مشاهده نسخه کامل
: مشکل پریدن تصویر برای چند ثانیه
سلام بر دوستان متخصص پی سی ورد
سیستمی دارم که حدودا هر یک الی دو ساعت یک بار تصویرش می پره(یعنی انگار هیچ اطلاعاتی برای نمایش به مانیتور نمیاد و صفحه ی مانیتور سیاه می شه انگار که خاموشه)
اینم بگم که تقریبا یک ثانیه قبل از اینکه این اتفاق بیوفته سیستم هنگ می کنه اما بعد که تصویر رفت و دوباره اومد درست میشه.
دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟!
ممنون از راهنمایی شما
چون هنگ کردن قبلش دارید این مشکل نمیتونه از مانیتور و کابل دیتا باشه
و بیشتر این مشکل از طرف گرافیک و پاور میتونه باشه
شما قبل از همه چیز ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک و درایور مانیتور رو نصب کنید و فرکانس مانیتور رو تنظیم کنید
درست نشد باید اول از همه دمای گرافیک چک بشه و گرافیک روی یه سیستم دیگه تست بشه
اگر نتیجه نگرفتین سیستم رو با یک پاور دیگه تست کنید
در اخر هم تست رم که احتمالش خیلی ضعیفه
soroosh_cz
25-05-2012, 15:45
من هم چنین مشکلی دارم که مربوط به درایور کارت گرافیک میشه، "Graphic Driver did not respond and has been recovered" وقتی اینجوری میشه، اگه توی بازی 2 بعدی باشم، تصویر دوباره میاد ولی اگر توی بازی 3 بعدی باشم و احیانا کمی سنگین هم باشه، سیستم باید ریست بشه و به حلت قبل بر میگرده (البته اگر در حین کرش و دقیقا قبل از پریدن صفحه هم Alt+Ctrl+Delete بزنم درست میشه)
کسی نمیدونه این مشکل رو چجور میشه حل کرد؟
کارت گرافیک رو هم اور نکردم. پاور 780 گرین و گرافیکام هم 2 تا 460 هستن در حالت اس ال آی.
من هم چنین مشکلی دارم که مربوط به درایور کارت گرافیک میشه، "Graphic Driver did not respond and has been recovered" وقتی اینجوری میشه، اگه توی بازی 2 بعدی باشم، تصویر دوباره میاد ولی اگر توی بازی 3 بعدی باشم و احیانا کمی سنگین هم باشه، سیستم باید ریست بشه و به حلت قبل بر میگرده (البته اگر در حین کرش و دقیقا قبل از پریدن صفحه هم Alt+Ctrl+Delete بزنم درست میشه)
کسی نمیدونه این مشکل رو چجور میشه حل کرد؟
کارت گرافیک رو هم اور نکردم. پاور 780 گرین و گرافیکام هم 2 تا 460 هستن در حالت اس ال آی.
ایشون براشون اروری نمیاد و فکر کنم مشکلشون با شما فرق دارع
شما باید ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو اپدیت کنید و یک بار به روش have disk درایور گرافیک رو از دیوایس مینیجر بشناسونید
بایوس مین رو هم اپدیت کنید و قابلیت aero peek و uac رو هم در ویندوز سون غیرفعال کنید
درست نشد بهتره گرافیک روی یه سیستم دیگه تست بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.