PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل از کار افتادن windows explorer

kane32
13-05-2012, 07:12
سلام و ارادت خدمت دوستان گل من یک هارد اکسترنال دارم که تمام زندگی و اهنگام توشه منتها روی هر پوشه ای کلیک میکنم پیغام windows stopped working با close program میاد از شما خواهش میکنم راهی ترفندی نرم افزاری انتی ویروسی بهم نشون بدین تا بتونم پوشه هامو باز کنم و با اهنگلم زندگی کنم با سپاس از شما دوستان گل و با مرام لطفا کمکم کنید هرچیزی که دوس دارم تو ی این هارده و البته اینو بگم پوشه های خود هارد اینترنال کامپیوتر هیچ مشکلی نداره که باز جای شکرش باقیه فقط خواهشم اینه که چطور بتونم دوباره پوشه های هارد اکسترنالمو باز کنم مرسی.

A M ! N
13-05-2012, 07:47
سلام..

روی تسکبار راست کلیک کنید گزینه ی پایین رو انتخاب کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش از پنجره در سمت چپ Computer رو انتخاب کنید

حالا به این حالت در میاد :

ازین حالت میتونید تموم محتویات هارد اکسترنال رو نیگا کنید ، البته پوشه ای رو باز نکنید. ضمنا اگه برنامه ای دارین مث

k-lite codec pack یا هرچیزی مث اون برای باز کردن فایلهای تصویری ، موقتا پاکش کنید ریستارت کنید و از حالت عادی هم امتحان کنید حدس میزنم درست بشه.

موفق باشید.:40:

kane32
13-05-2012, 14:29
سلام..

روی تسکبار راست کلیک کنید گزینه ی پایین رو انتخاب کنید :

بعدش از پنجره در سمت چپ Computer رو انتخاب کنید

حالا به این حالت در میاد :

ازین حالت میتونید تموم محتویات هارد اکسترنال رو نیگا کنید ، البته پوشه ای رو باز نکنید. ضمنا اگه برنامه ای دارین مث

k-lite codec pack یا هرچیزی مث اون برای باز کردن فایلهای تصویری ، موقتا پاکش کنید ریستارت کنید و از حالت عادی هم امتحان کنید حدس میزنم درست بشه.

داداش همچین پنجره ای نیست اصلا لطفا بیشتر راهنمایی کن دمت گرم

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

دوستان لطفا کمک کنید اگه جوابو میدونید دریغ نکنید خیلی احتیاج دارم به باز کردن پوشه های هارد اکسترنال

A M ! N
13-05-2012, 15:44
داداش همچین پنجره ای نیست اصلا لطفا بیشتر راهنمایی کن دمت گرم

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

دوستان لطفا کمک کنید اگه جوابو میدونید دریغ نکنید خیلی احتیاج دارم به باز کردن پوشه های هارد اکسترنال
مگه میشه ؟؟!! دقیق اینطوری که گفتم انجام بدین

ویندوزتون یا 7 هست یا ایکس پی که برای 7 رو که داخل عکسایی که پست قبل گذاشتم مشخصه کاملا و کار میکنه.

اینم لینک تصویریش :

برای ایکس پی هم :

روی تسکبار راست کلیک کنید و از Toolbar گزینه ی new toolbar رو بزنید و در اونجا My computer رو انتخاب کنید

و اوکی کنید خودکار پین میشه به تسکبار و از حالت درختی میتونید وارد هارد اکسترنال بشین و از همون اطلاعات رو باز کنید.

kane32
14-05-2012, 15:53
دوستان لطفا کمک کنید