PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با بیت لاکر

Life24
16-05-2012, 07:49
سلام
من با بیت لار بخوام درایو ی رو تغیرات بدهم. فقط درایو c مشخص هست
فکر کنم به خاطر این هست که چون اول یک درایو بود و من اون رو با خود ویندوز به چند درایو شیر کردم.
راه حل چیست؟

reza7434
27-05-2012, 18:27
تمامی درایوهاتو به قالب NTFS تغییر بده، احتمالا درست بشه

Life24
04-06-2012, 19:15
تمامی درایوهاتو به قالب NTFS تغییر بده، احتمالا درست بشه

هست. اما من فکر میکنم چون اول یک درایو بود و از طریق خود ویندوز پارتیشن بندی کردم این طور شده؟

A M ! N
04-06-2012, 23:32
هست. اما من فکر میکنم چون اول یک درایو بود و از طریق خود ویندوز پارتیشن بندی کردم این طور شده؟

سلام عزیز.

به بخش Disk management برو ببین حالته درایوهات از Basic به Dynamic تغییر نکرده ؟ معمولا اگه به داینامیک تغییر کنه کل هارد مث یک درایو هست با اینکه درایو هم داری ولی داینامیک هست

یه چکی بکن.

با آرزوی بهترینها..

yousef.rc
24-06-2012, 17:47
سلام Dr Smith عزیز . من هارد باکسمو با BitLocker پسوورد میذاشتم که حین پسوورد گذاری فایل های جدیدی رو داخل هاردم ریختم و چون داخل هاردم 300 گیگ دیتا دارم عملیت پسوورد گذاری خیلی طول کشید که تقریبا تو 50% Cancel کردم . الان وقتی هاردمو میخوام باز کنم که Resume میخواد که Error میده و فورمت میخواد . چیکار کنم ؟؟؟ :)):)):))))))) این error رو میده
Decryption could not be resumed.
The parametr is incorrect.
This disk has one or more errors.Run "chkdsk/r".

A M ! N
24-06-2012, 18:08
سلام Dr Smith عزیز . من هارد باکسمو با BitLocker پسوورد میذاشتم که حین پسوورد گذاری فایل های جدیدی رو داخل هاردم ریختم و چون داخل هاردم 300 گیگ دیتا دارم عملیت پسوورد گذاری خیلی طول کشید که تقریبا تو 50% Cancel کردم . الان وقتی هاردمو میخوام باز کنم که Resume میخواد که Error میده و فورمت میخواد . چیکار کنم ؟؟؟ :)):)):))))))) این error رو میده
Decryption could not be resumed.
The parametr is incorrect.
This disk has one or more errors.Run "chkdsk/r".

سلام

چکاری هم کردین !

هارد رو وصل کنید ، طبق گفته ی خودش ،

روی درایو هارد راست کلیک کن و وارد جزییات بشو ، و به تب Tools برو و گزینه ی Check now رو بزن

دوتا تیکی که اونجا هست رو بزن و اسکن کن، ممکنه نیاز باشه ریستارت بشه و اسکن بشه ، که فقط کافیه سیستم رو ریست کنید،

بزارین کامل چک دیسک انجام بشه ، ببینین چی میشه.

موفق باشی.

yousef.rc
24-06-2012, 18:25
متاسفانه اجازه چک کردنم نمیده و این error رو میده :
The disk check could not be performed because Windows can't access the disk

mz0251
19-12-2013, 23:37
سلام بر همه دوستان
یه مشکل بزرگ دارم
ویندوز قبلیم 7 بود و برای هارد اکسترنالم بیت لاکر گذاشته بودم
بعد که ویندوز عوض کردم روفتم روی 8 برای بازکردن هارد ازم رمز 48 رقمی عددی میخواد
اصلا ندارمش
از همه مهم تر من رمزشو میدونم ولی اصلا ازم نمیخوادش!
لطفا کمک کنید با تشکر فراوان

morteza880
26-12-2013, 18:16
سلام
منم یه همچین مشکلی واسم پیش اومده
پسوورد و یادم نرفته اما جایی هم نیست که پسوورد ازم بگیره
چکار کنیم؟
خواهشا کمک کنید.........

shahab.naseri
24-07-2014, 11:30
يکي از درايورهام رو با بيت لاکر قفل کرده بودم سپس اشتباهاً درايو را فرمت کرده حال با چندين برنامه ريکاور تست کردم ولي نتوانستم اطلاعاتم را بازگرداني کنم.خواهشمندم کمک فرمائيد.تمام زندگيم داخل اون درايو بود.تمام خاطراتم
ويندوز8.1 هستش.
Restorer_Ultimate , Runtime.GetDataBack. , Active.Unformat.Pro , Ontracتست کردم اما چيزي نتونستم برگردونم
دوستان اگر کسي ميتوني خواهشمندم کمک بکنه تمام خاطراتم داخل همين درايو بودش
فکرشو بکنيد عکسها و فيلم تولد بچه ات،عکسهاي عزيز از دست رفته داخل اون درايو بوده.
بچه ها و دوستان گرامي من بخاطر حساس بودن اطلاعاتم.کسي که کمکم کنه و بتونم اطلاعاتم رو. بدست بيارم قسم ميخورم مبلغ 1000000ريال بصوت هديه بهش پرداخت بکنم.
دوستان عزيز م رو به جان عزيزترين کسي که داريد قسم ميدم راه حلي پيش پام بذاريد تا اميدي برام بشود
با تشکر

saeedhashemee
24-07-2014, 12:18
يکي از درايورهام رو با بيت لاکر قفل کرده بودم سپس اشتباهاً درايو را فرمت کرده حال با چندين برنامه ريکاور تست کردم ولي نتوانستم اطلاعاتم را بازگرداني کنم.خواهشمندم کمک فرمائيد.تمام زندگيم داخل اون درايو بود.تمام خاطراتم
ويندوز8.1 هستش.
Restorer_Ultimate , Runtime.GetDataBack. , Active.Unformat.Pro , Ontracتست کردم اما چيزي نتونستم برگردونم
دوستان اگر کسي ميتوني خواهشمندم کمک بکنه تمام خاطراتم داخل همين درايو بودش
فکرشو بکنيد عکسها و فيلم تولد بچه ات،عکسهاي عزيز از دست رفته داخل اون درايو بوده.
بچه ها و دوستان گرامي من بخاطر حساس بودن اطلاعاتم.کسي که کمکم کنه و بتونم اطلاعاتم رو. بدست بيارم قسم ميخورم مبلغ 1000000ريال بصوت هديه بهش پرداخت بکنم.
دوستان عزيز م رو به جان عزيزترين کسي که داريد قسم ميدم راه حلي پيش پام بذاريد تا اميدي برام بشود
با تشکر

تا آنجایی که من اطلاع دارم هیچ راهی برای بازیابی نیست

بیت لاکر از سیستم امنیتی بسیار پیشرفته ایی استفاده میکنه که هیچ راهی رو باقی نمیگذاره

معهذا با یک شرکت بازیابی اطلاعات مشاوره کنید
اگر فقط یکبار فرمت کرده باشید و دستکاری بیشتری نکرده باشید شاید بتوانند بحالت قبل برگرداننند تا بتونی رمز بدی و وارد درایو بشی
البته صدها هزار تومن هم پول میگیرند

shahab.naseri
24-07-2014, 19:23
فقط یکبار فرمت کرده ام.و اصلاً دستکاری نکردم درایو رو. درسته سیستمش قوی هستش ولی باید راه چاره ای هم میذاشتن برای این مواقع مثلاً ریکاوی بشه فقط با رمز خودش.بنظرم باید یک راه باشه که بتوانم اطلاعات رو از رمز نگاری رشون بیارم.هنوز هم امیدوارم.

saeedhashemee
24-07-2014, 22:19
فقط یکبار فرمت کرده ام.و اصلاً دستکاری نکردم درایو رو. درسته سیستمش قوی هستش ولی باید راه چاره ای هم میذاشتن برای این مواقع مثلاً ریکاوی بشه فقط با رمز خودش.بنظرم باید یک راه باشه که بتوانم اطلاعات رو از رمز نگاری رشون بیارم.هنوز هم امیدوارم.

اگر چاره داشت که اسمش بیت لاکر نبود و مفت گرون بود

کدام شهر ایران هستید؟

morteza880
24-07-2014, 23:47
جناب اقا شهاب
من خودم با بیت لاکر مشکل داشتم و رمزشو نتونستم پیدا کنم
مجبور شدم درایو رو کاملا فرمت کنم و بعد ریکاوری کنم
البته اطلاعات من ، موقعی که داشت امکریپت میشد بیشتر از ۱۷٪ نذاشتم اینکریپت کنه
همینم باعث شد که بخش زیادی از اطلاعاتمو ریکاوری کنم
هیچ جا هم ندادم که این کارو کنه و با برنامه recover my files تونستم از ۸۰ گیگی که اطلاعات داشتم حدود ۶۰ گیگ شو برگردونم
بهترین راه همینه
بیخودی هم پولتونو هدر ندید
من خیلی اینور اونور دنبالش دویدم اما هیچ راهی پیدا نکردم
موفق باشید

shahab.naseri
25-07-2014, 08:28
اگر چاره داشت که اسمش بیت لاکر نبود و مفت گرون بود

کدام شهر ایران هستید؟

با سلام اهواز

amin3513
14-09-2014, 22:22
باسلام من یکی از درایو هامو برای اولین بار با بیت لاکر قفل کردم موقعی که صفحه ی بیت لاکر که برای وارد کردن رمز عبور باز میشه رمز رو که وارد میکنم کامپیوتر به کلی هنگ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد (البته رمز رو مطمینم صحیحه )نمیدونم چیکار کنم اصلاعات درایو خیلی مهمه برام خواهشا از استاتید میخوام راهنمایی کنن ممنون:question:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]