مشاهده نسخه کامل
: خرید اینترتی . بله یه خیر؟
K!ng of th3 K!ngs
26-05-2012, 16:26
تو این شلوغی تهران و هوای آلوده و دور بودن مسیر و گیر نیومدن جای پارک،به نظر شما من که توی تهران هستم بهتره مستقیم از فروشگاه خرید کنم یا خرید اینترنتی کنم؟تا حالا کسی خرید کرده؟خواهشا اگه کسی این کار رو کرده این جا بگه که خوب بوده یا نه و DOA نبوده.(یعنی خراب نبوده) و نام فروشگاه + آدرسش رو یا توی اسپویلر یا پیغام خصوصی به من بده خیلی ممنون میشم
منم شهرستان هستم و متاسفانه اینجا قیمت خون باباشون رو میگن زده به سرم که کل کیس رو اینترنتی بخرم
تا حالا اینترنتی قطعه نخریدم اما یه بار مستقیم رفتم از
لیون کامپیوتر
همین مانیتور جدیدم رو گرفتم که از شانس من دات سوخته داشت که بنده خدا ها پس گرفتن میتونستن خیلی راحت بگن به ما ربطی نداره و برو برای گارانتی!
درضمن بسیار خوش اخلاق بودن واقعا مردی به این خوش اخلاقی این اواخر ندیده بودم
به احتمال زیاد شاید از ایشون سیستم رو خریدم
روزای اول خوش اخلاقن ولی بعدش..:27:
مثل این ای دی اس ال اولش سرعتش زیاده ولی بعد...
PC_Expert
27-05-2012, 12:22
سلام
خرید اینترنتی برای ساکنین شهرستان هایی که قیمت قطعات در اونها بالاست بسیار مناسبه، همین آقای حسینی (لیون) یکی از بهترین فروشندگان اینترنتی هست.
اما ساکنیین تهران، در صورتی که حضوری به بازار مراجعه کنند و موقع خرید حواسشون جمع باشه به قیمت مناسبتری میتونند خرید کنند.
اره تهرانی ها که واقعا میتونن برن بازار با قیمت بسیار عالی خرید بکنن اما متاسفانه ما شهرستانی ها راهی جز این نداریم من مانیتورم رو از تهران گرفتم (برای کاری رفته بودم تهران) هم قیمت بالاتر از سایت ها دیدم و هم قیمت های بسیار خوبی دیدم
K!ng of th3 K!ngs
27-05-2012, 20:47
بسیار خب
حالا یه راهنمایی بکنید لطافا
ببینید من هر وقت میرم بگیرم با بابام میرم.قراره خودم هم اسمبل کنم ولی بابام نمیزاره میگه خودت بلد نیستی و خراب میشه و اینا و شاید اصلا از اول خراب باشه.در حالی که خیلی م بلدم و هربار که سیستم رو گرد گیری میکنم همه چیز رو در میارم و کیس رو میبرم زیر آب بعد خشکش میکنم بعد قطعات رو تمیز میکنم.هیچ مشکلی هم نداشته.شما بگید من چطوری بابامو قانع کنم...
حرف پدرتون درسته بزارید خوده فروشنده اسمبل کنه تا اگر مشکلی بوجود اومد پای خودش باشه بعد که خریدین بردین خونه دوباره خودتون خیلی مرتب و تمیز اسمبل کنید مثل خودم
K!ng of th3 K!ngs
28-05-2012, 14:35
دیگه نمیشه که اون اسمبل کنه بعدش من دوباره بیام تو خونه از اول...
بسیار خب ممنون از شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.