ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ، ریست، قاطی شدن رنگ و صفحه آبی

قله بلند
24-05-2012, 21:19
سلام
مدل کارت گرافیک سیستم من سافایر 1 گیگ 5450 است. توی ماه فروردین دیگه سیستمم مشکل نداشت ولی از ماه اردیبهشت دوباره رویه قبل از عیدش رو پیش گرفت.

دمایی که GPUZ به من می ده در حال حاضر که 30 دقیقه است سیستم روشنه و کار خاصی هم انجام ندادم و فقط در حال ریست و صفحه آبی و هنگ بوده 49 درجه است.
بعد از اینکه سیستم 5 دقیقه فقط روشن بود دمای GPU، به 42 درجه رسید.

آیا این دما زیاده؟ دستم رو که می گذارم روی کارت گرافیک، واقعاً داغه. در کیس هم بازه.

یعنی اینهمه صفحه آبی و ریست و قاطی شدن رنگ ها و هنگ سیستم به خاطر دمای بالای کارت گرافیکه؟ باید چه کار کنم؟ خدایش دیگه هنگ کردم و از دست این سیستم خسته شدم.

EXTREME
24-05-2012, 21:43
دماها زیاد نیست
گرافیک رو روی یه سیستم دیگه تست کردین ؟ یک علت قاطی شدن رنگ کرافیک یکی از درایور است یکی دما که از این دو نظر شما فکر نکنم مشکلی داشته باشین و باید خود گرافیک چک بشه
هنگ کردن و صفحه آبی هم دارین
اگه ویندوز سالم باشه و ویروسی نباشه هارد - رم و اسلات حافظه و پاور و مین باید چک بشه
یک عکس از دیوایس مینیجر هم بزارین

قله بلند
25-05-2012, 09:53
سلام
من جدیداً ویندوز ریختم ولی از دست صفحه آبی دیگه خسته شدم. اینقدر صفحه آبی و هنگ و ریست وقاطی شدن رنگ ها پشت سر هم می آید که دیگه کلافه می شم. قبل از عید هم تمام قطعات رو دادم برای چک که پردازنده تعویض شد و همین کارت گرافیک رو هم عوض کردم.
اینهم آدرس تصویری از دیواس منیجر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ا
میدوارم مشکلی نداشته باشه

الان سیستم حدوداً 10 دقیقه است که روشنه و دما رسیده به 46 درجه

قله بلند
30-05-2012, 17:26
سلام
امروز دمایی که GPU-Z نشون داد عدد 51 درجه بود که سیستم بدجوری قاطی کرده بود و هنگ و ریست و قاطی شدن رنگ به صورت مدام اتفاق افتاد. سیستم رو خاموش کردم و چند دقیقه صبر کردم تا دمای سیستم بیاد پایین و بعدش روشن کردم . وقتی دما تا 49 درجه باقی می مونه انگار مشکلی پیش نمی یاد.

فکر کنم از خود کارت گرافیکه این مشکل عدیده من

راستی، سرعت فن رو هم بین 33 تا 34 درصد می زنه. این یعنی چی؟ مقدارش کمه؟

EXTREME
30-05-2012, 18:56
این سیستم شما هم بدجور حالتون رو گرفته ها :31:
شما یک تست پایداری با furmark از گرافیک بگیر ببین با افزایش دما سیستم هنگ میکنه یا رنگها قاطی میکنه یا نه خبرشو بده

قله بلند
30-05-2012, 23:57
سلام
والا دل من که خون شده از دست این سیستم چون اصلاض معلوم نیست که چه مریضی داره که آدم بره درمونش کنه

یک خواهش دارم و اون اینکه می شه لینکی برای دانلود furmark بدید. آخه از هر جایی نمی شه دانلود کرد. توی خود پی سی هم نبود. اون وقت مدت زمان این تست چقدره؟

یک نکته: بعضی وقت ها، صدایی مانند تق تق تق تق از درون مانیتور شنیده می شه و بعدش، قاطی شدن رنگ و صفحه آبی ظاهر می شه و حتماً هم این اتفاق می افته. توی فروردین، همه چیز خوب بود و از هفته اول اردیبهشت بدبختی من شروع شد. یک فن اضافه هم درون کیس هست برای خنک کردن بیشتر.

EXTREME
31-05-2012, 10:16
سلام
والا دل من که خون شده از دست این سیستم چون اصلاض معلوم نیست که چه مریضی داره که آدم بره درمونش کنه

یک خواهش دارم و اون اینکه می شه لینکی برای دانلود furmark بدید. آخه از هر جایی نمی شه دانلود کرد. توی خود پی سی هم نبود. اون وقت مدت زمان این تست چقدره؟

یک نکته: بعضی وقت ها، صدایی مانند تق تق تق تق از درون مانیتور شنیده می شه و بعدش، قاطی شدن رنگ و صفحه آبی ظاهر می شه و حتماً هم این اتفاق می افته. توی فروردین، همه چیز خوب بود و از هفته اول اردیبهشت بدبختی من شروع شد. یک فن اضافه هم درون کیس هست برای خنک کردن بیشتر.

این لینک دانلودشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مدت 10 دقیقه تست بگیرید در حین تست دما رو چک کنید و ببینید مشکلی در تصویر و قاطی شدن رنگ اتفاق میفته یا نه

قله بلند
31-05-2012, 12:24
سلام
در لحظه شروع آزمایش، دمای کارت گرافیک، 46 درجه بود.
آزمایش را شروع کردم و هنوز دو دقیقه کامل نشده بود که دما به 54 درجه رسید و صفحه آبی و قاطی شدن رنگ رخ داد. کد درون صفحه آبی نیز 0x15 بود. بعد از اون هم که سیستم ریست شد، رنگ ها قاطی شدند و سیستم بالا نیومد. صبر کردم تا دکای سیستم پایین بیاد. هم اکنون دما 46 درجه است.

یعنی مشکل از خود کارت گرافیک هست؟

EXTREME
31-05-2012, 12:55
سلام
در لحظه شروع آزمایش، دمای کارت گرافیک، 46 درجه بود.
آزمایش را شروع کردم و هنوز دو دقیقه کامل نشده بود که دما به 54 درجه رسید و صفحه آبی و قاطی شدن رنگ رخ داد. کد درون صفحه آبی نیز 0x15 بود. بعد از اون هم که سیستم ریست شد، رنگ ها قاطی شدند و سیستم بالا نیومد. صبر کردم تا دکای سیستم پایین بیاد. هم اکنون دما 46 درجه است.

یعنی مشکل از خود کارت گرافیک هست؟
بله گرافیک مشکل داره این مشکل یا از دمای بالای گرافیک است که باید فن بهتر بزاری یا از قطع شدن ارتباط gpu با چیپ رم و خرابی چیپ رم

قله بلند
31-05-2012, 17:53
سلام
به گارانتی کارت گرافیک زنگ زدم و گفتم که اینجوری می شه. حالا قراره شنبه ببرمش تا تست کنن.
بعد از این اآمایش، سیستم با دماهای پایین تر از 50 درجه هنگ و صفحه و ابی داره که با ترس و لرز روشنش می کنم.

الان دماش 45 درجه است، کولر روشنه و در کیس هم بازه. خدا کنه از کارت گرافیکش باشه و تعویضش کنن. دیگه از خستگی روحی، درمانده شدم.

قله بلند
10-06-2012, 17:51
سلام
کارت گرافیک رو روز سه شنبه هفته پیش بردم گارانتی اش و اون رو روی سیستم خودشون امتحان کردند و سالم بود. اینقدر دماش رو بردند بالا که به 90 درجه رسید ولی همچنان کار می کرد.

فردای اون روز کل سیستم رو (بدون مانیتور) رو بردم همون گارانتی کارت گرافیک تا کارت گرافیک رو روی سیستمم تست کنند. این اتفاق ها افتاد:
1-با کمال تعجب دیدم که اصلاً صفحه آبی و قاطی شدن رنگ وجود نداره.
2-هنگام روشن شدن اولیه، هنگ و بالا نیومدن ویندوز رویت شد که شک به RAM ها کردند ولی RAM ها هم سالم بودند چرا که با RAM خودشون هم دو بار هنگ در ویندوز رویت شد. حدوداً 4 ساعت با سیستمم کار کردند ولی هرگز صفحه آبی و قاطی شدن رنگ، مشاهده نشد.
3-بایوس رو آپدیت کردند
4-کارت گرافیک رو از نوع فن دار و GForce گذاشتند.

با دو نفر مشورت کردند ولی راه حلی به نظرشون نرسید و گفتند سیستم باید دو سه روزی باشه تا تمام قطعاتش رو تعویض و تست کنیم.

روز جمعه، سیستم رو روشن کردم و هنوز 15 دقیقه نگذشته بود که صفحه آبی رویت شد و سیستم ریست شد و بالا اومد. تا زمانیکه می خواستم بخوابم، سیستم روشن بود و مشکلی هم نبود.
روز شنبه هم اوضاع به همین منوال گذشت یعنی در 15 دقیقه اول، صفحه آبی و ریست و کار کردن مدام تا قبل از خواب.
امروز که یکشنبه باشه، رفتاری مشابه دو روز قبل رخ نداد ولی وقتی سیستم در حالت stand by بود، خود به خود ریست شد و تا الان که ساعت 7 بعدازظهر هست مشکل پیش نیومده.

واقعاً عجیبه چون هیچ کس نتونسته بفهمه که مشکل این سیستم چیه. به نظر شما از مانیتور هم می تونه باشه؟ مانیتوری که من دارم CRT و صفحه تخت از LG است.

EXTREME
10-06-2012, 18:14
نه مانیتور که همچین مشکلی ایجاد نمیکنه
شما فکر کنم برق خونتون مشکل داره ممکنه نوسان داشته باشه کیستون رو ببرید خونه دوستتون و اونجا تست کنید چون همه قطعاتتون تست شده و دیگه مشکل از طرف کیس شما نیست

قله بلند
10-06-2012, 23:09
سلام
در عرض یک ساعت، سه بار صفحه آبی داد با کدهای 0x8e، 0x0A و 0x19

ما توی یک آپارتمان هستیم. ممکنه که برق خونه ما نوسان داشته باشه ولی برق خونه همسایه مون نداشته باشه؟
یعنی نوسانات ریزی که اصلاً به چشم نمی یاد هم می تونه با کامپیوتر این کار رو بکنه و صفحه آبی بده؟ یعنی پاور نمی تونه با این نوسانات ریز برخورد کنه و در حین اینکه روشن هست، این اتفاق می افته؟

چه طوری می شه فهمید که نوسان وجود داره؟

EXTREME
10-06-2012, 23:15
بهتون گفتم کیستون رو ببرید خونه دوستتون اونحا تست کنید ببینید چطوره تنها اینطوری میشه فهمید
من خودمم امروز یه 2باری بلو اسکرین رو ملاقات کردم البته مشکل من از ویندوزه که با نصب مجدد حل میشه :31:

قله بلند
11-06-2012, 12:32
سلام
فعلاً که شرایطش مهیا نیست چون اونها بنایی داتشند و فعلاً شرایط مناسبی برای این کار نیست.

اما چه طوری شما تشخیص می دید که مثلاً این صفحه آبی ها از ویندوز هست و باید تعویض بشه؟

EXTREME
11-06-2012, 13:29
سلام
فعلاً که شرایطش مهیا نیست چون اونها بنایی داتشند و فعلاً شرایط مناسبی برای این کار نیست.

اما چه طوری شما تشخیص می دید که مثلاً این صفحه آبی ها از ویندوز هست و باید تعویض بشه؟

به دلیل اینکه قطعات رو همرو تست کردم فهمیدم از ویندوزه ویندوزمم نزدیک 2 ساله عوض نکردم

قله بلند
11-06-2012, 16:42
من که از دست صفحه آبی به ستوه اومدم
لحظه به لحظه داره اوضاع بدتر می شه
دیگه صبرم تموم شده
خطا های متفاوت می ده
معلوم نیست چه چشه

خدا باید به من رحم کنه

EXTREME
11-06-2012, 16:52
حالا هرموقع تونستین اونکاری که گفتم انحام بدین به نتیجه میرسین

afshin6105
18-06-2012, 19:26
سلام دوستان
من هم خیلی وقته که با ارور صفحه آبی مواجه میشم. من فکر میکنم که مشکل از رم باشه، رم های من دو تا 2 گیگ با باس 1600 هستش از برند corsair dominator. حالا مشکل اینجاست که وقتی هر دو رم با هم کار میکنه بیشتر صفحه آبی میده، بعضی وقتا هم بعد چند ساعت که با سیستم کار بشه. ولی وقتی رم به صورت تک کار میکنه یکی از رم ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی یه رم دیگه باعث بروز این مشکل میشه. که بعضی وقتا باعث کند شدن سیستم و ارور میشه. این رمی هم که باعث این مشکل میشه رو فرستادم گارانتی بعد چند روز فرستادن میگن رم سالمه و مشکلی نداره.
اگه میشه یه راهنمایی بکنین دوستان.

EXTREME
18-06-2012, 20:07
شما به این ترتیب عمل کنین نصب مجدد ویندوز و اسکن ویروس و آپدیت درایورها بعد از اینکار هیچ نرم افزاری نصب نکنید و ببینید بازم بلو اسکرین میاد یا نه اگه اومد مشکل سخت افزاری است
رم هارو به صورت تکی رو همه اسلات های حافظه تست کنید و رم هارو با نرم افزار memtest به صورکامل تست کنید بزارید 2تا تست کامل pass بشه
هارد با نرم افزار hdd regenerator تست بشه
دمای قطعات تست بشه
سیستم رو با یک پاور دیگه تست کن
این مشکل از مین و تداخل سخت افزاری هم میتونه باشه

afshin6105
18-06-2012, 23:12
سلام دوست عزیز
من با اون رمی که سالمه بصورت تک با سیستم کار کردم حتی چند روز ولی هیچ مشکلی نداشت، چطور وقتی رم دیگه رو میذارم این مشکل پیش میاد؟ حتی همین رمی که مشکل داره رو روی سیستم فامیلمونم تست کردم که اونجا هم مشکل ایجاد کرده. ارورهایی هم که میده بیشتر با این کدها هستش: 0x00000050 ، 0x0000001a. آخرین باری هم که ارور داد با این کد بود 0x00000024 . که اولین بار بود که این ارور میاد، بیشترش همون دوتایی که گفتمه.

EXTREME
18-06-2012, 23:28
پس شما همون رمی که مشکل داره اول رو تمام اسلات ها تست کنید اگه بازم مشکل بود همون رم رو به تنهایی رو سیستم بزارین و با نرم افزار hiren boot cd سیستم رو بوت کنید و رو memtest برید بزارید رو تست ببینید ارور میگیره یا نه
بایوس مینتون رو هم آپدیت کنید

afshin6105
18-06-2012, 23:39
مدل مادربرد من giga p55-usb3 هستش، و اینکه من رم هارو بصورت تک رو دوتا اسلات تست گرفتم( اسلات 1 با 3) چون رو دوتا دیگه اسلات یعنی 2 با 4 سیستم بالا نمیاد. اون روزی هم که سیستمو خریدم موقع اسمبل اون طرف گفت که این باید حتما اسلاتهای 1 با 3 پر باشه تا بتونی از اسلات 2 با 4 استفاده کنی. میخواستم بدونم همچین چیزی هست؟

EXTREME
18-06-2012, 23:44
نه فکر نکنم ربطی داشته باشه همونطور که گفتم اون رم مشکل دار رو تست کنید

afshin6105
18-06-2012, 23:51
الان من باید چیکار کنم که اون دو تا اسلات در حالت عادی هم بتونم ازشون استفاده کنم؟ به نظرتون میشه کاری کرد؟

EXTREME
18-06-2012, 23:53
بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد میتونه از تنظیمات بایوس باشه که باید باهاش وربرید

afshin6105
18-06-2012, 23:59
مرسی دوست عزیز. من که الان همین رمی که مشکل داره رو روی سیستم هست، فعلا یه 4 ساعتی میشه هنوز که ارور نداده. ببینیم حالا چی میشه دیگه، امشبم که دانلود دارم سیستم تا صبح روشنه.... اگه خبری شد در جریان میزارمتون. بازم ممنون.