مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مانیتور (حداکثر بودجه 300)
mehran_pqqp
11-05-2012, 21:02
سلام
من می خوام 2 تا مانیتور ( led یا lcd) بگیرم ، یه مدت از سخت افزار دور بودم الان یه خورده طول میکشه دوباره آپدیت بشم ،
تو این رنج قیمت مانیتور پیشنهادیتون چی هست؟
همه کار با مانیتور انجام میشه هم کارهای گرافیکی (3dmax و ...) هم برای بازی (نه زیاد) و بقیه موارد
مرسی از راهنمایی
من چند روز پیش یدونه از این IPS های LG گرفتم (IPS226v) مانیتور خوبیه قیمتشم همون حدود 300 هست، برای کار شما هم فکر کنم خوب باشه.
persiantoolsbaz
13-05-2012, 10:28
با توجه به اینکه برای کارهای گرافیکی میخوای ، یکی از حرفه ای ترین مانیتورهای بازار در حال حاضر ips226 LG هست که با وجود امکانات خیلی خوبش ، قیمت مناسبی داره .
مشخصات :
مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D785%23) 5,000,000:1
Super Angel
Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D785%23)
HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D785%23) , DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D785%23)
وضوح تصوير 1920x1080
Smart Package ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D785%23)
f-Engine
تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProductDetails.aspx%3FProID%3D785%23)
امكان تنظيم 6 رنگ در منوي تنظيمات
بدنه مشكي براق با پايه كريستالي
قابل اتصال به پايه ديواري
زاویه دیدش خیلی وسیعه و رنگها رو طبیعی و نزدیک به واقعیت نشون میده . ظاهر مانیتور هم زیباست .
قیمتش حدود 310 تومن هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran_pqqp
13-05-2012, 22:41
Guts ، persiantoolsbaz
خیلی ممنون لطف کردید
این ips بهتره یا E2281VR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟
persiantoolsbaz
22-05-2012, 16:15
این ips بهتره یا E2281VR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟
Suffer جان هر دوی این مانیتورها جزء مانیتورهای خوبن و انتخابت بیشتر بر میگرده به اینکه برای چه کاربردی مانیتورت رو بخوای .
اگه کارهای طراحی انجام میدی و نمایش خیلی واقعی و دقیق رنگها برات اهمیت داره مانیتور IPS226 رو بخر که رنگها رو طبیعی و واقعی نشون میده و زاویه دیدش هم وسیع هست .
و اگه یه مانیتور خیلی شیک و لوکس میخوای E2281VR خیلی قشنگه ضمن اینکه مشخصات خوبی هم داره . E2281 حدود 70-80 تومن از IPS226 گرونتره .
مشخصات IPS226V LG :
"21.5 Wide
مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5,000,000:1
Super Angel
Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضوح تصوير 1920x1080
Smart Package ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
f-Engine
تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امكان تنظيم 6 رنگ در منوي تنظيمات
بدنه مشكي براق با پايه كريستالي
قابل اتصال به پايه ديواري
و مشخصات E2281VR :
"Wide 21.5
مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 10،000،000:1
Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضوح تصوير 1920x1080
مجهز به ورودي HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تكنولوژي DFC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داراي كليدهاي لمسي
قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
خیلی ممنون بابت توضیحاتت عزیز. من دیروز میتونستم هر کدومو دلم خواست بخرم فروشنده گفت E2281VR آشغاله نخر . گفت من خودم نمایندگی اصلی ال جی هستم مخمو زد اومدم دیدم کوالیتی این یکی از ips بالاتره. اعصابم خورد شد. البته ips هم بد نیست ولی فکر کنم E22 یه چیز دیگه است
persiantoolsbaz
23-05-2012, 11:54
خیلی ممنون بابت توضیحاتت عزیز. من دیروز میتونستم هر کدومو دلم خواست بخرم فروشنده گفت E2281VR آشغاله نخر . گفت من خودم نمایندگی اصلی ال جی هستم مخمو زد اومدم دیدم کوالیتی این یکی از ips بالاتره. اعصابم خورد شد. البته ips هم بد نیست ولی فکر کنم E22 یه چیز دیگه است
احتمالا" فروشنده E2281 رو موجود نداشته که اینجوری گفته وگرنه E2281 یکی از مانیتورهای زیبا و با مشخصات خوبه ! بهر حال غصه نخور دوست عزیز چون IPS226 هم جزء مانیتورهای خوب بازاره .
اصلا این دو با هم قابل قیاس نیستند و IPS226 از نظر کیفیت تصویر چندین سر و گردن بالاتره از E2281.
با سرچی که در اینترنت کردم و تو فرومهای خارجی در مورد مانیتور IPS226V خوندم این حقیقت دستگیرم شد که ips226 از انواع ارزون قیمت مانیتورهای با تکنولوژی ips در بازار هست و بک لایتش بطور یکنواخت در صفحه مانیتور مشاهده نمیشه . وقتی در جهاتی با زاویه به صفحه مانیتور نگاه می کنید بعضی جاهای صفحه به رنگ بنفش درمیاد که هم خودم تو مانیتورم تست کردم هم تو فرومهای خارجی خوندم که بقیه هم این مشکل رو داشتن اما خوب در اون حد نیست و قابل اغماض هست. ضمنا stream جان باید بگم مانیتور E2281 از نظر تکنولوژی از 226 ips جلوتره. اینو از یکی از کارشناسای خود مادیران پرسیدم. من مانیتورم رو که IPS باشه 3 هفته پیش خریدم تقریبا یه هفته است متوجه یه لکه خاکستری در حد 2-3 پیکسل وسط مانیتور شدم که البته پیکسل نیست احتمالا لکه ای پشت پوشش خارجی شفاف مانیتوره که از نظر کیفیت ساخت بدجور خورد تو ذوقم اما با این همه هنوز تو مانیتور LG رو به SAMSUNG ترجیح میدم....!
persiantoolsbaz
05-06-2012, 16:02
SuffEr جان به نظر من مانیتورت رو یه سر ببر خدمات مادیران تا مشکلت رو برطرف کنن .
در مورد IPS226V LG هم باید بگم کیفیت تصویرش واقعا" خوبه و با توجه به قیمتش یکی از بهترینهای LG هست که با توجه به زاویه دید وسیعی که داره و نمایش طبیعی رنگها ، تصاویر بی نظیری داره .
E2281VR هم با توجه به طراحی زیبا و تکنولوژی super+resolution اش مانیتور خیلی خوبیه . امروز توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب جالبی در مورد ویژگی super resolution در مانیتورها خوندم و فهمیدم که میشه با استفاده از این تکنولوژی فیلمهای SD رو با کیفیتی در حد HD تماشا کرد و این به نظرم خیلی جالبه .
در نهایت به نظر من بسته به اینکه کاربرد مانیتورت کارهای گرافیکیه یا اینکه یه مانیتور لوکس و برای استفاده های روتین روزانه بخوای انتخابت فرق میکنه و بسته به کاربردت هر کدومشون میتونن بهترین انتخاب باشن .
با مادیران تماس گرفتم مشکل رو گفتم. گفتن با توجه به اینکه 3 هفته است که خریدمش کل مانیتور رو تعویض می کنن. فقط میخوام اگه بشه اینو بردارن پول سر بدم E2281VR بگیرم. اگه بشه خوب میشه
از مادیران اومد خونه مانیتورور دید. گفت یه پیکسل تاریک داری. دقیقا وسط تصویر بود. کلا عوضش کرد یکی دیگه گذاشت جاش. دمشون گرم با این خدمات پس از فروش..............:10:
mahyar_k3
06-06-2012, 13:22
LG W2261VP
صبح تا شب دارم باهاش گرافیک و طراحی انجام میدم.
شب تا صبح هم بازی!
5 ماهه 24 ساعته روشنه، ازش کاملا راضیم، خدا ازش راضی باشه.
فقط بدون که سر خریدش حداقل یک ماه جستجو و بررسی میکردم.
من 1 سال w2261vp داشتم. خوبه ولی tn هست و تو زاویه نگاتیو میشه. خوابیده نمیتونستم فیلم ببینم.
mahyar_k3
07-06-2012, 11:59
من 1 سال w2261vp داشتم. خوبه ولی tn هست و تو زاویه نگاتیو میشه. خوابیده نمیتونستم فیلم ببینم.
آقا این tn مخفف چیه؟
S-IPS = top quality, very expensive, best colour reproduction, dogged by lengthy response times.
TN = cheap, fastest response times, gamers dream. Terrible colour, viewing problems.
tn=Twisted Nematic
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.