PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چی کار کنم که کامپیوترم کاملا از ویروس پاک بشه؟

ardavan_2008
22-05-2012, 01:26
سلام

من می خواستم بدونم چطور کامپیوتر رو ایمن و اسکن کنم که هیچ گونه ویروسی نداشته باشه؟ چون کامپیوتر رو برای کارهای مهم می خوام که با پسورد و یه سری شماره های شخصی و مهم سر و کار دارم و اونها رو وارد میکنم اگر ویروسی باشه میدونید که خودتون...! تارگیها اسکن کردم چندتا ویروس پیدا شد به خاطر همون میگم نکنه سرقت اطلاعات و پسورد و اینا انجام بشه...

ممنون میشم بگید چطور کامپیوتر رو از ویروس پاک کنم ! انتی ویروس ESET 5 هم دارم و می خواستم ویندوز رو عوض کنم اما گفتم اول از ویروس پاک بشه بعد ویندوز عوض بشه!

A M ! N
22-05-2012, 11:36
سلام

من می خواستم بدونم چطور کامپیوتر رو ایمن و اسکن کنم که هیچ گونه ویروسی نداشته باشه؟ چون کامپیوتر رو برای کارهای مهم می خوام که با پسورد و یه سری شماره های شخصی و مهم سر و کار دارم و اونها رو وارد میکنم اگر ویروسی باشه میدونید که خودتون...! تارگیها اسکن کردم چندتا ویروس پیدا شد به خاطر همون میگم نکنه سرقت اطلاعات و پسورد و اینا انجام بشه...

ممنون میشم بگید چطور کامپیوتر رو از ویروس پاک کنم ! انتی ویروس ESET 5 هم دارم و می خواستم ویندوز رو عوض کنم اما گفتم اول از ویروس پاک بشه بعد ویندوز عوض بشه!

سلام..

عرض کنم برای ایجاد امنیت و یا از بین بردن ویروس ها من یک ترکیبی به شما میگم که خوب جواب میده:

Norton Antivirus 2012 + MBAM + outpost firewall

این ترکیب امنیت شمارو تا مرز 95 % میتونه حفظ کنه.
البته فعلا نیاز به نصب Outpost نیست.. دوتای اولی رو نصب کنید و ویروس یابی کنید سیستم رو بعد از نصب ویندوز ترکیب رو کامل نصب کنید.
فقط دقت داشته باشید که ورژن هایی که گفتم رو بگیرین Norton Antivirus باشه ، نه Norton internet security

موفق باشید.:40:

ahmadreza.rstm
22-05-2012, 11:49
اكثر آنتي ويروس ها مي تونه سيستم را از وروس پاك كنه ولي اگه صدمه اي به فايل ها زده باشه را نمي تونن ترميم كنند، پيشنهاد مي كنم ويندوز را تعويض كنيد و قبل از اين كه به درايوي مراجعه كنيد آنتي ويروس مورد نظر را نصب كنيد البته به روز بودنش فراموش نشه، و در نهاد سيستم را اسكن كامل كنيد

ardavan_2008
23-05-2012, 04:23
Norton Antivirus 2012 + MBAM + outpost firewall
این ترکیب امنیت شمارو تا مرز 95 % میتونه حفظ کنه.
البته فعلا نیاز به نصب Outpost نیست.. دوتای اولی رو نصب کنید و ویروس یابی کنید سیستم رو بعد از نصب ویندوز ترکیب رو کامل نصب کنید.
فقط دقت داشته باشید که ورژن هایی که گفتم رو بگیرین Norton Antivirus باشه ، نه Norton internet security

موفق باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نمیشه به جای نورتون 2012 از Eset Smart security 5 که خریدم اسنفاده کنم؟! ضعیفتر از نورتون ــه؟!

ardavan_2008
24-05-2012, 00:39
نبود؟!:31:

jolan57
24-05-2012, 01:06
پس نمیشه به جای نورتون 2012 از Eset Smart security 5 که خریدم اسنفاده کنم؟! ضعیفتر از نورتون ــه؟!
چرا میشه مشکلی نداره
فقط هیچ وقت نود رو غیرفعال نکنید و کرکی که مطمئن نیستین رو اجرا کنید پس یادتون نره : نود رو هیچ وقت غیرفعال نکنید+همیشه آپدیتش کنید.
ضمن اینکه یا باید بی خیال فایروال اوتپوست بشین چون خود اسمارت سکوریتی فایروال داره و باعث تداخل میشه !
یا میتونید از تنظیمات سوئیت امنیتیتون قسمت فایروالش رو غیرفعال کنید و اوتپوست رو نصب کنید

*Batman*
25-05-2012, 15:11
نبود؟!:31:

سلام.
شما هزینه کردید و یک محصول رو خریداری کردید و الان نظرسنجی میکنید!؟ بهتر بود قبل از خرید مشورت میکردید.
منم آنتی ویروس نورتون به همراه فایروال کومودو را توصیه میکنم.
برای بدست آوردن امنیت بیشتر این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید.

m.salehi20
18-06-2012, 03:28
سلام من Kaspersky Internet Security 2012 رو پیشنهاد میکنم.چون از همه جهات تکمیل.یکی از خوبیهای کاسپر به نود اینکه کاسپر ویروسهایی که به فایلهای اجرایی(exe.)میچسبند رو پاک میکنه وبه فایل اصلی صدمه نمیزنه :8:
اما نود و اسمارت(چون خودم امتحان کردم)فایل اجرایی ویروسی شده رو پاک میکنه!!!:27:

Salehi20