PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در حل یک مسأله در محیط vb.net

Ramin khuzestan
23-05-2012, 13:41
سلام
استاید برنامه نویسی لطفأ راهنمایی کنید که چطور میشه دو عدد از ورودی گرفت و عدد اول رو به توان عدد دوم رسوند ؟ (بدون استفاده از علامت توان ^ و با استفاده از علامت ضرب *)
خوندن اعداد از ورودی رو انجام میدم اما بلد نیستم چطور به کامپایلر حالی کنم که فرضأ عدد 2 رو 3 بار در خودش ضرب کن:41: همش 2 رو ضربدر 3 میکنه:13:
ممنون

senaps
23-05-2012, 13:46
برای این کار تابع داریم فک کنم....اسمش رو یادم نیست.....جزو توابع کلاس Math میباشه....

szh_1367
23-05-2012, 14:27
سلام
استاید برنامه نویسی لطفأ راهنمایی کنید که چطور میشه دو عدد از ورودی گرفت و عدد اول رو به توان عدد دوم رسوند ؟ (بدون استفاده از علامت توان ^ و با استفاده از علامت ضرب *)
خوندن اعداد از ورودی رو انجام میدم اما بلد نیستم چطور به کامپایلر حالی کنم که فرضأ عدد 2 رو 3 بار در خودش ضرب کن:41: همش 2 رو ضربدر 3 میکنه:13:
ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر بخواهید از تابع ان در سی شارپ هم استفاده کنید به این صورت است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در اکثر زبان های دیگر نیز تابع توان به نام pow شناخته میشود

Ramin khuzestan
23-05-2012, 15:26
senaps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون بابت جواب ها:11:
اما اگر از تابع استفاده نشه چی ؟ من بدون تابع مدنظرم هست
من از این کد برای ضرب دو عدد در هم استفاده میکنم (بدون استفاده از علامت ضرب * و با استفاده از علامت جمع +)

Dim a, b, c As Integer
c = 0
a = Val(TextBox1.text)
b = Val(TextBox2.text)
For i = 1 To b
c = c + a
label1.text = c.ToString

Next i
میخوام ببینم میشه با همچین کدی اون مسأله که اول اشاره کردم رو حل کرد ؟
ممنون

szh_1367
23-05-2012, 16:40
senaps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و szh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون بابت جواب ها:11:
اما اگر از تابع استفاده نشه چی ؟ من بدون تابع مدنظرم هست
من از این کد برای ضرب دو عدد در هم استفاده میکنم (بدون استفاده از علامت ضرب * و با استفاده از علامت جمع +)

Dim a, b, c As Integer
c = 0
a = Val(TextBox1.text)
b = Val(TextBox2.text)
For i = 1 To b
c = c + a
label1.text = c.ToString

Next i
میخوام ببینم میشه با همچین کدی اون مسأله که اول اشاره کردم رو حل کرد ؟
ممنون

بله این امکان وجود دارد کدی که برای شما ارسال کردم دقیقا داره با استفاده از ضرب عملیات توان رو انجام میدهد

مثلا شما میتوانید با استفاده از عمل جمع ، عمل توان رو شبیه سازی کنید