ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین نرم افزار طراحی قالب و محتوا؟؟؟

dayfemale
16-05-2012, 20:29
سلام
به نظر شما بهترین نرم افزار برای طراحی وب سایتهای فارسی چیه؟؟؟
لطف کنید با دلیل و منطق بیان کنید.
من خودم با جوملا و آرتیستیر کار کردم . می خوام بدونم که آیا با همینا می تونم وب سایت حرفه ای طراحی کنم؟؟؟
در ضمن باید بگم که از کدنویسی اصلا خوشم نمیاد.:41:

m.m.m5651
16-05-2012, 23:13
خب... اینا رو بهتره بگید سیستم مدیریت محتوا تا نرم افزار طراحی وب؛ آره میشه. جایی خوندم که وبسایت برج ایفل با جوملا ساخته شده البته من خودم از وردپرس بیشتر خوشم میاد.
ورد پرس به نظر من انعطاف پذیر تره، تا حدی که حتی ما باهاش موتور جستجو ساختیم!

jahan654
22-05-2012, 12:03
بهترین سیستم جوملا است
هر چیز که به ذهنتان خطور کند با جوملا می توان ساخت

m.m.m5651
22-05-2012, 13:00
نمیشه گفت فلان سی ام اس بهترینه، هر کدوم یه قابلیتی داره. هر کدوم هم ممکنه امکاناتی داشته باشه که دیگران نداشته باشن. باید ببینید نسبت به مورد استفادتون کدوم سی ام اس به درد می خوره.

dayfemale
23-05-2012, 11:45
خیلی ممنون.
نمیشه گفت فلان سی ام اس بهترینه، هر کدوم یه قابلیتی داره. هر کدوم هم ممکنه امکاناتی داشته باشه که دیگران نداشته باشن. باید ببینید نسبت به مورد استفادتون کدوم سی ام اس به درد می خوره.
یه سوال دیگه :همونطور که گفتم من قالبم رو با آرتیستیر طراحی می کنم .به نظرتون طراحی قالب با آرتیستیر راحتتره یا دریم ویور؟؟؟با توجه به اینکه می خوام قالبم راست چین باشه.
با دریم ویور کار نکردم تا به حال و نمیدونم که راست چین میشه یا نه؟؟

samaram
25-08-2012, 10:26
چه تفاوتی بین طراحی سایت با مثلا asp.net و ورد پرس هست؟

cd3
27-08-2012, 15:13
چه تفاوتی بین طراحی سایت با مثلا asp.net و ورد پرس هست؟
سلام.
دوست عزیز asp.net خودش زبان مستقلی است که باید از زبان های دات نت استفاده بشه..
ولی وردپرس یک CMS آماده است که یک سری توابع داره که می تونی ازش استفاده کنی و در وردپرس یا جوملا و... شما فقط طرح رو می زنی و بعد ار این توابع استفاده می کنیی...
فرق از زمین تا آسمان..

cd3
27-08-2012, 15:17
خیلی ممنون.
یه سوال دیگه :همونطور که گفتم من قالبم رو با آرتیستیر طراحی می کنم .به نظرتون طراحی قالب با آرتیستیر راحتتره یا دریم ویور؟؟؟با توجه به اینکه می خوام قالبم راست چین باشه.
سلام.
این طور که به نظر می رسه شما به طراحی واردید..طراحی قالب با آرتیستیر یک سری محدودیت ها داره ولی اگر واردید بهتر که خودتون کد بنویسید .... دریم ویور راست چین می شه...

طراحی قالب وردپرس راحت .... من به شخصه طراحی نکردم..

m.fazl
30-08-2012, 12:09
خیلی ممنون.

دوست عزیز طراحی با آرتیستر راحتتر هست چراکه بصورت کاملا ویژوالی است. تنها کاری که باید بکنین اینه که ابتدا سایت رو تا جایی که امکانش هست تو آرتیستر طراحی کنین بعد با نرم افزارهای کد نویسی و گرافیکی اقدام به زیباسازی و بهتر سازی آن بپردازید.

من خودم سالهایت از آرتیستر استفاده میکنم و خیلی هم ازش راضیم. تنها مشکلی که هست اینه که تو نسخه های جدیدش امکان ذخیره کردن قالب طراحی وجود ندارد.یعنی باید به یکباره طراحیش کنی و خروجی بگیری.
اگه باز مشکلی بود من در خدمتم.

-----------------------------------
شرکت شتاب پردازه سهند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])انجمن تخصصی شتاب
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])04912271678
09149995417
پیامک : 30005602100210