PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ✔ انتخاب رشته و شهر کنکور کارشناسی ارشد 91 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت

farshidshd
26-05-2012, 19:05
با سلام و عرض خسته نباشید به همه ی کنکوری های کارشناسی ارشد سال 91 . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم همه ی دوستانی که کنکور دادن ، در همه ی مراحل ، موفق باشن

لطفا" برای بحث و راهنمایی در مورد انتخاب رشته و اعلام نتایج و ... کنکور کارشناسی ارشد سال 1391 فقط از این تاپیک استفاده کنید

دوستان لطفا از زدن هرگونه پست های اسپم و پست هایی که خارج از بحث باشن خودداری کنید
از ایجاد تاپیک جدید نیز خودداری کنید

نتایج از روز 06/03/1391 بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار میگیره

به امید قبولی همه ی شما عزیزان

YOUCOM
26-05-2012, 20:19
سلام دوستان
من تو رشته حسابداری با نمره 3578 و رتبه 2800 مجاز شدم. میخواستم بدونم امکان قبولی هست برام؟ پیام نور و غیر انتفاعی هم 2800 شدم، اینا چطور؟

parinaz571
26-05-2012, 22:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید این یک کمکی بکنه

parinaz571
26-05-2012, 22:42
با رتبه 3236 جایی میشه قبول شد؟ تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات مجاز شدم

saeediranzad
27-05-2012, 02:18
سلام
بعنوان یه کهنه سرباز کنکور ارشد، دو سه تا توصیه برای دوستان تازه کار! :31:دارم.
اگر مجاز شده اید، حتماً انتخاب رشته هم بکنید. سنگ مفت، گنجشک مفت. نهایتش اینه که قبول نمیشوید.
در انتخاب رشته اولویت را بر اساس علاقه و آسایش خودتان تعیین کنید، نه رتبه دانشگاه.
یعنی فکر نکنید چون من تهران قبول نمیشوم، پس اول شهرکرد را بزنم.
یادتان باشد که صد انتخاب دارید و اگر رتبه شما برای کسب جای خالی در انتخاب صدم کافی باشد، قبول میشوید.
من برای چهارمین بار زیست شناسی شرکت کرده ام و برای چهارمین بار هم قبول میشوم. ببینم این بار به چه بهانه ای بندازنم بیرون:27:

parinaz571
27-05-2012, 09:43
انتخاب رشته سراسری چطوریه . مثل دوره لیسانسه؟یعنی اونی که رتبش 1 هست انتخاباش بررسی میشه بعد نفر با رتبه 2 ؟ یا مثل ازاده؟

دانشگاه مجازی ارزش خوندن و هرینه کردن داره؟ مدرکش معتبره؟ رتبه من به مجازی میرسه؟مجازی مصاحبه داره؟مصاحبش سخته؟سوال بعدی....

farshidshd
27-05-2012, 10:07
سلام دوستان
من تو رشته حسابداری با نمره 3578 و رتبه 2800 مجاز شدم. میخواستم بدونم امکان قبولی هست برام؟ پیام نور و غیر انتفاعی هم 2800 شدم، اینا چطور؟
سلام
ممکنه در یکی از غیر انتفاعی ها یا پیام نور پذیرفته بشید

با رتبه 3236 جایی میشه قبول شد؟ تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات مجاز شدم

خیلی سخته ولی پیام نور یا غیر انتفاعی ممکنه

انتخاب رشته سراسری چطوریه . مثل دوره لیسانسه؟یعنی اونی که رتبش 1 هست انتخاباش بررسی میشه بعد نفر با رتبه 2 ؟ یا مثل ازاده؟

مثل همون سراسریه

دانشگاه مجازی ارزش خوندن و هرینه کردن داره؟ مدرکش معتبره؟ رتبه من به مجازی میرسه؟مجازی مصاحبه داره؟مصاحبش سخته؟سوال بعدی....

به نظرم وقت و پولتونو واسه مجازی هدر ندین بهتره...

.

saeediranzad
27-05-2012, 11:29

همه آزمونهای سنجش همینطوریه. اصلاً منطقی نیست که نوبت را بدهند به یه نفر بعدی. آزاد هم علتش واحد به واحد بودنه. اگه سراسری برگزار میشد، اون هم همین نوبت را رعایت میکرد.
از مجازی چیز خوبی نشنیدم.

ghelita
28-05-2012, 08:00
سلام
من رتبم شده 24 در رشته زهکشی شدم. ترازم شده 7300
ولله میخوام به ترتیب ایا رو بزنم
تهران.کرج
تربیت مدرس
تهران.ابوریحان
فردوسی
صنعتی اصفهان
احتمالا دومی یا سومی قبولم. اطلاعات کامل از وضعیت پردیس ابوریحان میخوام کسی هست کمک کنه؟

Ehsan Studio
28-05-2012, 09:21
سلام
دوستان با رتبه های زیر قبولی کجاها بیشتره بنظرتون:
مهندسی برق
گرایش 1 ----- نمره کل 3000 ----- رتبه 5339
گرایش 3 ----- نمره کل 3010 ----- رتبه 5208
گرایش 7 ----- نمره کل 3281 ----- رتبه 4745

ممنون...

OLK
28-05-2012, 10:09
سلام
رشته ی من جغرافیای طبیعی(اقلیم شناسی) هست.من تو این آزمون تو گرایش خودم رتبه ی 145 رو آوردم.دو تا سوال از شما دارم:
1-به نظر شما با این رتبه شانسی برای قبولی تو دانشگاه های مطرح تهران(مثل دانشگاه تهران-شهید بهشتی یا تربیت مدرس) دارم؟
2-کیفیت آموزشی دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم سابق) چطوره؟ به نظر شما دانشگاه خوبیه؟

farshidshd
28-05-2012, 15:48
سلام
تهران.کرج
تربیت مدرس
تهران.ابوریحان
فردوسی
صنعتی اصفهان
احتمالا دومی یا سومی قبولم. اطلاعات کامل از وضعیت پردیس ابوریحان میخوام کسی هست کمک کنه؟

سلام
سایت پردیس ابوریحان:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
دوستان با رتبه های زیر قبولی کجاها بیشتره بنظرتون:
مهندسی برق
گرایش 1 ----- نمره کل 3000 ----- رتبه 5339
گرایش 3 ----- نمره کل 3010 ----- رتبه 5208
گرایش 7 ----- نمره کل 3281 ----- رتبه 4745

ممنون...

سلام
غیر انتفاعی که نمیشه فکر نکنم پیام نور هم جایی قبول بشی

سلام
رشته ی من جغرافیای طبیعی(اقلیم شناسی) هست.من تو این آزمون تو گرایش خودم رتبه ی 145 رو آوردم.دو تا سوال از شما دارم:
1-به نظر شما با این رتبه شانسی برای قبولی تو دانشگاه های مطرح تهران(مثل دانشگاه تهران-شهید بهشتی یا تربیت مدرس) دارم؟
2-کیفیت آموزشی دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم سابق) چطوره؟ به نظر شما دانشگاه خوبیه؟

سلام
1 - اینجاها نه ولی دانشگاه های سطح پایین تر میتونی
2- خیلی خوبه

.

afshin_ms_shiraz
28-05-2012, 15:55
من مدیریت صنعتی و مدیریت تکنولوژی رتبم شد 2581 تو چند تا گرایش دیگه مدیریت هم مجاز شدم ولی رتبم خوب نشد،
بنظرتون من جایی قبول میشم؟
چون من ظرفیتای دفترچه رو که جمع زدم به هزارتا هم نمیرسید،
نظر دوستان چی هست؟

Sent from my Galaxy SIII :-)

farshidshd
28-05-2012, 16:16
من مدیریت صنعتی و مدیریت تکنولوژی رتبم شد 2581 تو چند تا گرایش دیگه مدیریت هم مجاز شدم ولی رتبم خوب نشد،
بنظرتون من جایی قبول میشم؟
چون من ظرفیتای دفترچه رو که جمع زدم به هزارتا هم نمیرسید،
نظر دوستان چی هست؟

Sent from my Galaxy SIII :-)

با این رتبه احتمالش کمه ولی حتما انتخاب شهر کنید

saeediranzad
28-05-2012, 16:36
سلام
سلام
سه تا از صد انتخابت را بگذار برای این سه دانشگاه تهران. ضررش اینه که سه انتخابت را از دست میدی؛ همین!
با توجه به اینکه تعداد انتخابها بیش از نیاز شماست؛ هرگز از هیچ جایی که علاقه داری فقط بخاطر اینکه نمره ات نمیرسه، صرف نظر نکن.

akhevi
28-05-2012, 23:06
سلام من رتبم 2100 شده تو گروه ریاضی می خواستم بدونم می تونم شبانه بوعلی یا روزانه ملایر قبول بشم؟

saeediranzad
29-05-2012, 08:01
سلام
شما که رشته تون ریاضیه. بنشینید حساب کنید که کل ظزفیت چقدره. بعد دانشگاهها را بترتیب اولویت، رتبه بندی کنید؛ مثلاً تهران اول، بعد اصفهان و مشهد و تبریزو ...
یک چنین محاسبه ای نشون میده که مثلاً در دانشگاه بوعلی تا چه رتبه ای قبول میشه. (نه دقیق، ولی تخمین بدرد بخوری میده)
من این کار را هروقت کرده ام؛ میدونستم که مثلاً در میان صدتا انتخاب یکی از سه چهارتایی را که تخمین زدم قبول میشوم .
الآن دفترچه را نگاه کردم ودیدم شما خیلی رشته محل دارید. صدتای دور و بر رتبه تون را دستچین کنید و بزنید.
(بر اساس علاقه؛ یادتون باشه اگه جایی که دوست ندارید قبول بشید، آزمون سال آینده را از دست میدهید)

Gita
29-05-2012, 10:38
سلام

از دوستان فارغ التحصیل رشته مدیریت کسی میتونه راهنمایی کنه گرایش های مختلف مدیریت فناوری اطلاعات(سیستم اطلاعاتی، مدیریت دانش، مدیریت منابع اطلاعاتی، کسب و کار الکترونیک) رو به چه ترتیبی بهتره انتخاب رشته کرد؟

اگر هم توضیحی در مورد تفاوت گرایش ها بخصوص 3 گرایش اول بدین ممنون میشم.

KAHROBA880088
29-05-2012, 11:41
سلام من تو رشته حسابداری رتبه 434 اوردم به نظرتون دولتی روزانه یا شبانه جایی قبول میشم؟؟
مجموع ظرفیت های روزانه و شبانه 300 نفر هستش و 180 نفر به صورت مجازی قبول میشن....به نظرتون دوره های مجازی ارزش خوندن داره؟؟ اگه میش یه مقایسه بین دوره های شبانه مجازی نیمه حضوری غیر انتفاعی و پیام نور داشته باشید تا من بتونم اولویت بندی کنم...من اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه

farshidshd
29-05-2012, 14:37
سلام من تو رشته حسابداری رتبه 434 اوردم به نظرتون دولتی روزانه یا شبانه جایی قبول میشم؟؟
مجموع ظرفیت های روزانه و شبانه 300 نفر هستش و 180 نفر به صورت مجازی قبول میشن....به نظرتون دوره های مجازی ارزش خوندن داره؟؟ اگه میش یه مقایسه بین دوره های شبانه مجازی نیمه حضوری غیر انتفاعی و پیام نور داشته باشید تا من بتونم اولویت بندی کنم...من اطلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه

سلام
روزانه نه
ولی غیرانتفاعی احتمالش بیشتر از شبانه هست
دوره مجازی رو من قبلا هم گفتم به نظر من وقت و پولتو هدر نده واسش
غیر انتفاعی خوبه و پیام نور هم بد نیست

موفق باشید

YOUCOM
30-05-2012, 22:48
سلام
ممکنه در یکی از غیر انتفاعی ها یا پیام نور پذیرفته بشید

.

نشستم کل ظرفیت رو حساب کردم، حسابداری حدودا 870 نفر قبولی داره، حالا چطور امکان داره با رتبه 2800 قبول بشم؟!!!!
البته با اعتماد به نفس کامل و به ترتیب اولویت انتخاب رشته هم کردم :))

afshin_ms_shiraz
31-05-2012, 13:23
نشستم کل ظرفیت رو حساب کردم، حسابداری حدودا 870 نفر قبولی داره، حالا چطور امکان داره با رتبه 2800 قبول بشم؟!!!!

داداشه من سنگ مفت گنجیشک هم مفت خدا رو چه دیدی شاید خدا خواست قبول شدی،
همه ی این نفرای قبل از شما که معلوم نیست انتخاب واحد کنن ;)

Sent from my X10S

saeediranzad
31-05-2012, 16:14
کسانی که امسال امیدی به قبولی ندارند؛ میدونید انتخاب رشته چه فایده ای داره؟
بعد از اعلام نتایج، سنجش کارنامه ای به شما میده که مشخص میکنه در هر دانشگاه و رشته تا چه رتبه ای پذیرفته شده اند و این خیلی به درد انتخاب رشته سال بعد میخوره.

farshidshd
01-06-2012, 21:50

عرض کردم که ممکنه ...
بعضی غیر انتفاعی ها تراز پایینی میگیرن

damino
02-06-2012, 10:23
آقا تو رشته برقگرايش 2 و 5 و 6 رتبه 1593كجا احنمال قبولي هست تهران اميد هستبا تشكر

farshidshd
02-06-2012, 12:48
آقا تو رشته برقگرايش 2 و 5 و 6 رتبه 1593كجا احنمال قبولي هست تهران اميد هستبا تشكر

خیر تو تهران نمیشه
جای دیگه هم خیلی امکانش کمه

MOHAMMAD2010
07-06-2012, 15:21
قبولی توی غیر انتفاعی سخت تره یا پیام نور ؟ ( فرضا هر دو یه شهر مثلا تهران )

saeediranzad
07-06-2012, 15:47
بنظر من غیرانتفاعی. چون همه بعد داز شبانه دولتی میزنند غیرانتفاعی. کمترین نمره برای قبولی مال پیام نور آموزش محور هست.

MOHAMMAD2010
08-06-2012, 15:59
بنظر من غیرانتفاعی. چون همه بعد داز شبانه دولتی میزنند غیرانتفاعی. کمترین نمره برای قبولی مال پیام نور آموزش محور هست.

یه سوال دیگه :
چرا آموزش محور ها پایین تر از معمولی ها هستن ؟ ( مثلا پیام نور یه شهر یکیش معمولی یکیش آموزش محور )

saeediranzad
09-06-2012, 10:07
سلام
چون پایان نامه نمیگذرونند و احتمال قوی در استخدامها در اولویت نیستند. البته من منظورم رشته های علوم پایه هست که بیشتر در دانشگاه و پژوهشگاهها استخدام میشوند.
اصلاً این آموزش محور، یه چیز من درآوردیه که از خودشون درآوردند.
تحصیلات تکمیلی، یعنی پژوهش؛ وگرنه برای یادگیری و دانستن مطلب، همون لیسانس کافیه. برای همین در زبان انگلیسی میگن گراجویت و بعدش را میگن پست گراجویت.

MOHAMMAD2010
09-06-2012, 21:06
سلام
چون پایان نامه نمیگذرونند و احتمال قوی در استخدامها در اولویت نیستند. البته من منظورم رشته های علوم پایه هست که بیشتر در دانشگاه و پژوهشگاهها استخدام میشوند.
اصلاً این آموزش محور، یه چیز من درآوردیه که از خودشون درآوردند.
تحصیلات تکمیلی، یعنی پژوهش؛ وگرنه برای یادگیری و دانستن مطلب، همون لیسانس کافیه. برای همین در زبان انگلیسی میگن گراجویت و بعدش را میگن پست گراجویت.

مگه تو مدرک ذکر میشه آموزش محور !؟

saeediranzad
10-06-2012, 07:01
بله عزیز! تا انجا که میدونم نه تنها نام دانشگاه، بلکه نوع تحصیل هم آورده میشه. یعنی حتا شبانه بودن هم نوشته میشه.

lady chemist
11-06-2012, 12:15
سلام
تهران.کرج
تربیت مدرس
تهران.ابوریحان
فردوسی
صنعتی اصفهان

زهکشی چیه؟

MOHAMMAD2010
11-06-2012, 15:12
بله عزیز! تا انجا که میدونم نه تنها نام دانشگاه، بلکه نوع تحصیل هم آورده میشه. یعنی حتا شبانه بودن هم نوشته میشه.

بله شبانه روزانه که از قدیم نوشته میشده !
ولی فکر نکنم آموزش محور نوشته بشه !
در ضمن این روزا واسه استخدام اول پارتی مهمه بعدشم معدل و اینکه از کدوم دانشگاه مدرک رو گرفتی - نه حالا چیزای دیگه

hamed29
11-06-2012, 15:28
در ضمن این روزا واسه استخدام اول پارتی مهمه بعدشم معدل و اینکه از کدوم دانشگاه مدرک رو گرفتی - نه حالا چیزای دیگه

و صد البته روابطی که با دیگران داری...
بالاخره کسی که آشنا زیاد داره و بعضی جاها خطش رو بخونن خب خیلی میتونه بدردبخور باشه

saeediranzad
12-06-2012, 03:18
تفاوت روزانه و شبانه، فقط در پول دادن و ندادنه. تفاوت آموزش محور و عادی، در گذراندن یا نگذراندن پایان نامه است.
خوب، حالا بنظر شما کدومش مهمتره که در مدرک نوشته بشه؟ اینکه شما بابت تحصیل پول دادید یا نه یا اینکه پایان نامه داشته اید یا نه؟
قطعاً نوشته میشه. اصلاً منطقی نیست که در مدرک، نداشتن پایان نامه نیاد. بخصوص اینکه بعضی مراکز پژوهشی از شما موضوع پایان نامه را هم میخواهند.

afshin b
21-07-2012, 11:10
سلام
جواب نهایی کی میاد؟

farshidshd
21-07-2012, 12:39
سلام
جواب نهایی کی میاد؟

معمولا نیمه دوم شهریوره

S@l@m
28-07-2012, 12:50
سلام عزيزان
لطفا يكي كمك كنه
من ميخام هرطورشده از يه دانشگاهي حتي شده آزاد بالاخره كارشناسي ارشد قبول بشم و مدرك ارشد دستم باشه واسه ارتقاي شغليم مدركش تا 3سال آينده لازمه
اگه ميشه هر كي اطلاعاتي داره بده يه رشته آسون و كم دردسر كه قبولي توش راحت باشه و خوندنش هم بعدقبولي زياد وقتگير نباشه
اگه كمكم كنيد تو انتخاب رشته اي كه ميخام خيلي خيلي ممنونتون ميشم در ضمن خودم مهندسي برق از دانشگاه دولتي دارم

sajjad1973
31-07-2012, 17:52
سلام عزيزان
لطفا يكي كمك كنه
من ميخام هرطورشده از يه دانشگاهي حتي شده آزاد بالاخره كارشناسي ارشد قبول بشم و مدرك ارشد دستم باشه واسه ارتقاي شغليم مدركش تا 3سال آينده لازمه
اگه ميشه هر كي اطلاعاتي داره بده يه رشته آسون و كم دردسر كه قبولي توش راحت باشه و خوندنش هم بعدقبولي زياد وقتگير نباشه
اگه كمكم كنيد تو انتخاب رشته اي كه ميخام خيلي خيلي ممنونتون ميشم در ضمن خودم مهندسي برق از دانشگاه دولتي دارم

من اطلاع چندانی در رابطه با این رشته ندارم ولی یه بار که با یکی از دوستام در رابطه با همین موضوع صحبت میکردم - میگفت کارشناسی ارشد کتابداری خیلی اسون هست -

D_felfelak
06-08-2012, 12:40
تغيير رشته پس از اخذ مدرک کارشناسی علوم کامپيوتر به مهندسی چطوری هست؟ سخته يا نه؟
بين دوستان کسی هست اين کارو کرده باشه و منو با زير و بمش آشنا کنه؟

saeediranzad
06-08-2012, 15:55
سلام
اگه منظورتون شرکت در آزمون ارشد برای رشته های مهندسی با کارشناسی کامپیوتر باشه، هیچ منعی ندارید. در آزمون وزارت علوم شما میتونید با هر کارشناسی برای هر رشته ارشد شرکت کنید.
البته باید آن قدر درسها را بلد باشید که نمره بیاورید.

ebifcb
06-08-2012, 16:07
سلام. آقا با 700 الکترونیک, خواجه نصیر قبول میشم؟

hamed29
08-08-2012, 00:28
سلام،اگه کسی امسال یه رشته شبانه جایی قبول بشه میتونه سال بعد هم کنکور بده.حالا اگه سال بعد همین رشته و دانشگاه رو روزانه انتخاب کنه و قبول بشه تکلیف چیه؟ میتونه ادامه ی واحدها رو بخونه ؟

saeediranzad
08-08-2012, 03:03
سلام،اگه کسی امسال یه رشته شبانه جایی قبول بشه میتونه سال بعد هم کنکور بده.حالا اگه سال بعد همین رشته و دانشگاه رو روزانه انتخاب کنه و قبول بشه تکلیف چیه؟ میتونه ادامه ی واحدها رو بخونه ؟

خیر! پذیرفته شده در دوره شبانه فقط در صورت انصراف حق شرکت در آزمون سال بعد را داره.

hamed29
08-08-2012, 10:10
خیر! پذیرفته شده در دوره شبانه فقط در صورت انصراف حق شرکت در آزمون سال بعد را داره. اخه یکی از دوستهام شبانه بود ،ترم دوم مرخصی گرفت خوند واسه کنکور،بعد هم روزانه قبول شد البته یه رشته دیگه.حالا نمیدونم انصراف هم داده بود یا نه

saeediranzad
08-08-2012, 12:39
طبق دفترچه سال گذشته (آخرین آزمون ارشد)ُ بدون انصراف حق شرکت در آزمون سال بعد را ندارند.

hamed29
08-08-2012, 15:53
طبق دفترچه سال گذشته (آخرین آزمون ارشد)ُ بدون انصراف حق شرکت در آزمون سال بعد را ندارند.دوست عزیز، سوال اصلی من اینه که بعد از قبولی و ثبت نام در رشته ی روزانه، آیا واحدهایی که در سال قبل ( دوره ی شبانه ) گذروندیم تطبیق میشن یا نه، همشون میپرن و باز باید از صفر شروع کنیم؟ / با تشکر

saeediranzad
09-08-2012, 09:38
ببینید. اگر کسی میخواد در آزمون سال بعد شرکت کنه که نمیتونه همزمان سرکلاس هم بره و امتحانهای ترمی را بده.
ولی اگر به فرض کسی چنین کاری هم بکنه و 10-15 واحد هم بگذرونه دیگه دست سنجش نیست؛ بلکه به دانشگاه مبدا و مقصد مربوط میشه که واحدها را بپذیرند یا نه.
فکر نکنم آیین نامه مشخصی در این مورد وجود داشته باشه.

TATAR.BonFire
04-09-2012, 07:58
میگم بچه ها.من ارشد قبول شدم.روزانه هم قبول شدم.ولی واحد پاس نشده دارم.اگه نخوام برم،برای کنکور بعدی مشکلی برام پیش نمیاد؟
و اینکه اگه بخوام برم،میشه کاری با این واحد های پاس نشده انجام داد که بعدا پاس بشن؟مثلا یه جورایی ترم بهمنی باشیم؟
زود جواب بدین ها

farshidshd
04-09-2012, 12:03
میگم بچه ها.من ارشد قبول شدم.روزانه هم قبول شدم.ولی واحد پاس نشده دارم.اگه نخوام برم،برای کنکور بعدی مشکلی برام پیش نمیاد؟
و اینکه اگه بخوام برم،میشه کاری با این واحد های پاس نشده انجام داد که بعدا پاس بشن؟مثلا یه جورایی ترم بهمنی باشیم؟
زود جواب بدین ها

اگه روزانه قبول شدید و ثبت نام نکنید از کنکور سال دیگه محروم میشید

باید برید دانشگاه و ثبت نام کنید و باهاشون صجبت کنید ، حتما بهت وقت میدن

TATAR.BonFire
05-09-2012, 11:32
اگه روزانه قبول شدید و ثبت نام نکنید از کنکور سال دیگه محروم میشید

باید برید دانشگاه و ثبت نام کنید و باهاشون صجبت کنید ، حتما بهت وقت میدن
ببینید دوست عزیز.من واحد پاس نشده دارم.یعنی ترم بعد هم باید بمونم.چطوری باید منو محروم کنن؟
فرض کن داوطلبانه انتخاب رشته کردم

farshidshd
05-09-2012, 11:58
ببینید دوست عزیز.من واحد پاس نشده دارم.یعنی ترم بعد هم باید بمونم.چطوری باید منو محروم کنن؟
فرض کن داوطلبانه انتخاب رشته کردم

از کنکور سال بعد محروم خواهید شد
2 سال بعد میتونید مجددا کنکور بدید

TATAR.BonFire
05-09-2012, 14:56
از کنکور سال بعد محروم خواهید شد
2 سال بعد میتونید مجددا کنکور بدید
منظورتون از کنکور سال بعد،کنکور پیش رو هست که امسال برگزار میشه یا نه.کنکوری که سال 92 برگزار میشه؟

saeediranzad
05-09-2012, 15:09
بله دیگه. کنکور سال بعد از اونی که قبول شده اید.

hamed29
05-09-2012, 18:02
زود جواب بدین ها

به نظرم شما حداقل کاری که می تونید انجام بدید اینه که مشکلتون رو در شورای آموزشی دانشگاه مطرح کنید تا انشاءالله اگه راهی وجود داشته باشه پیش پاتون بذارن

deaddeaddead
06-09-2012, 22:45
نتایج کنکور ارشد آزاد کی میاد؟

mndn
11-09-2012, 20:48
با سلام رتبه 74 رشته نرم افزار با نمره کل 6400توی تکمیل ظرفیت دانشکاه نجف آباد قبول میشه؟نمره آخرین فرد قبول شده 6900 بوده ،مرسی

Retired User
12-09-2012, 03:14
سلام
از لیسانس معماری میشه فوق عمران(مثلا سازه) رو گرفت؟
چند تا درس مشترکه؟

damino
22-09-2012, 17:33
سلام يه سوال در مورد تكميل ظرفيت داشتم: اگه يه جا دولتي قبول شده باشيم باز مي تونيم تو تكميل ظرفيت شركت كنيم و اگه اونجا پيش ثبت نام اينترنتي كرده باشيم چي هنوز هيچ مداركي تحويل نداديم با تشكر

saeediranzad
23-09-2012, 06:28
سلام
حتا اگر ثبت نام کرده باشید، حق شرکت در تکمیل ظرفیت را دارید. ولی دقت کنید که قبولی در دانشگاه روزانه در هر کدام از انتخاب رشته ها شما را از شرکت در آزمون سال بعد محروم میکند.

zarool
29-09-2012, 02:07
بچه ها سلام
کسی هست الان جواب بده؟
تورو خدا من گناه دارم یکی کمک کنه
من انتخاب رشته واسه تکمیل ظرفیت ارشد کردم الان کلا میخوام کنسلش کنم باید چکار کنم؟
تو رو خدا زود جواب بدید

saeediranzad
29-09-2012, 07:05
سلام
منظور شما انتخاب رشته مجدد در آزمون ارشد دانشگاه آزاد هست، درسته؟
مهم نیست. اگه قبول شدید هم میتونید نروید.

Gita
01-10-2012, 17:21
تاریخ تکمیل ظرفیت سراسری معلوم شده؟

Gita
08-10-2012, 19:42
تاریخ تکمیل ظرفیت سراسری معلوم شده؟

کسی نمیدونه؟

یه سوال دیگه من امسال دانشگاه دولتی شبانه قبول شدم.
حالا من چطور به میتونم به پیام نور یا مجازی برم؟ (در فرم انتخاب رشته هم انتخابشون کردم اما طبعا بعد از جایی که الان قبول شدم)

باید انتقالی گرفت؟ یا تکمیل ظرفیت یا چی؟ :دی

saeediranzad
09-10-2012, 07:54
سلام
شبانه خیلی بهتر از پیام نور هست. مجازی که اصلاً به درد نمیخوره. میگن باید خودت خرج اینترنت را بدی، بجز پولی که به دانشگاه میدی.
اگر نمیتونی در کلاس شرکت کنی، برو پیام نور. برای انتقال از دانشگاه به پیام نور با آموزش صحبت کن. نباید سخت بگیرند.
تاریخ تکمیل ظرفیت گمون کنم اول آبان باشه. ولی احتمال قوی ترم بهمن میروند کلاس.

TATAR.BonFire
22-10-2012, 19:48
سلام بچه ها.
چند پست قبلی منو ببینیدد متوجه میشید چه گندی بالا آوردم.
من دوره ی روزانه قبول شدم.چون واحد پاس نشده داشتم،نتونستم ثبت نام کنم و الان از کنکور امسال محروم هستم.
حالا می خواستم بدونم اگه من توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم، و رشته ی شبانه بزنم،چه قبول بشم و چه قبول نشم،آیا باز هم از کنکور محروم میشم یا نه؟
ممنون از همه.خوب به سوال دقت کنید ها

saeediranzad
23-10-2012, 10:13
سلام
آقای تاتار ! بــــــــــــــــــله؛ محروم هستید. این را در دفترچه نوشته.
شما یک راه دارید. اگر واحدهاتون را همین ترم پاس میکنید، در تکمیل ظرفیت هم انتخاب رشته کنید. در صورت قبولی، به احتمال زیاد ترم بهمن کلاس میروید.
راه دیگه اینه که به همین دانشگاهی که پذیرفته شده اید بروید و همین ترم را مرخصی بگیرید. نمیدونم موافقت میکنند یا نه.
راه سوم استفاده از آشنا است(پارتی بازی). اگر در سازمان سنجش پارتی مناسب دارید، قبولی امسال را لغو کنید.

virgo_icy
29-10-2012, 13:27
سلام دوستان يه سوالي داشتم اينكه من الان براي تكميل ظرفيت ارشد سراسري شركت كردم اصولا نتايجش كي مياد؟
و اينكه تو اطلاعيه اي كه سازمان سنجش زده براي كنكور 92 نوشته كه: داوطلباني كه در مرحله تكميل ظرفيت كنكور 91 روزانه قبول بشن حق ثبت نام و شركت در آزمون 92 رو ندارن!
خب الان كه نتايج تكميل ظرفيت نيومده اما دفترچه ارشد اومده. الان از فردا ما ميتونيم ثبت نام كنيم؟ يا بايد منتظر نتيجه تكميل ظرفيت باشيم؟

saeediranzad
29-10-2012, 16:24
سلام
توصیه میکنم شما تا 16 آبان صبر کن. اگر نتایج اعلام شد و قبول نشده بودید، ثبت نام کنید.
اگر نتایج اعلام نشد، مجبورید ثبت نام کنید و اگر اعلام شد و پذیرفته شده باشید، هزینه ثبت نام را ضرر کرده اید.
اینها با وجود اینکه خیلی به جزییات میپردازند، بعضی چیزها یادشون میره. حتا اگر به مرکز آزمون زنگ بزنید و قولی به شما بدهند، تضمینی نیست و خودوتون باید تصمیم بگیرید (بر اساس قوانین سنجش)

virgo_icy
29-10-2012, 23:10
ممنون. فكر كنم چاره اي جز اينم نباشه. كلا دفترچه هم امسال خيلي ايراد داره... شما نميدونين چقدر طول ميكشه نتايج تكميل ظرفيت اعلام بشه؟

saeediranzad
30-10-2012, 06:44
حدود یکماه. امیدوارم زودتر اعلام کنند.

mo.mo
05-11-2012, 16:22
سلام دوستان.
من تو تکمیل ظرفیت رشته ی کامپیوتر شرکت کردم. چون رشتم اصلا کامپیوتر نیست و حتی تو انتخاب رشته ی اصلی هم کامپیوتر نزدم. حالا میخواستم ببینم با رتبه ی 2000 معماری و 1200 نرم افزار امیدی به قبولی هست یا نه؟

farshidshd
07-11-2012, 10:29
سلام دوستان.
من تو تکمیل ظرفیت رشته ی کامپیوتر شرکت کردم. چون رشتم اصلا کامپیوتر نیست و حتی تو انتخاب رشته ی اصلی هم کامپیوتر نزدم. حالا میخواستم ببینم با رتبه ی 2000 معماری و 1200 نرم افزار امیدی به قبولی هست یا نه؟

سلام
خیر به روزانه که امیدی نیست
غیر انتفاعی و پیام نور هم خیلی نباید امید داشته باشی!

sajjad1973
02-01-2013, 13:20
سلام
بچه ها من کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد امروز نتایج تکمیل ظرفیت 2 رو اعلام کردن

وضعیت قبولیم رو نوشته ذخیره در انتخاب اول واحد تهران مرکز - این یعنی چه؟ تلفناشونم که هیچ کدوم جواب نمیده

23292329
02-01-2013, 14:20
با سلام- من هرچقدر شماره داوطلبي و مشخصات ديگر را مي زنم سايت دانشگاه اعلام مي كند كه "كارنامه اي با مشخصات مورد نظر موجود نمي باشد "علت چيست

irainian
05-01-2013, 13:05
ببخشید میشه بفرمایید جریان چیه؟

انتخاب رشته / شهر جدید

ردیف انتخاب
نام رشته / شهر
نمره كل
نمره کل آخرین
فرد پذیرفته شده
رتبه
رتبه آخرين فرد
پذیرفته شده
حد نصاب
توضيحات

1
حقوق بين الملل / واحد بوشهر
5922
6001

173
152
4000

2
حقوق جزا و جرم شناسي / واحد بوشهر
4617
5785
1077
235
4000

3
حقوق جزا و جرم شناسي / پرديس علوم و تحقيقات بوشهر
4617
5639
1055
345
4000

4
حقوق خصوصي / پرديس علوم و تحقيقات بوشهر
4627
5484
818
317
4000

5
حقوق بين الملل / واحد علوم و تحقيقات فارس
5922
5860
255
266
4000
ذخيره

دوستان رتبه این فرد تو علوم و تحقیقات فارس شده 255 ولی رتبه ی اخرین فرد قبولی 266 بوده چطور باز زده برای ایشون ذخیره

farshidshd
05-01-2013, 13:10
سلام
بچه ها من کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد امروز نتایج تکمیل ظرفیت 2 رو اعلام کردن

وضعیت قبولیم رو نوشته ذخیره در انتخاب اول واحد تهران مرکز - این یعنی چه؟ تلفناشونم که هیچ کدوم جواب نمیده

ببخشید میشه بفرمایید جریان چیه؟

انتخاب رشته / شهر جدید

ردیف انتخاب
نام رشته / شهر
نمره كل
نمره کل آخرین
فرد پذیرفته شده
رتبه
رتبه آخرين فرد
پذیرفته شده
حد نصاب
توضيحات

1
حقوق بين الملل / واحد بوشهر
5922
6001
173
152
4000

2
حقوق جزا و جرم شناسي / واحد بوشهر
4617
5785
1077
235
4000

3
حقوق جزا و جرم شناسي / پرديس علوم و تحقيقات بوشهر
4617
5639
1055
345
4000

4
حقوق خصوصي / پرديس علوم و تحقيقات بوشهر
4627
5484
818
317
4000

5
حقوق بين الملل / واحد علوم و تحقيقات فارس
5922
5860
255
266
4000
ذخيره

دوستان رتبه این فرد تو علوم و تحقیقات فارس شده 255 ولی رتبه ی اخرین فرد قبولی 266 بوده چطور باز زده برای ایشون ذخیره

مشکلی نیست
ذخیره به منزله قبول قطعی هست و می تونه بره ثبت نام کنه/..

.

farshidshd
05-01-2013, 13:13
با سلام- من هرچقدر شماره داوطلبي و مشخصات ديگر را مي زنم سايت دانشگاه اعلام مي كند كه "كارنامه اي با مشخصات مورد نظر موجود نمي باشد "علت چيست

اشتباه می زنید حتما

با اون شماره و رمزی که مجددا خریدید باید وارد بشین

زبان صفحه کلید رو هم عوض نکنید

virgo_icy
30-03-2013, 12:38
سلام
من ارشد گروه زبان انگلیسی امتحان دادم. دفترجه ما یکی هست که هم سوالاته عمومی داخلشه که مشترکا ادبیات انگلیسی، مترجمی و آموزشجواب میدن. بعد دفترچه تخصصی همه سوالات ادبیات و آموزش و مترجمی هست که هرکی به سوالات شاخه مورد نظرش جواب میده و بقیه رو سفید میزاره. میخواستم بدونم وقتی نتایج بیاد در صورتی که من ادبیات رو جواب دادم اما بخاطر عمومی ممکنه آموزش هم مجاز بشم، امکانش هست که در انتخاب رشته هم ادبیات و هم آموزش رو انتخاب کنم؟

mahsa2013
12-05-2013, 12:38
سلام دوستان من ارشد رشته ی آی تی رتبه 5418 آوردم توی گرایشهای تجارت و آی تی
نمره کل 2942 آوردم
خودم که میدونمرتبه افتضاحه میخوام فقط بدونم کجاها احتمال قبولی دارم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:

am2
12-05-2013, 19:48
سلام
کسی در مورد رشته سنجش از دور اطلاع داره؟تهران و شهید بهشتی کدوم اولویت بدم؟:n13:

23292329
13-05-2013, 08:13
با سلام- لطفا کمی در مورد اینکه چگونه از میان 100 رشته انتخاب کرده یک کد گزینش می گردد توضیح دهید . در حقیقت می خواهم بدانم نقش تقدم و تاخر انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد تا چه حد است.در ضمن آیا نرم افزاری می شناسید که در انتخاب رشته بر اساس نمرات اکتسابی بتواند اطلاعات مفیدی دهد یا خیر

farshidshd
13-05-2013, 14:05
لطفا بحث در مورد کنکور ارشد 92 رو در تاپیک زیر ادامه دهید ::
✔ انتخاب رشته و شهر کنکور کارشناسی ارشد 92 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر