مشاهده نسخه کامل
: HTC One X VS Samsung SIII
hasanmotori
13-05-2012, 00:57
دیدم تو تاپیک اس3 بعضی از دوستان بحث رو به مقایسه با one x کشیدن گفتم یه تاپیک بزنیم بیان اینجا دعوا کنن
خب بررسی رو از دیزاین و جنس بدنه شروع میکنم
بدنه هر دو گوشی کیفیت خوبی داره. one x از نوع پلی کربنات هست و اس3 از پلاستیک با روکش سرامیکی که باعث میشه اثر انگشت کمتر روش بیفته. وزن هر دو گوشی هم نزدیک به همه و اس3 فقط 3 گرم سنگینتره. اینبار سامسونگ وزن رو بالا برده تا مخالفاش بهونه ای نداشته باشن و بگن گوشی خیلی سبکه و چیپ به نظر میاد
سامسونگ از شیشه gorilla glass 2 برای صفحه نمایش استفاده کرده که باریکتره و هم وضوح صفحه رو بالاتر میبره هم رفلکس صفحه رو کاهش میده و تو نور آفتاب خانایی بهتری داره
در مورد ظاهر گوشی نظری نمیدم چون سلیقه ای هست و بهتره خودتون در این مورد تصمیم بگیرید
فقط یه نکته در مورد طراحی دو گوشی اینکه باتری اس3 قابل دسترسیه اما one x باتریش داخلیه و برای دراوردنش باید پشت گوشی باز بشه
صفحه نمایش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس کافیه یکم به گلها دقت کنید و اختلاف وضوح تصویر دو گوشی رو ببینید.
اس3 نسبت به اس2 هم وضوح بالاتری داره
توی این عکس هم اگه به سر مدادهای وسطی دقت کنید باز اختلاف وضوح مشخصه :
از نظر خانایی هر دو عالی عمل کردن ولی تا حدودی اس3 بهتره
نرم افزار :
خیلیا روی سنس htc مانور میدن و میگن از تاچ ویز بهتره نمیگم سلیقه ای هست ولی اینم در نظر داشته باشید که اندروید 4 رم زیادی رو اشغال میکنه و سنگینی سنس میزان رم خالی رو خیلی کم میکنه
و اینکه اکثر کسایی که این گوشیهارو میخرن از رام های غیر رسمی استفاده میکنن که لانچر های زیبایی دارن و اینجوری نیست که مجبور باشید از تاچ ویز استفاده کنید.
اس3 یه سری امکانات نرم افزاری جدید مثله smart stay و direct call و s voice و s beam رو داره که امکانات جذابی هستن و برای خیلیا میتونن کاربردی باشن. خودتون میدونید کاربرد هر کدوم چیه
برای اینکه خستگیتون در بشه یه سر به اتاق فرمان میزنیم برمیگردیم :
با اعلام وزیر آموزش و پرورش مبنی بر جداسازی کتاب درسی دختران و پسران
نام دهقان فداکار در کتاب درسی دختران به صغری فداکار تغییر یافت ، ولی نتونست لباسشو در بیاره و همه مسافران کشته شدن
خب برمیگردیم با ادامه بررسی
سخت افزار :
همه میدونن که قدرت پردازش این دو گوشی خیلی بیش از حد نیازه پس فقط دو تا بنچ مارک میزارم و روی قدرت بیشتر اس3 مانور نمیدم
اینم gpu :
گفتم که قدرت هر دو گوشی بیش از حد نیازه اما سامسونگ تکنولوژی بالاتری رو در پردازنده به کاربرده و اونم استفاده از تکنولوژی 32 نانومتری هست که دما و مصرف باتری رو کاهش داده.
حافظه :
one x دارای 32 گیگ حافظه داخلیه که 25 گیگش قابل استفادست و برای ایران آپشن دیگه ای برای ارتقا وجود نداره
از اون طرف اس3 علاوه بر مموری داخلی درگاه مموری برای ارتقا داره
صدا :
توی اسپیکر اس3 بهتر عمل کرده میتونید توی عکس پایین ببینید
ولی توی کیفیت خروجی هدفون این اختلاف بیشتر میشه و one x به طور باورنکردنی امتیاز پایینی رو تو این بخش به دست اورده و از اون طرف اس3 یکی از بهترینهاست و امتیاز خیره کننده ای رو کسب کرده میتونید توی عکس ببینید
دوربین :
htc برای دوربین one x تبلیغات زیادی کرده مثله F/2 و چیپ اختصاصی عکاسی و... اما در عمل چیزه دیگه ای رو میبینیم
سامسونگ مثله همیشه بهترین دوربینهارو میزنه بدونه اینکه تبلیغی براشون بکنه
به این نکته که لنز اس3 وایدتره و زاویه دید عکسهاش وسیعتره هم دقت کنید توی عکس زیر که در تاریکی با فلش هست میتونید اختلاف زاویه دو دوربین رو ببینید
اولی اس3 و دومی one x
فیلم برداری :
کیفیت فیلم برداری اس3 بازم بالاتر هست میتونید ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
one x افت فریم داره و در حدود 22 فریم فیلم میگیره ولی اس3 این مشکل رو نداره. بیت ریت فیلمهای اس3 برابر 17 مگابیت در ثانیه و برای one x برابر 10 مگابیت در ثانیست
باتری :
همونطور که میدونید گوشی های اندرودی دوام باتری خیلی خوبی ندارن اما اینبار سامسونگ با استفاده از صفحه نمایش و پردازنده کم مصرف همینطور باتری با حجم بالا خیال شما رو از بابت باتری راحت کرده
اینم مقایسه باتری دو گوشی
شاید با مقایسه مشخصات دو گوشی اختلاف آنچنانی بینشون نبینید اما با بررسیهای تخصصی کم کم متوجه برتری های اس3 میشید.
اس3 هنوز ریلیز نشده و نسخه اصلیش با رام نهایی در اختیار کسی قرار نگرفته مطمعن باشید وقتی نسخه اصلی گوشی مورد بررسی قرار بگیره برتریهاش بیشتر مشخص میشه
Majid-6120
13-05-2012, 15:13
حدس زده بودم دوربینش کولاک میکنه ...
من که گفتم ... به جز کیفیت ساخت و رابط کاربری شکی وجود نداره که اس 3 بهترینه ! و شاید کمی صفحه نمایشش ضعیف باشه جلو one .
در کل هر دو گوشی قابل ستایش هستن و اختلاف فاحشی با هم ندارند .
hasanmotori
13-05-2012, 15:20
حدس زده بودم دوربینش کولاک میکنه ...
من که گفتم ... به جز کیفیت ساخت و رابط کاربری شکی وجود نداره که اس 3 بهترینه ! و شاید کمی صفحه نمایشش ضعیف باشه جلو one .
در کل هر دو گوشی قابل ستایش هستن و اختلاف فاحشی با هم ندارند .
کیفیت ساختش خوبه که... پلاستیک با کیفیت و سنگین با روکش سرامیکی
صفحه نمایششم وضوح بالاتری داره نسبت به اس2 و one x دیگه چی میخای نمایش رنگشم مثله اس2 اون حالت اشباع شده رو نداره. 4 تا حالت برای کنتراست هم داره که میتونی انتخاب کنی
یه نکته درباره gorila glass2 رو یادم رفت بگم که کشیدن دست روش روونتر شده و کلاً کار کردن با گوشی رو راحتتر میکنه
Eblis 2011
13-05-2012, 15:58
هر چی هم باشه اینقدر اختلاف ندارن عزیز . . . کامل دستکاری شده
n73 بهتر از htc که الان عکسشو گذاشتی عکس میگیره
hasanmotori
13-05-2012, 16:28
هر چی هم باشه اینقدر اختلاف ندارن عزیز . . . کامل دستکاری شده
n73 بهتر از htc که الان عکسشو گذاشتی عکس میگیره
مگه عکسارو از خودم دراوردم گزاشتم ؟
همش مال سایتای معتبر phonearena و gsmarena ست
ان73 هم قابل مقایسه با اینا نیست
: )) یاد زمان عرضه سنسیشن و s2 افتادم
مرسی حسن :)
feryshad
13-05-2012, 17:15
حیف که مثل سابق حوصله بحث های بیهوده ندارم ...
یعنی واقعا کسی از حسن موتوری انتظار مقایسه بی طرفانه داره؟!!!
اینه از تمام مقایسه های موجود اون قسمت هایی رو که سامسونگ بهتر بوده رو برداشته دیگه خیلی تابلوئه!!
تازه رفته از پرویوو الدار که خودش طرفدار دو آتیشه سامسونگه و براش کار میکنه عکس برداشته ، تازه اونایی رو هم که به نظرش سامسونگ بهتر بوده .... بعد نظر کارشناسی هم میده :))
تو دوربین هم اگه مقایسه رو کامل ببینید گلکسی S3 از اچ تی سی بهتر و از S2 ضعیف تره ...
دلیل اینکه هم واسه دوربینش تبلیغ نکرده واسه اینه که از S2 ضعیف تره و تازه دوربین S2 رو هم سونی زده!!
تنها برتری مطلق S3 نسبت به One X تو باتری هست که به خاطر ظرفیت بالای باتری و البته ضعف کلی گوشی های HTC تو باتریه ...
تو بقیه قسمت ها تفاوت محسوسی بین هیچکدوم نیست ...
چرا همیشه تو همه مقایسه هایی که این آقا میذاره سامسونگ با اختلاف زیاد برتره؟:دي
چرا تو عکس اولی درختها تو galaxy s3 برگ دارن تو عکس one x ندارن؟:دی
چرا تو عکس دومی آسمون s3 صافه و one x ابری؟چرا اینقدر شرایط نور و اینا متفاوته؟:دی
چرا تو عکس آخری عکس one x خبری از اگزیف نیست؟ چرا هیچ اطلاعاتی از دوربین موجود نیست؟اصلا فلش خورده تو این عکس؟:دی
چرا تو این مقایسه عکسهای one x اینقدر داغونه؟:دی
در کل چرا؟:دی
milad_takjoo
13-05-2012, 17:53
بابت تاپیک بسیار عالی ممنون...من که به شخصه شکی تو برتریش نداشتم ولی با این تاپیک امیدوارم اونایی که شک دارن متوجه بشن....
در کل تفاوتشون اونقدر هم زیاد نیست و دیگه برمیگرده به علایق شخصی به امکانات جانبی
Eblis 2011
13-05-2012, 18:04
چه کسای ادعای عدالت و بی طرفی میکنن . . .
حسن موتوری تابلوئه طرفدار سامسونگه و به قول دوستمون قسمتهای خوبشو دست چین کرده گذاشته اینجا
وقتی تو یه جای کوچیکتری مثل انجمن و دنیای مجازی عدالتی وجود نداره انتظار داری تو مملکت به این عظمت عدالت باشه و طرف بیاد حرف حقو بزنه
زهی خیال باطل
+
چرا تو عکس اولی درختها تو galaxy s3 برگ دارن تو عکس one x ندارن؟
عکسی که با gs3 گرفته شده تو بهاره اما مال htc تو زمستان :31:
.:PAR3A:.
13-05-2012, 18:56
هر دو طرف دعوا دارن کم لطفی میکنن.
جفت این گوشی ها ، در حال حاضر قوی ترین گوشی های بازار هستن و اختلاف هایی هم با هم دارن. اما اگه واقعا بخوایم منصفانه نگاه کنیم ، برتری هیچکدوم از این 2 تا نسبت به دیگری چشمگیر نیست و امسال دیگه مثل پارسال ، گوشی سامسونگ یک شاهکار به تمام معنا که هیچ چیزی نتونه جلوشو بگیره (هنوزم توی 2 هسته ای ها جز قوی ترین هاست!) نیست و hTC هم اگه بخوایم بی تعصب نگاه کنیم پارسال در معنای کلمه گند زد که امسال جمع و جور کرده.
برای بحث GPU ــی S III دوباره تاکید میکنم که این همون GPU به کار رفته توی S II نیست ، Mali 400-MP4 ــه.
یه سوال آف تاپیک :
توی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک چرا S4 اینقدر ضعیف عملکرده؟! One S و One X ATT جفتشون نتیجه خوبی نگرفتن اصلا!
+
حسن انصافا مقایسه های دوربین خیلی داغونه دیگه. :|
عکس اولی که درختا توی عکس One X برگ ندارن ، سر عکس S III برگ دارن ، عکس دومی هوا توی S III کاملا صافه و توی One X کاملا ابری ، عکس دوم و سوم هم توی اتچمنت گذاشتم. :|
Majid-6120
13-05-2012, 20:49
توی این لینک چرا S4 اینقدر ضعیف عملکرده؟! One S و One X ATT جفتشون نتیجه خوبی نگرفتن اصلا!
پارسا کلا سری SGX هیچ وقت نتونسته همه قدرت خودشو نشون بده . حساب کن که مثلا SGX 540 میتونه 90 میلیون تریانگل رو در ثانیه محاسبه کنه ... ولی در عمل به 30 میلیون هم نمیرسه ( من خودم تست میکنم بیشتر از 15 میلیون نمیشه :| )
در حالی که خودم Adreno 205 رو تست کردم تا 24 میلیون هم نتیجه داد .
هیچ وقت این چیپست بهینه نشد به خوبی !
من معتقدم که بهینه سازی از ارتقا بهتره . واقعا اگه یک گوشی مثل GS II رو بیان تا مثلا 80 درصد بهینه سازی کنن از گلکسی اس 5 هم قویتره با این روند !
دلیل دیگش هم سی پی یو هست ... تویه این تست جی پی یو به هیچ عنوان سی پی یو درگیر نیست و فقط و فقط چیپ گرافیکی گوشی داره پردازش میکنه .
hasanmotori
13-05-2012, 22:44
بیاید با هم دوست باشیم :دی
دعوا که نداریم
سعی میکنیم تا جایی که میشه عدالت رو برقرار کنیم
خب ظاهراً بیشتر بحثها در مورد دوربین هست
بعضی از دوستان اعتراض داشتن که چرا با one x توی زمستون عکس گرفته شده و با اس3 توی بهار خب من هر چی فکر کردم دلیل این اعتراض رو نفهمیدم شاید من چیزی از عکاسی نمیدونم. مثلاً عکسهایی که تو فصل بهار گرفته میشن بهتر به نظر میان! نمیدونم عذرخواهی میکنم
اما این عکس دیگه کاری به بهار و زمستون نداره خودتون نظر بدین :
بعضی از دوستان گفتن که فقط جاهایی که اس3 برتری داشته رو گفتم خب شما بیاید برتری های one x رو بگید
یه سری دیگه از دوستان گفتن که من طرفدار سامسونگ هستم خب آخه چه ربطی داره؟ نکنه میخاید بگید gsmarena ماله منه ؟ :دی
اینکه اون عکس one x که از فون آرنا گزاشتم exif نداشت هم والا من اطلاع ندارم ولی خب مربوط به سایت معتبر phonearena ست و شکی تو صحتش نیست
میگم این one x کلاً عکساش یه جوریه فک میکنید ابریه :دی
اینارو ببینید :
اولی نوت دومی وانx
Eblis 2011
13-05-2012, 22:51
gsmarena ماله شما نیست
اما gsmarena طرفدار سامسونگه و شما هم چون طرفدار سامسونگ هستی فقط مدارک اون سایتو میزاری
اون سایتم هم چون فن سامسونگه همه چی htc رو تخریب میکنه تو سایتش .
این عکس هم ساخنگیه
hasanmotori
13-05-2012, 23:04
gsmarena ماله شما نیست
اما gsmarena طرفدار سامسونگه و شما هم چون طرفدار سامسونگ هستی فقط مدارک اون سایتو میزاری
اون سایتم هم چون فن سامسونگه همه چی htc رو تخریب میکنه تو سایتش .
این عکس هم ساخنگیه
gsmarena بزرگترین و معتبرترین سایت نقد و بررسیه
phonearena هم حتماً فن سامسونگه ؟
خب حتماً اینا یه چیزی میدونن که فن سامسونگ شدن. اینا که همه گوشیهارو دارن و با همشون کار میکنن رو هوا نظر نمیدن حتماً چون دیدن سامسونگ بهتره فنش شدن
در ضمن جناب ابلیس شما که خودت اس2 داری و ادعای بی تعصبیت میشه چرا انقدر طرفداری htc میکنی ؟
مگه با one x کار کردی که انقدر مطمعن این دو سایت زحمت کش رو زیر سوال میبری ؟
Eblis 2011
13-05-2012, 23:15
نه . من طرفداری htc رو نمیکنم . . . اما وقتی میبینم که شما حتی حاضر نیستی برتری های htc به سامسونگ رو قبول کنی خودمو میزنم به **** و عین شما میشم که اره htc فلانه htc فلانه
من هر کدوم بهتر عمل کنه میخرم . . . نیازی به این همه بحث و دعوا هم ندارم .
اما من یه خواهشی دارم اینه که واقعا بعضی خوبیهای اچ تی سی رو باید قبول کنیم و یکی هم اینکه اچ تی سی نسبت به سال قبل که سنسیشن رو معرفی کرد و نسبت به گلکسی اس 2 حرف زیادی برای گفتن نداشت اما امسال با زدن گوشی وان ایکس راحت میتونه با گلکسی اس 3 رقابت کنه و در بعضی موارد از اونم بهتر باشه . . . خداییش عکس ها خیلی ضایع هستند .
شاید اختلاف وجود داشته باشه اما مطمئن باش به این فاحش نیست
چرا انقدر دعوا میکنید .........؟
صبر کنید s3 برسه ایران خودتون کنار هم مقایسه کنید... درسته امسال HTC خودشو جمع و جور کرده ولی خوب بازم یه مقدار ضعف داره...سامسونگم مثل پارسال نتوسنته خیلی از بقیه جلو بزنه...دیگه این ناراحتی نداره
در مورد دوربینم مشکل اینجاس که HTC انقدر رو دوربین گوشیش مانور داده که انتطار ها رفته بالا...حتی تبلیغات تلویزیونی one X هم شده دوربینش...در حالی که واسه دوربین s3 انقدر تبلیغ نشد از لحاظ لنز و موارد مشابه ولی در عمل میبینیم که سامسونگ اگه دوربینش واقعا از HTC بهتر نباشه بدتر نیست ( تازه به قول دوستان که سامسونگ خدای تبلیغاته انقدر رو دوربین و توانایی گرافیکی گوشیش مانور نداد و قدرتش داره تو تست ها مشخص میشه.....)
در مورد کیفیت صدا هم واقعا HTC کم گذاشته..... چرا وقتی بحث صدا میرسه تو رقابت با آیفون مهمه ولی تو رقابت با سامسونگ این مسئله به چشم نمیاد؟
تو این چند سال سامسونگ سعی کرده ضغف صدا رو تو گوشیاش رفع کنه و پارسال هم تو S2 از چیپ شرکت یاماها استفاده کرد و موفق بود به این کار هم میگن پیشرفت ولی کسی بهش توجهی نمیکنه ....ولی چون HTC اسم Beats رو یدک میکشه میشه بهترین؟ ( در حالی که تو تست های صدا داره ضعیف تر عمل میکنه)
در مورد توانایی های نرم افزاری هم وقتی بحثش میشه میگن مهم نیستش ولی حالا اگه اپل همین توانایی ها رو معرفی میکرد همه انگشت به دهن میگفتیم چقدر خارق العاده و آرزوی داشتنش رو روی برند مورد علاقه خودمون داشتیم !!!!! (در مورد شارژ بیسیم هم همینطور قضاوت میشه)
در مورد جنس بدنه و کیفیت ساخت قطعات بدنه هم انصافا HTC بهتر عمل کرده...دیزاین هم کاملا سلیقه ایه
hasanmotori
13-05-2012, 23:46
چرا انقدر دعوا میکنید .........؟
صبر کنید s3 برسه ایران خودتون کنار هم مقایسه کنید... درسته امسال HTC خودشو جمع و جور کرده ولی خوب بازم یه مقدار ضعف داره...سامسونگم مثل پارسال نتوسنته خیلی از بقیه جلو بزنه...دیگه این ناراحتی نداره؟
در مورد دوربینم مشکل اینجاس که HTC انقدر رو دوربین گوشیش مانور داده که انتطار ها رفته بالا...حتی تبلیغات تلویزیونی one X هم شده دوربینش...در حالی که واسه دوربین s3 انقدر تبلیغ نشد از لحاظ لنز و موارد مشابه ولی در عمل میبینیم که سامسونگ اگه دوربینش واقعا از HTC بهتر نباشه بدتر نیست ( تازه به قول دوستان که سامسونگ این همه خدای تبلیغاته انقدر رو دوربین و توانایی گرافیکی گوشیش مانور نداد و قدرتش داره تو تست ها مشخص میشه.....) در مورد کیفیت صدا هم واقعا HTC کم گذاشته..... چرا وقتی بحث صدا میرسه تو رقابت با آیفون مهمه ولی تو رقابت با سامسونگ ای نمسدله به چشم نمیاد؟
تو این چند سال سامسونگ سعی کرده ضغف صدا رو تو گوشیاش رفع کنه و پارسال هم تو S2 از چیپ شرکت یاماها استفاده کرد و موفق بود به این کار هم میگن پیشرفت ولی کسی بهش توجهی نمیکنه ....ولی چون HTC اسم Beats رو یدک میکشه میشه بهترین؟
آقا زدی تو خال. بعضی از دوستان فکر میکنن چون رو دوربین این گوشی تبلیغ شده که چمیدونم چیپ اختصاصی داره و F/2 دیگه حتماً باید از همه گوشیا بهتر باشه یا مثلاً چون beats داره صداش باید از اس3 که اینو نداره بهتر باشه. نه دوستان عزیز به تبلیغات نیست
یه زمانی این طرفدارای سونی اریکسون تکنولوژی های سامسونگو تبلیغ میدونستن مثله amoled بعد مشخص شد که واقعاً بهترین نوع صفحه همینه و نوکیا و موتورولا اومدن از همین صفحه نمایش استفاده کردن خود htc هم توی وان s ازش استفاده کرده
بعد سونی اریکسون اومده براویا انجین گزاشته رو گوشیاش که اصلاً معلوم نشد سخت افزاریه نرم افزاریه کلاً هیچ تاثیری روی کیفیت نداشت
انصافاً چیزایی که سامسونگ روشون تبلیغ کرده خیلی تاثیرگذارتر از اونایی بوده که htc و سونی اریکسون روشون تبلیغ کردن
جالبه که وقتی میبینن گوشی مورد علاقشون کم اورده سریع سایتارو میبرن زیر سوال
یکی میگه gsmarena فن سامسونگه
یکی دیگه میگه phonearena
یکی دیگه mobile-review
حتماً anandtech هم فن سامسونگه ؟
اما وقتی میبینم که شما حتی حاضر نیستی برتری های htc به سامسونگ رو قبول کنی
خب برتری هاشو بگو ببینم چیه
Eblis 2011
13-05-2012, 23:48
من دیگه تو بحثهای تو شرکت نمیکنم
الان بیام دو صفحه تایپ کنم بعدش بیای باز غیر متقطی ردش کنی
بحث با حسن موتوری تمام .
hasanmotori
13-05-2012, 23:52
بحث با حسن موتوری تمام .
اشتباهت همینجاست دیگه. فرض کن من اصلاً حرفاتو قبول نکنم اگه حرفت منطقی باشه بقیه میبینن و توی انتخابشون تاثیر میزاره... فقط اینارو نگو که چمیدونم این سایت فن سامسونگه
از نقاط قوت وان ایکس بگو
velvet revoulver
14-05-2012, 00:34
یحث در مورد این دو تا گوشی بی فایده س .. مخصوصا در مورد دوربینهاشون که واقعا دیگه مضحکه...مگه میخوایم با دوربینای این دو تا گوشی (یا هر گوشی دیگه ای ) چیکار بکنیم؟نهایتا 4 تا عکس از گل و سبزه و در ودیوار و عمه و خاله و دایی میگیریم بعد هم گوشی رو رد میکنیم میره و یه چیز جدیدتر میخریم...دیگه نمیخوایم که اثر هنری در حد عکسهای نشنال جئوگرافیک خلق کنیم که !!!..بحث کردن در مورد دوربینای این دو تا گوشی مثه مقایسه ی دو تا ماشین میمونه که یکیشون مثلا 100 تا سرعت میره اون یکی نهایتا 115 تا !!! ..هیچکدومشون نه اینقدر شما رو راضی میکنن که بگین wowww ..و نه اینقدر ناراصی میکنن که از خریدتون پشیمون بشین... اخر اخرش میشه گفت یکیشون خوبه و اون یکی یه مقدار بهتره .. همین!!... اما هیچکدوم انچنان خروجی خارق العاده ای نمیدن که بخاطرش ادم حتی زحمت بحث کردن رو بخودش بده..از دید من این ها فقط دوربین موبایلن ..با سنسور های کوچیک و خطاهای اپتیکی زیاد و با پروسسورهای نه چندان قوی که فقط کار ادمو تو مواقع صروری راه میندازن...
king_darkness
14-05-2012, 11:39
دوستان این که دعوا نداره !!!
متاسفانه امسال هم HTC خوب عمل نکرده
از نظر عکس که صفحه قبل معلومه چقدر اختلاف هست تو هر سایتی برید این کاملا مشخصه
فیلم برداریش بدتر کافیه یه فیلم 10 ثانیه ازش دانلود کنید متوجه حرفم میشید ( البته امیدوارم مشکلات دوربین نرم افزاری باشه و HTC با آپدیت مشکلات رو حل کنه )
جنس بدنه وان X عالی ولی تو این هم مشکلاتی هست زیر ال سی دی گرد و خاک میره و هیچ جور نمیشه آوردشون بیرون باید کلا گوشی رو باز کنی تا تمیزش کنید کافی یه سر به تاپیک این گوشی تو موبایلستان بزنید تا متوجه حرفم بشید
دوستانی که قصد خرید ONE X رو دارن بهتره یکم صبر کنن تا شاید راه حلی برای این مشکلات پیدا بشه
MasterGeek
14-05-2012, 12:19
به نظر من:
1. از نظر بنچمارک و دل و روده، s3 بهتره (ولی دقیقا صحبت سرعت 200 با 215) اما بهرحال بهتره
2. از نظر صفحه نمایش من HTC رو ترجیح میدم
3. از نظر رابط کاربری: خوب اندرویده و مبتنی بر لینوکس و این یعنی اینکه کاربر پایه باشه هر بلائی بخواد سرش میاره (انعطاف پذیری) ولی از جهت شکل ظاهری و نوع رابطه با کاربر من سنسیشن رو ترجیح میدم ولی از نظر مصرف رم و در واقع هدر دادنش تاچ ویز
4. از نظر طراحی بدنه، ظاهر و ... اچ تی سی رو ترجیح میدم
5. در مورد موزیک به طور محسوس سامسونگ بهتره
6. در مورد دوربین به نظر میاد سامسونگ بهتره
7. در مورد باتری سامسونگ بهتره
8. در مورد سایز صفحه نمایش هردوشون عالی هستند و واقعا این سایز خوبه، کسائی هم بیخودی نق میزنن بزرگه یا با این سایز کار نکردند یا راسته ی کارشون نیست
9. باقی موارد فکر نمیکنم تفاوت خاص یا مهمی باشه
اما مهمترین عامل قیمت هست که باید دید هرچند از نظر قیمت هم هردو تا حد زیادی ضررند.
AMIR-AIRGUNNER
14-05-2012, 12:36
واقعا HTC این جوری عکس می گیره ؟!
تو بعضی عکس ها به نظر میاد که عکاسش خوب نبوده و نتونسته تنظیم کنه! اینقدر تفاوت تو نور پردازی و روشنایی به نظر بعید میاد !
اگه واقعا اینجوری باشه که N86 چندین سال قبل که به مراتب از این بهتر عکس میگیره !
hasanmotori
14-05-2012, 13:02
یحث در مورد این دو تا گوشی بی فایده س .. مخصوصا در مورد دوربینهاشون که واقعا دیگه مضحکه...مگه میخوایم با دوربینای این دو تا گوشی (یا هر گوشی دیگه ای ) چیکار بکنیم؟نهایتا 4 تا عکس از گل و سبزه و در ودیوار و عمه و خاله و دایی میگیریم بعد هم گوشی رو رد میکنیم میره و یه چیز جدیدتر میخریم...دیگه نمیخوایم که اثر هنری در حد عکسهای نشنال جئوگرافیک خلق کنیم که !!!..بحث کردن در مورد دوربینای این دو تا گوشی مثه مقایسه ی دو تا ماشین میمونه که یکیشون مثلا 100 تا سرعت میره اون یکی نهایتا 115 تا !!! ..هیچکدومشون نه اینقدر شما رو راضی میکنن که بگین wowww ..و نه اینقدر ناراصی میکنن که از خریدتون پشیمون بشین... اخر اخرش میشه گفت یکیشون خوبه و اون یکی یه مقدار بهتره .. همین!!... اما هیچکدوم انچنان خروجی خارق العاده ای نمیدن که بخاطرش ادم حتی زحمت بحث کردن رو بخودش بده..از دید من این ها فقط دوربین موبایلن ..با سنسور های کوچیک و خطاهای اپتیکی زیاد و با پروسسورهای نه چندان قوی که فقط کار ادمو تو مواقع صروری راه میندازن...
دیگه میخای اختلاف چقدر باشه ؟
شما فرض کن میخای تو روز عکس بگیری. به خاطر دینامیک رنج پایین one x عکس تاریک میشه و بدرد نمیخوره ولی اس3 یه عکس کاملاً راضی کننده بهت میده. نمونش صفحه قبل هست
یا اینکه تو تاریکی میخای با فلش عکس بگیری one x خیلی ضعیف عمل میکنه ولی اس3 به عنوان یه گوشی خیلی عالی عمل کرده و بازم عکسش راضی کنندست. نمونش صفحه قبل هست
به هر حال یکی دوربین براش مهمه و تو انتخابش تاثیر میزاره. اگه برای شما مهم نیست دلیل نمیشه برای بقیه هم بی اهمیت باشه
.:PAR3A:.
14-05-2012, 13:30
پارسا کلا سری SGX هیچ وقت نتونسته همه قدرت خودشو نشون بده . حساب کن که مثلا SGX 540 میتونه 90 میلیون تریانگل رو در ثانیه محاسبه کنه ... ولی در عمل به 30 میلیون هم نمیرسه ( من خودم تست میکنم بیشتر از 15 میلیون نمیشه :| )
در حالی که خودم Adreno 205 رو تست کردم تا 24 میلیون هم نتیجه داد .
هیچ وقت این چیپست بهینه نشد به خوبی !
من معتقدم که بهینه سازی از ارتقا بهتره . واقعا اگه یک گوشی مثل GS II رو بیان تا مثلا 80 درصد بهینه سازی کنن از گلکسی اس 5 هم قویتره با این روند !
دلیل دیگش هم سی پی یو هست ... تویه این تست جی پی یو به هیچ عنوان سی پی یو درگیر نیست و فقط و فقط چیپ گرافیکی گوشی داره پردازش میکنه .
احیانا S4ــو گفتم. :-S
Adreno 225 ــه. :-S
hasanmotori
14-05-2012, 13:40
نظر یکی از دارندگان one x در موبایلستان :
دوستان این وان ایکس که اصلا ارزش خرید نداره.
خوبه خودم 1 هفته داشتمش.آقا مصرف باطری زیاد تو وان ایکس رو نمیشه نادیده گرفت!!!!
htc هنوز نتونسته یک باطری درست و حسابی رو گوشیهاش بذاره!!!!!!!!!!
ال سی دیش هم اصلا به پای super oled نمیرسه.عمق رنگهای مشکی که به قهوه ای میزنه.و اصلا ارزش نداره.
خب htc ال سی دیهای گوشیهاش رو در برابر گوشیهای قبلیش خوب آپدیت کرده ولی باز به پای super oled نمیرسه.
دوربینش هم به نظرم که جلوی s2 کم میاره چون وقتی با عکسهای s2 مقایسه کردم به نظرم عکسهای s2بهتر بود.
مموری هم که نمیخوره و این شاید واسه بعضیها جالب نباشه.
کلا زیان htc تو سال 2011 معلوم میکنه که چه گندی زده به محصولاتش که مثلا میخواست تو سال 2012 جبران کنه!!!!!ولی با چی با وان ایکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مونده یه دونه اینترفیس که والا تاچ ویز آنچنان که میگن بد هم نیست.(ساده و راحت)کلا با بودن هزار تا لانچر تو مارکت دیگه فکر نکنم جای بحثی واسه اینترفیس بمونه.
راستی این مساله باطری رو جدی بگیرید که htc هنوز داره توش میلنگه.
تو تست gsmarena هم باطری gs3 عملکرد خیلی خوبی داشته.
من که منتظر s3 میمونم.الان هنوز هنوز دارم از نوت و s2 استفاده میکنم و خیلی راضیم.مطمئنا s3 هم کم و کاستی نخواهد داشت.
تا حالا هر چی htc خریدم فوقش 1 ماه نگهش داشتم و بعدا ردش کردم رفته.
اینم یکی دیگه :
سلام به همگی...
دیدم چند نفر دودل موندن برای خرید OneX گفتم بیام یه مطالبی رو بگم...
آقا نخرید که بد جور پشیمون میشید...
من با یکی از دوستام کل کل دارم تو این موضوع ها طوری که اگه 1100 هم بگیره زیر بار نمیره که گوشی من از اون بهتره کل کل هستش دیگه!!!
ولی امروز در کمال نا باوری اعتراف کرد از خرید OneX به طرز ناجوری پشیمونه!
دلایلش رو هم میگم...
والا این دوستم 1 هفته ی اول میگفت دیگه رو دست oneX هیچ وقت قرار نیست بیاد منم که این گوشی رو از نزدیک دیدم تقریبا داشتم به همین نتایج میرسیدم...
ببینید در نگاه اول و در روزهای اول OneX یه گوشی فوق العاده شیک با یه اینترفیس بسیار زیباست که هر کسی فقط دوست داره تو منوهاش بگرده فقط...
اما بعد از 2 هفته...
به هر حال من به شخصه FB و همین Mobilestan رو با گوشی چک میکنم بیشتر وقت ها و موزیک گوشی میکنم و Sms میزنم باتری یه روز هم دوام نیاوورد...
بعد از 2 هفته احساس کردم زیر صفحه نمایش یه مقدار کثیفه و هر چی پاک کردم نرفت و فهمیدم این ذرات زیر محافظ رفتن...
این گوشی فقط 25 گیگ از 32 گیگ رو Free میکنه و قابلیت ارتقا هم نداره...
وقتی به بخش بازی های HD زدم و حجم ها رو دیدم کاملا نا امید شدم...800 مگ 900 مگ و 1 گیگ!!!
اینترفیس این گوشی بعد از نصب برنامه و فایل های مدیا به طرز محسوسی کند خواهد شد...
مثلا وقتی یه برنامه رو باز میکردم و بعد دکمه ی Home رو میزدم 4-3 ثانیه طول میکشید تا Sense لود بشه و با وجود یه پردازنده ی 4 هسته ای خیلی نا امید شدم!
روی رام رسمی چند بازی HD رو از طریق گوشی دانلود کردم ولی جالبه که از بازی بیرون میپریدند!
دوربین این گوشی رو با 8 مگاپیکسل SII خودم مقایسه کردیم و اصلا به پای SII نرسید!
مقدار رم آزاد شده در این گوشی بسیار کم هستش یعنی در بهترین حالت حدود 450 مگ!!!
در صورتی روی SII تا 760 مگ هم آزاد میشه!
نهایتا اینکه گول ظاهر زیبا ی بدنه و اینترفیس این گوشی رو نخورید به دراز مدت فکر کنید نه 2 هفته من میگم 4-3 ماه بعدش!
شما یه گوشی روون و بی دردسر میخواید نه خوشگل!
و با وجود این همه لانچر و ... فکر نمیکنم کارتون لنگ بمونه هر چند ما هنوز TW جدید رو ندیدیم!
در ضمن بگم که صفحه ی این گوشی از نظر رنگ و ... اصلا قابل مقایسه با یک SuperAMOLED نیست!
دوستانی که میگن 25 گیگ کم نیست یه مقدار هم فکر کنن که دیگه کسی روی این گوشی کلیپ 3GP نمیریزه و حجم موزیک ها هم الان دیگه 3-2 مگ نیست چه برسه به بازی های HD و الان سال 2007 نیست!
تمام این ها به کنار یه سر به کلوپ این گوشی بزنید خیلی از کاربر ها هم قانع شدن که برای این که گرد و خاگ زیر این گوشی نره اشکال نداره ازش مراقبت میکنیم!
یا مشکلات دیگه...
در ضمن سامسونگ برای پدر من نیست و هرگز خاطرات فوق العادم رو با HD2 فراموش نمیکنم!!!
یکی دیگه :
من بالاخره این گوشی را ردش کردم اون هم بخاطر لکه های زرد موقعی که گوشی یه کمی گرم میشد پدیدار میشد. و دوباره نوت خریدم تا بعدها یه فکری کنم. راستی من لحظه های آخر که این گوشی را داشتم خودمو پیش مرگ شما کردم تا سر از گردوخاک در بیارم که از کجاش میره توی ال سیدیش. اگر دقت کنید به گوشیتون یا با ذره بین کناره های گوشی را ببینین اونجا گردوخاک جمع شده حالا با یک کاغذ نازک یا نایلون که از بغل یعنی قسمت تیزی ورقه میتونی بفرستید داخل گوشی و گردخاکها را میبینید که چه خبر جمع شده. من با ذره بین افتادم به جانش. اگر دقت کنید بین صفحه ال سیدی و قاب گوشی یه نوار سیاه رنگ دور تا دور صفحه کشیده شده که بین قاب و این نوار راهی به داخل ال سیدی نداره اما بین این نوار و شیشه ال سیدی یه فضایی هست که با چشم غیر مصلح سخت دیده میشه. همون تستی که گفتم میتونید این فضا را ببینید.
به هر حال گفتم بدتر از اینا نشده گوشسمو رد کنم. که با کوت آک سر به سر تعویض کردم.
نظر یکی از مدیران موبایلستان :
پرویز جان خرید این گوشی در حال حاضر اصلا توصیه نمیشه.من از htc انتظار عرضه ی یه اپدیت خیلی بزرگ رو دارم وگرنه خیلی ناامیدم میکنه.کیفیت دوربین این گوشی قرار بود جز بهترین ها باشه ولی الان جز ضعیف ترین هاست.
حالا اون مشکلات مسخره ی ال سی دی و گرد و خاک زیر نمایشگر بماند (بهترین گوشی htc باید زیر نمایشگرش خاک بره؟)
یه مشکل دیگه که خیلیا روش تاکید میکنن فریم ریت پایین فیلم برداری فول اچدیه. ظاهراً به جای 30 فریم 23 فریم میگیره!
کلاً فیلم برداری one x در حد بقیه گوشیا نیست
PersiAndroid
14-05-2012, 13:44
بحث با حسن موتوری تمام .
دوست عزیز شما داری کاملا خودت رو میزنی به اون راه و راه یکی از کاربران قدیمی رو در پیش گرفتی
هرکی هرجا چیزی گفت شما فقط میای حدیث میگی که دعوا نکنین و یوزر ها رو زیر سوال می برین اصلا آقای x و y خدای دروغ سایت فلان و فلان هم فن فلان برند شما هم بیا از دید خودت بررسی بذار...
اینجوری دو دستگی پیش میاد... همه میدونن این بحثا مشابه بحثای پارسال s2 و sensation هستن
و در نهایت در عمل مشخص میشه.... اینکه شاید s3 به چشمگیری s2 در موقع ورود به بازار نیس درسته
و اینکه one x از sensation در هنگام ورود به بازار موفق تر هم به نظر میاد یه واقعیته...
هر کس به یه برند علاقه داره و دلایلشو داره... شما هم بیا دلایلتو بگو جای اینکه بقیه رو زیر سوال ببری...
ازت هم میخوام به قول خودت واقعا هم بحث با کاربرا رو به این شکل تمام کنی...
به جاش شما هم یه سر به سایتای نقد و بررسی بزن تست بزار اینجا بقیه رو به چالش بکش....
کاربرای p30 مهمترین دلیلی که اینجا رو دوس دارن جو دوستانشه... خواهشا خرابش نکنین...
من هم مثل شما کاربرم... شایدم درگیر مسائل سلیقه ای خودم بشم... ولی نباید که اینجوری مثل دشمن با هم حرف بزنیم...
Eblis 2011
14-05-2012, 13:48
باشه جناب رئوف . . . من فقط سعی میکنم از این به بعد مطالب دوستان رو بخونم و استفاده کنم . . . به عنوان یه تماشاچی . . .
دیگه هم به کسی گیر نمیدم تا این جو دوستانه ی شما بهم نریزه
موفق باشین
PersiAndroid
14-05-2012, 13:54
من گفتم پست نذار؟؟؟
دوباره بخون ببین چی گفتم!
hasanmotori
14-05-2012, 13:56
باشه جناب رئوف . . . من فقط سعی میکنم از این به بعد مطالب دوستان رو بخونم و استفاده کنم . . . به عنوان یه تماشاچی . . .
دیگه هم به کسی گیر نمیدم تا این جو دوستانه ی شما بهم نریزه
موفق باشین
مظلوم نمایی نکن :2:
مگه نمیگی من دروغ میگم خب تو بیا راستشو بگو
اگه مدرک نداری رو کنی کاربرا رو نبر زیر سوال اگرم داری بزار
Eblis 2011
14-05-2012, 14:36
همین که شما مطالب دروغین تحویل سایرین میدین کافیه . . . بحثو تموم کن همینجا
Majid-6120
14-05-2012, 14:47
احیانا S4ــو گفتم. :-S
Adreno 225 ــه. :-S
الان چه گوشی رو داری میگی ؟ خو کامل بنویس :| ... مگه iPhone 4S رو نمیگی ؟
hasanmotori
14-05-2012, 15:14
الان چه گوشی رو داری میگی ؟ خو کامل بنویس :| ... مگه iPhone 4S رو نمیگی ؟
منظورش qualcomm s4 ه
MasterGeek
14-05-2012, 17:25
در عمل ندیدم ولی روی کاغذ صفحه نمایش HTC بهتره، مشکل تکنولوژیش نازکیش هست و یکی از دلایل تکنولوژی مبتنی بر OLED همین هست (و کمی مصرفش) وگرنه به لحاظ کیفیت باید بهتر باشه. مشکل نازکی رو هم اچ.تی.سی هرجور بوده حل کرده
پ.ن: تکنولوژی OLED روی موبایل اوضاعش با پنلهای تلویزیونی کمی فرق میکنه
خوب منتظر موندم مقایسه ملت از One X در بیاد
اچ تی سی توی سری وان بهتر از سری سنسیشن عمل کرده ولی این هم برگ سبزیست در دفتر HTC دوباره!:خخخخخخخخخخخ
هدف اچ تی سی در سال جدید تولید محصولات قوی بوده که عملا جلوی ضرر دهی رو بگیره! اچ تی سی به فکر رقابت سنگین در بازار نیست
ولی این شیطون بلا LG اگر مشخصاتی که از 4هسته ایش اومده بیرون درست باشه امثال غول آندروید LG هست نه سامسونگ و نه اچ تی سی
Quad Core Krait:خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نمی خواستم دیگه پست بدم ولی یه چیزی رو مجبورم بگم
حسن نظر کاربرای موبایلستان رو بنداز دور
هر کی نظر میده که نباید قبول کنی باید ببینی طرفت چی کارس هر کودک 15 ساله ای که گوشی گرفت دستش راجع بهش نظر داد که دلیل نمیشه هر چی میگه حقیقته
اگه منو قبول داری می گم همه چیزایی که گفتن چرته.
خاک می ره زیر ال سی دی؟ تو چرا باورت شده ؟ مگه تاچ رسیستیوه که خاک بره زیرش ؟ من الان یه ماهه گوشی دستمه اگر یه ذره خاک زیرش پیدا کردی جایزه داری
گوشی رو آپدیت نکردن .. شارژ و دشارژ نکردن .. کالیبره نکردن می گن باطریش فلانه بهمانه
قسم خوردن نداره ولی الان با مصرف متوسط 1.5 روز شارژ دارم و فرقی بین وان ایکس و گلکسی اس و اس2 نمی بینم
تازه اس آف نشده اگر اس آف بشه و یه کرنل خوب براش بیاد بهتر هم میشه
در مورد لکه زرد هم اگر یادت باشه اوایل که اس2 اومده بود هم این چرندیات رو می گفتن(زردی و حرارت بالا) ولی خود من ده تا اس2 خریدم فروختم هیچ کدوم نه مشکل زردی داشت نه داغ می شد
اگر یادت باشه اون موقع سنسیشن خریدم و ظرف 24 ساعت فروختم چون واقعا غیر قابل تحمل بود
پس من نه فن سامسونگم نه اچ تی سی نه .......... اینو دیگه همه می دونن از هر برندی گوشی داشتم جز اپل و ال جی
نمی گم مشکل زردی نداره ولی شاید تو سری های اولش تعدادی انگشت شمار مطمئنم سری جدیداش مشکل ندارن
در مورد بازی هم که گفته بودن مشخصه خب بایدم بپره بیرون اس2 هم اوایل با بازیهای گیم لافت مشکل داشت که کم کم بازیهای مخصوص مالی ریلیز شد همینطور سنسیشن که رزولوشن جدیدی داشت من الان خودم کلی بازی گیم لافت مخصوص تگرا3 دارم که کوچکترین مشکلی ندارن
دوربین رو هم نمی تونم نظر بدم چون اصلا با دوربین حتی بلد نیستم کار کنم
رم خالی هم باید کمتر از اس2 داشته باشه چون سنس کلی رم اشغال می کنه اینم باز مشکل نیست میشه رام بدون سنس ریخت
نداشتن درگاه کارت حافظه هم اگر ضعفه پس گلکسی نکسوز هم بزرگترین ضعف رو داره چون مموری داخلیش 16 گیگه .. آیفون4 آشغالترین گوشی دنیاست چون نه مموری می خوره نه بلوتوث داره .. یو اس بی هاست رو واسه چی گذاشتن پس؟
ال سی دی هم به نظر من جفت گوشیها شاخ هستن یکی عمق رنگ مشکی و رنگهای جذاب دوست داره می ره طرف آمولد یکی رنگ طبیعی با عمق رنگ سفید دوست داره می ره طرف سوپر ال سی دی
خوانایی جفت گوشیها هم زیر نور خورشید عالیه
در پایان هم باید بگم هر دو گوشی معایب و مزایای خودشون رو دارن و هر کس با توجه به نیازش انتخاب می کنه که چی بخره و چه گوشی نیازهاش رو برآورده می کنه.
PersiAndroid
14-05-2012, 22:42
مهدي نميدونم چي فكر كردي كه اون آف ها رو گذاشتي :|
خواستم خصوصي پيام بدم ولي گفتم شايد باورت نشه بچه ها ميدونن كاربر قديمي منظورم كيه...
از فن هاي htc بودن ايشون... خودتم كاملا تو جرياني... من رسما اگه فكر كردي با تو بودم همينجا جلو بقيه معذرت مي خوام
ولي واقعيتش با كس ديگه بودم... اصلا هم توهين حساب نميشه... چون اون بنده خدا معروف بود به فن htc
... الانم خدايي كاربر فعاليه و كارش درسته
واقعا از تو يكي توقع نداشتم خدايي...
shahabprince
15-05-2012, 10:01
دوستان این که دعوا نداره !!!
جنس بدنه وان X عالی ولی تو این هم مشکلاتی هست زیر ال سی دی گرد و خاک میره و هیچ جور نمیشه آوردشون بیرون باید کلا گوشی رو باز کنی تا تمیزش کنید کافی یه سر به تاپیک این گوشی تو موبایلستان بزنید تا متوجه حرفم بشید
دوستانی که قصد خرید ONE X رو دارن بهتره یکم صبر کنن تا شاید راه حلی برای این مشکلات پیدا بشه
خاک:18:
خاک کجا بود
دوستم 1 ماه گوشی one x رو خریده اصلا خاک زیر ال سی دیش نیست
سال 2012 هستیم دوست عزیز اون واسه قدیما بود که خاک جمع میشد زیر گوشی
من یه گوشی G900 سونی اریکسون دارم خاک نرفته توش اونوقت این زیر السی دیش خاک بره
shahabprince
15-05-2012, 10:08
بچه ها چرا اینقدر تو سر هم میزنید
اختلاف این دو گوشی خیلی کمه
یه سکه بندازید بالا ببینید کدومش میفته یکیش رو بخرین دیگه:31:
بعد هم کلی با گوشی حال کنید
اینقدر ارزش نداره به خدا
انگار لکه زرد واقعا هست:دی
king_darkness
15-05-2012, 12:09
خاک:18:
خاک کجا بود
دوستم 1 ماه گوشی one x رو خریده اصلا خاک زیر ال سی دیش نیست
سال 2012 هستیم دوست عزیز اون واسه قدیما بود که خاک جمع میشد زیر گوشی
من یه گوشی G900 سونی اریکسون دارم خاک نرفته توش اونوقت این زیر السی دیش خاک بره
من هم وقتی برای اولین بار مشخصات گوشی و عکس هاش رو دیدم عاشق این گوشی شدم گفتم این اولین گوشی هستش که از HTC می خرم ولی وقتی این چیز ها رو شنیدم اول خودم باورم نشد یکم تحقیق کردم دیدم راسته واقعا نامید شدم
فقط امیدوارم این مشکلات تو سری اول باشه و HTC بتونه درستشون کنه
دقت کردم Samsung که پشتش نوشته برجستس!
sAeEd_kHaAn
15-05-2012, 20:32
بعله اون بنده خدا که معروفه به فن htc منم دیگه
بازم خوبه الان نریختین سر من مهدی که دیگه فن htc نیست پستشو قبول دارم اساسی( مهذی هم قبلا مثل شماها بود الان سر به راه شد :دی )
نمیدونم اینجا چرا هرکی با سامسونگ نباشه همه میریزن سرش
اون عکسام دیگه تابلوتر از این نمیشن نمیدونم چطور انتظار دارین بقیه قبول کنن دوربین one X اینقدر مضخرفه خالی بندی تا این حد دیگه ؟
پس مجبور شد منم وارد میدون بشم دوباره :دی البته یه اعصاب فولادی میخواد با وجود اینهمه فن سامسونگ یه چیزی رو ثابت کنی مخصوصلا حسن و اقای ناظر
( مهذی هم قبلا مثل شماها بود الان سر به راه شد :دی )
من همیشه مثل خودم بودم
پارسال اس2 واقعا از سنسیشن یه سروگردن بالاتر بود و من هم مثل همیشه حرف حق رو می زدم مثل الان :31:
اینم برای خالی نبودن عریضه .. نظر یکی از کاربران موبایلستان در مورد وان ایکس:
من الآن این گوشیو 6روزه که دارم و واقعا ازش راضیم...
اول اینکه نه مشکل زردی نه مشکل پرز و گرد و خاک داشتم (کارم هم توی ساختمان سازیه)... اصلا هرچی نگاش میکنم جایی نمیبینم که گرد و خاک بتونه وارد بشه ... امایه درزی کنار السیدی هست که گاهی گرد و پرز اونجا جمع میشه اما با یکم تمیز کاری پاک میشه...
دوم اینکه در مورد گرم شدن من هم با وبگردی طولانی مدت هم با بازی کردن طولانی منتظر اون گرمایی بودم که همه دوستان ازش حرف میزدن و اما فکر نمیکنم اصلا گرماش چیزه خاصی باشه (در مقابل مشخصات سخت افزاریه گوشی) و به راحتی جذب دست میشه...
سوم در مورد باطری اینکه همه جوره تستش کردم ... هم با وب گردی با وایفای و بازی کردن تا پیغام 14 درصد باطری تقریبا نصف روز دوم داره... در حالت معمولی هم یعنی روزی تا 45 تا 1 ساعت مکالمه و 30 / 40 تا اس ام اس هم تا 2.5 روز باطری موند...(راستی به گفته دوستمون علی جان تو پست 441 من همیشه قبل قفل کردن چک میکنم و آخرین برنامه ها و صفحه های اجرا شده رو میبندم )
در کل خدارو شکر راضیم و مشکلی ندارم...(تنها مشکل متچ نشدن کامل بازیها باهاشه که اونم حتما بزودی حل میشه )
وارد میدون نشو جان من :دی:خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سنسیشن رو که بهتر از همه گوشی ها میدونستی
حالا اومدی تو میدون خدا به خیر کنه :خخخخخ
hasanmotori
17-05-2012, 10:11
phonearena هم این دو گوشی رو مقایسه کرد :
در مورد اینترنت :
Unfortunately, it's only the Galaxy S III that really succeeds in this, as the One X tends to be quite laggy when it comes to zooming. It literally takes a couple of seconds at times for the handset to re-flow and realign the text of a page once you've zoomed in
ظاهراً one x تو زوم کردن لگ داره!
مقایسه دوربین از نگاه phonearena :
دیگه فک نمیکنم شکی تو دوربین باشه
حسن من نمی دونم تو چه دشمنی با این وان ایکس مادر مرده داری
دیگه بچه دو ساله هم می دونه 6600 از این بهتر عکس می گرفت
یه نگاهی به این عکسها بنداز
One X
S III
به آسمون و لبه های پنجره ها و پیاده رو دقت کنید
One X
S III
به نوشته ها دقت کنید
One X
S III
از چراغی که زیر سقف اون خونه روشنه معلومه غروبه یا اون ماشینی که از روبرو داره میاد
عکسی که اس3 انداخته انگار وسط روزه .. آسمان بدون ابر و سفید
One X
S III
به اون سه تا راحتی که نزدیک ترن دقت کنید
One X
S III
اینم دیگه نیازی به توضیح نداره
با این عکسها نمی خوام بگم کدوم گوشی بهتر عکس می گیره فقط می خواستم بهت ثابت کنم عکسی که گذاشتی فیکه
عکسهای بیشتر(باید عضو شید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر کاربران رو هم بخونید
لینک مقایسه در XDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hasanmotori
17-05-2012, 19:15
اینا که هیچ کدوم exif ندارن
بعدشم یه یوزری تو یه فرومی(حالا فرومشم معتبر باشه) یه سری عکس گزاشته فک نمیکنم بتونه ملاک باشه
اصلاً این یوزر اس3 رو از کجا اورده ؟
ینی gsmarena و phonearena دروغ میگن این یوزر راست میگه ؟
قضاوت با خودتون
اینکه اس3 رو از کجا آورده نمی دونم می تونی از خودش بپرسی
عکسهای فون آرنا رو هم دیدم هیچ کدوم به این افتضاحی که تو گذاشتی نیستن نمی دونم اینو از کجا آوردی
منبع معتبر جی اس ام آرنا هم تو پست اول دیدیم چقدر اعتبار داره .. یارو انقدر ناشیانه عمل کرده که.......
این عکسهای فون آرنا
عکسی که اون بالا گذاشتی کو ؟ میشه نشونم بدی ؟
kkevinloren2006
17-05-2012, 19:46
به نظره من طراحی وان ایکس مخصوصا سفیدش میارزه به سرتاپای اس 3
shahabprince
17-05-2012, 22:07
phonearena هم این دو گوشی رو مقایسه کرد :
در مورد اینترنت :
Unfortunately, it's only the Galaxy S III that really succeeds in this, as the One X tends to be quite laggy when it comes to zooming. It literally takes a couple of seconds at times for the handset to re-flow and realign the text of a page once you've zoomed in
ظاهراً one x تو زوم کردن لگ داره!
مقایسه دوربین از نگاه phonearena :
دیگه فک نمیکنم شکی تو دوربین باشه
انصافم خوب چیزیه
اگه 1100 دوربین داشت از این بهتر عکس میگرفت مرد حسابی
دیگه همه فهمیدن که حرفات اخر خالی بندیه:31:
متاسفم اینجوری نمیتونه one x رو بکوبونی
Eblis 2011
17-05-2012, 22:13
دیگه همه فهمیدن که حرفات اخر خالی بندیه
تخریب تخریب تخریب . . . فقط میره واسه تخریب . . . آخه خودت میگی دوستان خودشون قضاوت کنن . . . دوستان میان قضاوت میکنن . . . تو فروم موبایلستان طوری جوابشو با دلیلو مدرک دادن که صداش در نیومد . . . حالا دیده اینجا طرفدار Htc نیست هر چی دلش میخواد میاد تحویل مردم میده . . .
مردم خیلی بیشتر از شما عقل دارن . . .
hasanmotori
18-05-2012, 00:54
اینکه اس3 رو از کجا آورده نمی دونم می تونی از خودش بپرسی
عکسهای فون آرنا رو هم دیدم هیچ کدوم به این افتضاحی که تو گذاشتی نیستن نمی دونم اینو از کجا آوردی
منبع معتبر جی اس ام آرنا هم تو پست اول دیدیم چقدر اعتبار داره .. یارو انقدر ناشیانه عمل کرده که.......
این عکسهای فون آرنا
عکسی که اون بالا گذاشتی کو ؟ میشه نشونم بدی ؟
مهدی یعنی منو قبول نداری ؟ :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون عکسای gsmarena رو کار ندارم تو شرایط نابرابر گرفته شده ولی اینکه دیگه شرایطش ثابته :
انصافم خوب چیزیه
اگه 1100 دوربین داشت از این بهتر عکس میگرفت مرد حسابی
دیگه همه فهمیدن که حرفات اخر خالی بندیه
متاسفم اینجوری نمیتونه one x رو بکوبونی
خوبه که میگم عکسا مربوط به کدوم سایته خودتون برید نگاه کنید
مگه من گفتم خودم این گوشیا رو مقایسه کردم که میگی حرفات خالی بندیه ؟ خب برو phonearena عکسارو ببین
متاسفانه بعضیا انقدر تعصب دارن که خودشونو گول میزنن!
تخریب تخریب تخریب . . . فقط میره واسه تخریب . . . آخه خودت میگی دوستان خودشون قضاوت کنن . . . دوستان میان قضاوت میکنن . . . تو فروم موبایلستان طوری جوابشو با دلیلو مدرک دادن که صداش در نیومد . . . حالا دیده اینجا طرفدار Htc نیست هر چی دلش میخواد میاد تحویل مردم میده . . .
اون موقع که تو موبایلستان مقایسه رو گذاشت هنوز یه پریویو هم از اس3 نیومده بود
مقایسش اینجوری بود :
one x چیپ اختصاصی دوربین داره پس بهتره
one x سیستم صدای beats داره پس صداش بهتره
کلاک one x بالاتره پس سریعتره
منم جوابشو دادم همش خودشو میزد به اون راه تا اینکه مقایسه gsmarena اومدو سریع تاپیکو بستن که گندش درنیاد آخه طرف خودش مدیر بود. اگه منطقی مقایسه کرده بود چرا تا یه بررسی از اس3 اومد تاپیکو بستن ؟
همتون میدونید دوربین سامسونگ همیشه از htc بهتر بوده ایندفه چون htc اومده رو این تبلیغ کرده فک کردین که حتماً باید یه چیز شاخی باشه ولی از این خبرا نیست.
هر کی هر قسمت مقایسه منو قبول نداره مدرک بیاره چرا هی به من تهمت خالی بندی میزنین
شما هم برین از یه سایت معتبر عکس بزارین...تست باتری بزارین... مقایسه صفحه بزارین...تست صدای هدفون و اسپیکر بزارین...مقایسه سرعت بروزر بزارین
اگه مدرکی هست بزارید همه ببینن اگه ندارین رو چه حسابی مخالفت میکنین؟
الان تا به این eblis میگی مدرک بیار خودشو میزنه به موش مردگی :27:
طرفداری هیچ برندی رو تو این پست نمیکنم
میخوای حرف بزنی مدرک بیار
5تا پست اخیرت تو تاپیک همش رو انگار از بینوایان کپی کردی
مهدی حرفی میزنه با مدرکه حسن با مردکه آخه تخریب تخریب تخریب چیه؟ داری مسافر کشی میکنی؟
حسن ماشاالله دو متر و نیم زبون داری بگو کراپ کردی دیگه :31:
ولی بازم قبول ندارم من باید خودم جفت گوشیها رو بگیرم دستم تست کنم
ولی خدایی کی با گوشی عکس می گیره تا فیها خالدون زوم می کنه که تو انقدر گیر دادی ؟
Eblis 2011
18-05-2012, 13:37
متاسفانه بعضیا انقدر تعصب دارن که خودشونو گول میزنن!
الان تا به این eblis میگی مدرک بیار خودشو میزنه به موش مردگی
شما هر وقت ادب و نزاکت یاد گرفتی بیا پیشم باهات صحبت میکنم[COLOR="Silver"]
Mostafa.yey
18-05-2012, 22:13
به نظر من سایت معروفی مثل gsm وقتی بررسی میکنه همیشه برتری رو به سامسونگ میده. مثلا تو دو سه تا عکسی که از ساختمون ها گرفته شده دقت کنید. وقتی با s3 عکس گرفته هوا کاملا صافه ولی با one x هوا کاملا ابری و تاریک تره که در این قسمت برتری رو به سامسونگ داده. حالا خودتون قضاوت کنید...
FC.Barcelona
23-05-2012, 14:00
خیلی منصفانه بود!!:18:
به نظر من مهمترین تفاوت این دو به صفحشون برمی گرده، که GS III صفحه اش PenTile هست، و One X نیست.
بقیه تفاوت ها اکثرا جزئی هستن.. نهایتا هر کس که استفاده اش بیشتر فیلم و عکس و بازیهای 3D است بهتره GS III بگیره و کسی که مرتب با تکست و محیط های متنی سر و کار داره One X.
به قرون وسطا خوش آمدید
اچ تی سی نشون داد توی ساخت گوشی های ایراد دار استاده=))))))
سنسیشن که قربونش برم همه جوره ...
اینم که اول مشکل زردی ال سی دی بعدش پرز رفتن بعدش خش افتادن
احتمالا بعدا نوکلیر بامب از توش در میاد :)
سلام من گوشي كالكسي s2 تو دارم روش اندرويد 4 نصب كردم كه فارسي نداره مي تونم ورژن 2.3 قبلي را نصب كنم يا نه
جای این سوال اینجا نیست
در ضمن آندروید 4 دیفالت از فارسی پشتیبانی میکنه
اینم که اول مشکل زردی ال سی دی بعدش پرز رفتن بعدش خش افتادن
اینم مشکل زردی lcdداره مثل ایکسپریا اس:9:کسایی این گوشی دارن این زردی صفحه نمایش مال همه سری های این گوشیه یا مثل ایکسپریا اس فقط سری اولی که به بازار اومده این مشکل داره؟
PersiAndroid
30-05-2012, 14:31
بعله اون بنده خدا که معروفه به فن htc منم دیگه
بازم خوبه الان نریختین سر من مهدی که دیگه فن htc نیست پستشو قبول دارم اساسی( مهذی هم قبلا مثل شماها بود الان سر به راه شد :دی )
نمیدونم اینجا چرا هرکی با سامسونگ نباشه همه میریزن سرش
اون عکسام دیگه تابلوتر از این نمیشن نمیدونم چطور انتظار دارین بقیه قبول کنن دوربین one X اینقدر مضخرفه خالی بندی تا این حد دیگه ؟
پس مجبور شد منم وارد میدون بشم دوباره :دی البته یه اعصاب فولادی میخواد با وجود اینهمه فن سامسونگ یه چیزی رو ثابت کنی مخصوصلا حسن و اقای ناظر
چه جالب خودتم فهمیدی! ولی خدایی شرمندم ببخش.. یه مثال زدم...
طرفدار یه برند بودن باند و تشکیلات نمیخواد... هر کی میاد نظرشو میده...
من هم از حرف کسی دفاع نکردم... میتونین چک کنین تنها چیزی که من تو این تاپیک گفتم خطاب به جناب eblis 2011 بود که وضعیت پستاش رو هم می بینین...
حالا کاربرا دارن عکس و بررسی میذارن ایشون هم دوباره داره همونچوری پست میده...
جالب اینجاس تو همین تاپیک ازش خواهش کردم پست میخوای بذاری یکم .(فقط یکم ) تخصصی بذار
دوست عزیز شما داری کاملا خودت رو میزنی به اون راه و راه یکی از کاربران قدیمی رو در پیش گرفتی
هرکی هرجا چیزی گفت شما فقط میای حدیث میگی که دعوا نکنین و یوزر ها رو زیر سوال می برین اصلا آقای x و y خدای دروغ سایت فلان و فلان هم فن فلان برند شما هم بیا از دید خودت بررسی بذار...
اینجوری دو دستگی پیش میاد... همه میدونن این بحثا مشابه بحثای پارسال s2 و sensation هستن
و در نهایت در عمل مشخص میشه.... اینکه شاید s3 به چشمگیری s2 در موقع ورود به بازار نیس درسته
و اینکه one x از sensation در هنگام ورود به بازار موفق تر هم به نظر میاد یه واقعیته...
هر کس به یه برند علاقه داره و دلایلشو داره... شما هم بیا دلایلتو بگو جای اینکه بقیه رو زیر سوال ببری...
ازت هم میخوام به قول خودت واقعا هم بحث با کاربرا رو به این شکل تمام کنی...
به جاش شما هم یه سر به سایتای نقد و بررسی بزن تست بزار اینجا بقیه رو به چالش بکش....
کاربرای p30 مهمترین دلیلی که اینجا رو دوس دارن جو دوستانشه... خواهشا خرابش نکنین...
من هم مثل شما کاربرم... شایدم درگیر مسائل سلیقه ای خودم بشم... ولی نباید که اینجوری مثل دشمن با هم حرف بزنیم...
mamalamricaye
19-06-2012, 14:23
سلام من HTC 1x دارم , قبلش گالکسی نکسوس داشتم , قبل از اون هم اچ تی سی اینکریدیبل اس , خداییش پولتون رو واسه سامسونگ دور نریزید .... نگاه کنید بهترین برند گوشی اپله , کلا تا حالا چند تا مدل گوشی تا حالا تولید کرده ؟؟ از اون طرف سامسونگ , از نوکیا هم پارسال جلو زد و تو دنیا پر فروش ترین گوشی شد , هر روز یه مدل داره میده به بازار .... گالکسی نکسوس که این همه صدا کرد و گفتن به احترام مرگ استیو جابز دیرتر میاد تو بازار , من خریدم , اچ تی سیم رو 580 خریده بودم , 600 فروختم دسته دومش رو بعد از 5 ماه استفاده , نکسوس خریدم , وقتی که سوار اتوبوس شدم از جلو علاالدین برگردم میدون جمهوری همون اول انگار خاک بر سرم کردن !!!!! به هر حال هر چیزی کلاس کار خودش رو داره , بعد نکسوس رو با 600 هزارتومن ضرر فروختم جاش اچ تی سی خریدم , واقعا با گوشیم حال میکنم .... ببینید اجناس آمریکایی مثل اپل تو ایران تبلیغ ندارند اما جنس ها بنجل شرق آسیا مثل چی تو ایران بازار دارن , گول تبلیغات سامسونگ رو نخورید , هنوز گالکسی نوت از تبلیغ نیافتاده , تبلیغ گالکسی 3 کرده , قبلش نکسوس قبلش اس 2 .... اما اچ تی سی بعد از 8 ماه گوشی جدید داده بازار , خداییش هم مدل های گوشیش به نسبت نوکیا و سامسونگ که گوشی کارگری میزنن و فروششون بالاست خیلی کمتر و باحال تره ....
گول این عکس ها و مقایسه ها رو نخورید که من خوردم و ضرر کردم , اگه گوشی شاخ میخواهید بخرید که ضرر نکنید , یا اچ تی سی بگیرید یا اپل .... که سامسونگ بگیرید خیلی خیلی ضرر میکنید , باز نوکیا ضررش کمتره .... رابط کاربری و منوهای اچ تی سی خیلی دوست داشتنی تر از سامسونگه , من هر کی دیدم سامسونگ داره , می ناله ازش , اما خداییش نوکیا هم بعد نیست .
یادتون باشه گوشی گرون میخواهید بگیرید سامسونگ نگیرید , که دو هفته نکشیده 3 مدل جدید ترش میاد , خاک بر سر قیمت گوشیتون میشه . بابا یه internet pass throghut نداره این سامسونگ !!!!
فقط از این ور اون ور چیپست میگیره , فرو میکنه تو یه قاب میفرسته بازار !!! هفته ای دو تا مدل جدید !!!!!
این همه هم طرف داره سینه چاک داره چون سامسونگ تو ایران کارمند و وارد کننده و ذینفع زیاد داره , اما گوشی مثل اپل , فقط مرگ بر آمریکا میشنوه !!!!!!! جالب اینجاست که سامسونگ بیشتر به اسراییل و صهیونیست ها خوش خدمتی میکنه ,,, تبلیغ ضد ایرانیش هم جدیدا از تلویزیون اسراییل پخش شده بوده و سر و صدا کرده بود و بعد ماست مالیش کردن !!! خلاصه خیلی حواستون باشه !
دوربینش هم بهترین دوربینه این سایت رو ببینید
بعد نکسوس رو با 600 هزارتومن ضرر فروختم جاش اچ تی سی خریدم
یادتون باشه گوشی گرون میخواهید بگیرید سامسونگ نگیرید , که دو هفته نکشیده 3 مدل جدید ترش میاد , خاک بر سر قیمت گوشیتون میشه . بابا یه internet pass throghut نداره این سامسونگ !!!!
شما کلا مثل این که ته ته گوشیتون 1100بوده که اینطور نظر میدید
fabio montari
25-07-2012, 17:33
من دیروز رفتم پاتخت طبقه هم کفت gs3 زو گزاشته بودن برای تست منم رفتم سراغش اول که دستم گرفتم حسه یه گویشه 200 300 هزار تومنی بهمم دست داد درضممن جنسش پلاستیک هستش نه پلی کربنات و بعدش هم با وان x مقایسه کردم که تار بودش در برابر وان ولی عمق رنگش بیشتر بود ولی در کل اصلا باهش حال نکردم خلی زشته از همه حالات اصلا سنس کجا و تاچ ویز کجا واقعا 1300 400 نمیارزه من نمیدونم چی داره که باید این قیمت باشه حداقل جنسشو خوب میزد که وقتی دستت میگیری حالت بدی به ادم دست نده
در ضمن من 3 ماهه one x دارم نه مشکل زردی دارم نه مشکل گرد و خاک نه مشکل 3 دکمه که میگن نور میده از بغلاش نه مشکل پخش نگ هرکیم خواست میتونم بهش نشون بدم تهران :12:_ (چون خدای کل کلم :27:)
Abolfazl_Real
04-08-2012, 22:34
منم جفتشو از نزدیک دیدم با one x بیشتر حال کردم
s iii هم فوق العاده بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.