مشاهده نسخه کامل
: ویروس 1000kala
far360shad
15-05-2012, 22:11
سلام
من چنند وقته که تو مسنجرم ، خود به خود به همه pm میده و ادرس بعضی سایتا رو میده ، مثل شارژ ایرانسل یا فیلتر شکن از سایت iraneman
از طرفیم خود به خود دائم سایت 1000kala.net رو باز می کنه . دیگه کلافم کرده .کل اینترنتم زیر و رو کردم ، ولی چیز خاصی نبود . خواهش می کنم کمکم کنید که واقعا عاجز مونم .
با تشکر ، فرشاد
سلام..
پست اول تاپیک اول این صفحه رو انجام بدین ، " آنالیز و پاکسازی سیستم های آلوده " و نتیجه رو اینجا بزارین.
موفق باشید.:40:
far360shad
16-05-2012, 23:37
شرمنده ، من تازه عضو شدم ... اینی که نوشتی یعتی جی !!!!!!!! پست اول کجاست ؟ کار با این سایت یه کم سخته مهندس
شرمنده ، من تازه عضو شدم ... اینی که نوشتی یعتی جی !!!!!!!! پست اول کجاست ؟ کار با این سایت یه کم سخته مهندس
سلام..
دشمنت شرمنده عزیز ، من کمکاری کردم باید دقیق بهت لینک میدادم با توجه به اینکه تازه با اینجا آشنا شدین
به این لینک برین و انجام بدین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
far360shad
17-05-2012, 22:33
ممنون
فایل رو save نمی کنه و می نویسه can not find the c:\program files............\hijackthis.log file.do you want to creat a new file?
وقتی yes رو می زنم ، یک فایل text خالی باز می کنه
ممنون
فایل رو save نمی کنه و می نویسه can not find the c:\program files............\hijackthis.log file.do you want to creat a new file?
وقتی yes رو می زنم ، یک فایل text خالی باز می کنه
سلام.
یکی اینکه USB اگه وصل دارین به سیستم اول قطعش کنید ، بعد هم اینکه باید UAC رو غیر فعال کنید طبق لینک زیر تصویری برای ویندوز 7 هست :
اگه بازم جواب نداد برنامه ی پایین رو اجرا کنید :
saeed jo
17-05-2012, 23:15
سلام
اگه کسی آپدیت آفلاین Avast internet security رو داره بزاره.
ممنون
سلام
اگه کسی آپدیت آفلاین Avast internet security رو داره بزاره.
ممنون
سلام
آپدیت آفلاین رو ازینجا بگیرین :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.