PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کتاب فرهنگ اصطلاحات زبان پنهان یا مخفی

Setareh 2006
23-05-2012, 04:49
با سلام

سالها پیش کتاب فرهنگ اصطلاخات رایج نسل امروز با عنوان فرهنگ اصطلاخات زبان پنهان یا مخفی ، اگر اشتباه نکنم توسط نشر مرکز منتشر شد که حلوی چاپ های بعدی این کتاب گرفت شد .

من در بدر دنبال این کتاب یا کتابی مشابه که در اون اصطلاحات متداول نسل امروز گردآوری و درموردشون توضیخ داده شده باشه ، می گردم . آیا نسخه ی پی دی اف این کتاب رو میشه پیدا کرد ؟

bobSilon
23-05-2012, 09:13
درود
من این ها رو تونستم پیدا کنم:
این pdf نقدی درباره این کتاب انجام داده و علتهایی که جلوی چاپشو گرفتن رو نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم همون کتابی هست که شما فرمودید ولی متاسفانه نسخه کاملش نیست و تنها 45 صفحه از کتاب رو شامل میشه

Setareh 2006
24-05-2012, 15:56
درود
من این ها رو تونستم پیدا کنم:
این pdf نقدی درباره این کتاب انجام داده و علتهایی که جلوی چاپشو گرفتن رو نوشته

این هم همون کتابی هست که شما فرمودید ولی متاسفانه نسخه کاملش نیست و تنها 45 صفحه از کتاب رو شامل میشه

با سلام
بسیار ممنونم از حمتی که کشیدی . :11:

لینک نقد رو فراموش کردی که بگذاری . هر دو لینک مربوط به خود کتاب هستند . از صد و خورده ای ، 85 صفحه اش رو شما لطف کردی و برام پیدا کردی . اگر منبعش رو بگی از کجا هست شاید بنونم باقی صفحات کتاب رو هم پیدا کنم .
راستی در این کتاب اشاره ای هم شده به کتابی از مهشید مشیری با عنوان " فرهنگ اصطلاحات عامیانه ی جوانان " از نشر آگاهن ایده . اگر این کتاب رو پیدا کردی ممنون میشم لینکش رو برام بگذاری .

bobSilon
28-05-2012, 19:32
اصلا حواسم نبود به لینک ها :27:

نقد کتاب زبان پنهان:

این دوتا pdf رو چند وقت پیش دانلود کرده بودم که لینکشون رو هم از دانلود منیجرم برداشتم. اما حقیقتش دنبال اون کتابی که تو نقدها بهش اشاره شده رو نگرفته بودم، برام جالب شد اگه اونم گیر اوردم لینکشو اینجا میزارم.

موفق باشید