مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool
Переклад не
21-05-2012, 23:49
سلام دوستان من اینو نصب کردم الان که مراحلشو پیش میرم واصه فرمت کامل هاردم، اینو میگه:
Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again.
چیکار باید بکنم؟ فایل در حال اجرا هم ندارم نمیدونم چرا اینو میگه
ممنون میشم
Переклад не
22-05-2012, 08:30
دوستان نظری ندارید؟
*Batman*
24-05-2012, 22:30
سلام.
پیغامش کاملا واضحه. ویندوز داره از فایلهای درایوی که الان میخواهید فرمت کنید، استفاده میکنه.
ممکنه در ظاهر چیزی قایل مشاهده نباشه اما حداقل یه ارتباط وجود داره
شما باید در مورد Low Level Format اطلاعات داشته باشید و سهل انگاری نکنید.
در حالت Safe Mode امتحان کنید شاید جواب بده.
اگر نشد بهتره از یک دیسک بوت استفاده کنید.
Переклад не
24-05-2012, 22:35
ممنون که بعد از سالها شما اولین نفری بودید که جواب دادید.
من قبلا تو محیط ویندوز میتونستم راحت با این نرم افزار هاردم رو پاک کنم و بعدش ریست میشدو بقیه ی مراحل
ااما الان اینکار نشد که هیچ بلکه اصلا هاردم توسط نرم افزارهای اکرونیس و پراگون شناخته نشد.با استفاده از سی دی ویندوز xp پارتیشن هارد رو حذف کردم و به زحمت با برنامه دیجیتال وسترن تونستم پارتیشن بندی و فرمت کنم و بعدش الاین کردم.به نظرتون چرا شناسایی نمیشد؟
digital western green 1TB
*Batman*
26-05-2012, 00:27
این میتونه دلایل مختلف داشته باشه:
مشکلات MBR
جلوگیری ویندوز یا یک برنامه جانبی از اجرای صحیح و شناسایی هاردیسک توسط برنامه هایی که نام بردید.
تنظیمات SATA Mode مربوط به BIOS
.
.
.
Переклад не
26-05-2012, 06:39
مشکلات mbr چی هستن؟
sarajoon_33
10-09-2013, 20:16
سلام
من دارم با این نرم افزار هارد 1 ترابایتی وسترن دیجیتال رو فرمت میکنم و در حین کار کردن مدام ارور i/o میده تو پنجره ی اصلیش ولی کار فرمت رو هم سکتور به سکتور انجام میده
نمیدونم این طبیعیه یا نه
اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی بده ممنون میشم
در ضمن میخواستم بدونم وقتی فرمت کردن تموم شد هاردم به چه صورتی درمیاد ؟ آیا باید کار خاصی برای کار کردن باهاش انجام بدم یا میتونم وصلش کنم به سیستم و اطلاعاتم رو کپی کنم روش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.