مشاهده نسخه کامل
: استفادهی از Linq to SQL در WPF و WIN APP
سلام...
اقا من هرچی میگردم در مورد Linq to sql همش مثال هایی پیدا میکنم که از وسط شروع شدن!!!!
دوستان جایی رو سراغ دارن که راحت تر از MSDN اموزش داده باشه؟!!! یا یه برنامهی اموزشی که مثلا دستورات اضافه کردن و ویرایش رو داشته باشه؟!
نمایش دادن تو دیتاگرید رو بلدم، ولی چون از دیتا گرید ویو متنفرم، دوست ندارم استفاده کنم....
برای مثال، نحوهی درج کردن در جدول لاگین(شامل ID,User,Pass) چجوریه؟! اگر اسم تیبل Login باشه....
بنام خدا.
سلام.
من متوجه نشدم.شما میخواهید در جدول sql اطلاعات درج کنید و اونارو نمایش بدید یا اینکه میخواهید با Ling در اطلاعات جستجو کنید؟
این یک مثال از درج یک لیست آیتم جستجو شده و درج در لیست برای نمایش هست.اگر لیست شما از نوع ObservableCollection باشد و بایند شده باشد به راحتی نمایش داده میشود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام آیتم هایی که اسمشون علی باشه و آی دی شون بزرگتر از 0 باشه.
راستی دیتاگرید بهترین کنترل WPF هست چطور دلت میاد ازش بدت بیاد:31:.
نه میخوام به جدول دیتا اضافه کنم....
مثلا دیتای داخل تکست باکس هام رو بریزم تو جدول خاص......
نمیدونم چرا از ظاهر دیتاگرید خوشم نمیاد!! همش احساس میکنم که قدیمیه......
بنام خدا.
سلام.
خوب مگه قبلاً توی سی شارپ اینکارو نکردید؟
یعنی توی اس کیو ال دیتا تا حالا اضافه نکردید؟
مثلاً این یه مثال قدیمی درج داده در اس کیو ال به وسیله سی شارپه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این Ado.net هستش....
هرچند باید اعتراف کنم که چون از حجم کدهای Ado ناراضی بودم به سمت لینک اومدم.....و معمولا سعی کردم تو برنامه هام ارتباط با دیتابیس رو دیگری کار کنه تا خودم!!!!! ولی فک کنم لینک بتونه راحت تر برام این کارو بکنه! ...ولی مثال هاش رو که میبینم، توش می مونم....
بنام خدا.
سلام.
میشه یه مثال از لینک بیارید که با اس کیو ال در ارتباط باشه؟
چون بنده ارتباطی که با لینک کار کردم فقط در حد جستجو در یک لیست بوده و ارتباطی با دیتابیس نداشته.
میشه یه مثال از لینک بیارید که با اس کیو ال در ارتباط باشه؟
چون بنده ارتباطی که با لینک کار کردم فقط در حد جستجو در یک لیست بوده و ارتباطی با دیتابیس نداشته.
این یعنی اینکه ما با لینک توی دیتابیس چیزی درج نمیکنیم؟ فکر نکنم...
اخه لینک در نهایت کدهای استاندارد سی کو ال تولید میکنه..... ولی همهی اموزش های لینک مثلا Hocked Linq بودش که خوب خیلی سخت بود اموزش مربوطهاش یا خود MSDN ....واقعا هنگ کردم موقع خوندن اموزش هاش....
به نظر من این آموزش برای شروع خوبه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم از .NET4 استفاده می کنید، بهتره از Entity Framework استفاده کنید. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک میتونه کمک کنه تا کارهای معمولی که با دیتابیس انجام میدید رو توسط EF انجام بدید.
بنام خدا.
سلام.
من پروژه جناب امین رو دیدم.همونطور که گفتم هیچ ارتباطی بین لینک و اس کیو ال وجود نداره.چون سرعت در حافظه سیستم بالاتره.اینطور که من متوجه شدم.اطلاعات دیتابیس را در حافظه ریخته و با دستور لینک در سی شارپ در ان عملیات جستجو انجام داده.
بجای اینکه شما به اس کیو ال کانکشن برقرار کنی و دستور سلک بفرستی و اون جستجو کنه و بهت پاسخ بده.اطلاعات رو در حافظه داری و با لینک در خود سی شارپ اطلاعات رو جستجو میزنی که خیلی سریعتر عمل میکنه.
البته من نمیدونم اینکار در دیتابیس ها حجیم چطوری انجام میشه و اصلاً بهنیه هست یا نه.اگه اینچیزی که گفتم باشه بنظر جالب نمیاد یک دیتابیس 1 گیگابایتی رو توی حافظه بذاریم و سلکت کنیم.
موفق باشید.
اساس کار لینک همینه فک کنم که اطلاعات رو توی حافظه میزنه و باهاش کار میکنی....
اهان....ربطی به بحث نداره....ولی یه سایتی پیدا کردم که ظاهرا بانک این فیلم های اموزشی شرکت های مختلف هستش که لینک رایگان برا دانلودشون میده...مجموعه های APPDEV، لیندا و ... رو هم داره....یه مجموعهی شاخ در مورد linq پیدا کردم دانلود کنم ببینم چی میشه....
این تجربهی گشتن خودم برا منابع فارسی باعث شده حتمی این جور مجموعه های رو فارسی کنم بزنم تو وبلاگم..... اگر خواستین لینکش رو میدم براتون....
به نظر من این آموزش برای شروع خوبه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو ندیده بودم...CodeProject رو شخم زدم دنبال مثال خوب...... اینو بخونم ببینم چی میشه....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.