PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درآوردن كارت شبكه بيسيم

Cna_1
25-05-2012, 17:04
سلام دوستان من نوت بوك جديدم رو نمي خوام به هيچ شبكه داخلي و اينترنتي وصل كنم مي خوام اطلاعات شخصي و خصوصي توش بريزم در امنيت كامل باشن و خيالم از بابت امنيت اطلاعاتم كاملا جمع و آسوده باشه حالا به خاطره وجود كارت شبكه بيسيم داخل نوت بوك و مودم وايرلس تو منزل امكان به خطر افتادن اطلاعات وجود داره ؟ بيرون اوردن كارت شبكه پيشنهاد ميشه ؟ اگه آره به چه طريق؟

biostar
25-05-2012, 23:41
خب با رمز نگاری میتونی مشکل رو حل کنی
اگر هم استفاده ایی از کارت شبکه نداری اون رو disable کن و درایورش رو پاک کن

همچنین فایر وال ها کنترل کامل روی استفاده از دستگاه ها دارن

Cna_1
26-05-2012, 16:19
خب با رمز نگاری میتونیمشکل رو حل کنی اگر هم استفاده ایی از کارت شبکه نداری اون رو disable کن و درایورش رو پاک کن همچنین فایر وال ها کنترل کامل روی استفاده از دستگاه ها دارن چه جور رمزي منظورتون هست ؟ رمز ورورد به يورز اكانت؟ با disable كردن و پاك كردن درايو تا چه حد جلوگيري مي كنه ؟

رمز اکانت و هار دیسک و ...

خب وقتی درایور و قطعه ی سخت افزاری Disable بشه دیگه استفاده ایی نمیشه کرد

از طرفی فایر وال ها جلوی استفاده ی بدون اجازه ی شما رو میگیره

mehrdad8086
28-05-2012, 10:58
چه جور رمزي منظورتون هست ؟ رمز ورورد به يورز اكانت؟ با disable كردن و پاك كردن درايو تا چه حد جلوگيري مي كنه ؟

رمز اکانت و هار دیسک و ...

خب وقتی درایور و قطعه ی سخت افزاری Disable بشه دیگه استفاده ایی نمیشه کرد

از طرفی فایر وال ها جلوی استفاده ی بدون اجازه ی شما رو میگیره
منظور ایشون رمز گزاشتن روی مودم وایرلس شماست .رمز متشکل از حروف و عدد و نمادها .....احتمل -- شدنش تقریبا ممکن نیست.
ضمنا شما می خوای کارت وایرلس رو دربیاری؟منظورت اینه که نمی خوای به مودم خودت هم وصل بشی.
خوب زمانی که به هیچ شبکه وایرلسی وصل نیستی پس خطری هم نداره.خود به خود که وصل نمیشه!!!!!
تو Device manager قسمت network روی کارت شبکت کلیک راست کن و Uninstall رو بزن.
اگر هم وایرلست روی لب تاب دکمه ای برای روشن و خاموش کردن داره خاموشش کن.همین

Cna_1
28-05-2012, 15:31
منظور ایشون رمز گزاشتن روی مودم وایرلس شماست .رمز متشکل از حروف و عدد و نمادها .....احتمل -- شدنش تقریبا ممکن نیست.
خوب زمانی که به هیچ شبکه وایرلسی وصل نیستی پس خطری هم نداره.خود به خود که وصل نمیشه!!!!!
تو Device manager قسمت network روی کارت شبکت کلیک راست کن و Uninstall رو بزن.
اگر هم وایرلست روی لب تاب دکمه ای برای روشن و خاموش کردن داره خاموشش کن.همین
باشه...
شك داشتم شايد خود به خود وصل شه :18:

ضمنا شما می خوای کارت وایرلس رو دربیاری؟منظورت اینه که نمی خوای به مودم خودت هم وصل بشی.
به مودم خودم ؟ چه مودمي منظورتونه ؟ گفتم كه اصلا نمي خوام برم تو اينترنت .....!

Cna_1
29-05-2012, 08:58
......منتظرم..........

mehrdad8086
30-05-2012, 17:44
......منتظرم..........
سلام
اشتباه نکنم تو پست اولتون اشاره کردین به مودم وایرلس تو منزلهمون کاری که دوستان گفتن و من هم عرض کردم انجام بدین کافیست

موفق باشی