ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنماییم کنید ! واقعا ممنون میشم ازتون

rambodg
18-05-2012, 18:11
سلام :

من چند وقته دارم دنبال لپتاپ برای خواهرم میگردم ، حدودا 1.300.000 هم پول دارم برای خرید !

خیلی دوست دارم که وایو بخرم ولی واقعا با این پول نمیشه چیز به درد بخوری پیدا کرد،

من خودم یکسال و نیم پیش با 1.300.000 یه وایو خریدم (cpu i5 - ram 4- VGA 1gb ATI - 500 Hard) که اگه الان بخوام همچین لپتاپی بخرم (سونی) باید حداقل 1.700.000 خرج کنم

تو این مدت تنها لپتاپی که نظرمو جلب کرده HP Probook 4530s هست با همون کانفیگ لپتاپ خودم که در بالا بهش اشاره کردم

منتها من برای خریدش شک دارم به دلایل زیر:

1- شنیدم که میگن اچ پی ها داغ میکنن و ریستارت میشن ، درسته ؟ (در مورد 4530 چطور؟ )

2- این لپتاپ روش ویندوز 7 نصب نیست و باید برم ویندوز غیر اورجینال بندازم روش که این موضوع منو خیلی عذاب میده !
(نظر شما چیه در این مورد ؟ میشه از این مشکل صرف نظر کرد ؟ )

3- به نظر شما بهتر نیست صبر کنم ؟ ممکنه لپتاپای وایو ارزون بشه ؟

من واقعا به یه راهنمایی کامل نیاز دارم چون نمیدونم چکار کنم !

لطفا راهنماییم کنید ! واقعا ممنون میشم

afshin_ms_shiraz
18-05-2012, 19:31
من خودمم تو همین رنج دنبال لپ تاپ هستم و یه جورایی چند دلم،
ولی ببین تو این قیمت شما چندتا انتخاب خوب هم میتونین داشته باشین،یه نگاه به این مدلا بنداز:
Asus k53sv
Asus A53sv
Acer 5755
Lenovo z570
ولی اگه بتونی یه مقدار رو پولت بزاری یه مدل خیلی توپ از ایسوس هست که حرف نداره
Asus N55sf
امیدوارم دوستان دیگه بهتر بتونن کمک کنن

Sent from my X10S using Tapatalk 2

Mr.Mazmamfi
18-05-2012, 23:03
1- شنیدم که میگن اچ پی ها داغ میکنن و ریستارت میشن ، درسته ؟ (در مورد 4530 چطور؟ )

سلام

4530 جزء لپ تاپ هاییه که خنک کار میکنه و حرارتش از سریه DV6 خیلی پایین تره .

2- این لپتاپ روش ویندوز 7 نصب نیست و باید برم ویندوز غیر اورجینال بندازم روش که این موضوع منو خیلی عذاب میده !
(نظر شما چیه در این مورد ؟ میشه از این مشکل صرف نظر کرد ؟ )

چرا ویندوز غیر ارجینال شما رو عذاب میده ؟

3- به نظر شما بهتر نیست صبر کنم ؟ ممکنه لپتاپای وایو ارزون بشه ؟

الان بیشتر برند ها افت قیمت داشتن ، ولی سونی معمولا دیرتر افت میکنه ، اگر عجله نداری و عشق سونی داری وایسا ، تا اون موقع بودجت هم یه مقداری افرایش پیدا میکنه راحت تر میتونی بخرید کنی .

ولی از برند های دیگه مدل های بهتری میتونی خریداری کنی که کیفیتشون در حد سونیه ( به غیر صفحه نمایش ) و کانفیگ بالا و ارزونتر داره .

3rdoor
23-05-2012, 16:02
Samsung 300V5A S08 رو می تونی با این کانفیگ بگیری . corei5 6DDR3
4530 هم گزینه ی خیلی خوبی هست