مشاهده نسخه کامل
: شروع به برنامه نویسی به زبان HTML
Arrowtic
26-05-2012, 20:51
سلام دوستان.مدتیه تصمیم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب گرفتم.خودم هم در حد نسبتا خوبی C#.net بلدم.و میخوام از HTML شروع کنم.
فقط یه سوال دارم؟آیا برای این زبان همیشه باید آنلاین بود؟منظورم اینه که برنامه و ادیتوری نیست که توش کد بزنیم و به طور مجازی و بدون اینترنت عکس ها و دیگر فایل هایی که نیاز به وب دارنو توش وارد کنیم وقتی کار تموم شد بریم تو کار آپلود و قرار دادن در وب.
ممنون میشم از جواباتون
mohammad2407
26-05-2012, 21:49
درود
HTML و CSS زبان برنامه نویسی حساب نمیشه
اصلا نیازی به اینترنت و وب سرور و... ندارید چون کد های HTML و CSS و js توسط مرورگر ترجمه میشن
شما فقط نیاز به مرورگر + یک ادیتور دارید البته ادیتور هم نیاز نیست از notepadخوده ویندوز هم میتونی استفاده کنی
ولی من پیشنها بهت میکنم از ادیتور notepad++ استفاده کنید از لینک زیر اخرین نسخشو دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه Notepad++ v6.1.2 source code ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : The source code of current version.
سلام.... همونجور که دوستمون گفتن، اچ تی ام ال زبان برنامه نویسی نیست!....
شما میتونی تو نوت پد ویندوز و یا دریم ویور هم اسکریپت هات رو بزنی.... بعدش فایل رو به صورت .html ذخیره میکنی و با مرورگر اجراش میکنی.....صفحه هم کار میکنه به شکل سایت....بعد کل پوشهی پروژه رو میفرستی روی نت و تموم....
Arrowtic
27-05-2012, 10:47
آها یعنی عکسا رو میذارم کنار فایل htm و از اونجا وا میشن توسط مرورگر؟
بعد یه چیزی ادیتور از Notepad++ بهتر هست براش یا نه؟
mohammad2407
27-05-2012, 12:04
اره دیگه مثلا شما یک پوشه داخل صفحه کارت درست کردی به نام Arrowtic بعد داخل این پوشه یک فایل HTML درست میکنی به نام index.html و کد هایی که میخوای قرار میدی داخل اون عکس هم داشته باشی میتونی در کنار این فایل قرار بدی و یا یک پوشه دیگه درست کنی و عکس ها رو اونجا قرار بدی من برات یک صفحه طراحی کردم دانلود کن کاملا مشخص هست
Ehsan-l-able
08-06-2012, 11:16
ای بابا شما ها هم که فقط بلدین html کار کنین یا آموزش بدین !!!!!!!! یکی میخواد آموزش بده یکی میخواد شروع کنه :31:
فردا پس فردا aspx و ajax و java script و XML منسوخ میشه ، شما هنوز html یاد نگرفتین!
یک تیم بیاد شروع به نوشتن یک سیستم مدیریت محتوا با جدیدترین تکنولوژی و استانداردهای W3C کنه ، همه کمک کنند. امسال سال تولید ملی یه خورده پیشرفت هم خوبه.
m.m.m5651
08-06-2012, 11:27
وقتی هم که با نوت پد ++ داری کار می کنی برای راحت تر شدن کارت می تونی Ctrl+Alt+Shift+X رو بزنی و برات توی فایرفاکس در جا بازش می کنه فایلی که داری ویرایشش می کنی رو.
m.m.m5651
10-06-2012, 19:28
ای بابا شما ها هم که فقط بلدین html کار کنین یا آموزش بدین !!!!!!!! یکی میخواد آموزش بده یکی میخواد شروع کنه :31:
فردا پس فردا aspx و ajax و java script و XML منسوخ میشه ، شما هنوز html یاد نگرفتین!
یک تیم بیاد شروع به نوشتن یک سیستم مدیریت محتوا با جدیدترین تکنولوژی و استانداردهای W3C کنه ، همه کمک کنند. امسال سال تولید ملی یه خورده پیشرفت هم خوبه.
مگه ما با همه جنگ داریم تو همه چی، تاکی باید ماها تک روی کنیم و جای حمایت و کمک به پیشرفت سیستم های بین المللی هی دنبال جنگ باهاشون و استقلال باشیم؟ شاید خوب نتونسته باشم منظورمو بیان کنم اما معنی استقلال اینی نیست شما فهمیدی، معنی استقلال اونیه که اینقد نخبه داشته باشیم که بدون نیاز به بقیه هم بتونیم ادامه بدیم و تا وقتی که هنوز بقیه هستن، چرا بهشون کمک نکنیم، هر ملیتی که میخوان باشن! هندی هایی که فک می کنیم خیلی از ما عقب ترن، الان برنامه نویساشون از ما خیلی جلوترن و میشه گفت که تو کامپیوتر نابغن. دلیلش هم اینه که هم دست هم وطناشون رو می گیرن و هم دست کل جهان رو! من خودم چندین بار شده از اسکریپت های آماده ای که هندی ها برای آموزش گذاشتن استفاده کردم. حالا ببین ما جلوتریم که میخوایم مستقل باشیم و تک روی کنیم و زیراب هم دیگه رو بزنیم یا اونایی که با وحدت میرن جلو؟ در ضمن در اینترنت دیگه مرزی وجود نداره و چیزی نیست که از همکاری بین المللی چند تا برنامه نویس و طراح وب از چند کشور رو بگیره.
Web Design
10-06-2012, 19:36
با مهدی موافقم
Ehsan-l-able
11-06-2012, 10:36
مگه ما با همه جنگ داریم تو همه چی، تاکی باید ماها تک روی کنیم
دوست عزیز ، سوءتفاهم پیش نیاد ، چه ربطی به زیرآب زدن ، تک روی ، جنگ و........ داره من فقط انتقادم از تاپیک های تکراری بود . اتفاقا شخص بنده به محض یادگرفتن یک مطلب جدید خیلی مایلم اونو به دوستانم انتقال بدم.
Web Design
11-06-2012, 10:56
تا چند وقت دیگه HTML یکی از زبان هایی میشه که حتی کاربران معمولی اینترنت هم باید بلد باشد چون حتی توی ارسال کامنت هم کاربرد داره !!
سلام ببخشید از مشتقات ماکروسافت آفیس کامپایلری هست که بشه باش html نوشت؟ من شنیدم یکی هست که تمام تابع های html رو داره و با تایپ کردن حرف اول اون تابع تمام توابعی که با اون حرف شروع میشه رو لیست میکنه! نمیدونم اشتباه میکنم یا واقعا هست!؟
m.m.m5651
25-07-2012, 21:22
اصا اچ تی ام ال زبان برنامه نویسی نیست که بخواد تابع داشته باشه! اونی هم که میگید احتمالا visual studio هست.
جاش میشه از notepad++ و یا Dreamweaver استفاده کرد.
سلام ببخشید از مشتقات ماکروسافت آفیس کامپایلری هست که بشه باش html نوشت؟ من شنیدم یکی هست که تمام تابع های html رو داره و با تایپ کردن حرف اول اون تابع تمام توابعی که با اون حرف شروع میشه رو لیست میکنه! نمیدونم اشتباه میکنم یا واقعا هست!؟
بله برای HTML وجود داره ولی بهتره بگید تمام تگ های html داره،یه برنامه هست به نام microsoft expression web
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.