ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Captain
28-03-2015, 21:16
رفتم تست کنم دیدم نمیشه میگه نسخه تریال فقط اسکن و ... هست و ریال تایمش کار نمیکنه . هرچی روی No میزدم میگفتم میخوام از نسخه تریال استفاده کنم بازم همین میامد . و وقتی هم نصب کردم دیدم هیچیش کار نمیکنه . دوبار هم نصب کردم

سلام
شما قبلا بر روی همین ویندوز فعلی از نسخه های قبلی بصورت تریال استفاده کردین؟
اگر بلی، پس نمیشه و باید لایسنس تهیه کنید.
موفق باشید

pedram_01
28-03-2015, 22:33
سلام
شما قبلا بر روی همین ویندوز فعلی از نسخه های قبلی بصورت تریال استفاده کردین؟
اگر بلی، پس نمیشه و باید لایسنس تهیه کنید.
موفق باشید

خیر از وقتی ک لپتاپ خریدم یه انتی کمودو نصب کردم خوشم نیامد سریع پاک کردم بعد یک بیت توتال 6 ماهه نصب کردم تموم شد . همین ! راستی پادویش هم نصب کردم الان یه 20 روزی میشه

Captain
28-03-2015, 23:16
خیر از وقتی ک لپتاپ خریدم یه انتی کمودو نصب کردم خوشم نیامد سریع پاک کردم بعد یک بیت توتال 6 ماهه نصب کردم تموم شد . همین ! راستی پادویش هم نصب کردم الان یه 20 روزی میشه
خب قبل از همه چی لپ تاپتون مبارک باشه
البته بنده چند مدت پیش این مشکل رو نداشتم. شاید مشکل از سرورهای امسی سافت برای فعالسازی هست
منتظریم تا کارشناسان مربوطه بیان و پاسخ بدن
:n16:

Ali_softcenter
01-04-2015, 14:28
سلام
میخوام این آنتی ویروس رو تست کنم...نسخه تریالش چند روزه ست؟؟؟
و لاینسس هاش ارزونه؟

Captain
01-04-2015, 16:01
سلام
میخوام این آنتی ویروس رو تست کنم...نسخه تریالش چند روزه ست؟؟؟
و لاینسس هاش ارزونه؟

سلام
اکثر آنتی ویروس ها یا میشه گفت همشون، نسخه تریال 30 روزه برای تست دارند.
لایسنس ها بستگی به قیمت شرکت دارند.
میتونید به سایت اصلی امسی سافت مراجعه کنید
موفق باشید

Ali_softcenter
01-04-2015, 16:43
سلام
اکثر آنتی ویروس ها یا میشه گفت همشون، نسخه تریال 30 روزه برای تست دارند.
لایسنس ها بستگی به قیمت شرکت دارند.
میتونید به سایت اصلی امسی سافت مراجعه کنید
موفق باشید

نماینده خرید لاینسسش کدوم شرکتا هست؟ از کجا میشه مورد اطمینان لاینسس رو خریداری کرد؟ و قیمتا رو به ریال دید

aylar6888
01-04-2015, 17:52
رفتم تست کنم دیدم نمیشه میگه نسخه تریال فقط اسکن و ... هست و ریال تایمش کار نمیکنه . هرچی روی No میزدم میگفتم میخوام از نسخه تریال استفاده کنم بازم همین میامد . و وقتی هم نصب کردم دیدم هیچیش کار نمیکنه . دوبار هم نصب کردم

درود :
این سوال رو بزنید روی خیر و بعد برین توی قسمت اکتیو کردن برنامه توی یکی از چهارتا پنجره صفحه اصلی نرم افزار نه توی تغییر لایسنس.منم بار اول همین مشکلو داشتم.وقتی برای اکتیو کردن اقدام کنید نسخه سی روزه آزمایشیش فعال میشه.

xman681
02-04-2015, 01:55

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
لطفا نرم افزار را از طریق ابزار اختصاصی اش حذف کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه جدید را دریافت کنید و نسبت به فعال سازی دوره آزمایشی اقدام کنید
اگر بازم فعال نشد اطلاع بدید یک لایسنس براتون پیغام خصوصی کنم
موفق باشید

ضمنا جهت خرید محصولات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pedram_01
05-04-2015, 20:46
سلام
لطفا نرم افزار را از طریق ابزار اختصاصی اش حذف کنید
نسخه جدید را دریافت کنید و نسبت به فعال سازی دوره آزمایشی اقدام کنید
اگر بازم فعال نشد اطلاع بدید یک لایسنس براتون پیغام خصوصی کنم
موفق باشید

ضمنا جهت خرید محصولات:

دوست عزیز هرکاری کردم نشد ممنون میشم واسم یه لانسیس تست ارسال کنید

pedram_01
05-04-2015, 21:08
:n04::n04::n04::n04: قااااااطی داره بابا رفتم لانسیس 30 روزه تست بگیرم هی میزدم میگت نه . اخر بیخیال شدم گفتم باشه کنسل یهو دیدم سبز شد ولی...... نگاه کنید !!!!

نمیدونم اشتباه از چیه ولی امیدوارم تا اخر کار کنه و بلاک نشه خخخخخخ

Captain
05-04-2015, 22:44
:n04::n04::n04::n04: قااااااطی داره بابا رفتم لانسیس 30 روزه تست بگیرم هی میزدم میگت نه . اخر بیخیال شدم گفتم باشه کنسل یهو دیدم سبز شد ولی...... نگاه کنید !!!!

خب با این همه مدت زمان فک کنم رکورد شکستین :D
لذت ببرین ازش :D
به نمایندگی نگین وگرنه بلاک میشید :D

xman681
06-04-2015, 01:24

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n04::n04:
تاریخ ویندوزتون که حتما درست هست؟!
یه اشکالی وجود داره!!!
البته بعید بدون بیش از 30 روز دووم بیاره
چون خودم تست کردم و دوره لایسنس با سرور خود امسی سافت بررسی میشه نه سیستم کاربر (البته فکر کنم همه نرم افزار اینگونه هستند)

حالا اگر بیش از 30 روز شد، نوش جونتون :n16:

راستی پیغامش چی بود؟؟
این نبود که لیست لایسنس در دسترس نیست!!

pedram_01
06-04-2015, 14:01
:n04::n04:
تاریخ ویندوزتون که حتما درست هست؟!
یه اشکالی وجود داره!!!
البته بعید بدون بیش از 30 روز دووم بیاره
چون خودم تست کردم و دوره لایسنس با سرور خود امسی سافت بررسی میشه نه سیستم کاربر (البته فکر کنم همه نرم افزار اینگونه هستند)

حالا اگر بیش از 30 روز شد، نوش جونتون :n16:

راستی پیغامش چی بود؟؟
این نبود که لیست لایسنس در دسترس نیست!!

فعلا ک یک روز گذشت شد 359668 .

اره تاریخ سیستم درسته .

یادم نمیاد پیغامش چی بود .

pedram_01
06-04-2015, 16:06
اقا یه اشکالی دارم باهاش . تو کلیک راستم اسکن و... نیست . چکار کنم ؟ اینم میزنم نمیشه از انتی ک میام بیرون باز خود به خود اون تیک برداشته میشه !!! اوففف خسته شدم یه انتی پیدا نمیشه بدون اشکال قشنگ مثل ادم کار کنه :n21:

Dr Nima
06-04-2015, 16:12
كد فعال سازی رایگان

ضد مخرب امسی سافت، برای سه کامپیوتر، برای 90 روز

xman681
06-04-2015, 23:19
اقا یه اشکالی دارم باهاش . تو کلیک راستم اسکن و... نیست . چکار کنم ؟ اینم میزنم نمیشه از انتی ک میام بیرون باز خود به خود اون تیک برداشته میشه !!! اوففف خسته شدم یه انتی پیدا نمیشه بدون اشکال قشنگ مثل ادم کار کنه :n21:

سلام
دوست عزیز
فکر نمیکنید مشکل از نرم افزار امنیتی شما نیست و مشکل جایی دیگر است!!

اگر علاقه مند بودید مراحل زیر را انجام بدهید اگر به مشکل خوردید من از طریق ایمیل شخصی خودم به شما خدمات خواهم داد.

1- سیستم عامل فعلی خود را حذف کنید، درایو مورد نظر فرمت کامل شود
2- سیستم عامل مورد نظر خود را نصب، پیکربندی و بروزرسانی کنید
3- تمامی درایور های خود را بطور کامل نصب و بروزرسانی کنید
4- کیت اضطراری امسی سافت را دانلود، اجرا، بروزرسانی کنید
5- سیستم خود را اسکن کامل کنید ( موارد شناسایی شده را حذف یا قرنطینه کنید)
6- آخرین نسخه اینترنت سکیوریتی امسی سافت را دانلود، نصب، پیکربندی کنید

اگر هر مشکلی برای شما پیش آمد با ایمیل شخصی بنده که از طریق پیغام خصوصی براتون ارسال کردم، در ارتباط باشید
مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت و اگر مشکلی بود من تا حل کامل اون باهاتون خواهم بود.

البته اگر دوست داشتید :n12:

Captain
12-04-2015, 12:18
به نام خدا

با سلام خدمت دوستان عزیز انجمن

شرکت امسی سافت نسخه ی 10 از برنامه امنیتی خود را بصورت بتا (آزمایشی) منتشر نموده است.

شما برای دریافت نسخه ی آزمایشی باید مسیر زیر را طی کرده تا قادر به دریافت آن باشید

Settings – Update و فعالسازی Beta updates

منبع خبر Blog Emsisoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr.New
13-04-2015, 22:30
مشکلات را اگر کاربر امسی سافت هستید به پشتیبانی ایران یا پشتیبانی اصلی شرکت گزارش کنید

این هم برای مشکل شما، البته شما با این صحبت تون امسی سافت را مسخره نکرده اید بلکه نود 32 را مسخره کردید

حقیقت از جوابت ناراحت شدم من اصلا قصد هیچگونه مسخره کردنی نداشتم که میگی میخواستی امسی سافت رو مسخره کنی و با اینکار نود رو مسخره کردی:|
اگر دقت میکردی از این نوشته من نقل قول گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط xman681 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
فایروال نسخه اینترنت سکیورتی امسی سافت در حال تکمیل هست و دوستان اگر مشکلی می بینند گزارش کنند که طی این مراحل و آپدیت ها برطرف و بروزرسانی شود

منم نظرمو گفتم که به این انتی ویروس کمک کرده باشم اونوقت مسخره کردم؟:|
عجب من دیگه حرفی ندارم دوست من
موفق باشی:n27:

xman681
18-04-2015, 09:46
حقیقت از جوابت ناراحت شدم من اصلا قصد هیچگونهمسخره کردنی نداشتم که میگی میخواستی امسی سافت رو مسخره کنی و با اینکار نود رو مسخره کردی:|
اگر دقت میکردی از این نوشته من نقل قول گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط xman681 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
فایروال نسخه اینترنت سکیورتی امسی سافت در حال تکمیل هست و دوستان اگر مشکلی می بینند گزارش کنند که طی این مراحل و آپدیت ها برطرف و بروزرسانی شود

منم نظرمو گفتم که به این انتی ویروس کمک کرده باشم اونوقت مسخره کردم؟:|
عجب من دیگه حرفی ندارم دوست من
موفق باشی:n27:

سلام
ببخشید قضاوت زود هنگام کردم
موفق باشید

Captain
12-05-2015, 11:23
نسخه 10 نهایی به صورت عمومی منتظر شد.

Emsisoft Internet Security Version 10.0.0.5366 -- Released: 05/10/2015
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Anti-Malware Version 10.0.0.5366 -- Released: 05/10/2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Captain
19-06-2015, 12:50
نسخه 10 Emsisoft Emergency Kit ارائه شد.

Emsisoft Emergency Kit Version 10.0.0.5488 - Released: 06/17/2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pedram_01
04-09-2015, 10:54
یه لانسیس تست میخوام حالا یک ماهه سه ماهه زیاد مهم نیست مرسی

Captain
17-10-2015, 01:32
درود

تست رفتارشناسی EMSISOFT Internet Security 10

تست ساده جهت تخمین قدرت رفتاشناسی

دانلود کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم: 21 مگابایت

رمز فایل: Captain

با تشکر

Ali_softcenter
18-10-2015, 22:42
- Updated - - -

سلام

چرا این شرکت در لیست تست های av-test نیست؟؟؟

jimrako
18-10-2015, 23:44
- Updated - - - سلام من امروز نسخه آزمایشی رو نصبیدم تا ببینم چطوریه...اگه خوشم اومد بخرم..البته نسخه اینترنت سکیوریتی تا اینجا که راضی هستم فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا این شرکت در لیست تست های av-test نیست؟؟؟ یه کم خورد تو ذوقم. سلام . اصلا به تست ها فکر نکن . شرکتی مثل symantec هم توی تست ها نیست ولی آیا میشه به خوب بودن سوئیت های امنیتیش شک کرد ؟ !!! برای اینکه بدونی یک برنامه ی امنیتی خوبه و یا نه، ببین اون برنامه بین کاربرهاش چه جایگاهی داره و کسایی که استفاده کردن و یا میکنن راضی هستن یا نه ؟ و دلایلش رو هم بپرس . مورد بعدی اینکه حتما خودت هم از محصول استفاده کن و به قولی شنیدن کی بود مانند دیدن . مطمئن باش وقتی یک محصول امنیتی بین اکثریت محبوب باشه حتما یک دلیلی داره که محبوبه . من خودم به شخصه فقط از emsisoft emergency kit استفاده کردم که بسیار راضی بودم . نقد و نظرات و توصیه های امنیتی سایت امسی سافت رو هم دنبال میکردم . قبلا گفتم دوباره هم میگم . امسی سافت تا جایی که شناخت پیدا کردم که شرکتی هست مورد اعتماد که مثل بسیاری از شرکت های حتی مطرح دو رو نبوده . صاف و رو راست بودن شرط اول اعتماد به یک محصول در درجه ی اول هست که امسی سافت اون رو داره . شرط دوم توانایی در تامین امنیت هست که این یکی رو هم داره ! شاید من هم به صورت trial یه تست بزنم تا ببینم چطوریاست .

Captain
19-10-2015, 01:04
سلام دوستان
زیاد بر این تست ها تکیه نکنید
درسته زحمت میکشن و تست میکنن
ولی گه گاهی در این میان سیاست های خاصی هم دخالت میدن!

من خودم از زمان های قدیم کسپرسکی استفاده کردم تا این محصول 2016
الان امسی سافت دارم و میتونم بگم همانقدر که از کسپرسکی راضی بودم، از این هم راضی هستم
بفول دوست خوبمون، اعتماد و مخصوصا پشتیبانی در انجمن رسمی امسی سافت خیلی عالیه
تامین امنیت عالیه. (امنیت هیچگاه 100 درصد نیست!)
رفتارشناسی این محصول فوق العاده اس
بروزرسانی ها
آپدیت ها
پشتیبانی از زبان فارسی

اینارو نمیگم تا این محصول رو تبلیغ کنم، من چیزهایی که استفاده کردم و میبینم رو برای شما بیان میکنم. دوست دارم شما هم بدونین

بهرحال تست این محصول خالی از لطف نیست

فقط و فقط و فقط باید برای نصب سوئیت امنیتی در ویندوز، اگر قبلا آنتی ویروس دیگری داشتید، حتما اقدام به تعویض ویندوز نمایید. حتما - بعد آنتی ویروس دلخواه خودتون رو نصب کنید

EHSANRF
19-10-2015, 01:34
سلام دوستان
زیاد بر این تست ها تکیه نکنید
درسته زحمت میکشن و تست میکنن
ولی گه گاهی در این میان سیاست های خاصی هم دخالت میدن!

من خودم از زمان های قدیم کسپرسکی استفاده کردم تا این محصول 2016
الان امسی سافت دارم و میتونم بگم همانقدر که از کسپرسکی راضی بودم، از این هم راضی هستم
بفول دوست خوبمون، اعتماد و مخصوصا پشتیبانی در انجمن رسمی امسی سافت خیلی عالیه
تامین امنیت عالیه. (امنیت هیچگاه 100 درصد نیست!)
رفتارشناسی این محصول فوق العاده اس
بروزرسانی ها
آپدیت ها
پشتیبانی از زبان فارسی

اینارو نمیگم تا این محصول رو تبلیغ کنم، من چیزهایی که استفاده کردم و میبینم رو برای شما بیان میکنم. دوست دارم شما هم بدونین

بهرحال تست این محصول خالی از لطف نیست

فقط و فقط و فقط باید برای نصب سوئیت امنیتی در ویندوز، اگر قبلا آنتی ویروس دیگری داشتید، حتما اقدام به تعویض ویندوز نمایید. حتما - بعد آنتی ویروس دلخواه خودتون رو نصب کنید

بنده لایسنس اورجینال کسپرسکی اینترنت سکوریتی رو مرتباً سالانه میخرم.
یعنی واقعا از کسپر بهتره؟ ارزش داره لایسنس که تموم شد بیام امسی سافت؟
از لحاظ قیمت، قدرت و کیفیت چطوره

Captain
19-10-2015, 01:54
بنده لایسنس اورجینال کسپرسکی اینترنت سکوریتی رو مرتباً سالانه میخرم.
یعنی واقعا از کسپر بهتره؟ ارزش داره لایسنس که تموم شد بیام امسی سافت؟
از لحاظ قیمت، قدرت و کیفیت چطوره

بنده هم لایسنس اورجینال خریداری کرده بودم ولی 86 روز مانده بود که کسپرسکی رو حذف کردم و ویندوز جدید ریختم و امسی سافت نصب کردم.
اینکه بهتره یا بد، خود کاربر تصمیم میگیره. من از کسپرسکی راضی بودم ولی خب بخاطر برخی مشکلاتی که باهاش داشتم، بعد از سالها حذفش کردم.
شما میتونید امسی سافت رو تست کنید. شاید شما خوشتون اومد یا شاید هم نه. بستگی به خودتون داره
قدرت: دو موتوره هستش. 1. موتور امسی سافت 2. موتور بیت دفندر
قیمت فعلا سایت رسمی نمایندگی رسمی باز نمیشه!!!! معلوم نیست دارن چیکار میکنن!!
کیفیت و شناسایی و سبک بودن در نظر من خیلی خیلی عالیه
هر سوئیت امنیتی امکاناتی داره، عیب هایی داره، شاید برخی موارد کسپرسکی در این موجود نباشن، که طبیعی هستش، محصولات نباید یکسان باشن. اونوقت همگی یکی میشن.
تست کنید خودتون.

در کل پیشنهاد میشه برای استفاده امسی سافت

Ali_softcenter
19-10-2015, 09:41
آقا من در قسمت فایل گارد و در قسمت لیست سفید هر فولدری رو اد میکنم اوکی که میکنم دوباره میام داخل لیست خالی میشه!!! این دیگه چه جورشه؟ :n34:
در قسمت اسکن هم وضع همینه!! لیست سفید اسکن هم وقتی فولدر اد میکنم دوباره میام میبینم هیچی نیست داخلش!!!
البته ظاهرا این دو قسمت یکی هستن و با هم به قولی replicate دارن...چون وقتی چیزی اضافه میکنم در لیست سفید قسمت اسکن در وایت لیست قسمت گارد هم اضافه میشه
ولی مشکل اینه که خود به خود مسیر ها پاک میشن
باگه؟؟

Captain
19-10-2015, 11:01
آقا من در قسمت فایل گارد و در قسمت لیست سفید هر فولدری رو اد میکنم اوکی که میکنم دوباره میام داخل لیست خالی میشه!!! این دیگه چه جورشه؟ :n34:
در قسمت اسکن هم وضع همینه!! لیست سفید اسکن هم وقتی فولدر اد میکنم دوباره میام میبینم هیچی نیست داخلش!!!
البته ظاهرا این دو قسمت یکی هستن و با هم به قولی replicate دارن...چون وقتی چیزی اضافه میکنم در لیست سفید قسمت اسکن در وایت لیست قسمت گارد هم اضافه میشه
ولی مشکل اینه که خود به خود مسیر ها پاک میشن
باگه؟؟

اولین آنتی ویروس بر روی سیستمتون هست یا خیر؟

چون برای من مشکلی نیست

به طور سالم کار میکنه

Ali_softcenter
19-10-2015, 17:45
اولین آنتی ویروس بر روی سیستمتون هست یا خیر؟

چون برای من مشکلی نیست

به طور سالم کار میکنه

بله
الان خود به خود درست شد
فقط یک سوال
من اگه بخوام دسترسی یک اپلیکیشن رو فقط به اینترنت قطع کنم
باید برم در قسمت bahavior Blocker ?
بعد باید rule جدید بسازم و در اون rule دقیقا چی رو بلاک کنم؟ در بخش firewall outgoing رو روی all Blocked قرار بدم؟
یا اشتباه میکنم؟
میخوام اون اپلیکیشن اجرا بشه ..درست هم کار کنه...فقط به اینترنت دسترسی نداشته باشه...مثلا نتونه به سرورش وصل و لایسنسش چک بشه.

Captain
19-10-2015, 19:09
بله
الان خود به خود درست شد
فقط یک سوال
من اگه بخوام دسترسی یک اپلیکیشن رو فقط به اینترنت قطع کنم
باید برم در قسمت bahavior Blocker ?
بعد باید rule جدید بسازم و در اون rule دقیقا چی رو بلاک کنم؟ در بخش firewall outgoing رو روی all Blocked قرار بدم؟
یا اشتباه میکنم؟
میخوام اون اپلیکیشن اجرا بشه ..درست هم کار کنه...فقط به اینترنت دسترسی نداشته باشه...مثلا نتونه به سرورش وصل و لایسنسش چک بشه.

با عکس ها راهنمایی کردم

Ali_softcenter
20-10-2015, 14:33
تب Bahavior چه کاری انجام میده که باید allow باشه؟ اجرا شدن نرم افزار؟

Captain
20-10-2015, 16:31
تب Bahavior چه کاری انجام میده که باید allow باشه؟ اجرا شدن نرم افزار؟

این برای رفتارشناسی هست
شما میتونید برنامه هایی رو که بهشون شک و شبه دارید و یا حس میکنید اعمالی پشت پرده انجام میدن، میتونید با گزینه ی Custom زیر نظر داشته باشید
مثلا مرورگر کروم، فایرفاکس، دانلود منیجر ها و .....

Ali_softcenter
23-10-2015, 13:51
متاسفانه در ویندوز 8.1 هنگ کرد امروز ! قبلش هی پیغام میداد که به علت یک مشکل داخلی قادر به run ماندن نیست و وقتی خواستم بازش کنم هنگ کرد .

دوستان دیگه مشکلی ندارن برخی مواقع؟؟ خیلی استیبل به نظر نمیاد :n27:

- - - Updated - - -

متاسفانه در ویندوز 8.1 هنگ کرد امروز ! قبلش هی پیغام میداد که به علت یک مشکل داخلی قادر به run ماندن نیست و وقتی خواستم بازش کنم هنگ کرد .

Captain
24-10-2015, 20:18

من در ویندوز 10 با آخرین آپدیت استفاده میکنم و بسیار راحتم و قدرت خوبی داره
هر از گاهی برای بنده لایسنس میپره و سوئیت به لایسنس رایگان تبدیل میشه و آنتی غیرفعال میشه. البته زمانی که شب ها در دانلود هست اینطوری میشه!!

Captain
25-10-2015, 17:15
به نام خداوند بخشنده و مهربان

تست رفتارشناسی Emsisoft Internet Security 10.0.0.5735

با سلام خدمت دوستان عزیز

امروز برای تست شناسایی محصول Emsisoft در خدمت شما هستم.

نسخه به کار گرفته شده Emsisoft Internet Security 10.0.0.5735 هست.

آپدیت شده به تاریخ 2015/10/24 با شماره دیتابیس 6,588,687

سیستم عامل ویندوز 10 با معماری 64 بیت با آخرین آپدیت ها.

تنظیمات محصول در حالت پیشفرض هست.

ارتباط اینترنتی متصل هست.

تعداد نمونه ها برای تست 1,500 عدد میباشد.

تمام مخرب ها از سالهای 2013 الی 2015 هستند.

تست ها به صورت زیر انجام خواهد شد:

Scan Test تست اسکن و شناسایی

Behavior Test تست رفتارشناسی -- بین 20 الی 50 مخرب اجرا خواهد شد.

این محصول از 1,500 نمونه، توانست 944 مورد را اسکن و شناسایی نماید. موارد باقیمانده 556 عدد میباشد.

ولی در گزارشات 981 مورد اعلام شده!

(با عرض پوزش، از فایل های باقیمانده فراموش کردم عکس تهیه کنم ولی در فیلم مشخص هست)

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم فایل: 67.4 مگابایت

رمز فایل: Captain

در تست جدید، یکی از مخرب ها همانطور که در تست سوئیت های دیگر، باعث میشد فایلهای داخل محتوای تست، حذف شوند! توسط این سوئیت امنیتی بلاک شد!
واقعا تحسین بر انگیزه

:n06:

Ali_softcenter
11-11-2015, 16:30
دوستان من نمیدونم لاینسس معتبر رو از کجا ( که معتبر باشه ) میشه خریداری کرد
سایت نمایندگی اصلی بالا نمیاد
اگه میشه در پ.خ راهنمایی بفرمایید.

- - - Updated - - -

Captain
11-11-2015, 17:27

سلام
خدمت شما
emsisoft.co.ir

™ Hadi
12-11-2015, 14:59
سلام دوستان
من چند روز هست که Online Armor رو نصب کردم، ميخوام فعّالش کنم ولي متأسفانه به سرورش کانکت نميشه،
خطاي Invalid server response رو ميده، به نظرتون راه حلّش چيه؟

satansilent
13-11-2015, 00:25
نسخه جدید این برنامه منتشر شد و البته در ورژن جدید دیگه از ویندوز xp پشتیبانی نمیشه:

Emsisoft Anti-Malware 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Emsisoft Internet Security 11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

satansilent
13-11-2015, 00:33
سلام دوستان
من چند روز هست که Online Armor رو نصب کردم، ميخوام فعّالش کنم ولي متأسفانه به سرورش کانکت نميشه،
خطاي Invalid server response رو ميده، به نظرتون راه حلّش چيه؟

online armor از طرف شرکت کنار گذاشته شده و فقط اونایی که قبلا اونو فعال کردن میتونن برنامه رو داشته باشند..برنامه شبیه اون مثلا Comodo هست که رایگان و بچه ها تو قسمت مربوطه میتونند کمکتون کنند.

Ali_softcenter
15-11-2015, 11:31
سلام
خدمت شما
emsisoft.co.ir

یک ساله اینترنت سکیوریتی 60 تومن؟ خیلی گرونه
cysec.ir گذاشته با 60% تخفیف 26 تومن
معتبر نیست اینجا؟

Captain
15-11-2015, 12:01
یک ساله اینترنت سکیوریتی 60 تومن؟ خیلی گرونه
cysec.ir گذاشته با 60% تخفیف 26 تومن
معتبر نیست اینجا؟

سلام
اون سایت که مدتی هست دیگه لایسنس امسی سافت نمیفروشه
وقتی گزینه خرید رو میزنید، میگه به فروشگاه بروید، در فروشگاه هم امسی سافت موجود نیست.
خب شما میتونید 3 کاربره یا 5 کاربره بخرید که به صرفه تر هستش.

Ali_softcenter
15-11-2015, 12:11
سلام
اون سایت که مدتی هست دیگه لایسنس امسی سافت نمیفروشه
وقتی گزینه خرید رو میزنید، میگه به فروشگاه بروید، در فروشگاه هم امسی سافت موجود نیست.
خب شما میتونید 3 کاربره یا 5 کاربره بخرید که به صرفه تر هستش.

قضیه اینه که هست عزیز
اینم لینک
میدونم در صفحه اصلیش نیست
با پشتیبانی هم صحبت کردم گفت اینقدر مشتری ها ناراضی بودن ازش حذف کردیم!!! میگه بیا اف سکیور بخر :n02:
جالبه!نمیکنن حداقل لینک رو حذف کنن

Captain
15-11-2015, 12:22
قضیه اینه که هست عزیز
اینم لینک
میدونم در صفحه اصلیش نیست
با پشتیبانی هم صحبت کردم گفت اینقدر مشتری ها ناراضی بودن ازش حذف کردیم!!! میگه بیا اف سکیور بخر :n02:
روی سبد خرید هم میزنی اضافه میشه و میره برای پرداخت.
خرید کنم؟ اگر معتبر هست سایتش.

من نمیتونم بگم معتبر هست یا خیر، چون تا حالا از این سایت خرید نداشتم.
اینکه مشتری ها ناراضی بودن، دلیل بر حذف نمیشه! حداقل میتونستن در صفحه دوم سایت قرار بدن و آخرین محصول باشه
فقط بپرسید ببینید اگر لایسنس برای نسخه 10 و 11 هست، خرید کنید.
اف سکیور هم سوئیت خوبی هست.
برای من که ادامه پرداخت انجام نمیشه. این پیغام میاد: "جهت خرید به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا shop.cysec.ir مراجعه کنید. با تشکر"

Ali_softcenter
15-11-2015, 12:26
من نمیتونم بگم معتبر هست یا خیر، چون تا حالا از این سایت خرید نداشتم.
اینکه مشتری ها ناراضی بودن، دلیل بر حذف نمیشه! حداقل میتونستن در صفحه دوم سایت قرار بدن و آخرین محصول باشه
فقط بپرسید ببینید اگر لایسنس برای نسخه 10 و 11 هست، خرید کنید.
اف سکیور هم سوئیت خوبی هست.
برای من که ادامه پرداخت انجام نمیشه. این پیغام میاد: "جهت خرید به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا shop.cysec.ir مراجعه کنید. با تشکر"

میگه نداریم!
بله برای منم پرداخت انجام نمیشه..
مرسی

*REZ4*
22-11-2015, 09:29
Emsisoft Emergency Kit رو دانلود و آپدیت کردم سیستم رو اسکن کردم تموم شد الان که میخوام پاکش کنم یه فایل هست به اسم epp64.sys هر کاری می کنم حذف نمیشه چجوری باید پاکش کنم ؟

Captain
22-11-2015, 10:49
Emsisoft Emergency Kit رو دانلود و آپدیت کردم سیستم رو اسکن کردم تموم شد الان که میخوام پاکش کنم یه فایل هست به اسم epp64.sys هر کاری می کنم حذف نمیشه چجوری باید پاکش کنم ؟

سلام
بعد از ریستارت سیستم هم پاک نمیشه؟
اگر میتونید به حالت Safemod بروید و از آنجا پاک کنید.

*REZ4*
22-11-2015, 20:02
سلام
بعد از ریستارت سیستم هم پاک نمیشه؟
اگر میتونید به حالت Safemod بروید و از آنجا پاک کنید.

نه بعد از ریستارت هم پاک نشد ولی از این راهی که توی انجمن خودشون گفته بودن تونستم پاکش کنم :

Click on the Start button.

Go to All Programs.
Go to Accessories.
Right-click on Command Prompt and select Run as administrator.
Type in sc delete epp64 and then press Enter on your keyboard.
Restart your computer.

Captain
24-11-2015, 10:53
نسخه 11 پایدار با بیلد جدیدتر امسی سافت ارائه شد.

Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security 11.0.0.5958 released ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) & Emsisoft Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 11.0.0.5958 released. This is a maintenance release for improved compatibility, usability, speed, detection and stability

This update will require an application restart for Emsisoft Anti-Malware and a computer restart for Emsisoft Internet Security

Improved: Sandboxie and Microsoft’s Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET) compatibility
Fixed: Occasional crash on Windows 7 computers with limited memory
Fixed: Occasional issue causing Windows Explorer to restart after a program update
Fixed: Program crash when adding a new Firewall rule from a template in Emsisoft Internet Security
Fixed: Taskbar icon doesn’t turn green when all guards activated after a pause

Nine
14-12-2015, 13:12
تخفیف فوق العاده امسی سافت

Captain
27-12-2015, 19:41
سلام
دوستان عزیز اگر ویژگی HIPS برای شما مهم است، لطفا در تاپیک زیر نظر خود را اعلام کنید تا این ویژگی با آرای شما عزیزان اضافه گردد.
محافظت HIPS واقعا لایه ی قدرتمندی هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

norooz1345
14-01-2016, 09:28
سلام
ببخشید من دیروز نسخه 11 امسی سافت دانلود کردم بعد هم یک لایسنس جدید براش گرفتم ولی نمیدونم چرا قسمت حفاظت برنامه کار نمیکنه وبالا صفحه مینویسه کامپیوتر شما بدون هر گونه محافظ میباشد.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الانم گرفتم پاک کردم برنامه رو دوباره ریختم این ارور رو میده !!!!

arfnpm
19-01-2016, 23:18
سلام
ببخشید من دیروز نسخه 11 امسی سافت دانلود کردم بعد هم یک لایسنس جدید براش گرفتم ولی نمیدونم چرا قسمت حفاظت برنامه کار نمیکنه وبالا صفحه مینویسه کامپیوتر شما بدون هر گونه محافظ میباشد.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الانم گرفتم پاک کردم برنامه رو دوباره ریختم این ارور رو میده !!!!

درود

1- برنامه را با استفاده از خود ویندوز، حذف کنید
2- با استفاده از آموزش زیر، ردهای باقیمانده را نیز حذف کنید.

چرا نمی‌توانم "امسی‌سافت آنتی‌مالویر یا امسی‌سافت اینترنت‌سکیوریتی" را نصب کنم؟

این مشکل، هنگامی ایجاد می‌شود که شما قبلاً یک نسخه از امسی‌سافت آنتی‌مالویر یا امسی‌سافت اینترنت‌سکیوریتی را روی سیستم خود نصب کرده‌اید امّا با وجود حذف کردن آن از سیستم خود، هنوز اثراتی در سیستم شما باقیمانده است.

برای این مورد، ما یک ابزار پاکسازی، مخصوص Emsisoft تهیه کرده‌ایم که باقیمانده‌های "امسی‌سافت آنتی‌مالویر و امسی‌سافت اینترنت‌سکیوریتی" را در سیستم شما یافته و آن‌ها را حذف می‌کند. لطفاً توجّه داشته باشید که این ابزار قدرتمند برای جایگزینی uninstaller (حذف کننده) پیشفرض ویندوز در نظر گرفته نشده است. بنابراین از این ابزار، تنها بعد از حذف برنامه از طریق آن‌اینستالر ویندوز، استفاده کنید.

دانلود Emsisoft Clean
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iclean.exe)

بعد از اینکه برنامه را دانلود کردید، آن را اجرا کنید. قسمت disclaimer (سلب مسئولیت) را با دقّت خوانده و در صورتی که موافق هستید روی "Yes" کلیک کنید. برنامه، برای یافتن باقیمانده‌ها، شروع به اسکن کامپیوتر شما کرده و لیستی از موارد پیدا شده را نمایش می‌دهد. بهتر است تمامی موارد به غیر از پوشه‌ها را حذف کنید زیرا Emsisoft Clean قادر به حذف تمامی پوشه‌ها می‌باشد اما نمی‌تواند تشخیص دهد که آیا پوشه‌ای هنوز دارای محتوا و اطلاعات با ارزش می‌باشد یا نه. پس، قبل از انتخاب پوشه‌ها، مطمئن شوید که پوشه‌های انتخاب شده شامل اطلاعات با ارزش نباشند.

زمانی که موارد مورد نظر را انتخاب کردید روی دکمه‌ی "Remove selected objects" کلیک کنید. در نهایت از شما درخواست راه‌اندازی دوباره‌ی سیستم می‌شود. تمامی پنجره‌های باز را بسته و اقدام به راه‌اندازی مجدد سیستم کنید. بعد از بالا آمدن سیستم، شما می‌توانید "امسی‌سافت آنتی‌مالویر یا امسی‌سافت اینترنت‌سکیوریتی" را نصب کنید.

3- آخرین نسخه را از سایت اصلی امسی سافت، دریافت و نصب کنید.

satansilent
21-01-2016, 23:31
نسخه جدید برنامه اسکن portable امسی سافت برای ویندوزهای 7 و 8 و 10 منتشر شد:

Emsisoft Emergency Kit 11.0.0.6082 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شهرام11
22-01-2016, 03:42
بنده سه کاربره خرید کردم ولی به نظر من بدترین انتی ویروس هست --حتی ویروس اتوران هم نتوانست نگه داره -سیستمم ویروسی شد

arfnpm
22-01-2016, 19:42
بنده سه کاربره خرید کردم ولی به نظر من بدترین انتی ویروس هست --حتی ویروس اتوران هم نتوانست نگه داره -سیستمم ویروسی شد

دوست عزیز دییتابیس بیتدیفندر، قدرتمندترین دیتابیس در تمام آنتی ویروس هاست. امسی سافت علاوه بر دیتابیس بیتیدفندر، دیتابیس خودشم داره. اگر این بدترین باشه پس دیگه جایگاه بیتیدفندر کجا میشه؟

در هر صورت شما می توانید نمونه ویروسی که شناسایی شده را برای تیم آنالیز ارسال کنید.

holyboy
02-03-2016, 09:27
سلام.مدتها بود که اینجا نیومده بودم.تقریبا دو سال پیش از امسی سافت استفاده می کردم.تو نسخه های جدیدش تغییراتی داشته از اون موقع؟بهتر شده یا...؟

arfnpm
31-03-2016, 21:22
کانال تلگرام امسی سافت

خط تیره را حذف کنید

hosseinonline8000
23-04-2016, 13:30
سلام امسی سافت نسخه ی سرور به همراه فایروال و لایه های حفاظتی برای امنیت سرور و anti ddos داره ؟

arfnpm
25-04-2016, 13:55
سلام امسی سافت نسخه ی سرور به همراه فایروال و لایه های حفاظتی برای امنیت سرور و anti ddos داره ؟

درود

سرورهای هاستینگ دارای فایروال‌های سخت‌افزاری هستند که کار آنتی‌دی‌داس هم انجام می‌دهد. فایروال‌های نرم‌افزاری بسیار محدودی وجود دارد که تمام نیازهای یک سرور هاستینگ را برآورده سازند.

نسخه‌ی سرور امسی‌سافت ویژه‌ی سرورهای سازمانی است که یک سیستم مرکزی وجود دارد. هرچند که این نسخه هیچ مشکلی برای کار با نسخه‌های هاستینگ برای پاک بودن سیستم از نظر مخرب‌ها ندارد اما قابلیت‌هایی که شما فرمودید را با خود ندارد.

Ali_softcenter
18-05-2016, 10:05
سلام
من لاینسس هدیه 90 روزه رو گرفتم منتهی روی آنتی ویروسش فقط
الان میخوام یک ساله اینترنت سکیوریتی رو بگیرم تک کاربره که تخفیف گذاشتن 20 تومن
الان این یه ساله من اون 3 ماه هم بهش اضافه میشه؟:n02:

M.Sadegh.M
19-05-2016, 08:19
سلام

نه دیگه نمیشه ، بهترین روش برای اینکه بتونید به مدت لایسنس خودتون اضافه کنید معرفی نرم افزار به دیگران هست.
مثلا لینک های زیر مربوط به من هست که مستقیم میتونید در دانلود منیجرتون کپی کنید.
آنتی مالور :

اینترنت سکوریتی :

اگه شما از این طریق نرم افزار را دانلود و نصب کنید به لایسنس من 30 روز اضافه میشه و اینکه اگر لایسنس هم بهش بدید 180 روز به لایسنس من اضافه میشه.

حالا اگه از این لینک دانلود و نصب کردید خبر بدید من برم چک کنم اضافه شده یا نه. :n02:

arfnpm
20-05-2016, 12:17
سلام

درود

لایسنس 90 روزه برای آنتی مالویر هست نه اینترنت سکیوریتی

نه دیگه نمیشه ، بهترین روش برای اینکه بتونید به مدت لایسنس خودتون اضافه کنید معرفی نرم افزار به دیگران هست.
مثلا لینک های زیر مربوط به من هست که مستقیم میتونید در دانلود منیجرتون کپی کنید.
آنتی مالور :

اینترنت سکوریتی :

اگه شما از این طریق نرم افزار را دانلود و نصب کنید به لایسنس من 30 روز اضافه میشه و اینکه اگر لایسنس هم بهش بدید 180 روز به لایسنس من اضافه میشه.

حالا اگه از این لینک دانلود و نصب کردید خبر بدید من برم چک کنم اضافه شده یا نه. :n02:

بله اگر فردی از لینک اختصاصی شما نرم افزارو دانلود کنه، روی هر سیستمی که نصب کنه برای هر نصب، 30 روز به لایسنس شما اضافه میشه. حالا اگه روی همون برنامه که از لینک شما دانلود و نصب کرده لایسنس 1 ساله فعال کنه، 180 روز به لایسنس شما اضافه میشه.

pedram_01
12-06-2016, 17:23
سلام من قصد خرید انتی ویروس دارم . بیت دفندر و کاسپر ک خیلی گرونن از بقیه انتی ویروس ها هم زیاد خوشم نمیاد. الان پادویش تخفبف گذاشته با ام سی سافت . خیلی وقت پیش ام سی سافت داشتم خیلی عالی بود . الان چظوره ؟ یکی یکم نوضیح بده . سبکه یا سنگینه و...

pedram_01
14-07-2016, 02:39
ام سی سافت خریدم یکم تستش کنم ببینم چطور شده . تا اینجاش ک خوب بوده فقط یکم خنگ میزنه :n13: الکی به چیزایی ک نباید گیر بده گیر میده البته فقط یکی دوبار این اشتباه رو کرد مجبور شدم واس همیشه مجاز بزنم . تو این قضیه بیت دفندر و ( اوست ک 6 ماه داشتمش قبل اینکه امسی بخرم ) واقعا سرتر از این هستن . این انتی خیلی کار هارو دست کاربر میده و این واسه یک کاربر معمولی خطرناکه . امیدوارم تو نسخه بعد کمی اتوماتیک تر بشه .

@hasan@
24-10-2019, 13:52
EMSISOFT

برای تست 30 روزه‌ی ضدبدافزار امسی‌سافت، نیاز است که یک حساب کاربری برای خود ایجاد نمایید. پس از آن، می توانید فایل نصب شخصی‌سازی شده با حساب کاربری خود را دانلود نمایید. پس از دانلود و نصب، بصورت خودکار تست 30 روزه به همراه تمامی ویژگی‌های ضدبدافزار فعال خواهد شد.

farhad_shi
09-03-2021, 14:58
لایسنس Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Emsisoft Anti-Malware نرم افزاری حرفه ای برای محافظت از کامپیوتر شما در مقابل ویروس ها، تروجان ها، نرم افزارهای جاسوسی، تبلیغات جاسوسی، کرم های اینترنتی، ربات ها، KeyLogger ها و روت کیت ها می باشد. این نرم افزار دارای 2 اسکنر قدرتمند ضد نرم افزارهای جاسوسی به نام های Emsisoft Anti-Malware و Anti-Virus engine و 3 لایه امنیتی شامل لایه محافظت فایل ، بلوک کننده و امنیت مرور اینترنت می باشد. Emsisoft Anti-Malware برخلاف دیگر سیستم های امنیتی تنها فایل ها را بررسی نمی کند بلکه به صورت مداوم رفتار نرم افزارها را زیر نظر داشته و در موارد مشکوک سریعا به شما اطلاع می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لایسنس Emsisoft Anti-Malwareامسی سافت یک شرکت خصوصی است که دفتر مرکزی آن در اتریش واقع شده است. این شرکت به دنبال پروژه های موفق قبلی خود از جمله ANTS ، Anti-Trojan و YAW تاسیس شده است. هدف Emsisoft تهیه و فروش بهترین نرم افزار آنتی ویروس و ضد مخرب برای کاربر های خانگی و اداری می باشد. برای دستیابی به این هدف، امسی سافت از تکنولوژی دو موتور اسکن به همراه تکنولوژی رفتارشناسی که خود ابداع کننده آن در سال 2005 بوده است بهره می برد. نام Emsi از حروف اول بنیانگذار شرکت آقای “Christian Mairoll” یعنی MC که خوانده می شود Emsi، گرفته شده است. محصولات این شرکت تا پیش از سال 2010 با نام تجازی A-Squared (a2) شناخته می شد. Emsisoft Anti-Malware نرم افزاری حرفه ای برای محافظت از کامپیوتر شما در مقابل ویروس ها، تروجان ها، نرم افزارهای جاسوسی، تبلیغات جاسوسی، کرم های اینترنتی، ربات ها، KeyLogger ها و روت کیت ها می باشد. این نرم افزار دارای 2 اسکنر قدرتمند ضد نرم افزارهای جاسوسی به نام های Emsisoft Anti-Malware و Anti-Virus engine و 3 لایه امنیتی شامل لایه محافظت فایل ، بلوک کننده و امنیت مرور اینترنت می باشد. Emsisoft Anti-Malware برخلاف دیگر سیستم های امنیتی تنها فایل ها را بررسی نمی کند بلکه به صورت مداوم رفتار نرم افزارها را زیر نظر داشته و در موارد مشکوک سریعا به شما اطلاع می دهد. به علاوه ایجاد امنیت کامل در مرور صفحات وب و بلاک کردن وبسایت های خطرآفرین از ویژگی های آن می باشند. از دیگر ویژگی های نرم افزار Emsisoft Anti-Malware می توان به مواردی چون آپدیت پایگاه داده ها حداقل 5 بار در روز برای مقابله با خطرات و ویروس های جدید اشاره کرد. Emsisoft Anti-Malware دارای نوعی سیستم امنیتی است که تمامی برنامه های خطرناک را قبل از اینکه شانسی برای صدمه زدن به سیستم داشته باشند شناسایی کرده و مسدود می کند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Emsisoft Anti-Malware به گونه‎ای طراحی شده است که در صورت امکان از چند منبع محاسباتی استفاده کند. دلیل آن این است که کامپیوتر شما بسیار شبیه شماست. همان طور که شما می‎توانید چند وظیفه را در در یک زمان انجام دهید. اما اگر تعداد وظایف زیاد شود کارایی کاهش می‎یابد. Emsisoft Anti-Malware دو موتور از بهترین موتورهای شناسایی ویروس‎ها و مخرب‎ها را با حداقل مصرف منابع برای اطمینان از شناسایی حداکثری و مصرف حداقلی به کار گرفته است. نتیجه این است که یک ضد مخرب مورد پسند که حفاظت کاملی از زندگی دیجیتالی شما فراهم می‎کند و قدرت کامپیوتر را درست مانند روز اول نگه می‎دارد. حفاظت از گشت و گذار (Surf Protection) :اگر شما به طور ناخواسته سعی در دسترسی به یک وبسایت که ترویج کننده تروجان‎ها، جاسوس‎افزار‎ها، یا هر نوع دیگری از برنامه‎های مخرب است داشته باشد، Emsisoft Anti-Malware از اتصال شما به آن جلوگیری خواهد کرد. نرم افزار این کار را با استفاده از یک لیست ساخته شده شامل وب سایت‎های خطرناک و جعلی شناخته شده که به طور خودکار هر ساعت بروزرسانی می‎شود انجام می‎دهد. محافظ فایل لحظه‎ای (Real-time File Guard) :این لایه حیاتی حفاظت، تمامی فایل‎های دانلود شده یا اجرا شده را با استفاده از بیش از 10 میلیون مخرب شناسایی شده اسکن می‎کند. محافظ فایل Emsisoft Anti-Malware با طراحی و بهینه سازی مستمر هوشمندانه، اجازه می‎دهد که حفاظت لحظه‎ای هزاران فایل را در هر لحظه اسکن کند بدون اینکه تاثیری بر عملکرد سیستم داشته باشد. مهم تر از همه، محافظ فایل در پس زمینه کامپیوتر شما اجرا می‎شود به این معنی که شما تاثیر قدرت آن را احساس نمی‎کنید. رفتار شناسی (Behavior Blocker) :برای شناسایی تهدیدات بسیار جدید معروف به zero-day که هنوز توسط دیتابیس شناسایی نشده است، Emsisoft Anti-Malware به طور مستمر رفتار تمامی برنامه‎های فعال را بررسی کرده و در صورت مشاهده مورد مشکوک هشدار می‎دهد. ترکیب شده با شبکه ابری Emsisoft Anti-Malware سلاح نهایی و نامحدود ما در برابر حملات تخصصی و مخرب‎های پیچیده است که دیگر آنتی ویروس‎ها قادر به حفاظت از آن نیستند.

lk