ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باس رم من چنده؟چه مدلی پیشنهاد میکنید

am2
16-05-2012, 00:43
سلام
راستش من قبلا در مورد ارتقا رم سوال کرده بودم اینجا و فهمیدم باید باس رمی که میخوام بخرم با رم فعلیم یکی باشه
حالا سوالم اینه باس رم من چنده؟
این دوتا نرم افزار چی میگن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باس رم 667 هست؟:13: بعدش بخوام یه رم 4 دیگه بخرم چی بخرم که با این رم همخوانی داشته باشه؟هاینیس چیه این وسط؟ :41:

مرسی از کمکتون

PC_Expert
16-05-2012, 07:43
اگه شما تصویری از یک نرم افزار خاص رو گذاشتید من قادر به دیدنش نیست، تو یک آپلود سنتر دیگه آپ کنید.

از تب Memory و SPD نرم افزار CPU-Z شات بگذارید.

am2
16-05-2012, 08:21
سلام
الان متوجه شدم که سایت که عکسها رو اپلود کرده بودم اونها رو نمایش نمیده
این عکس هاست..
مرسی بابت کمکتون

PC_Expert
16-05-2012, 09:25
كامپيوتر شما دسكتاپه يا لپتاپ؟

اين مشخصات رم لپتاپ هست،‌ رم Hynix 1333 CL9 كه در لپتاپ هاي Dell و بعضي لپتاپ هاي ديگه استفاده ميشه.

دليل اينكه فركانس رو 667 نشون ميده اينه كه فركانس واقعي Doble Data Rate و 2 برابر اين عدد يعني 1333 هست، شما براي ارتقاي رم ميتونيد از برند هاي مختلف رم با فركانس 1333 و تايمينگ 9 استفاده كنيد.

am2
16-05-2012, 10:50
كامپيوتر شما دسكتاپه يا لپتاپ؟

اين مشخصات رم لپتاپ هست،‌ رم Hynix 1333 CL9 كه در لپتاپ هاي Dell و بعضي لپتاپ هاي ديگه استفاده ميشه.

دليل اينكه فركانس رو 667 نشون ميده اينه كه فركانس واقعي Doble Data Rate و 2 برابر اين عدد يعني 1333 هست، شما براي ارتقاي رم ميتونيد از برند هاي مختلف رم با فركانس 1333 و تايمينگ 9 استفاده كنيد.

لپتاپه..hp
پس فقط فرکانس رم که 1333 باشه و تایمینگ 9 باشه کافیه؟داستان هاینیکس چیه؟لازم نیست رم جدید هاینیکس باشه؟بعدش چه مدلی رو با این ویزگیها میشناسین؟رم چهار گیگ..چون بردم پیش فروشنده میگفت بهتره این رم چهار که الان داری رو دربیاری دوتا چهار شبیه هم بندازی بهترهعملکردشون...من فکر کردم بیشتر میخوادخودش بفروشه..درسته؟

PC_Expert
16-05-2012, 18:33
لپتاپه..hp
پس فقط فرکانس رم که 1333 باشه و تایمینگ 9 باشه کافیه؟داستان هاینیکس چیه؟لازم نیست رم جدید هاینیکس باشه؟بعدش چه مدلی رو با این ویزگیها میشناسین؟رم چهار گیگ..چون بردم پیش فروشنده میگفت بهتره این رم چهار که الان داری رو دربیاری دوتا چهار شبیه هم بندازی بهترهعملکردشون...من فکر کردم بیشتر میخوادخودش بفروشه..درسته؟

بله با همون ویژگیها کافیه، حدس شما هم در مورد گفته فروشنده کاملا" صحیحه!

از رم های لپتاپی متاسفانه مدل خاصی نمیشناسم معرفی کنم.