مشاهده نسخه کامل
: مشاوره: از بین این چهار مدل کیس کدام را انتخاب میکردید؟
سلام من در شرف خرید سیستم جدید هستم و تا الان تمام قطعات مشخص شده اما موندم کدوم کیس رو بگیرم کیس هایی که انتخاب کردم همشون از گرین هست
مدل های
daragon pro
x5
infinity
x7
تا جای ممکن میخوام قیمت مناسبی داشته باشن و از نظر کولینگ مناسب باشن
این قطعاتی هست که میخوام بگیرم اونایی که با قرمز نوشته شده به احتمال زیاد خریده میشه
mother board: asus p8z77 v pro
asus p8z77 v le
cpu: intel i5 3550
i5 3570k
ram: corsair DDR||| 1600 8g xms3
vga: sapphire HD 6950 2gb
hdd: seagate barracuda 7200.14 64mb
power: green gp685b
785b
monitor: asus ml229h
ess_1362
24-05-2012, 09:40
بین این کیس ها قطعا x7 کارایی بسیار مناسبی خواهد داشت هر چند که از بقیه گرونتر هست
بعد از اون هم از نظر من dragon pro می تونه گزینه متعادلی باشه
sadegh-sg
24-05-2012, 10:23
مسلما X7:31::31::31:..................
مرسی
شما خودتون تجربه کار با این کیس ها رو دارین؟
sadegh-sg
24-05-2012, 15:27
من خودم اینفینیتی دارم برا این میگم
ایکس 7 چون این ایفینیتی فن بقل نداره
مرسی هم استانی
اتفاقا دادشم اینفینیتی داره هم ظاهری ساده داره و هم زیبا
گرگان هستی؟ جایی رو سراغ داری که بشه کلمون رو کرد تو کیس!:31: ببینیم چی کم و زیاد دارن؟
من الان موندم که فن جلوی x7 فیلتر داره یا نه و همچنین فن کناریش داره یا نه
sadegh-sg
24-05-2012, 18:23
نه بابا هم استانی هستیم ؟
عجب چه جالب اقا خوش بختم
نه جیگر
گرگان نیستم گالیکشم
شما کجایی؟
اره عزیز هم استانی هستیم
من گرگانم
ess_1362
25-05-2012, 11:36
راستش من دارم فیلترش را توی عکسش می بینم
شما یکسری به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن بیشتر توضیح داده
اینم مشخصات dragon pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست
دو تاش خوبه ولی dragon pro یک کیس xxl هست که فضای بسیار مناسبی را درون کیس برای شما مهیا می کنه
موفق باشید
مرسی
سایت گرین رو رفته بودم
دراگن پرو رو مثل اینفینیتی لیان لی طراحی کرده ولی تو سایتش پیدا نکردم شما میدونی اسم اصلیش چیه؟ مال x7 رو ریویو هاش رو پیدا کردم حتی یه فیلم دیدم ولی با اینی که گرین میده سر فن ها اختلاف داشت
راستی این فزایش قیمت ارز روی قعطه هم تاثیر میزاره درسته؟ به نظرتون ارزش داره الان بخرم یا تا اخر ماه صبر کنم؟
sadegh-sg
25-05-2012, 15:14
بگم دراگون یو اس بی 3 هم داره ها اما اینفینیتی نداره
مرسی
موندم تو اینکه دراگون بگیرم یا x7 تو فروم هات اورکلاک خوندم که کیفیت x7 به نسبت بقه مدل ها بهتره و حتی گفتن با کیفیت ترین مدلش همینه
حالا موندم ارزش داره این اختلاف قیمت یا نه
happyfeat
26-05-2012, 07:37
به نظر بنده هم تو چند مدلی که گفتید خرید x7 از همه بهتر هستش . به نظرم تو رده کیس های گرین جزو بهترین هاست
sadegh-sg
26-05-2012, 16:59
منم نظر بدم ایکس 7 خوشگل تر هم هست
زیبا بودنش که واقعا زیباست منو در یک لحظه جذب کرد(شد عشق در یک نگاه:11:):31:
نا سلامتی مال کوگار هست به همه چی فکر کردن به احتمال زیاد همینو میخرم بی خیال پولش!
خداییش خیلی ساده و قشنگه تازه امکانات کاملی هم داره بعضی ها میگفتن کولرمستر بگیرم اما قیمت این کجا و کولرمستر کجا
دوستانی که x7 دارن میتونن بگن داخل جعبه چه چیز هایی بوده؟
دوست من دس دس نکن دیدی همینم از دستت رفتااا:31:
بهترین مورد از اونایی که گفتی x-7 هستش.
پنج شنبه هفته قبل بلاخره خریدم
از همه دوستان بابت همراهی و کمکشون ممنون
sadegh-sg
19-06-2012, 07:26
پنج شنبه هفته قبل بلاخره خریدم
از همه دوستان بابت همراهی و کمکشون ممنون
جیگر چی خریدی؟
بردار بیا از نزدیک ببینیمش
سلام
x7 خریدم
با easy swap هاردش خیلی حال میکنم
با سلام خدمت دوستان راستش منم دنبال یه کیس تا مبلغ 100 بودم ولی بعد خوندن این تاپیک و راهنمایی های شما دوستان اخر سر منم صاحب یه X7 شدم به قیمت 180 راستش واقعا یه کیس عالی هستش,به نظر من از شواهدش پیداس که هنوز دست ایرانی بهش نخورده چون چیزی داخل یا بیرون کارتن به نوشته فارسی ندیدم فقط یه نوشته green روی خود کیس هستش و روی قوطیش هم نوشته maid in china؟؟؟
در هر صورت داریم با خوشگلیش حال میکنیم :31:
با سلام خدمت دوستان راستش منم دنبال یه کیس تا مبلغ 100 بودم ولی بعد خوندن این تاپیک و راهنمایی های شما دوستان اخر سر منم صاحب یه X7 شدم به قیمت 180 راستش واقعا یه کیس عالی هستش,به نظر من از شواهدش پیداس که هنوز دست ایرانی بهش نخورده چون چیزی داخل یا بیرون کارتن به نوشته فارسی ندیدم فقط یه نوشته green روی خود کیس هستش و روی قوطیش هم نوشته maid in china؟؟؟
در هر صورت داریم با خوشگلیش حال میکنیم :31:
دوست عزیز مبارکت باشه
خیلی وقته که دیگه گرین خودش نمیسازه و به چین سفارش میده و یه سری از مدل هاش مال شرکت های معروفی مثل کوگار و لیان لی و ایکس پرداطور هست پس خیالت راحت که دیگه هیچ وقت دست ایرانی بهش نمیخوره
راستی دوستانی که x7 دارن تا حالا پنل جلوش رو باز کردن؟ چه جوری باز میشه؟
میشه برای فن هارد فیل تر گذاشت؟
دوست عزیز مبارکت باشه
خیلی وقته که دیگه گرین خودش نمیسازه و به چین سفارش میده و یه سری از مدل هاش مال شرکت های معروفی مثل کوگار و لیان لی و ایکس پرداطور هست پس خیالت راحت که دیگه هیچ وقت دست ایرانی بهش نمیخوره
ممنون دوست عزیز قابل شما رو نداره :10:
راستش پنل جلو رو باید با زور بکشی تا از اسکلت کیس جدا بشه ولی من موقع بستن دقت نکردم به این موضوع ولی به احتمال زیاد باید بشه روش سوار کرد :21:
وقتی کیس هنوز خالی بود چندتا عکس ازش گرفتم ولی از قسمت جلوش نه :41:
دوست عزیز
پنل جلو بخاطر پین هاش خیلی بد باز میشه باید با فشار زیادی از پایین بکشی
ولی من برای اینکه راحت تر باز و بسته بشه پین هاشو یه خورده جمع کردم
برای شیلتر جلوی هارد هم راهی جز پیچ کردن به کیس همراه فن نداره
اما اگه همون شیلتری که عکسش تو راهنماش هست گیر بیاد راحت نصب میشه
امروز بازش کردم زیادم سفت نبود
فکر نمیکردم اتاقم انقدر گرد و خاک داشته باشه توی یه هفته یه لایه روی شیلتر نشسته بود
اگر دقت کرده باشید برای شیلتر فن روی درب اگه بخواهیم ورش داریم باید در رو کامل باز کنیم و با دست فن رو نگه داریم که این زیاد جالب نیست به همین خاطر من از داخل توی چهار گوشه فن نوار چشب دو رو زدم اینجوری دیگه بدونه باز کردن و افتادن فن میشه شیلتر رو شست
سلام دوستان
به نظرتون اگر هر شش تا فن کیس x7 رو روی کمترین سرعتش بزارم (توی فصل سرما) تا صدای کیس بیاد پایین برای فن ها مشکل ایجاد نمیکنه؟ مثلا بعدا تو تابستون صداش بیشتر نمیشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.