مشاهده نسخه کامل
: نصب روتر
soft201163
24-05-2012, 23:27
سلام دوستان من یه آنتن نانو دو دارم که با اون به اینترنت وصل میشم میخوام یه روتر رومیزی هم بگیرم تا اینترنتو پخش کنه حالا سوالات:
اولا اینکه برای برد یک کیلومتر حتما باید آنتن بگیرم .شما چه انتن ی رو پیشنهاد میدید البته ترجیح میدم میله ای باشه وترجیحا تی پی لینک
دوما آیا برای این مسافت خود روتر مهمه یا نه انتن خوب بگیرم کافیه من میخوام این روتر رو بگیرم TP-LINK TL-WR741NDو سوال مهم اینکه آیا این کار شدنیه یا نه ؟
فقط جان من نگید جاش اینجا نیستو از این حرفا:31::31:
خیلی ممنون .
برای پخش تو 1 کیلومتر شما با انتن امنی نمیتونید! باید یک انتن پارابولیک یا به اصطلاح گرید بخرید ( 24 دی بی تی پی لینک مثلا)
soft201163
25-05-2012, 12:06
میشه بهتر توضیح بدید .در ضمن با این آنتن تا کجا جواب میده "
TP-Link 2.4GHz 9dBi Outdoor Directional Antenna TL-ANT2409A
در ضمن یه سوال آنتن 12 دی بی میله ای تا کجا رو جواب میده ؟
بعد نگفتید که آیا روتر هم مهمه یا نه همون مدل خوبه
soft201163
25-05-2012, 22:22
کسی نیست کمک کنه
خلاصش میکنم اینترنت نانو 2 رو میخوام برای حداقل 500 متر شیر کنم با کم ترین هزینه چیکار کنم.
میشه بهتر توضیح بدید .در ضمن با این آنتن تا کجا جواب میده "
TP-Link 2.4GHz 9dBi Outdoor Directional Antenna TL-ANT2409A
در ضمن یه سوال آنتن 12 دی بی میله ای تا کجا رو جواب میده ؟
بعد نگفتید که آیا روتر هم مهمه یا نه همون مدل خوبه
کسی نیست کمک کنه
خلاصش میکنم اینترنت نانو 2 رو میخوام برای حداقل 500 متر شیر کنم با کم ترین هزینه چیکار کنم.
سلام
اگر میخواهید تا 500 متر اون طرف تر فقط یک کلاینت به شبکه اتون وصل بشه و در اصل لینک ptp یل Point to point بزنید بله همون ap اتون مناسب هست بعلاوه یک انتن پاراوبیک 24
خیر 9 دیی جواب نمیده
قطعا روتر مهم هست و از روتر شما مهم تر وایرلس یک ارتباط دو طرفه هست سمت گیرنده هم مهم هست چه دوایس و چه انتنی برای دریافت دارد
12 دی بی امنی هم برد مفید اش 800 هست اما با ap ایی که شما دارید نهایبتا تا 400 الی 500 متر برد مفید داره البته برد مفید منظور این نیست که تو 500 متری یک با لب تاپ بهش وصل بشه! خیر اینطور نیست شما پارابولیک 24 دیبی هم بزاری بالای 100 متر لب تاپ نمیونه بهش وصل بشه باید یک تجهیزات مکملی هم در سمت گیرنده باشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.