مشاهده نسخه کامل
: یه سوال مبتـــدی
amin.mohamadpour
25-05-2012, 01:02
سلام
میخواستم بدونم دستور this در کد زیر به کجا اشاره داره.البته کاربرد this رو میدونم کجاس ولی اینجوریشو ندیده بودم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
میبخشید که سوالم رو اینجا میپرسم
راستش نمیخاستم انجمن از اینی که هست شلوغتر بشه
سوال منم چون مبتدی بود همینجا پرسیدم
لطفا این کد را ببینید:
(کدها اینجا یه ذره بهم ریخت ببخشید )
این کد رو وقتی تو رویداد keypress وارد کنیم نتیجه این میشه که تو تکست باکس نمیشه عدد نوشت. خاستم اگر لطف کنید این کد رو برام تحلیل کنید.
اینجا دو شرط گذاشته شده. چیزیکه من میفهمم اینه که میگه اگر کاراکتریکه وارد تکست باکس میشه عدد بود ولی کنترل نبود این کاراکتر مدیریت بشه. ولی در عمل اینجا حروف و کنترل ها ( مثل بک اسپیس ) مدیریت میشه ولی اعداد نه.
لطفا راهنمائی کنید چی به چی میشه
بیسوادی هم بد دردی ها:44:
بنام خدا.
سلام.
سلام
میخواستم بدونم دستور this در کد زیر به کجا اشاره داره.البته کاربرد this رو میدونم کجاس ولی اینجوریشو ندیده بودم
دوست عزیز this به کلاس مربوطه اشاره میکنه.شما کد رو توی هرکلاسی که بنویسی this یعنی همون کلاسی که داری توش کد رو مینویسی.
اگه بعد از this دات بزنی تمام مشخصات کلاسی که داری توش تایپ میکنی رو بهت نشون میده.
سلام به همه
میبخشید که سوالم رو اینجا میپرسم
راستش نمیخاستم انجمن از اینی که هست شلوغتر بشه
سوال منم چون مبتدی بود همینجا پرسیدم
لطفا این کد را ببینید:
(کدها اینجا یه ذره بهم ریخت ببخشید )
این کد رو وقتی تو رویداد keypress وارد کنیم نتیجه این میشه که تو تکست باکس نمیشه عدد نوشت. خاستم اگر لطف کنید این کد رو برام تحلیل کنید.
اینجا دو شرط گذاشته شده. چیزیکه من میفهمم اینه که میگه اگر کاراکتریکه وارد تکست باکس میشه عدد بود ولی کنترل نبود این کاراکتر مدیریت بشه. ولی در عمل اینجا حروف و کنترل ها ( مثل بک اسپیس ) مدیریت میشه ولی اعداد نه.
لطفا راهنمائی کنید چی به چی میشه
بیسوادی هم بد دردی ها:44:
اون شرط دوم برای اینه که کلید کنترل روی کیبرد زده نباشه.
یعنی داره میگه اگر روی صفحه کلید عدد زده شد و کلید کنترل فشار داده نبود اونوقت کنترل کادر متن رو به من بسپار تا کاربر نتونه کاری باهاش کنه.حالا این کاری باهاش نکنه میتونه درگ یا نوشتن یک متن درونش باشه و یا ...
موفق و سربلند باشید در پناه حق.
amin.mohamadpour
28-05-2012, 22:50
اون شرط دوم برای اینه که کلید کنترل روی کیبرد زده نباشه.
یعنی داره میگه اگر روی صفحه کلید عدد زده شد و کلید کنترل فشار داده نبود اونوقت کنترل کادر متن رو به من بسپار تا کاربر نتونه کاری باهاش کنه.حالا این کاری باهاش نکنه میتونه درگ یا نوشتن یک متن درونش باشه و یا ...
ببخشید توی همین کدی که دوستمون قرار دادن منظور از e.handled چی هست ینی وقتی این کد رو می نویسیم چه اتفاقی روی پارامتر ارسالی event می افته؟
ببخشید توی همین کدی که دوستمون قرار دادن منظور از e.handled چی هست ینی وقتی این کد رو می نویسیم چه اتفاقی روی پارامتر ارسالی event می افته؟
ظاهرا این کد میگه که برنامه کار رو از دست کاربر بگیره. تو این شرایط دیگه کاربر نمیتونه با کیبورد فرمانی به برنامه بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.