ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد خرید هارد اکسترنال

amini_bio
16-05-2012, 23:49
سلام بر دوستان و اساتید محترم.

برای دوستم می خوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بگیرم.

استفادشم جهت آرشیو اطلاعات هستش و چون هم بچه کوچیک داره و هم خودش زیاد اهل مراعات نیست ترجیحا هاردش ضد ضربه باشه. (سوال دیگه ای که داشتم اینه که اصولا هاردای که میگند ضد ضربه اصلا چه فرقی میکنه با سایر هاردا؟!!)

چی بگیرم و الان حدود قیمتش چنده؟

و آیا الان موقع خوبی برای خرید هارد هست یا صبر کنم بیاد پایین تر؟

ممنون

ata.royalfalcon
17-05-2012, 17:13
سلام بر دوستان و اساتید محترم.

برای دوستم می خوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بگیرم.

استفادشم جهت آرشیو اطلاعات هستش و چون هم بچه کوچیک داره و هم خودش زیاد اهل مراعات نیست ترجیحا هاردش ضد ضربه باشه. (سوال دیگه ای که داشتم اینه که اصولا هاردای که میگند ضد ضربه اصلا چه فرقی میکنه با سایر هاردا؟!!)

چی بگیرم و الان حدود قیمتش چنده؟

ممنون

سلام
با توجه به شرایطی که گفتید به نظرم بهترین انتخاب silicon power armor a80 هست . این مدل با توجه به بدنه آلومیومی نه تنها یکی از سنگینترین هارد پرتابل هست بلکه هم ضد آب و هم ضد ضربه هست .

(سوال دیگه ای که داشتم اینه که اصولا هاردای که میگند ضد ضربه اصلا چه فرقی میکنه با سایر هاردا؟!!)
اینجور هاردها باکس نشکن و مقاومی دارند و همچنین خود هارد هم توسط لایه هایی از جنس لاستیک یا مواد مشابه در باکس قرار میگیرند و هارد هم با تشخیص وجود شوک سریعاً دور موتور رو کاهش و هد رو در جای امن قرار میدهد تا آسیبی به اطلاعات وارد نشود .

هیچ چیز معلوم نیست . ممکنه کاهش قیمتها ادامه داشته باشه یا به یکباره با موج گرانیها روبرو بشیم .

amini_bio
22-05-2012, 07:15
یعنی سیلیکن پاور بهتر از wd هست؟
و مدل 500 گیگ خوب بازار چی هست؟

ata.royalfalcon
22-05-2012, 10:14
یعنی سیلیکن پاور بهتر از wd هست؟
و مدل 500 گیگ خوب بازار چی هست؟

سلام
با توجه به اينكه ضد ضربه ميخواستيد مدل silicon power armor a80 انتخاب مناسبي هست . هاردهاي وسترن و سيگيت با وجود كيفيت بهتر ، ضد ضربه نيستند .

sorosh21
13-06-2012, 14:14
من پیشنهاد میکنم یه سری هم به این سایت بزنی ,هاردهای متنوعی داره توضیحاتم داره واسه محصولاتش :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=164&Parent=1