ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید مانیتور تا 550 تومان

zareei.mostafa
12-05-2012, 09:49
سلام دوستان من یه مانیتور تا قیمت 550 تومن میخوام که ترجیحا سایزش بین 23 تا 27 اینچ باشه موارد استفادم هم بترتیب اولویت
1.فیلم و مالتی مدیا
2.اینترنت
3.بازی...

hamid_IT63
13-05-2012, 15:09
سلام دوستان من یه مانیتور تا قیمت 550 تومن میخوام که ترجیحا سایزش بین 23 تا 27 اینچ باشه موارد استفادم هم بترتیب اولویت
1.فیلم و مالتی مدیا
2.اینترنت
3.بازی...
حالا که میخوای تا 550 هزینه کنی ، یه مانیتور بخر که برای 3 تا اولویتت عالی باشه یعنی هم کیفیت تصویر و کنتراست بالایی داشته باشه و هم زمان پاسخ دهیش 2ms باشه و هم اینکه سایر ویژگیهاش خوب باشه و ظاهر فوق العاده ای داشته باشه .
LG یه مانیتور جدید وارد بازار کرده که برای کسانیکه مشکل بودجه ندارن و یه مانیتور میخوان که همه جوره خوب باشه و همه امکانات خوب رو داشته باشه ، انتخاب خوبیه .
مدل LG E2391VR قیمتش 515 تومن هست و به نظر من بی نظیره .

مشخصات E2391VR LG :

مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 10،000،000:1

Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وضوح تصويرFull HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))1920x1080)

مجهز به ورودي HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر

تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Wide 23

قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

داراي كليدهاي لمسي

داراي صفحه نمايش براق

زمان پاسخدهی 2ms

بدون قاب(BorderLess)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]