مشاهده نسخه کامل
: .:: مشاوره با این مشخصات ::.
سلام بر همه.
با توجه به این مشخصات میخواستم در صورت امکان چند مدل از برند ایسوس بهم معرفی کنین:
1- سی پی یو Core i5 باشه
2 گرافیک انویدیا 1 گیگ یا 2 گیگ
3- رم 4 یا بالاتر
4- هارد از 500 به بالا
5- صفحه نمایش 15 اینچی
6-بلوتوث - وایرلس - USB 3
7- صفحه کلید مناسب و صدای خوب
موارد استفاده: کارای عادی روزانه، ماهی یه بار یه فوتبال بزنیم و اجرای نرم افزارای مهندسی مثل اوتوکد و همچنین برنامه نویسی (البته بیشتر کارام مربوط میشه به برنامه نویسی)
از نظر باتری هم حداقل یه 4 ساعتی برام بمونه و اصلا هم اهل فیلم نگاه کردن نیستم
بودجه تا 1400000 - 1450000
البته اینم بگم که از برند ایسر 5755 رو انتخاب کردم ولی چون گفتن کیفیت ایسوس به مراتب بهتر از ایسر هست و همچنین ظاهری شکیل تر نسبت ایسر دارن میخوام با چند مدل از ایسوس هم آشنا بشم
:10::11::40::40:
edvard_kachal
18-05-2012, 11:08
سلام ..به نظر من که ایسر صد شرف داره به مارکای دیگه ... اولین مشکلی که با بقیه مارک ها داری اینکه درایورهای سخت افزاری دستگاهت رو یا باید دانلود کنی یا بخری که تو هیچکدوم کامل نیستند..مشکل دوم گارانتی.. مشکل سوم قیمتهای بالای مارک های دیگه است ...همون ایسر خیلی بهتر دوست من .. البته این نظر شخصی خودمه..
Mr.Mazmamfi
18-05-2012, 11:24
سلام بر همه.
با توجه به این مشخصات میخواستم در صورت امکان چند مدل از برند ایسوس بهم معرفی کنین:
1- سی پی یو Core i5 باشه
2 گرافیک انویدیا 1 گیگ یا 2 گیگ
3- رم 4 یا بالاتر
4- هارد از 500 به بالا
5- صفحه نمایش 15 اینچی
6-بلوتوث - وایرلس - USB 3
7- صفحه کلید مناسب و صدای خوب
موارد استفاده: کارای عادی روزانه، ماهی یه بار یه فوتبال بزنیم و اجرای نرم افزارای مهندسی مثل اوتوکد و همچنین برنامه نویسی (البته بیشتر کارام مربوط میشه به برنامه نویسی)
از نظر باتری هم حداقل یه 4 ساعتی برام بمونه و اصلا هم اهل فیلم نگاه کردن نیستم
بودجه تا 1400000 - 1450000
البته اینم بگم که از برند ایسر 5755 رو انتخاب کردم ولی چون گفتن کیفیت ایسوس به مراتب بهتر از ایسر هست و همچنین ظاهری شکیل تر نسبت ایسر دارن میخوام با چند مدل از ایسوس هم آشنا بشم
:10::11::40::40:
سلام رفیق
5755 مدل بسیار خوبیه ولی الان مدل های ایسوس افت قیمت زیادی داشته به طوری که میتونی A53 SV رو با کانفیگ core i7 / GT 630 OR 540 و گارانتی معتبر ، به قیمت 1450 پیدا کنی .
تمام نیاز های شمارو هم برطرف میکنه .
مدل های دیگه از ایسوس :
K53 SV , K53 SA
موفق باشید .
ممنون از راهنماییتون:40:
این سری A با K چه فرقی دارن؟؟ سیستما که شبیه همن!!!
الآن من بین ایسر 5755 و ایسوس موندم، هر دوتا سیستماشون شبیه هم دیگست، ولی ایسوس خب شیک تره و رنگ بندی متنوعی داره (خلاصه زیبایی هم مهم دیگه!:31:) در عوض ایسر کمی ارزونتره و بی غل و غش تر!!!!!
Corei7 تا اون هفته کمتر از 1700000 نبود!!!!
الآن من چیکار کنم؟؟؟؟؟!!! کدوم یکی رو بگیرم؟؟ (انتخاب سخته! - چرا منو تویه این موقعیت قرار میدین؟:31:)
A53 sv زیاد داغ نمیکنه؟؟ فناش صدای زیادی دارن؟؟ (کلا من یه خورده رویه صدا و دما حساسم)
این مدل ورودی HDMI داره؟؟ ( بعضی جاها میگن داره، بعضی جاها میگن نداره:24:، تویه سایت ایسوس هم که اصلا این مدل نیست!!!!!!!!)
:40::40::40:
Mr.Mazmamfi
18-05-2012, 22:55
این سری A با K چه فرقی دارن؟؟ سیستما که شبیه همن!!!
فرق خاصی نداره عزیزم .
Corei7 تا اون هفته کمتر از 1700000 نبود!!!!
درسته افت قیمت زیادی داشته .
الآن من چیکار کنم؟؟؟؟؟!!! کدوم یکی رو بگیرم؟؟ (انتخاب سخته! - چرا منو تویه این موقعیت قرار میدین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که مدل هارو رو برگه بنویسی و یه دونه رو به صورت شانسی برداری ، هر کدوم در اومد اونو خریداری کنی :27:
A53 sv زیاد داغ نمیکنه؟؟ فناش صدای زیادی دارن؟؟ (کلا من یه خورده رویه صدا و دما حساسم)
ببین من با سریه A فقط به صورت خاموش کار کردم ، ولی این سریه شباهت خیلی زیادی به K داره ، و با k که کار کرده بودم گرمای طبیعی داشت و فنش صدای زیادی نداشت .
این مدل ورودی HDMI داره؟؟ ( بعضی جاها میگن داره، بعضی جاها میگن نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، تویه سایت ایسوس هم که اصلا این مدل نیست!!!!!!!!)
ندید میگم داره ، چون غیر ممکنه تو سال 2012 لپ تاپی HDMI نداشته باشه وگرنه اون برند به ضرر خودش عمل کرده .
اینم مشخصات این مدل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری های جدیدش تو بازار با گرافیک 630 هست .
موفق باشید.
اینم مشخصات A53 SV تو سایت ایسوس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
کسی از کابران A53 sv نداره که یه خورده توضیحات در مورد کارکردش به من بگه!!!؟؟!؟
به هر حال ...
من شنبه میخوام برم بگیرم ( البته هنوز هم انتخاب نکردم) خلاصه در آخرین دقایق یکی رو انتخاب میکنم:31:، رفتم گارانتی سازگار و گفتن که مدلایی که من میخوام رو شنبه میارن!!!!!!!!!!!!!!
حالا میخوام بدونم چه وسایلی باید همراه لپ تاپ باشه، خلاصه اولین باره که میگیرم!!..
از عزیزانی که نظراتشون رو هم در اختیار من قرار دادن خیلی سپاس گذارم.:40:
راستی به همراه این مدل ایسوس، کیف و موس هم میدن؟؟؟(یادم رفت امروز ازشون بپرسم:27:)
Amir-Rainman
24-05-2012, 19:06
این مدل ایسوس A53sv ، بلو ری و نور پس زمینه صفحه کلید داره؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.