ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The Elder Scrolls Online

صفحه ها : 1 [2]

sepand_salehi
15-05-2015, 13:51
برات pm کردم
تصمیم کرفتی بری کدوم الیانس race class ؟
بعدا یه لیست از Addon های خوب میزارم

من رفتم تو آلیانس dragonknight. نژادش رو فکر کنم elf بود. اطمینان ندارم. همون نژادی که تو استفاده از تیروکمان ماهر تر بود.

sepand_salehi
29-05-2015, 18:45
تو نقشه ی tamriel که من دیدم، یک سری از استان ها مثل skyrim, morrowind و... قابل دسترسی نیستند. این نواحی آیا تو آپدیت های بعدی اضافه می شوند؟ یا نه کلا قرار نیست به بازی اضافه بشوند؟

hossein2801
29-05-2015, 18:51
تو نقشه ی tamriel که من دیدم، یک سری از استان ها مثل skyrim, morrowind و... قابل دسترسی نیستند. این نواحی آیا تو آپدیت های بعدی اضافه می شوند؟ یا نه کلا قرار نیست به بازی اضافه بشوند؟

داستان بازی 800سال قبل از نسخه ی morrowind هست حتما نقشه دارن براش واسه پک های اینده

AF-Y
10-06-2015, 10:39
سلام. آقا ما گفتیم بعد امتحانا بخریم که راحت بازی کنیم میبینیم قیمت از 100 تومن اومده به 175 تومن... حالا ببینم از چه سایتی بخریم مطمئن باشه؟ کسی پی پال داره من پول بریزم براش برام سی دی کی بخره؟ اگه دارین بهم پی ام بدین.

Hoosssein
18-06-2015, 13:30
سلام دوستان من میخوام این بازی الان چنده دقیقا ؟ تخفیف خورده ؟ نخورده ؟

m2sd2010
11-07-2015, 22:54
سلام
میگم کسی هست هنوز توی تایپیک eldar بازی کنه؟ میخوام بدونم چجوریه داستانه وصل شدنش. من بازی رو دارم ولی با اکانتم وصل نمیشه ارور اشتباه بودن مشخصات رو میده در صورتی که درسته. باید اکانتشو بخرم یا نه .
مرسی

hossein2801
14-08-2015, 09:04
31 اگوست اولین dlc بازی به اسم imperial city ریلیز میشه که تغییرات خیلی خوبه داره و یه zone جدید که ترکیبی از pvp pve هست اضافه میشه و چندتا دانجن و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این تغییرات ارزش بازی کردن داره بعده این هم سیستم lfg رو عوض میکنن

hossein2801
14-08-2015, 09:12
سلام دوستان من میخوام این بازی الان چنده دقیقا ؟ تخفیف خورده ؟ نخورده ؟

130 گیر میاد تو سایتای ایرانی

سلام
میگم کسی هست هنوز توی تایپیک eldar بازی کنه؟ میخوام بدونم چجوریه داستانه وصل شدنش. من بازی رو دارم ولی با اکانتم وصل نمیشه ارور اشتباه بودن مشخصات رو میده در صورتی که درسته. باید اکانتشو بخرم یا نه .
مرسی

من با واسه اپدیت جدید برگشتم بازی کنم
بازی رو باید بخری

hossein2801
17-08-2015, 07:05
بعد از imperial city قراره darkbotherhood اضافه بشه
سیستم player housing هم تایید شد و در حال ساخته
کلا bethesda رو بازی فوکس کرده و گفته هر 3ماه یه اپدیت میده

Amir Hossein
24-08-2015, 20:27
سلام بچه ها...یه سوالی داشتم...
الان بازی یک بار پرداخت هست دیگه؟ یه باز که هزینش رو بدیم لازم نیست هر ماه بدیم
ولی آیا تضمینی هست که پس فردا نیان بگن از این به بعد باید ماهیانه پول بدین؟ چون من شرایطم طوری نیست که از پسش بر بیام :n02:

- - - Updated - - -

ولی آیا تضمینی هست که پس فردا نیان بگن از این به بعد باید ماهیانه پول بدین؟ چون من شرایطم طوری نیست که از پسش بر بیام :n02:

hossein2801
24-08-2015, 21:24

- - - Updated - - -

payment مدل بازی hybrid هست هنوز همون سیستم sub رو داره هر کی میخواد مزایاش رو داشته باشه که میشه dlc free monthly crown %xp
و b2p سر جاشه و همینطورم میمونه
teso بهترین سیستم payment مدل رو داره

hossein2801
01-09-2015, 18:56
imperial city امروز برای pc ریلیز شد

*Forgotten*
12-10-2015, 17:05
دوستان یکی لطف کنه سرور ها رو برای تست پینگ قرار بده

sting99
15-03-2016, 00:14
سلام دوستان
من در به در دنبال این بازیم چند تا از فروشگاه های بزرگ شهرمون تبریز رو گشتم نبود اگه فروشگاهی رو میشناسین که انلاین خریدش یا جایی که تو تبریز این بازی رو داشته باشه معرفی کنین ممنون میشم:n37:

darl
16-03-2016, 22:20
سلام من تهران زندگی میکنم بازی رو از کجا میشه تهیه کرد دارم دیوونه میشم انقد از این بازی شنیدم مخم ترکیده لطفا بگید از کجا بگیرمش اگه فروشگاهی میشناسین معرفی کنید لطفا اخه من اسکایریمو بازی کردم عاشقشم اینو میبینم دیوونه میشم

loomina
16-04-2016, 02:36
سلام دوستان
من در به در دنبال این بازیم چند تا از فروشگاه های بزرگ شهرمون تبریز رو گشتم نبود اگه فروشگاهی رو میشناسین که انلاین خریدش یا جایی که تو تبریز این بازی رو داشته باشه معرفی کنین ممنون میشم:n37:

سلام من تهران زندگی میکنم بازی رو از کجا میشه تهیه کرد دارم دیوونه میشم انقد از این بازی شنیدم مخم ترکیده لطفا بگید از کجا بگیرمش اگه فروشگاهی میشناسین معرفی کنید لطفا اخه من اسکایریمو بازی کردم عاشقشم اینو میبینم دیوونه میشم

من خودم بازی رو حدودا یک سال پیش از سایت persi box خریدم, ولی بازیشون مشکل داشت و حاضر هم نبودن که قبول کنن ( دوستان دیگه هم ازشون گرفتن و همین مشکل رو داشتن)
الان رو نمیدونم اگر بازیشون مشکلش رفع شده باشه, ولی شما یه سرچ توی گوگل کنید قطعا گیرتون میاد سایتی که داشته باشه.

ethree
05-12-2019, 03:59
سلام من بعد از یک سال تصمیم گرفتم دوباره به ESO برگردم و از اول شروع کنم.. تقریبا خیلی چیزا یادم رفته کسی قادر به راهنمایی هست؟