ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپم رو دزدیدن! حالا چی بخرم؟!

only4u-m
18-05-2012, 19:29
سلام دوستان

کمتر از 3 ماه پیش یک لپ تاپ Dell inspiron n5110 i7 8/750 خریدم ولی هفته پیش تو مسافرت ازم دزدیدنش :41::19::19:
چون کارم لنگه لپ تاپه تو همین هفته باید یکی دیگه بخرم، حالا میخواستم بپرسم به نظرتون همون لپ تاپ قبلی رو دوباره بخرم؟ یا اگر لپ تاپ جدیدتر و بهتری تو همین رنج قیمت (~1,350,000) با همین قدرت (Ram + CPU) تو این مدت اومده معرفی کنید تا اون رو بگیرم.

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :11:

Mr.Mazmamfi
18-05-2012, 23:16
سلام عزیزم .

کمتر از 3 ماه پیش یک لپ تاپ Dell inspiron n5110 i7 8/750 خریدم ولی هفته پیش تو مسافرت ازم دزدیدنش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناراحت نباش ، چون 3 ماه دیگه آرزو میکردی که لپ تاپت رو بدزدن ( کیفیت 5110 جالب نیست و خرابیه بالایی داشته ، و ریسکه شما دوباره بخوایی همین لپ تاپ رو خریدای کنی )

چون کارم لنگه لپ تاپه تو همین هفته باید یکی دیگه بخرم، حالا میخواستم بپرسم به نظرتون همون لپ تاپ قبلی رو دوباره بخرم؟ یا اگر لپ تاپ جدیدتر و بهتری تو همین رنج قیمت (~1,350,000) با همین قدرت (Ram + CPU) تو این مدت اومده معرفی کنید تا اون رو بگیرم.

ببین حدود 1420 الی 1430 تومن بده ، و مدل A53 SV و یا K53 SV رو بخر .

گرافیکشون قوی تر از 5110 هست .

کیفیت به مراتب بهتری داره .

موفق باشید .

only4u-m
21-05-2012, 20:25
میشه یکی فرق بین inspiron و xps دل رو بگه (بهترین config از هرکدوم)؟ تو چه مواردی از هم بهترند؟ :eh:

Mahdi-PLus
28-08-2012, 13:30
چرا شما این قدر از دل بد میگین!؟ من حدود 1 سال هست که این لپ تاپ رو خریدم و کاری نبوده که نتونم انجام بدم روش... هر روز از صبح تا شب 24 ساعته روشنه مثل ساعت کار میکنه... یه بار هم افتاد زمین چیزیش نشد! فقط یه کم زیادی گرم میکنه فقط موقع گیم بازی کردن که خوب من اهمیت نمیدم مشکلی هم نیست... منظورم Inspiron N5110 هست. این قیمت ارزون لپ تاپ هم به خاطر بدنه کم کیفیتش هست. مشکل داغ شدن رو هم فقط لپ تاپ من داره. تو فروم دل یه نفر به من گفت این لپ تاپ رو داره اصلا هم داغ نمیکنه حتی وقتی گیم بازی میکنه. این نظر هایی که از دل بد میگن فقط تو فروم های ایرانی دیده میشه. این همه تو این فروم و اون فروم انگلیسی چرخ زدم همه از این لپ تاپ راضی بودن... مطمئن باشین اگه این لپ تاپ این همه مشکل داشت و همه ی مشکل ها رو تمامی لپ تاپ های Inspiron N5110 داشتن، الان دل باید همه ی لپ تاپ هایی رو که فروخته بود رو تو اروپا و آمریکا پس میگرفت. شرکت بزرگی مثل دل هیچ وقت همه ی لپ تاپ هاش رو خراب درست نمیکنه... تنها مشکلش کیفیت کم بدنه هست. همین! چرا من مشکل هارد دیسک ندارم!؟ چرا صفحه نمایش لپ تاپ من خراب نمیشه و روز به روز بهتر هم میشه!؟ دو سال قبل یه پی سی خریدم 2 گیگ رم سی پی یو 2 هسته ای 1 گیگ گرافیک. از همون اول ویندوز 7 نصب نشد روش و از همون اول هزار تا مشکل داشت. به خاطر اینکه از جای مطمئن نخریدم. یه پی سی دیگه هم فامیلمون خریده بود برای ادارشون واسه کار های اداری مشخصاتش همین 2 گیگ رم و ... بود. اون از آشنا خریده بود باورم نمیشه الان مثل ساعت داره کار میکنه!آدم حال میکنه وقتی باحاش کار میکنه! با وجود سخت افزار پایین! این برام جربه شد و این لپ تاپ رو هم از جای مطمئن خریدم. الان این هم داره مثل ساعت کار میکنه. داغ نمیکنه! فقط وقتی گیم بازی میکنم میداغه اونم مشکل لپ تاپ منه خوب بی نقص هم نیست حلش میکنم.