مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )
دوستان این سایت ها برای خرید لایسنس معتبرند؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه سوال فرق لاسنس او ای ام با ریتیل چیه کدوم بهترند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معتبرند
او ای ام: دارای محدودیت های خاص مثلا اگر تا 48 ساعت فعال نشوند به طور خودکار فعال می شود یا دیگه کلا فعال نمی شوند، محدودیت در تعویض سخت افزار یا ویندوز و... این لایسنس ها معمولا برای شرکت های سخت افزاری تهیه می شوند.
ریتیل: لایسنس شخصی، معمولا در فاصله 10 یا 12 ماهه فرصت فعالسازی دارند و محدودیت دیگری ندارند.
mansour_hotboy
27-09-2013, 13:11
با سلام به دوستان عزیز.
میخواستم از دوستانی که با شرکت در ارتباط هستن خواهش کنم که یه درخواست بدن که بشه بطور مستقیم از سایت اصلی خرید کرد.
جدول تخفیفای خوبی داره.برای تمدید اشتراک بعد از یک سال 25% تخفیف میده.همچنین یه "چیز پی ان" یک ساله رایگان هم میده!
با سلام به دوستان عزیز.
میخواستم از دوستانی که با شرکت در ارتباط هستن خواهش کنم که یه درخواست بدن که بشه بطور مستقیم از سایت اصلی خرید کرد.
جدول تخفیفای خوبی داره.برای تمدید اشتراک بعد از یک سال 25% تخفیف میده.همچنین یه "چیز پی ان" یک ساله رایگان هم میده!
اون سایتایی که بالا گفتم داره با 60 درصد تخفیف می فروشه!!!!!!!
با سلام به دوستان عزیز.
درود، اون هدیه ای که می فرمایید برای خرید آنلاین لایسنس به قیمت 40 دلار است (130 هزار تومان)
قیمت فروش آنلاین در ایران بسیار پایین تر است!
دوستان آخرین ورزن 8.1.0.19 هست؟
دوستان آخرین ورزن 8.1.0.19 هست؟
بله
امروز منتشر شد.
سلام دوستان. این فعال ساز برای نسخه 8 هم کار میکنه ! همین الان تست کردم ! :n01:
کرک و تریال ریست Emsisoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید:n12:
درود
اینترنت سکوریتی هم داره؟
لینک اخرین نسخش رو بارم بزارید
درود
اینترنت سکوریتی هم داره؟
لینک اخرین نسخش رو بارم بزارید
آخرین نسخه رو از لینک پایین دریافت کنید : :n01:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نسخه رو از لینک پایین دریافت کنید : :n01:
پس چرا هیچجاش ننوشته اینترنت سکوریتی؟
پس چرا هیچجاش ننوشته اینترنت سکوریتی؟
درود
اینترنت سکیوریتی امسی سافت شامل یک برنامه واحد نیست.
شامل دو برنامه "آنتی مالویر" + "فایروال آنلاین آرمور" می باشد.
شما می توانید فایروال را از این لینک نصب کنید:
دوستان من امسی رو تازه پاک و دوباره نصب کردم قبل از نصب که اپدیت ها رو روی سه ساعت یه بار تنظیم کرده بودم حجم اپدیت ها کم بود اما الان که رو سه ساعت یه باره حجم دوباره شده بیست سی مگ در هر بار.مشکل چیه؟
دوستان من امسی رو تازه پاک و دوباره نصب کردم قبل از نصب که اپدیت ها رو روی سه ساعت یه بار تنظیم کرده بودم حجم اپدیت ها کم بود اما الان که رو سه ساعت یه باره حجم دوباره شده بیست سی مگ در هر بار.مشکل چیه؟
سلام
فایل پیوست را دریافت کنید
نصب کنید و اجرا کنید
آنتی ویروس را باز کنید به قسمت تنظیمات بروزرسانی بروید، در بخش تنظیمات ارتباط با فعال کردن گزینه اول، در بخش -پراکسی سرور localhost و در بخش پورت 8888 را وارد کنید، اوکی کنید
اجازه دهید آنتی ویروس آپدیت شود
سپس به نرم افزار fiddler رفته و روی گزینه file-save-all sessions رفته و لاگ را ذخیره کنید و به همراه لاگ آپدیت برای بنده پیغام خصوصی کنید
با تشکر
یه سوال
رفتار شناسی رو
آنتی مالویر
انجام میده یا فایروال آنلاین آرمور؟
یه سوال
رفتار شناسی رو
آنتی مالویر
انجام میده یا فایروال آنلاین آرمور؟
سلام
ضد مخرب
فایروال با HIPS نظارت میکنه به کار نرم افزار ها ولی ضد مخرب با رفتارشناسی این کار را انجام میده
سلام
ترکیب آنتی مالویر+فایروال کومودو خوبه؟ امنیت دارم؟
چجوری یه فایل رو به لیست امنش اضافه کنم میخوام که ه فایل کار نداشته باشه اصلا
سلام
ترکیب آنتی مالویر+فایروال کومودو خوبه؟ امنیت دارم؟
درود
ترکیب خوبیه
پیشنهاد می کنم فایروال Emsisoft Online Armor را هم تست کنید.
چجوری یه فایل رو به لیست امنش اضافه کنم میخوام که ه فایل کار نداشته باشه اصلا
درود
از محافظ--> تب "محافظ فایل" --> مدیریت لیست سفید
دوستان این ورژن رو دانلود کردم بعد موقع نصب این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چکار کنم؟
چکار کنم؟
یعنی سیستم عامل شما سرویس پک 1 نیست و نسخه ی قدیمی هستش!
آخرین نسخه از سیستم عامل را نصب کنید
چکار کنم؟
سلام
شما میتونید با دانلود فایل پیوست و قرار دادن آن در کنار فایل نصبی خود و اجرا آن مشکل سرویس پک خود را فعلا حل کنید ولی
در اولین فرصت سرویس پک ویندوز خود تون را ارتقا دهید
چکار کنم؟
درود
فایل زیر را دانلود کنید
آن را در کنار فایل نصب کننده امسی سافت آنتی مالویر قرار دهید
سپس روی همین فایل دبل کلیک کنید
نصب آنتی ویروس بدون بررسی سرویس پک سیستم شما آغاز می شود
این پیغام میده:
ویندوزمن اورجینال هستش. باید بذارم آپدیت بشه؟
دوست عزیز گفته شد که این فایل را کنار فایل نصب کننده قرار دهید و بعد اجرایش کنید
اصلا نوشته ها را خواندید؟
دوست عزیز گفته شد که این فایل را کنار فایل نصب کننده قرار دهید و بعد اجرایش کنید
اصلا نوشته ها را خواندید؟
تشکر در حال نصب شدن هستش الان هم در حال آپدیت شدن.
کرک ی واسه این ورژن هستش ؟ الان 30 روزه نصب شد
ویرایش:
الان نزدیک 40 دقیقه هستش روی این صفحه گیر کرده:
تشکر در حال نصب شدن هستش الان هم در حال آپدیت شدن.
کرک ی واسه این ورژن هستش ؟ الان 30 روزه نصب شد
ویرایش:
الان نزدیک 40 دقیقه هستش روی این صفحه گیر کرده:
برنامه داره خودشو آپدیت میکنه
برای دور زدن این مرحله، ارتباط اینترنتی خود را قطع کنید
بصورت تریال این ورژن نصب شد. بعد از نصب و ریست کردن ویندوز بوت ویندوز حدود 2 دقیقه طول کشید.
از طریق wifi به نت وصل میشم روی آنتی که به نت وصل میشم لمیتید اکسس می زنه به نت وصل نمیشه. این مشکل از وقتی آنتی ویروس رو نصب کردم هستش.
چکار کنم واسه این مشکل؟
بصورت تریال این ورژن نصب شد. بعد از نصب و ریست کردن ویندوز بوت ویندوز حدود 2 دقیقه طول کشید.
از طریق wifi به نت وصل میشم روی آنتی که به نت وصل میشم لمیتید اکسس می زنه به نت وصل نمیشه. این مشکل از وقتی آنتی ویروس رو نصب کردم هستش.
چکار کنم واسه این مشکل؟
سلام
در ابتدا شما از بخش محافظ ضد مخرب یه بررسی کنید ببیند برنامه ای مسدود نشده باشه
در ادامه بطور کامل ضد مخرب را آپدیت کنید و سیستم خود را بطور کامل اسکن کنید در صورتی که موردی یافت شد حذف کنید و سیستم خود را ریستارت کنید در صورتی که مشکل شما کماکان برقرار بود اطلاع دهید
توجه داشته باشید در صورتی که با آپدیت چندگانه مشکل دارید عدد آن در بخش تنظیمات آپدیت بر روی 1 تنظیم کنید
اقا یه نرم افزار هست
باری انلاین بازی کردن هست
وقتی امی سافت نصب باشه اجرا میشه میگه برنامه درتس اجرا نشد یعنی گیرش میده فایل رو پوشه رو کلا هرچی به ذهنم رسید رو به لیست سفید اضافه کردم اخرم درست نشد درست اجرا نمیشه
میشه لینک دانلودش رو بزارم برای امکی سافت بفرستید و بگید با این برنامه تداخل داره؟
سلام
در ابتدا شما از بخش محافظ ضد مخرب یه بررسی کنید ببیند برنامه ای مسدود نشده باشه
در ادامه بطور کامل ضد مخرب را آپدیت کنید و سیستم خود را بطور کامل اسکن کنید در صورتی که موردی یافت شد حذف کنید و سیستم خود را ریستارت کنید در صورتی که مشکل شما کماکان برقرار بود اطلاع دهید
توجه داشته باشید در صورتی که با آپدیت چندگانه مشکل دارید عدد آن در بخش تنظیمات آپدیت بر روی 1 تنظیم کنید
دوباره نصب کردم در حین نصب برنامه اپدیت برنامه رو روی 1 گذاشتم و آپدیت شد.
بعد از اسکن کردن و ریستارت کردن
آنتن ویرالس ها اینجوری شدن:
الان برنامه online armor پاک کردم درست شد.
کرکی واسه این برنامه نیست؟؟؟؟
اقا یه نرم افزار هست
باری انلاین بازی کردن هست
وقتی امی سافت نصب باشه اجرا میشه میگه برنامه درتس اجرا نشد یعنی گیرش میده فایل رو پوشه رو کلا هرچی به ذهنم رسید رو به لیست سفید اضافه کردم اخرم درست نشد درست اجرا نمیشه
میشه لینک دانلودش رو بزارم برای امکی سافت بفرستید و بگید با این برنامه تداخل داره؟
سلام
بله دوست عزیز میشه
لینک را ارسال کنید تا براتون پیگیری کنم
دوباره نصب کردم در حین نصب برنامه اپدیت برنامه رو روی 1 گذاشتم و آپدیت شد.
بعد از اسکن کردن و ریستارت کردن
آنتن ویرالس ها اینجوری شدن:
الان برنامه online armor پاک کردم درست شد.
کرکی واسه این برنامه نیست؟؟؟؟
سلام
دوست گل شما نفرمودید که از فایروال هم دارید استفاده میکنید !!!
شما باید در بخش کانکشن ها، کانکشن مربوطه را مجوز براش صادر میکردید نیاز به پاک کردن نداشته است
مشکل بوت حل شد ؟؟؟
کرک هم اینجا هست
کرک و تریال ریست Emsisoft نسخه 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
این لینک
نسخه کاربر | sXe Injected 14.2 Fix 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار نکرد بگین دوباره بزارم
با سلام:
دوستان چرا گزینه های فایل گارد و .... واسه من غیرفعال هستش.؟ توی ترن آن که می زنم اتفاقی نمی افته:
با سلام:
دوستان چرا گزینه های فایل گارد و .... واسه من غیرفعال هستش.؟ توی ترن آن که می زنم اتفاقی نمی افته:
سلام
خسته نباشید
با توجه به اتفاقات افتاده بر روی سیستم شما بنده فکر کنم امسی سافت بطور دقیق و کامل نصب نشده است
این اشکال بخاطر ایجاد مشکل در داریور گارد های ضد مخرب هست
اینم راه حل دوست عزیز
Download the Emsisoft Clean ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) utility
Run the Emsisoft Clean utility. Please read the following disclaimer carefully and click "Yes" in case you accept
You will see a list of found Emsisoft objects on your system. Please uncheck the little checkbox in front of each list entry
Once everything is unchecked enable the checkbox in front of "Emsisoft File Guard Driver Configuration" and "Emsisoft Injection Driver Configuration
Once you made sure that only the two entries mentioned before are checked, please click the "Remove selected objects" button and perform a reboot as requested
اگر برطرف نشد آپدیت ها را دخیره کنید
ضد مخرب را حذف کنید با همین برنامه و بطور کامل و دوباره نصب کنید
برای آپدیت ها :
نصب را بصورت آفلاین تمام کنید
سیستم را ریستارت کنید
در حالت Safe Mode اجرا کنید ویندوز را
آپدیت ها را انتقال دهید
سیستم را ریستارت کنید
ضد مخرب را بروز رسانی کنید
Emsisoft Online Armor 7.0.0.1866 final
ویژگی های جدید در لینک زیر
دوستان الان آپدیت های امسی به صورت پیش فرض کم حجمه یا باید تغییرات خاصی رو برای دریافت این آپدیت ها اعمال کنیم؟
بسته به فاصلخ زمانی آپدیت ها دارد
اگر روزی یکبار آپدیت کنید کم حجم است.
این لینک
نسخه کاربر | sXe Injected 14.2 Fix 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کار نکرد بگین دوباره بزارم
سلام
خسته نباشید
من این نرم افزار را نصب و اجرا کردم و هیچ گونه ایرادی ندیدم دوست عزیز
این هم شات :
سلام
خسته نباشید
من این نرم افزار را نصب و اجرا کردم و هیچ گونه ایرادی ندیدم دوست عزیز
این هم شات :
:O
من حتی ویندوز عوض کردم دوباره نصب کردم وقتی باز میکنه یه اروری میده اوکی رو که بزنی این باز میشه:|
من واقعا مشکل دارم چون فقط امی سافت نصب میکنم این ارور میاد:|
:O
من حتی ویندوز عوض کردم دوباره نصب کردم وقتی باز میکنه یه اروری میده اوکی رو که بزنی این باز میشه:|
من واقعا مشکل دارم چون فقط امی سافت نصب میکنم این ارور میاد:|
سلام
لطفا دوستان دیگه هم تست کنند ببینید مشکلی هست یا نه !
یه شات از پیغامتون میگذارید
سلام
لطفا دوستان دیگه هم تست کنند ببینید مشکلی هست یا نه !
یه شات از پیغامتون میگذارید
اول فکر کردم فایروال کومودو گیر میده بهش
برا همین تو تاپیکش گفتم
ولی من کومودو اینرتنت سکوریتی نصب داشتم گیر نمیدادش اصلا
حتی به لیست امن و استثناعات اضافه کردمش
بعد رفتم به امی سافت و به لیست سفیدشم اضافه کردم بازم نشد
این ارور رو میده
و فقط وقتی امی سافت نصب باشه فایروال کومودو گیرش نمیداد
Emsisoft در تست real word ماه سپتامبر با 100% شناسایی اول شد.
اول فکر کردم فایروال کومودو گیر میده بهش
برا همین تو تاپیکش گفتم
ولی من کومودو اینرتنت سکوریتی نصب داشتم گیر نمیدادش اصلا
حتی به لیست امن و استثناعات اضافه کردمش
بعد رفتم به امی سافت و به لیست سفیدشم اضافه کردم بازم نشد
این ارور رو میده
و فقط وقتی امی سافت نصب باشه فایروال کومودو گیرش نمیداد
سلام
شاید بخاطر هماهنگ نبودن با ویندوز 8 باشه
صبور باشید تا نسخه جدید بیاد اگر اشتباه نکنم هماهنگی با ویندوز 8.1 بیشتر شده
lord_alone_dark
18-10-2013, 09:32
سلام دوستان من به تازگی این برنامه رو ریختم .یک سوال این همه رو میکشه یا بلوک میکنه؟؟با فیل تر ش ک ن من مشکل داره من از nextvpn استفاده میکنم ارور میده نمیره توش چی کار کنم
سلام دوستان من به تازگی این برنامه رو ریختم .یک سوال این همه رو میکشه یا بلوک میکنه؟؟با فیل تر ش ک ن من مشکل داره من از nextvpn استفاده میکنم ارور میده نمیره توش چی کار کنم
اگر آنرا بلاک کردید از بخش محافظ/قوانین برنامه قانون آن را حذف نموده سپس در حین اجرا اگر با پیغامی مواجه شدید گزینه مجاز را انتخاب کنید.
lord_alone_dark
18-10-2013, 12:51
اگر آنرا بلاک کردا هید از بخش محافظ/قوانین برنامه قانون آن را حذف نموده سپس در حین اجرا اگر با پیغامی مواجه شدید گزینه مجاز را انتخاب کنید.
من اجازه بهش دادم اما ارور باز میده .انتی ویروس رو پاک کردم مشکلم حل شد دوباره نصب کردم مشکل دار شدم
اگر آنرا بلاک کردا هید از بخش محافظ/قوانین برنامه قانون آن را حذف نموده سپس در حین اجرا اگر با پیغامی مواجه شدید گزینه مجاز را انتخاب کنید.
من اجازه بهش دادم اما ارور باز میده .انتی ویروس رو پاک کردم مشکلم حل شد دوباره نصب کردم مشکل دار شدم
سلام
اولا شما از چه محصولی استفاده میکنید ؟؟؟ ضد مخرب تنها یا فایروال هم هست دوست عزیز؟؟
دوما تصویر را در آپلود سنتری آپلود کنید که بنده بتونم ببینم این چیلتر هست
سوما : یه تصویر از بخش مخافظ ضد مخرب بگذارید
ا
اگه به زبان انگلیسی تسلط دارید یه سر به سایت امسی سافت بزنید و مشکلتون رو مطرح کنید.زود جواب میدن
pedram_01
08-11-2013, 01:40
کسی میدونه نسخه بعدی کی میاد ؟ فایروال با انتی ترکیب میشه ؟ و چه امکاناتی داره ؟
کسی میدونه نسخه بعدی کی میاد ؟ فایروال با انتی ترکیب میشه ؟ و چه امکاناتی داره ؟
در نسخه 9 فایروال امسی سافت در نسخه اینترنت سکیوریتی با آنتی ویروس ترکیب می شود
فایروال آنلاین آرمور هم به صورت مستقل مانند اکنون برای کاربران قابل استفاده است
سلام
راسیاتش ما توی دفعات قبلی یه گاف های بدی دادیم دیگه اطلاعات دست و پا شکسته ای میدند بهمون :n02::n03: ولی خب همانطور که علی آقا فرمودند موارد زیر بدیهی خواهد بود :
1- تغییر دیزاین ضد مخرب
2- اینترنت سکوریتی جدید امسی سافت ( ادعای خودشان از قدرت خیلی خوبش خبر میده )
3- بودن آنلاین آرمور با همین سبک تا اطلاع ثانوی
4- تا قبل از 2014 همشون احتمالا ریلیز میشند
موفق باشید
سلام.....
معایب :
1-آپدیت های سنگین (دوستان می گفتن در طول روز کمتر آپدیت کنم ولی حتی با این وجود گاهی حجم آپدیت روزانش به 30 مگ هم می رسه )
سلام آپدیت امسی سافت بعد از دو روز کامل :
فقط یک مگابایت :n04:
سلام آپدیت امسی سافت بعد از دو روز کامل :
فقط یک مگابایت :n04:
گاهی اینطوریه گاهی هم اینطوری
16مگ:n04:
البته ظاهرا این یه باگه و حجم آپدیت اینقدر نیست با سپاس از xman681
سلام
دوست عزیزم این بخاطر باگ امسی سافت در محاسبه مقدار آپدیت بوده که در نسخه بتا برطرف شده :n01:
شما خودتون محاسبه کنید می بینید که نرم افزار اشتباه محاسبه کرده است
بعد به نظرتون در 54 ثانیه میشه 16 مگ دانلود بشه ؟؟؟ اون هم آپدیت آنتی ویروس که خودش سرعت محدودی داره
اینم لینک گزارش باگ
Mistake in calculating ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خوشحال میشم در بخش Review خودتون این بخش را اصلاح کنید که کاربران اشتباه نگیرند
موفق باشید دوست عزیز :n16:
سلام
دوست عزیزم این بخاطر باگ امسی سافت در محاسبه مقدار آپدیت بوده که در نسخه بتا برطرف شده :n01:
شما خودتون محاسبه کنید می بینید که نرم افزار اشتباه محاسبه کرده است
بعد به نظرتون در 54 ثانیه میشه 16 مگ دانلود بشه ؟؟؟ اون هم آپدیت آنتی ویروس که خودش سرعت محدودی داره
اینم لینک گزارش باگ
Mistake in calculating ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشحال میشم در بخش Review خودتون این بخش را اصلاح کنید که کاربران اشتباه نگیرند
موفق باشید دوست عزیز :n16:
از لحاظ سرعت که چه عرض کنم گفتیم لابد اینترنت ما سرعتش زیاده می تونه دانلود کنه اما عجب باگ بدی هست حال کاربرو می گیره:n02:
ممنون اصلاح میشه
norooz1345
20-11-2013, 14:51
با سلام
می خواستم بدونم لاینسس انتی ویروس از کجا میتونم تهیه کنم.اگر جاییی رو میشناسید که با قیمت پایین میده لطفا بگید من یه دانش آموزم پول زیادی ندارم:n16:
با سلام
می خواستم بدونم لاینسس انتی ویروس از کجا میتونم تهیه کنم.اگر جاییی رو میشناسید که با قیمت پایین میده لطفا بگید من یه دانش آموزم پول زیادی ندارم:n16:
نمایندگی رسمی لایسنس 48000 تومانی فقط 19200 تومان
دوستان
emsisoft از چند موتور واسه اسکن واسه اسکن استفاده میکنه؟(آیا بیتدیفندر هم جز اوناست؟و اینکه ایکاروس قدرت شناساییش در چه حد و اندازه است؟)
واسه اینترنت سکوریتی راحت سریال نامبر گیر میاد یا باید نسخه ی اصلی بخریم؟
دوستان
emsisoft از چند موتور واسه اسکن واسه اسکن استفاده میکنه؟(آیا بیتدیفندر هم جز اوناست؟و اینکه ایکاروس قدرت شناساییش در چه حد و اندازه است؟)
واسه اینترنت سکوریتی راحت سریال نامبر گیر میاد یا باید نسخه ی اصلی بخریم؟
دو موتور. امسی سافت+بیت دیفندر .ایکاروس دیگه نیست.سریال کمه زود هم بلاک میشه. اون سایتی که بالا معرفی کردم خیلی ارزان میفروشه رسمی هم هست
چرا ایکاروس رو حذف کردن و بیتدیفندر رو جایگزین کردن؟
قابلیت اینو داره 30 رو تست کنمش؟؟میشه لینک دانلود بدید؟
بله میتونید 30 روز تست کنید.
Emsisoft Internet Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Anti Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به خاطر فالس بالای ایکاروس و طبیعتا قدرت بالای بیت دیفندر
ایا میشه
Emsisoft Anti Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو در کنار نود 32اینترنت سکوریتی استفاده کرد؟
ایا میشه
رو در کنار نود 32اینترنت سکوریتی استفاده کرد؟
بهتون اطمینان میدم که امسی سافت محصولی نیست که در کنارش محصول دیگری نصب کنید
چون خودش یکی از بهترین هاست
سعی کنید یک محصول امنیتی استفاده کنید
:n16:
بهتون اطمینان میدم که امسی سافت محصولی نیست که در کنارش محصول دیگری نصب کنید
چون خودش یکی از بهترین هاست
سعی کنید یک محصول امنیتی استفاده کنید
:n16:
حالا نصب کردم هستن دیگه
از نظر اپدیت موردی ندارم اینم باشه فرقی نمیکنه ولی اصلا بهم نمیپرن
کلا جفت فعالن سرعت سیستم هم خیلی بالاست انگار اصلا چیزی نصب نیست:|
حداقال از کاسپر و بیت خیلی کمتر سرعت پایین اوردن
دوستان
چرا نمیتونم آپدیت کنمش؟
دوستان
چرا نمیتونم آپدیت کنمش؟
بعد از نصب سیستم را ری استارت کرده اید؟یا فایروال اتصال امسی به اینترنت رو بلاک نکرده؟
دوستان
چرا نمیتونم آپدیت کنمش؟
والا برا منکه اپدیت میشه
از پ*ر*و*ک*س*ی استفاده میکنی؟
دوستان
چرا نمیتونم آپدیت کنمش؟
سلام
ببینید سایت زیر براتون باز میشه یا نه :
update.emsisoft.com
باید سایت ایران یا سایت اصلی باز بشه
اگر شد
در بخش تنظمیات بروزرسانی " چندگانه " را بر روی یک قرار دهید و دوباره اقدام کنید
اگر سایت باز نشد با ISP تماس بگیرید و دلیلش را پیگیر شوید
موفق باشید
اقا کسی نداره به ما لاینسش رو بده؟
دمتون گرم گیر کردیم:|
اقا کسی نداره به ما لاینسش رو بده؟
دمتون گرم گیر کردیم:|
xman681 لایسنس هدیه داره فکر کنم
سلام
برای بعداظهر ارسال میگردد ( برای دوستان norooz1345 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Mr.New ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
دوستان
با LEAK TEST COMODO شما چند امتیاز میگیرید.من 270
دوستان امسی سافت آپدیت آفلاین داره؟
دوستان امسی سافت آپدیت آفلاین داره؟
درود
میشه پوشه سیگنچر رو از سیستم آپدیت شده به سیستم دیگر منتقل کرد
ولی توصیه نمیشه!
amirfakhrian
30-11-2013, 19:21
سلام
یک راه حل برای فایروال بگید که اینقدر سئوال نکنه. آنتی ویروس بیت دارم، انگار نه انگار که آنتی ویروس روی سیستم نصب است.
سلام
یک راه حل برای فایروال بگید که اینقدر سئوال نکنه. آنتی ویروس بیت دارم، انگار نه انگار که آنتی ویروس روی سیستم نصب است.
درود
یا HIPS را خاموش کنید
یا با کلیک راست روی آیکون کنار ساعت، Learning Mode را فعال کنید.
دلیل اینکه فایروال بیتدفندر مانند آنلاین آرمور یا کونودو، هشدار ندارد چون در حد این دو نبوده و فاصله زیادی با تکنوژی مورد استفاده در این دو دارد!
معایب :
2-وقتی که قرنطینش پر باشه گاهی بعد از آپدیت هنگ می کنه.البته این موضوع مال مدتی قبل بود نمی دونم رفع شده یا نه )
Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33 – with BETA updates enabled
Crash on quarantine rescan after online update – fixed
Beta updates – 2013-12-03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirfakhrian
05-12-2013, 18:56
سلام
دیروز لایسنس آنتی ویروس بیت تموم شد و امسی نصب کردم، ولی این آنتی ویروس با بابیلون و فی...ل..تر شکن کر...یو مشکل دارد. بابیلون رو که باز می کنم در صد استفاده از سی پی یو توسط بابیلون غیر منطقی و زیاد است، همچنین ف ر شکن وصل نمی شود. اگر راه حلی دارید ممنون م شم.
سلام دیروز لایسنس آنتی ویروس بیت تموم شد و امسی نصب کردم، ولی این آنتی ویروس با بابیلون و فی...ل..تر شکن کر...یو مشکل دارد. بابیلون رو که باز می کنم در صد استفاده از سی پی یو توسط بابیلون غیر منطقی و زیاد است، همچنین ف ر شکن وصل نمی شود. اگر راه حلی دارید ممنون م شم. درود آیا فایروال را هم نصب کرده اید؟ مصرف زیاد بابیلون مقارن با مصرف زیاد امسی سافت آنتی مالویر است؟
amirfakhrian
05-12-2013, 20:46
فایروال هم نصب کردم. در این حالت هم مصرف بابیلون زیاد است و هم مصرف فایروال.
در مورد بابیلون نظری ندارم
در مورد فیل-تر شکن آن را از گزینه فایروال به لیست برنامه ها اضافه کنید و روی Allow قرار دهید
سلام
خسته نباشید
شما در ابتدا یه نگاه به بخش های دسترسی نرم افزار بابیلون در فایروال بکنید ببینید حالت Ask یا Block براش نباشه
اگر مشکل از اون بود که هیچ اگر نبود فایروال را حذف کنید و سیستم را ریستارت کنید ببینید حالت رم بابیلون به حالت عادی بر میگردد یا نه اگر برگشت یک بار دیگه آخرین ورژن فایروال را از سایت امسی سافت بگیرید و نصب کنید
برای نرم افزار چیز شکن هم دسترسی ها را در فایروال صادر کنید
البته در ضد مخرب هم بخش دسترسی نرم افزار ها را هم چک کنید
موفق باشید
درود
دوستان کسی حاضر هست برای تست کامل نسخه 9 زمان بزاره؟
البته هر کس که امسی سافت نسخه 8.1 رو داره میتونه در صورت آمدن آپدیت بتا اونو تست کن اما منظور من تست کامل قسمت های مختلف و در شرایط مختلف و همین طور سیستم عامل های مختلف هست
سیستم عامل های
XP 32 bit
VISTA 32/64 bit
WIN 7 32/64 bit
WIN 8 32/64 bit
WIN 8.1 32/64 bit
Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33 released ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کسی اعلام آمادگی نکرد ؟ :n14:
راستش من میخوام ولی چند روز بعد میخواییم اسباب کشی کنیم به یه خونه دانشجویی دیگه
نمیدونم وقتش بشه یا نه
شما لینک بدین من سعی میکنم تا جایی که از دستم برمیاد تست کنم
:n06:
چقدر اینجا سوت و کور شده دوستان نسخه 9 کی میاد؟
چقدر اینجا سوت و کور شده دوستان نسخه 9 کی میاد؟
سلام والا در مورد سوت و کوری که نمیدونم عزیز
ولی نسخه 9 در تست داخلی شرکت قرار داره و به زودی به تست عمومی میره ( امیدواریم تا قبل از پایان سال بشه )
norooz1345
08-01-2014, 21:11
با سلام
این انتی ویروس نسخه موبایل هم داره؟؟؟؟
با سلام
این انتی ویروس نسخه موبایل هم داره؟؟؟؟
فکر نکنم داشته باشه
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.35 – with BETA updates enabled
:
حذف قسمت مربوط به اسکن ایمیل Outlook به دلیل منسوخ شدن نیاز به این مورد برای حفظ امنیت.
حذف اسکن کوکی به دلیل منسوخ شدن نیاز به این مورد برای خفظ امنیت.
حل مشکل تکرار جادوگر نصب کننده بعد از کامل شدن نصب.
حل خطا در هنگام ورود.
نسخه 9 به زودی
اینترنت سکیوریتی در یک برنامه
نسخه 9 به زودی
اینترنت سکیوریتی در یک برنامه
واو چقدر خوشکل شده !! کی میاد انشالله
راستی شات دیگه از صفحات داخلیش ندارید ؟
واو چقدر خوشکل شده !! کی میاد انشالله
راستی شات دیگه از صفحات داخلیش ندارید ؟
سلام
احتمالا تا هفته آينده مياد
فعلا همين تصوير موجود هست
والا من از طرفدارن همین انتی ویروس هستم ولی چون همین فایروال رو باید مجزا نصب می کردیم و یه سری سنگینی ها روی سیستم احساس می شد پاکش کردم اشنالله توی نسخه جدید مشکلات مرتفع شده باشه که با این اسکرین شات احتمالا همینجوری باشه ...
دوستان غیر از تغییرات ظاهری تغییرات دیگری هم داشته؟
دوستان غیر از تغییرات ظاهری تغییرات دیگری هم داشته؟
سلام
بايد صبر كنيد تا بتا ارائه بشه
گزينه ها و آپشن هايي اضافه شده ولي اطلاعاتي در دسترس نيست
سلام
استادان
Emsisoft Emergency Kit
چیه؟؟؟فرقش با EmsisoftAntiMalware چیست؟؟؟کلا میتونم فقط همین نسخه رو نصب کنم دیگه نخوام EmsisoftAntiMalwareSetup رو نصب کنم؟؟؟؟
عزیزان اخرین ورزن که اومده دیگه همینه درسته؟
Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33
سلام
استادان
Emsisoft Emergency Kit
چیه؟؟؟فرقش با EmsisoftAntiMalware چیست؟؟؟کلا میتونم فقط همین نسخه رو نصب کنم دیگه نخوام EmsisoftAntiMalwareSetup رو نصب کنم؟؟؟؟
درود
امرجنسی کیت: همان آنتی مالویر اما پرتابل، رایگان است، نیازی به نصب ندارد. آپدیت می شود، اسکن می کند، پاکسازی می کند. اما برای نجات سیستم های آلوده است و هیچ لایه دفاعی ندارد
آنتی مالویر: برنامه ای که نصب شده و دارای 3 لایه دفاعی می باشد. 30 روز آزمایشی دارد و برای ادامه استفاده نیاز به لایسنس دارید.
عزیزان اخرین ورزن که اومده دیگه همینه درسته؟
Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.33
بله
درود
امرجنسی کیت: همان آنتی مالویر اما پرتابل، رایگان است، نیازی به نصب ندارد. آپدیت می شود، اسکن می کند، پاکسازی می کند. اما برای نجات سیستم های آلوده است و هیچ لایه دفاعی ندارد
آنتی مالویر: برنامه ای که نصب شده و دارای 3 لایه دفاعی می باشد. 30 روز آزمایشی دارد و برای ادامه استفاده نیاز به لایسنس دارید.
بله
ممنون از توضیحاتتون
پس کلا میشه روی این Emergency Kit حساب کرد؟؟بدون تعصب قربان بگردم اگه بهتر از این هست هم بگید نرم افزاری؟؟؟پس این اگه چیزی الوده خواد بیاد تو سیستم الارغم اینکه میدونه مخربه نمیتونه جلوشو بگیره درسته؟؟؟؟؟ولی اگه همون مخربه خوابید رو سیستم میتونه جلوشو بگیره ؟؟؟؟؟:n24:
ممنون از توضیحاتتون
پس کلا میشه روی این Emergency Kit حساب کرد؟؟بدون تعصب قربان بگردم اگه بهتر از این هست هم بگید نرم افزاری؟؟؟پس این اگه چیزی الوده خواد بیاد تو سیستم الارغم اینکه میدونه مخربه نمیتونه جلوشو بگیره درسته؟؟؟؟؟ولی اگه همون مخربه خوابید رو سیستم میتونه جلوشو بگیره ؟؟؟؟؟:n24:
درود
امرجنسی کیت دوای بعد از ورود مخربه. اما اگر شما از یک برنامه دارای گارد فعال مانند آنتی مالویر استفاده نکنید بسیار خطرنامه. چون معلوم نیست چه آسیبی به سیستم شما برسه و بعد از آسیب چه قدر امرجنسی کیت موثر باشه.
اما برای اسکن سیستم های آلوده و پاکسازی آن ها مخصوصا سیستم هایی که مخرب ها نمی زارن آنتی ویروس نصب بشه علیه.
سلام
کسی اطلاع داره نسخه 9 کی میادش ؟
سلام
کسی اطلاع داره نسخه 9 کی میادش ؟
دوستان گفتن نسخه بتا ظاهرا تو این هفته میاد
سلام
عزیز کی میاد پس ؟ اطلاع ندارید شما ؟
سلام
عزیز کی میاد پس ؟ اطلاع ندارید شما ؟
درود
نسخه 9 بتا، الان تحت تست داخلی هست و توسط تستر های شرکت در حال بررسیه
اگر مشکل خاصی پیدا نشه به زودی به صورت بتا، عمومی میشه. (در این حالت اگه دکمه بروزرسانی بتا روشن بشه، می تونید دریافت کنید)
و باز اگر مشکلی توش پیدا نشه، نسخه نهاییش منتشر میشه.
درود
جدید ترین چارت مخرب امسی سافت منتشر شد.
این چارت نشان می دهد که ایران، پس از آمریکا و آلمان، سومین کشوری است که بیشتری سیستم های آلوده را دارد
همچنین تیم آنالیز امسی سافت در سال 2012 بین 30 تا 50 هزار مخرب را در روز آنالیز می کرد که این رقم برای سال 2013 به 200 تا 250 هزار مخرب در روز رسیده است که نشان از رشد تولید مخرب هاست.
عزیزان نسخه بتا قابل دریافته؟
عزیزان نسخه بتا قابل دریافته؟
نسخه 9 هنوز بتای عمومی منتشر نشده.
norooz1345
24-02-2014, 20:37
با سلام
ببخشید دوستان هر بار که مزاحم میشم برای دریافت لایسنس حالا اگر چیزی تو دست و بالتون هست،اگرهم موجود نیست یک سایت معتبرکه با بچه کنکوری ها کنار بیاد تخفیف بده مهرفی کنید. یک سوال هم داشتم می خواستم بدونم این انتی نسخه گوشی نداره. با تشکر:n16:
[QUOTE=norooz1345;8124808]با سلام
ببخشید دوستان هر بار که مزاحم میشم برای دریافت لایسنس حالا اگر چیزی تو دست و بالتون هست،اگرهم موجود نیست یک سایت معتبرکه با بچه کنکوری ها کنار بیاد تخفیف بده مهرفی کنید. یک سوال هم داشتم می خواستم بدونم این انتی نسخه گوشی نداره. با تشکر:n16:[/QUOTE
فکر نکنم نسخه گوشی داشته باشه
Sent from my GT-I9082L using Tapatalk
norooz1345
25-02-2014, 07:18
بازم ببخشید سایتی که معرفی کردید لایسنس
OEM داره جای دیگه ای نیستretail داشته باشه چند روز هم از عمرش گذشته.
بازم ببخشید سایتی که معرفی کردید لایسنس
OEM داره جای دیگه ای نیستretail داشته باشه چند روز هم از عمرش گذشته.
ریتیل هست لایسنس هاش
اینم سایت دیگه
برای لایسنس با دوستمون xman681 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تماس بگیرید.
سلام
نسخه بتا موبایل سکیوریتی امسی سافت منتشر شد :n01:
این محصول دارای ویژگی های زیر می باشد :
اسکن تمامی فایل های موجود بر روی دستگاه کاربر برای پاکسازی مخرب ها
محافظت آنی و بلادرنگ دستگاه کاربر
جلوگیری از باز شدن وب سایت های آلوده
سیستم ضد سرقت
سلام
نسخه بتا موبایل سکیوریتی امسی سافت منتشر شد :n01:
این محصول دارای ویژگی های زیر می باشد :
اسکن تمامی فایل های موجود بر روی دستگاه کاربر برای پاکسازی مخرب ها
محافظت آنی و بلادرنگ دستگاه کاربر
جلوگیری از باز شدن وب سایت های آلوده
سیستم ضد سرقت
ممنون از خبر خوبت.رایگانه؟
norooz1345
01-03-2014, 14:31
این انتی احتیاج به لایسنس نداره؟؟؟؟؟
آقا تست کردم.رایگانه ولی دوستان میگن ظاهرا موقتیه
ممنون از خبر خوبت.رایگانه؟
درود
رایگان نیست اما فعلا چون توی بتا هست به نظر نیازی به لایسنس نداره
لطفا تست کنید و نظر خودتونو بگید
دارد
این برنامه، رایگان نیست اما اگر تمایل به آنتی ویروس اورجینال دارید با قیمت خوب می تونید با دوستمون xman681 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت کنید
سلام
چقد سوت و کور شده اینجا!
خبری هم از نسخه 9 نشد!!!
سلام
چقد سوت و کور شده اینجا!
خبری هم از نسخه 9 نشد!!!
سلام
والا دلایل این تاخیر را نمیدونیم دقیقا چی هست
البته یکی از کارمندانشون چندی پیش فوت کرد و شاید یکسری اختلالات کوچیک پیش اومده باشه که البته زیاد مطمئن نیستم
بهرحال ما امیدوارم بودیم خیلی زودتر از این حرف ها حداقل به مرحله بتای عمومی برسه ولی هنوز خبری نشده
بطور حتم کیفیت نرم افزار بسیار پر اهمیت تر هست و شاید بخاطر همین مسئله هم به تاخیر افتاده ارائه نهایی آن
برای خالی نبودن عریضه و خارج شدن از سوت و کوری یه تصویر از حومه شهر سالزبورگ که دفتر مرکزی شرکت امسی سافت در اون قرار داره، براتون میگذارم :n12:
(View out of my office in the countryside of Salzburg, Austria)
برای اینکه اینجا از سوت و کوری در بیاد یه سوال داشتم.چرا امسی سافت برای نصب برنامه هایی که حتی امضای دیجیتالی معتبر هم دارن هشدار هایی میده که مثلا برنامه در حال دستکاری در رجیستری است؟
برای اینکه اینجا از سوت و کوری در بیاد یه سوال داشتم.چرا امسی سافت برای نصب برنامه هایی که حتی امضای دیجیتالی معتبر هم دارن هشدار هایی میده که مثلا برنامه در حال دستکاری در رجیستری است؟
سلام
میشه نمونه نرم افزاری که تست کردید را ارائه کنید
سلام دوستان.
من نسخه اينترنت سکيوريتي رو امروز نصبيدم ولي هرچي ميگردم فايروالش رو پيدا نميکنم!
مگه اينترنت سکيوريتيش فايروال نداره؟ :n29:
سلام.نسخه 9 امسی سافت کی منتشر میشه؟ هنوز بتا هم نیومده؟
سلام دوستان.
من نسخه اينترنت سکيوريتي رو امروز نصبيدم ولي هرچي ميگردم فايروالش رو پيدا نميکنم!
مگه اينترنت سکيوريتيش فايروال نداره؟ :n29:
Emsisoft Online Armor فایروال شرکت امسی سافت هست اگر نصب نکرده اید از طریق لینک زیر دانلود، نصب و پیکربندی کنید
سلام.نسخه 9 امسی سافت کی منتشر میشه؟ هنوز بتا هم نیومده؟
والا چی بگم قرار بود آخر 2013 بیاد ولی 4 ماه گذشته و خبری نیست
میگند در مرحله آلفا هست
امیدواریم حداقل با این هم تاخیر دچار مشکل خاصی نباشه و واقعا بتونه حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه و رقابت کنه
Emsisoft Online Armor فایروال شرکت امسی سافت هست اگر نصب نکرده اید از طریق لینک زیر دانلود، نصب و پیکربندی کنید
خيلي ممنون. بعد موقع نصب آنلاين آرمور با توجه به اينکه اينترنت سکيوريتي رو دارم آيا ميتونم گزينه Free رو بزنم؟ گزينه پوليش ديگه لازم نيست که؟
خيلي ممنون. بعد موقع نصب آنلاين آرمور با توجه به اينکه اينترنت سکيوريتي رو دارم آيا ميتونم گزينه Free رو بزنم؟ گزينه پوليش ديگه لازم نيست که؟
بله شما در هر زمانی میتونید از نسخه رایگان فایروال استفاده کنید
کافیست به بخش لایسنس برید و در زیر جعبه لایسنس ها گزینه رایگان را انتخاب کنید
zanyar.sew
21-04-2014, 21:20
xman681 عزیز ازم خواسته بودید دلیل اینکه تحمل این انتی ویروس برام سخته رو توضیح بدم.
راستش قبلش بگم لا اقل به نظر من f-secure bullguard emsisoft انتی ویروسهایی هستن که در کنار اینکه عالین ( یعنی اشتباه کم و قدرت تشخیص بالا) خیلی هم سبک هستن. هر چند با بولگارد میتونم بگم ویندوزم تا 30 ثانیه کنده ولی بعدش از همشون بهتره. البته این چند ثانیه رو نسبت به این دوتا میگم زیاده نه بقیه! بیت دفندر خیلی خوب بود نمیدونم چرا اخرین باری که نصب کردم اینطوری بود لابد شاید چون نه تریال بود نه اصلی. یعنی در کل به نظرم جزو بهترین هاست.
ولی چرا تحملش سخته برام:
با اینکه خیلی با برنامه ها ور میرم و عشق تنظیماتم ولی تو بحث انتی ویروس نه ! ماهی یه بارم بازشون نمیکنم مگر اینکه مزاحم بشن! با تنظیمات زیاد و دست و پا گیرش حال نمیکنم البته میگم تو بحث انتی ویروس حوصله کمی دارم.
و بعدش رابط گرافیکیش که به دلم نمیشینه. اینم خیلی برام مهمه. و گرنه از بقیه لحاظا تو همه تستها منم قبول دارم بهترینه. در آخر هم مهمترین عامل برام بعد از کیفیت کاری بالاشون سبکیه نرم افزاره. با بولگارد واقعا هیچوقت نشده صدای فنمو بشنوم ولی بقیه نه.
بهترین جا برای خرید emsisoft کجاست ؟ البته بعد از اینکه تریالشو تست کردم شاید نظرم عوض بشه.
xman681 عزیز ازم خواسته بودید دلیل اینکه تحمل این انتی ویروس برام سخته رو توضیح بدم.
راستش قبلش بگم لا اقل به نظر من f-secure bullguard emsisoft انتی ویروسهایی هستن که در کنار اینکه عالین ( یعنی اشتباه کم و قدرت تشخیص بالا) خیلی هم سبک هستن. هر چند با بولگارد میتونم بگم ویندوزم تا 30 ثانیه کنده ولی بعدش از همشون بهتره. البته این چند ثانیه رو نسبت به این دوتا میگم زیاده نه بقیه! بیت دفندر خیلی خوب بود نمیدونم چرا اخرین باری که نصب کردم اینطوری بود لابد شاید چون نه تریال بود نه اصلی. یعنی در کل به نظرم جزو بهترین هاست.
ولی چرا تحملش سخته برام:
با اینکه خیلی با برنامه ها ور میرم و عشق تنظیماتم ولی تو بحث انتی ویروس نه ! ماهی یه بارم بازشون نمیکنم مگر اینکه مزاحم بشن! با تنظیمات زیاد و دست و پا گیرش حال نمیکنم البته میگم تو بحث انتی ویروس حوصله کمی دارم.
و بعدش رابط گرافیکیش که به دلم نمیشینه. اینم خیلی برام مهمه. و گرنه از بقیه لحاظا تو همه تستها منم قبول دارم بهترینه. در آخر هم مهمترین عامل برام بعد از کیفیت کاری بالاشون سبکیه نرم افزاره. با بولگارد واقعا هیچوقت نشده صدای فنمو بشنوم ولی بقیه نه.
بهترین جا برای خرید emsisoft کجاست ؟ البته بعد از اینکه تریالشو تست کردم شاید نظرم عوض بشه.
سلام
ممنون از نظراتت عزیز
نظرت در مورد این طراحی چیه ؟؟؟ :n05:
نسخه 9 طراحی عوض شده البته احتمالا تغییرات دیگری هم کرده و منشتر خواهد شد
در مورد تنظیمات به نظر من بخصوص خود ضد مخرب تنظمیات دست و پا گیری نداره و ساده و در حد معمول هست ولی نظر شما محترم هست و اگر بیشتر درباره اش بگید ممنون میشم مثلا موردی مثال بزنید
در مورد خرید هم راهنمایی کردم فقط وب سایت رسمی ایران معتبر هست و شما با اطمینان میتونید خرید کنید
ممنون عزیز
zanyar.sew
22-04-2014, 22:58
سلام
ممنون از نظراتت عزیز
نظرت در مورد این طراحی چیه ؟؟؟ :n05:
نسخه 9 طراحی عوض شده البته احتمالا تغییرات دیگری هم کرده و منشتر خواهد شد
در مورد تنظیمات به نظر من بخصوص خود ضد مخرب تنظمیات دست و پا گیری نداره و ساده و در حد معمول هست ولی نظر شما محترم هست و اگر بیشتر درباره اش بگید ممنون میشم مثلا موردی مثال بزنید
در مورد خرید هم راهنمایی کردم فقط وب سایت رسمی ایران معتبر هست و شما با اطمینان میتونید خرید کنید
ممنون عزیز
این طرح واقعا تو دل بروئه! در مورد تنظیمات تبها زیاد و زیر تبها باز ردیفهای بیشتر. آدم نمیرسه به همه کاراش برسه. دوستدار سادگیم البته طوری نشی ظاهرو بد کنه. مثلا به شخصه از کاشی زنده خوشم نمیاد. البته این طرح جدید به نظر میرسه خیلی ساده باشه. و در عین حال خیلی هم زیباست.
کی نسخه 9میاد؟
خوشگل شده ها:))
کی نسخه 9میاد؟
خوشگل شده ها:))
سلام
والا چی بگم تاریخی به ما ارائه نکردند متاسفانه و در جواب ایمیل ها فقط عبارت به زودی دیده میشه
ما خودمون قبل از 2014 انتظار داشتیم ولی الان 4 ماه گذشته و هیچ خبری ازش نیست
فعلا در مرحله تست آلفا به سر می بره و در مرحله بعد در تست بتا قرار میگیره و حداقل سه هفته طول میکشه تا نهایی بشه
هیچ تاریخ مشخصی وجود نداره و فقط خود تیم اصلی امسی سافت اطلاع دارند که قاعدتا صحبتی در موردش نمیکنند
2 ماه پیش اینطوری گفتند پس تاریخ مشخصی نخواهد داشت و عبارت ماه های آینده یعنی کلا مشخص نیست :n05:
Q: When will the final version be available for download
A: One of Emsisoft’s main directives is to not promise any release schedules. We prefer to take as much time as we need to release a well tested, stable product instead of a frequently crashing, hurried one. You can expect an initial public beta build within the next few months though
درود
به احتمال زیاد نسخه بتا 9 در روز دوشنبه منتشر می شود
هر یک از کاربران امسی سافت می تواند با روشن کردن گزینه بتا در تنظیمات بروزرسانی، به نسخه جدید منتقل شود.
نسخه های بتا ضد مخرب و اینترنت سکیوریتی 9
Download Emsisoft Anti-Malware 9.0.0.3824 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Emsisoft Internet Security 9.0.0.3824 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه های بتا ضد مخرب و اینترنت سکیوریتی 9
Download Emsisoft Anti-Malware 9.0.0.3824 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Emsisoft Internet Security 9.0.0.3824 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
عالی دستتون درد نکنه یه سری سوالات هستش خواستم عرض کنم
1- چرا نسخه 64 بیتی عرضه نشده ؟
2- من نسخه 9 اینرتنت سکوریتی رو نصب کردم دقیقا مانند نسخه 8 سرعت بوت ویندوز رو خیلی کاهش میده با وجود اینکه سیستم بنده فول هستش
3- قصد خرید اینترنت سکوریتی 9 رو دارم ولی برای نسخه 8 دو تا سریال در اختیار من می گذاشت که یکی برای فایروال بود و دیگری برای انتی ویروس الان باید از کجا و چجوری برای اینترنت سکوریتی سریال تهیه کنم که معتبر باشه چون این فقط جای یک سریال رو داره ؟
سلام
عالی دستتون درد نکنه یه سری سوالات هستش خواستم عرض کنم
1- چرا نسخه 64 بیتی عرضه نشده ؟
2- من نسخه 9 اینرتنت سکوریتی رو نصب کردم دقیقا مانند نسخه 8 سرعت بوت ویندوز رو خیلی کاهش میده با وجود اینکه سیستم بنده فول هستش
3- قصد خرید اینترنت سکوریتی 9 رو دارم ولی برای نسخه 8 دو تا سریال در اختیار من می گذاشت که یکی برای فایروال بود و دیگری برای انتی ویروس الان باید از کجا و چجوری برای اینترنت سکوریتی سریال تهیه کنم که معتبر باشه چون این فقط جای یک سریال رو داره ؟
درود
1- نیازی به برنامه تخصصی برای 64 بیتی نیست. توی پوشه x86 شما نصب میشه.
2- گزینه استفاده بهینه از رم رو توی تنظیمات خاموش کنید. یک بار هم اسکن هوشمند انجام دهید.
3- هنوز برای EIS9 لایسنسی برای فروش قرار نگرفته. احتمالا زمان معرفی نسخه نهایی خرید لایسنس برای EIS9 هم فراهم میشه. دوستانی هم که اکنون دو تا لایسنس دارند (EAM + EOA) همون زمان می تونند تغییر بدن به EIS9
hosseinonline8000
24-05-2014, 20:07
سلام امسی سافت از نظر سبکی و تاثیر گذاری روی بوت چطوره ؟
برای ورژن اینترنت سکیوریتی سریال گیر میاد ؟
من از نورتون استفاده میکنم امکاناتش مثال اون هست ؟
فایروالش نرم افزارهای نصب شده را خودکار میشناسه که راحت بشه بلاکش کرد و نیازی نباشه برای هر برنامه خودمون آدرس دهی کنیم ؟
سلام امسی سافت از نظر سبکی و تاثیر گذاری روی بوت چطوره ؟ سلام به حداقل یک گیگا بایت رم نیاز داره و با 2 گیگا بایت رم شرایط ایده آل خواهد داشت . جز آنتی ویروس های سبک شناخته میشه و تاثیری بر بوت نداره مگر اینکه مشکلی در نصب پیش بیاد یا بر روی سیستم آلوده نصب بشه
برای ورژن اینترنت سکیوریتی سریال گیر میاد ؟ خیر کلا امسی سافت علاقه ای به پخش سریال در فضای مجازی نداره ولی احتمالا با انتشار نسخه جدید بصورت بلند مدت هدیه 90 روزه برای کاربران ایرانی در نظر گرفته خواهد شد
من از نورتون استفاده میکنم امکاناتش مثال اون هست ؟ باید خودتون مقایسه کنید احتمالا تا 10 20 روز دیگر نهایی میشه
فایروالش نرم افزارهای نصب شده را خودکار میشناسه که راحت بشه بلاکش کرد و نیازی نباشه برای هر برنامه خودمون آدرس دهی کنیم ؟ بله برنامه ها به محض اجرا وارد سیستم رفتار شناسی و فایروال نرم افزار میشند و شما میتونید تنظمیات دلخواه را در هر زمانی اعمال کنید
درود
بچه های علاقمند اگر امکان دارد آخرین نسخه بتا را دانلود و تست کنید و نظراتتونو بگید
با سپاس
سلام دوستان
این سایتش که فعلن بسته هست
میخواستم دانلودش کنم
بعد قیمتش چنده حالا بعد اگه خواستم بخرم؟
مثه شید15تومن؟؟؟:n02:
سلام دوستان
این سایتش که فعلن بسته هست
میخواستم دانلودش کنم
بعد قیمتش چنده حالا بعد اگه خواستم بخرم؟
مثه شید15تومن؟؟؟:n02:
سلام
سایت در دست تعمیر هست قراره به شکل بهتر و ساده تری در خدمت کاربران باشیم ( بعد از تطیلات ان شا الله ) :n12:
شما میتونید از طریق وب سایت اصلی اقدام به دانلود کنید
لینک دانلود ضد مخرب :
قیمت هم 50 هزار برای ضد مخرب و 60 هزار برای اینترنت سکیوریتی که به محض بازگشایی سایت فروشگاه فعال خواهد بود :n16:
hosseinonline8000
19-06-2014, 09:54
ظاهرا ورژن نهایی امسی سافت 9 منتشر شده .
نصبش کردم نسبت به قبل ظاهرش خیلی بهتر شده و روی سرعتم زیاد تاثیر نگذاشت .
زبان فارسیش هنوز کامل نیست و نقص داره .
قبلا نورتون داشتم مشکلش این بود که بعضی تهدیدها را خودش حذف میکرد و اصلا قرنطینه نمیکرد .
نورتون تنظیمات خیلی زیادی داشت و امکاناتش بیشتر بود و برای مصرف باطری لپتاپ هم حالت کم مصرف داشت ولی امسی سافت خیلی تنظیمات نداره و ساده هست و زیاد کاربرتوش گم نمیشه .
*Batman*
21-06-2014, 11:11
نسخه بتا بعضی وقتها مرورگر رو قفل میکرد برای اسکن.
همینطور بعضی از برنامه ها ( مثل KMPlayer ) قبل از اجرا اسکن ابری میشدن که زمانبر بود و این اتفاق تکرار میشد.
امیدوارم این مشکلات هم تو نسخه نهایی حل شده باشه.
ظاهرا ورژن نهایی امسی سافت 9 منتشر شده . نصبش کردم نسبت به قبل ظاهرش خیلی بهتر شده و روی سرعتم زیاد تاثیر نگذاشت . زبان فارسیش هنوز کامل نیست و نقص داره . قبلا نورتون داشتم مشکلش این بود که بعضی تهدیدها را خودش حذف میکرد و اصلا قرنطینه نمیکرد . نورتون تنظیمات خیلی زیادی داشت و امکاناتش بیشتر بود و برای مصرف باطری لپتاپ هم حالت کم مصرف داشت ولی امسی سافت خیلی تنظیمات نداره و ساده هست و زیاد کاربرتوش گم نمیشه .
سلام فایل اولیه زبان پارسی ارسال شده است و منتظر قرار گرفتن در آپدیت نرم افزار هستیم، البته حداقل 2 3 آپدیت فایل زبان نیاز داره ( بطور حتم تلاش خواهیم کرد بهترین زبان پارسی موجود در بین نرم افزار های امنیتی را داشته باشیم ) ایرادی وجود داشت حتما اطلاع دهید . تشکر
نسخه بتا بعضی وقتها مرورگر رو قفل میکرد برای اسکن. همینطور بعضی از برنامه ها ( مثل KMPlayer ) قبل از اجرا اسکن ابری میشدن که زمانبر بود و این اتفاق تکرار میشد. امیدوارم این مشکلات هم تو نسخه نهایی حل شده باشه.
سلام در مورد مشکل اول که اطلاع ندارم چون خودمون باهاش برخورد نکردیم
ولی در مورد مشکل دوم حداقل دو تا آپدیت مرتبط وجود دارد که فکر کنم برطرف شده باشه البته خودمون هم با رفتارشناسی یه مشکلی داشتیم که گزارش دادیم
Improved Behavior Blocker alert handling
Fixed incorrectly labeled Behavior Blocker and Anti-Malware Network detections
ما هم امیدواریم نسخه خوبی از آب در بیاد البته با توجه به حضور چند هزار تستری شرکت Emsisoft دیگه نباید ایراد بزرگی داشته باشه
We then publish the new version to all people opting into beta updates. That usually increases the amount of testers to about 8000 - 10000
سلام
جالبه توی نسخه بتا اینترنت سکوریتش ادغام شده بود ولی توی نسخه فاینال بازم آنلاین آرمور همراه آنتی مالوار نصب میشه !!
hosseinonline8000
22-06-2014, 08:14
موردی که هست اگر یک روز آپدیت نشه آیکنش زرد میشه و زیاد جالب نیست .
حداقل بعد از 3 - 4 روز پیغام بده و زرد بشه بهتره . کاسپر هم اینطوریه و خیلی رو اعصاب بود ولی نورتون اینطور نیست .
به نظرم آنتی ویروسی که ارزش خرید داره همین امسی سافت هست بخاطر ساپورت کامل و داشتن نمایندگی فعال در ایران .
محصولات دیگه یا اصلا ساپورت نمیکنن یا غیرمستقیم هست .
حتی نام و آدرس و تلفن نمایندگی ایران هم در سایت اصلی هست .
برای چیزی باید پول بدیدم که کامل و بدون شرط پشتیبانی بشیم و تحریم و ... هم در کار نباشه وگرنه هزینه برای محصولی که سازنده اش برای ما ارزش قائل نیست اشتباهه و همون بهتر رایگان استفاده کنیم .
فعلا مشکل خاصی در نسخه ی نهایی امسی سافت ندیدم و خوبه و شاید برای اولین باری که بخوام پول آنتی ویروس بدم بخرمش .
لایسنس های زیر یکسال نداره ؟
عادت دارم هر چند ماه نسخه ی جدید آنتی ویروسها را تست کنم و بهترین را انتخاب کنم بخاطر همین نمیخوام یکساله بخرم .
سلام
جالبه توی نسخه بتا اینترنت سکوریتش ادغام شده بود ولی توی نسخه فاینال بازم آنلاین آرمور همراه آنتی مالوار نصب میشه !!
سلام
دوست گل آنلاین آرمور اصلا ادغامی براش صورت نگرفته است و نسخه جدید امسی سافت فایروال اختصاصی خودش را دارد و اصلا ارتباطی با آنلاین آرمور ندارد ولی کسانی که کماکان علاقه مند به داشتن آنلاین آرمور هستن میتونند در کنار ضد مخرب داشته باشند
حداقل بعد از 3 - 4 روز پیغام بده و زرد بشه بهتره . کاسپر هم اینطوریه و خیلی رو اعصاب بود ولی نورتون اینطور نیست .
به نظرم آنتی ویروسی که ارزش خرید داره همین امسی سافت هست بخاطر ساپورت کامل و داشتن نمایندگی فعال در ایران .
محصولات دیگه یا اصلا ساپورت نمیکنن یا غیرمستقیم هست .
حتی نام و آدرس و تلفن نمایندگی ایران هم در سایت اصلی هست .
برای چیزی باید پول بدیدم که کامل و بدون شرط پشتیبانی بشیم و تحریم و ... هم در کار نباشه وگرنه هزینه برای محصولی که سازنده اش برای ما ارزش قائل نیست اشتباهه و همون بهتر رایگان استفاده کنیم .
فعلا مشکل خاصی در نسخه ی نهایی امسی سافت ندیدم و خوبه و شاید برای اولین باری که بخوام پول آنتی ویروس بدم بخرمش .
لایسنس های زیر یکسال نداره ؟
عادت دارم هر چند ماه نسخه ی جدید آنتی ویروسها را تست کنم و بهترین را انتخاب کنم بخاطر همین نمیخوام یکساله بخرم .
سلام
خب ببینید از لحاظ امنیتی، و با توجه به سطح تهدیدات فوق العاده بالای امروز واقعا نیاز هست که هر چند ساعت یکبار نرم افزار بروزرسانی شود و فکر کنم یک روز هم زیاد باشه عزیز
البته به نظر خود شما 3 4 روز زیاد نیست ؟؟!!!
نکته جالب اینکه ما اطلاع نداشتیم از این وضعیت ( نرم افزار ها بصورت دائم آپدیت هستند :n02: )
لایسنس های 90 روز هم به زودی به فروشگاه اضافه خواهد شد
البته فروم پشتیبانی هم به زودی راه اندازی خواهد شد و بصورت آنلاین ( 24/7 ) در خدمت کاربران خواهیم بود و قصد داریم با کیفیت ترین سیستم پشتیبانی آنلاین را ان شا الله داشته باشیم
ممنون از نظرات شما دوست عزیز
aylar6888
22-06-2014, 18:27
درود :
Emsisoft Anti-Malware 9.0.0.4103
دانلود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Anti-Malware 9.0.0.4103)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Anti-Malware 9.0.0.4103)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام مجدد
من حدود 1 ماه پیش نسخه اینترنت سکوریتی 9 بتا رو نصب کردم اون بالاش نوشته بود Emsisoft internet security و دیگه همراش آنلاین آرمور نصب نشد ولی الان من دوباره نسخه فاینال 9 اینترنت سکوریتی رو نصب کردم هم انلاین ارمور نصب شد و هم آنتی ماولر و بالاش نوشته emsisoft anti malware برای همین برام عجیب بودش که چرا دوباره جداش کردن چون قرار بود نسخه 9 اینترنت سکویتی دیگه آنلاین آرمور باهاش نصب نشه !:n13:
سلام مجدد
من حدود 1 ماه پیش نسخه اینترنت سکوریتی 9 بتا رو نصب کردم اون بالاش نوشته بود Emsisoft internet security و دیگه همراش آنلاین آرمور نصب نشد ولی الان من دوباره نسخه فاینال 9 اینترنت سکوریتی رو نصب کردم هم انلاین ارمور نصب شد و هم آنتی ماولر و بالاش نوشته emsisoft anti malware برای همین برام عجیب بودش که چرا دوباره جداش کردن چون قرار بود نسخه 9 اینترنت سکویتی دیگه آنلاین آرمور باهاش نصب نشه !:n13:
آهان متوجه شدم
دوست گل هنوز نسخه اینترنت سکیوریتی 9 ریلیز نشده است فقط نسخه 9 ضد مخرب نهایی شده
نسخه اینترنت سکیوریتی همون قبلی هست و نسخه 9 در حالت تست قرار داره
البته داخل سایت زده نسخه 9 که اون بخاطر ورژن ضد مخرب هست
آهان متوجه شدم
دوست گل هنوز نسخه اینترنت سکیوریتی 9 ریلیز نشده است فقط نسخه 9 ضد مخرب نهایی شده
ممنون از جوابتون پس برای همین آنلاین آرمور هم نصب شد باهاش ممنون ازتون بی صبرانه منتظر نسخه 9 اینترنت سکوریتی هستم
با تشکر از شما و جوابتون بزرگوار
سلام
یک باگ توی این نسخه پیدا کردم
من بعد از نصب نسخه 9 فاینال لپ تاپم با وجود اینکه تنظیمات power option رو روی 3 ساعت برای رفتن به حالت لوگ آف گذاشتم خودش اتوماتیک بعد از 5 دقیقه سیستم رو لوگ آف میکنه مشکلی هم توی تنظمیات نیستش و بعد از نصب نسخه 9 این مشکل پیش اومده !
نسخه اینترنت سکویتی 9 فاینال + آنلاین آرمور نصب شده
ویندوز بنده هم 8.1 هستش
سلام
من بعد از نصب نسخه 9 فاینال لپ تاپم با وجود اینکه تنظیمات power option رو روی 3 ساعت برای رفتن به حالت لوگ آف گذاشتم خودش اتوماتیک بعد از 5 دقیقه سیستم رو لوگ آف میکنه مشکلی هم توی تنظمیات نیستش و بعد از نصب نسخه 9 این مشکل پیش اومده !
ویندوز بنده هم 8.1 هستش
سلام
اگر امکان داره کار های زیر را انجام بدید، اگر مشکل پایدار بود گزارش بدید :
1- با استفاده از حذف کننده اختصاصی ضد مخرب، ضد مخرب را بطور کامل حذف کنید ( تمامی تیک ها را برای حذف فعال کنید )
2- ویندوز خود را به حالتی که بهترین تنظیمات را داشته است برگردانید
Last Known Good Configuration
3- ضد مخرب را از طریق لینک زیر دانلود و نصب کنید
مشکل پابرجا بود اطلاع دهید تا گزارش ارسال شود
سلام
اگر امکان داره کار های زیر را انجام بدید، اگر مشکل پایدار بود گزارش بدید :
1- با استفاده از حذف کننده اختصاصی ضد مخرب، ضد مخرب را بطور کامل حذف کنید ( تمامی تیک ها را برای حذف فعال کنید )
2- ویندوز خود را به حالتی که بهترین تنظیمات را داشته است برگردانید
Last Known Good Configuration
3- ضد مخرب را از طریق لینک زیر دانلود و نصب کنید
مشکل پابرجا بود اطلاع دهید تا گزارش ارسال شود
با سلام
امروز به خاطر امسی ویندوز جدید نصب کردم اومدم نصبش کردم نسخه 9 رو این مشکل بازم وجود داره و با وجود تنظیمات دستی power option و تنظیمات Sleep mod روی 3 ساعت لپ تاپ بعد از 2-3 دقیقه خودش لوگ آف میشه برای تست امسی رو حذف کردم و کسپر نصب کردم این مشکل وجود نداشت و مشکل 100% به امسی برمیگیرده :n03: البته مشکل بزرگی هستش برای من چون من شبها برای دانلود فایل میذارم این میاد سیستم رو لوگ آف میکنه و دانلود رو قطع ناچارا فعلا امسی رو عزل کردم تا مشکل حل بشه ممنون میشم گزارش بدید تا حل بشه
hosseinonline8000
23-06-2014, 19:03
آهان متوجه شدم
ببخشید من گیج شدم آخه این امسی سافت یکم بعضی چیزهاش با آنتی ویروسهای دیگه فرق داره ...
من که از سایت اصلی قسمت Internet Security Pack دانلود کردم که حتی فایل ستاپ با نام اینترنت سکیوریتی بود .
دقیقا از این قسمت دانلود کردم :
چیزی به نام بتا که توش ننوشته .
فایروالم که خودش ظاهرا داره پس چطور فقط آنتی ملوار هست ؟
فایروالش هم جدا نیست و توی خود برنامه دسترسی دارم و حتی رفتم آنلاین آمور را سرچ کردم چیز جدایی نصب نشده بود .
ببخشید من گیج شدم آخه این امسی سافت یکم بعضی چیزهاش با آنتی ویروسهای دیگه فرق داره ...
من که از سایت اصلی قسمت Internet Security Pack دانلود کردم که حتی فایل ستاپ با نام اینترنت سکیوریتی بود .
دقیقا از این قسمت دانلود کردم :
چیزی به نام بتا که توش ننوشته .
فایروالم که خودش ظاهرا داره پس چطور فقط آنتی ملوار هست ؟
فایروالش هم جدا نیست و توی خود برنامه دسترسی دارم و حتی رفتم آنلاین آمور را سرچ کردم چیز جدایی نصب نشده بود .
Emsisoft Internet Security Pack
یعنی آنتی مالویر + آنلاین آرمور
هر وقت نوشت
Emsisoft Internet Security
یعنی یک برنامه آنتی مالویر که خودش فایروال داره
hosseinonline8000
24-06-2014, 01:51
یعنی آنتی مالویر + آنلاین آرمور
هر وقت نوشت
Emsisoft Internet Security
یعنی یک برنامه آنتی مالویر که خودش فایروال داره
مرسی
حالا این آنلاین آرمور مگه همون فایروال امسی سافت نیست ؟
آنلاین آرمور موجود در Emsisoft Internet Security Pack چه فرقی با فایروال موجود در Emsisoft Internet Security داره ؟
با سلام
امروز به خاطر امسی ویندوز جدید نصب کردم اومدم نصبش کردم نسخه 9 رو این مشکل بازم وجود داره و با وجود تنظیمات دستی power option و تنظیمات Sleep mod روی 3 ساعت لپ تاپ بعد از 2-3 دقیقه خودش لوگ آف میشه برای تست امسی رو حذف کردم و کسپر نصب کردم این مشکل وجود نداشت و مشکل 100% به امسی برمیگیرده :n03: البته مشکل بزرگی هستش برای من چون من شبها برای دانلود فایل میذارم این میاد سیستم رو لوگ آف میکنه و دانلود رو قطع ناچارا فعلا امسی رو عزل کردم تا مشکل حل بشه ممنون میشم گزارش بدید تا حل بشه
سلام
به روی چشم. مشکل شما امروز گزارش خواهد شد فقط اگر امکان داره گزارش کامل تری از طریق پیغام خصوصی برام ارسال کنید
مرسی
حالا این آنلاین آرمور مگه همون فایروال امسی سافت نیست ؟
آنلاین آرمور موجود در Emsisoft Internet Security Pack چه فرقی با فایروال موجود در Emsisoft Internet Security داره ؟
1- سال 2008 محصول دو موتوره شرکت امسی سافت ارائه شد به نام Emsisoft Anti Malware
2- سال 2009 فایروال آنلاین آرمور خریداری شد و در کنار ضد مخرب این شرکت پک اینترنت سکیوریتی را تشکیل داد
3-سال 2014 نسخه اختصاصی اینترنت ارائه خواهد شد ( در این نسخه فایروال بصورت کامل توسط خود امسی سافت برنامه ریزی شده است و ارتباطی با آنلاین آرمور ندارد )
البته کسانی که تمایل به استفاده از آنلاین آرمور داشته باشند میتونند کماکان ازش در کنار ضد مخرب استفاده کنند
hosseinonline8000
24-06-2014, 15:32
سلام
به روی چشم. مشکل شما امروز گزارش خواهد شد فقط اگر امکان داره گزارش کامل تری از طریق پیغام خصوصی برام ارسال کنید
1- سال 2008 محصول دو موتوره شرکت امسی سافت ارائه شد به نام Emsisoft Anti Malware
2- سال 2009 فایروال آنلاین آرمور خریداری شد و در کنار ضد مخرب این شرکت پک اینترنت سکیوریتی را تشکیل داد
3-سال 2014 نسخه اختصاصی اینترنت ارائه خواهد شد ( در این نسخه فایروال بصورت کامل توسط خود امسی سافت برنامه ریزی شده است و ارتباطی با آنلاین آرمور ندارد )
البته کسانی که تمایل به استفاده از آنلاین آرمور داشته باشند میتونند کماکان ازش در کنار ضد مخرب استفاده کنند
این مورد آخر ضد مخرب + فایروال ارائه شده و توی سایت اصلی هم زده و من نصب کردم . دقیقا همین هست که شما گفتید .
سلام
ویندوز بنده هم 8.1 هستش
سلام
این نسخه
emsisoft internet security 9.0.0.4142 beta
دقیقا همونی که نسخه فایروال با خود آنتی مالوار هستش و جداگانه آنلاین آرمور نصب نمیشه این مشکل رو حل کردن و من از دیشب نصب کردم عالیه :n19:
سلام
این نسخه
emsisoft internet security 9.0.0.4142 beta
دقیقا همونی که نسخه فایروال با خود آنتی مالوار هستش و جداگانه آنلاین آرمور نصب نمیشه این مشکل رو حل کردن و من از دیشب نصب کردم عالیه :n19:
سلام
پس بطور حتم در ضد مخرب هم ایراد برطرف شده است
البته شما برای استفاده از نسخه بتا احتیاط بیشتری به خرج دهید یا حداقل تا ارائه نسخه نهایی صبور باشید که خدای ناکرده صدمه ای به سیستم و اطلاعات شما نخوره :n16:
hosseinonline8000
26-06-2014, 16:29
سلام
پس بطور حتم در ضد مخرب هم ایراد برطرف شده است
البته شما برای استفاده از نسخه بتا احتیاط بیشتری به خرج دهید یا حداقل تا ارائه نسخه نهایی صبور باشید که خدای ناکرده صدمه ای به سیستم و اطلاعات شما نخوره :n16:
این نسخه ایی که ایشون گفتن اینه دیگه :
جایی ننوشته بتا هست که ؟!! :n29:
من نصبش کردم نسخه ی نهایی هست و فایروالم داره و آنلاین آرمور هم نصب نمیشه .
این نسخه ایی که ایشون گفتن اینه دیگه :
جایی ننوشته بتا هست که ؟!! :n29:
من نصبش کردم نسخه ی نهایی هست و فایروالم داره و آنلاین آرمور هم نصب نمیشه .
سلام
دوست عزیز اینجا
دقت بفرمایید هیچ آپدیت فاینالی برای اینترنت سکوریتی ارائه نشده و فعلا بتا هستش توی فرومشون هم قید کردن اون بالاشنم دقیقا نوشته
Emsisoft internet Security
دقیقا زیر اون لوگو نوشته
Beta In Progress
اینم تاپیکش توی امسی
hosseinonline8000
27-06-2014, 06:51
سلام
دوست عزیز اینجا
دقت بفرمایید هیچ آپدیت فاینالی برای اینترنت سکوریتی ارائه نشده و فعلا بتا هستش توی فرومشون هم قید کردن اون بالاشنم دقیقا نوشته
Emsisoft internet Security
دقیقا زیر اون لوگو نوشته
Beta In Progress
اینم تاپیکش توی امسی
بله درسته دیشب بعد از 3 روز ( جای تعجب داره اینقدر دیر ) پشتیبانی امسی سافت جواب ایمیلم را دادن و برام توضیح دادن و همچنین گفتن معلوم نیست چه موقع ریلیز میشه .
بخاطر اینکه توی سایتشون نوشتن اینترنت سیکوریتی 9 فکر کردم ورژن جدید همراه فایروالش هست .
بله درسته دیشب بعد از 3 روز ( جای تعجب داره اینقدر دیر ) پشتیبانی امسی سافت جواب ایمیلم را دادن و برام توضیح دادن و همچنین گفتن معلوم نیست چه موقع ریلیز میشه .
بخاطر اینکه توی سایتشون نوشتن اینترنت سیکوریتی 9 فکر کردم ورژن جدید همراه فایروالش هست .
سلام دوست عزیز
به نظر من جواب ایمیل شما اصلا دیر نبوده است ( مگه چند تا کارمند داره ؟؟ )
چون من به شرکت هایی ایمیل زدم که اصلا جوابی بهم ندادند عزیز
ایمیل من به مایکروسافت حداقل 24 ساعت زمان برد تا جواب بدهند
مهم این هست که پاسخ ارائه کردند، ضمنا در بعضی شرکت ها انسان پاسخ سوالات شما را نمیدهد و بصورت ماشینی پاسخ ارائه میشه
از طریق انجمن شما میتونید خیلی سریع تر پاسخ دریافت کنید و خودشون هم تاکید کردند برای پاسخ سریع تر از انجمن استفاده کنید
hosseinonline8000
29-06-2014, 11:50
من امسی سافت به همراه آنلاین آرمور را نصب کردم ولی نمیدونم چرا سرعتم به شدت کاهش پیدا کرد و باعث هنگ میشد و فکر کنم بخاطر آنلاین آرمور بود .
امسی سافت را پاک کردم ولی آنلاین آرمور همچنان اجرا هست و به هیچ طریقی آنیستال نمیشه .
توی وقتی میخوام پاکش کنم آنیستالرش یک لحظه اجرا میشه و بسته میشه و اصلا پاک نمیشه .
چکارش کنم ؟ امسی سافت Remover نداره ؟
فکر کنم بخاطر آنلاین آرمور هست که هیچ نرم افزاری روی سیستم من اجازه ی نصب ندارن و الان هیچی نمیتونم نصب کنم !
hosseinonline8000
29-06-2014, 12:05
من امسی سافت به همراه آنلاین آرمور را نصب کردم ولی نمیدونم چرا سرعتم به شدت کاهش پیدا کرد و باعث هنگ میشد و فکر کنم بخاطر آنلاین آرمور بود .
امسی سافت را پاک کردم ولی آنلاین آرمور همچنان اجرا هست و به هیچ طریقی آنیستال نمیشه .
وقتی میخوام پاکش کنم آنیستالرش یک لحظه اجرا میشه و بسته میشه و اصلا پاک نمیشه .
فکر کنم بخاطر آنلاین آرمور هست که هیچ نرم افزاری روی سیستم من اجازه ی نصب ندارن و الان هیچی نمیتونم نصب کنم !
nimahandsomboy
29-06-2014, 16:02
دقیقا از وقتی امسی سافت را نصب کردم ویندوز 7 دیگه بالا نماد الان با xp اومدم بالا
خواهشا راهنمایی کنید
این امسی سافت حتما باید لانسیس خرید کلید ها دانلود نمیشه؟؟؟
وقتی میخوام پاکش کنم آنیستالرش یک لحظه اجرا میشه و بسته میشه و اصلا پاک نمیشه .
سلام
حذف کننده اختصاصی برای فایروال وجود نداره
توی لینک زیر چند روش توضیح داده لطفا تست کنید
این نرم افزار را هم برای حذف فایروال تست کنید
در صورتی که با کاهش سرعت شدید روبرو شدید روش زیر را تست و بررسی کنید
1- ضد مخرب را با استفاده از حذف کننده زیر بطور کامل حذف کنید
2- آخرین نسخه ضد مخرب را از طریق لینک زیر دانلود و نصب کنید
حتما یک اسکن هوشمند را در هنگام نصب انجام دهید
اگر کماکان با کاهش سرعت روبرو هستید اطلاع دهید تا از سیستم شما گزارش گیری شود
دقیقا از وقتی امسی سافت را نصب کردم ویندوز 7 دیگه بالا نماد الان با xp اومدم بالا
خواهشا راهنمایی کنید
این امسی سافت حتما باید لانسیس خرید کلید ها دانلود نمیشه؟؟؟
سلام
1- شما از طریق Safe Mode ویندوز خود را اجرا کنید
2- از طریق کنترل پنل ضد مخرب را حذف کنید ( اگر از حذف کننده اختصاصی استفاده کنید بهتر است ) در قسمت قبل حالت safe mode with networking را باید انتخاب کنید
3- ویندوز خود را در حالت عادی اجرا کنید
4- آخرین نسخه ضد مخرب را از طریق لینک زیر دانلود و نصب کنید
حتما یک اسکن هوشمند را در هنگام نصب انجام دهید
اگر کماکان با مشکل روبرو هستید اطلاع دهید تا از سیستم شما گزارش گیری شود
برای استفاده بیشتر از 30 روز شما باید لایسنس خریداری کنید
موفق باشید
ALI16437
02-07-2014, 16:07
با سلام ،
قبلا این امکان وجود داشت که از این ضدبدافزار بصورت رایگان استفاده
کرد بدون ریل تایم فقط بصورت یک اسکنر من یک نسخه ازش رو دانلود
کردم دقیقا نمیدونم نسخه درستی هست یا نه ، ولی هیچ گزینه رایگانی
نداره وفقط سه گزینه نصب بصورت ازمایشی ، نصب با کلید ، و خرید کلید رو
داره ممنون میشم راهنمایی کنید و بیزحمت لینک دانلود نسخه رایگان رو
هم بدید.
مرسی ،
با سلام ،
قبلا این امکان وجود داشت که از این ضدبدافزار بصورت رایگان استفاده
کرد بدون ریل تایم فقط بصورت یک اسکنر من یک نسخه ازش رو دانلود
کردم دقیقا نمیدونم نسخه درستی هست یا نه ، ولی هیچ گزینه رایگانی
نداره وفقط سه گزینه نصب بصورت ازمایشی ، نصب با کلید ، و خرید کلید رو
داره ممنون میشم راهنمایی کنید و بیزحمت لینک دانلود نسخه رایگان رو
هم بدید.
مرسی ،
درود
وقتی برنامه نسخه 30 روزه اش یا لایسنسش تمام شود خودکار به رایگان می رود.
نیازی نیست زمانی که که دو مورد بالا هنوز اعتبار دارند دستی به نسخه رایگان منتقل شود. به همین دلیل این گزینه حذف شده است
ALI16437
04-07-2014, 10:06
با سلام ،
خوب من نمیخوام بصورت اکتیو نصبش کنم فقط میخوام یک اسکنر باشه روی
سیستم بدون ریل تایم ،
ممنونم.
ALI16437
04-07-2014, 12:10
با سلام ،
سیستم بدون ریل تایم ،
ممنونم.
با سلام ،
سیستم بدون ریل تایم ،
ممنونم.
درود
برای اینکار بهتره از امرجنسی کیت استفاده کنید.
ALI16437
04-07-2014, 16:27
لطفا
لینک دانلود جدیدترین نسخه فوق رو
لطف کنید
ممنونم.
لطفا
لینک دانلود جدیدترین نسخه فوق رو
لطف کنید
ممنونم.
سلام
aylar6888
16-07-2014, 23:12
درود :
اگه امکانش هست سریال 90 روزه رایگان برای تست چند سیستم میخواستم که در صورت رضایت مشتریها خرید انجام بدن...
در ضمن محمد یا جناب arfnpm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(بخشید اسمتونو فراموش کردم)عزیز اگه ممکنه قیمت فعلی انلاین آرمور و سکوریتی پک رو برام بفرستید..
ممنون
درود :
اگه امکانش هست سریال 90 روزه رایگان برای تست چند سیستم میخواستم که در صورت رضایت مشتریها خرید انجام بدن...
در ضمن محمد یا جناب arfnpm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(بخشید اسمتونو فراموش کردم)
عزیز اگه ممکنه قیمت فعلی انلاین آرمور و سکوریتی پک رو برام بفرستید..
ممنون
سلام
خسته نباشید
لایسنس را برای شما ارسال کردم ( البته در فروشگاه رسمی امسی سافت وجود داره و هر موقع نیاز داشتید میتونید با مبلغ اندکی اقدام به خرید کنید )
پک اینترنت سکیوریتی دیگه به فروش نخواهد رسید و باید صبر کنید نسخه اینترنت سکیوریتی ارائه شود
ضمنا سایت ایران برای کسب اطلاعات بیشتر همیشه آنلاین هست
سلام
ایا ممکن میباشد برای ما هم رایگان 3 ماهه بفرستید؟
سپاس
با سلام...... امسی سافت اینترنت سکوریتی 9 بتا رو نصب کردم فقط زمانی که فایروال رو غیرفعال کنم اینترنت وصل هست مشکل از کجاست دوستان راهنمایی بفرمایند:n16:
با سلام...... امسی سافت اینترنت سکوریتی 9 بتا رو نصب کردم فقط زمانی که فایروال رو غیرفعال کنم اینترنت وصل هست مشکل از کجاست دوستان راهنمایی بفرمایند:n16:
سلام
در بخش فایروال، کانکشن اینترنت خود را بررسی کنید ببینید در چه وضعیتی هست
اگر مشکل پایدار بود یکبار بازگشت به تنظمیات کارخانه را بزنید ببینید اصلاح می شود یا خیر
سلام دوباره
به نظر میرسه مشکل از نرم افزار هست و صبر کنید تا باگ مورد نظر برطرف شود
عده ای از کاربران نیز گزارش مشکل را دادند اگر خبری شد، اطلاع میدهم
Fabian Wosar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The behavior you describe is a known problem that appears on a limited subset of systems at the moment. We are already tracking it down and it will be fixed in the next beta version
دوستان نسخه بتا جدید اومده ظاهرا مشکلات فایروال برطرف شده ........... تست کنم نتیجه رو میگم
A new beta build is available via online updates now
Changes in version 9.0.0.4283 compared to the previous version
Enhanced factory reset feature to reset logs and detection counter
Outdated updates now triggers orange mode after 48h
1376MAXIMUM
14-08-2014, 23:45
سلام
این انتی ویروس رو یکی از دوستان همین انجمن بهم معرفی کرد حالا چند تا سوال :
قدرتش چطوره البته اینترنت سکوریتیش ؟
سرعت سیستم رو چقدر روش تاثیر میزاره ؟
درکل برای گیمر ها توصیه میکنید استفادش رو ؟ احتمالا سراغ ۳ دی مکس هم میرم برای همین برام مهمه که خیلی سرعت سیستم پایین نیاد
بین این انتی ویروس و پایینی ها کدوم بهتره
F-Secure Internet Security 2014
Quick Heal Internet Security 2014
Norton Internet Security 2014
Kaspersky Internet Security 2015
ممنون
سلام
این انتی ویروس رو یکی از دوستان همین انجمن بهم معرفی کرد حالا چند تا سوال :
قدرتش چطوره البته اینترنت سکوریتیش ؟
سرعت سیستم رو چقدر روش تاثیر میزاره ؟
درکل برای گیمر ها توصیه میکنید استفادش رو ؟ احتمالا سراغ ۳ دی مکس هم میرم برای همین برام مهمه که خیلی سرعت سیستم پایین نیاد
بین این انتی ویروس و پایینی ها کدوم بهتره
F-Secure Internet Security 2014
Quick Heal Internet Security 2014
Norton Internet Security 2014
Kaspersky Internet Security 2015
ممنون
سلام
قدرتش خوبه بهتر هست تست کنید البته نسخه اینترنت سکیوریتی جدید هنوز نهایی نشده است در مرحله آزمایشی هست
تاثیر چندانی ندارد روی بوت که نزدیک به صفر هست بر روی فعالیت های سیستم هم در صورتی ک حداقل 2 گیگابایت رم باشه کمه ( بازم تست کنید )
مشکلی برای گیم وجود ندارد و براحتی می تونید بازی کنید
سوال آخرتون هم بهتر هست برید تاپیک خودش :
بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست 30 روزه :
hosseinonline8000
19-08-2014, 12:01
سلام هنوز نسخه ی اینترنت سکیوریتی با فایروال ادغام شده نیومده ؟
6 ماه پیش قرار بود تا 2 هفته دیگه بیاد پس چی شد ؟
از آخرین نسخه عکس میزارین؟
سلام هنوز نسخه ی اینترنت سکیوریتی با فایروال ادغام شده نیومده ؟
6 ماه پیش قرار بود تا 2 هفته دیگه بیاد پس چی شد ؟
سلام
متاسفانه مشکلات خاصی وجود داره که هنوز حل نشده و شاید زمان ببره مانند مشکلات زیر :
[*=left]EIS: Browsing might be slow with enabled firewall
[*=left]EIS: Main application may crash when disabling firewall
از آخرین نسخه عکس میزارین؟
سلام
لینک دنلود اخرین نسخه اینترنت سکوریتی رو میدین؟
ایا لایسنسی براش دارین بهم بدین؟
مدت بالا میخوام
اینترنت سکوریتی با همه یا اینکه جدا جداست؟
اگه مث قبله برا فایروالشم یوزر بم بدین
نسخه: 9.0.0.4324
147milad
04-09-2014, 12:07
سلام دوستان.من چندی پیش ورژن 8.1.0.40رو دانلود کردم اما سریال نداره و تریال هست اگه از دوستان کسی سریال داره برای بفرسته(پیام خصوصی).ممنون ازتون.
دوستان کسی سریال داره بار منم بفرسته خصوصی:)
سلام
به آخرین نسخه یعنی emsisoft interneet security 9 آپدیت کردم ولی سریالی براش گیر نیاوردم ، الانم فقط روی اسکنر فعال هستش چون تست 30 روزم که خیلی وقته تموم شده دوستان خواهشا لطفا کنن برای این نسخه سریالی باشه ممنون میشم :n03:
سلام
به آخرین نسخه یعنی emsisoft interneet security 9 آپدیت کردم ولی سریالی براش گیر نیاوردم ، الانم فقط روی اسکنر فعال هستش چون تست 30 روزم که خیلی وقته تموم شده دوستان خواهشا لطفا کنن برای این نسخه سریالی باشه ممنون میشم :n03:
تو پست اول اون فعال ساز رو امتحان کردین؟
Emsisoft Internet Security 9
Emsisoft Anti-Malware + Firewall
مشتریان ما مدتها تمایل داشتند که دو برنامهیEmsisoft Anti-Malware و Emsisoft Online Armorدر یک برنامه ترکیب شوند. مدیر عامل ما Christian Mairoll و تیم امسی سافت اکنون با افتخار اعلام میکند که زمان آن رسیده است.
در طول چندین سال، Emsisoft Anti-Malware با ویژگیهای حفاظت پیشرفته در عین سبک بودن همراه شده است. افزون بر آن مسدود کنندهی رفتار، بهترین حفاظت را برای شما به ارمغان میآورد.
Emsisoft Online Armor یک فایروال قدرتمند است اما بسیاری از کاربران به دلیل وجود ویژگی HIPS و هشدارهای آن با آن مشکل داشتند به خصوص که نیازمند دانش فنی بالایی بود.
ترکیبی از دو موتور اسکن که هر دو بهترینهای خود در سطح جهان هستند با لایه حفاظتی فایروال محصول جدید ما را فراهم کرده است بدون آنکه قابلیتهای آن را محدود کند. در نتیحه محصولی رویایی برای حفاظت نامحدود برای تمامی کاربران فراهم شده است.
7 دلیل برای انتخاب Emsisoft Internet Security
سه لایه حفاظتی در برابر مخربها
حفاظت گشت و گذار: وبسایتهای مخرب و مشکوک را مسدود میکند
محافط فایل: تمامی دانلودها و برنامهها را با اسکن دو موتوره بررسی میکند
رفتارشناسی: تهدیدات بسیار جدید را بدون نیاز به بروزرسانی شناسایی میکند
فایروال هوشمند
کامپیوتر شما را در هنگام استفاده از شبکههای عمومی اینترنت، پنهان میکند. کامپیوتر شما عملا دیده نمیشود. شامل پشتیبانی از IPv6 نیز میباشد.
نصب آسان
قوانین فایروال سراسری و قوانین برنامه بسیار واضح هستند در حالی که کاملا انعطاف پذیر نیز میباشند
بسیار سبک
هدف ما حفاظت از کامپیوتر شما بدون هرگونه تاثیر بر عملکرد آن است. نه بیشتر نه کمتر. Emsisoft Internet Security با وجود اینکه بالاترین امنیت را برای شما فراهم میکند بسیار سبک نیز میباشد
حداقل هشدار ممکن برای فایروال
به طوری که شما وسوسه نشوید روی "مجاز" کلیک کنید که در این صورت وجود یک فایروال اساسا معنا نخواهد داشت
ارزیابی خودکار اعتبار برنامه
ارزیابی با شبکه ابری ضد مخرب امسی سافت. بیش از 100 میلیون برنامه از نظر خوب یا بد بودن براساس ارزیابیهای کاربران و پارامترهای فنی متعدد دسته بندی شدهاند
مزازای فایروال این نسخه نسبت به فایروال ویندوز
استفاده سادهتر و سریعتر با قابلیت ازریابی اعتبار برنامه در سطح جهانی
سیستم مورد نیاز:
Windows XP, Vista, 7, 8 and 8.1
از ویندوز ویستا به بعد نسخه 64 بیتی نیز پشتیبانی میشود.
حداقل رم مورد نیاز: 1 گیگابایت توصیه ما 2 گیگابایت است
حداقل رزولوشن مانیتوز: 600x1024
چرا امسی سافت؟
کارشناسان حرفهای برای حذف مخربهای پیشرفته
کارشناسان مخرب شناسی ما به طور رایگان در خدمت شما هستند تا به راحتی بتوانید مخربهای بسیار پیشرفته و پیچیده را از سیستم خود حذف کنید
بروزرسانی به نسخههای جدید
تمامی نسخههای جدید برنامه به طور رایگان در طول استفاده شما از محصولات ما در دسترس هستند. هیچ نیازی به نصب مجدد برای بروزرسانی برنامه نیست. برنامه به طور خودکار به نسخه جدید بروزرسانی میشود
استفاده رایگان به مدت 30 روز / گارانتی بازگشت پول
بهترین پیشنهاد ما قبل از خرید لایسنس، استفاده از 30 روز آزمایشی می باشد. تمامی امکانات برنامه به مدت 30 روز برای ارزیابی شما از برنامه در دسترس است
تمرکز بر مشتری
ارسال پرسشهای خود دربارهی مخربها، لایسنس برنامهها یا ویژگیهای محصولات را از ما دریغ نکنید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hosseinonline8000
09-09-2014, 13:07
این همون نسخه ی اینترنت سیکوریتی با فایروال و آنتی ویروس ادغام شده هست که این همه انتظار کشیدیم حالا نهایی شده ؟
این همون نسخه ی اینترنت سیکوریتی با فایروال و آنتی ویروس ادغام شده هست که این همه انتظار کشیدیم حالا نهایی شده ؟
بله همان نسخه هستش که فایروال با آنتی ویروس ترکیب شده و نسخه ی اینترنت سکیوریتی را تکمیل کرده است
اقا کسی یوزر این اینترنت سکوریتی رو نداره؟
من لازم دارم
hosseinonline8000
10-09-2014, 08:39
من لازم دارم
فکر کنم باید یکم خرج کنید لایسنس رایگان براش پیدا نمیشه . :n02:
جدیدا لایسنس رایگان برای بعضی آنتی ویروسها خیلی کم پیدا میشه . ولی در بین اونها از نظر من امسی سافت ارزش خرید بیشتری داره . هم قیمتش کمتره و ایرانو تحریم نکرده و پشتیبانی کامل میکنه و موتور بیت هم داره و ...
اگر لایسنس های با قیمت خوب برای ایرانی ها که عادت به خرید ندارن قرار بدن به شدت فکر میکنم اینجا محبوب بشه .
از کجا میشه لایسنس های 3 - 6 ماهه خرید ؟ توی سایت نمایندگی که نبود (یادمه قبلا گذاشته بودن)...!
من لازم دارم
سلام
با کمال احترام خدمت شما دوست گل عرض کنم اگر دنبال محصول رایگان هستید، از Emsisoft مهاجرت کنید
موفق باشید
فکر کنم باید یکم خرج کنید لایسنس رایگان براش پیدا نمیشه . :n02:
جدیدا لایسنس رایگان برای بعضی آنتی ویروسها خیلی کم پیدا میشه . ولی در بین اونها از نظر من امسی سافت ارزش خرید بیشتری داره . هم قیمتش کمتره و ایرانو تحریم نکرده و پشتیبانی کامل میکنه و موتور بیت هم داره و ...
اگر لایسنس های با قیمت خوب برای ایرانی ها که عادت به خرید ندارن قرار بدن به شدت فکر میکنم اینجا محبوب بشه .
از کجا میشه لایسنس های 3 - 6 ماهه خرید ؟ توی سایت نمایندگی که نبود (یادمه قبلا گذاشته بودن)...!
سلام
وب سایت ایران در حال بروز رسانی هست و ان شا الله تا اواسط هفته کامل خواهد شد و فروشگاه هم با قیمت های عالی دایر خواهد بود
موفق باشید
من تست کردم سیستم من
سی پی یو :i7
رم:8
کندی بسیار محدودی احساس میشد خیلی هنگ میکرد سیستم نه ها خود نرم افزار هنگ میکرد
من تست کردم سیستم من
سی پی یو :i7
رم:8
کندی بسیار محدودی احساس میشد خیلی هنگ میکرد سیستم نه ها خود نرم افزار هنگ میکرد
سلام
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟؟
منظور از هنگ کردن دقیقا چی هست؟؟
هنوز هم مشکل دارید؟؟
یک باگ در نسخه ی 9 در اخرین بیلد 4546
وقتی بر روی آیکن در تسکبار کلیک راست میکنیم و Disable all Protection را میزنیم، بعد برای فعال سازی دوباره آن، راست کلیک کار نمیکند. در صورتی که از روی برنامه میخواییم Enable کنیم، برنامه هنگ میکند
ویندوز 8.1 آپدیت سپتامبر 64 بیت
سلام
این پیغام چرا ظاهر میشه؟
نسخه های جدید این برنامه ی امنیتی برای دانلود در سایت اصلی قرار گرفت.
شما میتوانید از لینک های زیر فایل نصبی را دریافت کنید.
Emsisoft Emergency Kit Version 9.0.0.4523
Runs On: Win XP, Vista, 7 & 8
Released: 10/09/2014
DOWNLOAD LINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Anti-Malware Version 9.0.0.4546
Released: 10/08/2014
DOWNLOAD LINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Internet Security Version 9.0.0.4546
Released: 10/08/2014
سلام
این پیغام چرا ظاهر میشه؟
یک ناسازگاری با این برنامه هست. که تیم امسی سافت با سازنده این برنامه در حال کار برای یاتن علت هستند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Fabian Wosar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) It means an error occurred in the bug reporting software we use. We are currently working together with the EurekaLog developers to figure out why it crashes on some systems.
سلام
بابت پاسخگویی متشکرم
چند تا سوال دارم
1. آیا سایت مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای خرید مطمئن هست؟
2. بعد از خرید لایسنس ها تک تک ارسال میشن یا یک لایسنس برای چند کاربر؟ (مثلا 5 کاربره)
3. بعد از خرید و فعالسازی، میتوان از همان لایسنس ها در همان سیستم ها استفاده کرد؟ (بعد از نصب ویندوز جدید در همان سیستم)
4. لایسنس OEM میباشد یا Retrial ؟ (فک کنم دومی رو اشتباه نوشتم!)
5. بعد از خرید و فعالسازی، لینکی برای ما میدهند که هر کسی نسخه ی تریال را نصب کند، برای همان لایسنس 30 روز و اگر لایسنس بخرد برای لایسنس ما 180 روز اضافه میشود. آیا این برای تمام همان لایسنس 5 کاربره اضافه میشود؟
با تشکر مسعود
سلام
بابت پاسخگویی متشکرم
چند تا سوال دارم
1. آیا سایت مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای خرید مطمئن هست؟
2. بعد از خرید لایسنس ها تک تک ارسال میشن یا یک لایسنس برای چند کاربر؟ (مثلا 5 کاربره)
3. بعد از خرید و فعالسازی، میتوان از همان لایسنس ها در همان سیستم ها استفاده کرد؟ (بعد از نصب ویندوز جدید در همان سیستم)
4. لایسنس OEM میباشد یا Retrial ؟ (فک کنم دومی رو اشتباه نوشتم!)
5. بعد از خرید و فعالسازی، لینکی برای ما میدهند که هر کسی نسخه ی تریال را نصب کند، برای همان لایسنس 30 روز و اگر لایسنس بخرد برای لایسنس ما 180 روز اضافه میشود. آیا این برای تمام همان لایسنس 5 کاربره اضافه میشود؟
با تشکر مسعود
درود
1- این سایت، توی سایت اصلی امسی سافت به عنوان نماینده ایران درج شده به علاوه وقتی با آی پی ایران دامین دات امسی سافت را میزنید روی این دایورت میشه. کدام برند آنتی ویروس اینطوریه؟ دیگه از این بیشتر چه اطمینانی میشه داشت.
2- یک لایسنس به تعداد کاربر خریداری شده ارسال می شود. مثلا یک لایسنس 5 کاربره.
3- وقتی لایسنس 5 کاربره هست موقع فعالسازی 5 تا گزینه میده که میتونید هر کدومو به یک نفر (سیستم) که دوست دارید اختصاص دهید. مثلا من شماره سوم از این 5 کاربر رو انتخاب می کنید. هر زمان هم میشه این شماره سوم را به سیستم دیگر منتقل کرد. کافیه موقع فعالسازی روی سیستم دیگه دوباره گزینه سوم انتخاب باشه. (البته گزینه هایی که قبلا انتخاب شده جلوش اسم سیستمی که الان داره ازش استفاده می کنه میاد که اگر سیستم دیگه ای براش انتخاب بشه اسم آخرین سیستم رو مینویسه)
4- امسی سافت اصلا OEM ندارد.
5- در قسمت پاداش معرفی برنامه که در قسمت لایسنس قرار دارد فرقی نمی کنید شما از چه لایسنسی استفاده می کنید. اگر از لینکی که به شما اختصاص دارد کسی دانلود و نصب کند به لایسنسی که باهاش اون لینک تهیه شده 30 روز اضافه میشه. حالا اگر روی این همین برنامه یک لایسنس 1 ساله نصب بشه به لایسنس شما 180 روز اعتبار هدیه میده.
سلام عایا مشکل پایین اوردن سرعت نسخه اینترنت سکوریتی درست شده؟
من اولین نسخه اینترنت سکوریتی ک منتشر شد رو دانلود و نصب کردم ک مشکل داشت(بتا نبود ورژن اصلی بود)
درود
1- این سایت، توی سایت اصلی امسی سافت به عنوان نماینده ایران درج شده به علاوه وقتی با آی پی ایران دامین دات امسی سافت را میزنید روی این دایورت میشه. کدام برند آنتی ویروس اینطوریه؟ دیگه از این بیشتر چه اطمینانی میشه داشت.
2- یک لایسنس به تعداد کاربر خریداری شده ارسال می شود. مثلا یک لایسنس 5 کاربره.
3- وقتی لایسنس 5 کاربره هست موقع فعالسازی 5 تا گزینه میده که میتونید هر کدومو به یک نفر (سیستم) که دوست دارید اختصاص دهید. مثلا من شماره سوم از این 5 کاربر رو انتخاب می کنید. هر زمان هم میشه این شماره سوم را به سیستم دیگر منتقل کرد. کافیه موقع فعالسازی روی سیستم دیگه دوباره گزینه سوم انتخاب باشه. (البته گزینه هایی که قبلا انتخاب شده جلوش اسم سیستمی که الان داره ازش استفاده می کنه میاد که اگر سیستم دیگه ای براش انتخاب بشه اسم آخرین سیستم رو مینویسه)
4- امسی سافت اصلا OEM ندارد.
5- در قسمت پاداش معرفی برنامه که در قسمت لایسنس قرار دارد فرقی نمی کنید شما از چه لایسنسی استفاده می کنید. اگر از لینکی که به شما اختصاص دارد کسی دانلود و نصب کند به لایسنسی که باهاش اون لینک تهیه شده 30 روز اضافه میشه. حالا اگر روی این همین برنامه یک لایسنس 1 ساله نصب بشه به لایسنس شما 180 روز اعتبار هدیه میده.
مرسی
سوال 3. تا جایی که یادمه وقتی یکی از همین لایسنس های 5 کاربره فعال میشد، گزینه ی آن غیر فعال میشد و بقیه فعال باقی میموندن.
پس با توجه به این روشی که شما گفتید، سیستم های دیگر میتوانند از لایسنس ما استفاده کنند؟ یعنی بجز این 5 کاربر؟ نمیشه محدود به سخت افزار همان سیستم بشه؟
خب اینطوری که وقتی من از لایسنس استفاده میکنم و 4 تا دیگه هم استفاده میشن. لایسنس من رو بجز این 4 نفر میتونند استفاده کنن؟
سلام
من " Emsisoft Emergency Kit Version 9.0.0.4523 " دانلود كردم ، اكستراكتش كردم توي درايو C و بعد آپديت .
دوستان عزيز ، ميدونيد محل ذخيره آپديتش كجاست ؟
ممنون
سلام
من " Emsisoft Emergency Kit Version 9.0.0.4523 " دانلود كردم ، اكستراكتش كردم توي درايو C و بعد آپديت .
دوستان عزيز ، ميدونيد محل ذخيره آپديتش كجاست ؟
ممنون
به ترتیب
Emsisoft Emergency Kit ← Bin ← Signatures
آپدیت ها در این محل ذخیره میشند
به ترتیب
Emsisoft Emergency Kit ← Bin ← Signatures
آپدیت ها در این محل ذخیره میشند
سلام اگر اپدیتی رو کپی بگیرم و ویندوز عوض کنیم و همون اپدیت رو در درایور نرم افزار خودش قرار بدیم عمل میکنه
ضمنا اپدیت رو کپی بگیرم ممکنه ویروس یا تروجان بگیره از هر لحاظ
عملا کار درست چی هست نصب نرم افزار و بروز رسانی از طریق اینترنت
سوال اخر من وقتی ویندوز عوض میکنم به اینترنت وصل هستم سرعت 2 مگ نامحدود دارم چرا اینقدر تو اپدیت شدن کند هست زمان میبره تا نصب رو ادامه بده راهی برایش هست
سلام اگر اپدیتی رو کپی بگیرم و ویندوز عوض کنیم و همون اپدیت رو در درایور نرم افزار خودش قرار بدیم عمل میکنه
ضمنا اپدیت رو کپی بگیرم ممکنه ویروس یا تروجان بگیره از هر لحاظ
عملا کار درست چی هست نصب نرم افزار و بروز رسانی از طریق اینترنت
سوال اخر من وقتی ویندوز عوض میکنم به اینترنت وصل هستم سرعت 2 مگ نامحدود دارم چرا اینقدر تو اپدیت شدن کند هست زمان میبره تا نصب رو ادامه بده راهی برایش هست
بله این امکانش هست ولی بعد از اینکه آپدیت ها رو کپی کردین، باید یکبار هم آپدیت آنلاین بکنید که حدودا 5 ثانیه طول میکشد تا آپدیت های جدید در برنامه شناخته بشن و کاملا نصب بشن
آپدیت آنلاین بهترین و امن ترین روش برای آپدیت برنامه های امنیتی هستش
این بستگی به ISP (سرویس دهنده اینترنت شما) دارد. سرعت دانلود شما چقدر است؟ فقط در همین برنامه این مشکل هست یا سرعت نت شما کم است؟
بله این امکانش هست ولی بعد از اینکه آپدیت ها رو کپی کردین، باید یکبار هم آپدیت آنلاین بکنید که حدودا 5 ثانیه طول میکشد تا آپدیت های جدید در برنامه شناخته بشن و کاملا نصب بشن
آپدیت آنلاین بهترین و امن ترین روش برای آپدیت برنامه های امنیتی هستش
این بستگی به ISP (سرویس دهنده اینترنت شما) دارد. سرعت دانلود شما چقدر است؟ فقط در همین برنامه این مشکل هست یا سرعت نت شما کم است؟
نه من دارم 240کی دانلود میکنم هیچ مشکلیتو دان ندارم حتی از اپلود سنترهای مثل اپلود باز.....
فقط تو نصب این برنامه یکم طولانی میشه دانلود+ اپدیتش
نه من دارم 240کی دانلود میکنم هیچ مشکلیتو دان ندارم حتی از اپلود سنترهای مثل اپلود باز.....
فقط تو نصب این برنامه یکم طولانی میشه دانلود+ اپدیتش
پس شما در عکسی که قرار دادم، در Update Setting عدد آن را به 1 تغییر دهید
پس شما در عکسی که قرار دادم، در Update Setting عدد آن را به 1 تغییر دهید
ممنون بنده عرض کردم موقع که ویندوز تازه عوض شده و میخواهیم انتی رو تازه نصب کنیم سوال میکنه اپدیت کنید کند عمل میکنه
زمانی که نصب هست پر حالت عادی موردی نداره برای اپدیت
ممنون بنده عرض کردم موقع که ویندوز تازه عوض شده و میخواهیم انتی رو تازه نصب کنیم سوال میکنه اپدیت کنید کند عمل میکنه
زمانی که نصب هست پر حالت عادی موردی نداره برای اپدیت
درود
وقتی برای بار نخست در حال نصب هستید، آپدیت ها به نسبت قدیمی است و به همین دلیل لازم است که حجم بیشتری دریافت شود.
اما وقتی به تازگی بروزرسانی شده است تقریبا تا 4 روز هم اگر بروزرسانی نکنید با کش پیشرفته بروزرسانی امسی سافت شما حجم زیادی دریافت نخواهید کرد.
این مورد را با بیت دیفندر می توانید مقایسه کنید. با اینکه یکی از موتور های امسی سافت، بیت دیفندر است اما حجم آپدیت بیت دیفندر تقریبا 5 برابر امسی سافت است.
درود
وقتی برای بار نخست در حال نصب هستید، آپدیت ها به نسبت قدیمی است و به همین دلیل لازم است که حجم بیشتری دریافت شود.
اما وقتی به تازگی بروزرسانی شده است تقریبا تا 4 روز هم اگر بروزرسانی نکنید با کش پیشرفته بروزرسانی امسی سافت شما حجم زیادی دریافت نخواهید کرد.
این مورد را با بیت دیفندر می توانید مقایسه کنید. با اینکه یکی از موتور های امسی سافت، بیت دیفندر است اما حجم آپدیت بیت دیفندر تقریبا 5 برابر امسی سافت است.
سلام و خسته نباشید
#718 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام ورژن 9.0.0.4570 امده لطفا قرار دهید
Emsisoft Anti Malware 9.0.0.4570
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Internet Security 9.0.0.4570
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Emergency Kit 9.0.0.4523
Emsisoft Online Armor 7.0.0.1866
مرسی
سوال 3. تا جایی که یادمه وقتی یکی از همین لایسنس های 5 کاربره فعال میشد، گزینه ی آن غیر فعال میشد و بقیه فعال باقی میموندن.
پس با توجه به این روشی که شما گفتید، سیستم های دیگر میتوانند از لایسنس ما استفاده کنند؟ یعنی بجز این 5 کاربر؟ نمیشه محدود به سخت افزار همان سیستم بشه؟
خب اینطوری که وقتی من از لایسنس استفاده میکنم و 4 تا دیگه هم استفاده میشن. لایسنس من رو بجز این 4 نفر میتونند استفاده کنن؟
سلام رفیق
ببین عزیز این شرایطی که میگی را یکسری شرکت ها باب کردند و در کل یک نوع کلاهبرداری مدرن هست :n02:
وقتی شما یک لایسنس 5 کاربره دریافت میکنید یعنی اینکه شما میتونید با این لایسنس همزمان از طریق 5 سیستم آپدیت دریافت کنید حالا این سیستم ها هر مدلی و هر کجا که دوست دارند، باشند
وقتی سیستم ششم را شما روی مثلا سومی فعال میکنی برای سیستم سومی خطا میده آپدیت، و سیستم ششمی رجیستر میشه
فروش لایسنس چند کاربره به چند نفر خلاف هست دوست عزیز :n05: این لایسنس های چند کاربره برای فردی هست که چند سیستم دارد
این تعداد 5 کاربره هم که در فروشگاه امسی سافت هست، تموم بشه دیگه فقط 1 و 3 کاربره برای خانگی خواهیم داشت
هر سوال دیگری داشتی عزیز در خدمت هستیم
در مورد سایت emsisoft.co.ir
کپی رایت سایت نشان دهنده اعتبار این سایت هست
سلام من اخذین ورژن رو که گذاشتید دانلود کردم و نصب Emsisoft Internet Security 9.0.0.4570
لایسنس 2تا دارم هم فایروال هم انتی مالور وقتی لایسنس رو میزنم قبول میکنه میره برای نصب اما الان اپدیت رو میزنه
...در حال پردازش انتقال داده ها
!انجام شد
در صورتی که اصلا اپدیت نشده چکار کنم ضمنا هنوز 5ماه اعتبار دارم
درود
اگر لایسنس شما مربوط به نسخه قبلی است که دو لایسنسه بود باید در cc.emsisoft.com ثبت کنید و لایسنس خود را به یک لایسنس اینترنت سکیوریتی تبدیل کنید. و سپس در برنامه استفاده کنید.
اگر فایروال ویندوز روشن است آن را خاموش کنید
درود
اگر لایسنس شما مربوط به نسخه قبلی است که دو لایسنسه بود باید در cc.emsisoft.com ثبت کنید و لایسنس خود را به یک لایسنس اینترنت سکیوریتی تبدیل کنید. و سپس در برنامه استفاده کنید.
اگر فایروال ویندوز روشن است آن را خاموش کنید
ممنون من عضو نیستم
ضمنا چرا قبلا تو نخسه های قبلی اینجوری نبود اینجا ثبت نام کردم اما وارد لینک شما میشم پسورد رو قبول نمیکنه
ممنون من عضو نیستم
ضمنا چرا قبلا تو نخسه های قبلی اینجوری نبود اینجا ثبت نام کردم اما وارد لینک شما میشم پسورد رو قبول نمیکنه
سلام
1-وارد این لینک شده و ثبت نام کنید.
2- وارد پنل شوید.
3- وارد بخش Manage Licenses شوید.
4- در انتهای صفحه از طریق گزینه Can't see your license key? Please register your license key here هر دو لایسنس خود را ثبت کنید.
5- از طریق گزینه Merge Emsisoft Internet Security Pack licenses لایسنس جدید را تولید کنید.
ممنون درست شد فقط چند تا سوال دارم خدمتتون
1 این گزینه اپگرید چی هستش و بچکاری میاد
2 الان دو تا لایسنس من شده یکی درسته هم الان انتی مالور رو دارم هم اون انلاین ارمور یا فقط ترکیب شدن دوتاشون شده سکوریتی چون قبلا دوتا برنامه خودکار نصب میشد
3 الان بخواهم تمدیشون کنم چقدر هزینه داره
4تا قبل از اتمام تمدید کنم یا اگر تمومشد میشه همین رو فعال کرد یا نه لایسنس جدیدباید بگیرم
5 دلیل این تغیرات چی هستش چرا دوتا شده یکی
ممنون درست شد فقط چند تا سوال دارم خدمتتون
1 این گزینه اپگرید چی هستش و بچکاری میاد
2 الان دو تا لایسنس من شده یکی درسته هم الان انتی مالور رو دارم هم اون انلاین ارمور یا فقط ترکیب شدن دوتاشون شده سکوریتی چون قبلا دوتا برنامه خودکار نصب میشد
3 الان بخواهم تمدیشون کنم چقدر هزینه داره
4تا قبل از اتمام تمدید کنم یا اگر تمومشد میشه همین رو فعال کرد یا نه لایسنس جدیدباید بگیرم
5 دلیل این تغیرات چی هستش چرا دوتا شده یکی
درود
برای تمدید لایسنس هست.
قبلا دو برنامه داشتید و دو لایسنس. اکنون برنامه اینترنت سکیوریتی یکی شده و دو لایسنسی که دادید تبدیل به یکی شده. البته دو لایسنس قبلی تا چند روز فعال خواهند ماند و سپس باطل می شوند و تنها لایسنس جدید قابل استفاده است
برای تمدید با نمایندگی ایران تماس بگیرید
چون نصب دو برنامه برای بسیاری از کاربران سخت بود از طرفی فایروال آنلاین آرمور ویژگی های بسیاری داشت که مناسب کاربران ساده نبود. به همین دلیل یک برنامه با تمامی امکانات مورد نیاز تهیه شد.
سلام
ویندزوم 8.1 هستش آخرین نسخه امسی سافت رو نصب داره اینترنت سکوریتی ولی خیلی وقتها موقع نصب ویندوز امسی اجرا نمیشه !!! نمیدونم مشکل کجاست ویندوزم عوض کردم بازم اینجوریه تنظیات دیفالت و اصلا دست نزدم
سلام
ویندزوم 8.1 هستش آخرین نسخه امسی سافت رو نصب داره اینترنت سکوریتی ولی خیلی وقتها موقع نصب ویندوز امسی اجرا نمیشه !!! نمیدونم مشکل کجاست ویندوزم عوض کردم بازم اینجوریه تنظیات دیفالت و اصلا دست نزدم
یعنی آیکونش کنار ساعت نمیاد؟
توی تسک منیجر ببینید امسی سافت اجرا شده یا نه؟
و همینطور ببینید توی استارت آپ تسک منیجر روشن هست یا نه
یعنی آیکونش کنار ساعت نمیاد؟
توی تسک منیجر ببینید امسی سافت اجرا شده یا نه؟
و همینطور ببینید توی استارت آپ تسک منیجر روشن هست یا نه
سلام
مشکل مال یکی از نرم افزارهام بود که همیشه قبل از امسی نصب میکردم حل شد ولی یک مشکل بزرگ دیگه دارم امسی اجازه کانکت شدن به openvpn رو نمیده هیچ ارور و پیامی نمیاد فقط وصل نمیشه
سلام
مشکل مال یکی از نرم افزارهام بود که همیشه قبل از امسی نصب میکردم حل شد ولی یک مشکل بزرگ دیگه دارم امسی اجازه کانکت شدن به openvpn رو نمیده هیچ ارور و پیامی نمیاد فقط وصل نمیشه
درود
این برنامه که میفرمایید از دسته PPTP VPN هست؟
نسخه اینترنت سکیوریتی امسی سافت فعلا PPTP رو ساپورت نمیکنه که به زودی بهش اضافه میشه.
سلام
فایروال نسخه اینترنت سکیورتی امسی سافت در حال تکمیل هست و دوستان اگر مشکلی می بینند گزارش کنند که طی این مراحل و آپدیت ها برطرف و بروزرسانی شود
سلام
فایروال نسخه اینترنت سکیورتی امسی سافت در حال تکمیل هست و دوستان اگر مشکلی می بینند گزارش کنند که طی این مراحل و آپدیت ها برطرف و بروزرسانی شود
یک نکته ای که خیلی به چشم میزد این بود که نرم افزار خود درگیری با خودش داشت
روی رم 8 و سی پی یو i7 لگ میزد موقعی که اپدیت رو میزنی چند ثانیه گیر میکنه یهو میره بخش اپدیتش
اگر بشه بخشی اضافه بشه که هر برنامه ای که میخواد به نت دسترسی داشته باشه از کاربر اجازه بگیره خیلی خوب میشه حتی نود32 هم این قابلیتو داره:n09:
یک نکته ای که خیلی به چشم میزد این بود که نرم افزار خود درگیری با خودش داشت
روی رم 8 و سی پی یو i7 لگ میزد موقعی که اپدیت رو میزنی چند ثانیه گیر میکنه یهو میره بخش اپدیتش
اگر بشه بخشی اضافه بشه که هر برنامه ای که میخواد به نت دسترسی داشته باشه از کاربر اجازه بگیره خیلی خوب میشه حتی نود32 هم این قابلیتو داره:n09:
مشکلات را اگر کاربر امسی سافت هستید به پشتیبانی ایران یا پشتیبانی اصلی شرکت گزارش کنید
این هم برای مشکل شما، البته شما با این صحبت تون امسی سافت را مسخره نکرده اید بلکه نود 32 را مسخره کردید
مشکلات را اگر کاربر امسی سافت هستید به پشتیبانی ایران یا پشتیبانی اصلی شرکت گزارش کنید
این هم برای مشکل شما، البته شما با این صحبت تون امسی سافت را مسخره نکرده اید بلکه نود 32 را مسخره کردید
این عکس یجورایی برام آشناست ها :n13:
M A S O U D :n09::n39:
pedram_01
18-03-2015, 01:53
سلام ام سی سافت هنو از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ؟
سلام ام سی سافت هنو از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ؟ برنامه ی emsisoft emergency kit که هم اکنون پشتیبانی میکنه پس بقیه ی محصولاتش هم باید پشتیبانی بکنه ! پس جواب آره هست .
aylar6888
19-03-2015, 11:02
درود :
بله از زبان پارسی پشتیبانی میکند.
من یکی توقع دارم نرم افزاری که فایروال بسیار قدرتمندی مثل آنلاین آرمور روش بوده الان حداقل فایروال نسخه اینترنت سکوریتیش نزدیک اون عمل کنه که هنوز بنظر من راه زیادی داره تا فایروال الحاقیش بپای اون برسه.امسی سافت یکی از محصولاتیه که همیشه ازش راضی بودم و هستم...
PEYMANCH
19-03-2015, 12:37
سلام من میخواستم emsisoft internet security نصب کنم قبلش چندتا سوال داشتم
اول اینکه فرق ورژن internet security با anti malware چی هست آیا anti-malware هم فایروال برای اینترنت داره؟
دوم اینکه من با هر آنتی ویروسی یه مشکل داشتم با کاسپر مشکلم پدید اومدن ارور صفحه آبی بود با avg پورت pptp بسته میشد حتی دستی هم باز میکردم اما بازم کانکت نمیشد با بیت دیفندر مشکلم این بود که فایل های غیر ویروس را الکی ویروس میشناخت و درصد سی پی یو مدام بالا پایین میشد
میخواستم ببینم emsisoft هیچکدوم از این مشکلا رو داره؟
در ابتدا معذرت بخاطر تاخیر در پاسخ گویی هامون سرمون یه مقدار شلوغ شده
سلام ام سی سافت هنو از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ؟
بله دوست عزیز پشتیبانی میکنه و ما حداقل 10 روز یکبار بروزرسانی داشته ایم و تلاش داریم به بهترین شکل ممکن از زبان پارسی پشتیبانی کند
درود :
بله از زبان پارسی پشتیبانی میکند.
من یکی توقع دارم نرم افزاری که فایروال بسیار قدرتمندی مثل آنلاین آرمور روش بوده الان حداقل فایروال نسخه اینترنت سکوریتیش نزدیک اون عمل کنه که هنوز بنظر من راه زیادی داره تا فایروال الحاقیش بپای اون برسه.امسی سافت یکی از محصولاتیه که همیشه ازش راضی بودم و هستم...
یه مقدار سخت هست درباره این مسئله صحبت کردن بطور حتم امسی سافت از HIPS دیگر استفاده نخواهد کرد ولی اینکه فایروال، فایروال قوی ای باشه یک مسئله اساسی هست که شرکت هم بدنبال این مسئله هست البته کمی باید کاربران صبور باشند هنوز چند ماهی ازش نگذشته حداقل یکسال از توسعه اش بگذره و بعد مقایسه شود، مطمئن باشید نرم افزار های این شرکت روز به روز بهتر خواهند شد
سلام من میخواستم emsisoft internet security نصب کنم قبلش چندتا سوال داشتم
اول اینکه فرق ورژن internet security با anti malware چی هست آیا anti-malware هم فایروال برای اینترنت داره؟
دوم اینکه من با هر آنتی ویروسی یه مشکل داشتم با کاسپر مشکلم پدید اومدن ارور صفحه آبی بود با avg پورت pptp بسته میشد حتی دستی هم باز میکردم اما بازم کانکت نمیشد با بیت دیفندر مشکلم این بود که فایل های غیر ویروس را الکی ویروس میشناخت و درصد سی پی یو مدام بالا پایین میشد
میخواستم ببینم emsisoft هیچکدوم از این مشکلا رو داره؟
من فکر کنم بهتر هست سیستم خود را یک بررسی کامل از لحاظ امنیتی، سالم بودن سیستم عامل و نرم افزار ها انجام دهید
در مورد امسی سافت نظری نداریم و پیشنهاد میکنم تست کنید
ضد مخرب: محافظ فایل، محافظ وبگردی و بانکداری آنلاین و رفتارشناسی
اینترنت سکیوریتی: ضد مخرب + فایروال
اطلاعات بیشتر در
emsisoft.co.ir
موفق باشید
pedram_01
28-03-2015, 15:39
رفتم تست کنم دیدم نمیشه میگه نسخه تریال فقط اسکن و ... هست و ریال تایمش کار نمیکنه . هرچی روی No میزدم میگفتم میخوام از نسخه تریال استفاده کنم بازم همین میامد . و وقتی هم نصب کردم دیدم هیچیش کار نمیکنه . دوبار هم نصب کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.