ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای ادامه تحصیل باید چکار کنم

AMIR MOHAMMAD . M
13-05-2012, 15:05
سلام خدمت دوستان عزیز .

نمیدونستم سوالم و رو کجا بپرسم و اگه اشتباه شد ببخشید .:31:

من یه دوست هم خدمتی دارم که دیپلمش رو غیر حضوری و در رشته ریاضی - فیزیک گرفته و پیش دانشگاهی هم نخونده و میخواد بره دانشگاه و ادامه تحصیل بده .

حالا باید با این شرایطی که داره چه دانشگاهی بره ؟ ( علمی کاربردی ، کاردانی ، ... )
منظورم اینه که کجا ثبت نامش میشه کرد ؟

ممنون میشم کمکش کنید .

Alireza SM
13-05-2012, 18:51
اگه پایان خدمت داشته باشه میتونه بره پیش دانشگاهی بخونه و بعدش برای کنکور سراسری یا آزاد اقدام کنه .

AMIR MOHAMMAD . M
18-05-2012, 15:07
اگه پایان خدمت داشته باشه میتونه بره پیش دانشگاهی بخونه و بعدش برای کنکور سراسری یا آزاد اقدام کنه .

سلام
ببخشید که دیر جواب دادم چون ماموریت کاشان بودم .

خیر دوست عزیز در حال خدمت هست و تمایلی به رفتن به پیش دانشگاهی نداره و میخواد مستقیم بره دانشگاه .
آیا دانشگاهی هست که پیش دانشگاهی نخواد ؟

Alireza SM
18-05-2012, 21:00
سلام
ببخشید که دیر جواب دادم چون ماموریت کاشان بودم .

خیر دوست عزیز در حال خدمت هست و تمایلی به رفتن به پیش دانشگاهی نداره و میخواد مستقیم بره دانشگاه .
آیا دانشگاهی هست که پیش دانشگاهی نخواد ؟

برای دیپلمه های نطری که پیش دانشگاهی ندارن تا اونجایی که من خبر دارم فقط دانشگاه علمی کاربردی هست که بدون پیش دانشگاهی میشه رفت . امسال هم فکر کنم که دیگه ثبت نام کنکورش تموم شد . سال بعد احتمالا میتونه برای دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کنه.

البته میتونه تا سال بعد بره پیش دانشگاهی رو تموم کنه . کاری نداره که میره پیش دانشگاهی ثبت نام میکنه همه نمرات رو میدن بهش و سر جلسه امتحان داخلی جواب سوالات رو میگن و فقط چندتا امتحان نهایی داره که اونها رو بخونه پاس کنه کافیه

pouyasony
21-05-2012, 23:36
شما امسال میتونستی کنکور دانشگاه ازاد کاردانی پیوسته هم بدی که مهلت ثبت نامش 10 روز پیش تموم شد چون این کنکور مخصوص ماله فنی ها و کاردانشاست تا سال پیش رشته های نظری نمیتونستن تو این کنکور شرکت کنن ولی از امسال میتونن من خودمم دیپلمم تجربیه واسه این کنکور شرکت کردم 31 تیر کنکورشه از مهرم کلاساش شروع میشه خودشم مدرک پیش دانشگاهی نمیخواد