مشاهده نسخه کامل
: ويروس سيريش
olampicc
11-05-2012, 22:24
سلام دوستان:31:
من تازه اينجا پست ميذارم ، در خونه هركي رفتم دردوم دوا نكرد،حالا به اينجا پناه آوردم.
حدود يكسال پيش يه ويروس خيلي خفن كه سرعت سيستم رو تقريبا نصف كرده از طريق فلa يكي از دوستان(خدا بگم چيكارش كنه) وارد سيستمم شد.:2:
براي كشتنش تالا 100 بار ويندوزهاي xp sp2 و xp sp3 و mrt رو نصب كردم، آنتي ويروسهاي نود و اويرا و كسپر و و ازين ويروس كش هاي كوچولويي هم كه فقط مخصوص يه ويروس هست و فولدر آپشن رو هم بر ميگردونه تا دلتون بخواد استفاده كردم،به صورت دستي هم خيلي پاك كردم، امام هنوز جا خوش كرده و بيرون برو نيست.
خودم تالا با هزار جور ويروس دستو پنجه نرم كردم و از بين بردمشو ولي اين يكي منو دق داده.
ضمنا از اون موقع تالا هيچ فلشي به سيستم وصل نكرم و البته اينم بگم سيستم دائما به نت وصل هست.
نشونه هاشم اينه كه يك فايل autorun.inf و چندتا exe با نامهاي مختلف تو ريشه هاي درايوها قرار داده ميشه و در folder option هم هميشه گزينه عدم نمايش فايلهاي مخفي فعال مي باشد. safe mode هم از كار مي افته و از همه مهمتر يه عالمه پروسس با نامهاي مختلف و اعداد گوناگون فعال ميشود كه در زير ميبينيد.
لينك عكس task manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي ميتونه كمكم كنه، ممنون ميشم.:40:
سلام یکی از اون ویروس ها رو در قالب یک فایل زیپ همراه با پسورد اینجا آپلود کن تا بیشتر بررسی بشه
olampicc
11-05-2012, 22:57
ضمنا ويندوز رو بعد از فرمت درايو c نصب ميكنم
كل سيستم رو تالا چندين بار اسكن كرد كه يكسري رو ميشناسه و پاك ميكنه اما بعد دوروز باز ويروسها فعال ميشه
ضمنا يك فولدر autorun.inf درست كردم و داخل هر درايو گذاشتم و فعلا از شر فايلهاي exe درون درايوها آزادم ولي هنوز پروسسها فعالند سرعت هم افت شديد داره.
olampicc
11-05-2012, 23:30
سلام یکی از اون ویروس ها رو در قالب یک فایل زیپ همراه با پسورد اینجا آپلود کن تا بیشتر بررسی بشه
چشم،چرا يكي ؟ دوتاشو با پسورد 123 براتون گذاشتم، فقط تورو خدا سعي كن سيست آلوده نشه ها، حالو حوصله فحش شنيدن ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمناً مهمترين پروسسي كه در اين ويروس به نظر خودم نقش داره رو در اين عكس مشخص كردم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Panda Global Protection 2012 هر دوتاشو کشت
خب شما به ویروس سالیتی دچار شدین و البته اتوران.
در پست زیر سه ابزار برای پاکسازی ویروس sality وجود داره از هر سه استفاده کنید(پنجمین مورد)
در انتهای پست زیر هم ابزارهای برای پاکسازی اتوران وجود داره
بعدش برای اطمینان یک فول اسکن با Kaspersky Virus Removal Too ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])l انجام دهید
امیدوارم مشکلتون حل بشه
olampicc
12-05-2012, 06:47
خب شما به ویروس سالیتی دچار شدین و البته اتوران.
در پست زیر سه ابزار برای پاکسازی ویروس sality وجود داره از هر سه استفاده کنید(پنجمین مورد)
در انتهای پست زیر هم ابزارهای برای پاکسازی اتوران وجود داره
بعدش برای اطمینان یک فول اسکن با Kaspersky Virus Removal Too ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fantivirus-removal-tool%3Fform%3D1)l انجام دهید
امیدوارم مشکلتون حل بشه
خسته نباشيد دوست عزيز كه انقدر زحمت مي كشيد:11:
ولي ظاهرا متوجه نشديد. الان اين ويروس به راحتي در درايو c قابل مشاهده است، اما من ميگم همه ي اين ويروس ها را به هر نوعي بالاخره از بين ميبرم تا جايي كه ديگر هيچ آنتي ويروسي هيچ چيز ديگر پيدا نمي كند و درايو c را هم فرمت و بعد دوباره ويندوز ميريزم و بلافاصله دوباره ويروس كشي مي كنم و هيچ ويروسي پيدا نمي شود، اما بعد از تقريبا دوروز و حتي بدون نصب هيچ گونه فلشي دوباره همين آشو همين كاسه
يكي ميگفت احتمالا ويروس روي bios جاخوش كرده، كه البته قبل از نصب ويندوز ، bios هم ريست كردم اما باز جواب نداد،خدااا
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:42 AM ----------
Panda Global Protection 2012 هر دوتاشو کشت
خسته نباشيد دوست عزيز كه انقدر زحمت مي كشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، اما از بين برو نيست.
ضمناً فقط اين دوتا نيست كه ،يكسره با نامهاي مختلف در حال تكثير است.
olampicc
12-05-2012, 07:45
لينك ها هم كه هيچ كدوم كار نميكنه
خسته نباشيد دوست عزيز كه انقدر زحمت مي كشيد:11:
ولي ظاهرا متوجه نشديد. الان اين ويروس به راحتي در درايو c قابل مشاهده است، اما من ميگم همه ي اين ويروس ها را به هر نوعي بالاخره از بين ميبرم تا جايي كه ديگر هيچ آنتي ويروسي هيچ چيز ديگر پيدا نمي كند و درايو c را هم فرمت و بعد دوباره ويندوز ميريزم و بلافاصله دوباره ويروس كشي مي كنم و هيچ ويروسي پيدا نمي شود، اما بعد از تقريبا دوروز و حتي بدون نصب هيچ گونه فلشي دوباره همين آشو همين كاسه
يكي ميگفت احتمالا ويروس روي bios جاخوش كرده، كه البته قبل از نصب ويندوز ، bios هم ريست كردم اما باز جواب نداد،خدااا
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:42 AM ----------
خسته نباشيد دوست عزيز كه انقدر زحمت مي كشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، اما از بين برو نيست.
ضمناً فقط اين دوتا نيست كه ،يكسره با نامهاي مختلف در حال تكثير است.
نه دوست عزیز من متوجه شدم من با طرز کار این ویروس به خوبی آشنایی دارم شما 10 تا ویندوزم عوض کنید با یک کلیک باز این ویروس فعال میشه راهش هم همون ابزارهایی هست که واستون گذاشتم متاسفانه شما اونها رو تست نکردین
olampicc
12-05-2012, 14:26
نه دوست عزیز من متوجه شدم من با طرز کار این ویروس به خوبی آشنایی دارم شما 10 تا ویندوزم عوض کنید با یک کلیک باز این ویروس فعال میشه راهش هم همون ابزارهایی هست که واستون گذاشتم متاسفانه شما اونها رو تست نکردین
خواستم تست كنم، ولي متأسفانه هيچ كدام از لينك ها كار نكرد، اگه لينك ديگه اي ميشناسيد لطفاً معرفي نماييد
با تشكر:40:
خواستم تست كنم، ولي متأسفانه هيچ كدام از لينك ها كار نكرد، اگه لينك ديگه اي ميشناسيد لطفاً معرفي نماييد
با تشكر:40:
لینک محصول avg که خودم واستون آپلود کردم این بهترین ابزار برای نابودی ویروس سالیتی هست
لینک کسپر هم که سالمه
olampicc
12-05-2012, 16:21
لینک محصول avg که خودم واستون آپلود کردم این بهترین ابزار برای نابودی ویروس سالیتی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7379624301%2Favg_rem_slt_all_1_616.rar.html )
لینک کسپر هم که سالمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsalitykiller.zip)
بابا تو آخرشي دمت گرم
دارم دانلود ميكنم،
راستي safe mode كه قطع شده را چيكار كنم؟
بابا تو آخرشي دمت گرم
دارم دانلود ميكنم،
راستي safe mode كه قطع شده را چيكار كنم؟
شما اول ویروس کشی کنید تا بعد ببینیم آثار باقی مانده ویروس چیه تا اگه شد حلش کنیم
از محیط خود ویندوز اسکن کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.