مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اور کردن cor i5 760
resident2011
13-05-2012, 18:33
من یه دوروزی میشه رمهای سیستم رو عوض کردیم 2 تا 4 گیگ patriot 1600 اانداختیم به جای دوتا 2 گیگ کرسیر 1600 ولی مشکل اینجاست قبلاً با همین فن استوک تا 3.04 اور کرده بودیم بدون مشکل کار می کرد ولی الان وقتی با این رمهای جدید توی همون فرکانس اصلی خود پردازنده توی لود کامل cpu دما تا 95 درجه میرسه .
حالا موندیم چه کار کنیم .
مشکل اینه که فرکانس رمها رو دستی میبرم روی 1600 و مجبور میشم ضریب پردازنده رو بیارم پایین .
من یه دوروزی میشه رمهای سیستم رو عوض کردیم 2 تا 4 گیگ patriot 1600 اانداختیم به جای دوتا 2 گیگ کرسیر 1600 ولی مشکل اینجاست قبلاً با همین فن استوک تا 3.04 اور کرده بودیم بدون مشکل کار می کرد ولی الان وقتی با این رمهای جدید توی همون فرکانس اصلی خود پردازنده توی لود کامل cpu دما تا 95 درجه میرسه .
حالا موندیم چه کار کنیم .
مشکل اینه که فرکانس رمها رو دستی میبرم روی 1600 و مجبور میشم ضریب پردازنده رو بیارم پایین .
رم که به دمای سی پی یو مربوط نیست
شما یک شات از سیستم در حالت دیفالت از cpu-z از تب اصلی و تب مموری بزارید
و یک تست 20 دقیقه ای با پرایم 95 بگیرید ببینید دما به چند درجه میرسه
resident2011
13-05-2012, 21:15
می تونید در مورد گزینه های زیر توضیح بدن و اینکه موقع اور ردن روی چه گزینه هایی تنظیم بشن بهتره .
isochrouns support
virtualization technology
intel turbo boost tech
cpu enhanced
cpu EIST function
QPI clock ratio
PCI Expres frequency
performence Enhance
channel Interleaving
rank interleaving
می تونید در مورد گزینه های زیر توضیح بدن و اینکه موقع اور ردن روی چه گزینه هایی تنظیم بشن بهتره .
isochrouns support
intel turbo boost tech
cpu enhanced
cpu EIST function
QPI clock ratio
PCI Expres frequency
performence Enhance
channel Interleaving
rank interleaving
خوب بود از زیر منوهای بایوس یک عکس میزاشتین
ولی اساس اور سی پی یو شما بر اساس bclk است
با افزایش اون فرکانس رم زیاد میشه که باید با ضریبش کم کنید
گزینه های turbo boost , performance enhance,cpu eist function , c2/c2e اینا باید غیرفعال بشن
spred spectrume باید غیرعال باشه در صورت وجود
مدل مینتون چیه ؟
resident2011
13-05-2012, 21:48
performance enhance
اگه اشتباه نکنم سه تا گزینه داره که اون دوتای دیگه enable &disable نیستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسها رو بعد از اور کردن گرفتم
فکر کنم توی عکسها مشخصات سیستم کامل وجود داره
فقط یه نکته اینکه اگه به فرکانس رم نگاه کنید من روی 1600 زدم که نصفش میشه 800 ولی خیلی کمتر نشون میده
دمای سیستم توی عکس مال زمانیه که کمتر از 10 درصد cpu استفاده میشه در لود کامل کمتر از 5 دقیقه به 95 درجه میرسه واسه همین سریع تست رو قطع می کنیم
performance enhance
اگه اشتباه نکنم سه تا گزینه داره که اون دوتای دیگه enable &disable نیستند
این عکسها رو بعد از اور کردن گرفتم
فکر کنم توی عکسها مشخصات سیستم کامل وجود داره
فقط یه نکته اینکه اگه به فرکانس رم نگاه کنید من روی 1600 زدم که نصفش میشه 800 ولی خیلی کمتر نشون میده
دمای سیستم توی عکس مال زمانیه که کمتر از 10 درصد cpu استفاده میشه در لود کامل کمتر از 5 دقیقه به 95 درجه میرسه واسه همین سریع تست رو قطع می کنیم
الان رمتون رو 1440 داره کار میکنه
دمای سی پی یو تون اصلا مناسب نیست
فن رو یک خاک گیری کنید و یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید
و تهویه کیس رو هم بهتر کنید
از فن استوک استفاده میکنید ؟
resident2011
13-05-2012, 22:20
همه کارهای بالا رو انجام دادم .در مورد تهویه یه فن 25 سانتی روی درکیس خیلی ملایم هوا رو میده داخل و یه فن 12 سانتی متری از پشت کیس میده بیرون .
فن هم اره استوکه متاسفانه توی شهر خودمون نتونستم فن مناسب پیدا کنم فروشنده ها کلاً از این چیزا سرشون نمیشه که بخوام سفارش بدم .
همه کارهای بالا رو انجام دادم .در مورد تهویه یه فن 25 سانتی روی درکیس خیلی ملایم هوا رو میده داخل و یه فن 12 سانتی متری از پشت کیس میده بیرون .
فن هم اره استوکه متاسفانه توی شهر خودمون نتونستم فن مناسب پیدا کنم فروشنده ها کلاً از این چیزا سرشون نمیشه که بخوام سفارش بدم .
چه خمیری میزنید به سی پی یو ؟
به نظر من با فن استوک اور این سی پی یو رو تقریبا باید فراموش کنید
الان که 200 مگاهرتز زیاد کردین اینطوریه در حالت عادی هم دماش بالاست
cpu usage در حالت عادی رو چند درصده ؟
resident2011
13-05-2012, 22:37
در مورد خمیر نمیدونم فقط میدونم خریدمش 2000 تومن :31: سه روز نیست که خمیر رو عوض کردم .هر 3 چهار ماه یه بار عوضش می کنم همش هم از یه جا می خرم .
در مورد اور که گفتم قبلاض هم همین مقدار اور می کردم مشکلی نداشتم توی لود کامل به زور به 70 درجه میرسید .
در حالت عادی بین 3 تا 8 درصد در نوسانه
رم چرا 1600 کار نمی کنه
ضریب رو گذاشتم روی 160*10
سی پی یو 160*19
ولتاژ هسته رو کم کردم تاثیر زیادی نداشت
در مورد خمیر نمیدونم فقط میدونم خریدمش 2000 تومن :31: سه روز نیست که خمیر رو عوض کردم .هر 3 چهار ماه یه بار عوضش می کنم همش هم از یه جا می خرم .
در مورد اور که گفتم قبلاض هم همین مقدار اور می کردم مشکلی نداشتم توی لود کامل به زور به 70 درجه میرسید .
در حالت عادی بین 3 تا 8 درصد در نوسانه
رم چرا 1600 کار نمی کنه
ضریب رو گذاشتم روی 160*10
سی پی یو 160*19
ولتاژ هسته رو کم کردم تاثیر زیادی نداشت
ولتاژ سی پی یو رو کم کردین ؟
resident2011
13-05-2012, 22:48
توی حالت عادی قبل از اور کردن دوباره برگردوندم به حالت اول
1.2300 بود 0.5 کمترش کردیم :31: تسته دیگه ادم باید انجام بده تا چیزی یاد بگیره همینجوری که آدم پرفسور نمیشه:31:
نگفتید مشکل رم چیه که فرکانس کامل رو نشون نمیده ؟
الان فن خوب چی پیشنهاد میدید واسه یه اور کوچولو
توی حالت عادی قبل از اور کردن دوباره برگردوندم به حالت اول
1.2300 بود 0.5 کمترش کردیم :31: تسته دیگه ادم باید انجام بده تا چیزی یاد بگیره همینجوری که آدم پرفسور نمیشه:31:
نگفتید مشکل رم چیه که فرکانس کامل رو نشون نمیده ؟
الان فن خوب چی پیشنهاد میدید واسه یه اور کوچولو
من الان خودم بوفالو دارم و e7500 رو 700 تا بردم بالا برای 24/7 البته این فن جوابگوی سی پی یو شما نیست
میتونید یک cooler master hyper 216 بگیرید که نزدیک 100 تومنه فکر کنم؟
شما باید با ضریب رم و bclk ور برید تا بتونید فرکانس رو اونطوری که میخواین ست کنید
resident2011
13-05-2012, 23:22
100 تومن واسه یه فن خیلی زیاده ارزونتر سراغ ندارید نزدیک 50 تومن
100 تومن واسه یه فن خیلی زیاده ارزونتر سراغ ندارید نزدیک 50 تومن
والا من قیمت دقیق ندارم برای خرید فن برید تو تاپیک سیستم های خنک کننده تاپیک بزنید
resident2011
14-05-2012, 16:35
تا حدود زیادی مشکل حل شد خمیر جدید تهیه کردم اونم یه خمیر 1000 تومنی دما خیلی افت پیدا کرده توی حالت عادی نزدیک بین 48 تا 55 درجه است .توی لود کامل 25 دقیقه دما ثابت روی 80 بود .
در مورد این گزینه ها می تونید بگید کاربردشون چیه ؟
isochrouns support
intel turbo boost tech
cpu enhanced
cpu EIST function
QPI clock ratio
PCI Expres frequency
performence Enhance
channel Interleaving
rank interleaving
توی عکس که گذاشتم اون قسمت مشخص شده چیه باس رم نیست چون من روی 160 گذاشتم
تا حدود زیادی مشکل حل شد خمیر جدید تهیه کردم اونم یه خمیر 1000 تومنی دما خیلی افت پیدا کرده توی حالت عادی نزدیک بین 48 تا 55 درجه است .توی لود کامل 25 دقیقه دما ثابت روی 80 بود .
در مورد این گزینه ها می تونید بگید کاربردشون چیه ؟
isochrouns support
intel turbo boost tech
cpu enhanced
cpu EIST function
QPI clock ratio
PCI Expres frequency
performence Enhance
channel Interleaving
rank interleaving
توی عکس که گذاشتم اون قسمت مشخص شده چیه باس رم نیست چون من روی 160 گذاشتم
دمای idle و لود هنوز بالاست دما در لود نباید از 65 بیشتر بشه وگرنه در در دراز مدت هم به سی پی یو آسیب میزنه و هم اینکه این دما قدرت پردازش سی پی رو رو هم میکنه
خیر اون گزینه ای که مشخص کردین مربوط به bclk است کلاک پایه که مقدار اولیش 133 است
در مورد اون گزینه ها هم اونایی که لازم بود در پستها قبلی توضیح دادم
resident2011
14-05-2012, 17:04
میدونم دمای لود بالاست و حتماً باید فکری به حالش بکنم چون موقع رندر معمولاً سیستم کامل لود میشه .
امروز هرچی گشتی نتونستیم اینجا جایی رو پیدا کنیم که خنک کننده حرفه ایی داشته باشه .
یه سوال دیگه این خنک کننده استوک چهارتا سیم داره که به نظرم اون یکی مربوط به دما هست یعنی فن برحسب دمای cpu کنترل میشه می خوام بدونم توی تنظیمات روی کدوم گزینه باشه بهتره
میدونم دمای لود بالاست و حتماً باید فکری به حالش بکنم چون موقع رندر معمولاً سیستم کامل لود میشه .
امروز هرچی گشتی نتونستیم اینجا جایی رو پیدا کنیم که خنک کننده حرفه ایی داشته باشه .
یه سوال دیگه این خنک کننده استوک چهارتا سیم داره که به نظرم اون یکی مربوط به دما هست یعنی فن برحسب دمای cpu کنترل میشه می خوام بدونم توی تنظیمات روی کدوم گزینه باشه بهتره
معمولا برای اینکه نویز فن کمتر بشه و عمرش بیشتر باشه و مصرف انرژی کمتر باشه رو حالت اسمارت هست در بایوس که با توجه به دمای سی پی یو دورش تنظیم میشه شما برید تو ستاپ سیستم و حالت اسمارت رو غیرفعال کنید تا فن با حداکثر دور خودش بچرخه بعد بیاین ببینید دما چقدر تغییر میکنه
resident2011
14-05-2012, 21:09
فکر کنم سه تا گزینه داشت و الان اگه اشتباه نکنم روی pwm
فکر کنم سه تا گزینه داشت و الان اگه اشتباه نکنم روی pwm
غیرفعالش کن .... اسمارت رو کلا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.