ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در بالا آمدن سیستم

Mr.Lover
12-05-2012, 15:20
سلام
چند روزی هست که سیستمم موقع روشن شدن همراه با اشکال بالا میاد.
اول که کامپیوتر رو روشن می کنم سیستم روشن می شه اما چراغ قرمز کیس اصلاً روشن/خاموش نمی شه و مانیتور هم چیزی نشون نمی ده!
اما وقتی که در همین حالت دکمه Reset رو می زنم سیستم یک لحظه خاموش و روشن می شه و این دفعه سیستم بالا می یاد.
سیستم رو از بابت ویروس اسکن کردم، موردی نداشت.
این هم مشخصات سیستم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه کار کنم که این مشکل رفع بشه؟
ممنون

jafarian
12-05-2012, 15:29
مشکل شما تا اونجا که من میدونم نرم افزاری نیست بیشتر مربوط به سخت افزار سیستم میشه این دو تا روش پایین تست کنید اول از همه به سایت گیگا بایت بریت از اونجا آخرین ورژن بایوس مادربورد خودتون دانلود نصب کنید در مرحله بعد تمامی اتصالات روی مادربورد که باعث روشن شدن مادربود میشه رو جدا کنید یعنی کابلهای pw sw با reset بعدش به وسیله یک دو سو با اتصال به قسمت pw sw روی مادربورد اقدادم به روشن کردن مادربورد کنید ببینید بصورت عادی کیس روشن میشه چون این مشکل ربطی به نرم افزار نداره :20:

mali.sh
12-05-2012, 15:35
این ایراد هم میتونه از مادربرد باشه و هم پاور
اول پاور رو تست کنید

Mr.Lover
12-05-2012, 15:37
در مرحله بعد تمامی اتصالات روی مادربورد که باعث روشن شدن مادربود میشه رو جدا کنید یعنی کابلهای pw sw با reset بعدش به وسیله یک دو سو با اتصال به قسمت pw sw روی مادربورد اقدادم به روشن کردن مادربورد کنید ببینید بصورت عادی کیس روشن میشه
ممنون از جوابتون
اما در مورد این قسمت از راهنماییتون درست متوجه نشدم!
من این قدر تخصص ندارم.
تا حالا فقط یک بار اتصالات مادربرد رو نصب کردم؛ بنابراین درست متوجه این قسمت نشدم.

jafarian
12-05-2012, 15:46
شما مادربورد کلا بیرون کیس بیارین بعدشم کلیه اتصالاتی که به مادربورد وصل هست جدا کنید بعدشم پاورم بیرون کیس بزارین درمرحله بعد با یک دو سو به قسمت pw sw رو مادربورد اتصال کوتاه به وجود بیارین بعدش وقتی که روشن شد دو سو رو جدا کنید قبل از این موارد بایوس مادربورد آپدیت کنید اگر بازم متوجه نشدین داخل تاپیک پایین سئوال خودتون مطرح کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Lover
12-05-2012, 19:10
سلام
بایوس رو آپدیت کردم.
تا این لحظه به نظر میاد مشکل حل شده باشه!
از دوستانی که کمک کردن واقعاً ممنونم.
براتون آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم.