مشاهده نسخه کامل
: خرید مانیتور با محدوده قیمت 200-280 تومان
bobSilon
28-05-2012, 17:12
درود
بیشتر کار من خوندن کتابهای الکترونیکی و نوشتن کد هست. ساعت های زیادی رو هم در طول روز جلوی مانیتور هستم و به کدها زل میزنم، کارهای گرافیکی نه چندان حرفه ای هم میکنم.
نیاز به ورودی HDMI هم هست
تاپیک های مشابه رو که میخوندم، به نظرم LG E2260V خوب میاد. ولی یه خورده قیمت اذیته. نظرتون چیه؟
persiantoolsbaz
29-05-2012, 14:32
یکی از ویژگیهای مانیتورهای سری 60 الجی قیمت مناسبشون هست چون با توجه به طراحی و ساخت و امکانات خوبشون قیمت خوبی دارن . به نظرم بتونی این مانیتور رو با قیمت بین 280 تا 300 تومن توی بازار تهیه کنی .
لینک مطلب درباره مانیتورهای سری 60 توی وبلاگ مادیران :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bobSilon
29-05-2012, 16:39
مرسی دوست من که راهنماییم کردی، منم با شما موافقم که قیمت این سری مانیتورهای الجی با توجه به امکانات و مشخصه های خوبی که دارن واقعا خوبه.
اما یه سوالی برام پیش اومده، مدل E2260V تو رزولوشن 1920x1280 بالاترین فرکانس کاری که میتونه باهاش کاربکنه چقدر هستش؟ یا اینکه اینو با چه اسم یا اصطلاحی تو لیست ویژگی های مانیتورها مشخص میکنن؟
ممنون
persiantoolsbaz
30-05-2012, 14:38
مرسی دوست من که راهنماییم کردی، منم با شما موافقم که قیمت این سری مانیتورهای الجی با توجه به امکانات و مشخصه های خوبی که دارن واقعا خوبه.
اما یه سوالی برام پیش اومده، مدل E2260V تو رزولوشن 1920x1280 بالاترین فرکانس کاری که میتونه باهاش کاربکنه چقدر هستش؟ یا اینکه اینو با چه اسم یا اصطلاحی تو لیست ویژگی های مانیتورها مشخص میکنن؟
ممنون
Horizontal Frequency : 30 ~ 83 KHZ
Vertical Frequency : 56 ~ 75 HZ
به نظر من تا سقف 290 بهترین گزینه lg ips هست
bobSilon
30-05-2012, 17:43
اینطور که فهمیدم این دو تا مدل خیلی شبیه هم هستند از نظر مشخصات، فقط IPS جدای اینکه یه خورده سنگین تر هستش و 9 وات هم مصرف برق بالاتری داره، زاویه دید بیشتری داره و از تکنولوژی SUPER LED IPS در ساختش استفاده شده. حالا این نوع تکنولوژی به کار رفته تو این مدل چی هست چه مزیتی داره؟!
اها راستی قیمت IPS هم مثل اینکه از E2260V یه خورده بالاتره...
persiantoolsbaz
05-06-2012, 11:54
اینطور که فهمیدم این دو تا مدل خیلی شبیه هم هستند از نظر مشخصات، فقط IPS جدای اینکه یه خورده سنگین تر هستش و 9 وات هم مصرف برق بالاتری داره، زاویه دید بیشتری داره و از تکنولوژی SUPER LED IPS در ساختش استفاده شده. حالا این نوع تکنولوژی به کار رفته تو این مدل چی هست چه مزیتی داره؟!
اها راستی قیمت IPS هم مثل اینکه از E2260V یه خورده بالاتره...
این دو مدل از نظر داشتن یه سری ویژگی های کلی مثل داشتن پورت HDMI وDVI و Full HD بودن و نسبت کنتراست و ... شبیهند ولی مدل IPS226V دارای پنل IPS هست و به همین دلیل کیفیت تصویر فوق العاده ای داره و رنگها رو فوق العاده طبیعی و نزدیک به واقعیت نشون میده و این مانیتور زاویه دید وسیعی داره .
مانیتور E2260 مانیتوری باریک و super slim هست و قیمت مناسبتری داره .
bobSilon
07-06-2012, 08:30
ممنون از همه دوستانی که راهنماییم کردن تا اون چیزی که واقعا به دردم میخوره رو بگیرم.:40::7:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.