ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر درباره ی سایتم ;)

kopoloo
28-05-2012, 21:37
سلام.
من یه سایت ساختم در باره ی طراحی وبسایت میخواستم نظر شما رو هم بدونم که به درد این کار میخوره؟
کلا مشکلاتش رو میخوام بدونم :31:
:46:
اینم ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h-blade
28-05-2012, 21:48
خوبه اشالا چرخش برات بچرخه.

kopoloo
28-05-2012, 21:59
نه میخواستم بدونم چطوره یعنی بدرده این کار میخوره؟
اگه مثلا یه شرکت سایت بخواد این سایت رو به عنوان دیزاینر میپسنده؟

bobSilon
28-05-2012, 22:06
خوبه
ولی بعضی صفحه ها ارور 404 میده
بعضی صفحه ها هم یه خورده با مشکل نمایش داده میشن. مثل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل خوبه. موفق باشی

kopoloo
28-05-2012, 22:10
این تسته فعلا میخوام نظر سنجی کنم و مشکلاتش رو بفهمم بعد کاملش کنم :)

bobSilon
28-05-2012, 22:18
ببین صفحه اول خیلی خوبه و کار رو حرفه ای نشون میده

ولی باید کاری بکنی که این دیدگاه برای بیننده ثابت باشه. یعنی ممکنه وقتی میره صفحه های دیگه، اشکالاتی که به نظر طراح{ یعنی خودتون } جزئی به نظر میان، به بازدید کننده این حس رو القا کنه که صفحه اول یه نقابی هست برای پوشوندن عیب های دیگه.

راستی اون پایین قسمت درباره ما متنش به نظر میاد ناجور هست و باید direction اش تغییر کنه، برای اسلایدر صفحه اصلی هم فکر کنم از تصاویر با کیفیت تر استفاده کنی خیلی قشنگ میشه.

kopoloo
28-05-2012, 22:20
اره دقیقا اینارو یکی بهم گفته بود و این عکسا هم خودم میدونم واقعا افتضاحه :31: و مشکلات بقیه صفحات رو اگه میشه بگید که درستشون کنم و از نظرتون هم کلی ممنونم :)
اها راستی نظرتون رو درباره ی این فرم رو هم بگید که قراره توی سایت قرار بدم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bobSilon
28-05-2012, 22:35
اقا این کادر جستجو هم یه مشکلی داره، روش که کلیک میکنم همچین اروری میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kopoloo
28-05-2012, 22:41
اره دیگه تسته به طوره کامل :D تا الان تمام مشکلاتی که گفتی رو جمع کردم 1 جا تا بعد همرو درست کنم :12:

pc-mahdi
03-06-2012, 10:37
سلام
قالبی که انتخاب کردید به درستی ویرایش نشده هنوز باید بیشتر روش کار کنید
به عنوان مثال نوشته های انگلیسی که زیر منو قرار میدید راست چین شده در صورتی که باید چپ چین باشه
برخی از فونت ها هنوز درست نشده . صفحه جستجو هم دوستمون گفتند
یکم هم سایت سنگین لود میشه
تصاویری که در اسلاید قرار دادی حرفه ای تر انتخاب کنید که باعث جذب مشتری بشه . همچنین باید حجم تصاویرتون کم باشه
موفق باشید