مشاهده نسخه کامل
: از کجا بفهمم که کارت گرافیکم خراب نشده؟
ویندوزم تصویر هیچ فیلمیو نشون نمیده،اول فکر کردم از codec ها باشه،ویندوز و پاک کردم از اول نصب کردم و فقط درایور های صدا و گرافیک و مادربورد و ... رو نصب کردم و بدون اینکه هیچ برنامه یا کدکی نصب کنم یه فیلم معمولی که تو همه کامپیوتر ها راحت نشون میده را اجرا کردم ولی باز فقط صدا میاد و تصویر نمیاد....!!!!
نمیدونم مشکل چیه؟ کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده؟
چطور میتونم بفهمم کارت گرافیکم سالمه یا نه؟؟؟؟
دوستان خواهشا کمک کنید
saeed jo
25-05-2012, 10:32
اگه ویندوز بالا میاد و صفحه desktop بالا میاد یعنی گرافیکتون سالمه باز هم برای اینکه مطمئن بشین میتونید نرم افزار Speccy Monitor رو نصب کنین
اگه با تعویض ویندوز و آپدیت درایور گرافیک درست نشد بیشتر این مشکلا میتونه از پلیر و کدک باشه که درست میشه از یک پلیر خوب مثل km player آخرین ورژنش استفاده کنید و نرم افزار klite mega codec آخرین ورژنشو نصب کنید
درست نشد باید گرافیک تست بشه
برای تست گرافیک هم از نرم افزار furmark استفاده کنید
beckham7
25-05-2012, 11:06
گرافیکتون رو تو بازی تست کنید اگه تو بازی مشکل نداره مشکل از ویندوز هست سی دی ویندوز رو عوض کنید
خیلـــــــــــــــی از همتون ممنونم که وقت گذاشتید و لطف کردید پاسخ دادید.....خیلی مفید بود پاسخ هاتون....
نتیجه کار :
گرافیک سالم بود، کدک ها هم مشکل نداشت.....چون مانیتور led تازه گرفتم، مثل اینکه درایورش درست نصب نمیشد،درایور مانیتور را دوباره نصب کردم درست شد
(فکر نمیکردم اگه درایور درست نصب نشه باعث شه تصویر فیلم نیاد ! )
قربون هموتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.