PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل داغ شدن زیاد cpu و صدای بالای fan

mehdi_vsgh
18-05-2012, 16:45
سلام
تقریبا 1-2 ماه پیش فن cpu خودمو عوض کردم به دلیل زیز:
موقع دانلود کامپیوتر کامپیوترم به شدت داغ میکنه!!! ینی وقتی دست میزنم به جداره های کیسم انگار توی کیس آتش روشن کردن!!!!
دمای cpu هم گاهی بالای 100 درجه میرفت!!
تا رفتم و فن را عوض کردم فکر میکردم که مشکل از فنم هست که اینقدر دمای سیستمم بالا میبرد!
ولی بازم بعد از تعویض فن این مشکل رو همچنان دارم.....
از طرفی fan خنک کننده کیسم (از این فن کوچیک ها هست) اگه وصل کنم صدای وحشتناکی کیسم ایجاد میکنه.....که واقعا اعصاب خورد کن هست...
به نظرتون چه کنم؟؟؟
cpu: intel 5200E

seg
18-05-2012, 17:02
سلام دوست عزیز احتمالا درجه حرارت اتاق شما بالاست من همین مشکل داغ کردن داشتم به پیشنهاد دوستان از خمیر سلیکون استفاده کردم مشکلم حل شد شما امتحان کن ان شا الله خوب میشه

mehdi_vsgh
18-05-2012, 17:07
سلام دوست عزیز احتمالا درجه حرارت اتاق شما بالاست من همین مشکل داغ کردن داشتم به پیشنهاد دوستان از خمیر سلیکون استفاده کردم مشکلم حل شد شما امتحان کن ان شا الله خوب میشه
خوب وقتی فن رو جدید عوض کردم پس خمیر جدید روش زدم ولی فایده هم نداشته ...خیلی زود داغ میکنه....
فقط با دانلود کردن نیم ساعته سی پی یو آتیش میگیره!!!

EXTREME
21-05-2012, 22:30
سيستم بايد خاك گيري بشه
يك خمير خوب بايد زده بشه
فن سالم باشه
تهويه كيس خوب باشه و دماي محيط متعادل باشه
بعضي ويروس ها باعث افزايش دماي سي پي يو ميشن

mehdi_vsgh
23-05-2012, 20:40
سيستم بايد خاك گيري بشه
يك خمير خوب بايد زده بشه
فن سالم باشه
تهويه كيس خوب باشه و دماي محيط متعادل باشه
بعضي ويروس ها باعث افزايش دماي سي پي يو ميشن

سلام...
سییستمم هر چندوقت یه بار خاک گیری میشه.....
تازه فن رو عوض کردم در نتیجه خمیرش هم همون خمیری که معمولا همراه فن میدن زدم....
ویروس ندارم

تهویه کیس رو دیگه بهش شک دارم... دو تا فن کوچیک داره کیسم که خاموشش کردم چون اگه روشن بشن به طرز وحشتناکی صدا میکنه و روی اعصاب میره!!!

EXTREME
23-05-2012, 20:55
سلام...
سییستمم هر چندوقت یه بار خاک گیری میشه.....
تازه فن رو عوض کردم در نتیجه خمیرش هم همون خمیری که معمولا همراه فن میدن زدم....
ویروس ندارم

تهویه کیس رو دیگه بهش شک دارم... دو تا فن کوچیک داره کیسم که خاموشش کردم چون اگه روشن بشن به طرز وحشتناکی صدا میکنه و روی اعصاب میره!!!
با این تفاسیر یکی تهویه کیس باید خوب باشه
یکی دیگه هم اینکه اون خمیری که با فن استوک است بندازید دور اون به درد نمیخوره برید یک خمیر خوب مثل tx3 تهیه کنید

3d_boy
23-05-2012, 21:07
با اجازه اساتید
شما از task manager یه نگاهی به performanc بنداز ببین CPU و Ram چقدر درگیره همچین از process ببین بیشترین پردازش مربوط به کدوم برنامه هست چون یه تروجان هست که CPU رو الکی درگیر می کنه ضمن اینکه روی شبکه Send & recive زائد می کنه
یه مورد دیگه روی هر مادربورد چند تا جای پیچ هست که مادربورد رو به کیس وصل می کنه گاهی اوقات بعضی از اسمبل کارها موقع اسمبل با 4 5 تا پیچی که کناره می بندن سر ته کارو رو هم میارن و به مرور زمان باعث تاب برداشتن مادربورد می شه در نتیجه بین هد سینک و Cpu فاصله می افته

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

mehdi_vsgh
23-05-2012, 21:33
با این تفاسیر یکی تهویه کیس باید خوب باشه
یکی دیگه هم اینکه اون خمیری که با فن استوک است بندازید دور اون به درد نمیخوره برید یک خمیر خوب مثل tx3 تهیه کنید
برای تهویه کیس آیا به نظرتون تعویض خود کیس جواب میده؟ چون فن ها رو که روشن کنم و وصلش کنم خیلی صدا میده....
در مورد خمیر هم میشه قیمتش رو بگین؟؟؟

با اجازه اساتید
شما از task manager یه نگاهی به performanc بنداز ببین CPU و Ram چقدر درگیره همچین از process ببین بیشترین پردازش مربوط به کدوم برنامه هست چون یه تروجان هست که CPU رو الکی درگیر می کنه ضمن اینکه روی شبکه Send & recive زائد می کنه
یه مورد دیگه روی هر مادربورد چند تا جای پیچ هست که مادربورد رو به کیس وصل می کنه گاهی اوقات بعضی از اسمبل کارها موقع اسمبل با 4 5 تا پیچی که کناره می بندن سر ته کارو رو هم میارن و به مرور زمان باعث تاب برداشتن مادربورد می شه در نتیجه بین هد سینک و Cpu فاصله می افته

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بیشتر موقع دانلود کردن سیستم خیلی بیش از اندازه داغ میکنه و خاموش میشه! در مورد performanc هم باید بگم که cpu تا 70% - 60% هم درصورتی که فایرفاکس باز باشه مصرف میکنه!! بیشترین مصرفم هم برای همین فایرفاکسه!:9::9:
خودم اسمبل کرددم و متاسفانه دقیقا با 3 تا پیچ main رو بستم!!

فکر کنم با این تفاسیر باید زودتر به فکر تعویض کل کیسم! رو عوض کنم.....چون یه مقداری هم سیستمم قدیمی شده!!!

EXTREME
23-05-2012, 22:03
برای تهویه کیس آیا به نظرتون تعویض خود کیس جواب میده؟ چون فن ها رو که روشن کنم و وصلش کنم خیلی صدا میده....
در مورد خمیر هم میشه قیمتش رو بگین؟؟؟

بیشتر موقع دانلود کردن سیستم خیلی بیش از اندازه داغ میکنه و خاموش میشه! در مورد performanc هم باید بگم که cpu تا 70% - 60% هم درصورتی که فایرفاکس باز باشه مصرف میکنه!! بیشترین مصرفم هم برای همین فایرفاکسه!:9::9:
خودم اسمبل کرددم و متاسفانه دقیقا با 3 تا پیچ main رو بستم!!

فکر کنم با این تفاسیر باید زودتر به فکر تعویض کل کیسم! رو عوض کنم.....چون یه مقداری هم سیستمم قدیمی شده!!!
میتونید فن بزارید برای کیس و تهویه رو بهتر کنید
یک سرنگ خمیری که گفتم حدود 6 تومن میشه

mehdi_vsgh
23-05-2012, 22:44
فن که همین الان هم دارم ولی قطعش کردم همونطور که گفتم!! دلیلش هم صدای بالای اون فن هست(از این کوچیک ها هستش)
خمیر هم تست خواهم کرد!

EXTREME
23-05-2012, 22:49
فن که همین الان هم دارم ولی قطعش کردم همونطور که گفتم!! دلیلش هم صدای بالای اون فن هست(از این کوچیک ها هستش)
خمیر هم تست خواهم کرد!

نه منظورم اون فن ها نبود دوتا فن 12 سانتیمتری بگیرین و با چسب طوری بچسبونید به کیس که هوای گرم رو بده بیرون فن 12 سانتیمتری سایلنت است و نویز فن 8 سانتیمتری رو نداره
این سیستم خودمه و کیسم خیلی قدیمیه اومدم فن گذاشتم روش

50243

sadegh-sg
24-05-2012, 10:40
سلام
با اجازه صاحب تاپیک
مهرداد نگفته بودی کولرت رو عوض کردی
مبارکا باشه

EXTREME
24-05-2012, 11:08
سلام
با اجازه صاحب تاپیک
مهرداد نگفته بودی کولرت رو عوض کردی
مبارکا باشه
آره عوض کردم قابلی نداره :31:

sadegh-sg
24-05-2012, 14:59
بیا موقتا عوض کنیم باهم
ببخشد که بهث منحرف شد

hossein e
01-06-2012, 00:10
سلام دوستان.چند روزه دمای یه بخشی به اسم AUX بالا میره و وارد بازی که میشم مجبور میشم بیام بیرون چون دما خیلی میره بالا.میخواستم بدونم این AUX چه قطعه ای میشه یعنی کجاست و باید چی کار کرد؟توی حالتی که هیچ فشاری روی cpu نیست دمای AUX روی 60 با دور فن 4000 برای cpu. وکلا دمای cpu هم بالاست،توی حالت عادی نزدیک 40 درجه.cpu من AMD 1055

EXTREME
01-06-2012, 00:14
سلام دوستان.چند روزه دمای یه بخشی به اسم AUX بالا میره و وارد بازی که میشم مجبور میشم بیام بیرون چون دما خیلی میره بالا.میخواستم بدونم این AUX چه قطعه ای میشه یعنی کجاست و باید چی کار کرد؟توی حالتی که هیچ فشاری روی cpu نیست دمای AUX روی 60 با دور فن 4000 برای cpu. وکلا دمای cpu هم بالاست،توی حالت عادی نزدیک 40 درجه.cpu من AMD 1055

خوب بود یک تاپیک میزدید ولی حالا شما دوتا عکس از hw monitor یکی در حالت بیکاری سیستم و یکی در حالت لود یا فعالیت سی پی یو بزارین
فن سی پی یو تون هم استوک است ؟

hossein e
01-06-2012, 13:18
بله فن cpu استوکه.اینم 2تا عکس،یکی %6 لوده و اون یکی %20.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
02-06-2012, 08:14
سلام در ادامه مشکلات قبلی الان مدتی هست هروقت سیستم رو روشن میکنم همون اول پیغام
cpu fan erorr
داده میشه و بعد میزنه
press F1 to continue
این درحالی هست که فن سی پی یو درحال کار هست و وقتی از تو بایوس فن رو چک میکنم با سرعت بالای 2000 درحال چرخش هست.....
چه کنم؟؟

sadegh-sg
02-06-2012, 12:24
سلام در ادامه مشکلات قبلی الان مدتی هست هروقت سیستم رو روشن میکنم همون اول پیغام
cpu fan erorr
داده میشه و بعد میزنه
press F1 to continue
این درحالی هست که فن سی پی یو درحال کار هست و وقتی از تو بایوس فن رو چک میکنم با سرعت بالای 2000 درحال چرخش هست.....
چه کنم؟؟

سلام
احیانا اون مربوط به فن سیستم نیست؟
کنترل فن سیستم رو اگر فن ندارید غیر فعال کنید

mehdi_vsgh
02-06-2012, 15:07
فن سیستم چیه؟؟؟ فن سی پی یو منظورتونه؟؟؟؟؟ من روی سیستمم فقط یه فن برای سی پی یو دارم
کارت گرافیکمم یک فن داره
کیسم هم یک فن داره که همونطور که گفتم به خاطر صدای بالایی که داشت کابلش رو قطع کردم....
این کنترل فن سیستم چطوری غیرفعال میشه از کدوم قسمت ستاپ دستگاه میتونم غیرفعالش کنم؟

ضمنا همیشه نمیاد این پیغام بعضی وقتا میاد

mehdi_vsgh
02-06-2012, 17:25
اینم یه تصویر از صفحه ستاپ کامپیوترم وضعیت رو خودتون ببنید الان هم که دارم کار میکنم دمای سی پی یو نزدیک 90 هست

sadegh-sg
02-06-2012, 17:27
فنی که به کیس وصل میشه
و برای کنترل دور
سیمش رو به مین وصل میکنن
از همون جایی که فن سی ÷ی یو رو تنظیم دور میکنید
میتونید این قابلیت رو هم تغیر بدید اما بهتره یک بار بایوس رو دیفالت کنید

mehdi_vsgh
02-06-2012, 19:11
من تو پست قبلی یه عکس گذاشتم کدوم گزینه رو باید تغییر بدم؟ روی چه مقداری بزارم که فن سی پی یو روی حداکثر دورش همواره باقی بمونه؟

hossein e
03-06-2012, 00:38
شما با این دور فنت الان باید cpu آب شده باشه!!شما دور فنت به هزارم نرسیده.یا فن cpu مشکل داره یا دور فن رو تغییر دادی.از طریق گزینه cpu Q-fan control که الان غیر فعاله بزارش روی حداکثر،دقیقا نمی دونم اسم گزینش چیه ولی فکر میکنم Power یا Maximum باشه.
منم 2تا عکس از سیستم خودم گذاشتم ولی کسی جواب نداد!

mehdi_vsgh
03-06-2012, 08:22
اقا گزاشتمش روی حالت performance mode سرعت فن الان تا نزدیک 1100 هم میره ولی دمای سی پی یو هنوز نزدیک 60 هست!
فن هم تازه خریدم قبل از عید بود خریدمش چه کنم؟ برم فن رو دوباره عوض کنم؟

mehdi_vsgh
03-06-2012, 11:55
سلام مجدد آقا رفتیم مجدد فن سی پی یو رو عوض کردیم...الان این مشکل فن برطرف شد...سرعت فن الان 2500 هست..... و دمای سی پی یو هم متعادله
ولی متوجه شدم که فن پاور هم از کار افتاده یعنی سرعت چرخشش خیلی کم شده.... :19: جالب اینه که فن پاور رو یادم تو اواخر اسفند ماه تعویض کردم ...هنوز از تمیزی برق میزنه و حتی گردوخاک زیادی هم روش ننشسته!!!! از دست این پاورهای گرین!!!

kati*
11-07-2012, 20:13
با سلام خدمت دوستان
یه سوالی داشتم.
یه مدته که سیستمم خود به خود مانیتورش روشن و خاموش میشه و بعد هنگ می کنه و چراغ پاورش خاموش میشه و تا ریستارت نکنم راهی نداره.
یکی از دوستام گفت که احتمالا دمای سی پی یو ات بالاست.
من رفتم بایوس و دمای سی پی یو رو 72 نوشته بود و دمای M/B را 38 و سرعت فن سی پی یو را3400 حالا این اعداد عادی است؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

mostafajannnn
16-09-2012, 16:23
نترس با خمیر خوب حل میشه