مشاهده نسخه کامل
: کمک در انتخاب رشته :ریاضی یا تجربی؟؟
Amin-Nasim
22-05-2012, 10:21
سلام
من امسال اول دبیرستانم تموم میشه و باید انتخاب رشته کنم ریاضی یا تجربی
خیلی گیج شدم کدوم یکی رو انتخاب کنم
تعریف از خود نباشه درسم خوبه جز خوبای کلاسم:21:
هیچ مشکلی با درس زیست شیمی ریاضی و ... ندارم کلا همه چیز رو میفهمم:21:
کلا خیلی به خودم امیدوارم
اگه برم تجربی امید وارم اخرش یه متخصص چشم بشم
اگه برم ریاضی امیدوارم اخرش یه مهندس معماری بشم
یه مشکلی که دارم اینه که من با خون رابطه خوبی ندارم و . . .
به هرکسی میگم میگه به خون عادت میکنی
یکی از معلمها میگه که اگه فک میکنید توانایی اوردن رتبه های بالا رو توی کنکور دارید تجربی رو انتخاب کنید
حالا نمیدونم چی کار کنم کدوم رشته رو انتخاب کنم ؟؟
به نظر شما وضع مملکت تا حداقل 10-12 سال دیگه چه جوریه و همین طور تا 17-18 سال دیگه ؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
:11::11::11::11::11:
Alireza SM
22-05-2012, 11:49
ریاضی اگه میخوای بخونی به مهندسی معماری فکر نکن چون درآمدش زیاد نیست و مطمعن هم نیست . مکانیک و برق درامد خوب و مطمعن دارن فقط .
تجربی هم که متخصص چشم بیشترین مقدار درآمد رو داره و در رزیدنتی هم سخت ترین رشته برای قبول شدن هست ولی اگه به داروسازی یا دندانپزشکی فکر کنی خیلی بهتره .
تجربی اگه میخوای بخونی حتما باید رتبه خوب بیاری ( یعنی زیر 2500 ) ولی ریاضی حتی با 8000 هم میتونی رشته خوبی قبول بشی .
دوست عزیز باید ببینین علاقتون یه کلیت کدوم مباحث بیشتره. مطالب حفظس یا مطالب محاسیاتی. می دونم الان در هر دو مورد خوب هستین اما باید ببینین علاقتون به کدوم بیشتره. در مورد رشته هم هنوز خیلی زوده. فعلا فقط به ریاضی با تجربی فکر کنین.
مثلا ببینین دوست دارین توی حل مسائل ریاضی وقت بذارین با حفظ کردن درس های حفظی مثل زیست.
Amin-Nasim
22-05-2012, 13:07
ریاضی اگه میخوای بخونی به مهندسی معماری فکر نکن چون درآمدش زیاد نیست و مطمعن هم نیست . مکانیک و برق درامد خوب و مطمعن دارن فقط .
تجربی هم که متخصص چشم بیشترین مقدار درآمد رو داره و در رزیدنتی هم سخت ترین رشته برای قبول شدن هست ولی اگه به داروسازی یا دندانپزشکی فکر کنی خیلی بهتره .
تجربی اگه میخوای بخونی حتما باید رتبه خوب بیاری ( یعنی زیر 2500 ) ولی ریاضی حتی با 8000 هم میتونی رشته خوبی قبول بشی .
ممنون از شما دوست عزیز
من بر اساس علاقه اون دوتا رشته (متخصص چشم و معماری) رو انتخاب کردم
مهندس معمار همین الانش هم خیلی زیاد شده و تا موقعی که من فارغ تحصیل بشم که . . .
متخصص چشم رو انتخاب کردم چون کار تکی هست و فک نکنم دیگه تا اون موقع خیلی زیاد بشه و هم به نظرم توی متخصصها کارش راحت تره (البته به نظرم)
اما دندان پزشک و دارو ساز تا اون موقع که من برسم فک کنم زیاد بشه
اما این رو مطمئنم که چه برم تجربی چه برم ریاضی رتبم توی کنکور زیر هزاره
دوست عزیز باید ببینین علاقتون یه کلیت کدوم مباحث بیشتره. مطالب حفظس یا مطالب محاسیاتی. می دونم الان در هر دو مورد خوب هستین اما باید ببینین علاقتون به کدوم بیشتره. در مورد رشته هم هنوز خیلی زوده. فعلا فقط به ریاضی با تجربی فکر کنین.
مثلا ببینین دوست دارین توی حل مسائل ریاضی وقت بذارین با حفظ کردن درس های حفظی مثل زیست.
ممنون از شما دوست عزیز
من میخواستم انتخاب رشته رو بذارم برا بعد امتحانات و درست و حسابی روش فکر کنم و تحقیق بررسی اما مدیر مدرسه گفته تا پایان امتحانات باید تکلیفتون مشخص بشه !!!!!!
دقیق خودمم نمیدونم به کدوم بیشتر علاقه دارم
ولی فک کنم علاقم به زیست بیشتر باشه باید برم کتاب زیست دوم سوم رو بگیرم یه نگاهی بندازم ببینم چه جوریاس
---------------------
خانواده هم اصرار عجیبی دارن که برم تجربی ولی میگن هرچی خودت دوست
من بیشتر اینده کاری واسم مهمه و اینکه در اینده یه شغل خوب و پول ساز داشته باشم
بعضیا منو میترسونن از زیست میگن سوالاتش سخته باید برخی بعضی کتاب رو حفظ باشی دین زندگیش از ریاضی سخت تره شیمی درس دوم تجربیه و از این جور حرفا
فکر خودم اینه که اگه تجربی برم حتی اگه پرستار هم بشم اینده بهتری دارم
خیلی خیلی گیج شدم
فک کنم باید تجربی رو انتخاب کنم ، درسته ؟؟
بازم از همه دوستان ممنون
نه دوست عزیز اشتباه نکنین. شما هنوز اطلاعات درستی از رشته ها ندارین و هنوز زوده بخواین درباره رشته دانشگاهی تون تصمیم بگیرین مگه اینکه شیفته یک رشته خاص (مثلا برای بعضی ها پزشکی یا ...) باشین که اون هم درمورد شما صدق نمی کنه.
مثلا همین رشته معماری که گفتین بخش بسیار زیادی از اون رو طراحی شکل و شمایل سازه تشکیل میده و محاسبات توی اون نقش خیلی کمی رو ایفا می کنه و بیشتر ذوق و سلیقه شما رو موفق می کنه تا مهارت های ریاضی و فیزیک. (بیشتر به هنر می خوره تا مهندسی -نظر شخصی-). مهندسی سازه ها بیشتر بر عهده مهندسان عمران هست.
در مورد رتبه هم بازم می گم زوده و اونقدر مسائل می تونه اتفاق بیفته که فکرش رو هم نمی تونین الان بکنین در ضمن همین که از الان فکر رتبه هستین خیلی خیلی استرس میاره براتون. من خودم رتبه ام زیر هزار شد اما دنبالش نبودم. همچنین شما ختی تا سال سوم هم نمی تونین بگین توانایی چه رتبه ای در کنکور رو دارین.
به نظر من شما باید فقط دنبال علاقتون باشین مسائلی مثل بازار کار و غیره فرغ قضیه هستند. نمیگم بازار کار مهم نیست اما به نظر من اصل علاقه هست.
مدیرها هم از این حرف ها میزنن شما جدی نگیرین هر بار پرسید بگین هنوز شک دارم.
به هر حال درمورد انتخاب رشته فقط خود شما باید تصمیم بگیرین دوستان و آشنایان و خانواده نظرات خودشون رو میدن اما در آخر این خود شما هستین که باید تصمیم بگیرین.
hermione
22-05-2012, 17:05
نه دوست عزیز اشتباه نکنین. شما هنوز اطلاعات درستی از رشته ها ندارین و هنوز زوده بخواین درباره رشته دانشگاهی تون تصمیم بگیرین مگه اینکه شیفته یک رشته خاص (مثلا برای بعضی ها پزشکی یا ...) باشین که اون هم درمورد شما صدق نمی کنه.
مثلا همین رشته معماری که گفتین بخش بسیار زیادی از اون رو طراحی شکل و شمایل سازه تشکیل میده و محاسبات توی اون نقش خیلی کمی رو ایفا می کنه و بیشتر ذوق و سلیقه شما رو موفق می کنه تا مهارت های ریاضی و فیزیک. (بیشتر به هنر می خوره تا مهندسی -نظر شخصی-). مهندسی سازه ها بیشتر بر عهده مهندسان عمران هست.
در مورد رتبه هم بازم می گم زوده و اونقدر مسائل می تونه اتفاق بیفته که فکرش رو هم نمی تونین الان بکنین در ضمن همین که از الان فکر رتبه هستین خیلی خیلی استرس میاره براتون. من خودم رتبه ام زیر هزار شد اما دنبالش نبودم. همچنین شما ختی تا سال سوم هم نمی تونین بگین توانایی چه رتبه ای در کنکور رو دارین.
به نظر من شما باید فقط دنبال علاقتون باشین مسائلی مثل بازار کار و غیره فرغ قضیه هستند. نمیگم بازار کار مهم نیست اما به نظر من اصل علاقه هست.
مدیرها هم از این حرف ها میزنن شما جدی نگیرین هر بار پرسید بگین هنوز شک دارم.
به هر حال درمورد انتخاب رشته فقط خود شما باید تصمیم بگیرین دوستان و آشنایان و خانواده نظرات خودشون رو میدن اما در آخر این خود شما هستین که باید تصمیم بگیرین.
صحبت هاتون کاملا درسته و باهاش موافقم
به نظر من از الان نمی تونید اظهار نظر درستی در مورد رتبتون توی کنکور سراسری بکنید. در مورد علاقتون از الان به رشته های دانشگاهی که دیگه هیچ ...
راه انتخاب همین سوال به ظاهر ساده هست که شما به دروس حفظی (که خیلی اوقات بسیار سنگین میشه ) علاقه دارید یا فرمول های پیچیده ، روش های محاسباتی - حل مسئله زیاد ( که این هم خیلی وقتها سنگین و طاقت فرسا میشه ) اگه اولیو علاقه دارید تجربی ، دومی ریاضی
بازار کار هم که اصلا بهش فکر نکنید که از موضوع اصلی به کلی پرت میشید ( تا یه 5-6 سال دیگه ) و هیچوقت توی زمینه درسی اولویت درآمدو بالاتر از علاقه و میل درونیتون نیارید
هیچ کس از پول بدش نمیاد اما موضوع اینه که به خاطر پول به دنبال رشته ای خاص رفتید به پولی نمیرسید وقتتون هم تلف کردید.
Amin-Nasim
23-05-2012, 08:00
ممنون از دو دوست عزیز
یه بار رفتم یه فروشگاهی خیلی دکوراسیون زیبایی داشت وقتی از صاحبش پرسیدم گفت کار مهندس معماره منم از این کارا خوشم میاد اما نمیشه که به بازار کار توجه نکرد که
اما اگه بخوام علاقه ی واقعیه واقعیم رو بگم دوست دارم توی ازمایشگاه کار کنم مثلا روی فلان ویروس تحقیق کنم روی فلان بیماری تحقیق کنم
بعضی وقتا از تلویزیون اعلام میکنه که محققا اعلام کردن که فلان ویروس اثرش اینجوریه و از این حرفا
علاقه ی واقعیم اینه
این کاری که بالا گفتم اسم رشتش چیه ؟؟ چه جوریاس ؟؟
با تشکر
alone_boy
23-05-2012, 08:25
اگه واقعا به قول خودمون مرد درس خوندنی و میتونی بشینی بخونی برو رشته ریاضی.چون تجربی برای قبول شدن توی بهترین رشته معمولا باید زیر 10 باشی در حالیکه ریاضی با 3500 هم میتونی بهترین رشته ها رو قبول بشی
من خودم ریاضی هستم و به نظرم فشاری که روی من هست خیلی زیاده!.چون واقعا ریاضی رشته ایه که باید بخونی و فشارهاش رو از همه نظر تحمل کنی
avator20002000
25-05-2012, 12:12
بهترین راه حل اینه کتاب های سال دوم رو یه نگاهی بندازید اول چون زیست اول دبیرستان همون بهداشت نظام قدیمه توش زیست نداره زیاد!کلا روی سال اول نمی شه برای علاقه حساب کرد. ولی با شرایطی که دارید پیشنهاد می کنم برید رشته ریاضی چون تجربی اگه نتونید جز top های اوون باشید شکست بزرگی می خورید چون رشته های خوبش کمه متقاضی هم زیاد داره!
o.dragon
27-05-2012, 08:48
سلام
من امسال اول دبیرستانم تموم میشه و باید انتخاب رشته کنم ریاضی یا تجربی
خیلی گیج شدم کدوم یکی رو انتخاب کنم
تعریف از خود نباشه درسم خوبه جز خوبای کلاسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ مشکلی با درس زیست شیمی ریاضی و ... ندارم کلا همه چیز رو میفهمم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا خیلی به خودم امیدوارم
اگه برم تجربی امید وارم اخرش یه متخصص چشم بشم
اگه برم ریاضی امیدوارم اخرش یه مهندس معماری بشم
یه مشکلی که دارم اینه که من با خون رابطه خوبی ندارم و . . .
به هرکسی میگم میگه به خون عادت میکنی
یکی از معلمها میگه که اگه فک میکنید توانایی اوردن رتبه های بالا رو توی کنکور دارید تجربی رو انتخاب کنید
حالا نمیدونم چی کار کنم کدوم رشته رو انتخاب کنم ؟؟
به نظر شما وضع مملکت تا حداقل 10-12 سال دیگه چه جوریه و همین طور تا 17-18 سال دیگه ؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خودم دارم بهداشت عمومی میخونم دوست مثل تو از خون خوشش نمی امد ترم اول تموم نشده حالش بهم خورد و رفت سراغ رشه ریاضی و الان ترم سوم رشته برق میخونه خیلی هم راضی. کلا خواستم بگم به خون نمی شه عادت کرد.
در مورد اینکه درس هات عالی و فکر می کنی توی هر دو رشته رتبه ات عالی میشه باید بگم که من از اول راهنمایی تا دوم دبیرستان معدل زیر 20 نبود و هر سال تو قلم چی نفر 5 تا 10 بودم ولی سال سوم دبیرستان یه مشکل برام پیش امد و معدلم 13 شد و پیش دانشگاهی رو مجبور شدم تو بزرگسالان بخونم . من که تو کل فامیل از 13 سالگی دکتر صدا میزدن بخاطر معدل دبیرستان و پیشم تو دوبار کنکور سراسری رتبه بالاتر از 10000 نشدم و کنکور ازاد بدم و رتبه ام 20 شد که توی دانشگاه ازاد تهران پزشکی از بین بهداشت عمومی و بیهوشی بهداشت رو انتخاب کردم.
پس باید بگم بنظر من بری رشته ریاضی بهتره.
Amin-Nasim
29-05-2012, 13:29
سلام
ممنون از همه ی دوستان عزیز بابت مشاوره تون
نظرات خیلی خیلی متفاوته و من هم از قبل خیلی گیج تر شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بهم پیشنهاد که برم پیش یکی دو تا متخصص ببینم نظر اونها چیه
زیاد مهم نیست بالاخره یه کدوم میرم
علاقه رو بعدا به وجود میارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم ممنون از همه ی عزیزانی که من رو کمک کردن
اینم 500
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.