مشاهده نسخه کامل
: ویروس مستهجن
akbarg64
23-05-2012, 20:45
سلام دوستان.من مموری موبایلم یه مشکلی پیدا کرده.نمیدونم این دیگه چه ویروسیه.همه فایل ها رو شیفت دلت میکنم.بعد دوباره وصل که میکنم همه فایل ها هست.همش عکس های مستهجن و یک سری فیلم های مستهجن خارجیه.فرمت هم میکنم فایده نداره.اینم لوگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه فایل هست به نام im.htm و یه پوشه با نام data که یه فایل داره.همه عکس ها و فیلم ها توش نوشته شده.اونو خالی میکنم اما فایده نداره.
پوشه data
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل im.htm
Pourya-pc
23-05-2012, 21:31
با یه کامپیوتر دیگه مموری رو فلش کنید ، گوشی شما هم 100% ویروسی شده باید فلش بشه وگرنه دوباره ویروس برمیگرده .َ
*Batman*
24-05-2012, 02:27
سلام.
سیستم شما آلوده شده!
1-روی گزینه Start کلیک کنید.روی Run کلیک کنید.عبارت Gpedit.msc را تایپ کرده و OK کنید.
در قسمت Computer Configuration ، بخش Administrative Templates را گسترش بدید و روی System کلیک کنید.
در پنل سمت راست، گزینهی Turn off Autoplay وجود داره.روی این گزینه دابل-کلیک کنید.
در پنجره Properties گزینه Enabled را انتخاب کنید.به لیست Turn off Autoplay دقت کنید و گزینه All drives را انتخاب کنید.
روی OK کلیک کنید تا پنجره Properties بسته شود.
سیستم را ریست کنید.
2- برنامه Kaspersky Virus Removal Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود کرده و سیستم را در حالت Safe Mode اسکن کنید.
3-بعد از ویروسیابی آنتی ویروس AVG را پاک کنید و یکی از گزینه های زیر را جایگزین کنید:
Kaspersky - Bitdefender - Microsoft Security Essentials - F-Secure - Norton
4-برنامه Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب و آپدیت کنید.
پس از آپدیت یکبار Quick Scan انجام بدید.
5-برای فرمت حافظه و یا نصب آنتی ویروس روی گوشی میتونید از انجمن های موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید.
akbarg64
24-05-2012, 19:47
سلام.ممنون.تمام کارهایی رو که گفتین انجام دادم متاسفانه برطرف نشد.در ضمن هیچ ویروسی یافت نشد.با هر دو تا ابزاری که گفتین اسکن کردم.دوستان لطفا کمک کنید:41:
*Batman*
24-05-2012, 21:17
یه فایل در مسیر زیر وجود داره که به شدت مشکوکه:
D:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
این فایل رو در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپلود کنید.هر آنتی ویروسی که بتونه شناسایی کنه کلید حل معماست!
به نظر من اسکنر رایگان Sophos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه به شما کمک کنه.
akbarg64
25-05-2012, 11:11
ممنون.من اسکن کردم اما چیزی پیدا نشد.هیچ کدوم نتونستند شناسایی کنند.راستی اگه سیستمم ویروسی بود نباید بقیه فلش مموری هایی که متصل میکنم آلوده بشن؟؟؟؟؟؟چون اینکار اتفاق نمیفته.
*Batman*
25-05-2012, 14:08
ممنون.من اسکن کردم اما چیزی پیدا نشد.هیچ کدوم نتونستند شناسایی کنند.راستی اگه سیستمم ویروسی بود نباید بقیه فلش مموری هایی که متصل میکنم آلوده بشن؟؟؟؟؟؟چون اینکار اتفاق نمیفته.
سلام.
اگه فلشها آلوده نمیشن، با توجه به اسکن هایی که انجام دادید سیستم آلوده نیست.اما گوشی موبایل بحثش جداست و باید پاکسازی بشه.
هر چند هر مخربی لزوما فلش مموری رو آلوده نمیکنه.
part gah
25-05-2012, 15:53
-روی گزینه Start کلیک کنید.روی Run کلیک کنید.عبارت Gpedit.msc را تایپ کرده و OK کنید.
چرا این عبارت و که من توی run تایپ میکنم نمیاره.ارور میده.
*Batman*
25-05-2012, 16:08
چرا این عبارت و که من توی run تایپ میکنم نمیاره.ارور میده.
سلام.
شما این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید.اگر جواب نداد در بخش ویندوز سوال کنید.
موفق باشید.
akbarg64
06-06-2012, 13:12
سلام.ويندوز عوض كردم.گوشي رو هم دوباره فلش زدم.الكي.ديدم درست نشد.از خير اون مموري گذشتم يه مموري ديگه خريدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.