مشاهده نسخه کامل
: راه حلی برای فهمیدن نامه خوانده شده
J870813986
17-05-2012, 12:11
باسلام
من نرم افزار مدیریت ارسال و دریافت ایمیل رو طراحی کردم میخواستم به من راه حلی بدید که چطوری میتونم نامه ای که ارسال کردم وقتی مقصد نامه رو باز کرد نرم افزار من باخبر بشه که نامه خوانده شده
آیا میشه نامه ای باز بشه و سپس از همون نامه باز شده ی ایمیل به فرستنده نامه ارسال بشه؟
سلام من متخصص نیستم ولی گفتم 2 تا چیزو بگم
1-ویروس هایی که از طریق باز گزدن میل عمل می کنند که هستند پس می شه یه کاری کرد که وقتی نامه رسید یه نامه برگشت بزنه ولی ممکن است که سیستم ایمیل جلوشو بگیره برای امنیت و اینا
2- قبلا ها که رو این مسئله بحث بود یک راه حلی پیدا شده بود که یه سری سایت هایی هستند که عکسو می زاری توشون اگر طرف عکیو ببینه بهت اطلاع می ده حالا میای ازمتن نامت عکس تهیه می کنی و میزاری تو اون آدرس بعد که طرف میل باز می کنه انگار که وارد اون آدرس شده و می گه که میلو دیده حالا تو می تونی یه همچین چیری تهیه کنی
من بیشتر از این بلد نیستم فنی هم توضیح ندادم این بالاییه تجربه شخصی بود
m.m.m5651
22-05-2012, 15:29
اینا مربوط به اچ تی ام ال و سی اس اس نیست و اگر منظورتون اینه که یه سیستم میل طراحی کردید خب اون رو که خودتون می دونید چه شکلی طراحیش کردید ولی اگر اگر منظورتون اینه که یک mail client مثل outlook درست کردید، خب سیستم های میلینگ متفاوتن مثلا برای یاهو یه سایت بود که از طرف سایته ایمیل رو می فرستید و وقتی ایمیل باز میشد خبر میداد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.