ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای از کاهش مصرف باطری از طریق غیر فعال کردم هسته ها

vahid javani
25-05-2012, 22:55
درود
اصلا با از کار انداختن هسته های cpu میشه مصرف برقشو کم کرد؟؟؟
من از طریق boot advance option هسته ها رو غیر فعال میکنم(راه دیگه ای هم هست؟؟) ولی با این کار گزینه Minimum/Maximum processor state حذف میشه! و کلاک به بالاترین حد خودش میرسه تکون نمی خوره!!

یه سوال هم داشتم:
گزینه pci lock توی همون قسمت boot advance option ماله چیه؟؟

من کمترین میزان مصرفم 6 وات بوده شما تاحالا چک کردید؟؟؟

Pourya-pc
26-05-2012, 00:23
زیاد تاثیری نداره ، اگر میخواهید مصرف باتری تا حد قابل توجهی کم بشه نور ال ای دی رو تا آخر کم کنید و از مالتی تسک برنامه های اضاف رو ببندید چون وقتی رم پر باشه مصرف بالا میره . دست به کلاک هم نزنید بهتره .
موفق باشید .

vahid javani
26-05-2012, 07:35
دست به کلاک هم نزنید بهتره .

خود ویندوز 7 این قابلیت رو داره بنا بر این فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه!
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________
(چقدر دلم واسه اصفهان تنگ شده!!!)

Pourya-pc
26-05-2012, 13:21
خود ویندوز 7 این قابلیت رو داره بنا بر این فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه!
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________
(چقدر دلم واسه اصفهان تنگ شده!!!)

خب شما این همه پول برای پردازنده قوی دادید که مسدودش کنید ؟ تاثیر آنچنانی هم روی باتری نداره ، میتونید امتحان کنید .

vahid javani
26-05-2012, 21:46
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟!!

hamed29
26-05-2012, 23:16
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟!!

اگه با مرورگرها وبگردی میکنید و یا صفحات ‏save‏ شده رو مرور میکنید بهتره دست کم در شرایطی که شارژ باتری داره تموم میشه از ‏internet explorer‏ استفاده کنید
آزمایشها نشون میده ‏IE‏ نسبت به بقیه مرورگرها دیرتر شارژ باتری رو خالی میکنه.
ضمنا همونطور که بقیه هم گفتن بستن نرم افزارهایی که استفاده نمیشن از ‏task manager‏ (‏process‏) باعث میشه رم کمتر مصرف بشه
کم کردن نور نمایشگر , و یا قرار دادن (از نرم افزار ‏tune up‏)در حالت ‏economic‏ میتونن موثر باشن
علاوه بر این یه تم هم هست که همینکار رو انجام میده

mad86
27-05-2012, 01:23
کاهش مصرف مرتبط با کار شماست
مثلا اگر یک صفحه دارید مطالعه میکنید کاهش مصرف یک مدل هست ولی وقتی دارید گیم بازی میکنید کاهش مصرف صورتی دیگر می شود
اینکه صرفا بگیم یک هسته از CPU رو اگر از مدار خارج کنیم کاهش مصرف داریم ... خیر صحیح بنظر نمیاد

اینهایی که دوستان گفتند از قبیل بعضی نرم افزارها مدیریت مصرف..حذف آنتی ویروس های real time و حذف برنامه هایی که cpu رو درگیر میکنه
بخصوص بخصوص نور backlight در LCD ها
ترجیحا مقیم کردن برنامه روی ram بجای درگیر کردن هارد(استفاده از ram با ظرفیت مناسب) بدلیل مصرف زیاد موتور هارد
و همینطور کنترل و یا حذف wirless ها میتونه اثر گذار باشند...
ولی اینا در سیستم عامل های امروزی اتوماتیک کنترل میشوند یعنی مثلا 2 نوع گرافیک قرار میدن که یکیش فقط وقتی تو مدار میاد که کار game یا گرافیک قوی نیاز دارید و مثلا cpuها و گرافیک ها فقط وقتی زیر بار می روند فرکانس کارشون بالا می برند و یا در LCD ها از LED و... استفاده می شوند و یا مثلا بجای هارد مغناطیسی از SSD استفاده می کنند و...

ولی در کل تلفات رو تا حدودی قابل کنترل هست و باید منتظر تکنولوژی های جدیدتر برای کاهش تلفات درنتیجه کاهش مصرف قطعات باشیم که آن هم طول عمر بیشتر باتری را به همراه خواهد داشت..
در حال حاضر خیلی هاش حتی تولید شدن اما هنوز تجاری نیستن (بدلیل مرقون به صرفه نبودن) مثلا نوعی خاص از نمایشگرها که مصرفی در حدود صفر دارند و یا cpu های فتونیکی که تلفات حدود صفر دارند و....

ولی در حال حاضر بهتره بفکر منابع ولتاژ پرتابل بود تا کاهش مصرف انرژی ..
مثلا استفاده از نور خورشید برای شارژ باتری
استفاده از آب برای شارژ باتری
استفاده از شارژهای دستی که با حرکت مکانیکی تولید برق میکنند
و....

vahid javani
28-05-2012, 09:37
کاهش مصرف مرتبط با کار شماست
مثلا اگر یک صفحه دارید مطالعه میکنید کاهش مصرف یک مدل هست

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
من دقیقا همین مد نظرم هست چون من برای مطالعه و کد نویسی می خوام.
راهی نیست؟؟