ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پخش همزمان صدا از لپ تاپ و اسپیکر

masoudshr
26-05-2012, 19:27
با سلام
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم به تازگی. من یه لپ تاپ وایو دارم که وقتی به اون اسپیکر یا هدفون وصل میکنم صدا هم از لپ تاپ پخش میشه و هم از اسپیکر یا هدفون. یعنی در واقع صدای بلندگو های لپ تاپ قطع نمیشه. تا حالا این مشکل رو اصلاً نداشتم . به نظرتون مشکل از چیه؟ تنظیمات خاصی داره توی ویندوز؟:8:
ویندوزم هم 7 هست.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با تشکر

masoudshr
28-05-2012, 10:47
یعنی یکی پیدا نشد بتونه منو راهنمایی کنه بعد 3 روز؟

omid.kd66
10-01-2013, 12:22
با سلام
(اول عذر خواهی میکنم که سوالم رو در این بخش میپرسم ، بنده در بخش مشکلات سخت افزاری هم پرسیدم مشکلم رو اما دریغ از یک جواب!!!)
دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم به تازگی. من یه لپ تاپ وایو دارم که وقتی به اون اسپیکر یا هدفون وصل میکنم صدا هم از لپ تاپ پخش میشه و هم از اسپیکر یا هدفون. یعنی در واقع صدای بلندگو های لپ تاپ قطع نمیشه. تا حالا این مشکل رو اصلاً نداشتم . به نظرتون مشکل از چیه؟ تنظیمات خاصی داره توی ویندوز؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزم هم 7 هست.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با تشکر

سلامو منم عین همین مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه یه کمکی بکنه.

radeon_phenomii
12-01-2013, 11:08
سلامو منم عین همین مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه یه کمکی بکنه.

با سلام نرم افزار virtual camera موجود در دیسک درایور رو نصب کنید و سپس از قسمت تنظیمات نرم افزار تصویر را اصلاح کنید

omid.kd66
12-01-2013, 18:24
با سلام نرم افزار virtual camera موجود در دیسک درایور رو نصب کنید و سپس از قسمت تنظیمات نرم افزار تصویر را اصلاح کنید

معذرت میخوام اما درست متوجه نشدم،میتونید یه کم ساده تر توضیح بدید.
باید از روی سی دی درایور این برنامه رو نصب کنم؟ یا خودش رو سیستم هست؟ بعدش اینکه کدوم تصویر رو اصلاح کنم؟!
ممنون

pasha-85
18-01-2013, 03:37
ایراد نرم افزاری هست ..چند باری به این مشکل خوردم که با یه ری استارت ساده حل شده !

hassanshaikhi
18-01-2013, 03:56
ممکنه مشکل از پورت خروجی صدا باشه چون وقتی کابل اسپیکر رو وصل میکنی باعث میشه که مدار اسپیکر لپتاپ قطع بشه. حالا ممکنه اون دو تا قسمت از هم جدا نشن واسه همین توی هر دو صدا میاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.kd66
18-01-2013, 13:19
ایراد نرم افزاری هست ..چند باری به این مشکل خوردم که با یه ری استارت ساده حل شده !

ری استارت جوابگو نیست
:n03:

omid.kd66
18-01-2013, 13:19
نظر خودم هم همینه

omid.kd66
18-01-2013, 13:22
نظر خودمم مشکل پورت خروجیه.

pasha-85
19-01-2013, 17:05
هنوزم اعتقادم اینه که نرم افزاریه ..
بیا چک کنیم .
ببین یه سی دی ubuntu بردار بزار و سیستم رو با لینوکس بیار بالا این سیستم عامل اتوماتیک همه سخت افزار هارو میشناسه ..اونجا یه تست صدا بگیر .اگه توی اون سیستم عامل هم همین مشکلو داشتی یعنی سخت افزاری هست..نتیجه رو بگو

حالا ubuntu نداشتی فرقی نمیکنه از یه چیز دیگه استفاده کن

omid.kd66
20-01-2013, 11:41
سیستم عاملم ویندوز 7 هستش. قبلا یکی دو بار که هدفون استفاده میکردم حس کردم که صدا میپره رو اسپیکر لپ تاب و بر میگرده(تقریبا حالت اتصالی). الان کابل hdmi رو هم که وصل میکنم اصلا صدا رو انتقال نمیده. حالم رو گرفته این لپ تاپ با این مشکلش. :n03::n03:

hassanshaikhi
20-01-2013, 12:39
توی برنامه کارت صدا نمیتونی پورت mic رو تبدیل به line out کنی؟
با کابل hdmi که وصل کردی توی کنترل پنل قسمت sound خروجی صدا رو روی spdif گذاشتی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dorin007
28-04-2018, 12:34
به قسمت realtek HD Audio Manager بروید
گزین Device advanced setting رو بزنید
گزینه playback Device رو روی دومی قرار بدید
واسه من اینطوری حل شد امیدوارم واسه شما هم جواب بده