک تجربه ارزشمند برای فوتبال فانتزی های بعدی !
MCSE MAN
23-06-2012, 00:19
خوب خدا رو شكر كه فقط 1 دفاع از آلمان انتخاب كرده بودم!!
حدس ميزدم يونان گل بزنه چون تو همه بازي هاش گل زده بود و نشون داده بود از موقعيت هاش خوب استفاده ميكنه
خوشم اومد يواخيم لو هممون رو تركوند و در يه حركت باور نكردني گومز رو فيكس نذاشت. هرچند اكثر بچه ها گومز رو انتخاب كرده بودن و همگي با هم امتياز از دست دادن:31:
جالبيش اينه تا از اول تا حالا فقط يكي از مهاجم هام گل زده. از دور بعد سيستم رو 0-5-5 ميچينم:31:
Alireza.M67
23-06-2012, 00:30
خیلی حال کردم گومز بازی نکرد .
مونده بودم بین رونالدو و گومز کیو بذارم ، گفتم اون گومز آلمانیه بیخیال ، از آلمانیا خیری به ما نمیرسه ، رونالدو رو گذاشتم .
Dark Soul
23-06-2012, 01:46
عملا به.....رفتم (ببخشید به خاطر بی ادبی)
2 دفاع و 1 دروازه بون از المان:18:
و اوج بدشانسی فیلیپ لام عزیز رو که دو دل بودم برش دارم بر نداشتم:37:
تازه یک ریسک کوفتی هم کردم اون اینه که رونالدو را از کاپیتانی برداشتم ماریو گومز را گذاشتم کاپیتان:9::9::9:
======
این فوتبال فانتزی با ماچه کرده که تیم مورد علاقه مون 4 تا زده ،عوض اینکه خوشحال باشم حسابی عصبانی هستیم:grrr:
گرافيكار
23-06-2012, 01:51
و چنین است سرانجام کسانی که ریسک میکنند و ما نابودشان کردیم تا درس عبرتی باشد برای دیگران
ریسک نکنید تا رستگار شوید
به معنای واقعی گند زدم خوشحال باشید:41:
AMIR-AIRGUNNER
23-06-2012, 05:02
جالبه من هم رونالدو رو از کاپیتانی برداشتم و بادشتوبر رو کاپیتان کردم .
دور های قبلی پیکه رو کاپیتان میکردم مستقیم 14 امتیاز می گرفتم الان کاپیتانم گرفته 2 !!!
Kianoosh
23-06-2012, 07:57
و چنین است سرانجام کسانی که ریسک میکنند و ما نابودشان کردیم تا درس عبرتی باشد برای دیگران
ریسک نکنید تا رستگار شوید
به معنای واقعی گند زدم خوشحال باشید
6 دقیقه کم اوردی آره؟یه چیزی بگم شما یکم تسکین پیدا کنی :دی من 151 امتیاز داشتم با بازی دیشب شد 165 بعد نمیدونستم که بازیکنهایی که بازی اول بازی کردن رو تعویض کنی امتیازی که کسب کردن محاسبه نمیشه و ازت کم میشه خلاصه 28 امتیاز روز اول پرید!! 165 شد 137 و الان نمی دونم جواب هوادارا رو چی بدم ! :15::14:دیشب بچه ها خوب فوتبال کردن :دی لام که گل زد گومز ثابت نبود ساماراس گل زد و اونم امتیاز خوبی گرفت ولی با این اشتباه مدیریتی :39: با توجه به شرایط جدول اگه ما همه بازیهامون رو ببریم و رقبا هم همه بازی هاشون رو ببازن بازم ما قهرمان نمیشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دوستان خیلی حرص و جوش نزنن تازه شاید یک دهم چیزی که یه مربی میکشه برای انتخاب نفرات و چینش و تاکتیک تیمش رو بکشیم :دی بعد ما راحت نقدش می کنیم که چرا اینو گذاشت اونو نه و ...
amirfakhrian
23-06-2012, 13:22
بازی دیشب لام رو کاپیتان کرده بودم بعد از نیمه 24 امتیاز گرفته بود ولی با دو گلی که آلمان خورد 14 شد. بازم خدا رو شکر اگر گل نمی زد 1 می شد.
vahidgame
23-06-2012, 14:33
من چه اشتباهی کردم از آلمان بازیکن انتخاب کردم. دو تا بازیکن آلمانی تیمم روی هم 5 امتیاز گرفتن!
دور بعدی صد در صد اونا رو عوض می کنم و واقعا اشتباه بزرگی کردم که به آلمان ها اعتماد کردم :دی
بعد جدای از این کاش سیستم امتیازدهی یکمی بهتر بود
درسته یه سری معیارهایی داره که اول تاپیک گفته شد ولی مثلا نباید جوری باشه که بازی پرتغال با چک رونالدو با این بازی خیلی خوب خودش 6 امتیاز بگیره و پپه 7 امتیاز!
eman619rv
23-06-2012, 16:31
من چه اشتباهی کردم از آلمان بازیکن انتخاب کردم. دو تا بازیکن آلمانی تیمم روی هم 5 امتیاز گرفتن!
دور بعدی صد در صد اونا رو عوض می کنم و واقعا اشتباه بزرگی کردم که به آلمان ها اعتماد کردم :دی
100 در 100 تایید میشه من فلک زده تو دور گروهی حتی یه بازیکن هم از این المان نگرفتم بعد این دور 4 تا! 4 تا بازیکن المانیم خیر سرشون واسه من 7 امتیاز مجموعا گرفتند! اندازه ستاره های کاغذی ایران هم از پول گرفتن!!
درسته یه سری معیارهایی داره که اول تاپیک گفته شد ولی مثلا نباید جوری باشه که بازی پرتغال با چک رونالدو با این بازی خیلی خوب خودش 6 امتیاز بگیره و پپه 7 امتیاز!
قرار بود به 3 بازیکن برتر هر بازی امتیازاتی داده بشه ولی مثه اینکه عملیش نکردن!
Dark Soul
23-06-2012, 18:12
در حمایت از المان باید بگم که همه روی گل نخوردنش حساب کرده بودیم و فکر می کردیم می تونیم شیرین 4 امتیاز برای گل نخوردن از مدافعان بگیریم ؛(قیافه هامون اینجوری بود:21:)
نمی دونم دیگه چی باید گفت مهاجمش امتیاز بسیار بالایی گرفت ،3 هافبک مهمش امتیاز بالایی گرفتن ،بهترین مدافعش گلزنی کرد ببخشد دیگه چی کار می بایست کنند:23:
کلوزه : 9
خدیرا : 8
اوزیل : 8
رئوس :7
لام : 7
تقصیر رو گردن دیگران نندازید خودمون طمع کردیم و ریسک....:9:
فقط تنها گله ی که میشه کرد بازی ندادن به گومز بود:19:
MCSE MAN
23-06-2012, 18:32
مشكل اصلي بازي ديشب اين بود كه به هيچ وجه قابل پيش بيني نبود
اولا كسي فكر نميكرد انقدر بازي پرگل بشه كه بخوان دفاع انتخاب نكنن و مهاجم و هافبك بذارن. اون يه مهاجمي رو هم كه همه انتخاب كردن بازي نكرد! :31:
دوما كسي فكر نميكر يواخيم لو انقدر تغيير تو فاز حمله تيمش بده و 3 تا از بازيكن هاي فيكسش رو عوض كنه!
2 نفر از اينايي كه امتياز بالايي گرفتم تو بازي هاي قبل به زور چند دقيقه ميرفتن تو زمين!
كلا براي تيم هايي كه بازيكنانشون خيلي نزديك به هم هستن و ممكنه هر بازي جا به جا بشن اين مشكلات هست. مثلا امشب هم معلوم نيست دلبوسكه فابرگاس رو ميذاره يا تورس رو. يهو ديديد اصلا اونا رو گذاشت و سيلوا رو نذاشت!
من كه روي هيچ تيمي ريسك نكردم ولي اونايي هم كه كردن ناراحت نباشن، يه نگاه به امتياز من بندازن تا حسابي به خودشون اميدوار شن. از آخر دارم اول ميشم:31:
aluminum
23-06-2012, 23:57
با این حال که دو تا دفاع از اسپانیا دارم ولی امیدوارم گل بخورن و از مسابقات حذف بشن با این سبک بازی مضخرفشون
AMIR-AIRGUNNER
24-06-2012, 00:18
بالاخره بعد از مدت ها تیم TOMCAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با وجود دست های پشت پرده ! جایگاه واقعی خودش رو پیدا کرد و به صدر جدول رسید :31:
aluminum
24-06-2012, 00:31
بالاخره بعد از مدت ها تیم TOMCAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با وجود دست های پشت پرده ! جایگاه واقعی خودش رو پیدا کرد و به صدر جدول رسید :31:
اگه فردا روز کاسانو باشه این صدر نشینی موقته :31:
گرافيكار
24-06-2012, 13:10
بازیکنای من فعلا دارن استراحت میکنن فقط فکر کنم زمان بدی رو برای استراحت انتخاب کردن:31:
در کل اگه ریسکم میگرفت بعضیا اینقدر کری نمیخوندن:31:
ولی جدای از شوخی باید به امیر تبریک بگم به نظر من مدیریت خیلی خوبی روی تیمش داشت و ارنجش خیلی منطقی بود
اشتباه بزرگ من انتخاب 4 بازيكن از اسپانيا بود كه پشت همين تريبون اعلام ميكنم اشنباه كردن......يعني 4 تا بازيكن از تيم قهرمان جهان روي هم 10 امتياز گرفتن و اين يك بحران براي تيم منه....
ايشاالله دور بعد همرو ميريزم بيرون با اين بازي مذخرفشون......:19:
Dark Soul
24-06-2012, 20:13
امشب به پیرلو امیدی نیست از بابت اینکه همه ی بچه ها برش داشتن:31:
منم تنها امیدم رونیه که کاپیتان هم هست:20:
MCSE MAN
24-06-2012, 20:21
تو دور گروهي جزو معدود كسايي بودم كه پيرلو رو برداشتم و تو ليگ خودمون هم من كسي رو نديده بودم كه اونو برداشته باشه ولي يهو بعد گروهي همه برداشتنش!!
بايد به كساني كه اين بازيكن هايي كه يهو پرطرفدار ميشن رو از اول انتخاب كرده بودن يه امتيازي بدن :31:
از همين الآن اعلام ميكنم تيم من به گل نشسته. بحران جلوي چشام داره تو تيم راه ميره:31:
داريم به قعر جدول نزديك ميشيم
Alireza.M67
25-06-2012, 01:29
خب درسته که انگلیس حذف شد و ما هم ناراحتیم .
ولی در لیگ خودمون با 67 امتیاز تمامی رقبا رو در جیب بغل خود گذاشته و به رتبه 7 صعود کردیم :31:
گرافيكار
25-06-2012, 02:46
خب دور چهارم هم با شگفتیهای زیادی تموم شد
جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد در پایان دور چهارم
#
Team
Manager
MD
TOT
1
AMIR
63
203
2
Hamid
53
200
3
Rastin
56
194
4
Se7en
57
193
5
Ali Ahmadi
49
193
6
Babak Gen
64
193
7
Alireza Mousavi
67
188
8
Powerslave
49
186
9
la masia
44
185
10
Milad
57
183
11
Masoud Barani
56
183
12
hadi sh
47
176
13
King Visage
50
174
14
ehsan zamani
47
173
15
Hodjat
39
172
16
Amir Farzanian
38
171
17
iman RV
42
169
18
Esrafil Fazli
50
169
19
Mahmood Ahmadzadeh
37
164
20
A M I R
51
164
21
Kurosh
53
164
22
Ashkan
56
162
23
vahid z
46
159
24
13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshad ayazi
31
150
25
Mostafa Ranjbar
30
147
26
myiranover
33
146
27
Javad Ta
41
143
28
David Beckham
42
138
29
mehrdad moradi
48
130
30
hublot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed.medium
41
124
31
perspolis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsen m
57
57
امیر با امتیاز خوبی که در این دور به دست آورد اول شد
علیرضا هم با 67 امتیاز بالاترین امتیاز رو به دست آورد
به هر دو نفر تبریک میگم چون واقعا عالی بودن
خیلیها که به آلمان و گل نخوردنش در مقابل یونان دل بسته بودن با دو گلی که یونان زد غافلگیر شدن و امتیازات زیادی رو از دست دادن
و البته کسایی مثل من که سه نفر رو از دفاع این تیم انتخاب کرده بودن بیش از دیگران آسب دیدن که البته طبیعتا هر ریسکی یا جواب میده یا...:31:
و یه جمله معروف هست که میگه: خودم کردم که لعنت بر خودم باد:31:
ولی نکته ای که واقعا توی جدول مشخصه امتیازات واقعا نزدیک تیمهاست تا جایی که با کمی شانس حتی تیم دهم جدول هم میتونه در دور پنجم به سه رده نخست برسه
و واقعا مشخص نیست که چه کسی در پایان دور پنجم صدرنشین میشه
نتایج هد تو هد در مرحله یک چهارم نهایی
49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
56 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 42 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 57 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
53 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با اختلاف امتیاز کمی باختم که واقعا شگفت انگیز بود:31:
اگه آلمان گل نمیخورد الان به راحتی برای خودم توی نیمه نهایی قدم میزدم:31:
در کل به 4 تیم صعود کرده به مرحله نیمه نهایی تبریک میگم
برم تیمم رو متلاشی کنم:31: مثل رویانیان بیفتم به جونشون:31:
Dark Soul
25-06-2012, 10:53
خب من با کلی فلش قرمز در سمت راست تصویرم مواجهم که همتون می دونید معنیش چیه :37:
با امتیاز این دوره حتی با حرفای قشنگ و امیدوارانه هم فکر نمی کنم امید به تیم برگرده:41:
+اما در این دور باید کمی هوشمندانه تر عمل کنیم چون درسته 8 ترانسفر داریم اما برای فینال فقط 4 تا داریم.
و البته ثابت بازی کردن بازیکنانی چون گومز ،فابرگس و تورس در هاله ای از ابهامه که این انتخاب ها را سخت تر می کنه.
AMIR-AIRGUNNER
25-06-2012, 11:12
ولی خودمونیم این صدر جدول عجب حالی داره !جای دوستان خالی :31:
این دور کلا ریسکی هست و واقعا نمیدونم چجوری ترکیب رو بچینم :41:
mohsen19871366
25-06-2012, 11:43
دوستان من از اول مشکل سیستم تیمو داشتم ، چه طوری میشه سیستم تیمو عوض کرد از 442؟ یک سوال دیگه اینکه این قابلیت wildcard دقیقا چه کار میکنه و چه طور میشه استفاده کرد؟
Masoud-Susa
25-06-2012, 11:56
سلــام بر فانتزی دوستان و فانتـزیـن ها :دی
خوب من بعد از تحولی که توی تیمم انجام دادم تا الان تیـم روند رو به رشدش رو ادامه داده و تونسته نمره نسبتا قابل قبولی رو کسب کنه :دی
هر چـند امیـدم واسه قهرمانی کمرنگ شده ؛ ولی خب دیگه چه میشه کرد ! باید ادامه داد اون هم بـا ریـسکی خــفــن ! :دی :دی من یـه تنه 6 بـازیکن از اسپانیا گرفتم که اگه زبونم لال خدایی نکـرده گوش شیطون کر و ایـنا بـاخت ! تیـم به فـنا میـره !!
ولـی اگـه ببره و خصوصا اینکه گل نخوره نونم تو روغنه : دی
ولی خب از اونجایی که من شانس ندارم ... :/
دیروز هم به نت دسترسی نداشم و نتونستم کاسانو رو تو ترکیبم بزارم ! مفت مفت دو امتیازش پرید و 0 امتیاز دیارا واسم ثبت شد :| هــعی !
در آخر هم امیـدوارم تیمی که شایسـته هست قهرمان بشـه(M.Susa ترجیحا :دی) و مسائل خارج از زمیـن قهرمان رو تعیین نکنه :دی
MCSE MAN
25-06-2012, 13:04
همون جوري كه قبل اين دور گفتم تيم ما براي انتقام به ميدون رفت و موفق هم شد
دور اول جلوي همين تيم و روز آخر باختم و اين دور تو روز آخر و به زحمت پيروز شدم
به تيم حريف هم تبريك ميگم:11:
از اونجايي كه تيمم داره در 2 جبهه ميجنگه فعلا از صدر پايين اومده ولي هنوز هيچي تموم نشده
به امير هم بابت صدرنشينيش تبريك ميگم
تو جدول كلاسيك خيلي باحاله بعد هر matchday يكي ميره اول
تا پايان دور اول فكر كنم argentina اول بود، دور دوم علي رضا، دورسوم من و تا پايان دور 4 هم امير :31:
گرافيكار
25-06-2012, 13:06
دوستان من از اول مشکل سیستم تیمو داشتم ، چه طوری میشه سیستم تیمو عوض کرد از 442؟ یک سوال دیگه اینکه این قابلیت wildcard دقیقا چه کار میکنه و چه طور میشه استفاده کرد؟
دوست من کافیه بازیکنی رو که میخوای بیاری داخل بگیری و بکشی روی بازیکنی که میخوای ببری بیرون
مثلا اگر در حال حاضر سیستم تیمت 4.4.2 باشه
با کشیدن یه مهاجم روی یه هافبک و جا به جا کردنشون سیستمت میشه 4.3.3
یعنی یه مهاجم میاری داخل و یه هافبک میاری بیرون
wildcard به شما اجازه میده بدون کم شدن امتیاز و بدون محدودیت ترانسفر داشته باشین یعنی تمام تیمتون رو عوض کنید
البته به نظر من نیازی نیست در این مرحله ازش استفاده کنید چون الان خود سایت به شما اجازه میده 8 بازیکن جا به جا کنید
توی فینال wildcard بیشتر به دردتون میخوره
aluminum
25-06-2012, 14:27
جدول لیگ هد تو هد اپدیت نشده؟
من یه لیگ هد تو هد دیگه عضوم ولی اون اپدیت شده
Arrowtic
25-06-2012, 17:28
دوستان من به علت تعویض خونه تا 2 هفته الی 1 ماه اینترنت نخواهم داشت در نتیجه نمیتونم تیممو در این بازی رهبری کنم بنابراین به اجبار کنار میکشم از مسابقات!ایشالا جام جهانی!
vahidgame
25-06-2012, 18:29
توی این دور متاسفانه بازیکنای من کم کاری کردن و باید یکمی تنبیه بشن :دی
جالبه 4 تا بازی انگلیسیم 20 امتیاز گرفتن ولی 2 تا بازیکن آلمانیم فقط 5 امتیاز!
من توی انتخاب چند تا بازیکن اشتباه کردم مخصوصا دو تا بازیکن دفاع همین طور برای کاپیتانی که برای گرون تموم شد. بازی اول رونالدو کاپیتان بود 12 گرفت بعد من شنبه شب باید کاپیتان رو مشخص می کردم چون یکشنبه دسترسی به نت نداشتم که بیام برای بازی چهارم هم دوباره کاپیتان رو تغییر بدم و به خاطر همین باید شنبه بین اسپانیا و انگلیس یه کاپیتان رو انتخاب می کردم که نمی دونم چرا اینیستا رو انتخاب کردم! اگه مثلا اشلی کول رو کاپیتان گذاشته بودم برام 14 امتیاز گرفته بود!
کلا اینکه بعضی ها مثل من همیشه نیستن که تیم رو تغییر بدن حتما ضرر می کنن
غیر از کاپیتان یه جای دیگه هم من ضرر کردم. یعنی برای دفاع که اول دیبوچی رو توی ترکیب گذاشته بودم که با توجه به اینکه امتیاز پایینی گرفته بود می تونستم برای بازی آخر آباته رو جای اون بیارم که برام هم مشخص بود امتیار بالاتری می گیره که اگه اون روز به نت دسترسی داشتم حتما این کارو می کردم...
این یعنی اینکه دست های پشت پرده باز کار خودشون رو کردن :دی
AMIR-AIRGUNNER
25-06-2012, 20:09
قیمت بازیکن ها خیلی بالاست ! اصلا نمیتونم تیم رو جمع کنم ! مهاجم میارم مدافع ها ضعیف میشن مدافع میارم اصلا پولی واسه مهاجم نمیمونه !
مثلا این کلوزه رو چه حسابی 11.2 قیمتش شده ؟! :24:
انتخاب کاپیتان هم که خدا به خیر کنه . یعنی یه انتخاب اشتباه کل شانس قهرمانی رو از بین میبره
Dark Soul
25-06-2012, 23:40
مثلا این کلوزه رو چه حسابی 11.2 قیمتش شده ؟! :24:
چون کلوزه توی مرحله مقدماتی با 9 گل بعد از هونتلار ( 12 گل) بهترین گلزن بوده.
mohsen19871366
26-06-2012, 00:00
دوست من کافیه بازیکنی رو که میخوای بیاری داخل بگیری و بکشی روی بازیکنی که میخوای ببری بیرون
مثلا اگر در حال حاضر سیستم تیمت 4.4.2 باشه
با کشیدن یه مهاجم روی یه هافبک و جا به جا کردنشون سیستمت میشه 4.3.3
یعنی یه مهاجم میاری داخل و یه هافبک میاری بیرون
wildcard به شما اجازه میده بدون کم شدن امتیاز و بدون محدودیت ترانسفر داشته باشین یعنی تمام تیمتون رو عوض کنید
البته به نظر من نیازی نیست در این مرحله ازش استفاده کنید چون الان خود سایت به شما اجازه میده 8 بازیکن جا به جا کنید
توی فینال wildcard بیشتر به دردتون میخوره
ممنون از راهنمایی
خوب این وایلدکاردو چطوری باید استفاده کرد؟ چه جوری فعال میشه؟
mohsen19871366
26-06-2012, 10:20
این سیستم لاگین سایت یوفا انگار مختل شده!! از شما هم همینطوره؟ من هنوز تیممو نچیدم!
MCSE MAN
26-06-2012, 11:24
این سیستم لاگین سایت یوفا انگار مختل شده!! از شما هم همینطوره؟ من هنوز تیممو نچیدم!
بله براي منم مشكل داره
نگران نباشيد درست ميشه تا فردا. هر از گاهي سر بزنيد ببينيد درست شده يا نه
پ.ن: الآن درسته ميتونيد لاگين كنيد
AMIR-AIRGUNNER
26-06-2012, 17:43
چون کلوزه توی مرحله مقدماتی با 9 گل بعد از هونتلار ( 12 گل) بهترین گلزن بوده.
خوب خود هونتلار چرا قیمتش از کلوزه کمتر بود !!:24:
Dark Soul
26-06-2012, 19:48
خوب خود هونتلار چرا قیمتش از کلوزه کمتر بود !!:24:
مسلما ملاک فقط بازیهای مقدماتی نیست.
کلوزه به مراتب امار گلزنی خیلی بهتری نسبت به هونتلار داره.
کلوزه در بازیهای ملی 64 گل و هونتلار 31 گل .
کلوزه در رقابتهای ملی اروپایی 19 گل و هونتلار 14 گل .
کلوزه یک رکود هم در جام های جهانی داره (حداقل چهار گل در 3 جام متوالی ) و بعد از رونالدو 15 گله با 14 گل در کنار گرد مولر بهترین گلزن تاریخ جامهای جهانی هست.{البته احتمال داره این مورد تاثیری در ارزش گذاریش نداشته باشه محض اطلاعات عمومی گفتم:31:)
البته من نمی دونم ملاک ارزش گذاری بازیکنان در فوتبال فانتزی چیه اما اینها بعلاوه اون مورد بالا می تونند دلایل خوب برای بالا بودن امتیاز کلوزه باشند.
powerslave
27-06-2012, 12:48
این ترنسفر بازیکن هم خیلی دردسر شده. نمیدونم همه همون 105 تا رو دارن؟ این اشتباهه. وقتی تیم ها میان بالا تر و کیفیت بازیکن ها میره بالاتر کلاً قیمتهاتشون هم بالاتر میره. الان اصلاً بازیکن ارزون کمه.
vahidgame
27-06-2012, 14:28
این ترنسفر بازیکن هم خیلی دردسر شده. نمیدونم همه همون 105 تا رو دارن؟ این اشتباهه. وقتی تیم ها میان بالا تر و کیفیت بازیکن ها میره بالاتر کلاً قیمتهاتشون هم بالاتر میره. الان اصلاً بازیکن ارزون کمه.
نه الان برای من 104.9 هستش و می دونم همین 0.1 مانع قهرمانیم میشه :دی
ولی حالا جدا با همین قیمت هم میشه ترکیب خوب چید
بستگی داره دور قبلی ترکیب چه جوری بوده و توی این دو چند تا تغییر بخواد
من حتی مجبور شدم دروازه بان دومم رو که از یونان بود رو نگه دارم! چون پستای دیگه خیلی مهمتره
eman619rv
27-06-2012, 17:12
بچه یکی لطف کنه ترکیب احتمالی هر چهار تیم باقی مونده تو رقابت ها رو بذاره .. نخ سوزن آلمان !!! واقعا مونددم کیا رو میخواد بازی بده ولی من فکر کنم کلوزه و پودولسکی رو از اول بذاره:27:
پول هم که خیلی کمه........
راستی به نظرتون با توجه به اینکه تو مسابقات حذفی احتمال داشتن گل زیاده بازیکنایی بگیریم که گرون هستن + 3 تا بازیکن ذخیره که تیمشون حذف شده یا اینکه یه سری بازیکن ضعیف ولی با این تافوت که همشون بازی میکنن؟
update............
Balzaretti-Schweinsteiger یا بواتنگ - موتینیو مسئله این است؟ کدوم زوج رو بذارم:31:
Dark Soul
27-06-2012, 20:21
بچه یکی لطف کنه ترکیب احتمالی هر چهار تیم باقی مونده تو رقابت ها رو بذاره .. نخ سوزن آلمان !!! واقعا مونددم کیا رو میخواد بازی بده ولی من فکر کنم کلوزه و پودولسکی رو از اول بذاره:27:
پول هم که خیلی کمه........
ترکیب احتمالی بازی امشب
Casillas,Arbeloa, Ramos, Pique, Alba,Busquets, Alonso,Silva, Xavi, Iniesta,Torres
Rui Patricio,Pereira, Pepe, Alves, Coentrao,Moutinho, Veloso, Meireles,Nani, Almeida, Ronald
راستی به نظرتون با توجه به اینکه تو مسابقات حذفی احتمال داشتن گل زیاده بازیکنایی بگیریم که گرون هستن + 3 تا بازیکن ذخیره که تیمشون حذف شده یا اینکه یه سری بازیکن ضعیف ولی با این تافوت که همشون بازی میکنن؟
اینجاست که یکی میره بالای جدول و یکی سقوط می کنه...من که بازیکنای گرون برداشتم و 3 تا ذخیره نیست در تورنمنت:31:
دوستان تا ساعت 11 وقت دارين سيستمتون رو كانفرم كنيد.
اينم تركيب دوتا تيم:
اسپانيا: casillas--jordi alba--sergio ramos--pique--arbeloa--xavi alonso--busquets--xavi hernandez--iniesta--negredo--silva
پرتقال: patricio--fabio coentrao--bruno alves--pepe--joa pereira--joao mutinho--miguel veloso--raul meireles--ronaldo--hugo almeida--nani
powerslave
28-06-2012, 01:39
الان اگه ترنسفر انجام بدم تو تیم، برای بازی فردا اعمال میشه؟ بر فرض نانی 2 امتیاز گرفته میتونم با یه بازیکن دیگه عوضش کنم؟
eman619rv
28-06-2012, 01:43
الان اگه ترنسفر انجام بدم تو تیم، برای بازی فردا اعمال میشه؟ بر فرض نانی 2 امتیاز گرفته میتونم با یه بازیکن دیگه عوضش کنم؟
ترنسفر نه نمیشه ولی تعویض میتونی بکنی
بازیکن ذخیره ات رو drag کن بذار جای بازیکنی که نمیخوای اینجوری اون تعویض میشه اخرش هم دکمه تایید رو بزن
28-06-2012, 09:33
اقا چرا نگفتین واسه فینال 4 تا ترنسفر بیشتر نداریم ؟ من الان از المان یه نفر رو دارم فقط همه اش از اسپانیا و پرتغال برداشتم حدسم ایین بود این بازی صفر صفر میشه که شد
مثل اینکه تاپیک و بادقت دنبال نکردید ،اینجا مربیان کارکشته میان و پر از نکات ظریفه:31:
صفحه 37 پست 363
+
من شانس اوردم 5 تا بازیکن از اسپانیا داشتم ولی با این حال دلم می خواست حذف بشه :3:
aluminum
28-06-2012, 09:39
من شانس اوردم 5 تا بازیکن از اسپانیا داشتم ولی با این حال دلم می خواست حذف بشه
منم 3 تا ازشون گرفتم ولی امید به حذفشون داشتم
ولی اگر امشب ایتالیا حذف بشه باید به فکر کسر امتیاز به خاطر ترانسفر بیوفتم
اقا به نظرتون نویر میتونه تو بازیه امشب بیشتر از 7 امتیاز بیاره؟؟؟
AMIR-AIRGUNNER
28-06-2012, 12:11
اقا به نظرتون نویر میتونه تو بازیه امشب بیشتر از 7 امتیاز بیاره؟؟؟
به هیچ عنوان !!!
نویر بیشتر از این که سیو داشته باشه گل میخوره !!
Alireza.M67
28-06-2012, 12:33
ترکیب بازی امشبو کسی نداره ؟
aluminum
29-06-2012, 00:10
چه موقعی نجاتم داد اوزیل.
اگر گل نزده بود بازی هد تو هد رو باخته بودم :دی
ولی حیف که المان حذف شد.
MCSE MAN
29-06-2012, 00:29
عجب پنالتي مفتي گرفت!!
تو فوتبال فانتزي هم بايد از دست داوري بكشيم!
ولي اشكال نداره به به برد ايتاليا ميچسبيد. حاضرم تيمم امتياز نگيره ولي ايتاليا قهرمان شه:31:
powerslave
29-06-2012, 01:00
آقا پدر من امشب در اومد!
اولاً که دیشب یه بار نانی رو کشیدم بیرون و پیرلو را جاش گذاشتم داخل که دکمۀ کانفرم عمل نمیکرد. دوباره این کار رو انجام دادم باز نشد. از سایت لاگ آوت کردم و دوباره لاگ این کردم. اومدم دیدم بله پیرلو بیرونه. باز با نانی عوضش کرد و کانفرم کردم و انجام شد. بعد دیدم اِ یادم رفت بزارمش کاپیتان و باز دوباره کاپیتانی رو از رونالدو گرفتم دادم به پیرلو که باز هم انجام شد و قشنگ پیرلو رفت تو ترکیب و اون علامت کاپیتانی هم اومد زیرش و امتیاز هم ازم کم کرد.
اما .... امشب بین دو نیمه اومدم ببینم بازیکن هام چند امتیاز گرفتن که دیدم پیرلو بیرونـــــــ] و رونالدو کاپیتانه. آخه این چه وضعشه؟ دو بار کانفرم شد. یه بار تعویض و مجدداً تغییر کاپیتان. خدا میدونه چند امتیاز از دست دادم. بعدشم که این پنالتی مسخره رو گرفت داور و امتیاز مدافعینم هم پرید!!! اصلاً یهو .... زد به اعصابم.
aluminum
29-06-2012, 01:06
آقا پدر من امشب در اومد!
اولاً که دیشب یه بار نانی رو کشیدم بیرون و پیرلو را جاش گذاشتم داخل که دکمۀ کانفرم عمل نمیکرد. دوباره این کار رو انجام دادم باز نشد. از سایت لاگ آوت کردم و دوباره لاگ این کردم. اومدم دیدم بله پیرلو بیرونه. باز با نانی عوضش کرد و کانفرم کردم و انجام شد. بعد دیدم اِ یادم رفت بزارمش کاپیتان و باز دوباره کاپیتانی رو از رونالدو گرفتم دادم به پیرلو که باز هم انجام شد و قشنگ پیرلو رفت تو ترکیب و اون علامت کاپیتانی هم اومد زیرش و امتیاز هم ازم کم کرد.
اما .... امشب بین دو نیمه اومدم ببینم بازیکن هام چند امتیاز گرفتن که دیدم پیرلو بیرونـــــــ] و رونالدو کاپیتانه. آخه این چه وضعشه؟ دو بار کانفرم شد. یه بار تعویض و مجدداً تغییر کاپیتان. خدا میدونه چند امتیاز از دست دادم. بعدشم که این پنالتی مسخره رو گرفت داور و امتیاز مدافعینم هم پرید!!! اصلاً یهو .... زد به اعصابم.
اشتباهات سایت هم جز از بازی فوتبال فانتزیه :31:
powerslave
29-06-2012, 01:41
اشتباهات سایت هم جز از بازی فوتبال فانتزیه :31:
ها ها ! :31: آره فقط میتونم همچین چیزی بگم.
مگه وقتی من اشتباه میکنم سایت چیزی میگه؟ ... راستش میگه ها! اون اسیستنت منیجره هم یه قسمت از سایته دیگه :31: ولی حیف شد.
روزی که داشتم ترکیب انتخاب میکردم نزدیک 1 ساعت به مانیتور خیره شده بودم و داشتم در مورد نانی و یا بالوتلی فکر میکردم. اشتباه اصلی انتخاب نانی بود.
eman619rv
29-06-2012, 02:03
ببین من فکر کنم شـــــــــــــــــــاید یه اشتباهی کردی که من خودم چند روز اول زیاد سرم میومد:دی
شما وقتی میخوای امتیازات رو نیگاه کنی حتما برو تو قسمت لست پوینت چون صفحه اولی که برات میاد موقع لاگ این ترکیبت واسه هتفه اینده هست
گرافيكار
29-06-2012, 02:04
جدول لیگ پی سی ورلد در پایان دور پنجم
#
Team
Manager
MD
TOT
1
AMIR
49
252
2
Rastin
54
248
3
Hamid
44
244
4
Se7en
50
243
5
Ali Ahmadi
44
237
6
Masoud Barani
50
233
7
Alireza Mousavi
44
232
8
Powerslave
43
229
9
la masia
45
227
10
Babak Gen
34
227
11
Amir Farzanian
50
221
12
hadi sh
45
218
13
Hodjat
45
217
14
Milad
32
215
15
Esrafil Fazli
47
213
16
iman RV
41
210
17
Ashkan
47
209
18
King Visage
31
205
19
Kurosh
38
202
20
ehsan zamani
28
201
21
vahid z
40
199
22
A M I R
23
187
23
Mahmood Ahmadzadeh
13
177
24
hublot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed.medium
50
174
25
myiranover
19
165
26
Mostafa Ranjbar
17
164
27
farshad ayazi
13
163
28
Javad Ta
20
163
29
David Beckham
13
151
30
mehrdad moradi
19
149
31
perspolis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsen m
42
99
اتفاق مهم این بود که امیر تونست از صدرنشینی خودش دفاع کنه مجددا تبریک میگم
اما واقعا باید منتظر بازی فینال بود تا قهرمان نهایی لیگ پی سی ورلد مشخص بشه
جناب راستین هم آهسته و پیوسته به مکان دوم رسید و با فاصله کمی از امیر قرار گرفت البته بیشترین امتیاز(54) توی این دور رو هم به دست اورد که جای تبریک داره
مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم
نتایج نیمه نهایی جام هد تو هد پی سی ورلد
44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 54 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
50 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 44 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Perspolis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و iran & 5+1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم
به تیمای بازنده هم خسته نباشید میگم در هر صورت یه سمت فوتبال باخته
تیم لاماسیا هم داره پیشاپیش خودش رو برای ucl فصل پیش رو آماده میکنه:31: اونجا دیگه از این ریسکای خانمان برانداز نمیکنه:31:
AMIR-AIRGUNNER
29-06-2012, 07:52
من که قهرمانی رو از دست دادم
بیشتر روی پرتغال و المان سرمایه گذاری کرده بودم که هر دو حذف شدن :41:. حالا باید امتیاز بدم تا تعویضشون کنم .
mohsen19871366
29-06-2012, 13:14
قابلیت wildcard رو چطور باید فعال کنیم؟
aluminum
29-06-2012, 13:32
Perspolis و iran & 5+1 با شکست دادن حریفاشون به بازی فینال رسیدن که بهشون تبریک میگم و امیدوارم فینال خوب و هیجان انگیزی داشته باشیم
علیرضا دعا کن من قهرمان بشم بعد میتونی ادعا کنی که تیم قهرمان رو توی دور اول بردی؟!!!:31:
aluminum
29-06-2012, 13:34
قابلیت wildcard رو چطور باید فعال کنیم؟
اگه تا الان استفاده نکرده باشید اول ترانسفرهاتون رو انجام بدید و در صفحه بعد قبل از تایید نهایی از گزینه فکر کنم play wildcard استفاده کنید
گرافيكار
29-06-2012, 14:29
علیرضا دعا کن من قهرمان بشم بعد میتونی ادعا کنی که تیم قهرمان رو توی دور اول بردی؟!!!:31:
خداییش من با یه ریکس:31: تیمم به ابدیت پیوست وگرنه توی فینالم شکستت میدادم:31:
علیرضا جان من که طرفدار تو هستم هر چی باشه اسمت پرسپولیسه دیگه
همه ما پرسپولیسیها پشت سرتیم برو جلو ببینیم چیکار میکنی:31:
Masoud-Susa
29-06-2012, 15:29
مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم
مرسی علیرضا جان :10:
ولی خداییش کوچینگ رو داشتــین؟! دیدین تیــم رو از قعر جدول بـه کجا رســوندم ؟! :5:ذاتا سرمربیم اصن ! :27::31:
[حالا بین خودمون بمونه که رویانیان پیشنهاد میلیاردی واسه سرمربیگری پرسپولیس بهم داده ...که البته باید فکر کنم!! الکی نیست که بقیه پیشنهادهام رو هم باید بررسی کنم!:31:]
تو این بازی ها هم از اولش هدفمون قهرمانی بود که همه دیدن چی شد و فکر میکنم که نیازی به گفتن کارهای اون دســـت های پشت پرده نباشه دیگه !:13: :31:
ولی خب جدی به عنوان اولین تجربه من توی فانتزی؛ به نظر خودم بد نبودم تا اینجا ! اونم بدترین زمان ممکن که خیلی کم به اینترنت دسترسی داشتمو امتحانا بود و... ! :20:
شخصا فکر می کردم با این اوضاع خیلی از بقیه دوستان عقب بی افتم ! که تیم همت کرد و با غیرتی مثال زدنی من رو شگفت زده کرد اصلا ! :31:
خب حالا که یه خورده تجربمون توی فانتزی زیاد بیشتر شده میتونم روی بازی های چمپیونز لیگ امسال سرمایه گذاری کنم و تمرکزم رو روی اون بازی ها بزارم بلــکه اون پــورشه کذایــی رو بردم(یا یکی از ایرانی ها برد) (انشاء الله! ):31:
در آخر امیـد است که همگی به راه راست هدایت شده و..! :31:
مخلصیم !:6:
گرافيكار
01-07-2012, 16:58
دوستان تا ساعاتی دیگر روز آخر لیگ پسی سی ورلد و فینال هد تو هد برگزار خواهد شد:33:
میبینم که سکوت قبل از طوفان به طور کامل حکم فرما شده:31:
همگی داریم آماده میشیم برای زور آخر:31:
فکر کنم تیمهای صدرنشین و فینالیستای هد تو هد تا الان برای انتخاب تیم 90 درصد فسفرشون رو مصرف کردن:31:
دوستان من که دیگه مدعی نیستم به همین دلیل حاضرم در جهت تخریب تیمهاتون با کمال میل و رایگان هر مشورتی خواستین بهتون بدم:31:
علیرضا اگر هد تو هد رو باختی قول میدم مثل رویانیان باهات برخورد کنم:31: پس تمام تلاشتو بکن که نام پرسپولیس فاتح فینال پی سی ورلد بشه:31:
یعنی الان امیر رو بکشی هم عکس تیمش رو اینجا نمیزاره:31:
امیدوارم امشب به جز خودم شب خوبی برای همه نباشه:31:
Dark Soul
01-07-2012, 17:50
به شخصه فک کنم اکثر انتخاب ها مشترک باشه و تغییرات زیادی ایجاد نشه :41:
اما از طرفی فوتبال هست و مسائل غیر قابل پیش بینی:23:
AMIR-AIRGUNNER
01-07-2012, 18:45
خب کمتر از 4 ساعت تا مسابقه نهایی زمان مونده .
احتمال قهرمانیم که خیلی کمه اما از همین تاپیک باید اعلام کنم که اگه قهرمان نشیم هم چیزی از ارزش های تیمم کم نمیشه :10: و بازیکن هام به فکر ساق پای خود و پول باشگاهی و غیره نبودن و از جان و دل برای تیم ملی تلاش کردن و صد البته به حرف های سر مربی هم گوش دادن و نظم تیم رو بهم نزدن !:31:
در کل اولین فوتبال فانتزی به خوبی و خوشی تموم شد و یکی از مدعیان فوتبال فانتزی لیگ قهرمانان فصل بعد هم مشخص شد:21:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):6::6::6::6:
:6::6::6::6:
aluminum
01-07-2012, 20:18
[B]
علیرضا اگر هد تو هد رو باختی قول میدم مثل رویانیان باهات برخورد کنم:31: پس تمام تلاشتو بکن که نام پرسپولیس فاتح فینال پی سی ورلد بشه:31:
یعنی الان امیر رو بکشی هم عکس تیمش رو اینجا نمیزاره:31:
الان تمرینات پشت درهای بسته انجام میشه ..:31:
البته میخواستم از تجربیات پیشکسوتان پرسپولیس استفاده کنم ولی ...:20:
البته برای امشب برنامه های ویژه ای دارم :18::21:
eman619rv
01-07-2012, 22:00
بچه ها تورس توی ترکیب اولیه نیست به نظرتون اونو بازی بدم یا اباته که تو ترکیب ایتالیا هست
vahidgame
01-07-2012, 22:05
بچه ها تورس توی ترکیب اولیه نیست به نظرتون اونو بازی بدم یا اباته که تو ترکیب ایتالیا هست
الان که دیگه نمیشه ترکیب رو تغییر داد
من که آباته رو از قبل توی ترکیب گذاشته بودم
تیاگو موتا رو هم داشتم که بین این دو شک داشتم که دیدم احتمال بازی کردن آباته بیشتره
Dark Soul
01-07-2012, 22:09
فقط خودت تصمیم بگیر:10::12:
ولی اگه جات بودم تورس را می گذاشتم چون به نظرم ایتالیا گل می خوره و تورس هم ممکنه به بازی بیاد و گل بزنه.
هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند:13:
aluminum
01-07-2012, 22:15
من که ریسک نکردم و تورس رو گذاشتم بیرون و جاش به اباته بازی دادم
البته توی انتخاب بازیکنها هم سعی کردم کمترین ریسک کنم
52539
Masoud-Susa
01-07-2012, 23:11
هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبا که عالیه ...
من قبلا هم بهش اعتماد کرده بودم...الان هم اعتماد کردم و کاپیتانمه :دی خیلی قشنگ جواب اعتماد مربی رو داد ...ولی عوضش تورس تو بازی نیست ..:|
eman619rv
02-07-2012, 00:51
من چه گلطی کردم تورس رو کشیدم بیرون :دی قبلش گذاشته بودمش کاپیتان یهوووووو در یه عمل خود جوش 180 درجه نظرم در موردش عوض شد
اونایی هم که البا رو کرده بودن کاپیتان ترکوندن!! مسعود جان قهرمانی رو تبریک میگم
Dark Soul
02-07-2012, 01:07
پیش بینیم راجع به تورس درست بود امتیاز بالایی گرفت.
راجع به البا هم ،هم ریسکم گرفت و هم شانسم چون می خواستم از کاپیتانی برش دارم.
در کل شب اخر برام خیلی خوب تموم شد .
-------------
در آخر هم جا داره از تمام بچه های لیگ P30World تشکر کنم چون علاوه بر جذابیتی که این فوتبال فانتزی داشت با بحث ها و پستها و کری خونی هاشون و ...در این تاپیک لذت این فوتبال فانتزی را برای من چند برابر کردند.:40:
به سلامتی خودمون و البته قهرمان لیگ مسعود خان:7:
گرافيكار
02-07-2012, 01:20
جام یوروی فانتزی تموم شد و همه سالم به خونه هاشون برگشتن:31:
جدول لیگ پی سی ورلد در پایان «فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲»
#
Team
Manager
MD
TOT
1
Masoud Barani
77
310
2
Rastin
60
308
3
Se7en
65
305
4
AMIR
53
302
5
Ali Ahmadi
58
295
6
Babak Gen
70
293
7
Amir Farzanian
69
290
8
Hamid
41
285
9
la masia
58
285
10
Alireza Mousavi
50
281
11
Esrafil Fazli
62
275
12
iman RV
58
268
13
Ashkan
45
254
14
Powerslave
22
248
15
vahid z
50
248
16
Kurosh
48
247
17
hadi sh
18
236
18
Milad
18
233
19
King Visage
19
224
20
ehsan zamani
22
223
21
Hodjat
5
222
22
hamed.medium
29
203
23
A M I R
8
195
24
Mostafa Ranjbar
24
188
25
Mahmood Ahmadzadeh
0
177
26
farshad ayazi
13
176
27
myiranover
10
175
28
Javad Ta
11
174
29
mehrdad moradi
23
172
30
David Beckham
7
158
31
mohsen m
26
125
خب واقعا باور نکردنیه مسعود که تا قبل از فینال آهسته و پیوسته بالا اومده بود در بازی فینال با جهش 6 متری:31: قهرمان این سری از بازیها شد
مسعود جان بهت تبریک میگم:11:
به مردم خوب شوش دانیال هم تبریک میگم افتخار آفرینی فرزند برومندشون رو:12:
مسعود در ایران هم در رده 41 ایستاد که واقعا رتبه خوبیه
امیر همونجوری که خودش پیشبینی کرده بود نتونست صدر جدول رو حفظ کنه با این وجود امیر تنها کسی بود که دو دور پشت سر هم در صدر جدول ایستاد
در کل به همه دوستانی که در لیگ پی سی ورلد شرکت کردن خسته نباشید میگم
وعده ما بازیهای فانتزی یو سی ال:7:
نتیجه فینال جام هد تو هد پی سی ورلد
60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - 62 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونجوری که پیش بینی میشد بازی بسیار نزدیکی بود
که در نهایت علیرضا تونست با اختلاف تنها 2 امتیاز فینال رو ببره و قهرمان بشه
علیرضا جان بهت تبریک میگم:12:
به همه پرسپولیسیهای ایران هم تبریک میگم:31:
صحنه هایی از خوشحالی پرسپولیسیها در سراسر ایران که با موتور و ماشین ریختن توی خیابونا به دستمون رسیده که در برنامه نود فردوسی پور قراره پخششون کنه:31:
به تمام دوستانی که در جام هد تو هد شرکت کردن خسته نباشید میگم:11:
اما فکر میکنم همگی موافق باشید که به یکی از بهترین تیمای این دوره یعنی تیم 1+5 تبریک بگیم که هم در هد تو هد نایب قهرمان شد و هم در لیگ کلاسیک
جناب راستین تبریک میگم تیم و مدیریت فوق العاده ای داشتی:12:
در پایان از مسعود و علیرضا میخوام که از تجربه این بازیها و مسیری که تا قهرمانی طی کردن برامون چند جمله ای حرف بزنن:46:
گرافيكار
02-07-2012, 01:22
من واقعا جدای از نتایج این جام، کاملا احساس کردم که فوتبال فانتزی بچه های انجمن ورزش رو به هم نزدیکتر کرد
نمیدونم این احساس رو فقط من دارم یا دیگر دوستان هم چنین حسی دارن
AMIR-AIRGUNNER
02-07-2012, 07:52
خب خیلی حیف شد که اسپانیا یه گل هم نخورد . در عوض 4 بازیکن دفاع و دروازه بان من با هم فقط 2 امتیاز گرفتن ! البته باید حدس میزدم که همچین اتفاقی پیش میفته و اسپانیا به این راحتی گل نمیخوره .!
3 امتیاز هم واسه تعویض ها کم شد و باعث شد این فاجعه به بار بیاد :31:
این فوتبال فانتزی یه جام به من بدهکاره :31:فصل قبل UCL بدهی اش رو به چلسی پرداخت کرد . این فصل هم انشالا به تیم من پرداخت میکنه .
Lady parisa
02-07-2012, 09:00
با اینکه باید و باید و باید اسپانیا قهرمان میشد که شد! دوست داشتم اول بازی ایتالیا یه گل بزنه و بازی هیجان بیشتری داشته باشه!
پ.ن: ضمناً من هم از شادی موتوری های هوادار پس از پیروزی و قهرمانی فیلم گرفتم که آپلود شده فرستادم نود پخش شه : :27:
خب منم رتبم بد نشد انصافآ ! آخر مرحله گروهی 27 ام بودم فکر کنم ولی تا 13 ام کشیدم خودمو بالا
راضیم ازشون
Alireza.M67
02-07-2012, 11:31
شب آخر با حساب بیجا باز کردن روی تیم ایتالیا هم جایگاهمون توی Fantasy رو از دست دادیم و هم predictor ، خدا بگم چیکار نکنه این پراندلی رو با این تیمش که هم خودشو نابود کرد هم مارو .:31:
Masoud-Susa
02-07-2012, 14:02
خــب خب خـب تـــبریــک میـ ـگم ! بالاخـره قــهرمـان ایـن دوره از رقــابت های فوتبال فــانتزی یورو تـو لیــگ پی سی ورلــد هم مشـخص شــد ::31:
:18:«M.Susa» :26:
دیــشب که دیـدم دوسـتان دارن بهم تبریـک میـگن فـکر میـ کردم منظـورشون قهرمان شـدن اسـپانیـاس !! :31:
بعـد گـفتم بزار سایـت یوفـا یه سـر بـزنم ببــینم چه خبـره نکنـه من اول شـدم !!(عمرا ! :27:) سـایــت رو بـاز کــردم دیــدم عــه این که منم؛ پـــ چرا اول شده تیــمم !!:34: خــلاصه ایـن که بـاور کـردنی نـبود واسم صـعود شش پله ای تو بـازی آخر !:31: اون هم بـا وجود این همــه تیم قدر توی لیـگ !
الــبـته من حین بازی بـا گوشیـم دنبـال می کردم سـایت فـانتزی رو و امـتیـازهام رو هم هر 20-10 دقیـقه یکبـار چک می کردم ! کـه تــا لحظـه آخـر که 77 امتیـاز تونسـتم کـسب کنم !(فکـر کنم صاحب بیـشترین امتیاز لیگ پی سی تو یه مچ دی هم شـدم با این امتیاز !)
ولی فکـر قهرمانی تو لیگ رو نمیـ کردم (دیگه آدم باید واقعیت رو بگه : دی )
همیـــنطور رتـــبــه 41 ایـران کـه فکـر می کـنم واسـه کسـی که اولیــن باره تو فانتزی شـرکت میـ کنه رتـبه بـدی نبـاشه ! :8:(با وجود این همه فانتزیــن حرفه ای! : دی)
در کــل خیـلی حـال کـردم با این فوتـبال فانتزی ؛ چـه حرص ها که بالا سر ایـن تیم نخوردم و چـه اخراج ها و چه کــسر قراردادها و ویلــد کارت ها که تو تیـم انـجام ندادم....!:31: عکس یـه ماه پیشم رو بزاری کنار عکس امـروزم متوجه میشی که حدود 30 سالی پیرتر شـدم از دست این بازیکن ها !! :31:
ولـی خـب دیـشب بـازیکن ها سـنگ تمــموم گـذاشتن و تونـستن یک مـاه زحمت شـبانه روزی رو بـه ثـمر برسـونن و بـا قهرمـانیشون تو لیـگ پی سی ما رو بـه آنچه هدفمون بـود برسـونن!
خب حالا بزارید یـه معـرفی داشتـه باشم از تیـم اول گـروه پی سی ورلـد و مــراحلی که بـرای اول شـدن پشت سر گذاشت ! : (بـه سـبک برنـامه جام چهاردهم! ):31:
«M.Susa» تیمی اسـت از خـطه جـنوب(جنوب غرب) کـشور ایـران -اسـتان خوزستـان - شــهر تــاریخی و کـهن شــوش دانیـال ؛
نــام ایـن تیـم برگرفتـه از نام موسس و نام تاریخی شـهری که در آن تیـم تاسیـس شده است و از آن زمان تـاکـنون تغییری نکرده است!
این تیم فــعالیـت خودش رو از حـدود یک ماه پیش در زمیــن های خـاکی اطراف شهر شـروع کرد. :31:
از ایــنجـا:
ایــن تیــم توانسـته افتـخارات زیـادی را در عرصه باشگاهی و ملی(!) کسب کند
(بــرای ایــنکـه ریــا نشـه از افتـخارات تیـم زیــاد نمیگم :دی )
بریـم سـراغ مراحلی که تو راه اول شدن طــی کردم(کشیدم!) :دی
من تو 3 بازی اول کلا زیاد به اینترنت دسترسی نداشتم و نتونستم اونطور که باید دنبال کنم تیمم رو...
Matchday 1
تو این مرحله از بازی ها امتحانات شـروع شـده بود و نمیـتونستم زیـاد تو فانتزی مانور بدم و از طرفی هیجان بازی ها هم اجازه نمیداد به امتحانا برسیم : دی
تو ایـن مرحله من از نحوه بازی کردن تو فانتزی زیـاد شـناخت نداشتم و خلاصه همینجوری رو هوا تیـم رو بستم !
نتیجش شـد:
34 امتیـاز
Matchday 2
تو این مرحله من به تیـم تیم اعتماد کردم و گفتم لابد خوب بازی می کنن این بازی؛(و اعتقاد به اینکه باید فرصت داد به تیم :دی)
اما اینطور نـشد و بازیکن ها سو استفاده کردن از نبود سرمربی و...
نتیجش شد:
33 امتیـاز :|
Matchday 3
تو ایـن مرحله تیـم در قـعر جـدول بود...
ایــنجــا بود کـه دیـگه من به خودمم اومدم و فهمیـدم فــانتزی یـعنی چی اصن!!:31:رفتم تیــم رو از دم جریـمه نقدی و غیر نقدی کردم و با یه برخورد فیزیکی و ویــلدکارت تیم رو زیر و رو کردم :دی
خلاصه ایــنکه یـه شوک حسـابی بـه تیم وارد کردم...و خوشبختانه جــواب هم داد!:27:
نتیـجش شد:
60 امتیـاز
Quarter-finals
تو ایـن مرحله با یه تغییر سیستم و استفاده از تک مهاجم(تورس) بازی ها رو ادامه دادم و همینطور با اعتماد کردن به پیـکه که کاپیتانم بود
تونستـم به روند خوبم ادامه بدم و آهسته به میـانه جـدول برسم !
نتیـجه:
56 امتیـاز
Semi-finals
تو این مرحله قدرت تیم رو به خط دفاعی سپردم و با 5 مدافع پا به میدون گذاشتم :دی و جوردی آلبا رو کاپیتانم کردم و اون هم به خوبی
از پس وظیفش بر اومد و امتیاز خوبی گرفت.ولی دوتا از مدافعینم که آلمانی بودن اصلا خوب کار نکردن و موجب شدن با یه افت
امتیـاز مواجه بشم...
نتیجه شـد:
50 امتیـاز
Final
تو ایـن مرحله از بازی ها من از تیـم خواسته ام این بود که فقط تو 10 تیـم اول باشـه ! همیـن...:دی
از طرفی هم کلا به هرمانی امیـد نداشـتم ! پس گفـتم بـهتره بـه بازیکن های تیم
مورد عـلاقم بـازی بـدم ؛هرچـه بادا باد!
خلاصــه بـا یـه ریــسک خیلی بــالا بـه 9 بازیکن ازاسپانیا بازی دادم و آلبا رو هم کاپیــتان تیـم !:20:
و نتیــجه ایــن ریــسک بزرگ شـد:
77 امـتیـاز
وقـهرمانی لیــگ کلاسیــک پی سی ورلد !:8:
...
فوتـبال فـانتزی بـاعث شـد کـه همه بـازی های یورو رو دنبـال کنم ؛همیـنطور باعث شـد تا برای گل زدن بازیکنی که ازش تنفر داشتم خدا خدا کنم !: دی
کلا ایـن فانتزی کاری کرد که با دقت بیـشتری بازی ها و بازیکن ها رو زیر نظر داشته باشم و سـطح آنالـیـز فوتبالم رو تقویـت کنم.
همینـطور دیـدم رو نـسبت بـه فـوتبال عـوض کـرد و بهم نـشون داد که الزاما همــیشه بـهترین بازیکن ها بهترین نتـایج رو نمیتونن بگیـرن و در خیلی موارد بازیکن های گمنامی هستن که میتونن از خیلی
ستــاره ها بهـتر باشند.
در آخر جا داره از مســئولیـن برگزاری بازی ها علی الخصوص علیـرضای عزیز تشـکر کنم که به برگزاری هرچه بهتر بازی ها کمک کــردن:10: و اجـازه ندادن مسائل خارج زمیـن و دســت های پشـت پرده توی لیـگ قهرمان رو تعیین کنه! :دی
همیــنطور تشکر می کنم از تیــم های دیـگه که گـرمی خاصی بـه بازی ها داده بـودن و بـاعث شــدن از رقابت ها لذت ببریم! :10:
بــه امیــد دیــدار در یـه فانتزی دیــگه ...:46:
مسعـود - M.Susa
:11:
aluminum
02-07-2012, 15:06
اول از همه از علیرضا جان تشکر میکنم که هم هم اسم هستیم و هم طرفدار پرسپولیس :31:
اگر ایشون فوتبال فانتزی رو معرفی نکرده بود به ما حتما و حتما جذابیت مسابقات یورو 2012 برای من به شخصه کمتر میشد. و همچنین جو دوستانه و صمیمانه ای که بین دوستان برقرار شده بود باعث میشد به همدیگه نزدیک بشیم و بتونیم از جنبه های دیگه فوتبال هم لذت ببریم
در مورد قهرمانی در هد تو هد باید بگم که مسابقات خیلی حساس بود در در پایان در یک بازی حساس و نزدیک تونستم به قول علیرضا 7 نفر رو یک جا ببرم!!:18: و به مقام سومی لیگ برسم
اگه اسپانیا گل خورده بود....
در مورد تجرربه در چینش بازییکنها اول بازیها به تجربه بودیم و یک مقداری گیج :31:
همین شد که توی دور اول هد تو هد به تیم لاماسیا باختم
فکر میکردم تیم رو باید براساس بازیکنهای مهم و مطرح بست ولی بعد از گذشت دو دور به این نتیجه رسیدم که به و قول مسعود بهترین بازیکن و یا بهتر بگم بازیکنن های معروف نمیتونن ضامن نتیجه گرفتن تیم در فوتبال واقعی و فوتبال فانتزی باشن.
به همین خاطر ار ویلد کارد استفاده کردم و تیم رو براساس بازی ها بستم.البته باید قبول کنیم که خیلی از امتیازات بدست اومده بستگی به شانس داره ولی خب باید یک شناخت و دید کلی نسبت به تیم ها باشه و بتونی تیم ها را آنالیز کنی.که مثلا فلان تیم احتمال گل زدنش زیاده و فلان تیم احتمال گل خوردنش.کدوم بازیکن ضربات ایستگاهی و کرنر رو میزنه. بازیکنهای دفاع وسط توانایی ضربه هد زدن رو دارن و یا بازیکنهای دفاع چپ و یا راست رونده هستند یا نه که احتمال ایجاد موقعیت گل بکنن
مچ دی 1 :39
مچ دی 2: 40
مچ دی 3 : 57
Quarter-final: 57
Semi-finals : 50 اعتماد بیمورد به رونالدو و نانی.توی این مچ دی براساس دلم بازیکن گرفتم و دوست داشتم توی اون بازی پرتغال گل بزنه :31:
Final :65 که اگه قبل از شروع بازی از ترکیب دو تیم اگاه نمیشدم و ابته رو به جای تورس وارد زمین نمیکردم میشد 73 ولی دیگه آه و حسرت چه سود :37:
و در آخر یک مقدار ریسک پذیر بودن هم لازمه.که من یک مقدار در این قسمت میلنگیدم.اگر توی بازی اخر به تورس اعتماد میکردم و به جاش ابته رو توی زمین نگذاشته بودم الان طرفدارن پرسپولیس خوشحالیشون دوبل میشد با قهرمانی در هد تو هد و لیگ کلاسیک:11:
و امیدوارم شروع دوستهامون که اینجا شروع شده همچنان پابرجا بمونه:40:
vahidgame
03-07-2012, 14:37
به اون دو دوستی که قهرمان شدن تبریک بگم
توی این دور بازیکنای من بهتر کار کردن و باعث شدن که چند پله ای بالاتر بیام و تیمم در آخر رتبه 15 رو اورد
راستش با این بودجه کم و بازیکنای جوون رتبه بدی نیست :دی
یه نکته جالب هم اینه که من بین رتبه 16 و 14 قرار گرفتم که دو دوست خیلی خوبم هستن . تیم رتبه 14 هم که امتیازش با من مساویه رو نمی دونم چرا بالاتر قرار گرفته و ظاهرا برای چندمین بار بازم دست های پشت پرده در این فوتبال فانتزی نقش داشتن :دی
من فکر می کنم در کل این فوتبال فانتزی برای اولین دفعه ای که توی انجام قرار گرفت خیلی خوب بود و اکثرا از اون راضی بودن
برای لیگ قهرمانان هم احتمالا توی انجمن ورزش برای اون تاپیک زده میشه که با توجه به اینکه مدت اونم خیلی طولانی تره و یه فصل کامل طول می کشه خیلی هیجان بالاتری هم داره
فقط هنوزم میگم این فوتبال فانتزی توی سیستم امتیازدهی مشکل داره
توی این سیستم امتیازدهی میشه گفت بیشتر به نفع دفاع هاست
اگه سیستم اون جوری بود که براساس امتیاز کارشناس ها بودش خیلی بهتر بود یا اگه قراره به صورت اتوماتیک باشه می تونه یه سری تغییر داشته باشه
الان مثلا توی بازی های کامپیوتری فوتبال آخر هر بازی به همه بازیکنای زمین یه امتیازی تعلق می گیره. به عنوان مثال توی فیفا من سیستم امتیازدهی رو قبول دارم. توی فیفا وقتی مثلا یه تیم گل خورده حتما دروازه بان و دفاع اون امتیاز پایینی نمی گیرن یا مثلا اگه یه هافبکی نه گل زده و نه پاس گل داده ولی خیلی عالی بازی کرده مطمئنا امتیاز بالایی می گیره نه یه امتیاز متوسط! ...
من واقعا جدای از نتایج این جام، کاملا احساس کردم که فوتبال فانتزی بچه های انجمن ورزش رو به هم نزدیکتر کرد
نمیدونم این احساس رو فقط من دارم یا دیگر دوستان هم چنین حسی دارن
نه، من هم مثل تو، دقیفاً همین حس رو دارم ...
و خب بابت این حس ممنونیم از تو که در مورد این امکان اطلاعرسانی کردی و باعث ایجاد این جمع خوب شدی ... :40:
روزهای خوبی بود که امیدوارم تو UCL تکرار بشه ...
البته بر خلاف وحید من تصور میکنم رقابتهایی به فشردگی یورو جذابیت و هیجان بیشتری دارن تا UCL که مدت خیلی زیادی رو در بر میگیره و ممکنه گمنامی نسبی تیمها در اوایل کمی از جذابیتش کم کنه یا پروسهی طولانی رسیدن به مراحل بعدی، از حس و حال و شور عمومی کاربرا بکاهه ...
با این حال خوشحال میشم که تو UCL هم با هم رقابت داشته باشیم ...
هر چند با انتقادات وحید موافقم ... سیستم امتیازدهی خیلی عادلانه نیست ... ای کاش بر اساس Rating بازیکن بود ...
تجربیات یورو خیلی کمک میکنه تا بهتر تیمها رو ارنج کنیم و از بازیکنای مختلف استفاده کنیم ...
با وجود اینکه رتبهی چندان خوبی به دست نیاوردم، ولی در کل تجربهی لذتبخشی بود ...
گیر کار مقدار بسیار زیادی شانس بود که ما نداشتیم :دی
و الا ترکیبها رو منطقی و بر اساس عملکرد و پیشینه میچیدیم ...
تازه به حرفای آسیستان هم گوش میدادیم : دی
شرح امتیازاتم این جوری بود :
روز اول: 34
روز دوم: 40
روز سوم: 37
یک چهارم: 53 (به لطف کلین شیت اسپانیا و پرتغال و گلزنی فیلیپ لام و رونالدو :دی)
نیمه نهایی: 38
فینال: 48
MCSE MAN
03-07-2012, 16:33
اول جا داره به همگي خسته نباشيد بگم. ميدونم ديگه سلول خاكستري براي هيچكس باقي نموند:31:
به 2 دوستي قهرمان شدن هم تبريك ميگم. نوش جونشون ايشالا گوشت بشه به تنشون:31:
همينجا هم اعلام ميكنم كه عمو پلاتيني آخر كار خودشو كرد و جلوي تيم منو گرفت. تازه ميخواست بفرسته دسته 2 كه موفق نشد
به اميد سرنگونيه پلاتيني:27:
سيستم امتياز دهي به نحو فوق العاده اي افتضاحه! بازيكن پنالتي گل ميكنه باز مثل گل معمولي امتياز ميگيره!
هافبك هاي جنگنده و دفاعي هم اكثرا نميتونن خوب امتياز بگيرن چون معمولا نه گل ميزنن و نه پاس گل ميدن. از اون طرف با گل نخوردن هم مثل دفاع و دروازه بان امتياز نميگيرن
بايد تعداد مولفه هاي امتيازدهي رو بيشتر كنن
در آخر هم از همه دوستان تشكر ميكنم. فضا خيلي دوستانه و عالي بود و حسابي خوش گذشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.