PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات Emsisoft ( راهنمای تاپیک در پست اول و دوم )

صفحه ها : 1 [2] 3 4

aylar6888
17-02-2013, 02:10
سلام محمد عزیز و تشکر دوباره از بابت سریال امسی :
محمد جان اولا که توی سایتش نوشته بود اینترنت سکوریتی و من فکر کردم الان یه سوییت کامل شده اما مثل زون آلارم فایروال و انتی مالور هنوز هم که جدا نصب میشن...کی میخوان اینو یه سوییت کامل کنند؟
دوما : خبری از ترجمه آنلاین آرمور به فارسی هست ؟؟؟
سوما : اگه درست متوجه شده باشم هم سرعت آپدیت بیشتر و هم حجم اون کمتره نسبت به امرژنسی کیت؟؟؟؟میتونه مال اینکه اون محصول رایگانه باشه که سرعت سرورش مثل خیلی از کمپانیهای دیگه برای محصولات رایگان کمتره؟؟؟
چهار : دیدم که آنلاین آرمور برخلاف خیلی از فایروالهای دیگه آپدیت خیلی کم حجمی داره.این بخاطر اپلیکیشن کنترلشه؟؟؟
پنج : این پست رو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این فایل ایکار رو روی خیلی از انتی ویروسها تست کردم اما از امسی سافت توقع داشتم جلوی دانلود این فایل رو بگیره.شما هم تست کن و اگه ایراد از تنظیمات من بود خوشحال میشم راهنماییم کنی...
شش : اگه یه تنظیمات کلی برای انتی مالور و آنلاین آرمور که قدرتمند باشه برامون بذاری ممنون میشم...
هفت : توی لیک تست کومودو که گرفتم امتیاز کامل رو میگیره اما سولهاش حدود دو برابر بیشتر از فایروال کومودو هست.یه فیلم هم گرفتم از تست که اگه لازم شد لینکشو براتون بذارم...
ببخش محمد جان خیلی سوال کردم...:n16:

xman681
17-02-2013, 17:14
سلام محمد عزیز و تشکر دوباره از بابت سریال امسی :
محمد جان اولا که توی سایتش نوشته بود اینترنت سکوریتی و من فکر کردم الان یه سوییت کامل شده اما مثل زون آلارم فایروال و انتی مالور هنوز هم که جدا نصب میشن...کی میخوان اینو یه سوییت کامل کنند؟
دوما : خبری از ترجمه آنلاین آرمور به فارسی هست ؟؟؟
سوما : اگه درست متوجه شده باشم هم سرعت آپدیت بیشتر و هم حجم اون کمتره نسبت به امرژنسی کیت؟؟؟؟میتونه مال اینکه اون محصول رایگانه باشه که سرعت سرورش مثل خیلی از کمپانیهای دیگه برای محصولات رایگان کمتره؟؟؟
چهار : دیدم که آنلاین آرمور برخلاف خیلی از فایروالهای دیگه آپدیت خیلی کم حجمی داره.این بخاطر اپلیکیشن کنترلشه؟؟؟
پنج : این پست رو ببینین :

من این فایل ایکار رو روی خیلی از انتی ویروسها تست کردم اما از امسی سافت توقع داشتم جلوی دانلود این فایل رو بگیره.شما هم تست کن و اگه ایراد از تنظیمات من بود خوشحال میشم راهنماییم کنی...
شش : اگه یه تنظیمات کلی برای انتی مالور و آنلاین آرمور که قدرتمند باشه برامون بذاری ممنون میشم...
هفت : توی لیک تست کومودو که گرفتم امتیاز کامل رو میگیره اما سولهاش حدود دو برابر بیشتر از فایروال کومودو هست.یه فیلم هم گرفتم از تست که اگه لازم شد لینکشو براتون بذارم...
ببخش محمد جان خیلی سوال کردم...:n16:
سلام
خسته نباشید
1- ان شا الله در برنامه های 2013 امسی سافت هست :n16:

2- به محض اجرا بسته Internet Security زبان فارسی ارائه خواهد شد با همین کیفیت عالی زبان فارسی آنتی ویروس

3- بعید میدونم دلیلی برای تغییر سرعت سرور ها وجود داشته باشه. نسخه ضد مخرب امسی سافت نسبت به نسخه Cleaner افزونه های خیلی بیشتری دارد به همین خاطر آپدیت های بیشتری می برد بدون شکت دیتابیس یکی هست و آپدیت ها هم طبیعتا باید یکسان باشد

4- دراین باره اطلاعاتی ندارم شرمنده دوست عزیز

5- چرا ؟؟؟ مگه امسی چیکار کرده ؟؟؟ من دانلودش کردم به محض بازکردنش بلاک شد ، تهدید رفع شد دیگه نوع و رفتار برنامه مهم نیست ؛ مهم اینه که تهدید رفع شده است

6- ضد مخرب روی حداکثر امنیت هست و امکان کاهش یا افزایش نداره . فایروال هم همینطور البته شما میتونید حالت پیشرفته را هم فعال کنید ولی در کل تنظیمات خاصی ندارند

7- ساختار HIPS امسی سافت فوق العاده حساس هست و شدت سوالات بالا
ما این مورد را گزارش داده ایم و البته خود شرکت هم به این مسئله آگاهی دارد که با ارائه نسخه آینده ساختار HIPS بهینه و بهتر خواهد شد

در کل اگر شرکت ادغام خوبی را انجام بده بطور حتم بدونید یکی از عالی Internet Security های دنیا متعلق به امسی سافت خواهد شد

چندی پیش ما پیشنهاداتی را برای نسخه آینده امسی سافت مطرح کردیم

در کمال ناباوری مدیر عامل شرکت با تشکر از پیشنهادات ما با دفاع از کیفیت نرم افزار پایه این شرکت اعلام کرد که برای نسخه های آتی پیشنهادات را مد نظر قرار خواهد داد

بسیار خوشحالیم که در وضعیتی که بسیاری از شرکت ها فقط به فکر دلار های خودشون هست و برای کاربران ایرانی ارزشی قائل نیستند شرکتی با ما همکاری دارد که برای ما ارزش و قرب قائل هست

امیدواریم امسی سافت جای واقعی خودش را در بین کاربران ایرانی پیدا کند و ایرانیان این موقعیت مناسب را از دست ندهند

فعلا بای

aylar6888
18-02-2013, 01:42
سلام محمد عزیز :
ممنون از جوابهای خوبت...
فروم و پستها رو دیدم و خیلی خوشحال شدم زمانیکه توی خیلی از فرومها حتی ادمینهای تاپیک و فرومها جواب کاربرای ایران یا مبتدی رو نمیدن این آقای محترم وقت میذاره و به نظر کاربراش اهمیت میده و مهمتر اینکه جواب میده و کاملا استقبال میکنه....لذت بردم
واقعا هم امسی سافت با امسی سافتی که پارتنر ایکاروس بود و احتمالا تستهای ای وی تست هم مال همون موقع هست زمین تا آسمون فرق کرده..
حتی توی همین یکسال اخیر که من یکی دو بار نصب کردم خیلی خیلی بهتر شده...و بهتر هم خواهد شد...

xman681
20-02-2013, 23:15
سلام

یک لایسنس 180 روز برای سه یوزر هدیه از طرف بنده برای دوستان علاقه مند :n12:

لطفا پیغام خصوصی کنید

xman681
25-02-2013, 14:08
سلام

خب لایسنس قبلی برای سه نفر از دوستان ارسال شد :n01:

با درخواست یکی دیگر از دوستان یه لایسنس 180 روز دیگه برای سه کاربر میگذاریم

دو نفر دیگه خالی داره که دوستان پیغام خصوصی کنند لطفا

با تشکر

xman681
25-02-2013, 23:45
سلام به همگی با تشکر از دوستان گل ، 6 لایسنس 180 روز برای دوستان زیر ارسال شد

Gallar2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirfakhrian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirkalak6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

web2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdicvl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shahroozs2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان هر مشکلی که بود در همین تاپیک مطرح کنند تا پاسخ گویی بشه

xman681
26-02-2013, 23:27
سلام

پاسخ گویی در عرض یک ساعت :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Serenity
27-02-2013, 13:17
ممنونم از محمد عزیز :n16:
من یکم جستجو کردم اما خب چیزی پیدا نکردم
امکان آپدین آفلاین وجود داره ؟ یعنی از خود سایتش کل دیتابیس رو دانلود کنم ؟

mehdicvl
27-02-2013, 13:41
سلام به همگی با تشکر از دوستان گل ، 6 لایسنس 180 روز برای دوستان زیر ارسال شد

Gallar2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirfakhrian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirkalak6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

web2003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdicvl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shahroozs2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان هر مشکلی که بود در همین تاپیک مطرح کنند تا پاسخ گویی بشه
آقا دست شما درد نکنه! امروز رفتم واسه نصب! فقط این آپدیت اولیه اش چقدر زیاد بود! (200مگ) فک کنم چون مال من ورژن 7.0.0.0 بود که به ورژن 7.0.0.18 آپدیت شد، حجمش زیاد شده نمیدونم!
راستی 1 پیشنهاد که میخوام براشون بفرستین:
اگه میشه این قابلیت که خیلی آنتی ویروسا دارن رو اضافه کنن که وقتی فلش به سیستم وصل میشه همون اول بپرسه که اسکن کنه یا نکنه!
(اگه مث کسپر خودشو اوتوران رو هم غیر فعال کنه هم خوبه! البته من خودم از رجیستری رفتم غیر فعالش کردم ولی در کل میگم)
1 سوال هم دارم:
گویا آپدیت آفلاین نداره! چطوری میشه از آپدیت هایی که الان داریم مثلا بکاپی چیزی بگیریم که بعدا ری استور کنیم؟ اصلا امکانش وجود داره؟
(راستی تو فروم امسی دیدم در مورد exclude کردن آنتی مالور برای آرومور و برعکس توضیحاتی داده بود! نمیدونم آیا این لازم هست یا نه!)
------------------
اینم اگه میشه اینجا جواب بدین و اگه خلاف قوانینه (مخصوصا سوال شماره 2) تو PM جواب بدین:
2- هزینه لایسنس 1 ساله (آنتی مالور، آنلاین آرمور، پک امنیتی) چقدر شده الان؟
3- اگه لایسنس رو بخریم برای آپدیت جدید (که سوئیت امنیتی یکی میشه) دیگه لایسنس ها کاربرد نداره؟ (چون دو تا لایسنسه الان، اون موقع تک لایسنس میشه)

ممنون و سپاسگذار

xman681
27-02-2013, 14:45
سلام عزیز دل
امسی ساقت دیتابیس قوی و حجم بالایی را داره و آپدیت هاش به مراتب از بقیه سوییت ها بالاتر هست

ضمن اینکه برای عملکرد قوی و سریع نرم افزار نیاز به بهینه سازی و مرتب کردن دیتابیس هست

مثلا چندی پیش دیتابیس فعالش نزدیک به 13 میلیون بود که برای بهینه سازی و مرتب سازی آن مرتب نیاز به ارائه آپدیت های متفاوت هست
ولی در مورد آپدیت آفلاین

این شرکت ماژولی برای این منظور ندارد و کلا توصیه آنلاین میکند همواره ولی شما میتونید آموزش آپدیت آفلاین اون را از اینجا دانلود کنید

آپدیت آفلاین قابلیت جدید و بروز شده در نسخه 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هر روزی که از فایل ستاپ شما بگذره به میزان حدود 3 تا 4 مگابابت عقب هستید ولی همواره میتونید فایل نصبی جدید را از سایتش دانلود کنید

توجه داشته باشید در فایل ستاپ هم نرم افزار و هم دیتابیس بصورت لحظه ای آپدیت و تزریق می شود

امسی سافت بخاطر محافظ فایل قوی و همچنین فایروال و محافظ برنامه قویش نیازی با ارائه ماژولی برای اسکن فلاش و درایو های خارجی نمیبینه
در واقع اگر مخرب بخواهد وارد سیستم شما شود محافظ فایل اون را بلاک میکنه

صحبت آقای Christian Mairoll

Real-time protection also detects newly inserted drives such as USB sticks or external hard drives. As soon as infected data are copied, the file guard will warn you. Manual scanning is therefore not really necessary

در مورد exclude به هیچ وجه نیاز نیست و این دو محصول هیچ گونه تداخلی با هم ندارند و اونجا برای ارائه راه حل برای مشکلات خاص کاربران توصیه شده است

امسی سافت لایسنس هاش به شما مجوز استفاده 365 روز را از آخرین نسخه برنامه ارائه میدهد و مشکلی نیست در این باره
قیمت ها ارسال شد

در خدمت هستم :n12:
موفق و پیروز باشید

mehdicvl
27-02-2013, 15:22
سلام عزیز دل
امسی ساقت دیتابیس قوی و حجم بالایی را داره و آپدیت هاش به مراتب از بقیه سوییت ها بالاتر هست

هر روزی که از فایل ستاپ شما بگذره به میزان حدود 3 تا 4 مگابابت عقب هستید ولی همواره میتونید فایل نصبی جدید را از سایتش دانلود کنید

ممنون! این که گفتین به این معناست که آپدیت هاش روزانه بین 3 تا 4 مگ هست؟

xman681
27-02-2013, 19:24
ممنون! این که گفتین به این معناست که آپدیت هاش روزانه بین 3 تا 4 مگ هست؟

خیر

آپدیت ها از ابتدای 2013 روزانه حجم هایی بین 8 تا 15 مگابایت را داشته است

البته طی روز های اخیر شاهد ورود روزانه بین 150 تا 200 هزار مخرب هم بوده ایم که شامل 25 تا 30 مگابایت بوده است

حجم مخرب ها در سال 2013 طی دو ماه اخیر ( حدود 100 میلیون ) بیش از کل مخرب های سال 2012 ( حدود 90 میلیون ) بوده است

mehdicvl
27-02-2013, 20:06
خیر

آپدیت ها از ابتدای 2013 روزانه حجم هایی بین 8 تا 15 مگابایت را داشته است

البته طی روز های اخیر شاهد ورود روزانه بین 150 تا 200 هزار مخرب هم بوده ایم که شامل 25 تا 30 مگابایت بوده است

حجم مخرب ها در سال 2013 طی دو ماه اخیر ( حدود 100 میلیون ) بیش از کل مخرب های سال 2012 ( حدود 90 میلیون ) بوده است

8 تا 15 مگ؟؟؟؟ :n04: :n04: :n04:

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی زیاده! تازه 25 تا 30 مگ هم داشته؟
این حجم آپدیت در مقایسه با آنتی ویروس های دیگه کاملا غیر منطقیه! شما مطمئنین؟

xman681
27-02-2013, 22:05
8 تا 15 مگ؟؟؟؟ :n04: :n04: :n04:

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی زیاده! تازه 25 تا 30 مگ هم داشته؟
این حجم آپدیت در مقایسه با آنتی ویروس های دیگه کاملا غیر منطقیه! شما مطمئنین؟
آنتی ویروس بیت دیفندر طی روز های اخیر همواره بالای 10 مگابایت داشته است
خودم برای یک روزش را 16 مگ دیدم اگر اشتباه نکنم 2013/02/16 بود

amirfakhrian
27-02-2013, 22:32
حرف این دوستمون در مورد بیت دیفندر درسته.در 1 ماه اخیر حجم آپدیت ها وحشتناک رفته بالا

mehdicvl
27-02-2013, 23:42

حرف این دوستمون در مورد بیت دیفندر درسته.در 1 ماه اخیر حجم آپدیت ها وحشتناک رفته بالا

ای بابا! اینکه خیلی بده! با این اینترنت پی زوری که ما تو ایران داریم...
بزنه و یه وقتی محبور به دایال آپ شیمم که دیگه فاجعه است
همه آنتی ویروسا اینجوری بودن یا فقط امسی و بیت دیفندر؟

hasan2560
03-03-2013, 18:25
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد هر روز این ایم سی سافت کلی ابدیت میکنه من موندم اینترنتم چند روزه ترافیکش تموم شه
ولی خیلی جالب شده هر ویروسی رو تغریبا میشناسه :n26:

xman681
03-03-2013, 19:51
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد هر روز این ایم سی سافت کلی ابدیت میکنه من موندم اینترنتم چند روزه ترافیکش تموم شه
ولی خیلی جالب شده هر ویروسی رو تغریبا میشناسه :n26:

سلام

آپدیت ها را میتونید 24 یا 48 ساعته دریافت کنید اینطوری حجم کمتر میشه

همین الان من بعد از حدود 45 ساعت گذاشتم آپدیت 22 مگابابت داشت و نزدیک به 54 هزار مخرب جدید وارد دیتابیس کرده است

هر ویروسی را تقریبا میشناسه ؟؟؟؟!!!! یعنی چی ؟؟؟؟

hasan2560
03-03-2013, 20:40
یعنی اینکه ویروس های که تو موبایل پخش میشه هم میشناس

aylar6888
10-03-2013, 01:50
سلام محمد عزیز :
من اخیرا با بابیلون و امسی مشکل دارم...توی عکسها مشخصه که تمام دسترسیها اجازه داده شده و توی فایروال فقط دسترسی به نت قطع شده اما تا تیک پروگرام گارد رو طبق عکس غیر فعال نکنم بابیلون اجرا نمیشه...فقط با همین برنامه این مشکل رو دارم...چیزی به ذهنتون میرسه راهنماییم کنی؟؟
توی عکس تسک منیجر هم میبینی که پروسه بابیلون فعاله اما از اجرای رابط کاربریش و آیکون تسکبار خبری نیست (وقتی پروگرم گارد فعاله )
توی عکس آخر هم با برداشتن تیک برنامه اجرا شده...
ممنون...:n16:

xman681
10-03-2013, 10:12
سلام

دوست عزیز

شما توی بخش فایروال کلا بابیلون را مسدود کرده اید اگر میخواهید ارتباط اینترنتی آن را قطع کنید باید از طریق مانیتور فایروال پورتش یا آی دیش را پیدا کنید و اون را بلاک کنید نه خود فایل های نرم افزار را

موفق باشید

aylar6888
11-03-2013, 01:23
سلام

دوست عزیز

شما توی بخش فایروال کلا بابیلون را مسدود کرده اید اگر میخواهید ارتباط اینترنتی آن را قطع کنید باید از طریق مانیتور فایروال پورتش یا آی دیش را پیدا کنید و اون را بلاک کنید نه خود فایل های نرم افزار را

موفق باشید
سلام :
میدونم اما فایروال مشکل من نیست و اپ کنترل بهش گیر میده...رولهای فایروال که به اپ کنترل دخلی ندارن محمد جان...منکه تا حالا برای جلوگیری از کانکت شدن نرم افزارهای کرک شده فقط فایل اجرایی اونها رو توی تمام فایروالها میبستم که معمولا قائده ش اینه...چون شاید یه فایروال قابلیت مانیتور یا نمایش اعمال مانیتور پورت وآی پی رو نداشته باشه...فکر نمیکنم بستن اوت باند و اینباند یک فایل اجرایی برای دسترسی نداشتن به اینترنت و شبکه جلوی اجرای اون نرم افزار رو بگیره...
اگه اینطور بود باید فایروال هم غیر فعال میشد تا بابیلون اجرا بشه...چرا با رولها و برنامه های دیگه این مشکل رو ندارم؟؟؟سوال اصلی من اینه...
در هر صورت ممنون...:n16:

mohammad6947
11-03-2013, 11:57

باسلام
بخش مربوط به بسته امنیتی Emsisoft در سایت پرشین آنتی ویروس راه اندازی شد
این بخش شامل : تاریخچه شرکت Emsisoft ، دانلود آخرین نسخه آنتی ویروس ، دانلود راهنمای کامل پارسی ، و سامانه دریافت لایسنس رایگان 3 ماهه میباشد.
لایسنس های ارائه شده به صورت اورجینال می باشد که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
آدرس ورودی:

بخش بسته امنیتی Emsisoft سایت پرشین آنتی ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xman681
11-03-2013, 12:46

باسلام
بخش مربوط به بسته امنیتی Emsisoft در سایت پرشین آنتی ویروس راه اندازی شد
این بخش شامل : تاریخچه شرکت Emsisoft ، دانلود آخرین نسخه آنتی ویروس ، دانلود راهنمای کامل پارسی ، و سامانه دریافت لایسنس رایگان 3 ماهه میباشد.
لایسنس های ارائه شده به صورت اورجینال می باشد که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
آدرس ورودی:

بخش بسته امنیتی Emsisoft سایت پرشین آنتی ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

با تشکر از شما

در بخش معرفی ؛ موتور ایکاروس دیگه منقرض شده است و از موتور و انجین شرکت بیت دیفندر استفاده میکنه از سال 2012

موفق باشید

منصور قلی
11-03-2013, 13:07
با سلام من از سایت معرفی شده یک لایسنس رایگان دریافت کردم فقط نمیدونم این 3 ماه از لحظه خرید محاسبه میشه یا از لحظه استفاده.با تشکر فراوان

xman681
11-03-2013, 23:54
با سلام من از سایت معرفی شده یک لایسنس رایگان دریافت کردم فقط نمیدونم این 3 ماه از لحظه خرید محاسبه میشه یا از لحظه استفاده.با تشکر فراوان

سلام

لایسنس ها سه ماهه بعد از مدتی بلاک میشند بهتر است هر چه زودتر استفاده بشند

منصور قلی
12-03-2013, 11:22
با سلام من هم بالاخره فعالش کردم و 3 ماه فعلا راحتم.برای فایروال هم online armor رو نصب کردم و حالت free رو انتخاب کردم.فقط گزینه hips features در online armor رو غیرفعال کردم.آخه دیدم خود antimalware قسمتی به نام behaviour داره.گفتم باهم قاطی نکنن.کار درستی کردم؟ مشکلی که پیش نمیاد؟

mohammad6947
12-03-2013, 12:04
سلام

لایسنس ها سه ماهه بعد از مدتی بلاک میشند بهتر است هر چه زودتر استفاده بشند

دوستان با توجه به این که لایسنس ها از نمایندگی رسمی شرکت Emsisoft گرفته شده به هیچ وجه بلاکه نمیشه چون فقط شما از این لایسنس استفاده می کنید
اون لایسنس هایی که بلاکه میشه برای اینه که همزمان چندین یوزر ازش استفاده میکنن و لاینس هایی که ما در اختیار شما میزاریم اختصاصی هستن

فقط در یک صورت لایسنس شما بلاکه میشه اون هم اگر بیش از یک یوزر ازش استفاده کنن
برای این که لایسنس شما بلاکه نشه رو فقط خودتون از لایسنس استفاده کنید

درضمن لایسنس ها از زمان فعال سازی به مدت 3 ماه فعال میشن

پرشین آنتی ویروس

xman681
13-03-2013, 11:51
دوستان با توجه به این که لایسنس ها از نمایندگی رسمی شرکت Emsisoft گرفته شده به هیچ وجه بلاکه نمیشه چون فقط شما از این لایسنس استفاده می کنید
اون لایسنس هایی که بلاکه میشه برای اینه که همزمان چندین یوزر ازش استفاده میکنن و لاینس هایی که ما در اختیار شما میزاریم اختصاصی هستن

فقط در یک صورت لایسنس شما بلاکه میشه اون هم اگر بیش از یک یوزر ازش استفاده کنن
برای این که لایسنس شما بلاکه نشه رو فقط خودتون از لایسنس استفاده کنید

درضمن لایسنس ها از زمان فعال سازی به مدت 3 ماه فعال میشن

پرشین آنتی ویروس

دوست گل منظور ایشون این بود که لایسنس را دریافت کنند و مثلا 10 ماه دیگه استفاده کنند در این صورت لایسنس Expire میشه دوست عزیز

منظور این بود لایسنس های هدیه خیلی زود باطل میشند و امکان نگهداریشون نیست باید به محض دریافت فعال بشند مثل لایسنس های پولی نیستند

موفق باشید

xman681
13-03-2013, 14:07
با سلام من هم بالاخره فعالش کردم و 3 ماه فعلا راحتم.برای فایروال هم online armor رو نصب کردم و حالت free رو انتخاب کردم.فقط گزینه hips features در online armor رو غیرفعال کردم.آخه دیدم خود antimalware قسمتی به نام behaviour داره.گفتم باهم قاطی نکنن.کار درستی کردم؟ مشکلی که پیش نمیاد؟

سلام

کلا تداخلی ایجاد نمیکنند

ولی چون خود محافظ برنامه آنتی ویروس قوی هست میشه محافظ فایروال را خاموش کرد ولی اگر نصب و حذف های زیادی ندراید بگذارید هر دو فعال باشند

منصور قلی
15-03-2013, 02:02
من که شدید شیفته این محصول امنیتی شدم. بسیار کامل و حرفه ای و در عین حال راحت و کاربر پسنده.خدارو شکر فعلا یه لایسنس سه ماه رایگان گرفتم. تا حدودای خرداد راحتم.ایشالا بعدشم خدا بزرگه

xman681
20-03-2013, 09:22
سلام

سال نو همگی دوستان مبارک ان شا الله :n12::n12:

عیدی ویژه برای بر و بچه های پی سی ورلد

3 عدد لایسنس 180 روز 3 کاربره

لطفا دوستانی که علاقه مند به استفاده از این ضد مخرب ( آنتی ویروس ) هستند به بنده پیغام خصوصی بدند

9 عزیز میتونند برای دریافت لایسنس درخواست بدهند :n16:

توجه داشته باشید لایسنس ها به محض ارسال باید فعال شوند

موفق و پیروز باشید

mohammad6947
24-03-2013, 13:19
با سلام و تبریک سال نو
50 لایسنس 3 ماهه رایگان 3 کاربره توسط سایت پرشین آنتی ویروس به مناسبت نوروز 1392 ارائه میشه

این لایسنس ها به صورت اورجینال بوده و میتونید اونها رو تا ماه June فعال کنید و تا سه ماه بعد یعنی سپتامبر استفاده کنید
به سایت " پرشین آنتی ویروس " مراجعه کرده و از بخش مخصوص محصولات Emsisoft لایسنس رایگان خودتون رو دریافت کنید

xman681
30-03-2013, 12:04
سلام

انتشار نسخه 7.0.0.21

چند روزی هست که نسخه 7.0.0.21 EAM منتشر شده است که مهم ترین تغییرات این نسخه :

پشتیبانی کامل از اسکن درایو های شبکه
بهبود سازگاری با ویندوز 8
....

Added support of network share scanning

Improved Windows 8 compatibility

Internal enhancements for Enterprise Console support

Service restart behavior changed as required by Microsoft for certification

Scheduler bug that occured on midnight actions – fixed

Minor registration key input box problem – fixed

Bug in reloading of specific imported settings – fixed

Occasional application crash when clicking menu items – fixed

Initial delay for missed scheduled scans or updates was increased to up to 1 minute

Risk level rating of malware improved

Bug when submitting custom host rules – fixed

باید طی روز های آینده منتظر نسخه 7.5 باشیم

دانلود نسخه 7.0.0.21

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hosseinonline8000
06-04-2013, 10:36
دوستان من آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هر کدوم یا سرعت سیستم را میگرفتن یا سرعت اینترنت را یا امنیت خوبی نداشتن .

درباره ی این آنتی ویروس چیز زیادی نمیدونم آیا مشکلات بقیه را نداره ؟ امکاناتش خوب هست ؟ محیط کاربریش کاربر پسند هست ؟

منصور قلی
06-04-2013, 11:20
دوستان من آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هر کدوم یا سرعت سیستم را میگرفتن یا سرعت اینترنت را یا امنیت خوبی نداشتن .

درباره ی این آنتی ویروس چیز زیادی نمیدونم آیا مشکلات بقیه را نداره ؟ امکاناتش خوب هست ؟ محیط کاربریش کاربر پسند هست ؟
سلام دوست عزیز.منم مثل شما آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هیچ کدوم باب میلم نبودند.در نهایت این آنتی ویروس رو نصب کردم.باید بهت بگم این همون چیزی بود که دنبالش بودم.رابط کاربری عالی. امکان انتخاب زبان فارسی و توضیحات منوها به زبان فارسی روان. به نحوی که کاربران کاملا مبتدی هم متوجه میشوند. داشتن دو دیتابیس قوی(بیت دیفندر و امسی سافت) و در نتیجه شناسایی بسیار بالا و در عین حال تاثیر بسیار کم بر منابع سیستم.کلا من خیلی باهاش حال کردم.یک بار نصبش کن و امتحانش کن ضرر نمیکنی.مطمئن باش.

hosseinonline8000
06-04-2013, 11:59
سلام دوست عزیز.منم مثل شما آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم و هیچ کدوم باب میلم نبودند.در نهایت این آنتی ویروس رو نصب کردم.باید بهت بگم این همون چیزی بود که دنبالش بودم.رابط کاربری عالی. امکان انتخاب زبان فارسی و توضیحات منوها به زبان فارسی روان. به نحوی که کاربران کاملا مبتدی هم متوجه میشوند. داشتن دو دیتابیس قوی(بیت دیفندر و امسی سافت) و در نتیجه شناسایی بسیار بالا و در عین حال تاثیر بسیار کم بر منابع سیستم.کلا من خیلی باهاش حال کردم.یک بار نصبش کن و امتحانش کن ضرر نمیکنی.مطمئن باش.

نسخه های مختلفش چه فرقی دارن ؟

کدومش آنتی ویروس و فایروال داره ؟

لایسنس هاش که راحت گیر میاد ؟

پس اینطور که میفرمایید سرعت اینترنت را نمیگیره دیگه ؟

xman681
06-04-2013, 12:56
نسخه های مختلفش چه فرقی دارن ؟

کدومش آنتی ویروس و فایروال داره ؟

لایسنس هاش که راحت گیر میاد ؟

پس اینطور که میفرمایید سرعت اینترنت را نمیگیره دیگه ؟

سلام

دو تا نرم افزار داره یکی ضد مخرب و یکی دیگه هم فایروال

Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor

لایسنس براش سخت گیر میاد ولی فعلا لایسنس هدیه به بچه ها دادیم و اگر دوس داشتند میتونند از خودمون یکساله خرید کنند

تاثیر روی سرعت نت و دانلود : 0 %
شناسایی : 99.9 %
محافظت لحظه ای : 100 %

میزان استفاده از منابع در حالت استارتاپ و بوت: بسیار ناچیز
در حالت اسکن بین 200 تا 300 مگابایت

اینم ظاهر نرم افزار :

سوالی بود در خدمت هستیم

موفق باشید

xman681
06-04-2013, 13:07
سلام دوباره خدمت دوستانی که براشون لایسنس ارسال کردیم

لطفا در صورتی که با ارور " محدودیت در کلید لایسنس " یا ارور های مشابه برای استفاده از لایسنس های هدیه برخورد کردید به بنده اطلاع دهید

کلا من توی پنلم دچار فیتیله پیچی شدم :n28: شاید مشکلاتی پیش بیاد که دوستان اطلاع دهند که براشون برطرف کنم :n16:

hosseinonline8000
06-04-2013, 13:09
سلام

دو تا نرم افزار داره یکی ضد مخرب و یکی دیگه هم فایروال

Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor

لایسنس براش سخت گیر میاد ولی فعلا لایسنس هدیه به بچه ها دادیم و اگر دوس داشتند میتونند از خودمون یکساله خرید کنند

تاثیر روی سرعت نت و دانلود : 0 %
شناسایی : 99.9 %
محافظت لحظه ای : 100 %

میزان استفاده از منابع در حالت استارتاپ و بود : بسیار ناچیز
در حالت اسکن بین 200 تا 300 مگابایت

اینم ظاهر نرم افزار :

سوالی بود در خدمت هستیم

موفق باشید

اینطور که شما تعریف میکنید باید خوب باشه ولی من توی سایتهای معتبر تست آنتی ویروس مثل AV-TEST در لیستشون ندیدم . تا اونجا که من میدونم 2 سایت :

AV-TEST و AV-COMparatives از همه بیشتر قابل اعتماد و معتبرتر هستند .

نسخه ی INTERNET SECURITY نداره ؟

ورژن کاملش جدا هست یا باید هر دوی

Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor
نصب کنم ؟

xman681
06-04-2013, 13:24
اینطور که شما تعریف میکنید باید خوب باشه ولی من توی سایتهای معتبر تست آنتی ویروس مثل AV-TEST در لیستشون ندیدم . تا اونجا که من میدونم 2 سایت :

AV-TEST و AV-COMparatives از همه بیشتر قابل اعتماد و معتبرتر هستند .

نسخه ی INTERNET SECURITY نداره ؟

ورژن کاملش جدا هست یا باید هر دوی

Emsisoft Anti-Malware
Emsisoft Online Armor
نصب کنم ؟

توی ای وی تست حضور نداره ولی توی ای وی کامپیر امسال هست و تست Real World را هم اول شده نتایجش تا چند روز دیگه میاد

البته شما خودتون باید تست کنید و باهاش کار کنید

نسخه اینترنت سیکیورتی = ضد مخرب + فایروال

xman681
06-04-2013, 19:42

matin 99
07-04-2013, 11:28
دوستان عزیز امروز براتون یک سورپرایز دارم :

Emsisoft Anti-Malware free for 6 months

با آی پی روسیه جواب میده :

217.26.14.18:3128

اینجا :

دانلود آخرین نسخه :

:27:
اولين بارم هست كه emsisoft نصب كردم چند تا سوال دارم:

ا-اين روش گرفتن لايسنس 6 ماه هنوزم جواب ميده.اگه اره چه طوري ip رو تغير بديم به روسيه .يه اموزشي اگه ميزاشتين واسه نحوه دريافت
و ثبت نام emsisoft anti-malwareخيلي خوب بود

2-اين تريال ريست كه تو پستهاي قبلي معرفي شده بود هنوزم جواب ميده.كسي از اين روش استفاده كرده؟

3-اين سريال نامبرايي كه دوستان معرفي ميكنن ميشه اكتيو كرد ؟

4-كيجني هنوز درست نشده واسه emsisioft anti-malware؟

جدا از اينكه روي يكي از سيستمها اين محصول نصب كردم راضيم و خيالم راحت ؟:n01:

hosseinonline8000
07-04-2013, 11:55
آپدیت آفلاینش را از کجا میشه دانلود کرد ؟

xman681
07-04-2013, 13:39
اولين بارم هست كه emsisoft نصب كردم چند تا سوال دارم:

ا-اين روش گرفتن لايسنس 6 ماه هنوزم جواب ميده.اگه اره چه طوري ip رو تغير بديم به روسيه .يه اموزشي اگه ميزاشتين واسه نحوه دريافت
و ثبت نام emsisoft anti-malwareخيلي خوب بود

2-اين تريال ريست كه تو پستهاي قبلي معرفي شده بود هنوزم جواب ميده.كسي از اين روش استفاده كرده؟

3-اين سريال نامبرايي كه دوستان معرفي ميكنن ميشه اكتيو كرد ؟

4-كيجني هنوز درست نشده واسه emsisioft anti-malware؟

جدا از اينكه روي يكي از سيستمها اين محصول نصب كردم راضيم و خيالم راحت ؟:n01:
سلام
1- بعید میدونم هنوز جواب بده ولی برای ثبت آی پی روسیه نیاز به IP Changer دارید که جستجو کنید مطالبش هست توی گوگل

2- فایلش حذف شده است

3- اکتیو میشه ولی نهایت چند روزی بیشتر جواب نمیده و بلاک میشند

4- خیر ( ان شا الله درست هم نمیشه :n02:)

5- الان خبری بود یا سوالی ؟؟؟ :n04:

آپدیت آفلاینش را از کجا میشه دانلود کرد ؟

سلام

از سیستمی که آپدیت شده است :
C:\Program Files\Emsisoft Anti-Malware\Signatures

PDF آموزش آپدیت آفلاین Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosseinonline8000
11-04-2013, 08:54
شرمنده چند تا سوال برام پیش اومده و کلا گیج شدم !
:n29:

لایسنس هایی که توی سایت پرشین av و اینجا میزارید روی نسخه ی internet security هم جواب میده ؟

لایسنس ها هم که همجا نوشته برای anti malware پس فایروال چی ؟

فایروال و آنتی ویروس را جدا باید نصب کرد ؟ یعنی با هم نصب نمیشدن ؟ توی نسخه ی internet security با هم نصب میشن ؟

چرا همه جا لینک anti malware هست چرا هیچ کس از (internet security (firewall , antivirus استفاده نمیکنن ؟

چرا اینطوریه پس ؟

چرا توی سایت نمایندگی قیمت و لینک خرید نداره ؟ از کجا میشه خرید ؟

ALI . R
11-04-2013, 11:41
Emsisoft Anti-Malware - 180 day

xman681
11-04-2013, 13:04
شرمنده چند تا سوال برام پیش اومده و کلا گیج شدم !
:n29:

لایسنس هایی که توی سایت پرشین av و اینجا میزارید روی نسخه ی internet security هم جواب میده ؟

لایسنس ها هم که همجا نوشته برای anti malware پس فایروال چی ؟

فایروال و آنتی ویروس را جدا باید نصب کرد ؟ یعنی با هم نصب نمیشدن ؟ توی نسخه ی internet security با هم نصب میشن ؟

چرا همه جا لینک anti malware هست چرا هیچ کس از (internet security (firewall , antivirus استفاده نمیکنن ؟

چرا اینطوریه پس ؟

چرا توی سایت نمایندگی قیمت و لینک خرید نداره ؟ از کجا میشه خرید ؟

سلام

1- خیر
2- فایروال را باید خریداری کنید
3-بله . 2 برنامه مجزا هستند ( توی نسخه اینترنت پشت سر هم نصب می شوند )
4- خب شاید دوست ندارند
5- :n01:
6- لیست قیمت ها براتون ارسال شد

موفق باشید

xman681
15-04-2013, 23:25
دستت درد نکنه.خوب گفتی امسی سافت هم یکی از موتوراش همین بیته. در مورد اونم چند خط بنویس چون میدونم 100 درصد ازش استفاده کردی.
سلام

محاسن :
1- بدون تاثیر در بوت سیستم
2- بدون تاثیر در وبگردی و دانلود ( به جرات 0 % )
3- زبان پارسی روان و عالی
4- محافظ نرم افزار قدرتمند و عالی ( رفتار شناسی )
5- شناسایی عالی و سریع
6- سریع ترین سیستم بروز رسانی دنیا ( هر 30 دقیقه ) البته خود من کمتر از این را هم دیدم حدود 15 دقیقه
7- سرعت اسکن خوب و سیستم کش پیشرفته و همچنین سیستم تنظیم CPU ( با توجه به دو موتوره بودن سرعتش خیلی خوبه )
8- محافظت لحظه ای 100 %

معایب :
1- آپدیت های حجم بالا ( که البته با توجه به دو موتوره بودن و همچنین ساختار بروز رسانی کاریش نمیشه کرد و البته بخش بالاش بخاطر موتور بیت دیفندر هست ) *
2- کند شدن نسبی سیستم در اسکن عمیق برای سیستم های ضعیف

* این مورد مدتی هست که افزایش یافته است و امیدواریم در آینده نه چندان دور به حالت عادی برگردد ( 5 الی 8 مگ در روز )

موفق باشید

منصور قلی
17-04-2013, 11:42
با سلام من حدود دو ماهه از این آنتی ویروس استفاده میکنم.ازش راضی ام. فقط نمیدونم قدرت پاکسازیش در چه حده. چون چند بار که باهاش تست ویروس یابی کردم شناخته ولی بعضی ویروسارو نوشته "قادر به حذف نیست و با مرکز پشتیبانی تماس بگیرید"! درصورتی که خودم راحت رفتم و ویروس رو دستی پاک کردم!!

xman681
17-04-2013, 13:40
با سلام من حدود دو ماهه از این آنتی ویروس استفاده میکنم.ازش راضی ام. فقط نمیدونم قدرت پاکسازیش در چه حده. چون چند بار که باهاش تست ویروس یابی کردم شناخته ولی بعضی ویروسارو نوشته "قادر به حذف نیست و با مرکز پشتیبانی تماس بگیرید"! درصورتی که خودم راحت رفتم و ویروس رو دستی پاک کردم!!

سلام

خسته نباشید

این مشکل را هم بنده یکی دو مورد باهاش برخورد کردم ولی این بحث ارتباطی به قدرت پاکسازی نداره بلکه به نظر میرسه یه باگ باشه برای نرم افزار که پیگیر اون هستیم چرا ؟ چون بصورت دستی براحتی و سادگی حذف میشه و این نشون میده ارتباط بین نرم افزار و فایل قطع میشه و شاید مشکلی در نرم افزار باشه
البته باگ گیری برای این مشکل و ارائه اون به تیم امسی سافت یه مقدار سخت هست ولی تلاش میکنیم گزارش دقیقی بهشون ارائه کنیم

اگر احیانا دوباره با این مسئله برخورد کردید بنده را در جریان بگذارید شاید بشه مشکل را سریع تر پیدا کرد

با تشرک فراوان

منصور قلی
17-04-2013, 14:11
اگر احیانا دوباره با این مسئله برخورد کردید بنده را در جریان بگذارید شاید بشه مشکل را سریع تر پیدا کرد

xman681
17-04-2013, 23:56

سلام

خیلی خیلی ممنون عزیز

من هم بسته را دانلود کردم و مشکل را پیگیری خواهیم کرد و حتما نتیجه اش را بهتون اطلاع خواهیم داد

البته این مشکل را بنده بعد از نسخه 7 دیدم و شاید مشکلی در بحث کمباین موتور ها باشه

جالبه موقعی که میخواهی اجراش کنی ، بلاک میشه و از داخل قرنطینه حذف میشه :n04:

در نتیجه نشون میده مشکل از پاکسازی امسی نیست بلکه از جای دیگه هست

xman681
19-04-2013, 12:42

سلام

منصور جان یه دنیا ممنون از ارسال نمونه تون :n16:

ما نمونه را به همراه گزارش ارسال کردیم و امروز Arthur Wilkinson مسئول پشتیبانی اعلام کرد که باگ بررسی شده و در آپدیت های آتی بر طرف خواهد شد :n01:

بازهم ممنون

aylar6888
23-04-2013, 00:29
سلام :
آپدیتهاش دیگه دارن وحشتناک میشن...اصلا اخیرا روزی کمتر از 20 مگ نداشته...این عکس آپدیت 20 ساعته یعنی کمت از یک روز...

اینم مال چند روز پیشه مال 24 ساعت آپدیته...مال شمام همینجوریه؟؟؟

xman681
23-04-2013, 08:18
سلام

آپدیت بعد از دو روز و 8 ساعت فقط 34 مگابایت

به جرات می شود در Log آپدیت دید که بالای 90 % حجم آپدیت بخاطر امضا های شرکت بیت دیفندر هست که کلا معلوم نیست داره چیکار میکنه با خودش :n03:

اینم لاگ ها :
فقط 3.7 مگ از خود امسی هست که بعد از دو روز و 8 ساعت خیلی خوب و عالی هست

اطلاعات عمومی

آغاز بروزرسانی 04/23/2013 09:07:43 ق.ظ
پایان بروزرسانی 04/23/2013 09:11 ق.ظ
زمان سپری شده 0:08:28

بروزرسانی موفق

اطلاعات جزییات

105 Module, 35532353 Byte

Signatures\BD\emalware.488 (351497 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.489 (336201 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.491 (264677 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.490 (345030 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.493 (297655 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.492 (273549 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.494 (278947 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.495 (440704 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.496 (304114 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.497 (441057 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.498 (360868 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.499 (325043 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.500 (341929 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i13 (189403 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i14 (193421 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.501 (356371 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i17 (220711 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.506 (325898 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.505 (316419 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i28 (321562 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i18 (199558 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i19 (150252 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.507 (289858 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i20 (147815 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i01 (301764 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.508 (290346 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i21 (151425 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i02 (317368 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i22 (335672 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i24 (351394 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i23 (299132 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i03 (283943 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.509 (385969 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i25 (339956 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.515 (73388 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.510 (337261 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i04 (276249 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.514 (211471 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.516 (62497 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.517 (50846 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i05 (330977 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i26 (358821 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.511 (257413 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.486 (316741 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.487 (363516 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.503 (397042 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i16 (204488 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.504 (321730 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.512 (219698 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i06 (345077 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.513 (303529 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.518 (51032 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i27 (351794 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.285 (309475 Byte) - Updated
Signatures\BD\cevakrnl.rv3 (787182 Byte) - Updated
Signatures\BD\cevakrnl.rv1 (130811 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.519 (112097 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.288 (264578 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.520 (53122 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i00 (178165 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.298 (351857 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.370 (321890 Byte) - Updated
Signatures\BD\pdftok.cvd (30277 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.521 (305412 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i08 (220430 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.297 (306084 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.522 (332778 Byte) - Updated
Signatures\BD\unpack.xmd (59900 Byte) - Updated
Signatures\BD\htmltok.cvd (37970 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.523 (288378 Byte) - Updated
Signatures\BD\dalvik.cvd (86135 Byte) - Updated
Signatures\BD\dalvik.xmd (18581 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.524 (337499 Byte) - Updated
Signatures\BD\cran.ivd (71718 Byte) - Updated
Signatures\BD\cevakrnl.rv5 (227210 Byte) - Updated
Signatures\BD\variant.c00 (27681 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.371 (375936 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.373 (313981 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.372 (299951 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i09 (237925 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.374 (359198 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.375 (299560 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i10 (188146 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.525 (294927 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.376 (352489 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i15 (195952 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.502 (353558 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.377 (345915 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.378 (332497 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.526 (303844 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.379 (324193 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i11 (179437 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.382 (313557 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i12 (208147 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.381 (306373 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.527 (282938 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.380 (315861 Byte) - Updated
Signatures\BD\emalware.000 (949955 Byte) - Updated
Signatures\BD\update.txt (347 Byte) - Updated
Signatures\BD\variant.c01 (3849333 Byte) - Updated
Signatures\BD\e_spyw.i07 (368376 Byte) - Updated
Signatures\20130313.sig (587087 Byte) - Updated
Signatures\20130421.sig (1421850 Byte) - Updated
Signatures\20130422.sig (1788481 Byte) - Updated
a2wl.dat (560231 Byte) - Updated

دوستان تا برطرف شدن این حجم آپدیت ها بهتر است آنتی ویروس خود را در بازه های زمانی بالاتر بروز رسانی کنند یا از آفلاین ها ( در صورت امکان ) استفاده کنند

منصور قلی
26-04-2013, 12:08
با سلام و خسته نباشید.میخواستم بدونم چرا در این آنتی ویروس سرعت اسکن کردن فایلهایی که تو فلش هستن نسبت به سرعت اسکن فایلهای هارد اینقدر کمتره؟

xman681
26-04-2013, 14:27
با سلام و خسته نباشید.میخواستم بدونم چرا در این آنتی ویروس سرعت اسکن کردن فایلهایی که تو فلش هستن نسبت به سرعت اسکن فایلهای هارد اینقدر کمتره؟

سلام

بعید میدونم اینگونه باشه

البته شاید بر روی هارد شما چون قبلا اسکن کرده و سیستم کش فعال شده براش ، سریع تر اسکن کنه ولی در مورد فلاش چون بار اول اسکن هست زمان بیشتر از موقع اسکن بر روی هارد احساس بشه

البته برای من که زیاد محسوس نبوده است و تا الان توجه نکرده ام

arfnpm
26-04-2013, 14:30
به طور متوسط سرعت خواندن فایل های هارد، چهل مگابایت بر ثانیه و فلش USB2 ، پانزده مگابایت بر ثانیه است

jafarian
29-04-2013, 14:34
ازطریق سایت پایین به وسیله لینکی که قرارداده میتونید مجوز برنامه Emsisoft Anti-Malware به مدت 6 بگیرین برای ورود باید از آی پی Russian استفاده کنید:n01:

~~~
18-05-2013, 16:08
لایسنس بای پس برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)

آموزش استفاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تریال ریست برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lord_theOne
19-05-2013, 10:34
میخواستم ببینم تنظیماتی نداره که بیخیال کرک بشه؟
قبلا نود داشتم کاری به کرکها نداشت
حالا به IDM و کرک ویندوز 8 هم گیر میده البته براش تعریف کردم که کاری نداشته باشه به این دو کرک

Captain
19-05-2013, 12:18
ببخشین Emsisoft آپدیت آفلاین نداره؟

یا مثل کسپر برنامه ای برای دانلود آپدیت ها داشته باشه نداره؟

Lord_theOne
19-05-2013, 12:27
دوست عزیز در پست دوم همه چی توضح داده شده

من لایسنس ESMISOFT رو دارم میخواستم ببینم میتونم KIT بسازم؟

Captain
19-05-2013, 12:40
راهنماي بروزرساني آفلاين

لینک مشکل داره

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

برا ورژن 7 میخوام

xman681
19-05-2013, 12:55
میخواستم ببینم تنظیماتی نداره که بیخیال کرک بشه؟
قبلا نود داشتم کاری به کرکها نداشت
حالا به IDM و کرک ویندوز 8 هم گیر میده البته براش تعریف کردم که کاری نداشته باشه به این دو کرک

سلام

برای کرک ها یه بخش لیست سفید وجود دارد که باید داخل اون قرار دهید ولی خب خیالتون راحت خواهد بود که حتی اگر هم شناسایی کنه حذف نمیکنه و قرنطینه میکنه که می تونید بازگردانی کنید

راهی دیگر وجود ندارد چون بهرحال مخرب شناسایی میشند

ببخشین Emsisoft آپدیت آفلاین نداره؟

یا مثل کسپر برنامه ای برای دانلود آپدیت ها داشته باشه نداره؟

سلام

متوجه منظورتون نشدم یعنی چی بسازید ؟؟

Captain
19-05-2013, 13:15

فک کنم منظورشون Emergency KIT هستش :n13:

Lord_theOne
19-05-2013, 13:16
Emsi emergency kit 3

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Captain
19-05-2013, 13:24
راستی چطوری میتونم Emsisoft رو، رو بهترین تنظیمات برا امنیت قرار بدم؟

تو اینجا چیزی دستکاری نکنم؟؟

Captain
19-05-2013, 16:36
راستی امسی تنظیماتی داره که وقتی فایل پسورد دار رو اسکن میکنیم مثل کسپر رمز بخواد؟

اگه باشه که دیگه محشره

xman681
19-05-2013, 21:34
فک کنم منظورشون Emergency KIT هستش :n13:

سلام خسته نباشید

باید جداگانه دانلود کنید

راستی چطوری میتونم Emsisoft رو، رو بهترین تنظیمات برا امنیت قرار بدم؟

تو اینجا چیزی دستکاری نکنم؟؟

امسی سافت برای امنیت تنطیم خاصی نداره و روی حالت نهایی خودش هست

این بخش را میتونید برای اسکن سریع تر ( استفاده بالا از منابع ) اسکن کند تر ( استفاده کمتر از منابع ) تنظیم کنید

راستی امسی تنظیماتی داره که وقتی فایل پسورد دار رو اسکن میکنیم مثل کسپر رمز بخواد؟

اگه باشه که دیگه محشره

خیر چنین تنظیمی وجود ندارد البته بنده تا حالا تست نکردم چون فایل رمز دار نداشتم اگر منظورتون فایل های زیپ پسورد دار هست که خیر

چند تنطیم مناسب :

* آپدیت را طی هر 24 ساعت یا 36 ساعت انجام دهید میشه روزی بین 10 تا 15 مگ

* برای اینکه کرک های شما بلاک نشند از منوی محافط بخش محافظ فایل را باز کنید در قسمت نوع هشدار به هنگام یافتن آلودگی گزینه " هشدار " را انتخاب کنید از این پس هر موقع خواستید کرک خود را کپی یا اجرا کنید هشدار میده و شما میتونید با رد اون کارتون را براحتی انجام دهید البته باید دقت عمل را بیشتر کنید چون برای همه مخرب ها از این پس اینگونه رفتار خواهد کرد

* در قسمت هشدار ها میتونید " کاهش هوشمند هشدار " را فعال کنید

Lord_theOne
21-05-2013, 12:23
Emsi emergency kit 3

کسی نیست؟

xman681
21-05-2013, 16:01
کسی نیست؟

سلام

دوست گل توی پست بالا که توضیح دادم این نرم افزار یک برنامه جداگانه هست باید دانلودش کنید

xman681
31-05-2013, 10:28
Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.25 released

سلام

نسخه جدید ضد مخرب امسی سافت منتشر شد :

در این نسخه تغییرات و بهبود هایی انجام شده است

مهم ترین آن کاهش 100 مگابایتی حجم آپدیت های ضد مخرب و افزایش سرعت و کارایی سوییت می باشد که با کاهش حدود 40 % دیتابیس انجام شده است

خبر خوشحال کننده هم این هست که سیستم آپدیت طی ماه های آینده دچار تغییراتی خواهد شد و بهینه سازی ویژه ای برای آن در نظر گرفته شده و با کاهش حجم آپدیت ها روبرو خواهد شد ( احتمالا برای نسخه 8 که نهایتا تا شهریور ماه عرضه خواهد شد )

Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.0.0.25 is a maintenance update for improved stability and performance

Improved ransomware detection in behavior blocker module
Major signature cleanup and consolidation to speed up loading time and reduce memory usage
Adjusted false positive filters for Bitdefender detections
Shutdown crashes on Win XP – fixed
Service connectivity issues and freeze crashes fixed
Minor bugfixes and improvements

mansour_hotboy
11-06-2013, 23:02
با سلام میخواستم بدونم این آنتی که من خودم دارم ازش استفاده میکنم قابلیت گندزدایی هم داره یا همیشه فایل رو کامل پاک میگنه؟

xman681
12-06-2013, 00:10
با سلام میخواستم بدونم این آنتی که من خودم دارم ازش استفاده میکنم قابلیت گندزدایی هم داره یا همیشه فایل رو کامل پاک میگنه؟
سلام

بنده نمیدونم تعریف شما از گندزدایی چیست !!

اگر معنای شما Repair هست که بله دارد ولی جداسازی را اطلاعی ندارم و خودم هم تا به حال ندیدم که امسی چنین کاری بکنه

arfnpm
17-06-2013, 23:38
انتشار نسخه بتا 8

تغییرات عمده:
کاهش 80 مگابایت از حجم دیتابیس برای کاهش مصرف رم
ارتقای موتور پاکسازی برای خذف مطمئن تر و امن تر مخرب ها
جدا شدن کارنامه محافظ فایل و رفتارشناسی و حفاظت از گشت و گذار
اضافه شدن کارنامه اسکن
اضافه شدن ستون تاریخ در لیست قوانین میزبان ها
انجام بسیاری از بهبود ها برای ارتقای کارایی

برای استفاده از این نسخه کافیست در تنظیمات بروزرسانی، تیک بروزرسانی های آزمایشی را پر کنید و سپس بروزرسانی انجام دهید.

تغییرات دیگری در راه است...

xman681
18-06-2013, 00:30
انتشار نسخه بتا 8

تغییرات عمده:
کاهش 80 مگابایت از حجم دیتابیس برای کاهش مصرف رم
ارتقای موتور پاکسازی برای خذف مطمئن تر و امن تر مخرب ها
جدا شدن کارنامه محافظ فایل و رفتارشناسی و حفاظت از گشت و گذار
اضافه شدن کارنامه اسکن
اضافه شدن ستون تاریخ در لیست قوانین میزبان ها
انجام بسیاری از بهبود ها برای ارتقای کارایی

برای استفاده از این نسخه کافیست در تنظیمات بروزرسانی، تیک بروزرسانی های آزمایشی را پر کنید و سپس بروزرسانی انجام دهید.

تغییرات دیگری در راه است...

با سلام

دوستان عزیز مشکل حذف مخرب ها بطور کامل برطرف شده است و بهبود هایی هم در ساختار حذف صورت گرفته است

از بچه ها درخواست داریم که نسخه 8 بتا را در بوته آزمایش بگذارند و در صورت مشاهده باگ اعلام نمایند که تا قبل از ارائه نسخه نهایی برطرف گردد

لایسنس یکساله هم هدیه ماست برای عزیزانی که بتوانند باگی تازه را در این نسخه کشف و اعلام کنند

و :

به زودی مرکز جامع پشتیبانی Emsisoft راه اندازی خواهد شد

norooz1345
18-06-2013, 21:04
با سلام
من قصد نصب کردن این انتی ویروس رو دارم لطفا اگر می شود طریقه نصب و راه اندازی این انتی ویروس را برام شرح دهید
لایسنس هم دارم.:n01:

xman681
18-06-2013, 21:21
با سلام
من قصد نصب کردن این انتی ویروس رو دارم لطفا اگر می شود طریقه نصب و راه اندازی این انتی ویروس را برام شرح دهید
لایسنس هم دارم.
:n01:

سلام

خسته نباشید خیلی سادست عزیز

شما همون ابتدا کار زبان فارسی را انتخاب کنید دیگه همه چی براتون توضیح داده شده است

فقط یک نکته در هنگام نصب :

در بخش تنظیمات آپدیت فقط گزینه اول را فعال نگه دارید و دو گزینه بعدی را غیر فعال کنید

سوالی بود در خدمت هستم

norooz1345
19-06-2013, 06:17
با سلام
\progra~2\simple~1\sprote~1.dll این ویروس در سیستم من شنا سایی شده ولی قادر به حذف ان نیست لطفا راهنمایی کنید

xman681
19-06-2013, 08:58
با سلام
\progra~2\simple~1\sprote~1.dll این ویروس در سیستم من شنا سایی شده ولی قادر به حذف ان نیست لطفا راهنمایی کنید

سلام

لطفا گزارش اسکن خودتون را ارسال کنید

2 حالت دارد :

1- جز فایل های سیستمی و اصلی ویندوز شما هست که آلوده شده است که این دو راه داره :

1-1 تعویض ویندوز
1-2 پیگیری حذف از طریق فروم امسی سافت

2- مربوط به باگ ضد مخرب در نسخه 7.0.0.25 می باشد که دو راه حل دارد :

2-1 حذف دستی توسط خود کاربر
2-2 استفاده از Emsisoft Emergency Kit

norooz1345
19-06-2013, 09:59
با سلام
xman681 واقعا از شما ممنون که راهنماییم کردید خودم دستی از بین بردمش دفعه بعدی هم اسکن کردم از بین رفته بود. راستش چند وقت بود انتی ویروس نورتون داشتم ولی این ویروس را پیدا نمیکرد.
بازم ممنون

xman681
19-06-2013, 12:35
با سلام
xman681 واقعا از شما ممنون که راهنماییم کردید خودم دستی از بین بردمش دفعه بعدی هم اسکن کردم از بین رفته بود. راستش چند وقت بود انتی ویروس نورتون داشتم ولی این ویروس را پیدا نمیکرد.
بازم ممنون

خواهش میکنم عزیز

البته این مشکل در نسخه 8 برطرف شده است و تا روز های آینده نسخه پایدار آن منتشر خواهد شد

mansour_hotboy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

در مورد نمونه هایی که ارسال کردی اطلاع دادند که اطلاع دارند از مشکل و برطرف خواهد شد و دلیل آن استفاده بیش از حد از حافظه هست که باعث می شود با خطا روبرو شود ضد مخرب

ممنون عزیز از ارسال نمونه ها

Arthur Wilkinson :Support/Quality Assurance

One of our developers is saying that this is a memory leak in the new cleaning engine that causes it to use too much memory when deleting large amounts of samples, and eventually it errors out and stops deleting

Thank you once again for letting us know about this

arfnpm
20-06-2013, 15:34
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.0.0.6 with BETA

- افزودن قابلیت دریافت همزمان فایل های آپدیت برای سرعت بخشیدن به بروزرسانی
- گزارش های اسکن های انجام شده تا پیش از ارائه نسخه 8 که در سیستم موجود است نیز اکنون در گزارش اسکن نمایش داده می شوند.
- مشکلی در ارسال فایل ها از قرنطینه به سرور امسی سافت بود که رفع شد.
- تغییرات جزیی در قسمت دسترسی ها و لایسنس.

arfnpm
21-06-2013, 12:07
دعوت از دوستان برای تست نسخه 8 بتا آنتی مالویر امسی سافت در انواع مختلف ویندوز

ویندوز های مورد نیاز برای تست نسخه بتا 8
ویندوز اکس پی 32 بیت
ویندوز ویستا 32 و 64 بیت
ویندوز هفت 32 و 64 بیت
ویندوز هشت 32 و 64 بیت

هر یک از دوستان که در حال تست نسخه بتا 8 می باشد لطفا نسخه ویندوز خود را عنوان کند.

تا پیش از این نسخه بتا در ایران بر روی
ویندوز اکس پی 32 بیت
ویندوز هفت 32 و 64 بیت
ویندوز هشت 32 بیت

در حال تست می باشد.

matin 99
21-06-2013, 13:28
لایسنس بای پس برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml)

آموزش استفاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تریال ریست برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

ایا این روش روی ورژن 7.0.0.25 یا دز صورت انتشار نهایی نسخه 8 روی اونها جواب میده؟

کسی از دوستان امتحان کرده روی نسخه 7.0.0.25 ؟

xman681
21-06-2013, 14:54
سلام

ایا این روش روی ورژن 7.0.0.25 یا دز صورت انتشار نهایی نسخه 8 روی اونها جواب میده؟

کسی از دوستان امتحان کرده روی نسخه 7.0.0.25 ؟
سلام

جواب میده مشکلی نیست

روی نسخه 8 هم جواب خواهد داد

موفق باشید

arfnpm
21-06-2013, 17:40
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.0.0.7 with BETA updates enabled:

بهبود مشکل ورود تنظیمات بروزرسانی چندگانه.
مشکل ذخیره تنظیمات بر طرف شد.
مشکل کارنامه بروزرسانی بر طرف شد.
خاموش شدن بروزرسانی خودکار هنگام اجرای بازی.

arfnpm
25-06-2013, 09:29
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.0.0.7 with BETA updates enabled

مشکل حافظه در موتور جدید پاکسازی، بر طرف شد.
بهبود پیام حذف از بوت.
تغییر تاخیر بوت به 10 ثانیه.

saman1330
25-06-2013, 15:09
درود
من این برنامه رو از سایتش دانلود کردم موقع نصب میگه ورژن سرویس پک 1 ویندوز 7 رو می خواد.راهی نداره نصبش کنی؟
سپاس

saman1330
25-06-2013, 15:14
درود
من این برنامه رو از سایتش دانلود کردم موقع نصب میگه ورژن سرویس پک 1 ویندوز 7 رو می خواد.راهی نداره نصبش کنی؟
سپاس

xman681
25-06-2013, 19:50
درود
سپاس

سلام

خسته نباشید

از قسمت Run وارد رجیستری شوید با دستور regedit
مسیر زیر را دنبال کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Windows

در قسمت CSDVersion عدد 0 را به 100 تغییر دهید ریستارت کنید

موفق باشید

ضمنا بهتر هست هر چه زودتر به سرویس پک 1 ارتقا پیدا کنید

matin 99
26-06-2013, 01:40
این امسی روزانه بین 12 تا 15 مگ ابدیت داره. چه قدر زیاد .فکر کنم براش باید یه هارد 1 ترا بزارم کنار:n19:

ولی جدی خدا کنه این شرکت و محصول خوب یه فکری برای حجم بالای ابدیتاش کنه.

xman681
26-06-2013, 07:34
این امسی روزانه بین 12 تا 15 مگ ابدیت داره. چه قدر زیاد .فکر کنم براش باید یه هارد 1 ترا بزارم کنار:n19:

ولی جدی خدا کنه این شرکت و محصول خوب یه فکری برای حجم بالای ابدیتاش کنه.

سلام

بله در حال حاضر روزانه بین 10 تا 12 مگ آپدیت داره

البته این حجم بالا بخاطر امضا های بیت دیفندر هست

حجم کل پوشه تا الان :

169 مگابایت ( بیت دیفندر : 158 مگابایت امسی سافت : 11 مگابایت )

اخبار ما حاکی از بهینه سازی این سیستم در آینده هست حالا کی اتفاق بیفتد این بستگی به توسعه دهندگان نرم افزار دارد

ضمنا نیازی به هارد 1 ترابایتی ندارید چون امضا ها جایگزین قبلی ها میشند و فقط تعداد کمی به حجم پوشه دیتابیش شما افزوده میشه

همین الان هم حجم پوشه آپدیت های امسی سافت خیلی مناسب هست و روی لود نرم افزار و همچنین اسکن تاثیر منفی ندارد

میتونید هر 48 ساعت یکبار آپدیت کنید که کمی کمتر شود ولی بیشتر از آن دیگه توصیه نمیشه البته اگر سیستم شما درگیری زیادی ندارد میتوانید از بازه های بالاتر هم استفاده کنید

موفق باشید

arfnpm
28-06-2013, 12:50
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.0.0.8 with BETA updates enabled:

حل مشکل زمان در اسکن های زمان بندی شده.
حل مشکل نمایش گاها اشتباه مسیر فایل ها در هشدار ها.
افزوده شدن نام حساب کاربری در گزارش های اسکن.
حل مشکل شناسایی خودکار زبان چینی.
حل مشکل نمایش اسکن از طریق کلیک راست.
افزوده شده زمان رخداد در هشدار ها.
حل مشکل لینک در قرنطینه.
حل مشکل گاها فریز شدن اسکن در ویندوز XP.

satansilent
02-07-2013, 22:57
نسخه نهایی هم منتشر شد:
Version 8.0.0.10
Runs On: Win XP, Vista, 7 & 8
Released: 7/2/2013

صفحه دریافت نسخه 30 روزه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xman681
03-07-2013, 23:46
سلام

به مناسبت ارائه نسخه 8 به دوستانی که علاقه مند هستند ، لایسنس 90 روز هدیه می شود

دوستان از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند

موفق باشید

xman681
04-07-2013, 00:15
تستر همیشگی امسی سافت :

سلام دوباره

از آنجایی که شرکت امسی سافت در برنامه های آینده خود تغییرات زیادی را دنبال میکند ما در پی جذب چند تستر قوی برای رفع مشکلات نرم افزار های این شرکت هستیم

ما حداقل به 3 تستر قدرتمند در سه پلتفرم XP , 7 , 8 هستیم

دوستان تستر باید بطور مدام نرم افزار ها ( آنتی ویروس و فایروال ) را مورد آزمایش در بخش های مختلف قرار دهند

در صورت مشاهده باگ تستر باید توانایی گزارش گیری از باگ را داشته باشد ( با استفاده از نرم افزار های خاص و دستورالعمل ها ) که البته آموزش های کامل در اختیار قرار خواهد گرفت

در صورتی که آشنایی جزئی با زبان انگلیسی هم داشته باشد بسیار بهتر خواهد بود و ما تستر را به یکی از کارمندان اصلی شرکت ارتباط خواهیم داد

مزایا :

لایسنس همیشگی نرم افزار

در صورتی که باگ های ارسالی در سطح بالا باشند و مهم بشمار آیند هدیه های نقدی هم شامل حال تستر خواهد شد

دوستانی که علاقه مند هستند با بنده از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند

Ali_softcenter
05-07-2013, 03:05
سلام

لاینسس های این انتی ویروس کجا گیر میاد؟ میخوام نصب کنم

xman681
05-07-2013, 09:03
سلام

لاینسس های این انتی ویروس کجا گیر میاد؟ میخوام نصب کنم

سلام

به مناسبت ارائه نسخه 8 به دوستانی که علاقه مند هستند ، لایسنس 90 روز هدیه می شود

دوستان از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند

موفق باشید

سلام

لایسنس تقلبی زیاد براش گیر نمیاد ، باشد هم زود بلاک میشند

البته شما دو تا پست بالاتر را مطالعه میکردید هم خوب بود :n01:

Captain
05-07-2013, 17:31
من الان سیستمم رو با Emsisoft اسکن کردم ( آخرین نسخه و آخرین آپدیت )، فایلهای آپدیت کسپر رو به عنوان تروجان شناسایی کرد!!

اینم عکس ازش

نمیدونین چرا؟

arfnpm
05-07-2013, 17:57
من الان سیستمم رو با Emsisoft اسکن کردم ( آخرین نسخه و آخرین آپدیت )، فایلهای آپدیت کسپر رو به عنوان تروجان شناسایی کرد!!

اینم عکس ازش

نمیدونین چرا؟

درود

اینا فایل آپدیت نیست

مخرب هایی هست که در قرنطینه کسپر وجود دارد.

edwin2009
07-07-2013, 22:48
تستر همیشگی امسی سافت :

سلام دوباره

از آنجایی که شرکت امسی سافت در برنامه های آینده خود تغییرات زیادی را دنبال میکند ما در پی جذب چند تستر قوی برای رفع مشکلات نرم افزار های این شرکت هستیم

ما حداقل به 3 تستر قدرتمند در سه پلتفرم XP , 7 , 8 هستیم

دوستان تستر باید بطور مدام نرم افزار ها ( آنتی ویروس و فایروال ) را مورد آزمایش در بخش های مختلف قرار دهند

در صورت مشاهده باگ تستر باید توانایی گزارش گیری از باگ را داشته باشد ( با استفاده از نرم افزار های خاص و دستورالعمل ها ) که البته آموزش های کامل در اختیار قرار خواهد گرفت

در صورتی که آشنایی جزئی با زبان انگلیسی هم داشته باشد بسیار بهتر خواهد بود و ما تستر را به یکی از کارمندان اصلی شرکت ارتباط خواهیم داد

مزایا :

لایسنس همیشگی نرم افزار

در صورتی که باگ های ارسالی در سطح بالا باشند و مهم بشمار آیند هدیه های نقدی هم شامل حال تستر خواهد شد

دوستانی که علاقه مند هستند با بنده از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند
سلام
امکان پیام خصوصی نبود اما به تست علاقه مندم
ایمیل من p.hovan@aol.com

mansour_hotboy
08-07-2013, 13:30
با سلام به دوستان.من حدود 5 ماهه که این آنتی ویروس رو سیستمم نصبه.فقط و وفقط یه مشکل باهاش دارم.البته قبلا هم مطرح کردم.اینکه سرعت اسکن کردن فلش مموری در این آنتی ویروس بسیار پایین تر از آنتی ویروس های دیگه هست.اصلا هم ربطی به سرعت فلش مموری نداره.چون با چند سوییت مختلف تست کردم. دوستانی که این آنتی ویروس رو دارن میتونن فلش مموری هاشون رو اسکن کنن و خودشون متوجه بشن.

xman681
08-07-2013, 13:36
با سلام به دوستان.من حدود 5 ماهه که این آنتی ویروس رو سیستمم نصبه.فقط و وفقط یه مشکل باهاش دارم.البته قبلا هم مطرح کردم.اینکه سرعت اسکن کردن فلش مموری در این آنتی ویروس بسیار پایین تر از آنتی ویروس های دیگه هست.اصلا هم ربطی به سرعت فلش مموری نداره.چون با چند سوییت مختلف تست کردم. دوستانی که این آنتی ویروس رو دارن میتونن فلش مموری هاشون رو اسکن کنن و خودشون متوجه بشن.

سلام

منصور جان میشه حجم داده هات را به اضافه زمان اسکن اعلام کنی عزیز

اگر لطف کنی یه گزارش اسکن های مربوط به فلاش دیسک را هم برام آپلود کنی ممنون میشم عزیز

بنده اتفاقا با کسپر تست کردم و تفاوتی را در سرعت اسکن احساس نکردم عزیز یعنی زیاد فاحش نبود که بگم کسپر خیلی سریع هست و امسی خیلی کند

mansour_hotboy
08-07-2013, 13:48
سلام

منصور جان میشه حجم داده هات را به اضافه زمان اسکن اعلام کنی عزیز

اگر لطف کنی یه گزارش اسکن های مربوط به فلاش دیسک را هم برام آپلود کنی ممنون میشم عزیز

بنده اتفاقا با کسپر تست کردم و تفاوتی را در سرعت اسکن احساس نکردم عزیز یعنی زیاد فاحش نبود که بگم کسپر خیلی سریع هست و امسی خیلی کند
تمامی فایلهای درون فلش mp3 هست.با حجم 2.68 گیگابایت.
اسکن با آویرا:
Avira Internet Security

Start of the scan: Monday, July 08, 2013 14:45

Starting the file scan:

Begin scan in 'I:\'
End of the scan: Monday, July 08, 2013 14:45
Used time: 00:02 Minute(s)
483 Files were scanned
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اسکن با امسی:
Emsisoft Anti-Malware - Version 8.0
Last update: 7/8/2013 6:46:37 AM
Scan settings:
Scan type: Custom Scan
Objects: I:\
Detect Riskware: On
Scan archives: On
ADS Scan: On
File extension filter: Off
Advanced caching: On
Direct disk access: Off
Scan start: 7/8/2013 2:42:06 PM
Scanned 483
Found 0
Scan end: 7/8/2013 2:44:03 PM
Scan time: 0:01:57
ببخشید این شکلک ها خودشون اومدن!!!

xman681
08-07-2013, 13:56
عزیز دل :

الان اویرا حدود دو دقیقه طول کشیده اسکنش در صورتی که امسی 1 دقیقه و 57 ثاینه بوده عزیز !!!!

مشکل کجاست الان ؟؟؟

خب منصور جان من هم همین الان یک تست انجام دادم عزیز :

روی فلاشم 1108 فایل دارم با حجم حدود 7 گیگ :

کسپر اسکن کرد در 44 ثانیه

مالوربایت اسکن کرد در 49 ثانیه

امسی سافت اسکن کرد در 23 ثانیه :n04:

پس فکر کنم همه چی مرتبه و سرعت اسکن عالی هم هست :n12:

mansour_hotboy
08-07-2013, 14:04
عزیز دل :

الان اویرا حدود دو دقیقه طول کشیده اسکنش در صورتی که امسی 1 دقیقه و 57 ثاینه بوده عزیز !!!!

مشکل کجاست الان ؟؟؟
در قسمت ریپورت آویرا نوشته حدود دو صدم دقیقه.یعنی حدود 5 ثانیه. ولی با امسی حدود 1.57 دقیقه.من این نسخه ای رو که دارم کامل پاک میکنم و نسخه 8 رو که دانلود کردم نصب میکنم.انشاالله مشکلم حل بشه. :n03:

xman681
08-07-2013, 14:11
در قسمت ریپورت آویرا نوشته حدود دو صدم دقیقه.یعنی حدود 5 ثانیه. ولی با امسی حدود 1.57 دقیقه.من این نسخه ای رو که دارم کامل پاک میکنم و نسخه 8 رو که دانلود کردم نصب میکنم.انشاالله مشکلم حل بشه. :n03:

با این ابزار پاکش کن منصور جان شاید مشکلی در رجیستری رخ داده باشه

60425

Captain
10-07-2013, 14:24
سلام
خسته نباشین
یه سوال داشتم، البته کمی تنبلی کردم جست و جو کنم
آیا امسی سافت هم مثل کسپر برنامه هایی داره که وقتی تو نت میگردیم و تو سایتای مخربی وارد میشیم بهمون تذکر بده؟
مثل

Kaspersky URL Advisor

Kaspersky Anti-Banner

و امثال اینها

xman681
10-07-2013, 19:47
سلام
خسته نباشین
یه سوال داشتم، البته کمی تنبلی کردم جست و جو کنم
آیا امسی سافت هم مثل کسپر برنامه هایی داره که وقتی تو نت میگردیم و تو سایتای مخربی وارد میشیم بهمون تذکر بده؟
مثل

Kaspersky URL Advisor

Kaspersky Anti-Banner

و امثال اینها

سلام

قبلا این شرکت یه آنتی بنر خیلی خوب داشت ولی از داخل سبد محصولات خارج شد

حتی نرم افزار رفتار شناسی را هم از سبد محصولات خارج کردند و بیشتر تمرکز خود را معطوف به سه محصول اصلی خود کرده اند

که امیدوارم هستیم باعث ارتقای عالی این سه نرم افزار شود

موفق باشید

Captain
10-07-2013, 21:24
سلام

قبلا این شرکت یه آنتی بنر خیلی خوب داشت ولی از داخل سبد محصولات خارج شد

حتی نرم افزار رفتار شناسی را هم از سبد محصولات خارج کردند و بیشتر تمرکز خود را معطوف به سه محصول اصلی خود کرده اند

که امیدوارم هستیم باعث ارتقای عالی این سه نرم افزار شود

موفق باشید

کاش اون محصولاتش رو خارج نمیکردن، اونوقت دیگه یه آنتی + فایروال تمام عیار میشد، البته الانم همینطوره ولی خب اوناهم بودن که دیگه عالی تر میشد

جایگزینی براشون نمیشه پیدا کرد؟

کسپر که با هر نسخه جدید فایرفاکس همیشه مشکل داره و اون افزونه هاش بخوبی کار نمیکنن و ناسازگاری پیدا میکنن

xman681
10-07-2013, 21:51
کاش اون محصولاتش رو خارج نمیکردن، اونوقت دیگه یه آنتی + فایروال تمام عیار میشد، البته الانم همینطوره ولی خب اوناهم بودن که دیگه عالی تر میشد جایگزینی براشون نمیشه پیدا کرد؟ کسپر که با هر نسخه جدید فایرفاکس همیشه مشکل داره و اون افزونه هاش بخوبی کار نمیکنن و ناسازگاری پیدا میکنن
امسی سافت در آینده دو محصول بسیار مهم را وارد سبدش خواهد کرد و با توجه به دلایل زیر امکان حضور محصولات قبلی نیست :
1- تعداد متخصصان محدود
2- تعهد این شرکت به ارائه نرم افزار در بهترین سطح کیفی

در ثانی امسی سافت اعتقادی به نرم افزار های جانبی ندارد و حتی در نرم افزار های خودش ابزار های فانتزی و غیر کاربردی ندارد

Captain
10-07-2013, 21:53
امسی سافت در آینده دو محصول بسیار مهم را وارد سبدش خواهد کرد و با توجه به دلایل زیر امکان حضور محصولات قبلی نیست : 1- تعداد متخصصان محدود 2- تعهد این شرکت به ارائه نرم افزار در بهترین سطح کیفی

میشه این دو محصول مهم رو معرفی کنین و کمی در موردشون توضیح بدین؟

متشکرم

xman681
10-07-2013, 22:04
میشه این دو محصول مهم رو معرفی کنین و کمی در موردشون توضیح بدین؟

متشکرم

امسی سافت در آینده نسخه جدید اینترنت سیکوریتی خود را ارئه خواهد کرد

اخبار ما حاکی از انتشار آن در همین سال 2013 هست

نسخه ای که میتونه آغاز ارائه یکی از بهترین اینترنت سیکوریتی های دنیا باشد

خبر بهترش هم این هست که زبان پارسی را هم به خوبی پشتیبانی خواهد کرد که این میتونه برای کاربران پارسی زبان بسیار ایده آل باشد

و محصول دوم نسخه اندرویدی این شرکت هست که البته خبر دقیقی از تاریخ انتشار نیست ولی بطور حتم تا پایان 2014 ارائه خواهد شد

خبر خوب دیگر هم تغییر سرور آپدیت این شرکت هست که سرعت دسترسی به بروز رسانی ها را به نحوی کاملا محسوس افزایش خواهد داد بخصوص برای کاربران غیر اروپایی

خیلی از شرکت ها به خاطر اینکه به دلار های بیشتری دست پیدا کنند و سعی در تبلیغات کذایی کنند سعی میکنند سبد محصولات خود را به نحوی شلوغ و پر کنند

این باعث کاهش کیفیت کار را در همه نرم افزار های اون شرکت میشه

مثل همین محصول شرکت کسپراسکای که به نظر میرسد زنگ تفریحی هست برای متخصصان این شرکت و ابزاری برای پرکردن منوی محصولات این شرکت

جالب تر اینکه بعضی از شرکت ها در نسخه آنتی ویروس خود ابزاری را میگذارند که اصلا ارتباطی با امنیت ندارد و ضمنا در دنیای نرم افزار با کیفیت تر و بهتر از اون ها هست
مثل همین ابزار پاکسازی ها که فقط باعث سنگین تر شدن نرم افزار ها می شود در صورتی که CCleaner بهترین و معروف ترین هست و دلیلی ندارد آنتی ویروس این ابزار را داشته باشد

شما نسخه توتال شرکت بیت دیفندر را ببینید هیچ چیز بدرد بخوری ندارد فقط باعث افزایش درآمد این شرکت شده است و بسیاری از کاربران بی خبر هم میگند توتال بگیریم چون بهترین هست !!!

در کل اینکه ابزار های جانبی را سعی کنید از شرکت های تخصصی خودشان تهیه کنید مطمئنا نرم افزار های آنها بسیار با کیفیت تر خواهد بود و باعث کارایی قوی تر نرم افزاری سیستم شما خواهد شد

Captain
10-07-2013, 22:55
خیلی از شرکت ها به خاطر اینکه به دلار های بیشتری دست پیدا کنند و سعی در تبلیغات کذایی کنند سعی میکنند سبد محصولات خود را به نحوی شلوغ و پر کنند

این باعث کاهش کیفیت کار را در همه نرم افزار های اون شرکت میشه

مثل همین محصول شرکت کسپراسکای که به نظر میرسد زنگ تفریحی هست برای متخصصان این شرکت و ابزاری برای پرکردن منوی محصولات این شرکت

جالب تر اینکه بعضی از شرکت ها در نسخه آنتی ویروس خود ابزاری را میگذارند که اصلا ارتباطی با امنیت ندارد و ضمنا در دنیای نرم افزار با کیفیت تر و بهتر از اون ها هست
مثل همین ابزار پاکسازی ها که فقط باعث سنگین تر شدن نرم افزار ها می شود در صورتی که CCleaner بهترین و معروف ترین هست و دلیلی ندارد آنتی ویروس این ابزار را داشته باشد

شما نسخه توتال شرکت بیت دیفندر را ببینید هیچ چیز بدرد بخوری ندارد فقط باعث افزایش درآمد این شرکت شده است و بسیاری از کاربران بی خبر هم میگند توتال بگیریم چون بهترین هست !!!

در کل اینکه ابزار های جانبی را سعی کنید از شرکت های تخصصی خودشان تهیه کنید مطمئنا نرم افزار های آنها بسیار با کیفیت تر خواهد بود و باعث کارایی قوی تر نرم افزاری سیستم شما خواهد شد

درمورد بهینه سازی صحبتی شد یه سوالی داشتم
البته میدونم جاش اینجا نیس ولی خب یه پست قبلی کمی مربوط میشه دیگه :دی
بنظر شما تو مجموعه برنامه های بهینه سازی، CCleaner خوبه یا TuneUp ؟؟

xman681
11-07-2013, 00:07
درمورد بهینه سازی صحبتی شد یه سوالی داشتم
البته میدونم جاش اینجا نیس ولی خب یه پست قبلی کمی مربوط میشه دیگه :دی
بنظر شما تو مجموعه برنامه های بهینه سازی، CCleaner خوبه یا TuneUp ؟؟

بدون شک CCleaner بهترین هست

شما برو توی گوگل بزن best cleaner for windows توی همه اونها این نرم افزار دیده میشه

نرم افزاری کاملا جم جور ، رایگان و توصیه شده توسط اکثر شرکت های معروف

فقط توی سایت CNET تعداد 62,309,245 دانلود داشته شما برو نرم افزار دیگه را هم مقایسه کن ( تازه انتخاب ویژه این سایت هم هست )

در کل من به همه دوستانم فقط این نرم افزار را توصیه میکنم

البته خودم شاید بالای 10 تا نرم افزار را چرخیدم ولی هیچ کدوم به اندازه این نرم افزار بنده را متقاعد نکرده و همیشه دارمش

arfnpm
12-07-2013, 14:04
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.0.0.11 with BETA updates enabled:

توسعه ردیابی مکانیسم کرش
رفتار اشتباه دکمه قرنطینه و حذف - حل شد.
مساله سازگاری با ادغام اکسپلورر - حل شد.
اشکالات جزیی GUI - حل شد.
نمایش اشتباه روش اسکن در کارنامه اسکن - حل شد.
گاهی آیکون برنامه در نوار ابزار دیده نمی شد - حل شد.

Captain
12-07-2013, 14:32
ارائه نسخه جدید Emsisoft Emergency Kit Version 4.0

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mansour_hotboy
13-07-2013, 13:18
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان.من چند تا انتقاد دارم چند تا هم پیشنهاد!
اولین انتقادم اینه که وقتی آنتی رو غیر فعال میکنی خیلی نا محسوس و بصورت یه نقطه قرمز روی آیکون برنامه نشون میده.شما بقیه آنتی هارو ببین.وقتی میخوای غیرفعالشون کنی چند بار پیغام میدن و بعدشم کلا رنگ آیکون برنامه عوض میشه.بصورتی که کاملا مشخصه برنامه غیرفعاله.
دومیش اینه که وقتی روی گزینه ای راست کلیک میکنیم و فایلی رو میخوایم اسکن کنیم کل برنامه میاد بالا و این سبب تاخیر در اجرای فرمان میشه.چه خوبه که مثل بقیه آنتی ها یه پنچره کوچیک باز بشه و فایل رو اسکن کنه.به نظر من همین باعث سریعتر اجرا شدن فرمان میشه.
مورد بعدی اینه که امسی سافت به نظر من تمام حواسش رو به امنیت داده! منظورم اینه یکم به ظاهرش بیشتر توجه کنه.شما بعضی از این آنتی های الکی و یه بار مصرف رو ببین چه ظاهری دارن! چه آب و رنگی دارن! همین تبلیغ خیلی خوبی براشونه.خیلی از کاربرا ظاهر آنتی هم خیلی براشون مهمه.اگه یه گجت هم برای این آنتی ویروس تهیه بشه که خیلی عالی میشه.کاربر با یک نگاه از وضعیت آنتی ویروس اعم از فاعل بودن یا آپدیت بودنش باخبر میشه.
ببخشید طولانی شد.

A M ! N
13-07-2013, 13:47
بدون شک CCleaner بهترین هست

شما برو توی گوگل بزن best cleaner for windows توی همه اونها این نرم افزار دیده میشه

نرم افزاری کاملا جم جور ، رایگان و توصیه شده توسط اکثر شرکت های معروف

فقط توی سایت CNET تعداد 62,309,245 دانلود داشته شما برو نرم افزار دیگه را هم مقایسه کن ( تازه انتخاب ویژه این سایت هم هست )

در کل من به همه دوستانم فقط این نرم افزار را توصیه میکنم

البته خودم شاید بالای 10 تا نرم افزار را چرخیدم ولی هیچ کدوم به اندازه این نرم افزار بنده را متقاعد نکرده و همیشه دارمش

سلام.

یه بحث کوچولوی Off-topic داشتم.

معیار برتری یک برنامه تعداد دانلودهای بیشتر نیست. من از سال 2006 کاربر Tuneup بودم. تقریبن تمامی برنامه های Optimizer رو هم تست کردم.
امکاناتی که Tuneup Utilities ارائه میده مثال زدنیه ، در تمامی موارد شامل تعمیر ویندوز ، عیب یابی سیستم ، آپتیمایز سیستم
اصلن امکانات این دو تا برنامه قابل مقایسه نیست ، CCleaner فقط یک پاک کننده ( + تنظیم استارت آپ و وایپ دیسک سخت ) ولی Tuneup utilites
دیگه کم کم داره تبدیل میشه به یک سیستم عامل به واسطه ی امکانات بسیار زیادی که داره. اگه کسی با نحوه ی حرفه ای کار با این برنامه آشنا
باشه سیستم کیفیت و سرعتش دو چندان میشه.

اینم یه سری مقایسه بین برنامه هایی که حداقل در حد و اندازه ی Tuneup هستن..

مرسی.

xman681
13-07-2013, 14:13
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه دوستان.من چند تا انتقاد دارم چند تا هم پیشنهاد!
اولین انتقادم اینه که وقتی آنتی رو غیر فعال میکنی خیلی نا محسوس و بصورت یه نقطه قرمز روی آیکون برنامه نشون میده.شما بقیه آنتی هارو ببین.وقتی میخوای غیرفعالشون کنی چند بار پیغام میدن و بعدشم کلا رنگ آیکون برنامه عوض میشه.بصورتی که کاملا مشخصه برنامه غیرفعاله.
دومیش اینه که وقتی روی گزینه ای راست کلیک میکنیم و فایلی رو میخوایم اسکن کنیم کل برنامه میاد بالا و این سبب تاخیر در اجرای فرمان میشه.چه خوبه که مثل بقیه آنتی ها یه پنچره کوچیک باز بشه و فایل رو اسکن کنه.به نظر من همین باعث سریعتر اجرا شدن فرمان میشه.
مورد بعدی اینه که امسی سافت به نظر من تمام حواسش رو به امنیت داده! منظورم اینه یکم به ظاهرش بیشتر توجه کنه.شما بعضی از این آنتی های الکی و یه بار مصرف رو ببین چه ظاهری دارن! چه آب و رنگی دارن! همین تبلیغ خیلی خوبی براشونه.خیلی از کاربرا ظاهر آنتی هم خیلی براشون مهمه.اگه یه گجت هم برای این آنتی ویروس تهیه بشه که خیلی عالی میشه.کاربر با یک نگاه از وضعیت آنتی ویروس اعم از فاعل بودن یا آپدیت بودنش باخبر میشه.
ببخشید طولانی شد.

سلام عزیز

ممنون بابت نظراتت :

1- در مورد اول فکر نکنم مسئله خیلی خاصی باشه البته نظر خوبی هست مثلا اگر سپر طلایی ، بی رنگ بشه شاید شیک تر باشه
بر روی چشم مطرح میکنم به عنوان پیشنهاد

2- این تاخیری که شما مشاهده میکنید حتی اگر پنجره جدا هم داشته باشه بازم خواهد بود ، چون باید هر دو موتور و دیتابیس را داخل رم بیاره بخاطر همین تاخیر داره
البته ما پیشنهاد پنجره جداگانه برای اسکن را دادیم چندین مرتبه ، شاید در آینده اتفاق بیفتد

3- در مورد گجت :

بنده اطلاعتی ندارم البته مطلبی هم در مورد یک نقص امنیتی در گجت ویندوز منتشر شده است شاید در ویندوز های آینده اصلا چنین چیزی نباشد

arash-king
14-07-2013, 00:19
سلام دوستان
ببخشید من دنبال لینک آخرین ورژن این آنتی ویروس میگردم . کسی هست کمک کنه !؟
درضمن یه راهنمایی میخواستم
1- اونم اینکه کار با این آنتی ویروس چطوریه ؟! یعنی میشه راحت PC را اسکن کرد و ویروس ها را نابود کرد ؟!
2- تو فضای وبگردی چطور کار میکنه ؟! من قبلا BitDefender داشتم ، سایت های آلوده به ویروس را در گوگل شناسایی میکرد و نمیذاشت باز کنم ! اینم همونطوری کار میکنه یا نه ؟!

من الان دارم Emsisoft Internet Security Pack را که در پست اول همین تاپیک قرار داده شده دانلود میکنم
این برنامه کامل و جامع است ؟! یعنی هم آنتی ویروس و هم فایروال را داره ؟!

xman681
14-07-2013, 00:35
سلام دوستان
ببخشید من دنبال لینک آخرین ورژن این آنتی ویروس میگردم . کسی هست کمک کنه !؟
درضمن یه راهنمایی میخواستم
1- اونم اینکه کار با این آنتی ویروس چطوریه ؟! یعنی میشه راحت PC را اسکن کرد و ویروس ها را نابود کرد ؟!
2- تو فضای وبگردی چطور کار میکنه ؟! من قبلا BitDefender داشتم ، سایت های آلوده به ویروس را در گوگل شناسایی میکرد و نمیذاشت باز کنم ! اینم همونطوری کار میکنه یا نه ؟!

من الان دارم Emsisoft Internet Security Pack را که در پست اول همین تاپیک قرار داده شده دانلود میکنم
این برنامه کامل و جامع است ؟! یعنی هم آنتی ویروس و هم فایروال را داره ؟!

سلام

شما هر موقع که از سایت امسی سافت ضد مخرب یا فایروال را دانلود کنید ؛ آخرین ورژن را دانلود خواهید کرد

1- کار باهاش راحته ، ضد مخرب زبان پارسی را هم داره و خیلی هم روان هست
2-یه وب گارد داره که سایت های آلوده را مسدود میکنه ( داخل تنظیماتش هست و میتونید به شیوه دلخواه تنظیم کنید ) عملکرد خاص خودش را داره
3-اینترنت سیکوریتی شامل ضد مخرب و فایروال میشه و بسته کامل این شرکت هست البته سیستم HIPS فایروال خیلی خاص هست و اگر قبلا با این نوع سیستم کار نکردید پیشنهاد میگردد کمی بیشتر آشنا بشید

البته شما میتونید HIPS فایروال را خاموش کنید چون خود ضد مخرب گارد رفتار شناسی خوبی داره

سوالی بود در خدمت هستم

موفق باشید

arash-king
14-07-2013, 01:32
سلام

شما هر موقع که از سایت امسی سافت ضد مخرب یا فایروال را دانلود کنید ؛ آخرین ورژن را دانلود خواهید کرد

1- کار باهاش راحته ، ضد مخرب زبان پارسی را هم داره و خیلی هم روان هست
2-یه وب گارد داره که سایت های آلوده را مسدود میکنه ( داخل تنظیماتش هست و میتونید به شیوه دلخواه تنظیم کنید ) عملکرد خاص خودش را داره
3-اینترنت سیکوریتی شامل ضد مخرب و فایروال میشه و بسته کامل این شرکت هست البته سیستم HIPS فایروال خیلی خاص هست و اگر قبلا با این نوع سیستم کار نکردید پیشنهاد میگردد کمی بیشتر آشنا بشید

البته شما میتونید HIPS فایروال را خاموش کنید چون خود ضد مخرب گارد رفتار شناسی خوبی داره

سوالی بود در خدمت هستم

موفق باشید

ممنون بابت توضیحاتتون . فقط یه سوال ، الان من این فایل 203 مگابایتی موجود تو پست اول را دانلود کنم چه چیزهایی باهاش نصب میشه ؟!
(( اطلاعات من تو زمینه آنتی ویروس و فایروال خیلی کمه ))

xman681
14-07-2013, 09:27
ممنون بابت توضیحاتتون . فقط یه سوال ، الان من این فایل 203 مگابایتی موجود تو پست اول را دانلود کنم چه چیزهایی باهاش نصب میشه ؟!
(( اطلاعات من تو زمینه آنتی ویروس و فایروال خیلی کمه ))

ضد مخرب Emsisoft Anti-Malware و فایروال Emsisoft Online Armor
هر دو با هم نصب میشوند

arash-king
14-07-2013, 14:36
ممنون دوست عزیز
من حین نصب گزینه 30 روز رایگان را انتخاب میکنم ولی ارور میده و مینویسه که "شما باید یه کد لایسنس وارد کنید" .....

من که کد لایسنس ندارم . وقتی هم که Close میزنم مینویسه که "مراحل نصب باید کامل انجام بشه ، اگر برنامه را ببندین مراحل نصب انجام نمیشه"

چیکار کنم ؟!

حتی برای نصب Online Armor هم کد میخواد ! برنامه ها نصب میشن ولی بدون کد کار نمیکنن

xman681
14-07-2013, 16:32
ممنون دوست عزیز
من حین نصب گزینه 30 روز رایگان را انتخاب میکنم ولی ارور میده و مینویسه که "شما باید یه کد لایسنس وارد کنید" .....

من که کد لایسنس ندارم . وقتی هم که Close میزنم مینویسه که "مراحل نصب باید کامل انجام بشه ، اگر برنامه را ببندین مراحل نصب انجام نمیشه"

چیکار کنم ؟!

حتی برای نصب Online Armor هم کد میخواد ! برنامه ها نصب میشن ولی بدون کد کار نمیکنن

سلام

شما فایل پیوست این پست را دانلود کنید
داخل دسکتاپ خود دانلود کنید
اجرا کنید

تمامی گزینه ها را فعال کنید و گزینه Remove را بزنید سپس ریستارت کنید
بعد از ریستارت اقدام به نصب 30 روزه هر دو نرم افزار کنید

بازم اگر مشکلی بود اطلاع دهید در خدمت هستم

موفق باشید

arash-king
14-07-2013, 19:35
سلام

شما فایل پیوست این پست را دانلود کنید
داخل دسکتاپ خود دانلود کنید
اجرا کنید

تمامی گزینه ها را فعال کنید و گزینه Remove را بزنید سپس ریستارت کنید
بعد از ریستارت اقدام به نصب 30 روزه هر دو نرم افزار کنید

بازم اگر مشکلی بود اطلاع دهید در خدمت هستم

موفق باشید

دوست عزیز همین کاری که گفتی را مو به مو انجام دادم ولی موقع نصب مینویسه "Trial Period Expired "
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟!

Captain
14-07-2013, 19:42
دوست عزیز همین کاری که گفتی را مو به مو انجام دادم ولی موقع نصب مینویسه "Trial Period Expired "

اون پیغام یعنی دوره امتحان 30 روزه (Trial) شما به پایان رسیده

یا باید دوباره ویندوز بریزید و از 30 روز دیگه استفاده کنید یا باید لایسنس اصلی خرید کنید

چون شما قبلا لایسنس 30 روزه رو فعال کردین این پیغام براتون ظاهر میشه

xman681
14-07-2013, 19:49
سلام

براتون یه لایسنس ارسال کردم لطفا بررسی کنید

برای فایروال که چنین پیغامی نمیده ؟؟؟

arash-king
14-07-2013, 20:40
سلام

براتون یه لایسنس ارسال کردم لطفا بررسی کنید

برای فایروال که چنین پیغامی نمیده ؟؟؟

ممنون دوست عزیز.با لایسنسی که دادین کار کرد.فقط Online Armor با اون لایسنس همخونی نداشت ! یعنی قبولش نکرد !
برای اینکه متوجه بشم یه سایت دارای ویروسه یا نه ، از کجا متوجه بشم ؟! بیتدفندر یه علامت تیک سبز داشت کنار هر لینک ، برای اینکه مطمئن بشی لینک سالمه ! و اگه ضربدر قرمز داشت سایت را باز نمیکرد
این آنتی ویروس هم این خصوصیت را داره ؟!

++

از وقتی این آنتی را نصب کردم احساس میکنم سرعت PC اومده پایین ! البته واقعا هم اومده پایین.وقتی تو دسکتاپ راست کلیک میکنم کاملا مشهوده !
خواستم ببینم روی دانلود و وبگردی تاثیر داره ؟!

++

این آنتی ویروس IDM منو به عنوان ویروس شناسایی میکنه ! وقتی آنتی ویروس و فایروال روشنه نمیتونم با IDM کار کنم .... فقط وقتی خاموشه میتونم دانلود کنم .... چطوری میشه بهش بفهمونم که IDM ویروس نیست ؟

++

آقا عجب بدبختی گیر کردیم ما بعد از نصب این آنتی ! هم سرعت اومده پایین ، هم IDM کار نمیکنه ، هم هیچ فایل زیپ ــی را باز نمیکنه !
میخوام بازش کنم ارور میده ! اصلا هیچکدوم از Zip ها را باز نمیکنه ..... راهنمایی کنید خواهشا !

xman681
14-07-2013, 21:52
سلام

1- در مورد فایروال که اعلام کردم باید از حالت رایگانش استفاده کنید

2- رم و سی پی یو خود را اعلام کنید همچنین سیستم عامل و نوع بیت

3-IDM را به عنوان ویروس شناسایی نمیکنه عزیز شما برید داخل ضد مخرب بخش محافظ ، برنامه هایی که مسدود کرده اید را مجاز کنید

4- پروگرام گارد فایروال را غیر فعال کنید

5- در صورتی که سایت مخربی را در داخل مرورگر وارد کنید بصورت اتوماتیک اون را بلاک میکنه و به شما هشدارش را هم میدهد

arash-king
14-07-2013, 21:59
سلام

1- در مورد فایروال که اعلام کردم باید از حالت رایگانش استفاده کنید

2- رم و سی پی یو خود را اعلام کنید همچنین سیستم عامل و نوع بیت

3-IDM را به عنوان ویروس شناسایی نمیکنه عزیز شما برید داخل ضد مخرب بخش محافظ ، برنامه هایی که مسدود کرده اید را مجاز کنید

4- پروگرام گارد فایروال را غیر فعال کنید

5- در صورتی که سایت مخربی را در داخل مرورگر وارد کنید بصورت اتوماتیک اون را بلاک میکنه و به شما هشدارش را هم میدهد

بازم ممنون

اطلاعات PC من :

باور کن سرعت PC اومده پایین ! ولی مشکلاتم با IDM و ZIP حل شد .... ممنون .

xman681
14-07-2013, 22:09
بازم ممنون

اطلاعات PC من :

باور کن سرعت PC اومده پایین ! ولی مشکلاتم با IDM و ZIP حل شد .... ممنون .

روی چنین سیستم قدرتمندی اصلا نباید تاثیری داشته باشه !!! تعجب میکنم

فول اسکن کردید سیستم خود را ؟؟؟

باروتون نمیشه من روی رم 512 چند روز پیش نصب کردم حالا نمیشه گفت راحت ، ولی میشد کار کرد با سیستم و مشکلی نبود

حالا چرا روی سیستم شما تاثیر گذاشته یک مقدار تعجب برانگیز هست

برام یه زحمتی بکش

1- این نرم افزار را دانلود کن
Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- میزان استفاده از رم و سی پی یو را نشان میدهد یه شات از موقعی که آنتی ویروس در حالت بیکار هست برام بگیر و یه شات هم از موقعی که آنتی ویروس را باز کردی عزیز

تا بررسی کنم ببینم مشکل از چیه

holyboy
27-07-2013, 20:02
با تشکر از xman681 که تنها فشردن دکمه تشکر براشون کم هست:n01:
1-دوست عزیز وقتی از سایت نمایندگی خرید کنیم لایسنس رو آنلاین تحویل میده یا از طریق پست؟
2-برای سفارش به سایت پارس میزبان هدایت میشیم؟
با سپاس از پشتیبانی خوبتون

xman681
27-07-2013, 21:28
با تشکر از xman681 که تنها فشردن دکمه تشکر براشون کم هست:n01:
1-دوست عزیز وقتی از سایت نمایندگی خرید کنیم لایسنس رو آنلاین تحویل میده یا از طریق پست؟
2-برای سفارش به سایت پارس میزبان هدایت میشیم؟
با سپاس از پشتیبانی خوبتون

سلام

اطلاعات براتون ارسال شد دوست عزیز

ضمنا جهت اطلاع دوستان مرکز پشتیبانی مرکزی امسی سافت هم راه اندازی شده است و از این پس دوستان میتونند از طریق این سایت برای

1- خرید محصول
2- پشتیبانی
3- رفع مشکل لایسنس و...

خود اقدام کنند

holyboy
29-07-2013, 19:40
دوستان امسی سافت این روزا روزی چند مگ آپدیت میگیره؟از کجا میشه فهمید که این نرم افزار مخصوص چقدر از حجم اینترنت رو مصرف کرده؟

xman681
29-07-2013, 21:16
دوستان امسی سافت این روزا روزی چند مگ آپدیت میگیره؟از کجا میشه فهمید که این نرم افزار مخصوص چقدر از حجم اینترنت رو مصرف کرده؟

سلام در حال حاضر روزی حدود 15 مگ آپدیت داره

~~~
30-07-2013, 13:06
سلام در حال حاضر روزی حدود 15 مگ آپدیت داره

یه سئوال امسی برنامه ایی در آینده داره
که فقط از موتورای خودش استفاده کنه

جی دیتا و بیت دفندر بودن؟ یا یکی حذف شده

arfnpm
30-07-2013, 13:21
یه سئوال امسی برنامه ایی در آینده داره
که فقط از موتورای خودش استفاده کنه

جی دیتا و بیت دفندر بودن؟ یا یکی حذف شده

درود، نه
امسی سافت از موتور خودش و بیت دیفندر استفاده می کنه و برنامه ای برای حذف بیت دیفندر نیست.
سرعت رشد و فراگیری مخرب ها به گونه ای شده که به نطر من، داشتن دو موتور قدرتمند در تامین امنیت نقش مهمی داره.

در مورد حجم آپدیت ها، به زودی شاهد کاهش 95 درصدی در حجم آپدیت ها خواهیم بود! :n19:

holyboy
30-07-2013, 16:12
خدا کنه چون الان حداقل روزی 20-30 مگ آپدیت رو داره راستی یه سوال اگه امسی سافت دقیقا از موتور بیت و آپدیت هاش استفاده می کنه پس چرا تو تست av-comparatives نرخ شناسایی بیت بالاتره؟؟؟:n04:

xman681
30-07-2013, 18:07
خدا کنه چون الان حداقل روزی 20-30 مگ آپدیت رو داره راستی یه سوال اگه امسی سافت دقیقا از موتور بیت و آپدیت هاش استفاده می کنه پس چرا تو تست av-comparatives نرخ شناسایی بیت بالاتره؟؟؟:n04:

کجا بالاتر هست عزیز ؟؟؟

یه تست شناسایی داشته که امسی و بیت برابر بودند که البته مدیر عامل امسی سافت اشاره کرده بود نمونه ها جدید نبودند و قدیمی زیاد داشته به همین خاطر موتور خود امسی چیزی در واقع شناسایی نکرده

توی تست Real World هم امسی سوم شده بعد از کسپر و ترند میکرو و بالاتر از همه دو موتور های بیت دیفندری قرار گرفته

holyboy
30-07-2013, 19:48
کجا بالاتر هست عزیز ؟؟؟

یه تست شناسایی داشته که امسی و بیت برابر بودند که البته مدیر عامل امسی سافت اشاره کرده بود نمونه ها جدید نبودند و قدیمی زیاد داشته به همین خاطر موتور خود امسی چیزی در واقع شناسایی نکرده

توی تست Real World هم امسی سوم شده بعد از کسپر و ترند میکرو و بالاتر از همه دو موتور های بیت دیفندری قرار گرفته
درسته امسی سوم شده اما بیت به خاطر فالس پوزیتیو رتبش پایین تره(real word) تشخیص بیت رو زده 99.9امسی رو زده 99.4سوال من اینه که چه فاکتورهایی هست که با وجود یکسان بودن موتورها و چون امسی موتور خودش رو هم داره حداقل باید نرخ تشخیص امسی اگه بیشتر نیست برابر باشه اما گاهی اینطور نیست؟

xman681
30-07-2013, 20:16
درسته امسی سوم شده اما بیت به خاطر فالس پوزیتیو رتبش پایین تره(real word) تشخیص بیت رو زده 99.9امسی رو زده 99.4سوال من اینه که چه فاکتورهایی هست که با وجود یکسان بودن موتورها و چون امسی موتور خودش رو هم داره حداقل باید نرخ تشخیص امسی اگه بیشتر نیست برابر باشه اما گاهی اینطور نیست؟

سلام

دوست عزیز تست های Real کلا با تست ها شناسایی متفاوت هست :

در این تست تعدادی سایت های آلوده مورد وب گردی قرار میگرند ( سایت آلوده سایتی هست که میخواهد یه فایل آلوده را به سیستم شما وارد کنه و در کل خرابکاری کنه )

حالا آنتی ویروس ها باید جلوی این خرابکاری ها را بگیرند

1- آنتی ویروس سایت را بلاک میکند
2- آنتی ویروس موقع دانلود مخرب را تشخیص میدهد
3- آنتی ویروس موقع نصب و اجرا مخرب را شناسایی میکند

در مورد اول امسی سافت ارتباطی با بیت دفندر نداره و دیتابیس خود را داره
در مورد دوم دیتابیس بیت را هم داره
در مورد سوم هم گارد تدافعی خودش را داره

در نتیجه این صحبت ها نشون میده که حتما نباید نتایج بهتر یا مساوی بیت باشه در صورتی باید برابر و یا بیشتر باشه که فقط با دیتابیس سر و کار داشته باشه

ضمنا فالس بالای بیت در این تست نشون میده که دیتابیس های وبگردی این دو آنتی ویروس اصلا بهم ارتباطی ندارند

ضمنا شما نتایج بولگارد و جی دیتا را نگاه کنید بد بوده در صورتی که موتور بیت را دارند

اساتید اگر اشتباه گفتم بگید تا اصلاح کنم سواد ما یه مقدار کم هست :n16:

arfnpm
31-07-2013, 18:04
کاهش 90% در حجم آپدیت ها

Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.1 with BETA updates enabled:

جدید: بروزرسانی ترکیبی جدید که به طور قابل توجهی ترافیک بروزرسانی آنلاین را کاهش می دهد (بیش از 90%)
بهبود سازگاری با screen readers.

holyboy
31-07-2013, 19:20
کاهش 90% در حجم آپدیت ها

Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.1 with BETA updates enabled:

جدید: بروزرسانی ترکیبی جدید که به طور قابل توجهی ترافیک بروزرسانی آنلاین را کاهش می دهد (بیش از 90%)
بهبود سازگاری با screen readers.

کی از حالت بتا خارج میشه؟

xman681
31-07-2013, 19:33
کی از حالت بتا خارج میشه؟

سلام

امیدواریم طی هفته آینده نهایی شود :n06:

holyboy
01-08-2013, 16:52
سلام چند تا سوال از دوستان :
1-چرا وقتی امسی رو باز می کنیم و روی مثلا ارسال فایل مشکوک کلیک می کنیم جایی نمیره؟(از نسخه تریال استفاده می کنم علتش اینه؟)
2-اینترنت سکییوریتی امسی نسبت به آنتی مالویر باعث کاهش سرعت نمیشه؟(مخصوصا وبگردی وسرعت دانلود)
3-چرا امسی با اینترنت سکیوریتی تو تستا شرکت نمی کنه؟
4-آنتی مالویر با فایروال کومودو سازگاره؟
5-تاریخچه آپدیت ها رو کجا میشه پیدا کرد؟

xman681
01-08-2013, 19:56
سلام چند تا سوال از دوستان :
1-چرا وقتی امسی رو باز می کنیم و روی مثلا ارسال فایل مشکوک کلیک می کنیم جایی نمیره؟(از نسخه تریال استفاده می کنم علتش اینه؟)
2-اینترنت سکییوریتی امسی نسبت به آنتی مالویر باعث کاهش سرعت نمیشه؟(مخصوصا وبگردی وسرعت دانلود)
3-چرا امسی با اینترنت سکیوریتی تو تستا شرکت نمی کنه؟
4-آنتی مالویر با فایروال کومودو سازگاره؟
5-تاریخچه آپدیت ها رو کجا میشه پیدا کرد؟
سلام
1- برای من براحتی باز میشه این هم آدرسی که باز شد
2-نه تغییر قابل حسی نداره عزیز اتفاقا امسی سافت روی سرعت وب گردی و دانلود تاثیرش 0 هست ( حالا یه چیزی نزدیک به این )
3- دلیلی برای حضور فایروال در تست ها نیست این تست ها ، پارامتر های آنتی ویروس را محک میزنند نه فایروال ؛ البته در بعضی مواقع گارد ها خاصی در اینترنت سکیوریتی ها هم میتونه تاثیر داشته در تست هایی مثل Real ( البته این قدرت سوییت امسی سافت را هم میتونه اثبات کنه در مقابل با محصول اینترنت سکیوریتی سایر شرکت ها )
4-بله بطور 100 % ( محصول شرکت امسی سافت با فایروال که هیچ با سایر آنتی ویروس ها هم تداخلی ندارد )

It’s a popular myth that you shouldn’t run two antivirus programs at the same time. We have spent considerable time building Emsisoft Anti-Malware in a way that makes it compatible with almost all other antivirus programs

5- از طریق منوی کارنامه ، بخش بروز رسانی ریز بروزرسانی ها وجود دارد

:n16:

mansour_hotboy
01-08-2013, 22:09
4-بله بطور 100 % ( محصول شرکت امسی سافت با فایروال که هیچ با سایر آنتی ویروس ها هم تداخلی ندارد )

It’s a popular myth that you shouldn’t run two antivirus programs at the same time. We have spent considerable time building Emsisoft Anti-Malware in a way that makes it compatible with almost all other antivirus program

:n16:
یعنی میشه همزمان از این آنتی ویروس بصورت گارد فعال درکنار یه آنتیه دیگه مثلا کسپر استفاده کنیم و هیچ تداخلی با هم ندارن؟؟؟؟

xman681
02-08-2013, 00:58
یعنی میشه همزمان از این آنتی ویروس بصورت گارد فعال درکنار یه آنتیه دیگه مثلا کسپر استفاده کنیم و هیچ تداخلی با هم ندارن؟؟؟؟

بله بدون هیچ تداخلی

من خودم تا به امروز برای تست آنتی ویروس ها دیگر اصلا امسی را پاک نکردم و حتی اون برنامه ها هیچ پیغامی منوط به حضور امسی نداند

و هیچ تداخلی هم در کارشون من ندیدم

این نقطه قوت امسی سافت هست نرم افزار های زیر را بنده تست کردم :

اف سکیور - کسپر - نورتون - وب روت - ترند میکرو - بولگارد - بیت یدفندر - ای ست - وب روت -جی دیتا ( بازم بگم :n02: )

mansour_hotboy
02-08-2013, 01:03
بله بدون هیچ تداخلی

من خودم تا به امروز برای تست آنتی ویروس ها دیگر اصلا امسی را پاک نکردم و حتی اون برنامه ها هیچ پیغامی منوط به حضور امسی نداند

و هیچ تداخلی هم در کارشون من ندیدم

این نقطه قوت امسی سافت هست نرم افزار های زیر را بنده تست کردم :

اف سکیور - کسپر - نورتون - وب روت - ترند میکرو - بولگارد - بیت یدفندر - ای ست - وب روت -جی دیتا ( بازم بگم :n02: )
اگه مثلا من وارد یه پوشه بشم که فایل ویروسی توشه مثلا کسپر و امسی هم داشته باشم.عکس العملشون چطوری میشه؟ منظورم اینه دعواشون نمیشه سر پاک کردن؟!!!

xman681
02-08-2013, 01:19
اگه مثلا من وارد یه پوشه بشم که فایل ویروسی توشه مثلا کسپر و امسی هم داشته باشم.عکس العملشون چطوری میشه؟ منظورم اینه دعواشون نمیشه سر پاک کردن؟!!!

شما وارد یه پوشه بشید که کلا امسی کاری باهاش نداره مگر اینکه اجرا . کپی و... صورت بگیره

کسپر اگر کاری بکنه که دیگه نمیدونم ضمنا هر کسی زودتر پاک یا قرنطینه کرد دیگه برده بازی را :n02:

ولی بنده تداخلی طی حدود 20 ماه گذشته از امسی سافت با سایر محصولات ندیدم شاید باشه ولی من ندیدم

البته یادم هست یکبار روی یه سیستم نود 32 نصب بود بعد رفتم امسی نصب کردم و گذاشتم فول اسکن

امسی پیدا میکرد نود 32 قرنطینه میکرد ( کلا حالت ترکیبی جالبی بود :n02: )

mansour_hotboy
02-08-2013, 11:45
تغییراتی که من در ورژن 8.1.0.1 البته با آپدیت بتا دیدم:
1-افزایش قابل توجه سرعت آپدیت
2-افزایش سرعت اسکن فایلها
3-این خیلی مهمه: افزایش سرعت پاک کردن فایلهای ویروسی.اگه دقت کرده باشید تو نسخه های قبلی برای پاک کردن ویروسها با مکث چند ثانیه ای کارخودشو انجام میداد ولی تو نسخه جدید بلافاصله پاک میکنه.
و تغییرات دیگه که هروقت متوجه شدم میگم.:n16:

xman681
02-08-2013, 23:03
تغییراتی که من در ورژن 8.1.0.1 البته با آپدیت بتا دیدم:
1-افزایش قابل توجه سرعت آپدیت
2-افزایش سرعت اسکن فایلها
3-این خیلی مهمه: افزایش سرعت پاک کردن فایلهای ویروسی.اگه دقت کرده باشید تو نسخه های قبلی برای پاک کردن ویروسها با مکث چند ثانیه ای کارخودشو انجام میداد ولی تو نسخه جدید بلافاصله پاک میکنه.
و تغییرات دیگه که هروقت متوجه شدم میگم.:n16:

سلام
البته مهم ترینش را فراموش کردید کاهش فوق العاده حجم آپدیت ها :n01:

arfnpm
05-08-2013, 19:04
Beta updates – 2013-08-05 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.1 with BETA updates enabled:

Fixed a problem in scan engine where a wrong registry path was returned on x64 systems.

arfnpm
07-08-2013, 00:48
Beta updates – 2013-08-06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.1 with BETA updates enabled:

Improved stability of File Guard modules.

holyboy
07-08-2013, 08:09
دوستان خبری از کاهش حجم آپدیت ها نیست؟

arfnpm
07-08-2013, 10:58
دوستان خبری از کاهش حجم آپدیت ها نیست؟
درود
اگر آپدیت های بتا را روشن کنید (نسخه 8.1) آپدیت ها کاهش یافته است. در غیر اینصورت نسخه رسمی آن تا انتهای هفته بعد منتشر می شود.

Captain
11-08-2013, 21:27
سلام دوستان
منتظر نسخه 8.1 هستیما
راستی تو نسخه 9 اینترفیس هم تغییر میکنه یا خبری ندارین؟

holyboy
11-08-2013, 23:08
آخر هفته هم گذشت پس آپدیت های کم حجم چی شد؟

xman681
11-08-2013, 23:55
سلام دوستان
منتظر نسخه 8.1 هستیما
راستی تو نسخه 9 اینترفیس هم تغییر میکنه یا خبری ندارین؟

سلام بله نسخه 9 در اصل شامل تغییرات گرافیکی و ساختار آپشن هاست

آخر هفته هم گذشت پس آپدیت های کم حجم چی شد؟

والا ما بیشتر منتظر هستیم :n02:

البته دقیق اطلاع ندارم ولی قرار بوده یه سیستم شناسایی برای نوع خاصی از مخرب ها هم اضافه بشه ، احتمالا تاخیرها بخاطر اون هست

edwin2009
12-08-2013, 04:48
سلام
چرا بعضی مواقع، آپدیت از 100% می گذرد ؟؟؟!!!

xman681
12-08-2013, 08:28
سلام
چرا بعضی مواقع، آپدیت از 100% می گذرد ؟؟؟!!!

سلام

این مورد را قبلا گزارش دادیم که فکر کنم توی نسخه 8.1 برطرف شده عزیز :n01:

arfnpm
12-08-2013, 21:17
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.2 with BETA updates enabled:

افزودن دسترسی خاص برای Potentially Unwanted Programs - PUPs برنامه های بالقوه ناخواسته. (تنظیمات در محافظ --> محافظ فایل)
رفع اشکال در ارسال قانون در سیستم های x64.
رفع مشکل کرش در قسمت کارنامه.
رفع اشکال جزیی در ماژول بروزرسانی.
رفع چند memory leak بالقوه.

arfnpm
13-08-2013, 10:07
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.3 with BETA updates enabled:

بهبود عملکرد PUPs , افزودن تنظیم در مراحل نصب برنامه.
بهبود هشدار های پایان یافتن لایسنس.

arfnpm
13-08-2013, 15:07
Potentially Unwanted Programs - PUPs چیست؟

برنامه های بالقوه ناخواسته برنامه هایی هستند که معمولا به همراه و در کنار سایر برنامه های مفید قرار دارند و بسیاری از کاربران آن ها را به صورت تصادفی نصب می کنند گرچه آن ها دارای خطر امنیتی نیستند اما می توانند عملکرد و سرعت کامپیوتر شما تحت تاثیر قرار داده و در برخی از موارد رفتار ها را تغییر دهند

ali.reihani
13-08-2013, 15:54
ایول و عرض خسته نباشید به
arfnpm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!

واقعا فعالید و 24 ساعت اینجایین خیلی ممنون که بسیار قدرتمند از این تایپیک پشتیبانی میکنید:n06:
اینجوری هر کسی از گرفتن امسی سافت خیالش راحتِ چون اگه به مشکلی بر خورد راحت میتونه بیاد جایه شما و مشکل اش را حل کنه!
راستی از ایکس من هم خیلی تشکر میکنم:n06:

holyboy
14-08-2013, 23:15
از همه چیز امسی راضیم به جز آپدیت هاش امروز نزدیک به 80 مگ آپدیت داشته :n21::n21::n21:نمی دونم مسئولین امسی نمیدونن یه جایی به اسم ایران هست که ترافیک حکم طلا داره؟:n03:

arfnpm
14-08-2013, 23:36
از همه چیز امسی راضیم به جز آپدیت هاش امروز نزدیک به 80 مگ آپدیت داشته :n21::n21::n21:نمی دونم مسئولین امسی نمیدونن یه جایی به اسم ایران هست که ترافیک حکم طلا داره؟:n03:

از نسخه 8.1 درست میشه

hosseinonline8000
16-08-2013, 23:19
من از امسی سافت استفاده کردم ولی :

1. از محیطش خوشم نیومد خیلی ساده هست

2. امکانات اضافی نداره

3. وقتی روی آیکن توی سیستم تری راست کلیک میکردیم گزینه ی exit داشت که خیلی ضایع بود

البته این موارد در درجه ی دوم قرار داره و درجه ی اول قدرت و کیفیت آنتی ویروس هست که من زیاد تستش نکردم ولی در کل بد نبود ولی من ترجیح میدم همون اواست خودم را استفاده کنم ...

arfnpm
16-08-2013, 23:49
من از امسی سافت استفاده کردم ولی :

1. از محیطش خوشم نیومد خیلی ساده هست

2. امکانات اضافی نداره

3. وقتی روی آیکن توی سیستم تری راست کلیک میکردیم گزینه ی exit داشت که خیلی ضایع بود

البته این موارد در درجه ی دوم قرار داره و درجه ی اول قدرت و کیفیت آنتی ویروس هست که من زیاد تستش نکردم ولی در کل بد نبود ولی من ترجیح میدم همون اواست خودم را استفاده کنم ...

درود

خیلی خوبه! تمامی نظرات به طور مستقیم به توسعه دهندگان برنامه منتقل میشه.

1- در مورد ظاهر برنامه، حق با شماست. به احتمال زیاد در نسخه بعدی با محیط کاملا متفاوتی روبرو خواهیم بود.

2- منظور از امکانات اضافی چیست؟

3- منظور شما Shut down Guard هست؟ این گزینه به معنای Exit نیست و تنها گارد را خاموش می کند. برنامه در پشت صحنه باز به صورت فعال در سرویس های ویندوز برقرار است.

با سپاس از نظرات شما!

hosseinonline8000
17-08-2013, 01:28
درود

خیلی خوبه! تمامی نظرات به طور مستقیم به توسعه دهندگان برنامه منتقل میشه.

1- در مورد ظاهر برنامه، حق با شماست. به احتمال زیاد در نسخه بعدی با محیط کاملا متفاوتی روبرو خواهیم بود.

2- منظور از امکانات اضافی چیست؟

3- منظور شما Shut down Guard هست؟ این گزینه به معنای Exit نیست و تنها گارد را خاموش می کند. برنامه در پشت صحنه باز به صورت فعال در سرویس های ویندوز برقرار است.

با سپاس از نظرات شما!

منظور از امکانات اضافی مثل سند باکس - اسکن تحت بوت مثل بیت دفندر و اواست و ... هست

منظور من گزینه ی exit هست که در منوی راست کلیک سیستم تری بود . من نسخه ی 7 یا 7.5 را تست کردم و این گزینه و قتی کلیک میشد یک پنجره باز میشد و یک کد امنیتی میگرفت کلا آنتی ویروس را میبست که اصلا جالب نبود ...

arfnpm
17-08-2013, 19:09
منظور از امکانات اضافی مثل سند باکس - اسکن تحت بوت مثل بیت دفندر و اواست و ... هست

منظور من گزینه ی exit هست که در منوی راست کلیک سیستم تری بود . من نسخه ی 7 یا 7.5 را تست کردم و این گزینه و قتی کلیک میشد یک پنجره باز میشد و یک کد امنیتی میگرفت کلا آنتی ویروس را میبست که اصلا جالب نبود ...

Open Safer از امکانات فایروال Emsisoft Online Armor است.

اسکن تحت بوت ندارد و به گفته امسی سافت نیازی ندارد. تمامی مخرب ها در هنگام اجرای ویندوز شناسایی می شوند (اگر ضد مخرب نصب نشود برنامه امرجنسی کیت هست) و اگر مخربی به دلیل اجرای پراسس ها حذف نشود در هنگام بوت حذف می شود (حذف از طریق بوت به طور خودکار).

همانطور که گفتم با استفاده از آن کدی که می گویید تنها آیکون کنار ساعت میرفت اما گارد امنیتی در پراسس فعال می باشد و مخرب ها را شناسایی و قرنطینه می کند.

holyboy
18-08-2013, 14:19
آقا یه سوال گاهی که رو امسی دابل کلیک می کنم به هیچ وجه باز نمی شه مگه اینکه سیستم رو log off کنم علت چی می تونه باشه؟

xman681
18-08-2013, 22:00
آقا یه سوال گاهی که رو امسی دابل کلیک می کنم به هیچ وجه باز نمی شه مگه اینکه سیستم رو log off کنم علت چی می تونه باشه؟

سلام روی آیکونش توی سیستم ترای یا روی دسکتاپ ؟؟

ویندوز شما چی هست ؟؟؟ تازه این اتفاق افتاده است یا از اول بوده است ؟؟؟

آپدیت امسی سافت بعد از 24 ساعت در تاریخ 2013/08/18 :n04:

Captain
18-08-2013, 22:06
این کم شدن حجم آپدیت ها شامل نسخه Emergency Kit هم میشه؟

xman681
18-08-2013, 22:29
این کم شدن حجم آپدیت ها شامل نسخه Emergency Kit هم میشه؟

سلام بطور حتم

ولی فکر کنم حداقل یکماه پس از عرضه نسخه جدید ضد مخرب باشد

البته تاخیر هایی که در عرضه این نسخه پیش آمده بخاطر برطرف شدن تمامی ایرادات سیستم هست

که امیدواریم هر چه زودتر نهایی گردد و به زودی شامل امرجنسی کیت هم شود

holyboy
18-08-2013, 23:30
سلام روی آیکونش توی سیستم ترای یا روی دسکتاپ ؟؟

ویندوز شما چی هست ؟؟؟ تازه این اتفاق افتاده است یا از اول بوده است ؟؟؟

ویندوز سون آپدیت شده هم سیستم تری هم دسکتاپ.تازه اینطوری شده البته گاهی اینطور میشه نه همیشه.

xman681
18-08-2013, 23:50
ویندوز سون آپدیت شده هم سیستم تری هم دسکتاپ.تازه اینطوری شده البته گاهی اینطور میشه نه همیشه.

چون مشکل همیشگی نیست نمیشه از گزارش گیری براش استفاده کرد

البته شاید این مشکل از طرف سیستم شما باشد چون بنده روی سیستم فروشگاه و منزل تا به الان نداشتم چنین مشکلی را

البته مواردی را داشتیم که کلا امسی باز نمیشده که با حذف و نصب مجدد برطرف شده است

البته چون با لاگ آف برطرف می شود ، میشه اینگونه توجیح کرد که فایل a2start ارتباطش قطع میشه و با بارگذاری دوباره ویندوز مشکل برطرف میشه حالا شما یکبار آنتی ویروس را با emsiclean حذف کنید که فایل ها بطور کامل حذف شوند و دوباره نصب کنید ببینید مشکل حل خواهد شد یا خیر

اگر پابرجا بود ما به تیم امسی اطلاع میدهیم و ابزار مورد نیاز را برای گزارش گیری در اختیارتون میگذاریم

mansour_hotboy
19-08-2013, 00:16
با سلام به دوستان.اگه کسی تمایل داره باهم یک لیسانس 3 کاربره از اون سایته که تخفیف میده بخیرم.4 روز مونده ها!

arfnpm
19-08-2013, 01:09

حجم 1.6 مگابایت در 24 ساعت برای آنتی ویروس دو موتوره بسیار بسیار فوق العاده است.

amirfakhrian
19-08-2013, 10:59
من هم اکنون فقط از آنتی مالویر روی یکی از سیستم هام استفاده می کنم. حالا برای نصب فایروال، باید این نسخه رو پاک کنم و نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کنم( مانند بیت دیفندر و نورتون) یا کنار همین آنتی مالویر، فایروال رو نصب کنم؟

arfnpm
19-08-2013, 11:04
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.4 with BETA updates enabled:

رفع مشکل در سیستم هشدار.
رفع مشکل در نمایش نادرست زمان آخرین بروزرسانی و آخرین اسکن.
رفع مشکل نمایش در هشدار های محافظت از گشت و گذار.
رفع مشکلات کوچ طاهری در پشتیبانی از فونت های بزرگ و شفاف.
رفع مشکل در نمایش نادرست سطح خطر برای PUPs.
رفع مشکل در علامت گذاری لیست.
تغییر رفتار زمانی که برنامه محافظتی در کاربر شماره دوم فعال نمی باشد.

arfnpm
19-08-2013, 11:14
من هم اکنون فقط از آنتی مالویر روی یکی از سیستم هام استفاده می کنم. حالا برای نصب فایروال، باید این نسخه رو پاک کنم و نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کنم( مانند بیت دیفندر و نورتون) یا کنار همین آنتی مالویر، فایروال رو نصب کنم؟

درود
تنها کافیست فایروال را دانلود کرده و آن را نصب کنید.

arfnpm
19-08-2013, 19:47
انتظار ها به سر رسید

Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4 released! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چه چیز در نسخه 8.1 جدید است؟

حفاظت لحظه ای: بهینه سازی محافظ فایل و رفتارشناسی جهت کاهش قابل توجه استفاده از منابع سیستم.
آپدیت های آنلاین Hybrid: با 95% کاهش در حجم آپدیت ها.
شناسایی PUP: پشتیبانی پیشرفته از شناسایی برنامه های بالقوه ناخواسته مانند دکمه ها و نوار ابزار های مرورگر ها.
حذف مخرب ها: بهبود در سرعت حذف مخرب ها.
سازگاری با Screenreader: پشتیبانی بهینه شده از خوانندگان صفحه و خطوط بریل.

arfnpm
20-08-2013, 09:03
درود

برای اینکه تاثیر واقعی سیستم هیبرید در حجم آپدیت هارو ببینید باید هر فایل دست کم دو بار آپدیت بشه.

این سیستم در واقع بیشتر برای موتور بیتدیفندر است که از حجم زیادی از آپدیت برخوردار است. اگر به پوشه دیتابیس بیت دیفندر بروید 905 فایل در این پوشه وجود دارند که اگر برای هر کدام از آن ها در نسخه 8.1 دو بار آپدیت دریافت شود، اثر واقعی سیستم هیبرید نمایان می شود.
این مورد بستگی به تعداد آپدیت های شما در روز دارد ولی چون هر روز برای تمامی 905 فایل آپدیت صادر نمی شود ممکن است چند روز طول بکشد اما فایل های اصلی که همواره آپدیت زیادی دارند اگر فاصله زمانی آپدیت را 3 ساعت یکبار بگذارید در عرض 24 ساعت به دو مرحله آپدیت می رسند.

در مورد عددی که هنگام آپدیت نشان داده می شود، این عدد سایز واقعی فایل ها را نشان می دهد که در حال دریافت هستند (مانند آن حجمی که قبلا در آپدیت ها دریافت می شد) اما حجم واقعی دریافت شده را باید از کارنامه بروزرسانی ببینید. در واقع مقایسه بین عددی که هنگام آپدیت نشان می دهد با عدد کارنامه، کاهش حجم آپدی ها در سیستم هیبرید را نمایش می دهد.

Captain
20-08-2013, 10:12
متوجه این سیستم هیبریدی نشدم :n04:
میشه واضحتر بگین؟
یعنی چی دوبار هرفایل رو آپدیت کنیم؟ :n13:

holyboy
20-08-2013, 11:06
دوستان الان که به تسک منیجر نگاه کردم یک گیگ از فضای رم درگیره:n04:
به خاطر امسی هست؟وقتی نسخه قبلیش بود 600 مگ از فضا درگیر بود.راستی من امسی با فایروال کومودو دارم

arfnpm
20-08-2013, 11:57
متوجه این سیستم هیبریدی نشدم :n04:
میشه واضحتر بگین؟
یعنی چی دوبار هرفایل رو آپدیت کنیم؟ :n13:

ببینید برای اینکه سیستم با هر فایل از دیتابیس بیتدینفدر (هر کدام از 905 فایل) به خوبی سازگار باشه. باید هر فایل در بروزرسانی 2 بار آپدیت با سیستم هیبرید دریافت کرده باشه. اینکه هر فایل تا چه زمان دیگری 2 بار آپدیت میشه بستگی به آپدیت های بیت دینفدر و تعداد آپدیت های ما در روز داره.

به طور مثال ما در فایل های بیت دینفدر یک فایل با نام x داریم. خب ممکن این فایل x الان آپدیت بشه و 3 ساعت دیگه باز براش آپدیت بیاد. اگر ما الان بروز کنیم و 3 ساعت دیگه هم بروز کنیم خب این فایل دو بار آپدیت گرفته و با سیستم هیبرید به طور کامل مچ شده.

دوستان الان که به تسک منیجر نگاه کردم یک گیگ از فضای رم درگیره:n04:
به خاطر امسی هست؟وقتی نسخه قبلیش بود 600 مگ از فضا درگیر بود.راستی من امسی با فایروال کومودو دارم

در حالت معمولی یا اسکن؟

این خیلی بعیده من سیستم 1.5 گیگ رم داره در حالت معمولی 200 مگ و در حالت اسکن 500 مگ رم بیشتر مصرف نمیکنه

سیستم را ری استارت کنید و دوباره ببینید

xman681
20-08-2013, 13:18
پراسس های امسی سافت در پرکارترین حالت ( فول اسکن )

holyboy
20-08-2013, 14:42
آره دوستان قبل از نصب امسی رم زیاد درگیر نمود اما با نصب امسی خیلی درگیره.نکته جالبتر اینکه تسک منیجر هیچ پروسسی که مصرف خیلی بالایی داشته باشه نشون نمیده.:n04:
به نظرتون ناسازگاری امسی با نرم افزار دیگه ممکنه باعث این موضوع شه؟

xman681
20-08-2013, 20:31
آره دوستان قبل از نصب امسی رم زیاد درگیر نمود اما با نصب امسی خیلی درگیره.نکته جالبتر اینکه تسک منیجر هیچ پروسسی که مصرف خیلی بالایی داشته باشه نشون نمیده.:n04:
به نظرتون ناسازگاری امسی با نرم افزار دیگه ممکنه باعث این موضوع شه؟

سلام

میشه این مسئله را محتمل دانست

میشه لطف کنید یه شات از تسک منیجر بگذارید
همچنین نوع ویندوز و مشخصات سخت افزاری را ارائه کنید

holyboy
20-08-2013, 21:32
ویندوز 7 سرویس پک یک و32 بیت -رم دو گیگ -سی پی یو :2.93GHz

xman681
20-08-2013, 21:55
ویندوز 7 سرویس پک یک و32 بیت -رم دو گیگ -سی پی یو :2.93GHz

از منوی پراسس ها لطفا

holyboy
20-08-2013, 22:49
از منوی پراسس ها لطفا

holyboy
20-08-2013, 22:50
یک مشکل دیگه وقتی که امسی آپدیت میشه و میخواد مجددا فایلهای قرنطینه رو اسکن کنه سیستم به طور وحشتناکی هنگ میکنه!!!

jolan57
21-08-2013, 11:11
من فکر کنم امسی سافت با سیستم شما مشکل داره یا اینکه نرم افزاری نصب دارین که با امسی سافت سازگاری نداره
ضمن اینکه عکسی که انداختین اشتباست شما اول باید تیک show proccess from all user رو تو تسک منیجر تیک بندازین و بعدش عکس بندازین
.....
الان این مصرف امسی سافت در سیستم من با وجود باز بودن دو مرورگر و چندبرنامه دیگه ست
چهارمین پروسس

ما هم یه مدتی امسی سافتی شدیم تا ببینیم چی پیش میاد :n09:
البته انلاین آرمور نصب نشد به دلیل نصب بودن virtualbox و میگفت ناسازگاری داره که منم فعلا نمیتونم virtualbox رو حذف کنم

arfnpm
22-08-2013, 13:31
سلام

می توانید یک بار آنتی ویروس را حذف کنید. همچنین تمامی رد ها را با استفاده از برنامه emsiclean پاک کنید.
سپس سیستم را با HitmanPro اسکن کنید اگر مخربی یافت شد اقدام به حذف آن کنید.
سپس آخرین نسخه برنامه را دانلود کرده و دوباره نصب کنید.

احتمال زیاد مشکل شما رفع خواهد شد.

Captain
22-08-2013, 22:10
سلام
ببخشین جریان این اضافه شدن لایسنس با نصب امسی سافت چی هستش؟
بعد نصب بهمون یه لینک میده که آخر فایل یه ID هستش، تا اونجایی که میدونم اون فایل ستاپی که میده و ID آخرشه رو نصب کنیم به دوستامون یا تبلیغ کنیم، با هر 30 روز تریال ماهم 30 روز اضافه میگیریم، درسته؟
میشه بگین دقیقا چطوری کار میکنه؟ نباید فایل رو تغییر نام بدیم؟ منظورم ID نیستش، قبل ID، مثلا Emsi Setup_123456 باید همینجوری که از سایت دانلود کردیم بمونه یا میشه قبل ID رو تغییر داد؟
چجوری کار میکنه؟ من نصب کردم و بعد فعالسازی، اونی که رو سیستم اصلیم بود بهش لایسنس اضافه نشد، چرا؟
میشه کاملتر توضیح بدین

متشکرم :n16:

arfnpm
23-08-2013, 00:16
سلام
ببخشین جریان این اضافه شدن لایسنس با نصب امسی سافت چی هستش؟
بعد نصب بهمون یه لینک میده که آخر فایل یه ID هستش، تا اونجایی که میدونم اون فایل ستاپی که میده و ID آخرشه رو نصب کنیم به دوستامون یا تبلیغ کنیم، با هر 30 روز تریال ماهم 30 روز اضافه میگیریم، درسته؟
میشه بگین دقیقا چطوری کار میکنه؟ نباید فایل رو تغییر نام بدیم؟ منظورم ID نیستش، قبل ID، مثلا Emsi Setup_123456 باید همینجوری که از سایت دانلود کردیم بمونه یا میشه قبل ID رو تغییر داد؟
چجوری کار میکنه؟ من نصب کردم و بعد فعالسازی، اونی که رو سیستم اصلیم بود بهش لایسنس اضافه نشد، چرا؟
میشه کاملتر توضیح بدین

متشکرم :n16:

درود
این آی دی اختصاصی به همان سروری است که برای دانلود به شما می دهد و نمی توانید قبلش را عوض کنید. البته مدت دانلود و فعالسازی محدود است چرا که کسی لینک آن را در سایت های دانلود قرار ندهد.

این لینک دانلود و آن آی دی کاملا اختصاص به لایسنس شما دارد و اگر کسی در مدت کوتاهی با آن لینک دانلود و نصب کند طبق همون روال به دوره لایسنس شما افزوده می گردد. این مورد تست شده و کاملا صحیح می باشد. اگر کسی در حین نصب 30 روزه را انتخاب کند به لایسنس شما 30 روز و اگر کسی حین نصب یک لایسنس اصلی را فعال کند به لایسنس شما 180 روز اضافه می گردد.

Captain
23-08-2013, 00:21
میشه بگین دقیقا چقد وقت لازمه تا آنتی مورد نظر روی سیستم دیگری نصب و لایسنس فعال بشه؟

arfnpm
23-08-2013, 00:45
میشه بگین دقیقا چقد وقت لازمه تا آنتی مورد نظر روی سیستم دیگری نصب و لایسنس فعال بشه؟

از زمانش اطلاع ندارم.
در کل بهتره بین ایجاد لینک، دانلود و نصب فاصله ای نباشه.

arfnpm
23-08-2013, 23:39

xman681
25-08-2013, 02:46
یک مشکل دیگه وقتی که امسی آپدیت میشه و میخواد مجددا فایلهای قرنطینه رو اسکن کنه سیستم به طور وحشتناکی هنگ میکنه!!!

سلام

خسته نباشید

فکر کنم این مشکل هنگ بخاطر این بوده باشه

یه مشکل در ضد مخرب پیش اومده بوده که باعث فریز شدن سوییت می شده است

این مشکل در کمتر از 20 ساعت حل شده است و در حال حاضر آنتی ویروس در حالت پایدار و مطمئن قرار دارد

ضمنا امسی سافت از کاربرانش بخاطر این مشکل عمیقا معذرت خواهی کرده است و اعلام کرده است تلاش میکند در آینده چنین مشکلاتی ایجاد نشود :n01:

We are deeply sorry for any inconvenience this particular bug may have caused you or your customers. Rest assured that we are doing our best to prevent this or a similar bug in the future

love4love
25-08-2013, 10:28
چه جالب تو تمام تاپیک ها آنتی ویروس های دیگه بیشتر پست ها مربوط به دریافت سریال نامبر و کرک هست
اینجا چرا کسی درخواست نمیده ، همه رعایت میکنن حق کپی رو؟!
من الان نصب کنم بعد از 30 روز میتونم سریال پیدا کنم یا واسه این نرم افزار ازین خبرا نیست ؟
ممنون

arfnpm
25-08-2013, 10:29
چه جالب تو تمام تاپیک ها آنتی ویروس های دیگه بیشتر پست ها مربوط به دریافت سریال نامبر و کرک هست
من الان نصب کنم بعد از 30 روز میتونم سریال پیدا کنم یا واسه این نرم افزار ازین خبرا نیست ؟
ممنون
درود

استفاده کنید اگر راضی بودید بنده لایسنس اصلی به صورت رایگان به شما میدم.

~~~
26-08-2013, 21:45
ممنون

jolan57
27-08-2013, 02:11
دوست خوبم محمد خواستن که نظرم رو در مورد نسخه جدید امسی سافت بیان کنم که فکر کردم تاپیکش پست بذارم تا شاید بیشتر بحث بشه و به درد بخور باشه
من آخرین ورژن امسی سافتی که استفاده کردم فکر کنم 5 بود که Ikarus یکی از انجین ها بود قاعدتاً تا الان خیلی فرق کرده و پیشرفت های خوبی داشته
نکته مهم همون اضافه کردن بیت دیفندر بود که البته از نسخه های قبل شاهد بودیم

در نشخه جدید حجم آپدیت ها واقعاً من رو شگفت زده کرده و واسه ما ایرانی ها خیلی مطلوب شده مثلاً میبینی حجم آپدیت رو زده 30 مگابایت ولی ترافیک رو زیرنظر میگی میبینی 3 تا 4 مگ بیشتر دانلود نکرده که خیلی جالبه و از خود بیت دیفندر هم در این قضیه خیلی جلوتر افتاده

سرعت پاکسازی ویروس ها هم خیلی خوب شده و نکته دیگه آلارم هایی هست که میده , قبلاً یادمه موقع این آلارم ها گاهی سیستم هنگ میکرد ولی الان اصلاً اینجور نیست

وب گاردش فالس آلارم خیلی کمی داره که قبلا اینجور نبود و رو مخ بود تقریباً(البته قبلا بازم میگم ورژن های پایین تر از 7 بود)
ا
ستفاده از سی پی یو و رم هم چه در حالت Idle و چه حالت اسکن بهبود پیدا کرده

در کل یک سوئیت کامل برای کاربران هست که میتونه نیازهای اونها رو تامین کنه چند مورد باقی میمونه که بیشتر مربوط به ابزار جانبی است
دوست دارم اینها رو در امسی سافت شاهد باشیم:
رابط کاربری یکی از نقطه ضعف های این برنامه هست به نظرم و هرچه زودتر باید بهبود پیدا کنه ( که البته شنیدم در نسخه 9 تغییر میکنه)

یه مورد کوچیکی که بود این بود وقتی یکی از قسمت ها رو مثل فایل گارد رو غیرفعال میکنی آلارمی در این مورد نمیده و رنگ ایکونش هم تغییر نمیکنه که به نظرم کاربر رو متوجه کنه بهتره ...خود من شده برای تست ویروس گارد رو غیرفعال کردم دیگه یادم رفته فعالش کنم :دی

تنظیماتش خوبه نسبتاً ولی یکم برای کابرارن حرفه ای تغییراتی رو توش بدن به نظرم بد نیست و دست کاربر رو بیشتر باز بذارن

کلود آنتی ویروس و اعتبار سنجی فایل ها از مواردی هست که میتونن به محصولشون اضافه کنند(در هنگام اجرای برنامه ها دیدم گزینه ای با این مضمون که در حال "برقراری ارتباط با امسی سافت نتورک برای آنالیز فایل" بر روی صفحه ظاهر میشه ولی کاربردش رو دقیقاً نمیدونم چیه و اطلاعاتی داده نمیشه) (و پرانتز دوم آپدیت های سریع تا حدودی این مورد رو پوشش داده ولی خب کلود یه چیز دیگه ست :دی )
یه سری موارد هم هست که میتونن برای تبلیغ بیشتر محصولشون اضافه کنند :دی مثل parental control...sandboxie و ...

بازم میگم امسی سافت یک محصول متناسب با نیاز کاربران هست که امیدواریم روز به روز بیشتز پیشرفت کنه

holyboy
27-08-2013, 11:23
در تکمیل فرمایش دوستمون باید بگم که امسی سافت بعضی سایتها 8pic.ir یا upload.tehran98.com رو کلا از دسترس خارج می کنه (بر فرض ویروسی بودن یک عکس که تو سایت خاصی آپلود شده نباید کل سایت رو آلوده دونست!!!) دوستان لطفا به اطلاع مسئولان امسی برسونید.

arfnpm
27-08-2013, 12:32
در تکمیل فرمایش دوستمون باید بگم که امسی سافت بعضی سایتها 8pic.ir یا upload.tehran98.com رو کلا از دسترس خارج می کنه (بر فرض ویروسی بودن یک عکس که تو سایت خاصی آپلود شده نباید کل سایت رو آلوده دونست!!!) دوستان لطفا به اطلاع مسئولان امسی برسونید.

درود

بستگی به تنظیمات شما دارد

در تنظیمات پیشفرض با باز شدن سایت آلوده، یک پاپ آپ میاد و تصمیم را به کاربر می سپارد.
دکمه تایید به معنای بلاک شدن سایت (تایید هشدار) و دکمه "تیک" به معنای باز شدن سایت است.

holyboy
27-08-2013, 14:07
درود

بستگی به تنظیمات شما دارد

در تنظیمات پیشفرض با باز شدن سایت آلوده، یک پاپ آپ میاد و تصمیم را به کاربر می سپارد.
دکمه تایید به معنای بلاک شدن سایت (تایید هشدار) و دکمه "تیک" به معنای باز شدن سایت است.
سپاس.درسته اما بهتره که امسی خودش تشخیص بده که صفحه اصلی این سایت مشکل نداره تا اینکه انتخاب رو به کاربر غیر حرفه ای مثل من!!!واگذار کنه.چیزی که مشخصه اینه که خود سایت آلوده نیست واین یک فالس آلارمه

xman681
27-08-2013, 14:17
دوست خوبم محمد خواستن که نظرم رو در مورد نسخه جدید امسی سافت بیان کنم که فکر کردم تاپیکش پست بذارم تا شاید بیشتر بحث بشه و به درد بخور باشه
من آخرین ورژن امسی سافتی که استفاده کردم فکر کنم 5 بود که Ikarus یکی از انجین ها بود قاعدتاً تا الان خیلی فرق کرده و پیشرفت های خوبی داشته
نکته مهم همون اضافه کردن بیت دیفندر بود که البته از نسخه های قبل شاهد بودیم

در نشخه جدید حجم آپدیت ها واقعاً من رو شگفت زده کرده و واسه ما ایرانی ها خیلی مطلوب شده مثلاً میبینی حجم آپدیت رو زده 30 مگابایت ولی ترافیک رو زیرنظر میگی میبینی 3 تا 4 مگ بیشتر دانلود نکرده که خیلی جالبه و از خود بیت دیفندر هم در این قضیه خیلی جلوتر افتاده

سرعت پاکسازی ویروس ها هم خیلی خوب شده و نکته دیگه آلارم هایی هست که میده , قبلاً یادمه موقع این آلارم ها گاهی سیستم هنگ میکرد ولی الان اصلاً اینجور نیست

وب گاردش فالس آلارم خیلی کمی داره که قبلا اینجور نبود و رو مخ بود تقریباً(البته قبلا بازم میگم ورژن های پایین تر از 7 بود)
ا
ستفاده از سی پی یو و رم هم چه در حالت Idle و چه حالت اسکن بهبود پیدا کرده

در کل یک سوئیت کامل برای کاربران هست که میتونه نیازهای اونها رو تامین کنه چند مورد باقی میمونه که بیشتر مربوط به ابزار جانبی است
دوست دارم اینها رو در امسی سافت شاهد باشیم:
رابط کاربری یکی از نقطه ضعف های این برنامه هست به نظرم و هرچه زودتر باید بهبود پیدا کنه ( که البته شنیدم در نسخه 9 تغییر میکنه)

یه مورد کوچیکی که بود این بود وقتی یکی از قسمت ها رو مثل فایل گارد رو غیرفعال میکنی آلارمی در این مورد نمیده و رنگ ایکونش هم تغییر نمیکنه که به نظرم کاربر رو متوجه کنه بهتره ...خود من شده برای تست ویروس گارد رو غیرفعال کردم دیگه یادم رفته فعالش کنم :دی

تنظیماتش خوبه نسبتاً ولی یکم برای کابرارن حرفه ای تغییراتی رو توش بدن به نظرم بد نیست و دست کاربر رو بیشتر باز بذارن

کلود آنتی ویروس و اعتبار سنجی فایل ها از مواردی هست که میتونن به محصولشون اضافه کنند(در هنگام اجرای برنامه ها دیدم گزینه ای با این مضمون که در حال "برقراری ارتباط با امسی سافت نتورک برای آنالیز فایل" بر روی صفحه ظاهر میشه ولی کاربردش رو دقیقاً نمیدونم چیه و اطلاعاتی داده نمیشه) (و پرانتز دوم آپدیت های سریع تا حدودی این مورد رو پوشش داده ولی خب کلود یه چیز دیگه ست :دی )
یه سری موارد هم هست که میتونن برای تبلیغ بیشتر محصولشون اضافه کنند :دی مثل parental control...sandboxie و ...

بازم میگم امسی سافت یک محصول متناسب با نیاز کاربران هست که امیدواریم روز به روز بیشتز پیشرفت کنه

سلام

ممنون عباس جان به خاطر نظرات بسیار خوبت عزیز:n16:
در مورد نکاتی که اشاره کردی عزیز :
1- در مورد سیستم آپدیت به نظر من هنور یه مقدار کار داره تا به فرم ایده آلش برسه البته ما داریم تست های متعدد را اجرا میکنیم و گزارش ها را برای تیم ارسال میکنیم که اگر نقطه ضعفی هست در نسخه آینده برطرف گردد و بطور کامل پایدار گردد البته شما از قسمت کارنامه بخش بروزرسانی میتوانید حجم واقعی دانلود شده را مشاهده کنید در نسخه آینده تغییراتی در سیستم بروزرسانی بازهم ایجاد خواهد شد

2- در مورد فالس آلارم وب گارد که تست ای وی فقط 5 مورد را ثبت کرده بود که فکر کنم ایده آل هست و مناسب

3-در مورد حذف که بله سرعت حذف بسیار مطلوب شده است و بصورت چندگانه اقدام به حذف میکند البته شاید شاهد تغییر در موتور حذف و ارتقا آن در نسخه های بعدی باشیم

4- در مورد اون غیر فعال شدن بله قبول دارم که باید آیکون تغییر رنگ بدهد ( البته در صورت غیر فعال شدن هر سه گارد کم رنگ می شود ) که فکر کنم با غیر فعال شدن یکی از اونها هم باید این تغییر رنگ باشه و البته هشدار هم ارائه دهد ( پیشنهاد ارسال می شود :n01: )

5- و بحث اصلی و برنامه ویژه امسی سافت در آینده :

اگر شما در گزینه های رفتار شناسی دقت کرده باشید

به این تصویر توجه کنید می بینید امسی سافت اتوماتیک گزینه مجاز را فعال کرده است و در بالای اون در کادری سبز رنگ نوشته 100 %

این در واقع سیستم اعتبار سنجی امسی سافت هست که پردازش فایل ها در سرور امسی انجام می شود و با آپدیت ها در اختیار برنامه قرار میگیرد در این سیستم با توجه به تنظیم کاربر ضد مخرب خودش در مورد اجرا و یا بلاک کردن تصمیم گیری میکنید و دیگه پیغام نمایش داده نمیشود در کل همه چی در اختیار کاربر قرار میگیرد

البته این سیستم نیاز به زمان دارد برای تکمیل فرایند اعتبار سنجی خودش

6- در مورد دو پیشنهاد دیگر سند باکس و کنترل والدین :

کنترل والدین که رد شده است و اعلام شده است ارتباطی با امنیت ندارد و اگر هم داشته باشد برنامه های بهتری وجود دارد که کاربران میتوانند از آن استفاده کنند
سند باکس هم اطلاعی ندارم شاید در نسخه آینده اینترنت سکیوریتی اتفاقات متفاوتی رخ دهد

jolan57
27-08-2013, 15:36
علاوه بر پیشنهاد دوستمون میتونید در تنظیمات هم برای این سایت ها یک قانون تعریف کنید تا بلاک نکنه

از قسمت Guard...Host Rules...Add New rules

مرسی از محمد عزیز به خاطر توضیحاتشون :n11:

holyboy
27-08-2013, 19:15
مشخص نیست نسخه 9 چه تاریخی میاد؟منتظر یه رابط کاربری جذاب هستیم:n06:

xman681
27-08-2013, 21:31

Thank you for your submission. A database update has already been issued and will be available via online update within the next minutes

فالس ها برطرف شد

مشخص نیست نسخه 9 چه تاریخی میاد؟منتظر یه رابط کاربری جذاب هستیم

تاریخ دقیقی مشخص نیست امیدوارم قبل از 2014 این اتفاق بیفتد

arfnpm
30-08-2013, 13:38
Stable updates – 2013-08-29 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.4 with and without beta updates enabled:

بهبود در مدت زمان پاکسازی از طریق بوت.

norooz1345
31-08-2013, 20:11
با سلام خدمت دوستان
از عید این انتی ویروس دارم واقعا ازش راضی ام حالا اگر بخوام نسخه جدید این انتی ویروس دانلودکنم باید از کجا بگیرم،چه نسخه ای بگیرم واز هم کلید از کجا تهیه کنم
دوم برای فعال کردن فایر وال باید چکار کنم

holyboy
31-08-2013, 20:58
با سلام خدمت دوستان
از عید این انتی ویروس دارم واقعا ازش راضی ام حالا اگر بخوام نسخه جدید این انتی ویروس دانلودکنم باید از کجا بگیرم،چه نسخه ای بگیرم واز هم کلید از کجا تهیه کنم
دوم برای فعال کردن فایر وال باید چکار کنم

لینک اینترنت سکیوریتی جدید ترین نسخه(آنتی مالویر+فایروال)

norooz1345
01-09-2013, 07:02
بازم سلام
لطفا اگر میشه بگید باید کلید انتی ویروس از کجا تهیه کنم.

arfnpm
01-09-2013, 11:58
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.4 with BETA updates enabled:

Fixed a potential deadlock situation in real-time protection module.

holyboy
01-09-2013, 15:31
بازم سلام
لطفا اگر میشه بگید باید کلید انتی ویروس از کجا تهیه کنم.

دوستانمون arfnpm و xman81 احتمالا می تونن کمک کنن

xman681
01-09-2013, 16:45
دوستانمون arfnpm و xman81 احتمالا می تونن کمک کنن

سلام
باید اورجینال خرید کنید اگر علاقه مند بودید البته تریال ریست و ... هست درتاپیک مراجعه به پست دوم

بنده دسترسی به کلید ندارم اگر بقیه دوستان داشته باشند

برای خرید هم میتونید از سایت زیر استفاده کنید

iremsisoft.ir

norooz1345
02-09-2013, 09:14
با سلام

یک مشکل برام پیش امده لطفا کمکم کنید از موقع ای که اینترنت سکیوریتی این انتی ویروس ریختم مرورگر کروم از کار افتاده و دیگر کار نمی کنه بقیه مرور گر ها کار می کنه تنها کروم که از کار افتاده
بعد سوال دوم اگر بخوام فایر وال انتی ویروس غیر فعال کنم باید چه کاری انجام بدم

xman681
02-09-2013, 11:18
با سلام

یک مشکل برام پیش امده لطفا کمکم کنید از موقع ای که اینترنت سکیوریتی این انتی ویروس ریختم مرورگر کروم از کار افتاده و دیگر کار نمی کنه بقیه مرور گر ها کار می کنه تنها کروم که از کار افتاده
بعد سوال دوم اگر بخوام فایر وال انتی ویروس غیر فعال کنم باید چه کاری انجام بدم

سلام

شما از داخل فایروال بخش برنامه ها؛ برنامه مورد نظر خود را جستجو کنید و دسترسی لازم را صادر کنید
از داخل آنتی ویروس بخش محافظ ، اگر برنامه مورد نظر مسدود هست ، مجاز کنید

برای غیر فعال کردن فایروال از داخل فایروال هر 4 گارد را خاموش کنید

سوال دیگری بود در خدمت هستم
موفق باشید

arfnpm
03-09-2013, 21:00
نسخه بتا 7 فایروال

Beta updates – 2013-09-03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Emsisoft Online Armor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.0.0.1860 with BETA updates enabled:

پشتیبانی کامل از ویندوز 8.1.
Asynchronous connection handling. به این ترتیب، ارتباط های موجود دیگر در انتظار هشدار فایروال برای مسدود شدن نیستند..
بهبود پردازش امضاهای دیجیتال که از هش های خاص و الگوریتم های time stamp استفاده می کنند.
توسعه حالت بانکداری. اکنون تمامی دامین های تایید شده نمایش داده می شوند تا از گیج شدن در نمایش صفحات سفید سایت ها و صفحات تایید شده جلوگیری شود.
بهبود پردازش قانون برای استفاده کمتر از منابع.
بهبود سازگاری با مرورگر های بر پایه گوگل کروم و Sandboxie و VoodooShield و سایر برنامه های امنیتی.
بهبود بروزرسانی. Online Armor اکنون از همان شبکه بروزرسانی Emsisoft Anti-Malware برای دسترسی سریع تر تمامی کاربران به بروزرسانی ها استفاده می کند.
حذف تمام ماژول های غیر نیاز در Online Armor ++ که موجب کاهش حجم فایل نصب تا 60% شد.
رفع بیش از 300 باگ که بین آن ها انواع مشکلات که موجب نمایش صفحه آبی در ویندوز 7 و 8 می شد وجود دارد.

.

jolan57
03-09-2013, 23:12
نسخه بتا 7 فایروال

Beta updates – 2013-09-03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Emsisoft Online Armor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.0.0.1860 with BETA updates enabled:

پشتیبانی کامل از ویندوز 8.1.
Asynchronous connection handling. به این ترتیب، ارتباط های موجود دیگر در انتظار هشدار فایروال برای مسدود شدن نیستند..
بهبود پردازش امضاهای دیجیتال که از هش های خاص و الگوریتم های time stamp استفاده می کنند.
توسعه حالت بانکداری. اکنون تمامی دامین های تایید شده نمایش داده می شوند تا از گیج شدن در نمایش صفحات سفید سایت ها و صفحات تایید شده جلوگیری شود.
بهبود پردازش قانون برای استفاده کمتر از منابع.
بهبود سازگاری با مرورگر های بر پایه گوگل کروم و Sandboxie و VoodooShield و سایر برنامه های امنیتی.
بهبود بروزرسانی. Online Armor اکنون از همان شبکه بروزرسانی Emsisoft Anti-Malware برای دسترسی سریع تر تمامی کاربران به بروزرسانی ها استفاده می کند.
حذف تمام ماژول های غیر نیاز در Online Armor ++ که موجب کاهش حجم فایل نصب تا 60% شد.
رفع بیش از 300 باگ که بین آن ها انواع مشکلات که موجب نمایش صفحه آبی در ویندوز 7 و 8 می شد وجود دارد.

.

از کجا میشه دانلود کرد ؟ من لینک دانلود پیدا نکردم
احتمالا ناسازگاری انلاین آرمور و virtualbox که باعث صفحه آبی میشد باید برطرف شده باشه

arfnpm
04-09-2013, 09:12
از کجا میشه دانلود کرد ؟ من لینک دانلود پیدا نکردم
احتمالا ناسازگاری انلاین آرمور و virtualbox که باعث صفحه آبی میشد باید برطرف شده باشه

درود

بتا به صورت بسته خاص نیست، باید نسخه 6 نصب بشه و گزینه آپدیت بتا تیک بخوره و آپدیت بشه.
لطفا اگر امکانش هست نصب کنید و مشکلی بود اطلاع دهید.

با سپاس

arfnpm
04-09-2013, 18:24
Beta updates – 2013-09-04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.8 with BETA updates enabled:

رفع چند مشکل بالفوه در فقدان مموری.
رفع مشکل کلیک کردن بر روی هشدار های popup.
رفع چندین مشکل کوچک در GUI.
حل مشکل نمایش نادرست مسیر فایل.
حل مشکل آیکون کنار ساعت که گاهی نامرئی می شد.
بهبود لاگ گرفته شده برای اشکالزدایی.
Guard autorun entry دیگر برای نسخه رایگان ایجاد نمی شود.

arfnpm
05-09-2013, 13:50
Beta updates – 2013-09-05 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.9 with BETA updates enabled:

حل مشکل با برخی از لینک های برنامه که به درستی کار نمی کند.
توسعه سازگاری با ویندوز 8.1.

xman681
07-09-2013, 13:57
سلام

خسته نباشید

دوستانی که از امسی سافت استفاده میکنند لطف کنند در حالت safe mode آنتی ویروس را یه بررسی کامل بکنند و ببینند همه بخش های آنتی ویروس ( اسکن . کارنامه . قرنطینه . تنظیمات و ... ) بدرستی اجرا و باز میشه یا نه ؟؟

ممنون

jolan57
08-09-2013, 04:02
سلام

خسته نباشید

دوستانی که از امسی سافت استفاده میکنند لطف کنند در حالت safe mode آنتی ویروس را یه بررسی کامل بکنند و ببینند همه بخش های آنتی ویروس ( اسکن . کارنامه . قرنطینه . تنظیمات و ... ) بدرستی اجرا و باز میشه یا نه ؟؟

ممنون
ما که موشکل نداشتیم
windows 7-32bit

mansour_hotboy
08-09-2013, 07:13
سلام

خسته نباشید

ممنون
با سلام win 7 64bit

lionf3
13-09-2013, 13:47
سلام دوستان میشه سریال های Online Armor رو قرار بدین؟

jolan57
13-09-2013, 14:18
سلام دوستان میشه سریال های Online Armor رو قرار بدین؟
شما ورژن رایگان انلاین آرمور رو استفاده کنید
فرق چندانی بین نسخه رایگان و پریمیوم وجود نداره و این تفاوت مثل File/Registry Shield و phishing Filter توسط نسخه آنتی مالوار پوشش داده میشه

در پایین صفحه مقایسه این دو ورژن قرار داده شده

arfnpm
13-09-2013, 19:02
Beta updates – 2013-09-13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Emsisoft Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8.1.0.19 with BETA updates enabled:

حل مشکل قفل شدن برنامه.
حل چند اشکال در رابط کاربری.

با سلام win 7 64bit

درود
لطفا بررسی کنید در نسخه بتای جدید مشکل همچنان وجود دارد؟

holyboy
13-09-2013, 21:07
سلام اگه آنتی ویروس رو حذف کنم و کلیدش رو به کسی بدم اون میتونه بدون باطل شدن استفاده کنه؟

xman681
13-09-2013, 21:56
سلام اگه آنتی ویروس رو حذف کنم و کلیدش رو به کسی بدم اون میتونه بدون باطل شدن استفاده کنه؟
سلام

بله میتونه و مشکلی نیست

چرا میخواهید حذف کنید !!! :n29:

holyboy
13-09-2013, 22:13
سلام

بله میتونه و مشکلی نیست

چرا میخواهید حذف کنید !!! :n29:

چند تا ضعف داره که متاسفانه حوصله ام رو سر برده:
1-یک گیگابایت استفاده از رم که نمیدونم چرا رفع نشده
2-وقتی تعداد فایل های داخل قرنطینه زیاد شه بعد از آپدیت به صورت وحشتناکی هنگ می کنه که فقط با دکمه روی کیس باید ری استارت کرد
3-هنوز خیلی از هاست ها رو بی دلیل بلاک می کنه مثلblogers.ir که متاسفانه یکی و دوتا هم نیست
4-موقع نصب یا حذف برنامه خیلی سرعت کند میشه که حوصله آدمو سر میبره
326 روز از لایسنسم باقی مونده هر کی خواست بخره خبر بده با نازلترین قیمت:n02:

lionf3
13-09-2013, 23:05
دوستان سایت 8pic.ir رو برا من بلاک کرد چطور از تو بلاکی در بیارم؟؟
حواسم نبود بجای تیک.ضربدر رو زدم کلا بلاک کرد سایت رو.
در ضمن نمیدونم Online Armor وظیفه بلاک کردن رو بر عهده داره یا Anti-malware؟؟؟

arfnpm
14-09-2013, 01:52
2-وقتی تعداد فایل های داخل قرنطینه زیاد شه بعد از آپدیت به صورت وحشتناکی هنگ می کنه که فقط با دکمه روی کیس باید ری استارت کرد
3-هنوز خیلی از هاست ها رو بی دلیل بلاک می کنه مثلblogers.ir که متاسفانه یکی و دوتا هم نیست

درود

نسخه آنتی-مالویر یا اینترنت سکیوریتی؟

arfnpm
14-09-2013, 01:53
دوستان سایت 8pic.ir رو برا من بلاک کرد چطور از تو بلاکی در بیارم؟؟
حواسم نبود بجای تیک.ضربدر رو زدم کلا بلاک کرد سایت رو.
در ضمن نمیدونم Online Armor وظیفه بلاک کردن رو بر عهده داره یا Anti-malware؟؟؟

درود

از قسمت محافظ --> قوانین میزبان، مورد خود را پیدا کرده و ویرایش کنید.

lionf3
14-09-2013, 09:41
درود

از قسمت محافظ --> قوانین میزبان، مورد خود را پیدا کرده و ویرایش کنید.

ممنون مشکلم حل شد:n06:

holyboy
14-09-2013, 09:52
درود

نسخه آنتی-مالویر یا اینترنت سکیوریتی؟

آنتی مالویر

arfnpm
14-09-2013, 11:33
آنتی مالویر

درود

لطفا
1- سیستم را با هیتمن پرو اسکن کرده و از پاک بودن آن مطمئن شوید.
2- آخرین نسخه آنتی مالویر را از سایت اصلی دانلود کنید.
3- برنامه آنتی-مالویر را حذف کنید و سپس رد های آن را با برنامه امسی کلین پاک کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- سیستم را ری استارت کنید.
5- برنامه آنتی مالویر را از ابتدا نصب کنید و در حین نصب، سیستم را اسکن هوشمند انجام دهید.
6- بعد از نصب کامل، ترجیحا یکبار سیستم را اسکن کامل انجام دهید و موارد را قرنطینه کنید.

سپس استفاده از رم را بررسی کنید.
در مورد قرنطینه و هنگ آن، این مورد چند بار گزارش شده است، اگر باز وجود داشت اطلاع دهید که اقدام به باگ گیری از سیستم شما شود.

با سپاس

xman681
14-09-2013, 14:00

سلام

1- درباره این مورد که دوست عزیز فرمودند چه اقداماتی را انجام دهید
2- اگر باگی وجود داشته باشه نیاز به باگ گیری هست برای برطرف شدن ( ولی چرا اجازه میدید فایل های داخل قرنطینه زیاد بشه اصلا چه نیازی به قرنطینه کردن مخرب ها هست ، اگر کرک هم باشه که باید بازگردانی بشه !!! :n13: )
3- واقعا امسی سافت ساده ترین سیستم مجاز کردن سایت ها را داره ، من نمیدونم چرا شما باهاش مشکل دارید دوست عزیز پاپ آپ مسدود شدن سایت حداقل 20 ثانیه ثابت هست خب روی مجاز کلیک کنید و مسئله را برطرف کنید دوما به عنوان فالس اعلام کنید تا برطرف شود

4- برای نصب و حذف برنامه ها اگر فایروال فعال باشد بله یه مقدار کاهش سرعت را خواهید داشت که قبلا هم اعلام کردیم میتونید از گارد نرم افزاری فایروال استفاده نکنید ( چون خود ضد مخرب گارد قوی داره ) ولی از آنجایی که فقط آنتی ویروس را دارید حتما سیستم شما مشکلی داره که هم رم زیادی مصرف میکنه و هم هنگ میکنه

بازهم به نظر میرسد بهتر است توصیه های علی آقا را پیگیری کنید

موفق باشید

arfnpm
23-09-2013, 00:38
Beta updates – 2013-09-22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Emsisoft Online Armor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7.0.0.1862 with BETA updates enabled:

Filtering invalid MAC addresses feature blocking valid addresses – fixed.

holyboy
25-09-2013, 16:57
دوستان این سایت ها برای خرید لایسنس معتبرند؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه سوال فرق لاسنس او ای ام با ریتیل چیه کدوم بهترند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])