PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پریدن تصویر برای چند ثانیه

*mhm*
24-05-2012, 16:32
سلام بر دوستان متخصص پی سی ورد

سیستمی دارم که حدودا هر یک الی دو ساعت یک بار تصویرش می پره(یعنی انگار هیچ اطلاعاتی برای نمایش به مانیتور نمیاد و صفحه ی مانیتور سیاه می شه انگار که خاموشه)

اینم بگم که تقریبا یک ثانیه قبل از اینکه این اتفاق بیوفته سیستم هنگ می کنه اما بعد که تصویر رفت و دوباره اومد درست میشه.

دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟!

ممنون از راهنمایی شما

EXTREME
24-05-2012, 20:42
چون هنگ کردن قبلش دارید این مشکل نمیتونه از مانیتور و کابل دیتا باشه
و بیشتر این مشکل از طرف گرافیک و پاور میتونه باشه
شما قبل از همه چیز ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک و درایور مانیتور رو نصب کنید و فرکانس مانیتور رو تنظیم کنید
درست نشد باید اول از همه دمای گرافیک چک بشه و گرافیک روی یه سیستم دیگه تست بشه
اگر نتیجه نگرفتین سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید
در اخر هم تست رم که احتمالش خیلی ضعیفه

soroosh_cz
25-05-2012, 15:45
من هم چنین مشکلی دارم که مربوط به درایور کارت گرافیک میشه، "Graphic Driver did not respond and has been recovered" وقتی اینجوری میشه، اگه توی بازی 2 بعدی باشم، تصویر دوباره میاد ولی اگر توی بازی 3 بعدی باشم و احیانا کمی سنگین هم باشه، سیستم باید ریست بشه و به حلت قبل بر میگرده (البته اگر در حین کرش و دقیقا قبل از پریدن صفحه هم Alt+Ctrl+Delete بزنم درست میشه)
کسی نمیدونه این مشکل رو چجور میشه حل کرد؟
کارت گرافیک رو هم اور نکردم. پاور 780 گرین و گرافیکام هم 2 تا 460 هستن در حالت اس ال آی.

EXTREME
25-05-2012, 15:54
من هم چنین مشکلی دارم که مربوط به درایور کارت گرافیک میشه، "Graphic Driver did not respond and has been recovered" وقتی اینجوری میشه، اگه توی بازی 2 بعدی باشم، تصویر دوباره میاد ولی اگر توی بازی 3 بعدی باشم و احیانا کمی سنگین هم باشه، سیستم باید ریست بشه و به حلت قبل بر میگرده (البته اگر در حین کرش و دقیقا قبل از پریدن صفحه هم Alt+Ctrl+Delete بزنم درست میشه)
کسی نمیدونه این مشکل رو چجور میشه حل کرد؟
کارت گرافیک رو هم اور نکردم. پاور 780 گرین و گرافیکام هم 2 تا 460 هستن در حالت اس ال آی.
ایشون براشون اروری نمیاد و فکر کنم مشکلشون با شما فرق دارع
شما باید ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو اپدیت کنید و یک بار به روش have disk درایور گرافیک رو از دیوایس مینیجر بشناسونید
بایوس مین رو هم اپدیت کنید و قابلیت aero peek و uac رو هم در ویندوز سون غیرفعال کنید
درست نشد بهتره گرافیک روی یه سیستم دیگه تست بشه