مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن سیستم بعد از بوت و تکرار
black.assassin
21-05-2012, 21:55
سلام
دوستان من برای یکی از آشناها به تازگی سیستم خریدم با مشخصات زیر:
MB: giga h61m-usb3-b3
RAM: 2*2 corsair 1600
CPU: intel core i3 2400
PSU: green 380-eu
اولش که سیستم رو بستیم مشکل اسلات رم بود. با هزار بدبختی و ... بازی که آواژنگ درآورد تونستیم مادبرد نو بگیریم. اونجا تست شد و هیچ مشکلی نداشت. اما الان یه مشکل جدی هست. موقع روشن شدن بوق اول که نشونه سالم بودن سیستم هست رو میشنوم صفحه اول یا همون (post) رو هم نشون میده اما بعد سیستم ریست میشه و همینطور یک بوق میزنه و دوباره ... . چند تا مورد هم اضافه کنم تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن:
1- سیستم رو بدون هیچ وسیله جانبی مثل هارد و درایو تست کردم
2- بدون باتری مادربرد تست کردم
3- فقط از یکی از رم ها رو هر دو اسلات استفاده کردم ( یک بار روی یه اسلات و بار دیگه روی اسلات دیگه)
4- از یه پاور قویتر (635) استفاده کردم
5- موقع بوت فقط میشه یه دکمه از کیبورد رو زد بعد اون سیستم قفل میشه. می تونی داخل bios بشی ولی دیگه هیچ دکمه ای کار نمی کنه. در این صورت ریست هم نمیشه.
6- تو یکی از فروم های خارجی یکی این مشکل رو داشته و آخر سر فهمیده مشکل از کیس بوده. امکانش هست همچین چیزی ؟
خیلی ممنون میشهم راهنمایی کنید. هر راه حلی که فکر می کنید کمک می کنه یا نمی کنه بفرمایید. تا به حال همچین مشکلی رو ندیده بودم.
اين مشكل علت هاي مختلف داره
اول از همه بايد بايوس رو ديفالت كنيد
اين مشكل ميتونه از ويندوز باشه ببينيد ميتونيد سي دي ويندوز بوت كنيد يا نه
علت بعدي ضعيف بودن پاور
علت بعدي نيم سوز بودن رم رو همه اسلات ها چك بشه به صورت تكي اگه رمه رو حالت دوال است رو حالت سينگل تست كنيد بهتره با يك رم ديگه سيستم تست بشه اين مشكل ميتونه از ناسازگار بودن رم با مين اشه
علت بعدي هارد كه ا كشيدن كابل هارد ميشه فهميد
تا اينجا مواردي كه گفته شد اكثرا خودتون تست كردين اينوارد رو هم تست كنيد
دماي قطعات
و بالاخره مين سي پي رو دوباره جا بزنيد
اين مشكل ميتونه از بايوس و مين هم باشه
اگه نتيجه نگرفتين سيستم رو به صورت open air ببنديد ودوباره تست كنيد
ahmadreza.rstm
22-05-2012, 11:54
من همين مشكل را با مادر بردم اسوس داشتم، مشكل من از مادر بورد بود دادم گارانتي واسم تعويض كرد، گارانتي ويستا
black.assassin
26-05-2012, 10:23
ممنون از راهنمایی دوستان
به صورت open air و با رم دیگه که اطمینان داشتم از سالم بودنش بستم ولی باز هم همون آش و همون کاسه. میره بره گارانتی. فقط خدا کنه این بار جنس معیوب ندن. آواژنگ هم دیگه خیلی خدماتش افتضاح شده.
ممنون از راهنمایی دوستان
به صورت open air و با رم دیگه که اطمینان داشتم از سالم بودنش بستم ولی باز هم همون آش و همون کاسه. میره بره گارانتی. فقط خدا کنه این بار جنس معیوب ندن. آواژنگ هم دیگه خیلی خدماتش افتضاح شده.
موارد دیگه ای که گفتم تست کردین ؟
black.assassin
27-05-2012, 12:31
اول از همه بايد بايوس رو ديفالت كنيد
این کار رو که قبلا با در آوردن باتری انجام داده بودم و جواب نداد
اين مشكل ميتونه از ويندوز باشه ببينيد ميتونيد سي دي ويندوز بوت كنيد يا نه
اصلا نمیشه کاری کرد فقط یه دکمه میشه زد با کیبورد. بعد دیگه فقط باید تماشا کنی
علت بعدي ضعيف بودن پاور
با یه پاور 635 سالم تست کردم
علت بعدي نيم سوز بودن رم رو همه اسلات ها چك بشه به صورت تكي اگه رمه رو حالت دوال است رو حالت سينگل تست كنيد بهتره با يك رم ديگه سيستم تست بشه اين مشكل ميتونه از ناسازگار بودن رم با مين اشه
با یه رم 1333 که روی یه سیستم دیگه کار می کرد و سالم بود به صورت تکی روی هر دو اسلات چک کردم
علت بعدي هارد كه ا كشيدن كابل هارد ميشه فهميد
غیر از دو تا کابل مین کابل دیگه ای به هیچ جا وصل نبود
دماي قطعات
این مورد رو نمی تونم چون همونطور که گفتم سیستم قفل میشه
و بالاخره مين سي پي رو دوباره جا بزنيد
این کار رو هم کردم. حتی یک بار هم فن cpu رو جا نزدم و تست کردم.
اين مشكل ميتونه از بايوس و مين هم باشه
اگه نتيجه نگرفتين سيستم رو به صورت open air ببنديد ودوباره تست كنيد
این کار رو هم انجام دادم
واقعا ازتون ممنونم که با جدیت مشکل من رو پیگیر هستین. واقعا کسایی مثل شما تو این فروم کم پیدا میشن. بازم ممنون :40: :10:
به نظر من این مشکل بیشتر از چیپ بایاس هست یادمه یکسری از مینهای msi هم این مشکل داشتند شما باید به هر صورتی که هست اخرین ورژن بایاس رو بریزید
black.assassin
28-05-2012, 12:40
به نظر من این مشکل بیشتر از چیپ بایاس هست یادمه یکسری از مینهای msi هم این مشکل داشتند شما باید به هر صورتی که هست اخرین ورژن بایاس رو بریزید
خیلی ممنون بابت پاسخ. خودم که سخت افزارشو ندارم نرم افزاری هم که وضعیت رو می دونید. گارانتی شاید این کار رو انجام بده.
فقط یه بحثی هست اینه که موقع تحویل مادربرد آشنامون میگه که تست شده . من خودم گارانتی نبودم و نمی دونم چطور تست شده . برای تحویل مادربرد قبلی که اسلات رمش مشکل داشت رفته بود اون مادربرد رو چک می کنن می بینن که هنوز مشکلش حل نشده و تعمیر جواب نداده. به زور یه مادربرد جدید ( که شایدم تعمیری بوده و... ) از گارانتی می گیره و همین رو اونجا براش تست می کنن. اما الان این مشکل پیش اومده.
با این حساب که خودتون نمیتونید بایاس رو اپدیت کنید به نظر من باید این دفعه خودتان به گارانتی مراجه کنید ومشکل بیان کنید و در هنگام تحویل گرفتن نیز بگید که جلوی خود شما تست کنند
black.assassin
11-07-2012, 12:57
دوستان من مادربرد رو دیروز بردم گارانتی جلوی خودم تست کردم خیلی آروم و بدون هیچ مشکلی تست شد و مشکلی نداشت.
از اونجایی که همه چیز رو چک کرده بودم فقط احتمال دادم که مشکل از cpu باشه. cpu , ram جدید که روی این سیستم می بستم رو روی یه سیستم دیگه بستم. هیچ مشکلی نداشت. شما چی احتمال می دین ؟ من که دیگه هنگ کردم. همه جوره تست می کنم ولی بازم مشکل داره. اما گارانتی که بردم حتی گفتم که چند بار ریست کنه و دوباره بوت شد و مشکلی نداشت.
کیستون رو ببرید یک تعمیرگاه بگین با کارت دیباگر ببینید رو چه کدی ریست میشه سیستم بعد از post screen
black.assassin
11-07-2012, 21:55
ممنون بابت جواب. من سیستم رو آوردم خونه تست کردم بعضی وقتها بوت مشکلی نداشت اما بعد از یک بار خاموش و روشن کردن باز روی loop میفتاد. اما بعضی وقتا بعد از اینکه پاور رو از مادربرد جدا می کردم و دوباره جا می زدم مشکل حل میشد اما بعد از خاموش و روشن کردن ... . خیلی ممنون بابت راهنمایی
black.assassin
31-07-2012, 16:15
مادربرد رو بردم گارانتی اینبار قبول کردن و مشکل random boot بوت رو نوشتن. خیلی ممنون از همه مخصوصا آقا مهرداد :10:
black.assassin
02-08-2012, 23:30
آواژنگ مادربرد رو تعویض کرد امروز تحویل گرفتم امیدوارم این بار مشکلی نداشته باشه. این برد 2 بار تعویض شده.
black.assassin
03-08-2012, 22:50
دوستان با عرض شرمندگی به یه مشکل جدید برخورد کردم.
گرافیک سیستم آنبورد هست و 3 پورت خروجی رو داره. مشکلی که داریم اینکه که موقع وصل شدن کابل pci یا انالوگ پنل پشت به کل از کار می افته (usb - ps2 - lan ) اما موقعی که روی dvi وصل میشه هیچ مشکلی نداره.
تبدیل مخصوصشو پیدا نکردم. تبدیلی که لازم دارم 4 پینی که بالای خط پورت dvi هست رو نداره و تبدیل های معمولی تو بازار معمولا این 4 پین رو دارند و نتونستم استفاده کنم. اگر راهنمایی کنید کجا میتونم گیر بیارم ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black.assassin
07-08-2012, 15:01
سیستم رو روی یک مانیتور CRT دیگه هم تست کردم همون مشکل رو داشت. می برم گارانتی.
در مورد کابل DVI هم بگم که اون 4 پین بالا و پایین مخصوص مانیتورهای آنالوگ هستن و هر کدوم یکی از رنگهای اصلی سبز و قرمز و زرد و آبی رو منتقل می کنند. به همین دلیل تبدیلهای DVI به آنالوگ این 4 پین رو حتما دارند و کابل های DVI این 4 پین رو ندارند چون نیازی هم ندارند. اینم اطلاعاتی بود که سر این مشکل به دست آوردم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.