مشاهده نسخه کامل
: ذخیره اطلاعات در درایو ویندوز بدون انتخاب درایو
matin_847
23-05-2012, 10:16
سلام من می خوام برنامه ای بسازم که وقتی روی دکمه کلبک میشه یک سری اطلاعات وارد درایو ویندوز بشه می خوام این برنامه خودش به صورت Automatic دراوی که ویندوز درش نصبه تشخیص بده و اطلاعات رو در اون درایو ذخیره کنه چون بعضی ها ویندوز شون در درایو c یا f یا درایو ... نصبه ایا امکان نوشتن چنین برنامه ای هست؟ لطفاً منو راهنمایی کنید
Akbar"22"
23-05-2012, 11:06
این که کاره راحتی هستش . اگه با دستورات کار با فایل ها آشنا باشی میتونی به راحتی این برنامه رو بنویسی نظر من اینکه ، هر داریوی که ویندوز تو اون نصب شده دارای یک پوشه به اسم WINDOWS هستش که درون اون هم یک فایلی به نام explorer وجود داره که می تونیم با قرار دادن چند تا شرط این برنامه رو بنویسیم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ساده و با استفاده از توابع API می تونید این کار رو انجام بدید/////// :27:
حتی با توابع خود VB هم میشه این کار رو انجام داد////// با استفاده از متغییر های سیستمی////////////////////// :20:
و 1000 تا روش دیگه که می تونید استفاده کنید////////// :13:
موفق باشید! :46:
matin_847
02-06-2012, 18:33
خب من چطوری این کدها رو در دستور کلیک دکمه تائیدم قرار بدم که وقتی روی دکمه کلیک شد اطلاعات در درایو ویندوز ذخیره شهاین کدهایی که دادین چطوری در کد پایین قرار بدم
من در این کد ها درایو ویندوز رو مشخص کردم ولی ممکنه بعضی ها ویندوزشون توی درایو d باشه اونوقت برنامه با مشکل روبه رو میشه
این برنامه با همون توابع API نوشته شده.../////// :12:
موفق باشید! :46:
matin_847
03-06-2012, 20:34
خب من اگه بخوام اطلاعاتم رو در C:\Windows\System32\drivers\etc\protocol ذخیره کنم باید این برنامه کد های بالا را چطوری تغییر بدم اگه میشه توضیح بدید که روش کلی انتخاب یک پوشه خاص از طریق توابع API چه جوریه
mohammad.sweets
08-06-2012, 22:00
میتونید از کد زیر استفاده کنید:
("w=environ("windir
filename = Text1.Text
Open w & "\WINDOWS\system32\ansi" For Append As #1
Print #1, filename
Close #1
w یه متغیره و windir درایو ی که ویندوز توش نصبرو به ما میده و اونو داخل w میزاره.....
به همین سادگی ...........
موفق باشی
sosani2007
26-09-2012, 09:11
خروجی این تابع رو حتماٌ امتحانن کنید پشیمون نمی شید مطمئن هستم که به دردتون می خوره
Print Environ("windir")
C:\windows خروجی این تابع هست یعنی به صورت کلی آدرس دایرکتوری ویندوز خروجی این تابع هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.