ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید تجهیزات وایرلس

ali_z051
15-05-2012, 13:40
سلام
دوستان من میخوام یه انتن وایرلس بگیرم از اونجای که رفتم از چندتا خدمات اینترنت سوال کردم انتن ها شون یه مقدار گرون بود
تصمیم گرفتم از اینترنت سفارش بدم ولی نمیدونم چه چیزای به غیر از انتن لازم هست سفارش بدم مثل کابل لازم میشه؟
خواستم یه راهنمایی کنید
از خونه ما تا خدمات اینترنت حداکثر 3 کیلومتر فاصله هست یعنی از 3 کیلومتر یه چیزی کمتر...
و میخواستم از سایت چاره سفارش بدم
چه برندی خوبه؟
شهرستان هستم
اساتید لطفآ راهنمایی کنید:40:

sinaxex
15-05-2012, 22:27
سلام و عرض ادب دوست من
اگر شما اطمینان 100 درصدی داری از انیکه تا فرستنده 3 کیلومتر فاصله دارید و هیچ مانع فیزکی بیع شما و فرستنده نیست با خرید یک NanoStation M5 از برند یو ب ی ا ن تی راحت میتونید متصل بشید
نانو رو تو بازار از 160 تا 180 میفروشند
خواستید بخرید بنده میتونم راهنمایی کنم خدمت اتون یکی از دوستان تو اینترنت گذاشته 165 تومان
البته بیرون هم تو بازار الان به وفور 170 تومان هم هر تعدا بخواهید هست
هیچ چیز دیگری لازم نیست به جز از سمت انتن تا پشت سیستم اتون باید یک کابل شبکه بیاد که به همان متراژ باید کابل شبکه خریداری کنید و سوکت بزنید اش همین!
اگر هم میخواهید داخل منزل به صورت وایرلس اینترنت داشته باشید باید یک اکسس پوینت بخرید تا هم به پی سی هاتون به صورت کابلی اینترنت بده و هم به صورت وایرلس به دیوایس های وایرلس
راستی چازه یو بی ان تی نداره! از سایت ubnt.ir میتونید سفارش انلاین بدید محصولات یو بی نت رو

ali_z051
16-05-2012, 09:06
ممنون از راهنمايي
دوست عزيز
من از وايرلس لپ تاپ ميخوام استفاده كنم از پي سي استفاده نمي كنم بازم كابل و اكسس پوينت نياز ميشه؟
و اينكه محصولات يو بي ان تي كيفيت خوبي دارن؟
تشكر.

sinaxex
16-05-2012, 18:38
ممنون از راهنمايي
دوست عزيز
من از وايرلس لپ تاپ ميخوام استفاده كنم از پي سي استفاده نمي كنم بازم كابل و اكسس پوينت نياز ميشه؟
و اينكه محصولات يو بي ان تي كيفيت خوبي دارن؟
تشكر.
خواهش میکنم دوست من وظیفه بود
فرقی نداره سیستم شما پی سی باشه یا لب تاپ اپر بخواهید به صورت کابل شبکه استفاده کنید کابل متصل میشه به کارت شبکه پی سی یا لب تاپ اپر هم بخواهید خودتون رو راحت کنید و از وایرلس لب تاپ اتون استفاده کنید باید یک اکسس پوینت بخرید
-بله محصولات یو بی ان تی بهترین و ارزان ترین هستند
-خرید یک اکسس پوینت تی پی لینک رو به شما پیشنهاد میکنم که ارزان ترین و راحت ترین کانفیگ را دارد

naim697
17-05-2012, 02:05
برند میکروتیک sx5 بخر از نانو بهتره

mahdi_sha
17-05-2012, 13:30
من به شما وایمکس ایرانسل رو پیشنهاد میکنم خودمم ازش دارم استفاده میکنم و راضی هستم
120 تا 140 هزینه راه اندازی شه قطعی و سر درد هم تو کارش نیست فقط هر ماه حجم براش میخری میتونی مودم usb هم براش بگیری تا همیشه بدون نیاز به برق انلاین باشی اکثر جاها هم انتن میده همین

sinaxex
17-05-2012, 22:58
برند میکروتیک sx5 بخر از نانو بهتره

کانفیگ میکروتیک به راحتی او اس بو بی نت نیست دوست من اما خوب هر دو دوایس برای این فاصله و فقط صرف در یافت اینترنت هیچ فرقی نداره! ایشون فوق اش بخواد دو مگ پهنای باند بگیره نه بیشتر پس SXT با نانو فرقی نداره!

من به شما وایمکس ایرانسل رو پیشنهاد میکنم خودمم ازش دارم استفاده میکنم و راضی هستم
120 تا 140 هزینه راه اندازی شه قطعی و سر درد هم تو کارش نیست فقط هر ماه حجم براش میخری میتونی مودم usb هم براش بگیری تا همیشه بدون نیاز به برق انلاین باشی اکثر جاها هم انتن میده همین
شما ایرانسل رو پیشنهاد میدید که اکثرا ازش ناراضی هسند؟ ایرانسل به هیچ وجه توصیه نمیشه!
در ضمن منظورتون از سر درد چی بود؟ مگه کنار دکل فشار قوی میخواند باشند که سردرد بگیرند! مودم ایرانسلی که فرمودید مودم اش به کرات ضرر اش ثابت شده نسبت به فرکانس 5 گیگاهرتز خواستید با دلیل ضرر اش رو میگم خدمت اتون