ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد

clau
12-05-2012, 20:27
با سلام خدمت همه دوستان من دو تا هارد رو سیستمم نصب کردم یکیش 320گیگ هستش یکی هم یک ترابایت یک ماهی میشه وقتی روی اون هاردم که یک ترابایت هستش کلیک میکنم میخوام بازش کنم یک صدایی میخوره به مدت 1دقیقه کل سیستمم قفل میکنه بعد هارد باز میشه سیستمم ویروس هم نداره روزی 10-11بار چنین اتفاقی برام میفته ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:11:ممکنه ایراد از پاورم باشه پاروم 430وات گرین هستش؟

EXTREME
12-05-2012, 21:16
با سلام خدمت همه دوستان من دو تا هارد رو سیستمم نصب کردم یکیش 320گیگ هستش یکی هم یک ترابایت یک ماهی میشه وقتی روی اون هاردم که یک ترابایت هستش کلیک میکنم میخوام بازش کنم یک صدایی میخوره به مدت 1دقیقه کل سیستمم قفل میکنه بعد هارد باز میشه سیستمم ویروس هم نداره روزی 10-11بار چنین اتفاقی برام میفته ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:11:ممکنه ایراد از پاورم باشه پاروم 430وات گرین هستش؟
وقتی سیستم در حالت بیکاری باشه و بخواین تو اون هاردتون برید این مشکل پیش میاد ؟

clau
12-05-2012, 21:41
وقتی سیستم در حالت بیکاری باشه و بخواین تو اون هاردتون برید این مشکل پیش میاد ؟
بله همینطوره :20:

EXTREME
12-05-2012, 22:07
بله همینطوره :20:
مشکل از تنظیمات power option است اون هاردتون به خواب میره و به همین خاطر اینطور میشه برید زمان خوابشو یا بیشتر کنید یا رو حالت never بزارین

yas128
30-05-2012, 09:02
سلام
من یه سوال داشتم ...
می شه که یه هارد ساتا رو از روی سیستم بردارم بندازم روی یه سیستم دیگه و ویندوز بیاد بالا؟
هارد رو دیتکت میکه تو بایاس اما سیستم عامل رو لود نمی کنه ...
خیلیییییییییییی فوریه ...
ممنون می شم با زبان ساده و نه خیلی تکنیکی راهنماییم کنید :46:

ata.royalfalcon
30-05-2012, 09:14
سلام
من یه سوال داشتم ...
می شه که یه هارد ساتا رو از روی سیستم بردارم بندازم روی یه سیستم دیگه و ویندوز بیاد بالا؟
هارد رو دیتکت میکه تو بایاس اما سیستم عامل رو لود نمی کنه ...
خیلیییییییییییی فوریه ...
ممنون می شم با زبان ساده و نه خیلی تکنیکی راهنماییم کنید :46:

سلام
در بايوس بررسي كنيد آيا گزينه اول بوت روي هارد مورد نظر هست يا خير .

yas128
30-05-2012, 10:04
سلام
در بايوس بررسي كنيد آيا گزينه اول بوت روي هارد مورد نظر هست يا خير .

بله ، تنظیم کردم که از روز اون دومی بیاد بالا . به نظرتون مشکل کجاست؟ روی سیستم خودش ویندوز کار می کنه.
من اطلاعات سخت افزارم خیلی به روز نیست (هرچیزم بلدم مال 5 ، 6 سال پیشه) الان جایی استخدام شدم و مجبورم که همه چیزو مرور و به روزرسانی کنم.
اما یادمه 3 تا فایل رو رو ریشه c کپی می کردیم تا ویندوز بالا بیاد. درسته ؟ الانم همینه ؟ Autoexe.bat , ntldr , ntdect ؟

EXTREME
30-05-2012, 13:23
بله ، تنظیم کردم که از روز اون دومی بیاد بالا . به نظرتون مشکل کجاست؟ روی سیستم خودش ویندوز کار می کنه.
من اطلاعات سخت افزارم خیلی به روز نیست (هرچیزم بلدم مال 5 ، 6 سال پیشه) الان جایی استخدام شدم و مجبورم که همه چیزو مرور و به روزرسانی کنم.
اما یادمه 3 تا فایل رو رو ریشه c کپی می کردیم تا ویندوز بالا بیاد. درسته ؟ الانم همینه ؟ Autoexe.bat , ntldr , ntdect ؟
شما هاردی که روش ویندوز نصب بوده رو میخواین بزارین روی یه سیستم دیگه که اون سیستم از اون ویندوز استفاده کنه ؟
اینکار نمیشه باید ویندوز با سی پی یو و مین اون سیستم نصب بشه تا درست کار کنه مگر اینکه کانفیگ سیستم ها یکی باشه
اولویت بندی هارد هم که از تو بایوس انجام میشه